Egy elbaltázott Szilveszter margójára

2022. január 03. 07:51 - csajokespasik

Ha 10 éve gyötrődsz egy olyan kapcsolatban, ami igazából kapcsolatnak sem nevezhető, talán könnyű a döntés, amikor azt latolgatod, hogy most a maradék cuccaidat hozd el a pasitól, vagy vigyél még hozzá?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

(muszáj kiírnom magamból, bár lehet, hogy csak nekem fontos, aki nem bírja az ilyesmit, nyugodtan kihagyhatja). Szóval, lassan 10 éve ismerem, és rengeteg újrakezdésen vagyunk túl, illetve olyan kapcsolatfélén, amikor is egyikünk sem tudta, milyen viszonyban is vagyunk egész pontosan most egymással. Mindig visszatértünk egymáshoz. Szeretek vele lenni, de sokszor annyira elbizonytalanít, hogy 5 másodperc alatt kiábrándulok belőle.

Megbeszéltük december elején, hogy hol, mikor, kivel szilveszterezünk. Neki is jó volt. Leegyeztettük. Erre ő aznap sokáig elérhetetlen. Ráírok, ő felhív, és halál nyugodtan közli, hogy nem, más programja lett.

Külön szilveszterezzünk „hiszen nem vagyunk összenőve”. Jól van, anyámmal szilvesztereztem. Szó nélkül hagytam. Erre másnap délben bejelentkezik, hogy nem kell ez a durcizás. Pedig nem csináltam vagy mondtam semmit. Nem tudom, mit fogott fel durcizásnak.

Ő nálam jobb anyagi körülmények közt él, de ezt sosem tekintettem mérvadónak, amikor újra vele voltam - főleg ő akarta, még ha mindenkitől azt is kaphatnám, hogy csak a pénzért mentem vissza (persze, más ok szoba se jöhet).

Azt tudom róla, hogy ő azokat a dolgokat szereti főleg, amik kiszámíthatóak, nem örökre szólnak és belátható végük van. Ergo, semmi elköteleződés nem játszik szerepet, vagy felelősségvállalás.

Ellenben még régebben azért vitázott velem, mert nem akartam hozzámenni! Az indoka sem tetszett, mert azt mondta, hogy a környezetében már mindenki házas csak ő nem. Nyomós érv. Csak ezért. Ezt úgy nevezném: Divatházasság, impulzus frigy...vagy minek nevezzem ezt? : ) Van, hogy kedvem sincs menni hozzá, mert mindig van valami baja, nyűgje, ami igazából nem is annyira fontos, de jó rajta kattognia.

Három nap múlva mennék hozzá megint, és nem tudom, hogy a maradék cuccaimat hozzam el, vagy vigyek még hozzá és adjak magunknak egy legutolsó esélyt?

 
17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1216802026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem Senki Most 2022.01.03. 09:32:26

10 év kínlódás nem volt elég?

Kovács Tibor111 2022.01.03. 09:41:48

Nyugodtan adjál neki még egy esélyt, hiszen 10 év nyilván nem volt erre elég.

Lorrh 2022.01.03. 09:50:04

Ez egy nagyon összecsapott poszt volt, írói munkásságod legalja.
Nincs semmi utalás a valóságra, semmi átélhető részlet, semmi emberi momentum. Nyers zacc kivonat.

Motorogre 2022.01.03. 13:49:21

Vagy ketten összesen nem vagyok 25 évesek, vagy már összesen 200 év van mögöttetek. Ilyen felénk az óvodában történik...
De értem, ez nem egy zárt gondolati ívű írás, hanem hirtelen érzelmi kitörés - nincs ezzel semmi baj.
Tanácsot adni ez alapján nehéz, ahogy pl. Lorrh is írja, homályos a story.
Hideg fejjel (mert ez kell a kapcsolathoz, még szerelem esetén is) gondold végig s akkor dönts, mérlegeld a saját helyzeted, érzelmeid is. Pl. amikor könyörgött, miért nem mentél hozzá ???
SOk sikert, BUÉK !

