Minden távkapcsolatnak ez a sorsa?

2022. január 20. 07:49 - csajokespasik

„Az ünnepek alatt nem találkoztunk, és ami a legszomorúbb, egy szót sem váltottunk, írásban sem” – Amikor a pasi már a saját hazugságaiba is belegabalyodik, ott már nincs mit/kit megmenteni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 25 éves vagyok és tavaly ismertem meg a velem egyidős barátomat. Mivel távkapcsolat a miénk, így heti egyszer tudtuk összehozni a találkozókat. Ő egyedül él, én még a szüleimmel. Éreztem, hogy szívesen van velem, volt, hogy kettesben elmentünk kirándulni egyet a kedvenc városunkba. Aztán történt, hogy december elején ő azt írta, lebetegedett. Ez volt a törés, mert utána már nem nagyon válaszolgatott az üzeneteimre. Most már egyáltalán nem. Talán ott rontottuk el, hogy tölthettünk volna több időt is együtt.

De azzal, hogy bedobta, hogy beteg, azt is elkerülte, hogy meglátogassam. Azt mondják, hogy a hazugság valahol a tisztelet jele, hiszen el akarja kerülni a másik megbántását, de ez úgy ahogy van elfogadhatatlan. A hazugság az hazugság.

Majd jött egy önsajnáló dumával, amit nem vettem be, mivel abszolút nem ilyen típus, de úgy kommunikálta felém, mintha ő egy magára hagyott, elnyomott valaki lenne, akivel senki nem törődik és senki se segít rajta, de hozzátette, hogy amúgy nem is kell neki senki ilyen.

Az összeköltözés témát is teljesen kerülte már. Az ünnepek alatt nem találkoztunk, és ami a legszomorúbb, egy szót sem váltottunk, írásban sem. Arról, hogy kivel és hogyan töltötte a szilvesztert, semmit nem tudok. Legutóbb azt mondta, hogy a munkája nem engedi, hogy ő jöjjön, vagy én menjek, de még hozzátette, hátha jobban megértem, hogy „de hiszen január eleje van”. És akkor...?

Nem találkozunk többet. Minden távkapcsolatnak ez a sorsa? Nekem kellett volna valamit máshogyan?

Üdv:

t.

 
32 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr816819012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2022.01.20. 08:23:09

A hazugság a tisztelet jele??? :D
Ez a fajta hazugság, amit te kaptál gyávaság. A tisztelet az őszinteséghez kapcsolódik, mert lehetőséget ad a tisztán látásra és megalapozott döntésre. Távkapcsolatok nem működnek hosszú távon.

bordon 2022.01.20. 09:34:39

@nOniCk: Távkapcsolatok működhetnek, ha előtte volt normál kapcsolat vagy benne van a tervben, hogy lesz normál együtt élős kapcsolat.
De a posztoló sztorijában eleve kúrópajtásoknak jöttek össze a sráccal. Akkor is, ha ez nem jött le egyből a csajnak, meg egyszer elmentek a kedvenc városukba együtt. Nagy kaland... Ja, nem is. Leugrottak a szutykos, mocskos Miskolcról a napfényes Szegedre? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Mert külföldre gondolom jelenlegi jarványhelyzetben nem mentek.
Amint kikefélte magát a srác, lankadt a lelkesedése. Üres óndóhólyaggal tiszta fejjel lát az ember. (Post-nut-clarity, így mondja ezt a művelt francia). Amit egy nőtől kaphat, azt már megkapta a pasi, gondolom a lány személyisége annyira nem érdekes, és mély, hogy maradt volna valami felfedezni való benne.
A srác se lehet bonyolult, tekervényes agyú. Ez jön le a hazugságából, nem erőltette meg magát túlzottan. Ne gyere, mert január eleje van! MegaLOL. Nem magyarazkodik, hisz nincs miért, ennyiből értenie kellene a lánynak, hogy ebből nem lesz lagzi, de még összeköltözés se.

Ez nem a távkapcsolat jelleg miatt történt így, csak a távolság miatt könnyebb volt lekoptatni a megunt nőt. Gondoljon bele a posztoló mennyivel kellemetlenebb lenne, ha egy utcában laknának a pasival, aztán kerülgetnék egymást szótlanul, lesütött szemmel, miközben egy hónapja még egymás nemi szervét szopkodtak, nyaldosták a kedvenc városukban, ahova együtt ellátogattak (nagy kaland!). Aztán híre megy a szülővárosában és mindenki azt beszéli az elkövetkező egy-két évben, hogy ő az a lány, aki így szégyenben maradt. Adjon hálát az égnek a posztoló, hogy távolabb él a pasi, így nem kell vele foglalkoznia többet.

