Csak egy húszast buktam rajta

2022. január 13. 07:55 - csajokespasik

„Mindig pedzegette, hogy elég nagy a házam, elférne itt ő is. Ekkor már szólt bennem egy vészjelző, és nemet mondtam” – Egy meg nem adott kölcsönt nem ellensúlyoz az, ha a pasi halk szavú és alapvetően kedves.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Főleg olyanokat hallani, olvasni, hogy mindig a nő használja ki a szegény férfit. Hogy mindig a nők az aranyásók, férfiak tekintetében csak az anyagiak motiválják.

Én most írnék egy ellenkező példát. 2019 nyarán ismertem meg, ő pár évvel fiatalabb volt nálam. Azon év novemberéig minden jól ment, elég hamar jöttünk össze, talán két tali és pár hét alatt sor került mindenre. Aztán puhatolózni kezdett, hogy mennyit keresek, és ez nem egyszeri alkalom volt. Gyakran nem is ilyen témáról volt szó, hanem egy spontán beszélgetésünkbe csak úgy beszúrta. Azt, hogy nagyon jól élek, abból a környékből vonta le a következtetést, ahol laktam. Hogy akkor biztos pénzes vagyok. De nem vagyok.

Meg hogy nagy házban élek, … ami igaz, de úgy örököltem, nem vásároltam, és nem kevés a rezsije sem. Nagyságrendileg én jobban álltam, végül elmondtam neki, amire kíváncsi, hogy békén maradjon. Neki akkor nem volt állása, ezt elmondta. Igazából azt se tudtam, merre lakik, mert rendszerint ő járt fel hozzám. Szóval, sok ilyen nem pozitív jel volt.

Mindig pedzegette, hogy elég nagy a házam, elférne itt ő is. Ekkor már szólt bennem egy vészjelző, és nemet mondtam. Volt pénze, de valahogy mindig csak annyi, amennyit arra az estére szánt. Gondoltam, spórol. Jó tulajdonság. Legalább a maga részét fedezte, ha mentünk valahova. Sokat hajtogatta, hogy majd a jövő hónapban jobb lesz, mert kapott ajánlatot. Végül lassan kihűlt az érdeklődése, már nem foglalkozott a külsejével, a borosta a személyisége, a megjelenése részévé vált. Azt mondta, ha szeretem, akkor így is szeretem.

A boltba állandóan én mentem, ő soha semmit nem hozott hozzám, egy doboz pilótakekszet, vagy egy üveg olcsó üdítőt sem. Minek is, ha én meg elláttam?

Pont a szülinapja volt, amikor azt mondtam nagylelkűen, hogy meghívom étterembe. Hát nem fogta vissza magát. Pedig ilyet általában a nőktől lát az ember, de ugye ez is csak mítosz...
Történt, hogy nem volt kedvem főzni, felvetette, hogy semmi baj, rendeljünk. Rendeltünk, én fizettem, elvégre az én címemre hozták, benne fel sem merült, hogy beszálljon. Ha taxival kellett hozzám mennünk éjszaka, naná, hogy én fizettem.

Aztán jött az ominózus kölcsönkérése, amikor 40 ezret akart volna, de csak egy húszast adtam neki, mondván, most nincs több. Ezt ő se hitte el. Én meg megvontam a vállam, biztos nem borotvára kell neki, mentegetőzni sem fogok. Utána még tartott a dolog egy darabig, kisebb szünetekkel, végül én szakítottam vele. A pénzt nem forszíroztam, és valahogy ő se. Azért voltam vele elnéző sokáig, mert alapvetően halk szavú, kedves férfi volt, de most már tudom, hogy csak a szánalom dolgozott bennem.

 
55 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1416811636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.01.13. 08:41:16

Egy ilyen halk szavú, kedves férfi tőlem is elvitt egy huszast. Húsz milliót. Schameschák Dezső végrehajtó volt. Csókoltatom innen is és küldöm neki a következő dalt:

vanderkaay 2022.01.13. 09:01:13

A szerző szerint rendhagyó sztori az miszerint "fiatalabb munkanélküli hejespasi anyagilag lehúzza átlagos Gizit, majd miután nem kap több pénzt akkor véget ér a szerelem"
Nekm úgy rémlik mintha már hallottam volna hasonlóról

Rubasov nertárs 2022.01.13. 09:35:38

A csávó egy gigolo light kapcsolatot akart kialakítani, tette ezt a külsőre vonatkozó kb. 3-as szintkülönbségre alapozva. Míg te egy átlagosnál valamivel jobban kinéző (6/10) nő vagy, ő férfiban 9/10-ig jutott a génlottón, ugyanakkor a materiális lottón már nem volt ekkora mázlija.
Jótanácsként annyi, hogy ha kiegyensúlyozott klasszikus kapcsolatot szeretnél, akkor a 7/10 (még éppen nem hejjespasee) kategória jelenti.
Még annyit, hogy egyáltalán nem ritka, hogy a jóképű, sportos, de ruppótlan fickó együtt van egy saját kéglivel rendelkező átlag Gizivel. Ilyenkor a kohéziós erő a nő anyagi erőforrása.

