Mi lesz, ha tőle esem teherbe?

2022. augusztus 02. 07:34 - csajokespasik

       

               „Megismétlődött újra az egész, olyan természetesen, mintha régóta járnánk, pedig ő is házasságban él.  Nem tudom, mit tegyek” – Amikor a sorozatos kudarc, eredménytelenség és kétségbeesés egy pontba sűrűsödik, az tud néha váratlan dolgokat művelni. Levélírónk például viszonyba bonyolódott a főnökével, de már tudja, hogy most a férj és munkahely váltás egyszerre sok lenne.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Néha olvasom a blogot, de sosem gondoltam volna, hogy rászorulok a tanácsra, és most mégis.

  Férjemet kamaszkorom óta ismerem, ugyanabból a kisvárosból jövünk, de csak később jöttünk össze, főiskolán.  Előtte nekem volt egy-két barátom, de semmi komoly.  Szigorúan neveltek, mindig előre kell menni, és a nő ne legyen k*rva, ezeket sokszor hallottam otthon, ha nem is mindig így.  Hat éve vagyunk házasságban és két éve próbálkozunk, de nem jön a baba.  Nagyon fáj ez nekem mostanra, nem gyerek nélkül terveztem az életemet.  És kicsit bele is fáradtam már a próbálkozásokba, nincs már meg a kezdeti szikra és lelkesedés, amikor összebújunk.  És itt jön a csavar a történetben.         

       

               Három héttel ezelőtt a munkahelyemen történt valami, ami azóta sem hagy nyugodni. Későig bent kellett maradnom, hónap végén mindig így van.  De már csak én voltam bent és a főnököm.  Fáradt voltam és elkeseredett, és elsírtam magam, ez előfordul mostanában.  A főnököm észrevette, és próbált megnyugtatni, kérdezte, hogy mi a baj, mert látja rajtam egy ideje, hogy letört vagyok.  És akkor nagyon elkezdtem sírni, folytak a könnyeim, az a sok fájdalom, ami felgyűlt bennem, mind előjött.  És akkor Z. (a főnököm) átölelt.  Magához húzott, és mielőtt magamhoz térhettem volna, hirtelen becsúsztatta a kezét a szoknyám alá, egyenesen oda.  Olyan történt, amit sosem gondoltam volna, hogy valaha megteszek.  Hevesen csókolózni kezdtünk, téptük egymást, szinte feldobott az asztalra, és a többit el tudjátok képzelni.  Szégyenlem bevallani, de még sosem éltem át ilyen intenzív gyönyört, azt sem tudtam, hogy ilyesmi létezik a világon.  Szerencse, hogy csak ketten voltunk már bent, mert hangosan felsikoltottam.  Szégyenkezve mentem aztán haza és a gyönyörtől remegve. 

Másnap nem mentem be dolgozni, féltem a viszontlátástól és hogy ez hogy lesz ezután.  Aztán egyik este felajánlotta, hogy kocsival elvisz egy darabig, sokáig dolgoztam megint.  És nem tudtam ellenállni, megismétlődött újra az egész, olyan természetesen, mintha régóta járnánk, pedig ő is házasságban él.  Nem tudom, mit tegyek, félek, ennek nem tudok ellenállni, ezt nem tudom lezárni.  És mi lesz, ha tőle esem teherbe?  Mert nem védekeztünk, erre egyikünk sem volt felkészülve.  Sokat fektettem a munkámba, nem szívesen váltanék munkahelyet, de már ez is megfordult a fejemben.  Szeretem a férjem, nem akarom elhagyni, de érzem, ahogy távolodom tőle.  

Zs.           

 

 

39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2817895861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2022.08.02. 08:55:32

Zsanikám édesegyetlenem, kevesebb romána és júlia füzetet olvass mert ez igy egyáltalán nem hihető. Öreg vén kiégett nyanya vagyok én már ehhez.