Bejelenzkeznék én is hozzá távkapcsolatra (dugni), ha nem laknék nagyon messze Magyarországtól.

Lorrh 2022.01.20. 10:20:18

<<Törölt komment>>

Frh 2022.01.20. 13:40:38

Egy pici mondatban rejlik szerintem mindennek a kulcsa: amikor kijelenti, hogy már az összeköltözésről sem esik több szó.
Ezért szakította meg a kapcsolatot a csóka, ezért hazudozik. Mert nem akart összeköltözni. Megrémült és/vagy nem tartotta erre érdemesnek a csajt. És ezt egyszerűbb volt neki így lerendeznie.
Mindenki a könnyebb utat keresi.

MsIreneAdler 2022.01.20. 20:55:10

Ez inkább táv, mint kapcsolat :D

Cirigli Jenő 2022.01.20. 21:02:12

Hááát…köszönjük a sztorit! Kicsit megérintett. Lehet, hogy megregényesítem. Eredetileg festő iskolába járok, de a művészet nem ismer határokat. Azt a címit adom neki, hogy Szerelem COVID idején (bocs Márquez!). A cselekmény eleje is megvan: a női és férfi főhős között szenvedélyes szerelem bontakozik ki. Majd váratlanul utóbbit leteríti a COVID deltron variánsa. Állapota rosszabbodik, ezért egy ápolónő Karácsony előtt Silicon 650 ccm típusú műtüdőre teszi…Ünnepek alatt látogatási tilalom volt.

Reactor 2022.01.20. 23:37:46

@Cirigli Jenő: Ahogy megjósoltam anno, Robin Cook már írt valami hasonlót sajnos :'( Mindegy, attól még lehetne belőle egy csodálatos regényt írni. A gonosz mutáns vírusváltozat lehetne ebben az északkeleti-óuráli-spitzbergai inuit variáns, a főgonosz meg mondjuk egy gigantikus fekete lyuk valahol a távoli világűrben, ami egyre terjeszkedik, felszippantja az egész univerzumot, ledarálja, aztán a Pokolba küldi...vagy ilyesmi...

hopp11 2022.01.21. 02:37:43

@bordon:
Nem értem, egyesek miért érzik úgy, hogy folyton minősítgetniük kell valakiket, valamiket. Persze negatívan. Miskolc semmivel se szutykosabb, mint Szeged. Mindkettőt testközelből ismerem. Szakmámból - meg érdeklődésemből - fakadóan rengeteg statisztikát ismerek a különböző településekről, térségekről. Mindkét város turizmusa pörög az utóbbi 5-10 évben - a covid-időszakot leszámítva. Ha azonban csak a magyar vendégek számát nézzük, Miskolc vezet. De hogy még jobban megdöbbentselek: Pécsre kb feleannyi turista érkezik éves szinten, mint Miskolcra.
Ha a legnagyobb magyar városokba érkező magyar vendégek és vendégéjszakák éves száma alapján rangsorolnánk, akkor Miskolc, Szeged, Debrecen, Pécs lenne a sorrend.

hopp11 2022.01.21. 02:46:19

@Cirigli Jenő:
Karácsony Gerit is bevetted a sztoriba? Ez már tényleg perverz...

bordon 2022.01.21. 02:56:57

@hopp11: Na betalált egy miskolcinál a teljesen random példám. Leszarom hány vendégéjszakát töltenek turisták egyes magyar városokban. A lényeg, hogy a posztoló (ha nem kamu az egész, de valószínűleg az), abban bízott, hogy azért, mert elmentek a kedvenc városukba is dugni, tartós kapcsolat lesz a távdugásból. Ezek a nők ostobábbak, mint hittem. Ezek azok, akik azt hiszik, mert a férfi már elvitte őket vacsorázni egy drága helyre, együtt nyaraltak valahol, már stabil a kapcsolat. Nem! Akkor lesz tartós a kapcsolat, amikor a férfi beavat a gondjaiba és foglalkozik a nő problémáival is és együtt oldják meg a komoly kérdéseket. Addig minden csak előjáték a szexhez, meg papás-mamás.
Persze amint komolyra fordulnak a dolog, tehát nem csak hétvégi dugasból meg közös pénzszórásból állna a kapcsolat, a nők elkezdik azt érezni, hogy ez már túl sok, ugyanis a napi gondok unalmasak, gyakran járnak együtt lemondással. Szóval nem hibáztatom a pasit, ő belefektette a nőbe amit a nő igényelt, megkapta a szexet, de a nőt nem találta alkalmasnak komoly partnernek.