Nevem Senki Most 2022.01.13. 10:01:50

Ha adsz valakinek egy húszast és nem látod többet, akkor megérte az elvesztett pénz.

Josagos 2022.01.13. 10:05:19

Egy kicsit féltem, hogy valami remek ötlettel rávezetett, hogy vegyél fel hitelt élete bizniszére és elégettél húszmilliót... így semmi gond.

vanderkaay 2022.01.13. 10:39:48

@Rubasov et.: Nagyjából ugyanezt írtam, de szerintem a szintkülönbségnek nem is kellett feltétlenül akkorának lennie. Tágabb ismerősi körben jópár ilyen harmincas Gizi is van aki már a többedik magánál 8-10 évvel fiatalabb versenyzőt cuccoltatja be magához hogy aztán pár hónap és némi anyagi veszteség elkönyvelése után véget érjen a románc. Egyik általam ismert csávó se volt kajak-kenu olimpiai bajnok inkább az általad írt belépő hejespasi szint, az már az ilyen Gizik egy jelentős részénél elég lehet néhány hónapi ingyen héderezéshez

God Harald 2022.01.13. 10:46:08

“Pont a szülinapja volt, amikor azt mondtam nagylelkűen, hogy meghívom étterembe. Hát nem fogta vissza magát.”

Hát mégsem voltál nagylelkű? Szánalomból kutyát kell kihozni a menhelyről, csippelve, oltva, féregtelenítve. Rövidszőrű, kis étvágyú…jó házőrzőt.

Creativus 2022.01.13. 10:59:49

A személyiségavaroknak számos formája létezik, s noha sejteni lehet, hogy a posztban megjelenítettnél mi a helyzet, a leírtak mindahhoz nagyon kevesek, hogy súlyos következtetést vonjunk le, s különben is csupán hosszadalmas tesztek deríthetnének fényt a valós állapotra. Így nem javasolt ítélkezni bárki felett is, csupán jó lenne, ha a köztudatban mindenki tisztában lenne milyen torzulásokkal vagyunk egyre nagyobb számban körülvéve. Ha csak leszűkítetten a 10 megkülönböztetett formára szorítkozunk is (melyből 4 - a drámai csoport - a gyakoribb), akkor is az egyenként kis százalékos előfordulásuk - még az átfedések ellenére is - egy ijesztő arányt mutat ki, pláne ha az enyhébb változatokat is belevesszük, amelyek ugyanúgy meg tudják keseríteni mások életét. Különösen a közeli hozzátartozókét (szülő, gyerek, társ).
Igen - a közhiedelemmel ellentétben - lehet csendes, sima modorú is, vagy akár megnyerő viselkedésű, grandiózusságot sugárzó, szimpátiát keltő társasági ember az, aki önmagáról fel sem fogja, hogy egy olyan pszichés zavar áldozata, amelynek megnevezését az utóbbi évtizedekben meg kellett változtatni a negatív kicsengése miatt. Ritkán genetika okokra, de gyakorta gyermekkori traumára, vagy azok sorozatára vezethető vissza berögzült állapota, melyben a szemlélete szerint a világon minden őt szolgálja ki, őmiatta létezik, s a rajta kívüli személyek csupán ugyanolyan tárgyak, mint az élettelen dolgok. Nem tudja, s nem is fogja föl, hogy mi az, hogy "ember", mi az, hogy egy társ is egy személy, érzésekkel telve, aki szerethető és nem csupán kedvére létezik (mondhatnánk: lájkolható), akit bármikor eldobhatunk, ha már nem tetszik. S ezen az állapotán a jelenlegi tudásunk szerint lehetetlen változtatni, önmaga sem ismeri be, s ösztönösen ellenáll a személyi stabilitása érdekében.
Hogy jutottunk ide, abba a széles körű társadalmi állapotba, amelytől az egész nyugati kultúránk szenved? A szakemberek látják, hogy egy évszázad sem kellett hozzá, hogy kórokozó nélkül, mint egy lassan terjedő fertőzés megmérgezze az emberiség egy nagy hányadát, s azt egy katasztrófa felé sodorja. Végállapotként egy korláttalan, látszat-szabadságba zuhantunk, amelyre évszázadok óta sokan vágytak, ám helyette ösztöneink rabságában vergődve értelmünket már csak arra használjuk, hogy azokat kimagyarázzuk, mintha az azokból származó zűrzavarnak volna valami logikus értelme. Dicséretes, hogy egy oldal, egy blog felvállalta mindezen zűrzavarnak a nyilvánosság elé tárását, mert évek óta erről szól itt minden. "Őrült beszéd, de van benne rendszer" mondja Polonius a Hamletben, S ahogyan Hamlet is börtönnek éli meg Dániát (sőt, a börtönben lévők Dániában érezhetik magukat - minthogy a kijelentésének ez a valódi értelme), mi is börtönként élhetjük meg azt a jólétet, amelyben mégis boldogtalanok vagyunk. S még S.Gy.-t idézve elmondhatjuk: "A hülyeség, ha nem is xilofonozik, de foszforeszkál!". Ilyen világban élünk - még egy ideig.

