Az új legnépszerűbb női testnyílás

2022. március 22. 07:42 - csajokespasik

...37 éves pasi, intelligens és tanult, anyagilag is rendben van, jól öltözött, ápolt, korrekt, férfias, humoros, de Posztolónk minden jelzése ellenére is képtelen lépni. Ma megtudhatod, milyen az, amikor a pasik már zavarba ejtően úriemberek.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nőként még sosem törekedtem barátzónára, egyszerűen észrevettem, hogy abban vagyok. Megismerkedek férfiakkal, talizunk, jókat beszélünk, minden kedvező, küldöm a jeleket, de mintha nem észlelnék. Ellenben ők mindenbe beavatnak, gyerekkor, traumák, rokoni szálak, tervek etc.., gyakran szóhoz sem jutok. Mintha valami ingyen pszichológus lennék (hallottam valahol, hogy valamelyik országban a férfiak egy része már csak azért fizet egy örömlánynak, hogy meghallgassa, hogy kibeszélje neki magát, szexelni nem akar vele). És ilyenkor egyszerre tudnék nevetni és sírni. Magyarán, az új legnépszerűbb női testnyílás: a fül. Bár én szeretem meghallgatni a másikat, érdekel is, de nem úgy, hogy más nem fog történni!

36 éves vagyok, nem vagyok rossz nő, ezt tudom magamról, igényes is vagyok, kedves, karbantartott külalakkal, a súlyommal sincs baj. De mostanában ezt tapasztalom, hogy már túl vagyunk a tizedik randin, mégsem történik semmi. Abba az egységcsomagba más is belekerülhetett volna.

Vagy tőlem várják, hogy én lépjek? Az nem fog menni, valahogy nem így szocializálódtam. Nem tudom, mit csináljak, nagyon hülyén érzem magam. Csak velem fordul elő ez? Mintha nem tudnák, mit kell csinálni. Hol vannak már a határozott első csókok, szerelmes zenék küldözgetése, olyan programok tervezése, ami egyértelműen jelzés értékű, a szándékot körvonalazván?

 1 ilyen eset miatt még nem aggódnék, de egy ideje zsinórban ez megy. Legutóbbi úr: 37 éves. Szépen megtudtam, hogy szereti a munkáját, anyagilag rendben van, intelligens és tanult. Egyedül él albérletben, kocsija nincs, de szeretne. Ezeket kérdés nélkül, magától sorolta. Feltételezem, hogy külső adottságai révén (jól öltözött, ápolt megjelenésű, férfias) a nőkkel sincs gondja. Kivéve, ha eddig másokkal is így haladt. Az első benyomásom kedvező volt, humoros, korrekt ember. Elmondta, hogy nagyon segítőkész is, lehet rá számítani. Nagyon tetszik a nyitott gondolkodása is, az elején még a titokzatos távolságtartása is bejött, de ez már nem vicces. Aztán mesélt az exeiről (itt fellélegeztem, hogy nem azért ilyen mulya, mert szűz : ) mesélt a haverjairól, a hobbijáról is, ami munka után leköti. Hosszasan mesélt a szüleivel való rideg viszonyáról (ezen a ponton kezdtem magam nem randin, hanem egy pszichológus panaszkanapéja mellett érezni).

Nem a férfinek kéne megközelíthetetlennek lennie, felborultak a szerepek.

A csak dumás típus kívülről nem látszik, nem tudom kiszűrni, és nem is lehet, mert ott a remény bennem, hogy talán a legközelebbi találkozón több is fog történni.

Most tényleg nekem kéne lépni? Miért nem veszi észre magát és a helyzetet?

 
100 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1317786332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.22. 08:28:21

36 évesen ne romantikus első csókokról, meg lábaid elé hulló lovagokról álmodozzál :)

A férfiak is változnak ám... tanulnak

Lorrh 2022.03.22. 08:56:13

@Puerto Prince: félreértetted a posztot. Ha a 10. randin se kezdeményez szexet a pasi akkor az súlyos dolog. És sorozatban ilyenjei vannak a posztban kitalált delikvensnek.
Én taliznék vele élőben, akkor tudnék tanácsot adni, de így nem.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.22. 09:52:28

@Lorrh: hm. Vannak ilyen nők, akik elég félelmetesek ahhoz, hogy ne merj ajánlatot tenni nekik :/

Lorrh 2022.03.22. 10:07:09

@Puerto Prince: Igen, sajnos túl sok agressziv, tesztoszteron fűtött nőt nevelt ki ez a neofeminizmus.
De ha nem mer ajánlatot tenni akkor minek randizik vele tízszer a pasi? Szerintem ezek nem kerek történetek.

Lorrh 2022.03.22. 10:07:43

mondjuk sikerült egy elég erős clickbait címet ráaggatni a maira. Ezt értékelem!

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.22. 10:39:59

@Lorrh: én nem tudom, meg nem is értem. A múltkor asszem Peni meg Infomaniac mondta, hogy manapság azért is randiznak az emberek, hogy barátokat keressenek. Nem tudom, mi folyik egy ilyen randin, mert sosem voltam egyen sem. De valami biztos nem oké ekörül, mert nagyon sok ember panaszkodik rá, hogy nem azt kapja, amit várt

Lorrh 2022.03.22. 10:40:37

@Puerto Prince: igen, az elvárás a csalódás melegágya.

VOGAben 2022.03.22. 11:01:22

Azt a hatásvadász címét neki! Ilyen lehetne még: Molett nő ült a felborult körhintán, rászakadt./ Taknyosan szopott, megfulladt...

Rubasov nertárs 2022.03.22. 11:48:53

"36 éves vagyok, nem vagyok rossz nő, ezt tudom magamról, igényes is vagyok, kedves, karbantartott külalakkal, a súlyommal sincs baj."

"Vagy tőlem várják, hogy én lépjek? Az nem fog menni, valahogy nem így szocializálódtam."

Ez a két bekezdés a poszt lényegi része. Sajnos rossz hírem van: az általad megcélzott 8+/10 férfiak szemében már bizony az "öregecskedő menyecske" kategória vagy, így emiatt csak a pszichológusnőjük lehetsz. A két idézetből látszik, hogy pörögtél te azon a ringlispilen rendesen, hozzászoktál a jóhoz: tíz éve 8/10 szintű, vagy akár még jobb férfiak tömege legyeskedett körülötted, neked csak meg kellett rebegtetni a szempilláidat és már jött is a kan, úgy hogy még a szexben is elég volt csupán a terpesz minden egyéb extra nélkül. Azonban ezek az idők 36 évesen már a múlté: 8/10, vagy pláne jobb férfiaknál már akkor sem lenne esélyed még egy "laza" (csakszex) kapcsolatra, ha hajlandó lennél extrákat bevállalni. A szomorú realitás az, hogy max. 6-7/10 férfiaknál lenne esélyed klasszikra, és velük is csak úgy, ha bevállalós vagy a szexben és te kezdeményezel. Bizony kedves vénülő királykisasszony ha akarsz valamit ezen a téren neked kell kezdeményezned, ráadásul olyan férfiaknál akik eddig nem voltak rajta a radarernyőn. Tudom, hogy ez a szemedben a még mit nem, de hát tetszett volna 26 évesen meglasszózni egy már hejjes (8/10, vagy jobb) paseet.