Bandibacsi34 2022.08.02. 08:59:23

Mit mondana OV? "Ket eve nincs eredmeny!! Gyerek legyen, mindegy hogy a Postas Jozsitol vagy a főnöktől, csak ajropeer!!"
Baj nem lehet, max a főnök fizeti a tartast ;-)

Lorrh 2022.08.02. 09:05:42

@Bandibacsi34: szerintem ov egy igazi kipcsaknak örülne inkább, egy félázsiai alattvalónak.

body_andras 2022.08.02. 10:28:06

Félrekúrtál, gratulálok, kiálltad a próbát most már te is független öntudatos liberális nő vagy.
Nagy disznó ez a főnök, de ügyes, elsírod magad és fél perc múlva már benned van a bréje.
Csak azt ne mondd hogy a sírás spontán volt! Betoltad a fokhagymát a szemedbe és már szét is csattant a melltartód, amikor - mi ad isten - pont belépett a Főnök.
"Szeretem a férjem", hajjaj, most hogy tudod, napjaitok meg vannak számlálva, beszartál mi lesz ha az urad kidob és a nagy függetlenségedben hirtelen megszűnik a biztonság.

body_andras 2022.08.02. 12:51:33

tyuhú, megvan a címlap, most jön a feketeleves

kenyércsücsök 2022.08.02. 13:45:13

@body_andras: "Félrekúrtál, gratulálok, kiálltad a próbát most már te is független öntudatos liberális nő vagy."
Ja, sikerült elérnie az átlagos pasi szintjét :P
Egyébként szerintem kamu - annyira tipikus "jön a szívdöglesztő főnök, és azonnal hatalmas orgazmusom van vele".

body_andras 2022.08.02. 14:15:31

@kenyércsücsök: átlagos?
az átlagos örül ha valakit meg tud tartani.

Lorrh 2022.08.02. 15:43:28

@kenyércsücsök: nyilván uborkaszezonos hazugság az egész. Tipikus női fantázia termék. <ásít>

antisocialnetwork 2022.08.02. 17:26:56

Fú, de brutál nagy kamu :D. Kommentre sem méltó.

VOGAben 2022.08.02. 19:19:26

Ez nyilván-nyalván kam, de jópár kakukkfióka besikerült emígyen, jobb helyeken is már...

Almandin 2022.08.02. 21:25:41

Nem biztos, hogy kamu a történet. Adott egy elfojtások közt élő jókislány, akinek már a szülei megtiltották, hogy élvezze a szexet (valószínűleg azt is qrvásnak tartották, sok ilyen család van). A férjével nem igazán merte szétrúgni az ágyat, a férj pocsék szeretőnek bizonyulhatott. Ehhez társult egy érzelmi labilitás, amiből az önuralom hiánya is megmagyarázható. A főnök közeledése miatt kitört a lefojtott vulkán. Egy vulkán is akkor robban a legnagyobbat, ha le van fojtva. Az ember is hasonló lény, mint a vulkán. Ha engedik működni, nem robban nagyokat. Ha lefojtják, akkor vagy belebetegszik, vagy kirobban az egész. A főnök meg egy kissé szexuális ragadozó természet (még legális határokon belül), mivel kihasználta a másik lelkileg sérülékeny, gyenge állapotát a csábításra. Rutinos nőcsábász lehet, aki tudja, kit mikor, hogyan lehet elejteni. Ő valószínűleg az n+1-ik szeretője.
A nőnek sürgősen pszichológusra van szüksége, mert aki ennyire nem tud magán uralkodni, azzal pszichés problémák vannak (impulzuskontroll zavar). Egészséges ember nem lép így nemi kapcsolatba valakivel, akivel amúgy se kéne (főnök is, meg mindkét fél foglalt). Lehet, hogy felforralja a vérét, de tud magán uralkodni és csak akkor fekszik le vele, ha maga is úgy döntött, tudatosan. Pláne, hogy elég nagy árat fizethet érte, rámehet a házassága, vagy akár ő is egy olyan nő lesz a sok közül, aki kakukkfiókát szül erre e világra, aki nem fogja megtudni, hogy más az apja, mint akinek a nevét viseli. Ugyanis nem valószínű, hogy meg meri majd mondani a felszarvazott férjének, hogy az a gyanúja, hogy nem tőle terhes.