Lorrh 2022.01.13. 11:15:36

@Creativus: "Dicséretes, hogy egy oldal, egy blog felvállalta mindezen zűrzavarnak a nyilvánosság elé tárását"

Húúú te totál el vagy tévedve ebben a világban, hogy melyik blog miért és hogyan. De sebaj!

Rubasov nertárs 2022.01.13. 13:31:49

@vanderkaay:

Pár hónapnyi hesseléshez elég a 2-es szintkülönbség is, és átlagos (5/10) csaj esetén ez 7/10-et jelent. Az igazi gigolo lite kapcsolathoz (olyan klasszik kapcsolat, ahol a csaj tartja el herét) azonban már kell a masszív 3-as szintkülönbség és az sem árt ha van legalább egy 9/10-es külső. Idehaza inkább ez a pár hónap heverészés megy, de tőlünk nyugatra már elterjedtek ezek a kapcsolatok.
Sőt jellemző, hogy 5-6/10-es saját egzisztenciával rendelkező, magasan kvalifikált, karrierista csajok már kifejezetten így keresnek társat. Nem egyszer akár gyermek is születik, akivel természetesen apu van otthon, és nem mellesleg amíg anyu a multinál gyakja az ellent, addig apu simán levarr néhány környékbeli szingli anyukát, ovónőt, stb.

Sztravinszka 2022.01.13. 13:50:00

Breakfast at Tiffany's. Ha ezt láttad, akkor mindent tudsz a témában, mindkét nem oldaláról. Hereség, kurválkodás tekintetében. És még jót is szórakoztál közben.

Alex62 2022.01.13. 14:09:18

Szólj ha lessz üresedés

Alex62 2022.01.13. 14:12:06

@Lorrh: Szólj ha maradt még valami

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.13. 16:29:49

Tőlem egyszer egy kedves szavú férfi kicsalt némi pénzt. Az ilyesmit illik elengedni, úgyhogy nem csak a két lányát, hanem némi erőfeszítéssel a feleségét is megkúrtam, majd a szájába élveztem. Nem voltam jó ember akkoriban.

Reactor 2022.01.13. 17:07:40

Ha valakitől végleg meg akarsz szabadulni, adj kölcsön nekik pénzt! Működni fog. Ha mégse, próbáld meg visszakérni tőle! Tuti siker!

@Puerto Prince: Nekem van két húgom és egy nővérem. Adsz kölcsön hatvanezret? :DDD

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.13. 23:29:27

@Peni a Valdes: őszintén szólva kivertem párszor arra, ahogy a feleségét csókolgatja, vagy a lányai haját simogatja.

bordon 2022.01.14. 03:22:32

Sok ilyen van, de alapvetően női műfaj ez az aranyásás, férfiak ritkán tudnak ilyen mutatványt előadni. Ahhoz igazán ügyesnek kell lenni, hogy egy pasi így beforgasson egy nőt. A nőnek kell nagyon csúnyának és kétségbeesettnek lennie.
A borosta nem lenne baj, az divatos is lehet, nem értem ezen miért akadt fenn a posztoló. A borotva filléres kiadás. De jó tudni, hogy a nők ezt figyelik, majd rendszeresen borotválkozom, ha le akarok húzni csúnyácska, de nálam jobb anyagi körülmények közt élő nőket.

Kölcsön meg nem adunk senkinek. Kapcsolatban se.

Nekem is volt olyan időszakom, amikor nem volt pénzem (egyetemista koromban meg utána egyszer, amikor munka nélkül voltam). És akkoriban volt a legtöbb csajom. És mind jobban állt anyagilag, mint én. Saját (szüleik által alájuk pakolt) lakás, némelyiknek autó, munka terén persze nem erőltették meg magukat. Sose kértem semmit tőlük. Csak szexet. Vajon ezt is úgy vették utólag, hogy le lettek húzva?

Sajnos a férfiak akkor néznek ki legjobban, amikor még jellemzően nincs pénzük. Huszonévesen. Aztán elkezdenek jobban keresni, elhíznak, kopaszodnak. És a pénzükkel kompenzálják a jó külső hiányát.
Legalább a posztoló egy a saját szintje felett álló pasival dugathatta magát egy darabig. Ez is valami.

ymel 2022.01.14. 04:58:46

Nincs tanulsag, szepen kihatraltal, s a szoveg hangulatabol itelve, hibacnelkul, egeszsegesen vagy tupna dolgon.

Hegge Balázs 2022.01.14. 07:18:48

@Nevem Senki Most: Jó duma. Olcsó lecke, mondhatni, mert minden egyes vele töltött perccel csak a veszteséged növekszik:)

Millerdraft 2022.01.14. 07:22:40

@bordon: Már bocs, de milyen beforgatás? Az, hogy kölcsönkért egy húszast meg kajált egy jót a szülinapján minden csak nem beforgatás. Véleményem szerint amelyik nő a harmincas évein túl kb két perc alatt nem vágja le, hogy egy pasi milyen anyagi helyzetben van és lesz a jövőben az megérdemli a sorsát.A jelenleg nincs munkám meg hihetően hangzik egy egyetemről most szabadult bölcsész szájából de nem egy 30-40 éves férfitől.

szeme közé, laposan! 2022.01.14. 08:27:34

Nem bírod a borostát, értjük. Mindig is szerettem volna olyan férfi lenni, akinek ennyire keveset kell nyújtania ahhoz, hogy bármilyen gazdag nő kúrjon vele.