Killary Fucking Clingon 2022.03.22. 12:52:12

Én megraklak rögtön. Keress föl :)

Almandin 2022.03.22. 13:25:10

@Rubasov et.: 36 évesen pl. még fiatal egy 20-30 évvel idősebb férfinak. Nem tudom, miért gondolod azt, hogy csak egyidősek randizhatnak.

Motorogre 2022.03.22. 13:28:23

Mit csodálkozol ? A #MeToo-val meg sok nyafogással kiheréltétek a férfiakat - most ne panaszkodj !

Nyilván félnek hogy feljelentést teszel .... kezdjétek a randit a közjegyzőnél, talán úgy ..

Sok sikert !

Rubasov nertárs 2022.03.22. 13:30:07

@Almandin:

"36 évesen pl. még fiatal egy 20-30 évvel idősebb férfinak."

Ez így van, de ezek az egykori jócsajok, nem az apjukkal akarnak összejönni, hanem olyan férfiakkal akik 20-as éveikben kezelgették őket.

Almandin 2022.03.22. 13:31:56

A történet nekem kicsit furcsa. Ugyanis ma épp arról panaszkodnak a nők, hogy a pasik azonnal ágyba akarják vinni őket, sokan még egy-két hetet se akarnak várni. Itt meg egy harmincas, nem csúnya nő arról vall, hogy rendszeresen eljut a 10. randiig úgy, hogy még csak meg se csókolják. Ő egy párhuzamos univerzumban él? Nekem ezzel a sztorival van úgy, hogy kamugyanús.
Ha mégis igaz, akkor lehet, hogy olyan probléma van a háttérben, amit nem észlel a delikvens, vagy nem foglalkozik vele. Konkrétan a büdös szájszagról beszélek. Sok embernek egészségi problémák miatt elképesztően büdös a szája, de ez többnyire kezelhető. Ha viszont nem törődik vele, akkor komoly kapcsolati gondokat is okozhat.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.22. 13:35:55

@Lorrh: én egy randin egyet várnék el, mégpedig hogy egy rövid, vidám beszélgetés után, kölcsönös szimpátia esetén elmenjünk dugni :)

Viszont mivel már öreg vagyok, ha még egyszer ilyenre kerülne sor, hogy randiznom kell, és valami oknál fogva ezt nyugaton akarnám megtenni (nem), akkor tutira Izlandra mennék. Egy jó répázás után mindenki jobb fej, kellemesebb társalogni ;D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.22. 13:37:29

@Almandin: kiderült, hogy az emberek nem azért járnak randizni, hogy dugjanak, hanem beszélgetnek... csacsorásznak, barátkoznak

Almandin 2022.03.22. 13:38:58

@Rubasov et.: Attól függ. Én pl. a harmincas éveimben jöttem össze az akkor hatvanas párommal. Egyáltalán nem volt rozzant öregember. Megtehettem volna, hogy fiatalt választok, mégse tettem. Nekem már fiatalon is az idősebb pasik jöttek be. Mondjuk 20 évesen nem a 60 körüliek, inkább a negyvenesek tetszettek. Ráadásul én fiatalabbnak is nézek ki a koromnál, legyeskedtek körülöttem néhány évvel fiatalabb férfiak is.
Ha egy 40 körüli nő pár évtizeddel idősebbet választ, annak olyan előnye is van, hogy a férfi őt fiatalnak fogja érzékelni. Egy vele egyidős vagy fiatalabb férfi jobban figyeli az öregedését, nagyobb az esély arra, hogy néhány évvel később már túl öregnek fogja magához tartani.
Az a tapasztalatom, hogy sok nőnek tetszenek az idősebb férfiak, de nem merik nyilvánosan ezt vállalni, inkább olyat választanak, aki a környezetüknek is megfelel, aki miatt nem szólják meg.

Rubasov nertárs 2022.03.22. 13:39:28

@Motorogre:

"Mit csodálkozol ? A #MeToo-val meg sok nyafogással kiheréltétek a férfiakat - most ne panaszkodj !"

Azért itt jellemzően kezdeményeznek a férfiak. A poszterinánál is kezdeményeztek ld.: "...valahogy nem így szocializálódtam." Itt nem arról van szó, hogy az anyja, apja (márha van/volt) így nevelte, hanem arról, hogy 10-15 évvel ezelőtt még alsó hangon 8/10 férfiak kezdeményeztek nála, és neki csak ki kellett választania a legjobbat közülük. Most neki kéne odatennie magát, de az derogál.

Almandin 2022.03.22. 13:41:02

@Puerto Prince: Én a középút híve vagyok. Egy ismeretlennel nem tudnék azonnal répázni, még ha tetszene, akkor se, de ez a 10. randiig csók sincs egy másik véglet.

Borzi Bobó 2022.03.22. 13:41:59

@Rubasov et.: Nem akarlak minősíteni, de akkora faszságokat írkálsz, hogy az már fájdalmas. 7/10 férfi, 8/10 nő... mintha a szexuális vonzalom kizárólag a külsőtől függne, amit egyetlen számmal ki lehet fejezni, ezt még olvasni is fájdalmas. Egy 36 éves nő egyáltalán nem öreg, azt meg látatlanban kijelenteni,k hogy a cikkíró szarul néz ki, mert öreg, egyenesen szánalmas. Olyan a szöveged mint egy tinédzsernek, aki nagyon vagány szöveget akar tolni.

Rubasov nertárs 2022.03.22. 14:01:05

@Borzi Bobó:

"Nem akarlak minősíteni, de akkora faszságokat írkálsz, hogy az már fájdalmas. 7/10 férfi, 8/10 nő... mintha a szexuális vonzalom kizárólag a külsőtől függne, amit egyetlen számmal ki lehet fejezni, ezt még olvasni is fájdalmas."

Egyrészt mindig jól esik, amikor inceleknél betalál a szövegem.