Occam beretvája 2022.08.02. 22:02:41

Csak hát van az a helyzet bizonyos vércsoport együtt állásnál (ezt most itt nem taglalnám) amikor gyermeknél egy egyszerű vérvizsgálatnál kiderülhet hogy nem lehet az apa a biológiai apa.
Másrészt aki fiatal apaként nem csináltat 50 rugóért egy DNS tesztet akár titokban az hülye.Nevelgesse az nejem kurafiájának a kölkét akinek Bélának hívták az anyját. :-)

Andy73 2022.08.02. 22:04:22

Akár egy hollywoodi film is lehetne. De csak az eleje. A folytatás többféle lehet, de sajnos esélyes a két szék között a padlóra esete. Ha a főnöktől összejön egy baba, meg nem biztos, hogy vállalja, de a férjed se biztos, ha nem kamu a sztori. Egyébként sokaknál többet kell várni a babára, de egy orvosi vizsgálat időszerű lenne.

Almandin 2022.08.02. 22:10:28

@Andy73: Szerintem is két szék közt fog a padlóra esni. Nagy eséllyel terhesség fog bekövetkezni. Abortuszra menni azért nem fog, mert ha a férjével rendszeres nemi életet él, akkor a férfi a teste változásait észre fogja venni. Gondolom, egy abortusz után sem tud az ember aznap már szexelni. Rendes férj azt is tudja, mikor menstruál a neje, egy ennél komolyabb dolgot persze, hogy kiszúr.
Kakukkoltatás lehet a dolog vége, bár, ha a szerető a férjre hasonlít, DNS vizsgálat nélkül ő se fogja tudni, kitől terhes.

Lorrh 2022.08.03. 08:03:09

@Almandin: mondom hogy női fantázia. Jól rá is cuppantál, megtriggerelt a sztori, ugye? :-)))))

#szájbergyerek# 2022.08.03. 08:48:47

Valahol ott sántít a történet, hogy két év "próbálkozás" alatt azért ki kellett volna már deríteni, miért nem akar összejönni a baba.
Inkább ennek kellene utánajárni.

Persze ha főnökkel sikerült felcsináltatnia magát, akkor ez is hamar kiderül.

Az lenne a tisztességes, ha tudatná az érintettekkel ha így alakul.

Rubasov nertárs 2022.08.03. 10:37:22

@Occam beretvája:

"Másrészt aki fiatal apaként nem csináltat 50 rugóért egy DNS tesztet akár titokban az hülye."

Olyan nőt kell választani, aki mellett ilyesmi nem merül fel az emberben.
A gyerkőc egyébként annyira hasonlít rám, hogy amikor sétáltunk az utcán egy tökidegen 50 körüli nő megjegyezte, milyen aranyos kisfiú, tiszta apja fia. Ennél jobb "DNS teszt" nekem nem kell.

Almandin 2022.08.03. 12:09:26

@Lorrh: Ennyire nem tudod elképzelni, hogy nincs valakinek önuralma? Pedig lehet ilyen. Vannak emberek, akik csak úgy, a semmiből nekiállnak szexelni valakivel, mert nem tudnak magukon uralkodni.

Lorrh 2022.08.03. 12:17:52

@Almandin: Filmekben vannak ilyenek, meg a női fantáziákban.
Ezt a jelenetet te a mai metoo-s feminista nyugati világban el tudod képzelni, ahol a férfiakat kiherélték és ha füttyöget vagy utánanéz egy nőnek akkor bebörtönzik???
Én nagyon nem.

Sadist 2022.08.03. 14:57:17

@Occam beretvája: "Másrészt aki fiatal apaként nem csináltat 50 rugóért egy DNS tesztet akár titokban az hülye."

Ezzel azért óvatosan, mert pl. Franciaországban 5000 EUR vagy akár böri is lehet a bünti titokban elvégzett apasági DNS tesztért.