Medgar 2022.01.14. 09:10:04

@Lorrh: Mert a végrehajtók csak úgy elviszik az ember pénzét...

bordon 2022.01.14. 09:52:10

@Millerdraft: Igen, ezért mondom, hogy jól forgatta be a pasi a posztolót. Kihozta belőle, amit lehet, elment a falig, levarrta ahányszor akarta, orrba-szájba, aztán még egy huszast is kapott. Ügyes. Ebben a nőben nem volt több, de ennyit kihozott belőle a borostás pasi.
Az étteremben zabálásért irigylem, azt kár lett volna kihagyni.
Senki nem sérült maradandóan, tanulság nincs. Ezt el kell könyvelni egy rövid szexkapcsolatnak. Annak biztos jó volt, mert a nő két találkozás alatt engedett mindent, erre a részére a posztban se panaszkodott. A pasi fiatalabb is volt a nőnél, gondolom jobb pasi, mint amilyen nő a posztoló. A férfi is szexkapcsolatnak fogta ezt fel, miután anyagilag nem érte meg neki. Kipuhatolták egymás pénzügyi lehetőségeit, aztán nem forszírozták tovább a dolgot, mert a csaj nem ütötte meg a pasi igényszintjét, a pasi meg a csaj igényszintjét nem érte el.

A posztoló pasija a pénztelen, éhenkórász egyetemista életformát tolja meglett férfiként is. Borostával. Én is voltam ilyen sehova nem vezető kapcsolatokban fiatalon, egyetemistaként, csak pénzt nem kaptam a csajoktól. Legfeljebb ingyen laktam náluk, volt olyan, hogy egy évfolyamtársnőmnél (a szülei által vett lakásban) életem egy féléven át, meg egyszer majdnem egy hónapig laktam egy csajom koliszobájában, a szobatársai is befogadtak.
Ez lehúzás? Sose kértem pénzt. A kajájukat se zabáltam fel.
A borosta nem tudom miért probléma, rajtam imádták a lányok. Meg a szomorú kölyökkutya szemeimet.

Egy bizonyos életkor felett a nőknek tudomásul kell venniük, hogy az ingatlanjuk a legvonzóbb részük. Miért lenne velük egy fiatalabb pasi? Meg a kötetlen szex...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2022.01.14. 10:00:14

@Peni a Valdes: persze, hogy tudta, ő volt a haj a kislányok fején. ehheeeehhee

Creativus 2022.01.14. 10:04:29

@Lorrh:
Köszönöm, hogy figyelmeztettél, hogy a "mindezen" jelző alkalmazásával tévedésből bevontam a zűrzavarba azokat a tényeket is, amelyek végső soron a kommunikálhatatlanság kategóriába tartoznak. Ez a régió itt valóban nem jelenik (és nem is jelenhet) meg, és jómagam sem tartom feszegethetőnek. Az igazi börtön ma nem Dánia, és a magánzárkájukban sínylődőknek csak sovány vigaszt nyújt az, hogy megtesznek az udvaron egy-két kört, ám bebörtönözöttségükön ez nem változtat, de még attól sem jutnak ki, hogyha másokat is igyekeznek maguk mellett tudni - szintén bezártan. A valódi szabadság a kinti - és észszerű korlátokkal teli - világban volna, ám az észszerűség hiányában ez a világ is lassan börtönné válik, akárcsak a Hamletben Dánia.

EmericusMax 2022.01.14. 10:21:33

@Creativus: Huhh, teljesen zavaros és összefüggéstelen amit írsz. Olyan mintha több könyvből összeollózott zavaros gondolattöredékek sorát raknád össze tetszés szerinti sorrendben. Ha ezt nem könyvekből ollóztad össze, hanem magadtól írtad le, akkor veled sincs minden rendben szerintem...

javított állomány 2022.01.14. 11:58:12

@Puerto Prince: Főleg ha akkoriban olyan tudatmódosító szert használtál amitől olyanokra "emlékszel" ami soha nem történt meg. Amúgy a az öreg bejárónőről és a kedves nagyiról nem sejlik fel némi emlékkép? :-))))

Pepejoe 2022.01.14. 16:06:38

Nekem az elmúlt 20-25 évben folyamatosan azt nyomta az összes akkor aktuális, hogy vagy ne borotvát használjak vagy csináljam valahogy úgy, hogy maradjon borosta. Ezer éve nem vettem borotvát, tök kényelmes. Ha ez kell hát ez kell. :)
Igazából nincs is olyan hölgyismerősöm, aki a csupasz tinipofát szereti.