Másrészt: tetszik nem tetszik a szexuális vonzalom a külső alapján dől el. Persze egy jó külső adottságot haza lehet vágni borzalmas természettel és/vagy frigiditással. Jó eséllyel ez történt a hősnővel. Fiatal, 20-on éves jócsajként (és szemmel láthatóan most 36 évesen is) úgy gondolta, hogy elég a nemi szerve a kapcsolatba. Ez egyébként eléggé tipikus jócsajok esetén. Nem véletlen ha valaki egy kis extrára vágyik, akkor a "szürke kisegerek" között kell nézegetni. Nekem is volt ilyen csajom.
Harmadrészt: ha körbe nézel klasszik kapcsolatban élő emberek között, akkor olyanokat látsz, akik nagyjából azonos adottságokkal rendelkeznek, mind a külsőt, mind az anyagiakat illetően. Én még nem láttam csúnya, kövér, kicsit bajszos, kicsit igénytelen csajt, George Cloney külsejű fickóval, és kopaszodó, lepattant, sörhasú melóst sem láttam még modellkülsejű nővel.

Cirigli Jenő 2022.03.22. 14:05:47

@Almandin: 36 évesen egy ember önmagában is fiatal!

Almandin 2022.03.22. 14:12:20

@Rubasov et.: Sok ember van, akiknél inkább a személyes szimpátia erősíti fel a nemi vonzalmat. Én már voltam szerelmes csúnyácska férfiba is, mert nagyon sármos volt, a személyisége vonzott. Ha a te elméleted lenne mérvadó, csak a legszebb embereknek lenne párja.
Amúgy ha idegeneket nézel meg, láthatsz időnként olyanokat, ahol az egyik fél sokkal jobb külsejű a másiknál.
Magadból indulsz ki. Téged valószínűleg csak a szép külső hoz lázba, ezért gondolod, hogy mindenki úgy gondolkodik és érez, mint te. Pedig mi emberek sokfélék vagyunk.
A kopaszodás amúgy sok idősebb férfinak jól is áll. Attól még lehet vonzó valaki. A sörhas is akkor probléma, ha túl nagy. Egy idősebb férfinak általában már van kis pocakja. Ha ez nagy, akkor az már rossz egészségre utaló jel és tényleg megnehezíti a társtalálást, de a nagyon sovány, izomtalan külső ugyanúgy hátrány (tudat alatt az egészséges testalkatú embereket keresi az ember). A kopaszodó férfiak amúgy általában tovább megőrzik a magasabb tesztoszteron-szintjüket és kisebb esélyük van az impotenciára. Tehát még jó jel is lehet, ha egy idősebb férfi kopaszodik.

Rubasov nertárs 2022.03.22. 14:30:59

@Almandin:

"Sok ember van, akiknél inkább a személyes szimpátia erősíti fel a nemi vonzalmat."

Ez így van. Egy eleve meglévő szexuális vonzalmat még erősebbé tehet a személyes szimpátia. Ahogy egy antipátia meg ellenkezőleg, teljesen le tudja rombolni a nemi vonzalmat. Én magam is jártam így: szexuálisan nagyon a zsánerem volt a csaj, természetileg viszont nagyon nem, rövid úton dobtam is.

Azt viszont továbbra is fent tartom, ha nincs szexuális vonzalom, akkor nincs az az erős szimpátia, ami ezt kompenzálni tudná.

Almandin 2022.03.22. 14:48:42

@Rubasov et.: Van, hogy a szimpátia váltja ki a nemi vonzalmat. Vannak, akik nem hagyományosan randizgatnak, hanem beleszeretnek egy ismerősükbe. Van, hogy ilyenkor elsőre észre se veszi az ember a másikat, de az ismeretség során fokozatosan kifejlődik a vonzalom. Nem minden kapcsolat társkeresőről indul, még manapság se.
Lehet, hogy ebben eltér a férfi szexualitás a nőitől. A férfiak általában inkább fogékonyak a vizuális ingerekre. Lehet, hogy nekik fontosabb, hogy elsőre tetsszen a nő külseje. Sőt, a férfiak általában jobban szét is tudják választani a nemi vonzalmat és az emberi szimpátiát. Ezért is bánik el jobban az öregedés a női nemmel.

Borzi Bobó 2022.03.22. 15:56:31

@Rubasov et.: "ha körbe nézel klasszik kapcsolatban élő emberek között, akkor olyanokat látsz, akik nagyjából azonos adottságokkal rendelkeznek, mind a külsőt, mind az anyagiakat illetően." - érdekes, én viszont nap mint nap látok. Egyáltalán nem ritka, hogy pali messze jobban néz ki a nőjénél, ez neked biztos hihetetlen, de a külseje ellenére beleszeretett. Mondom ezt annak ellenére, hogy a külső nálam is rendkívül fontos, de sokaknál láthatóan nem az.

Lorrh 2022.03.22. 16:14:39

@Almandin: mert ezek a szerencsétlenek kizárólag szaporodásbiológiai értelemben tudnak egy nőre gondolni, hogy mikor a legtermékenyebb, mikor a legkisebb geológiai kockázata a méhenkívüli génhibának :-)
Nyilván analógiásan meg szerintük a férfiak meg csak akkor értelmezhetőek, ha százmilliójuk van a bankszámlán. Fiatal nő - gazdag férfi... ehh de végtelen primkó ez.

Lorrh 2022.03.22. 16:21:00

@Rubasov et.: Akkor járj nyitott szemmel: Cseh Annamária és Kovács Lajos

Reactor 2022.03.22. 17:44:20

Ehe. Tehát a cikkírónak az a problémája, hogy a "pasee" beszélgetni is hajlandó vele, beavatja őt az életébe, elé tárja a lényegét, nem pedig csak szimpla dugható házvezetőnőként kezeli. Újabb bizonyíték, hogy a nőknek képtelenség megfelelni - teljesen mindegy, hogyan állsz hozzá, nem AZ lesz a jó módszer. Csodálkoztok-e még, miért egyre több a szingli?
Ám pedig jótanács, kedves cikkíró: a soron következő lépéseket te magad is megteheted ám. Tudod, egyenjogúság van, vagy mi a tök. Nem kell a pasasra várnod folyvást, hogy körberajongjon.
Felborultak a szerepek? Nos, ez történik, ha egyenkabátot akarunk húzni két gyökeresen eltérő nemre. Ezt akartátok, nemde? Sajnos vannak mellékhatásai is, az egyenjogúság sajnos nem editorban készült, hogy ami nemtetszik, onnét kiszeded a pipát.

Ha ennyire zavarnak téged az ilyen pasasok, keress egy átlagprolit, aki majd magasról tesz arra, hogy mit gondolsz vagy mit érzel, és kizavar a konyhába pörkűttet csinálni. Akad még ilyen is bőséggel, pindurkát se félj.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2022.03.22. 18:47:56

@Borzi Bobó: A pénztárca csodálatosan képes kompenzálni a külső hiányosságait. :)
Tehát pocakos, lepukkant, idős, törpe pali mellett kizárólag akkor találsz jónőt, ha legalább Bömbije, de inkább Porschéja van.
A "meghódította az intellektusával"-eset is előfordul, de kb. ezer ilyen párból egyszer, és kizárólag entellektüel jónők esetében.

antisocialnetwork 2022.03.22. 18:59:57

@Lorrh: Én is azért, olvastam, hátha felfedeztek valami újat.

