A pasim iszonyú rendetlen

2022. február 21. 07:19 - csajokespasik

„Nincs tökéletes kapcsolat, nyilván, de miért van az, hogy mindig a nő hoz áldozatot minden esetben, és a másiknak alig kell lemondania valamiről?” - Posztolónknak kéne költöznie egy szemétdombra, de amikor megengedik neki, hogy rendet rakjon, két hét múlva visszaáll az eredeti kupleráj.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Elmondanád a párodnak, hogy azért nem akarsz vele összeköltözni, mert iszonyúan rendetlen? Úgy másfél éve vagyunk együtt, ő 34, én 30 vagyok. Én mennék hozzá, tervei szerint. Szép környéken van a lakása, elég nagy, rendszeresen megyek hozzá, de mindig leírhatatlan rumli van nála. Egyszer megkérdeztem (vagy inkább könyörögtem) hogy csinálhatnék e itt némi rendet? Nagy nehezen belement, de utána napokig hallgattam, hogy nem talál semmit, és két hét kellett hozzá, hogy lassan helyreálljon az eredeti állapot, mintha semmihez nem nyúltam volna. Ilyenkor úgy érzem, hogy csak nekem fontos a rend, nem a mániákus rend, csak legalább annyira, hogy élhető legyen egy lakás.

Ő jól érzi magát benne, de én nem. Semmit nem dob ki. A padlón random tárgyak szanaszét. Állandóan ezért szólni meg már nekem unalmas és értelmetlen. Sajnos elég figyelmetlen is, alap dolgokat nem tud rólam, pl. az iskolai végzettségem, vagy hogy milyen kajára vagyok érzékeny. Nem érdekli.

Úgy jöttünk össze, hogy én akkor nehéz szakaszban voltam, szakítás után, és ő megértő volt velem. Nem tudtam, mit kéne tennem, mi lenne ilyenkor a jó: szórakozzak, vagy legyek inkább egyedül ...vagy menjek bele egy új kapcsolatba? És az utóbbi lett. Szívesen mondanám, hogy benne minden megvan, amit az előzőben kerestem és nem találtam, de inkább azt mondom, hogy vele egész más problémáim vannak. Nincs tökéletes kapcsolat, nyilván, de miért van az, hogy mindig a nő hoz áldozatot minden esetben, és a másiknak alig kell lemondania valamiről?

 
25 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2017697998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_krampampuli_ 2022.02.21. 08:18:06

"miért van az, hogy mindig a nő hoz áldozatot minden esetben"
Aha... Gondold át poszterina a csillió papucsférjet, és írd le ismét.

Ismerek ilyen párt, ahol kezdettől ez volt az egyik legsarkalatosabb ütközési pont, a rendtevés. Egy idő után összeházasodtak, jelenleg éppen napi szinten teszik pokollá egymás életét. :(

Javaslatom: Lépj ki ebből a kapcsolatból, mivel ebben a kérdésben nem fog egyikőtök sem megváltozni. Mindenkinek jobb lesz így.

Sztravinszka 2022.02.21. 09:35:34

@_krampampuli_: Egyetértek. A disznót hagyni kell a disznóólban kiteljesedni.

Cirigli Jenő 2022.02.21. 12:59:09

Hát az szerintem elég gáz, hogy 34 évesen valaki olyan igénytelen, mint egy kiskamasz. Jó, hogy cicire nem kellett szoktatni! Tíz év múlva már pelenkázhatod, mert még inkább szarik mindenre.
Legjobb lesz ha leselejtezed. Csak a következőnél figyelj oda, hogy ne csak ő legyen megértő, hanem te is legyél tisztában az alapvető emberi tulajdonságaival!

Rubasov nertárs 2022.02.21. 13:13:26

"Szép környéken van a lakása, elég nagy, rendszeresen..." "Szívesen mondanám, hogy benne minden megvan, amit az előzőben kerestem és nem találtam, de inkább azt mondom, hogy vele egész más problémáim vannak."

Az egész sztorinak ez a kettő leglényegesebb része. A posztoló is tudja, hogy a kettővel jobb külső adottság karöltve a fényévekkel jobb anyagi helyzettel tartja a rumlis csávó mellett. Azt is helyesen érzékeli a poszterina, hogy ilyen markáns szintkülönbség esetén a megfelelő testnedven kívül sok mást is le kell nyelni.
Bizony itt már nincs olyan, hogy a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.
Jó tanács itt nem igen van, a szintből lejjebb nyílván nem ad a hölgy. Így lényegében felesleges szakítani, mert a következő módos úrnak is lesznek bőven kellemetlen tulajdonságai, ha nem is pont ez.