MsIreneAdler 2022.01.14. 16:10:20

Az eset nem egyedi, hogy egy férfi húzza le a nőt. Sőt nem is csak most találták fel. A különbség annyi, hogy ha egy férfit nyúl le egy csaj, akkor a férfit a legtöbben egyértelműen (és jogosan) áldozatként kezelik. Nem faggatják miért nem jött rá a turpisságra hamarabb, mégis mit képzelt, miért van vele a fiatal, csinos lány. Nem. A szemét nők ilyenek és kész. Ám, ha egy nőt fosztanak ki, még neki kell magyarázkodni, szégyenkezni, hogy hogy mert fiatalabb, jóképű pasassal kezdeni. Megkapja, hogy úgy kell neki.
Nyilván oda lehet és kell is figyelni, hogy milyen szándékai vannak ismerkedéskor a másik félnek, de senki nem tévedhetetlen.

Almandin 2022.01.14. 16:30:58

@vanderkaay: Nekem is volt olyan esetem, igaz, nem volt munkanélküli, de még az első randi előtt megkérdezte telefonon, hogy a lakás, amiben élek, az enyém-e és mekkora. Utána lelkendezett, hogy "akkor az két embernek is jó". Nem került sor az első randira végül, többek közt ezért sem.
Sok az élősködő, lehúzós ember, óvatosnak kell lenni.

Almandin 2022.01.14. 16:47:26

@vanderkaay: Ehhez naivnak kell lenni. Megoldás: összeköltözni csak többéves bevált látogató kapcsolat után célszerű, addigra lekopik az anyagiakra hajtó.
Mivel sok ilyen alak a kapcsolat elején ügyesen titkolja, hogy milyen, hosszabb ideig nem jó összeköltözni. Házasodni meg csak szerződéssel érdemes.
Sok romantikus lélek esett már pofára kegyetlenül, mert ideákban hitt a valóság helyett.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2022.01.14. 16:55:11

Tőlem is kért kölcsön egyszer egy meseszép lány, Anikó, és végül nem adta meg. Minden forint megérte. :-)

Bunkóné Barom Ildikó 2022.01.14. 18:29:57

@MsIreneAdler:

Igaz, kivéve, ha Repülős Gizi "húz le" egy férfit. Egy extra rövid "látogató" kapcsolat, és még szex sincs.:)))

bordon 2022.01.14. 20:41:55

@Pepejoe: Ugyehogy ugye! A borosta egy jóképű férfit még jóképűbbé tesz. Akinek meg püffedt kalácsképe van, az tényleg ne borotválja simára, mert akkor méginkább bucifejű lesz. Hajnyíróval letolom a szakállamat 3-5 milliméteresre és pont tökéletes.

@MsIreneAdler: Ez a kettős mérce azért van, mert az anyagi lehúzás alapvetően női műfaj. Ritka, aki férfiként olyan jóképű és/vagy ügyes, hogy ezt meg tudja játszani. A nők, ha akarnak szexet, kapcsolatot, házat, fele királyságot, akkor ingyen kaphatják meg. Sőt rengeteg pénzt kereshetnek csak azzal, hogy nők (prostitúció, luxuskurvaság, pornó, feleség). Az a férfi, aki saját pályájukon, a saját módszerükkel tudja verni ebben a nőket, az nagy mutatványos. Mintha egy hozzád becsengető, porszívóval házaló ügynöknek a tíz perces sales dumával nyomulása után te tudnád eladni a használt porszívódat. Vagy egy étterembe beülve a vacsora végén elérnéd, hogy a pincér még neked fizessen ezért. Gondolj bele, hány nő él a testéből, szexuális szolgáltatásból, vagy feleségként, barátnőként hány nő kap drága éttermi meghívást, ajándékokat, nyaralást, kocsit, eltartást, hányan tudnak "háztartásbeliként" ellébecolni egy életen át és velük szemben hány férfi képes ilyen mutatvány előadására. Az a férfi megérdemel egy elismerő tekintetet, aki a nőket képes így beforgatni, akár ilyen kispályás módon is, mint a posztolót.
Ilyen gigolo férfiakat én marokkói, egyiptomi, koszovói albán migrik közt ismertem. Ők annyira alfák, annyira értenek a nyugati nők nyelvén, hogy simán eltartatják magukat holland, osztrák vagy angol nőkkel.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.14. 20:55:56

@bordon: és mtsai:

Egyszer elmesélhetnétek, hogy miért ennyire népszerű vágyfantáziátok az idegenbőrűek által megbaszott európai nő.