Sir Gombóc 2022.03.22. 19:03:09

@Motorogre: ott a pont....
Főleg, ha még fülbe is szeretnéd. :-))

Sir Gombóc 2022.03.22. 19:07:58

@Rubasov et.: "és kopaszodó, lepattant, sörhasú melóst sem láttam még modellkülsejű nővel. "

Több ilyet is láttam már.

Real_Time 2022.03.22. 19:56:25

@Sir Gombóc: Ja, én is, de csak a filmekben.

Almandin 2022.03.22. 20:29:09

@Reactor: Szerintem kamu a történet. Kizárt eset, hogy egy 36 éves, elmondása szerint súlyos szépséghibával nem rendelkező nő a mai világban ne kapna szexuális ajánlatokat randizáskor. Néha ki lehet fogni ilyen figurákat, mint a posztban szereplő férfi, de elég ritkán. (Ha igaz, akkor egy látens homokosnak tűnik). Inkább az ellenkezője dívik manapság. Elfogadni a randimeghívást sokak szemében szexuális ígéret, vagy annak akarják értelmezni. A legtöbb nőnek az a baja, hogy már az első randin szexet akar a többség. Attól, hogy jókat beszélgetnek, még lehet nemi vonzás és kapcsolat is köztük, a kettő nem zárja ki egymást.
Mondom, szerintem tesztelnek minket a blog szerzői, mennyire vagyunk hiszékenyek.

kenyércsücsök 2022.03.22. 20:39:12

@Reactor: "Tehát a cikkírónak az a problémája, hogy a "pasee" beszélgetni is hajlandó vele, beavatja őt az életébe, elé tárja a lényegét, nem pedig csak szimpla dugható házvezetőnőként kezeli."
Nem, az a problémája, hogy csak beszélgetni akar. Lássuk be, manapság nem divat, hogy a tizedik randin sem történik semmi (nemhogy szex), ezért feltételezi a poszter, hogy valahová elillan a fizikai vonzalom útközben. Ami pont olyan szívás, mint pasiként friendzone-ban lenni, gondolom.

"Nos, ez történik, ha egyenkabátot akarunk húzni két gyökeresen eltérő nemre. Ezt akartátok, nemde?"
Ha gyökeresen eltérő lenne a két nem, akkor fel sem borulhattak volna a szerepek, vagy hamar visszarendeződtek volna. Az emberek sokfélék; ami az egyiknek kényelmes, a másiknak nem. Megjegyzem, az egymásnak ellentmondó elvárások ugyanígy léteznek férfioldalon, egyikőtök kedveli a kezdeményező nőket, a másik meg világgá szalad tőlük. A poszter panaszában sincs semmi meglepő, még akkor sem, ha én például rühellem az ún. "hagyományos" "udvarlási" viselkedés-elvárásokat (ti. hogy a nő kéresse magát, hogy ezzel felverje az árát, otobaságnak tartom).
Mi lenne, ha nem a társadalmi panelek miatt nyavalyognánk, hanem megkeresnénk a hozzánk hasonlóan gondolkodót?

kenyércsücsök 2022.03.22. 20:44:34

@Hepci: Tévedés, nézzetek egyszer körül művészvonalon. A magyar művészembert (és itt nem a NER-kegyencekre gondolok) tipikusan nem veti fel a pénz, mégis tud csajozni, mert a karizma, a kompetencia (amire rá is játszanak, persze) vonzó.

kenyércsücsök 2022.03.22. 20:46:36

@Rubasov et.: "Azonban ezek az idők 36 évesen már a múlté: 8/10, vagy pláne jobb férfiaknál már akkor sem lenne esélyed még egy "laza" (csakszex) kapcsolatra, ha hajlandó lennél extrákat bevállalni."
Ez nevetséges. Azt még aláírom, hogy családalapításhoz "öreg" egyeseknek.

Dænerys Targaryen 2022.03.22. 20:49:21

@Almandin: Egy ilyen csalogató cím után nem szabad valódi tartalmat várni. A legfontosabb, hogy sokan látogassák ezt az oldalt és elolvassák ezt: "Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog..."

Almandin 2022.03.22. 20:56:36

@kenyércsücsök: Valóban. Én majdnem egy tízessel vagyok idősebb, de még most is tetszem az ellenkező neműeknek.
Családalapításra valóban sokaknak már öreg lehet egy ilyen korú nő, de a szex, vagy a tartós párkapcsolat gyerek nélkül más tészta. Futó kalandra még sok 50-60 éves nő is kell még fiatal férfiaknak is (lehet, hogy hihetetlen, de így van, ha valaki férfiként gyorsan szexet akar, gyakran beéri idősebbel is).

Cirigli Jenő 2022.03.22. 21:21:45

“Hosszasan mesélt a szüleivel való rideg viszonyáról (ezen a ponton kezdtem magam nem randin, hanem egy pszichológus panaszkanapéja mellett érezni).”
A kis hülye azt hitte, hogy egy alakuló afférban a nőt érdekli az ő privát problémája?! Igazi férfinak nincs olyan! Az igényes, öntudatos, nem rossz nőnek rendes dugás kell. Majd ő elpanaszolja a gondját, aztán lehet megint lelket verni bele!:)))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.22. 21:27:43

@Sir Gombóc: @Real_Time: @Hepci: @Reactor: @Lorrh: @Almandin:

Elmondom, hogy szerintem milyen férfi kell a nőknek.

A lényeg az, hogy ebben a világban mindenki jól akarja magát érezni. Természetesen, de izgatottan. Hogy miért? Mert ez emlékeztet minket a gyerekkorunkra, az Aranykorra, az önfeledtségre. Amikor nem kell aggódni a nagy, komplex és súlyos problémák miatt, és ugyanakkor nyitottak vagyunk az újra.

A legjobb könyv, ha a csajozást / pasizást akarod megérteni, az Jostein Gaarder Sophie világa. (Most néztem meg, magyarul is van.) Nem technikákat kell tanulni, hanem ezt.

Az ember a felfedezés öröméért csinál dolgokat.

Az ember elsőre a felfedezés öröméért dug.

Másért nem is érdemes.

A misszionárius póz nem onnan kapta a nevét, hogy csak így fértek el a susnyásban, vagy ki hogyan tartja a végtagjait. Hanem onnan, hogy a befogadó és a hódító hogyan viszonyul egymáshoz. Meglátja önmagát a másik szemében, miközben belé hatol.

Különben hívhatnánk grillcsirke-póznak is.

A lényeg az, hogy a szexnek meg kell őriznie egy darabot a Teremtés pillanatából. Nem a bibliai Teremtésre gondolok, hanem a metafizikai Teremtésre; létre kell jönnie valami újnak a faszból és a pinából, ami addig nem volt, és egymás nélkül nem is létezhetne.