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2022.01.03. 15:11:04

Sok önbizalom nélküli nő már attól boldog, ha valaki hébe-hóba megdugja, amikor éppen ráér.
Ebbe a kapcsolatba is érdemes még további 10 évet berakni... feltéve, hogy közben a pénzes alfahím nem talál a posztolónál is naivabb és könnyebben idomítható liktulajdonost...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.01.03. 16:59:06

Ez egy rövid, de szomorú történet. Ennek a kapcsolatnak már rég vége van, csak te nem akartál vesztesként kiszállni, amit megértek, egy újrakezdés mással nagy megpróbáltatás. Ha a szilveszteri találkára rászervezett programhoz nem kérte a te hozzájárulásodat - és nem csak ennyi történt, hanem még csak nem is értesített -, akkor be kell látni, hogy kutytába sem vesz már. Érzi, hogy túlment egy határon, de bunkó módon kötekedéssel próbált újra kapcsolatba lépni veled. Csak kínlódás vár rád, aminél még néhány magányos év is jobb, amíg találsz egy viselkedni is tudó párt magadnak. Tíz év ismeretség után még mindig csak pár naponként találkoztok, ahelyett, hogy már együtt élnétek? Ez csőd. Ki kell szállnod, most. Talán kapaszkodni fog, ígérgetni mindent, mert azért nem bánta, hogy te ott vagy neki, te magad írod, hogy már túl vagytok pár újrakezdésen. Hiba ezt a kapcsolatot mentegetni. Időbe fog telni, míg megszabadulsz tőle a lelkedben is, de ez most már csak egy csőd. Sajnálom.

antisocialnetwork 2022.01.03. 18:09:00

Újabb kamu poszt,amiből, megint nem derül ki ,hogy ki-kicsoda. Mia f'szért 2022-ben is? De legalább lehet kommentelni :D

merede 2022.01.03. 19:35:00

Én a hozzászólások miatt járok ide, tök jól szoktam szórakozni. Viszont egy ilyen poszt még a legelszántabb komment hadsereg humorát is lábon lövi. Miééért!? Ugyanitt: hasonló sztorik skiccelését vállalom a reggeli rutin öt olyan percében, amikor a kezem szabad.

Reactor 2022.01.03. 20:21:33

Evidens, hogy már csak nyűg vagytok egymás nyakán. Hozd el a cuccaidat és hagyd a kapcsolatot a francba, és vond le a tanulságot: jövő szilveszterre közös program helyett vegyél 20-30 Nóvabombát, néhány 30 lövetes tüzijáték-telepet és pár Achtung-ot, és érezd magad jól azokkal. Menni fog, hidd el.

Gazz 2022.01.03. 21:41:58

@Reactor: Ezt adom, de fel kell készülni arra az érzésre a végén, hogy többet kellett volna venni, basszameg.

Reactor 2022.01.03. 21:48:56

@Gazz: Nálunk ez nem téma. Mi éjfélig spórolósak vagyunk, aztán 23:59-kor előkerül a nehéztüzérség :D Lengyelországban nagyon jó dolgokat lehet kapni relative olcsón (a Tomaszek Fajerwerki gyártja, ha valaki online akarna rendelni).

Leooo 2022.01.03. 22:17:27

Ez a paci - a sztori alapján - már réges-rég elhatolt a naplemente irányába, ott lefeküdt és bánatosan megdöglött...Csak te érzed magadat egyre jobban magányosnak a döglött paci felett a nyeregben! Ki kellene nyitni a szemedet és körülnézni, majd megérezni a döglött paci bűzét...;-P

Pesti 2022.01.03. 23:32:24

@Androsz: Hát valahogy így van...

#szájbergyerek# 2022.01.04. 13:15:47

"Régebben" nem ment hozzá, mert csak.
Most meg azon kattog hogy nem együtt szilvesztereznek.

Maáárgiíít! Noóórmaááliííss?

_krampampuli_ 2022.01.04. 14:27:23

@#szájbergyerek#:
Murphy törvénykönyvében ott a válasz erre a szituációra (is):
"A legtöbb ember megérdemli egymást..."

El Amante 2022.01.07. 14:30:45

Az ilyet szeretőnek tartsd meg max, de semmi közös program, kapcsolat. Aztán, ha találtál valakit tartósra, kellemes változatosság lehet a partnered mellett.
süti beállítások módosítása