Ezt az egész apasági vélelmes baromságot már évtizedekkel ezelőtt el kellett volna törölni a picsába és bevezetni helyette, hogy minden egyes szüléskor ott helyben (a vélelmezett) apuka szeme láttára KÖTELEZŐ legyen elvégezni az apasági tesztet.
Meg azt is, hogy minden egyes nőgyógyászati vizsgálatról, beavatkozásról és annak eredményéről az orvosnak értesítenie kell a páciens férjét.

Sztravinszka 2022.08.03. 15:10:24

@Sadist:
Ennyi erővel bármilyen vizsgálatról értesíteni lehetne a férjet. Sokféle betegséget el lehet titkolni. Amúgy szerintem nem jó ötlet, sőt, a hideg kiráz a gondolattól.

Lorrh 2022.08.03. 15:33:49

@Sztravinszka: a "bármilyen" vizsgálat nem eredményez örökké tartó gyerek tartási kötelezettséget vagy akár gyerek megölését (abortusz)
Azokban az esetekben kéne a férjet is bevonni amikben ő is érintett a gyerek révén.
Így érted a dolgot?

Vagy szándékosan kötekedsz és gondolsz egy benőtt köröm vizsgálatra?

Sztravinszka 2022.08.03. 15:45:14

@Lorrh:
Értettem elsőre is, számára jogi szempontból érdekes a kérdés, nem hiszem, hogy ilyen formán korlátozható, ahogy szadi írta.

Real_Time 2022.08.04. 06:54:33

@Almandin: Ezek a szegény nők mindig el vannak fojtva, na meg persze jól el is vannak nyomva mindenhol :)

Rubasov nertárs 2022.08.05. 00:08:32

@Lorrh:

"Filmekben vannak ilyenek, meg a női fantáziákban.
Ezt a jelenetet te a mai metoo-s feminista nyugati világban el tudod képzelni, ahol a férfiakat kiherélték és ha füttyöget vagy utánanéz egy nőnek akkor bebörtönzik???
Én nagyon nem."

Kellően nagy, 3-as szintkülönbség esetén a férfinak tényleg annyi, hogy "kő kola", vagy "hello baby". Persze nem mindegy, hogy kik között van az 3-as szintkülönbség: egy átlagjózsinak ez 2/10-es már vállalhatatlan csajt jelent, de egy már 8/10-es fickó esetén már átlaggizit jelenti. Itt arról van szó, hogy a jólnevelt 5, max. 6/10 csaj hozzáment a hasonló szintű gyerekkori szerelméhez, egyrészt azért mert így nevelték, másrészt racionálisan tisztában volt/van vele, hogy klasszikra jobbat nem kapna, és így legalább olyan férfi (balek) van mellette, akit ismer. Na most ebbe az "idillbe" csöppent bele a főni, aki jó eséllyel mind testileg, mind anyagilag férjuram felett van 3 polccal. Lehet a poszt maga nem valós, de maga a jelenség igen elterjedt, a legoptimistább becslések szerint is az újszülöttek mintegy 10%-a kakukkfióka.

Almandin 2022.08.05. 01:42:06

@Rubasov et.: Most egyetértek veled, a pontozást leszámítva. Nekem is az jött le a történetből, hogy a nő szamárelven választhatott és jókislánynak volt nevelve, értsd: ne élje meg felszabadultan a szexualitását, érje be kevéssel. A főnök hatott az érzékeire, amit az megérzett és visszaélve a nő szomorúságával, levadászta. Mindenesetre a nő részéről az ilyen szintű impulzuskontroll-zavar intő jel, hogy valami nincs rendben.

Sadist 2022.08.06. 17:58:45

@Sztravinszka: "Ennyi erővel bármilyen vizsgálatról értesíteni lehetne a férjet."

Mégis minek? Csak a szexualitását és a reprodukciós képességét érintő dolgokról kell értesíteni a férjet, ugyanis az azok feletti kizárólagos rendelkezési jogot vette meg, amikor feleségül vette a nőt.