Ez az orgazmus.

A vonzó, csábító embert nem a bankszámla, a hatlövetű fasz, a nyolcszáz köbcis csöcs lengi körül, hanem az orgazmus ígérete.

A világ különböző helyein különféle módokon juttok el oda, hogy szexeljetek. Mielőtt nagyon nekidurálnátok magatokat, messze nem a nyugati picsák a leganyagiasabbak. A világ jelentős részén az első randin megmondják, hogy csúnya vagy és szegény, nem kellesz. Máshol a fater nézi meg a bankszámládat, nem is a csaj. Rosszabb helyeken a nők csiklóját ki is vágják, ahogy van.

A nyugati nők nyelve a dominancia. Nagyon nehéz velük szót érteni, mert ennyi domináns faszi valójában nincs. Nem mondom, hogy ne hagyd őket ott.

Én is ezt tettem.

De ez nem azt jelenti, hogy nem jók párkapcsolatra. Arról van szó, hogy ők mást akarnak. A nyugati nők abban mások, mint a világ többi női, hogy irracionálisak. Ezt nálunk keleten romantikusnak mondják: érzelemvezérelt, ösztönvezértelt habitusú a legtöbb.

Teljesen felesleges egy objektív mércének megfelelni, majd a nyugati nőn visszabosszulni a sérelmeket. Ebből egyik sem ért, sőt, ott hagy a picsába, mert van jobb dolga is.

A nyugati nő irracionalitásra vágyik. Arra vágyik, hogy egyszerre legyen meg benned minden, és annak az ellentéte is. Amit a kapcsolatban keres, az a harmónia, ami az őbenne található kettősséggel szinkronban van.

Mondhatod, hogy ez nem mindig így van, de de. Van egy rokononnőm, aki egyszerű mint a kapanyél, és mégis azt mondja, hogy az ő Jóskája milyen különleges, mert minden ünnepnapon kiveszi a kezéből a fakanalat, és csinál neki meg a családnak egy reggelit.

Nem az a lényeg, hogy évi 11, 13 vagy 16 napon csinálsz reggelit. Hanem hogy rendellenesen viselkedsz, ami a nőt kíváncsivá teszi.

Azt hiszi, hogy van személyiséged, és a nyugati nők mindenek felett a személyiséget komálják. Márpedig a személyiség irracionális.

A nyugati csajozást nem lehet matematizálni. A nyugati nők az irracionalitást szeretik. Az értelmetlen és az össze-nem-tartozó hozza őket lázba. Erre gerjednek. Ez mozgatja őket.

Nem arról van szó, hogy a jóképű és bunkó izgatja őket, ami látszólag egy jó-rossz ellentmondás. Arról van szó, hogy a jóképű bunkóban a jóképű kedveset keresik.

És nem találják.

Azt a rusnya jószívűt nem azért mellőzik, mert látszólag az is ellentmondás. Azért mellőzik, mert a rusnyaságot a nyugati kultúrában jószívűséggel szokás kompenzálni.

A rusnya és tahó faszik, pláne, ha valami tehetségük is van, egy idő után elismerést vívnak ki maguknak a nyugati nők körében. Különösen, ha befigyel valami apakomplexus is.

TL;DR.

Az a lényeg, hogy az ember közös boldogság ígéretét hordozza magában, ne pedig a saját követeléseit és sérelmeit.

neminiteneri 2022.03.22. 21:47:33

@Puerto Prince: aztamindenségit....nem semmi eszmefuttatás.... nem tudom, ki lehetsz, de roppant tapasztalt nők terén, az biztos...

Reactor 2022.03.22. 22:32:07

@Almandin: Magam se igen hiszem, hogy valódi lenne. Hitelessé az teszi valamelyest, hogy a nők valóban ilyenek - soha nem jó nekik semmi.
Az sem tesz valakit látens homokossá, ha sok randi kell neki ahhoz, hogy ágyba vigye a nőt. Sokkal valószínűbb, hogy a tömérdek rossz tapasztalat miatt nagyon bizalmatlan, és ahelyett hogy csukafejest ugrana, a lábujjaival nézi meg előbb, jó-e a víz (lássuk be, ez a legelterjedtebb). Magam sem tennék másként amúgy. De még az se kizárható, hogy a buddhistákéhoz mérhető önfegyelemmel rendelkezik, és nem a szex a legfontosabb neki.

@kenyércsücsök: E szempontból (szexualitás) a két nem gyökeresen eltérő. Már csak azért is, mert egy férfinak egyszerre több millió ivarsejtje van, a nőnek meg össz-vissz 1 darab, de lényegében sok minden egyebet is fel lehetne sorolni. Egyenlőség nincs, nem is volt, nem is lesz, a két nem soha nem lesz felcserélhető, hiába erőltetik a mostani turbófeminizmus-metoo-LMBTQVWXYZ-elmebetegségek ezt a halvaszületett ideológiát.
Olyat még nemigen láttam, hogy egy férfi világgá szaladt volna a kezdeményező nőtől - feltéve, ha tetszik neki. Ha nem tetszik, akkor érthető a dolog, a nő is világgá szalad az olyan fószertól, aki csapja neki a szelet, de nem kell neki.
Keresgélni pedig akkor van értelme, ha legalább 20 százalék esélye van a sikerre, bár még ez is erősen kérdéses. Ez alatt egyszerűbb waifu-t tartani.

@Puerto Prince: Uhh, na ez az a fajta férfi, aki csak a mesékben létezik. De megkockáztatom, a nő még egy ilyen földre szállt tökéletességben is lelne hibát. Aki keres az talál!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.03.22. 23:11:58

@Puerto Prince: a lényeg, hogy meglásd magad a másik tekintetében miközben egyesültök.

Borzi Bobó 2022.03.22. 23:15:49

Az igazság az, hogy sokan azért beszélnek annyit mert nem mernek kezdeményezni, félnek a visszautasítástól, ezért a nőre várnak, hogy adjon jelet, hogy frankó a pali, aki ha ezt nem kapja meg, akkor marad a duma és a várakozás. Ezért ha valakinek ilyen problémája van a legjobb már a legelején kezdeményezni az érintést legalább. Ha ezt az ember nem teszi meg azonnal, akkor később egy csomó duma után, már sokkal nehezebb és ez kurva ciki helyzeteket tud szülni.