Sztravinszka 2022.01.14. 20:59:19

@bordon: Fordítva ülsz a lovon. A bemerevedett, konzervatív, férfi családfenntartó szerepből nőtt ki az eltartott nő, a háztartásneli, majd burjánzott ez tovább ennek táptalaján. Ezért is van még kevesebb eltartott férfi, még nem volt meg a történelmileg szükséges idő a kiegyenlítődésre. De azért dolgoznak rajta a srácok rendesen :)))

God Harald 2022.01.14. 22:53:13

@Sztravinszka: hát furcsa ez a HTB téma manapság, 21-ik században. A baráti és szűkebb ismeretségi körömben minden nő dolgozik, jellemzően hasonló szinten keres mint a férfiak. Igaz, a férjeik vagy élettársaik sem lumpen pinahekkerek. Biztos vannak lusta élősködők, de ha valaki ezt látja a környezetében, akkor jó eséllyel bajok vannak ővele is!

bordon 2022.01.15. 05:02:05

@Puerto Prince: Nekem nem vágyfantaziám, ez a realitás, hisz ezt láttam magam körül az egyetemi városban, ahol felnőttem. Aztán nyugat-európai tartózkodásom alatt ezt láttam, laktam együtt koliban szudáni, jemeni, paki, indiai srácokkal. Az indiai nagyon gáz volt, kellemetlen ember, de neki is összejött helyi csaj. De nem kell feltétlenül nemeurópainak lenni a pasinak. Az NDK-ban meg Lengyelországban a magyar pasik voltak a szenvedélyes, "latin" szeretők a helyi nők szemében. Csak mert nem olyanok voltak, mint a helyi mamlasz férfiak. Lengyelországban én is tapasztaltam, hogy csak mert nem szőke, világosbarna hajú buciképű lengyel férfi vagyok, tapadtak a csajok. Számukra pont annyira egzotikus voltam, mint egy magyar nő számára egy görög, török, olasz, spanyol, arab pasi.
Amit egy nyugati nő nem néz el egy nyugati férfinak, azt vonzónak találja egy egzotikusabb pasiban.

És amennyi kuvaiti, iráni, jordániai, izraeli arab pasi alápakolja a magyar barátnője alá az anyagiakat, annyi koszovói, marokkói, afgán, tunéziai, egyiptomi pasi lehúzza a nyugati nőjét. Ez a szememben elismerésre méltó tett. Aki egy alapvetően anyagias társadalomban szocializálódott osztrák, német, holland, angol nőn tud élősködni az valamit nagyon tud. Kicsit kiegyenlíti a meccs állását. Hisz annyi nő húz le férfiakat, néha egy lehúzott nő belefér. Ha csak egy huszassal is...

bordon 2022.01.15. 05:30:01

@God Harald: Azért nem ritka ma se a háztartásbeli nő. Vidéken rengeteg ilyen van, apu vállalkozó, üveges, kamionos, Svájcban dolgozó hegesztő, aztán anyu otthon marad a három gyerekkel, mert amúgy egy bolti eladó vagy fodrász végzettsége van jó régről, Nyírborzasztón ezzel a hidegvízre valót se keresné meg.
Amiket írtam: nemzetközi kamionos, svájci munkahelyen hegesztő, üveges, ezeket mind személyesen ismertem, vidéki családok, asszonypajtás nem dolgozott. Nyilván ahogy egyre magasabb a nő iskolai végzettsége, egyre inkább igénye van arra, hogy dolgozzon, mert azért egy irodában ülve nem olyan rossz dolgozni, ha a férfi fizetésével összemérhető összeget keres, akkor nem fog otthon maradni. De ha apu üvegezéssel, nyílászáró-gyártással megkeresi a havi 600-800-at tisztán, akkor anyuci nem fog elmenni minimálbérért a kábelgyárba robotolni, pláne ha már van 2-3 gyerek, akik körül el lehet pörögni, a sokadik GYES után már nem fog visszazökkenni a munkába.

MsIreneAdler 2022.01.15. 10:14:59

@bordon: azért ezt így nem nevezném női műfajnak, ahhoz túl gyakran heréskednek a férfiak, hogy ezt ki lehessen jelenteni. Pláne ne keverjük az anyagilag lehúzósok közé a háztartásbeli anyukákat. Nem kezdek bele elmagyarázni, mert aki nem csinálta, annak nem érdemes, hogy mi meló van egy családi háztartásban.... Fura, de egy másik blogon meg épp a dolgozó anyákat feszítették keresztre, hogy otthon kellene maradnia inkább minden nőnek. Semmi nem jó.... Ahogy olvaslak picit sematikus az elképzelésed a dolgokról: apuci keményen robotol, anyuci lógatja a lábát, esetleg elpörög 2-3 gyerekkel (egyáltalán tudod, mi teendő van egy gyerekkel :)?) max egy irodában üldögél (hisz a szellemi munka nem munka, csak, ha a férfi ül az irodában). Viszont én sem ezt látom a környezetemben. Nem mondom, hogy nincs ilyen, de már rég nem ez a jellemző. Vidéken sem.
Az igaz, hogy a férfiak jobban szeretik és jobban is tudják anyagiakban kompenzálni a hátrányaikat a párkeresésnél. De nem hinném, hogy a gerinctelenség, a szándékos megtévesztés és mások becsapása nemi jellemző.

Almandin 2022.01.15. 17:31:18

@bordon: Egész más az európai népek közti vegyes kapcsolat, mint a más kontinensekről érkezett, kulturálisan nagyon eltérő emberek közti. Pl. egy lengyel és egy magyar közt még jó házasság is nagy eséllyel ki tud alakulni, de egy arab és egy magyar közt nagyon kockázatos. Egy magyar nő életveszélybe is kerülhet egy utóbbi kapcsolatban.