Sztravinszka 2022.02.21. 14:31:16

@Rubasov et.: Szerintem ezt benézted. A poszter értelmesebb ennél, tényszerűen fogalmaz semmit sem elhallgatva. "Én mennék hozzá, a tervei szerint". Ebben van a lényeg: a poszter nem akar odaköltözni, de értékeli a férfi korai figyelmességét. Ám ez neki kevés a jövőhöz, főleg hogy a férfi nulla érdeklődést mutat iránta: nem tudja, milyen iskolai végzettsége van a poszternek.

Poszter csak megerősítést vár a szakításhoz, nem akar "kiszemetelni" senkit csak azért, mert egy ordas igénytelen, elkényeztetett faszkalap. Poszter kicsit gyáva.

Rubasov nertárs 2022.02.21. 15:30:45

@Sztravinszka:

A posztban halovány utalás sincs arra, hogy a nő szakítani akar a fickóval. Az egész poszt egy panaszáradat, a végén megspékelve egy kis szenvelgéssel azon, hogy milyen igazságtalan, hogy egy ennyire drasztikus szintkülönbségért így, vagy úgy de fizetni.

A markáns anyagi különbségre utal, hogy a poszterina anyagi helyzetére mégcsak halovány utalás sincs (nincs mire utalni), a férfié viszont eléggé ki van emelve.
A kevésbé markáns, de még így is jelentős (2) fizikai szintkülönbségre ural a férfi flegmázása, de az egész poszt hangvételéből érződik, hogy kinek is lenne fontosabb ez az egész.

Sztravinszka 2022.02.21. 16:06:58

@Rubasov et.: Papucsina ahhoz is gyáva, vagy el sem jut a tudatáig, hogy valójában mit akar. Ezért nincs bebbe, higy heló, ezt én nem akarom, ki akarom szállni. Aki ide ír, azt meg kell fejteni, mert magának, magától nem megy. Mindettől függetlenül teljesen mást olvasok ki a posztból, mint te. Kezdve onnan, hogy ez az állandó szintezés nekem dedó. Nyilván az irodalmi élményeink is eltérőek. Ez van.

Lorrh 2022.02.21. 17:42:19

@Sztravinszka: mesélj! Neked milyen irodalmi élményeid vannak? az lehet érdekesebb mint ez a béna poszt.

Cirigli Jenő 2022.02.21. 19:19:38

@Sztravinszka: azt hiszem át kellene beszélnünk Stendhal szegény nyomorult Lucienjének karakterét!:)

Cirigli Jenő 2022.02.21. 19:58:43

@Sztravinszka: azért mert bejött egy ilyen újfajta valami, azért még nem kell megmosolyogni! Régen azt hitték, hogy a Föld banánalakú. Aztán jött egy fura fazon, aki azt állította, hogy gömb. Majdnem alápörköltek. Utána sokáig abban hittek. Egészen a közelmúltig, amikor is bizonyságot nyert, hogy lapos. Úgyhogy csínján bánj az ilyen lefitymálással!

Real_Time 2022.02.21. 22:22:44

Ahol lószar van ott veréb is.

CSOKKI MÁLNA 2022.02.22. 10:04:00

@_krampampuli_: “rendtevés..” Talán inkább rendrakás, nem?

CSOKKI MÁLNA 2022.02.22. 10:05:21

Csak a középszerek tartanak rendet, a zseni átlátja a káoszt..:))

MEDVE1978 2022.02.22. 10:25:34

Érdekes poszt, de nem derül ki, hogy ez kóros-e. 20 éves koromban az akkori barátnőm Németországban tanult, nem volt egy túl rendszerető lány. Egy hétre kimentem hozzá, ott laktam nála a koleszban, ami apartmanokból épült fel. Nagyon intenzív hét volt, sokat kirándultunk, városnéztünk a környéken, a szobájában igazából döntően csak aludtunk vagy szexeltünk. A használt ruhákat a földre dobtuk, ami miatt a hét végére már 20 cm magasan állt a szennyes a padlón. Ettől függetlenül nem csinálom ezt már ma, bár nem vagyok egy túl rendes ember, a lakásunkban is sokszor van, hogy sok minden a földön található. A gyerekeim sem a rendrakás bajnokai. Ez nyilván akkor nem tartható, ha mondjuk vendég jön, illetve egy héten legalább egyszer azért rendet rakunk. Tehát ha mondjuk vendégség van és rendet rak, akkor az normális. Ha még akkor sem, akkor az már valszeg nem az.

Még valószínűbb, hogy mindig a nők csinálták meg ezt körülötte. Anyuka, utána pedig barátnők. Ez egy fajta szocializáció, a poszter hölgy dönthet, hogy kell-e így a csomag vagy ez neki már túlságosan sok, fárasztó. A nem dob ki semmit mondjuk rémisztő, én ismertem halmozó embert, akinek a halála után kipakoltuk a lakását, éppenhogy orosz tank nem volt benne.