Almandin 2022.03.23. 00:53:38

@Reactor: Én se szeretek azonnal ágyba ugrani, de azért a második-harmadik randin már azért lehet csókolózni, kezdeni testileg közeledni egymáshoz. Ha 10 randin keresztül még egy csókig se fejlődik a dolog, ott egyértelmű, hogy vagy nincs semmi vonzalom, vagy mulya mindkét fél. El kell dönteni, hogy szexmentes barátságot akarnak, vagy rendes kapcsolatot.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.23. 05:13:22

@Reactor: dehogy is... olvasd el a Sophie életét, ha még nem tetted volna. Leírja, rögtön az elején, hogy mi a nehéz ebben.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.23. 05:14:23

@Peni a Valdes: és mi van, ha hátulról egyesültök? :D

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.23. 05:15:59

@Borzi Bobó: ez pontosan így van, fiatalon én is ilyen voltam...

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.23. 05:19:44

@Almandin: eleve én azt nem értem, hogy minek megy randizni az, aki nem akar szexelni?

A párkeresés sok embernek egy beszélgetéses játék, mert fontos, hogy a másik "humoros" legyen, okos, stb. ezért simán lehet, hogy a posztunk hősnőjét barátzónázták :))

Lorrh 2022.03.23. 07:52:47

@Puerto Prince: na ez igen! elismerésem. Van sok igazság benne.

Lorrh 2022.03.23. 07:56:18

@Puerto Prince: ilyen könyvet nem találni.
Erre gondolsz?

Jostein Gaarder: Sofie világa - Regény a filozófia történetéről
---

tegyél konkrét linket ha nem ez.

moonshadow 2022.03.23. 08:16:31

Szerintem nincs ebben a sztoriban olyan nagy titok. A pasik nem találtak elsőre elég vonzónak, így egy kis lelkizéssel próbálták a rád szánt időt hasznossá tenni, miközben egyúttal lebeszélnek magukról. Kevesebb píszí népnevelő fantasztikus filmet kellene nézned. A világ mégsem úgy működik, hogy a 40-hez közelítő duci Bridget Jones-t körbedongják a kegyeit kereső 8-10 pontos pasikák.

Mérges 1234 2022.03.23. 08:52:00

"Sok ember van, akiknél inkább a személyes szimpátia erősíti fel a nemi vonzalmat."

Mi az, hogy sok ember van, elviekben ez a normális viselkedés egy bizonyos IQ felett. Persze az egyszerűbb népek kefélnek, mint a nyulak, de a normálisaknál úgyanannyit számít a partner személyisége, mint a kinézete.

PL. nálunk munkahelyen van egy csaj, aki mindig kedves, mindig mosolyog, nagyon tud nevetni. Teljsen átlagosan néz ki, de mindenki kibaszott vonzónak találja, míg vannak szebb példányok, akiket a legtöbb ember messziről kerülni...

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.23. 08:56:53

"...mintha a szexuális vonzalom kizárólag a külsőtől függne, amit egyetlen számmal ki lehet fejezni, ezt még olvasni is fájdalmas..."

Ajánlom figyelembe az Egy asszony illata című filmet.

Azon kívül felhívnám a figyelmet arra is, hogy az ember - nő és férfi - biológiai lény. Mit nem ád az isten, még hormonjaik is vannak, azok bizonyos illatokat gerjesztenek, és terjesztenek. Az ember orra pedig arra szolgál, hogy ezeket az illatjeleket észlelje. Ha nincs illatjel, mert a mindenéle unixex spray, és kence elfedi, no meg a szmog és a légszennyezés okozta orrdugulás, akkor mi a fenétől jönne izgalomba a férfi egy nő illatától, főleg, ha a saját illatát sem érzi, csak a saját szagát?

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.23. 09:32:32

@Lorrh: igen, az. Nem élete, hanem világa a Sophie-nak, jól van. Másodjára elírtam :D

Real_Time 2022.03.23. 10:21:59

@látjátok feleim szümtükkel: Mondjuk a formás seggétől például professzor úr :D

Lorrh 2022.03.23. 11:01:32

@látjátok feleim szümtükkel: meg amikor átlátszik a kemény mellbimbója a vizespólóján.
A férfiak vizuális lények és nem vadászkutyák.
Vau vau

body_andras 2022.03.23. 11:08:58

Tündérem, ne vedd tolakodásnak, ha a füleden kívül más nyílásoddal is szeretnél foglalkozni, rám számíthatsz. Természetesen az előzetes formai követelményeket betartva.

body_andras 2022.03.23. 11:20:31

@Rubasov et.: Tökéletes diagnózis.
@Motorogre: ebben is van valami, munkahelyen kívül gyakorlatilag nem tudok nővel találkozni, odabent meg egy nézésért is rám hívhatják a TEKet.

Szumma szummárum, oké hogy klasszikusan a konzervatív "kezdeményezzen a férfi" elvet követjük, ám legyen, végülis ez a fő követelmény a tindertől a kocsmáig mindenhol. Csak a férfiak 80%-ának ezt a gesztusát semennyire nem értékelik, és az ezredik elutasítás után talán változik a hozzáállásuk ehhez a kezdeményezési kötelezettséghez.
Kissé leegyszerűsítva a kliséket: ha kezdeményezel, zaklató vagy, ha első randin szexelnél akkor perverz disznó. Ha nem kezdeményezel, béna vagy, ha a második randiig várni mersz a szexszel, akkor impotens. AZ arany középút gyakorlatilag egy elérhetetlen szingularitás. AZ igazság az, hogy legyél minimum 9,5/10 pasi és akkor bármit megtehetsz, max ha egy héten belül kiderül hogy hülye is vagy, nemcsak szép, akkor dob a csaj és kérheted a következőt.

Dænerys Targaryen 2022.03.23. 11:47:47

@body_andras: újabb férfikönnyekkel telesírt párna.

A szomszédban meg valódi háború van, ott élessel lőnek.
Ott biztos végetér a hópehely generáció nyafogása.

Cirigli Jenő 2022.03.23. 11:53:50

@Lorrh: nekem hűséges vizslaszemeim vannak!

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.23. 12:35:46

@Lorrh:

Monda valaki, hogy vadászkutyák? Viszont hímek. Hím illattal.