Lorrh 2022.01.15. 18:36:09

@Almandin: "Egy magyar nő életveszélybe is kerülhet egy utóbbi kapcsolatban. "
Észt adni nem lehet senkinek, ugyebár.

Amúgy meg bármelyik, két külön országból származó házaspárnál őrületes konfliktus lehet válás esetén, hogy ki fogja sok ezer km távolságból látogatni és ill. elveszteni a kapcsolatát a gyerekével. Tömegével vannak ilyen cirkuszok, gyerekrablás, interpool, stb.
Aztán amikor az apuka eltűnik a kisgyerekkel Törökország belsejében a rokonainál, akkor anyukának esélye sincs többé látni a gyerekét. Araboknál még cifrább a történet.

Infomaniac 2022.01.15. 20:45:29

@bordon: önmagadnak mondasz ellent: ha annyira ügyes és ravasz a lehúzós pasi, akkor a nőnek sokkal kevésbé volt nyilvánvaló a dolog, nagyobb odafigyelése ellenére is át tudták ejteni, azaz kisebb a felelőssége a hibájában. Tehát inkább áldozat, mint egy pasi, akit lehúznak nyilvánvalóan..

bordon 2022.01.16. 01:04:33

@Almandin: Persze, te ezt látod, mert erről ontja a híreket a bulvár.
A kapcsolatban bántalmazott nők és férfiak többségét saját honfitárs párja bántalmazza. Folyton emiatt tüntet a NaNe nevű szervezet, hogy a magyar férfiak szerintük halomra gyilkolják a magyar nőket. Zömmel magyar nők és magyar férfiak is ölik meg a párjukat, bántalmazzák a gyerekeiket.
Számtalan esetről volt már hír, amikor olasz apa vitte el a magyar nővel közös gyerekét. Pedig hát az olasz egy katolikus nép.
Ez inkább személyiségfüggő. Sokkal több olyan eset van, amikor a külföldi apa inkább a félmagyar gyereke felé se néz.

@Infomaniac: A nők alapvetően nem engedik magukat lehúzni, mert ők szokták megkérni az ismerkedés árát. Értük versenyeznek a férfiak. Étterem, ajándékok, nyaralás, megfelelő pénzügyi háttér, autó, lakás, menő munkahely, egyszóval a nők szeretnek beleülni a készbe. Szóval alapvetően a nők immunisabbak a lehúzással szemben. Ezért nagy teljesítmény, ha egy pasi vagy annyira magasan a nő felett áll külső adottságokban, annyira kívánatos, vagy annyira jó alkalmazott pszichológiai ismeretekkel rendelkezik, hogy le tudja húzni a csajt.
A férfiak többségét meg úgy nevelték, hogy a nőnek meg kell adni, ami jár neki, örüljön a férfi, ha a nő szóba áll vele, az alap, hogy áldozni kell a nőre. Így a férfi fel se veszi az ilyen lehúzásokat, amik a posztban vannak, amikor a nő étterembe akar menni, akkor mennek, ajándékokra havonta többet költhet a férfi egy huszasnál.

Ha ismerkedésnél egy csaj megkérdezi a pasit, hogy övé-e az ingatlan, amiben lakik, mekkora az alapterülete, mennyit keres, akkor a férfi ezekre válaszol és elkönyveli, hogy a nő gondol a közös jövőjükre, nyitott az elköteleződésre, okos, tudatos, normális, vannak egészséges igényei. Ha oda is költözne a pasihoz, akkor a pasi örüljön, mert ez egy kegy.

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: kiscsillagom, lehet duplamosolygós smájlikkal okoskodni, azt tényleg húszasnak kell írni a magyar helyesírás szabályai szerint.
Én se úgy írom, de én tudom magamról, hogy rosszul írom és direkt írom úgy, egyszerűen van egy-két szerintem értelmetlen nyelvtani szabály, amit nem tartok be. Teljesen tudatosan. Az egyik a húszas ilyen formában való írása. Én direkt huszasnak írom. Ha a számnév húsz, a sorszámnév huszadik, a tört huszad, dátum esetén huszadikát írunk, akkor nekem a húszas is huszas.
Egy másik szabály, amire szarok, a hat szótagnál hosszabb többszörösen összetett szavak kötőjelezése. Úgy írom, hogy értelme legyen.
Van még pár ilyen szabály, amiről tudok, fiatalon alkalmaztam is őket, de aztán kinőtt a személyiségem, elegem lett a végletekig vitt alkalmazkodásból és ma már van bátorságom leszarni a szabályt, ha szerintem nincs értelme.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.01.16. 07:19:19

@bordon: aha nos egyetemisták. Maradjunk abban, hogy a legtöbb európai nő európai pasival van, a többség meg soha nem volt idegenbőrű partnerrel.

bordon 2022.01.16. 08:44:44

@Puerto Prince: Azt nem vitatom, hogy az európai nők többségének európai, a magyar nők többségének magyar pasija van. De miért akarod azt sugallni, hogy ezzel ellentétes dolgot állítottam?