Miskolc egy fos. Szeged sokkal magasabb presztizsű város, akkor is, ha amúgy az egy nagy semmi, vidéki porfészek.

hopp11 2022.01.21. 03:55:12

@bordon:
Miután arról volt szó, hova mehettek, vagy hova nem mehettek egy romantikus hétvègére, bátorkodtam megjegyezni a valós statisztikákat erre vonatkozóan. Valószínűleg a legtöbb turista nem a szutyok helyre megy.
Miskolc nem fos, Szeged meg nem egy vidéki porfészek.
Te vagy a fos, aki olyasmikbe ugat bele, amikről fingja nincs. Pl. azt se tudod, milyen egy szabályos fekvőtámasz, de azért arról hadoválsz, hogy abból bárki megcsinál 10-et.
Bárki véleményezheti itt a párkapcsolati sztorikat, de ha közben olyanokat sérteget, akiknek/amiknek semmi közük a poszthoz, számíthat kritikára.
Bírom, amikor valakik Mo.-ról eljutnak Brentfordba, Tottenhambe, Bronxba, Los Angeles down town-ba, aztán hirtelen az élet császárainak érzik magukat.

antisocialnetwork 2022.01.21. 05:02:46

Hova kell beküldeni a kamu posztokat? És adnak érte valamit? Vagy ez főállású munkakör?

bordon 2022.01.21. 06:01:45

@hopp11: Miskolc egy szarkupac. És minden miskolci alember.
Szeged egy vidéki porfészek, de legalább városi funkciói vannak, orvosi egyetem stb. Magyarországon egy európai értelemben vett nagyváros van: Budapest. Minden más nagyon vidék.
Azon belül Miskolc eléggé az alja.

Kezeltesd a fitymaszűkületedet. És mosd ki a szádat.

Cirigli Jenő 2022.01.21. 06:36:04

@hopp11: Miskolc, Miskolc, sáros Miskolc, te vagy az oka mindennek!

hopp11 2022.01.21. 06:52:26

@bordon:
"alember" Az nem tudom, mit jelent, de biztos valami válogatott sértés a köreidben. :)
Ha valaki Mo.-tól "nagyon távol" él, de azzal tölti az idejét, hogy netes fórumokon magyar településeket, ott élő embereket sérteget, akik semmit nem ártottak neki... Annak az embernek az életével nagyon nagy gondok lehetnek. Szakmai, anyagi, magánéleti téren. Vagy egyszerűen csak kicsi a cerka, vagy nem áll fel...
Gondoltam, hogy elmondom a saját helyzetemet ezeken a területeken, de inkább nem dicsekszem. Maradjunk annyiban, hogy eszembe nem jutna nálam sikertelenebb, szerencsétlenebb - vagy általam olyannak gondolt - embereket sértegetni, gúnyolni. És nem azért, mert olyan jó ember vagyok. Egyszerűen, aki jól érzi magát a bőrében, annak ilyen eszébe se jut.

hopp11 2022.01.21. 07:47:01

@bordon: ezt még leírom.
Nem oly rég kaptam egy felkérést, hogy egy az MTA által Eu-s projekt keretében folytatott tudományos kutatásnak legyek társszerzője, a kutatást lezáró konferenciának előadója. A szakterület területfejlesztés, településfejlesztés. És akkor jön valaki egy netes fórumon és elmagyarázza nekem, hogy az orvosi egyetem a városi funkció. :)
Muszáj neked folyton olyasmikkel foglalkozni, amikről fingod nincs? Múltkor a fekvőtámasz, most meg a városi funkciók. :)
És a poén itt jön. A kutatás vezetője a szegedi egyetemen dolgozik, a záró konferenciát pedig a miskolci egyetemen tervezik megtartani.
Ilyenek ezek a "szarkupac, mindennek a legalja, vidéki porfészkek", nemzetközi tudományos kutatásokat végeznek, konferenciákat tartanak.
Ha az érintettek, résztvevők tudomást szereznének rólad, biztosan irigyek lennének rád, az életedre.
Ja, nem. :)