body_andras 2022.03.23. 13:38:27

@Dænerys Targaryen: Tudtam hogy elkap a girl power és megkeserülöm, ez gyors volt köszi.
1. A két, válaszként hivatkozott komment gondolatmenetét kívántam folytatni, az ő nevükben is elnézést kérek minden elázott párnától.
2. Amíg a szomszédban nem volt háború, addig is volt a világ számos helyén kizsákmányolás, rabszolgaság, nők csonkítása "vallási tradíciókra" hivatkozva, fegyveres konfliktus, népirtás, stb. És eközben a civilizált nyugati nők azért sírtak mert nem kapnak fillérre azonos fizut és még be is néztek a szoknyájuk alá. Ugye hogy a kettőnek nincs sok köze egymáshoz?
3. A hópelyheket én se szeretem, de szíveskedjünk figyelembe venni, hogy a popkultúrában a férfi ikont hivatalosan is kasztrálták, tinilányok és unatkozó milfek sikítva rajonganak herélt hangú vannyogókért, akik egyre több feminin dologgal villognak. Pl nézzük meg, hogy nézett ki, mit csinált a 90-es években egy rapper, és ugyanezen termék-megnevezés alatt mit láthatunk most.
De akkor maradjunk csak a nyafogásnál, mert amit fentebb írtam, állítólag az. Nos, minden férfi szeretne olyan lenni, amilyet a posztoló szeretne: kulturált, igényes, kellemes társaság, férfias, minden amit intelligens emberi lény kívánhat elsősorban magának, illedelmesen elhívja az úgyszintén csinos, igényes nőt randira, majd 2-3 élményekben gazdag ismerkedős találka után eget rengetőt kúrhatnak estétől reggelig. Aztán ha szerencsés a csillagok állása, még boldogok is lesznek néhány vagy sok-sok évig. Sajnos a pasasok többségének (és most nagy jóindulattal, nevezzük többségnek az esztétikai és vagyoni alsó 70%-ot) ez nem magától értetődő, mert eleve az első randira se hajlandóak eljönni a hölgyek. Ha pedig a vagyoni helyzet mint elsődleges kritérium színre lép, akkor azt hogy mikor, hol mennyit kaphat meg a pasas abból, amire vágyik, már be van árazva anyagi juttatások mértékében. És itt kezdődnek a kurva nagy kettős mércés, ellentmondások: 20-30 év között minden férfinak rá kell ébrednie, hogy a különböző skálák szerint nekik mit lehet és mit nem, és ha valamelyik kinyitja a pofáját hogy ez nem tetszik, akkor a fent már említett skatulyák csapdájába szorulhatnak.
Mindez csupán észrevétel, ami lehet akár téves is. Hogy én személy szerint nyafogok-e, inkább azt mondanám, hogy nem, teljesen nyugodt vagyok a mostani helyzetemmel (ami semmilyen vonatkozásban nem hasonlít a poszter történetének szereplőgárdájáéra).

parttalan 2022.03.23. 13:42:53

Lehet itt írni sok mindent, a túltolt feminizmusról, a férfiakba beleoltott kisebbségrendű érzésről, egyebekről, de Lorrh mondta ki a lényeget: ha egy férfi eljut a kapuig és a sokadik randin sem kezdeményez, ott baj van. Igen, a nők változtak, öntudatosabbak, de a biológia még nincs fölülírva nálunk sem teljesen.

Real_Time 2022.03.23. 13:56:29

@parttalan: Persze, csak hogy a férfiak is ahhoz igazodnak amibe bele vannak kényszerítve. Mert az sem mindegy hogy nézzük, kinek mi a baj. Ha lekúrja abból is lehet gond, mint ahogy most abból is gond van hogy nem kúrta le a posztert. Ez már viszont nem a férfinak gond.

Dænerys Targaryen 2022.03.23. 16:29:28

@body_andras: Ebből sajnos azzal egyet kell értenem, hogy kasztrálva lettek a férfiak. És sajnos önként mentek tököt levágatni, mert ezzel tudtak behízelegni a nőknek, ez volt a kulturális mérce.
Durva példa, az a vinnyogó feminin hiszti, amit Schilling Árpád leművelt, amikor e felesége elindította a magyar metoo mozgalmat. És utána egymást licitálták túl az értelmiségi férfiak, hogy melyikük megértőbb a hópihékkel.
Szóval a kasztrálásban a férfiak is partnerek voltak sajnos.

pragmatika2 2022.03.23. 17:40:14

@Rubasov et.:

"Azonban ezek az idők 36 évesen már a múlté: 8/10, vagy pláne jobb férfiaknál már akkor sem lenne esélyed még egy "laza" (csakszex) kapcsolatra, ha hajlandó lennél extrákat bevállalni."

Nana ! Én 20 évesen is találkoztam olyan 36 éves nővel, aki külsőleg is teljesen rendben volt. Az az életkor még messze nem a vége. Persze nyilván nem azokról beszélek, akik 20 éves koruk után szétfolytak, mint a hízó malacok. De egy 36 éves nő még simán lehet szexi.

pragmatika2 2022.03.23. 18:02:40

Az én időmben a standard az a II. randi volt. Benne voltak a csajszik is.

Burgermeister 2022.03.23. 19:16:03

Sztem a posterina egy bojlertstu loncsos apolatlan 2eske. ez van, igy jarsz ha ugy nezel ki hogy magadnak sem kellenel. Persze h nem piszkalnak meg.

TanBá · http://istenteszt.blog.hu/ 2022.03.23. 19:36:54

Nincs ezen mit csodálkozni ... a pszichiáter, a társalgás és a 'kócs' is drága dolog, nem csak a profi nők. Ahogy olvasgatom ~ 15-20 eFt/ óránként. Persze annyiért, vagy némileg kicsit többért már egészen jó maszturbátorokat is lehet kapni, ami azért néhány évig bírja... és "nincs nő, nincs sírás" -ahogyan a slágerszöveg énekli.

Borzi Bobó 2022.03.23. 19:58:19

@Burgermeister: "Sztem a posterina egy bojlertstu loncsos apolatlan 2eske." - dobj már fel magadról egy képet te nagymenő, hadd röhögjünk!

Lorrh 2022.03.23. 20:59:50

@Borzi Bobó: kihullott már az összes haja.

Almandin 2022.03.24. 00:36:51

@pragmatika2: Szerintem ezt nem lehet standardizálni. Mindenesetre az, hogy 10 alkalom anélkül teljen el, hogy semmilyen jelét nem adja az illető a vonzalmának, már furcsa. Még furcsább, hogy a nő azt állítja, hogy sorozatban fog ki ilyeneket. Egy-egy ilyen ember még beesik, de azt, hogy a mai világban minden férfi ilyen lenne, aki vele találkozgat, hihetetlen. Vagy nagyon rossz az önértékelése, és valójában ronda, csak szépnek érzi magát. De akkor is hihetőbb, hogy az első randi után lelépnek a férfiak, nem pedig ezt csinálják.

Real_Time 2022.03.24. 05:56:33

@Almandin: A mai átlagnőnek már semmilyen önkritikája nincsen, köszönhetően az évtizedek óta tartó femkó média agymosásának: "mert megérdemled", na meg ebben a témában a barátnő véleménye sem a legjobb éppenséggel. Ez szerintem komoly probléma főleg az online ismerkedésben, ahol minden nőt elárasztanak üzenetekkel egy ürítés reményében. Egyáltalán nem képesek már belőni a saját addottságaikat azon a skálán, meg ugye nem is akarják, mert "jár" és kész. Persze a férfiak ettől még megteszik ezt a kiértékelést.