Én nem állítottam, hogy az európai nőket sokkal könnyebben árverik nemeurópai pasik. Egy európaival szemben szigorúbbak a feltételeik. Ezért ha egy magyar pasi tud lehúzni egy magyar nőt, az mindenképp figyelemre méltó tett.
Amúgy ami nőknél teljesen normális dolog, hogy a pasi meghívja őket étterembe és akkor nem fogják vissza magukat, elfogadnak több tízezres összegeket, ajándékokat, akár be is költöznek a férfihoz, tudni akarják az ingatlan tulajdonviszonyait, a férfi fizetését, az, ha a férfi részéről merül fel ilyesmi, az gyanús dolog. Pont ezért figyelemre méltó, ha valaki nem külföldi férfiként le tud húzni egy nőt.

Infomaniac 2022.01.16. 12:33:33

@bordon: sajnálom, hogy olyan körökben mozogsz csak, ahol olyanok a nők, amiket írsz. Én ezzel ellentétben lehúzós nőről egyáltalán nem tudok.
Tudod, a vírus is létezik attól, hogy nem látod.
Oké, lehet, hogy más generáció vagyunk, nyilván nekem fiatalabbakról kevésbé mélyek az ismereteim, de munkahely és egyéb közösségek révén vannak azért. De nem dívik ott sem az az attitüd, amiről írsz.

bordon 2022.01.16. 12:40:18

@Infomaniac: Nem vagyok fiatal. Sajnos. A lehúzás nő által elkövetve általában annyi, mint amit a posztolóval tett a pasija. Étterem, kis ajándékok, aztán nagyobb ajándékok, tudni akarja mekkora az a lakás, hány tulajdonosa van, mennyit keres, mennyit tett már félre. Ezeket a nők kiderítik hamar, csak náluk is ez igényesség, előrelátás, körültekintés számlájára van írva.
Csak még gyakran szex sincs ebben az ismerkedős fázisban.

A posztolóval se történt semmi súlyosabb, csak ami a férfiakkal szokott, amikor nők tesztelgetik, lábhoz idomítják őket.

Almandin 2022.01.16. 19:15:11

@bordon: Bántalmazásnál sokkal nagyobb az esély, hogy olyan ember teszi, akinek a kultúrájában ez megengedett, sőt, támogatott tett. Természetesen európai párok közt se ritka. De sokkal kisebb annak az esélye, hogy egy magyar férfi féltékenységből elvágja a torkom, mint egy arab esetében lenne.
A válás utáni gyerekelhelyezési cirkuszok más kategória. Ha a két szülő kétféle nemzetiségű és bármelyik pl. hazaviszi a gyereket a saját hazájába a másik szülő megkérdezése nélkül, jogilag gyerekrablást követ el. Ilyen esetekben az anya ugyanolyan gyakori elkövető, mint az apa és kevés eset kerül a nyilvánosság elé, mert a legtöbbször rövid időn belül megoldódnak az ilyen ügyek. Ha évekig elhúzódik és a gyerekrabló szülő akadályozza a kapcsolattartást is, akkor elhíresül az eset.

bordon 2022.01.20. 06:02:59

@Almandin: Gyerekrablás... Ilyen tényállás nincs, csak női magazinokban.

Mohamedán kultúrában tilos a férjnek bántani a feleségét, ha meg kell ütnie, akkor kézzel kell tennie (védekezik), nem használhat baseball ütőt, vagy más tárgyat. Ugyanúgy tilos a mohamedán országokban a testi sértés, mint Európában. Más kérdés, hogy érvényt szerezne-e a törvényeknek. Katolikus és ortodox, buddhista, sintoista országokban is hajlamosak a hatóságok a család belügyének tekinteni a házas felek közti pofozkodást. Japánban se divat a rendőrség bevonása családon belüli erőszak esetén, ha feljelentést tennének, akkor is a rendőrség mindent elkövet, hogy ne kelljen vele foglalkozni. De ez amúgy minden kelet-ázsiai országban így van, családon belüli lopás, erőszak, nemi visszaélések esetén a rendőrség mossa kezeit. Nincs itt semmi látnivaló, nem tudnák bizonyítani, ezért tessék inkább visszavonni a feljelentést, sőty elmondják a feljelentőnek nagyon szigorú tekintettel, hogy ha nem igaz, amit állít, akkor börtönbe kerül. Magyarországon is figyelmeztetik a hamis vádra a feljelentőt, de sehol nem presszionálják úgy a sértettet, hogy ne tegyen feljelentést, mind Kelet-Ázsiában. Ezért aztán alacsony is a bűnözési statisztikájuk.
A protestáns és ateista országokban lett az államnak elsődleges szerepe a házasságokban, családi viszonyokban is, meg ott olyan a kultúra, hogy az állami szerveket bevonják a maganélet minden területébe. Kanada, Svédország, Hollandia, Dánia, Finnország, Norvégia.
süti beállítások módosítása