Lorrh 2022.01.21. 08:58:13

@hopp11: értem ám én hogy te tudományom akadémia vagy.
Ettől akárkinek még lehet szubjektív olyan véleménye hogy xy város egy fos.
Mert amúgy tényleg az.

hopp11 2022.01.21. 09:24:01

@Lorrh:
Lehet ilyen véleménye(d).
Szerintem meg te vagy fos.
A probléma abból adódott, hogy nem fogadta el az én ellenvéleményem. Remélem, neked menni fog.

bordon 2022.01.21. 09:53:02

@hopp11: Miskolc és környéke egy fos. Ezt az onnan elmenekültek is megerősítik.
Nem bántasból írom, de Miskolc presztizse nem épp magas. Biztos ott is élnek normális emberek, de maga a város nem épp vonzó.

Abban szerintem megegyezhetünk, hogy annak az esélye, hogy a posztoló és pasija pont Miskolcra, mint kedvenc városukba látogattak el együtt, minimális. Vannak kevésbé esélyes városok: Nyíregyháza, Encs, Dombóvár, Ózd, Békéscsaba, Gyomaendrőd. De a legnagyobb magyar városok közül Miskolcnál esélyesebb, Pécs, Szeged, de még a szintén nagy nulla Debrecen is.

Annak amúgy örülök, hogy Miskolc fejlődik, mert van honnan feljönnie a városnak, de sajnos a környékén is lehetne napalmmal tisztogatni a településeket. El se tudom képzelni ki megy oda turistáskodni, de legalább a sok elmenekülő ember mellett valakik ha időlegesen is, de odamennek. De el is jönnek, mert maradni nincs miért.

Lorrh 2022.01.21. 10:00:24

@hopp11: persze hogy elfogadom!
minden és mindenki fos!
Egy fostengerben élünk!
Örülök, hogy megérkeztünk a tízévesek szellemi szintjére!

bordon 2022.01.21. 10:08:47

@hopp11: Alember van sok arrafelé is. Indulj el szeretett városodból Hidasnémeti irányába, sok normális emberrel arrafelé nem lehet találkozni. És azok mind Miskolcra járnak dolgozni, tanulni, lopni, markecolni, lejmolni, bűnözni... Szóval a fosnak van utánpótlása a város környékén is.

Egy európai szinten jelentős város van Magyarországon: Budapest. De hát oda is összegyűlik a fos. Többek közt BAZ megyéből kiindulva.

Cirigli Jenő 2022.01.21. 10:18:18

@bordon: Budapest Európa szinten 3 dolog miatt jelentős: olcsó kaja, olcsó pia és a rengeteg olcsó kurva.

hopp11 2022.01.21. 11:04:32

@bordon:
Figyelj, össze-vissza beszélsz. Egyszer Miskolcon mindenki alember, meg a környéken is, máskor meg ott is vannak normális emberek. ( még mjndig nem tudom, mi az az alember) Meg egyszer azt mondod, semmi nincs ott, mindenki elmenekül, máskor meg, hogy örülsz, hogy fejlődik. Teljesen összezavarsz. De inkább magadat zavarod össze.
Egyébként összességében rengeteg butaságot hordasz össze, leöntve jó adag előítélettel, ill. félinformációkat, amiket nem tudsz értelmezni. Ez nem bűn. Ez egy állapot, sötét vagy hozzá, kb a Blikk-olvasó szintjén vagy agyilag, tájékozottságot tekintve. De lehet, hogy az index-olvasó ugyanez a szint. De az újságírók is kb ez a szint. Miután ez a szakterületem, a területfejlesztés, talán el tudnám neked magyarázni, melyik statisztikát hogyan kell értelmezni, hogyan lehet az adatok mögé látni, ill. mik az igazán fontos mutatók, stb. Hogyan lehet reálisan megítélni egy várost, egy térséget. De ehhez órákat kéne írogatnom és valószínűleg felesleges is lenne, egy meggyőződéses előítéletbajnokra észérvekkel nem lehet hatni.
Ahogy látom, ez a mocskolódó "fos ez, fos az" stílusú megállíthatatlan írásfolyam nálad terápiás jellegű.
Ha ettől könnyebb elviselni az életed, akkor csináld!
Amennyiben új dolgok nem jönnek elő, márpedig láthatóan nem fognak, akkor a többi megszólalásodra már nem reagálok.