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.24. 07:09:17

@Real_Time: lehet hogy nem ártana egyszer megismerni egy valódi nőt élőben, aztán beszélgetni vele, hogy mit gondol magáról meg a férfiakról

gigabursch 2022.03.24. 12:18:40

@Dænerys Targaryen:

Sajnos a jelenlegi feminnáci, agymosott világ nagyon sok kárt okoz.
De még így is úgy gondolom, hogy nincs igazad. Csak nagyon a háttérbe húzódtak a legtöbben.

#szájbergyerek# 2022.03.24. 13:40:51

Ez esetben a "nem rossz" azt jelentheti a fickó agyával, hogy "nem elég jó".
Mármint farkalásra de attól még jó társaság lehet a poszterin.

Borzi Bobó 2022.03.24. 14:11:27

Hú srácok, öröm olvasni azt a sok kőkemény, macsó dumát, amit itt arc nélkül toltok a kommentszekcióban, élőben meg dadogtok és makogtok az orrotok alatt. Akkor a kemény dumának már nyoma sincs. Láttam ilyet eleget. Ez szemtől szemben már nem megy.

Cirigli Jenő 2022.03.24. 15:07:17

@Borzi Bobó:
Szemtől szemben ott lesz István minden népe.

mgdé 2022.03.25. 00:01:27

@látjátok feleim szümtükkel:

Ó, ha csak az illat a gond, akkor semmi vész nincs a pasinál, csak egyszerű post-covid tünet.
Csak kitartóan kell randizni vele, amíg el nem múlik.
Vagy majdhogynem pucéran kell randira menni - vannak ehhez kellően rafinált női ruhák -, lévén a covid a látást tudtommal nem rontja.

(Nőkhöz mit sem értő Prince :P majd kijavít, ha rosszul tudom a tüneteket.)

Real_Time 2022.03.25. 06:38:42

@Borzi Bobó: Én nem is vagyok kíváncsi a hozzád hasonló femenekre, kifejezetten jól áll a távolság :)

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2022.03.25. 07:03:17

@mgdé: nem, nem, ez így van, a legutóbbi kung flu alatt nekem is elment a szaglásom :))

Oda kell figyelni a max 10 perces szexre!

Almandin 2022.03.25. 13:26:25

@Real_Time: A mai átlagembernek sincs önkritikája. Nemcsak a nőknek, a férfiaknak se. Saját magát a legtöbb ember tökéletesnek érzi, másokkal nagyon kritikus. Ilyen a korszellem. Ezzel a mentalitással valóban nehéz társat találni.

látjátok feleim szümtükkel 2022.03.25. 14:04:43

@gigabursch:

Ezzel a feminnácizással nem lehet egyetérteni. Sok olyan nőt ismerek, akik nem a "kitettségük" miatt lettek sikeresek családilag, és szakmailag. Ráadásul sokan nem is a "legszebbek", de van személyiségük. Ugyan így sok férfit sem a kigyúrt izma tett -tesz sikeressé, mert ha nincs sármja, egyénisége, akkor az után sem kapkodnak.

Cirigli Jenő 2022.03.25. 14:36:06

@látjátok feleim szümtükkel: kitettségük!!! Ez jó!:)))
Belső értékek?! Micsoda eretnekség!:) De igazad van amúgy.

gigabursch 2022.03.25. 16:52:35

@látjátok feleim szümtükkel:
Egy nő sokféle módon lehet sikeres, elismert.
Elég csak életem értelmét és egyben gyermekeim anyjára gondolnom

Viszont, kiből és hogyan lesz a feminnáci?
Nos:
Ebből van egy adag, aki az elismerésének sem tud örülni. Továbbá van egy jóval nagyobb adag, akik mindenért a férfiakat hibáztatják, közben a saját értékeiket, erényeiket félredobják. S van egy harmadik csoport (szerintem ők vannak a legtöbben), akinél se képesség, se értek, se erény, csak a hibáztatás, vádaskodás.
Közös mondanivalójuk,hogy mindenért a férfiakat kell szidni, mert miattuk nem érvényesülhetnek.
Ilyenkor jön a feminnáci csipogás.

S nem egy férfitársat ismerek, aki kb ezt válaszolja, mikor mégis kisült, hogy valami nem megy: "Figyi! Annyira ügyesek vagytok, hogy még a barkács magazinokban is ti csináltok mindent. Oldjátok meg! Én meg főzök magamra, mert már azt se tudtok! Magatoknak harcoltak ki a saját hülyeségeteket, egyetek meg, amit főztetek!"
S ekkor szokott kezdődni a feminnáci őrjöngés. Durván.
Ilyen korban élünk. Mindent a DIY ural. S bocs, de én egy nőre attól még N fogok felnéznek, mert flexszel hadonászik és harwestert tud kezelni.
Elismerem, hogy akár ügyes, stb, de felnézni rá nem fogok.

Remélem így már értesz.

Reactor 2022.03.25. 18:31:14

@Peni a Valdes: A turbófeminizmus a ló túlsó oldala. Mivel az eredeti feminizmus céljai - amit meg lehetett valósítani minimális károkozással - már megvalósultak, maga a valamikori feminizmus tehát réges-rég okafogyottá vált. Újabb szintre kellett hát emelni a dolgot, és az újabb szint konkrétan ez, hogy "fúj, rohaccemét férfiak, mellbámuló kőművesfüttyögő leszólítgató sörvedelő fingó-böfögő büdös állatok mind, kétezer évig elnyomtak minket, hát most majd jóóóóóól megkapják a magukét, a nők sokkal de sokkal jobbak, muhahahaha". Tehát idetartozik bármi téma, legyen az barkácsolás-flexelés, főzés, gyereknevelés, szex, számítógépes játék készítés, akármi.

Real_Time 2022.03.26. 05:58:27

@Reactor: Miközben valójában soha nem voltak elnyomva. A szavazati jog hiánya amire egyfolytában hivatkoznak a múltat illetően még messze nem egyenlő az elnyomással.

gigabursch 2022.03.26. 06:47:48

@Reactor:
Ezt elég tömören össze foglaltak.

Mondjuk a cikkbeli hölgy és úr beszélgetésekben nem tudom feltételezni az alábbi beszélgetést:
N: Szoktál horgászni?
F: Miért kérded?
N: mert úgy tudom elkészíteni, ahogy senki
F: Nos, horgászni nem tudok, viszont a hentes régi cimborám, olyan ...akármit tudok hozni, no meg a szomszéd akinek van saját kertje, onnan meg finom zöldségeket, hogy tkp máris kíváncsivá tettél...

Reactor 2022.03.26. 18:40:08

@gigabursch: Nincs ebben semmi fura, tudod jól: férfit a gyomrán át.

Cirigli Jenő 2022.03.26. 19:20:49

@Reactor: a férfi farkához a gyomrán keresztül vezet az út!
süti beállítások módosítása