A lényeg, hogy mindenki csomagban jön, tökéletes ember nincsen. A faszinál úgy tűnik, hogy ez a csomag, full rendetlen. El kell dönteni, hogy belefér-e, ha nem akkor meg szakítani.

CSOKKI MÁLNA 2022.02.22. 10:26:31

Voltál te katona, fiam..?

Billy Hill 2022.02.22. 14:51:37

"alap dolgokat nem tud rólam, pl. az iskolai végzettségem" - ha például politikus vagy, akkor ez nem is olyan ritka, mármint hogy nem lehet tudni, mi a (tényleges) végzettséged... :-)

antisocialnetwork 2022.02.22. 17:21:18

Keddig kellett várni. De nem érte meg. 30-as pcsa picsogása. Jó a pénz a háznál, de renyheség van, de azért a rendszeres szex az jó, no de rumli van. Picsogós 30-as nő. Inkább nem.

Sztravinszka 2022.02.22. 20:35:14

@Cirigli Jenő: Jaj, hangosan röhögök ezeken. Majd a laposhívő mellé rakom a szinthívőt, kábé ott a helye. Apropó, szerinted maszkot hord egy szinthívő? Ezt még ki sem veséztük, mindig csak ezek a magánéleti nyomorok mennek.

Cirigli Jenő 2022.02.22. 21:25:23

@Sztravinszka: hát ki miben hisz. A hit nagyon fontos! Én műszaki ember vagyok, világéletemben vasközelben dolgoztam. Én pl. az ilyen szintelméletesdit bugyutaságnak tartom. Én pl. a vas-karbon meg a Nelson diagramokban hiszek. Az előbbiben is van alfa, béta, de még gamma és delta is. De azért az mégiscsak tudomány!:) De nem zavar, ha valaki ilyen sarlatánságokkal mulatja az idejét. Maszkot? Nem tudom, személyesen nem ismerek szintelmélet-hívőket.

Bunkóné Barom Ildikó 2022.02.22. 21:55:53

@Cirigli Jenő: @Sztravinszka: Arról nem is beszélve, hogy én jó néhány lúzer Józsit ismerek, akit egész helyes, értelmes nők tartanak felszínen. Ki tudja miért..Lehet, hogy nem ismerik a szintezés elméletét? :D

Cirigli Jenő 2022.02.22. 22:24:33

@Bunkóné Barom Ildikó: ez tényleg így van, én is ismerek ilyeneket! Furcsa, de a szép és normális nők is tudnak szeretni csúnya és nem annyira normális fickókat! Önös érdekek nélkül:)))

nincs1agy 2022.02.23. 00:01:09

Én is iszonyú rendetlenségben élek, de én ezt alapvetően szégyellem. Ha jön hozzám valaki mindig fél napig takarítok előtte, és azért legalább anyámék havi egyszer be szoktak nézni. Nem is gondolnák milyen mocsok volt itt egy nappal korábban. Egyáltalán senki nem gondolná ezt rólam, aki ismer. Most is ahogy körülnézek: kajásdobozok szanaszét, üdítős flakonok, a szennyes egy kupacban a szoba közepén, a padló ragad valamitől, a mosogató dugig pakolva. A hűtő meg egy lepratelep. És elképesztő gyorsasággal áll minden vissza ebbe az állapotba egy látogató után.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2022.02.23. 13:55:47

"Sajnos elég figyelmetlen is, alap dolgokat nem tud rólam, pl. az iskolai végzettségem, vagy hogy milyen kajára vagyok érzékeny. Nem érdekli."

A lényeg itt van, "a többi csak toldás", nem a rendetlenségen van a hangsúly.

Sztravinszka 2022.02.23. 19:29:57

@Cirigli Jenő: Megértelek. Nekem is inkább reál szakmám van, olyan probléna megoldós, legalábbis ilyenné nőtte ki magát a mentalitásom az évek során. Innen nézve pedig nagyon furcsa bármilyen tartós sopánkodás, panaszkodás, felelősség hárítás, márpedig a szintezők tobzódnak a nőgyűlöletben, akárcsak az incelek.

A hit szép és csodálatra méltó lelki tevékenység, amíg nem vak és nem menekülési útvonal önmagunktól, meg a döntésektől.

Cirigli Jenő 2022.02.23. 22:00:45

@Sztravinszka: aha, egy rokon lélek!:) Hát igen a probléma megoldásra kihegyezett életmód elég reálissá teszi a gondolkodást. Rám pl. csodálatosan ösztönzőleg hat az, hogy ha nem találunk valamire műszaki megoldást, az rengeteg anyagi veszteséggel járhat. Rosszabb esetben milliárdos kiesés. Persze a tökéletes biztonság keretei között:)
süti beállítások módosítása