Olasz Bazsa 2022.01.21. 11:09:41

Én a hetedik kerületet cseréltem Balaton partra végül. Több településen is laktam már. Budapest a leg élhetetlenebb város ebben az országban. Túlzsúfolt, lehetetlen közlekedéssel, szemét és kutyaszar az utcán, húgyszagtól bűzlő kapualjak. Jöhet a fikázás, de a tények makacs dolgok. Nem tudnának annyit fizetni, hogy visszaköltözzek. Totál megértem az agglomerációba menekülőket.
A poszthoz: Olyan nem létezik, hogy távkapcsolat. Ha a szándék kölcsönösen komoly, akkor megoldást keresnek a felek, ha nem komoly, akkor kifogást. Ennyi.

bordon 2022.01.21. 15:23:02

@Cirigli Jenő: Ezek kellenek az élethez. Most gondolj bele, ha még a kurvák is drágák lennének...

@Olasz Bazsa: Budapest az egyetlen európai léptékkel mérhető nagyvárosa az országnak. Ezért aztán oda összegyűlik a mocsok is, sajnos ez igaz.

Jó levegőért lehet költözni a Pilisbe meg a Bakonyba, de aki a munkájából él, az jó eséllyel Budapesten találja meg a számítását. Persze minden dolgozó mellé odaköltözik valami senkiházi lumpen is Hajdú-Biharból, Békésból, BAZ megyéből vagy Szabolcsból. Meg van persze helyi születésű mocsok is. Budapest messze nem tökéletes, de legalább van munka.

bordon 2022.01.21. 15:40:31

@hopp11: Miskolc fos, de örülnék, ha nem lenne fos. Ezért jó lenne, ha fejlődne, mert kevesebb fos hely kellene Magyarországon. Miskolc és úgy általában BAZ megye egy rákos daganat Magyarország testén, de jó lenne, ha fejlődne és nem lenne egy szar vidék. Mi nem világos ezen?

A posztolót csókoltatom! Tessék jobban megválogatni, kivel fekszik össze, már amennyiben nem akar egy közszájon forgó kurvává válni. A szülei biztos büszkék rá, hogy szétteszi a lábait minden jöttmentnek.

Almandin 2022.01.21. 19:10:55

@hopp11: Ez az örömtelen hernyó új nickje, ez azt hiszem, mindent elárul.
Miskolcról meg annyit, hogy 20 éve többször jártam ott, nekem a belvárosa tetszett. Nyilván vannak problémás részei is, de szerintem se annyira vészes, mint ahogy azt sokan gondolják. Még operafesztiválja is van. A természeti környezete is nagyon szép.

Almandin 2022.01.21. 19:18:03

@hopp11: Méretes nárcisztikus személyiségzavara van. Ráadásul nem is érdekli, hogy megutáltatja magát, azt hiszi, egy kábé évente lefolytatott nickcserével elintézi a dolgot, de én pl. átlag 3 hsz után felismerem a stílusáról a hernyót/karandasht/acyclorent stb.
Mások ilyen kényszeres leszólása erősen nárci jellemre utaló jel.

Almandin 2022.01.21. 19:20:24

@bordon: Szégyelld magad, hernyó. Miből hozod ki azt, hogy az illető egy kurva? Csak azért, mert elhagyta a pasija? Ezek szerint te az elhagyott régi nőidet szintén kurvának tartod?
A kurva az a személy, aki ellenszolgáltatásért szexel. Semmi ilyenről nem olvasni a posztban.

Cirigli Jenő 2022.01.21. 20:51:33

@Almandin: Miskolcnak én nagyon sokat köszönhetek, örökre a szívemhez nőtt! Acélváros…minden sarkon álltam már és hát azok az éjszakák! Egy ideje Világbéke…

VOGAben 2022.01.23. 12:51:24

Mert a drága fővárosunk egy tündéri szelence! Elég csak beballagni kicsit egy mellékutcába és a házszámokkal egyenes arányban növekszik a húgyszag...

Lorrh 2022.01.24. 11:11:26

@VOGAben: A nagy képet nézd. Egy Budapest Miskolc mérkőzés merre dől el, az nem is kérdéses. Majd ha sok pesti fog Miskolcra költözni, mert ott jobb az élet, akkor térjünk vissza.
süti beállítások módosítása