"Amúgy szerintem nem jó ötlet, sőt, a hideg kiráz a gondolattól."

Persze, mert ti nők rettegtek minden olyan intézkedéstől, eszköztől, törvénytől, szokástól, stb., amiknek köszönhetően elszámoltathatókká váltok és felelősséget kell vállalnotok :)

Sadist 2022.08.06. 18:32:48

@Almandin: "Mindenesetre a nő részéről az ilyen szintű impulzuskontroll-zavar intő jel, hogy valami nincs rendben."

Simán csak nőből van :D

Sztravinszka 2022.08.06. 22:31:54

@Sadist:
A bornyúnak. Na annak megveheted a kizárólagos rendelkezési jogát, vagy amit csak akarsz. Marha.

Lorrh 2022.08.07. 09:06:57

@Sadist: Pont rosszul látod! A nők életre szóló felelősséget vállalnak a kisgyerekükért, ők tartják életben a csecsemőt, meg visznek csomagot a börtönbe ha államellenes parlamentrobbantásért odakerülnek.
Pont a férfiak húznak el a húszéves titkárnőjük kedvéért a házasságból, felelősségből.

Teljesen hamis világban élsz, jó ott lenn a homokban a fejednek?

Real_Time 2022.08.07. 15:12:27

@Lorrh: Emiatt viszont már gyakorlatilag minden társadalmi felelősség alól felmentést kapnak. Szóval érdemes lenne elgondolkodni, ahogy azon is hogy miért 90%-ban az anyjához kerül automatikusan a gyerek. Ugyanis az általad vázolt kép többek között már csak ezért is fest így.

Sadist 2022.08.07. 19:25:25

@Sztravinszka: @Lorrh:
Hehe, ahogy várható volt, sikerült triggerelni titeket egy alapvető tény megemlítésével :D Na akkor következzen egy kis fejtágítás, mert nagyon rátok fér.
A házasság, pontosabban a monogám párkapcsolat férfi és nő között ősidők óta arról szólt, hogy a nőnek van reprodukciós képessége, de nincsenek erőforrásai, a férfinek pedig vannak fölös erőforrásai, de nincs reprodukciós képessége, ezért ezeket elcserélik, és mindketten jól járnak. A férfinek lesz gyereke, a nőnek pedig nem kell éheznie, lesz fedél a feje fölött, fizikai védelmet kap, stb.
Ennek az intézményesített formája a házasság. Egy szerződés férfi és nő között, aminek keretében a nő átruházza a reprodukciós képessége és szexualitása fölötti rendelkezést a férfire, amiért cserébe a férfi pedig a saját erőforrásai fölötti jogot adja. Ezért sokkal súlyosabb megítélésű, ha a nő kúr félre, mert olyankor nem annak adja a szexualitását, aki fizetett érte. Ha a tulajdonodban lévő autót bérbe adtad, akkor nem adhatod csak úgy kölcsön a haverodnak egy hétre, amíg leruccannak a Balatonra azzal a felkiáltással, hogy a járgány a tied, azt csinálsz vele, amit akarsz.
Normális korokban ezért volt, hogy a házasságban született gyerek az apáé volt, ő rendelkezhetett felette, mert ő "fizetett érte" a házassággal (és egyébként ez a patriarchátus, vagy más néven apajogú társadalom, nem az a férfiuralmas baromság, amit a feminácik nyomnak). Nem véletlen, hogy a gyerek az apja nevét kapta és nem az anyáét.
Egy nőnek bármikor lehetett saját gyereke, akiről csak és kizárólag ő rendelkezhetett, csak ugyebár egy férfi erőforrásai nélkül, házasságon kívül gyereket szülni egyenes út volt a mélyszegénységbe.

Ez a hozzáállás változott meg a 19. század végére, és azóta már a házasságban született gyerek is az anyához tartozik. Ma ezért a világ legnagyobb átbaszása a házasság, a legnagyobb piramisjáték sincs még a fasorban se hozzá képest.
Képzeld el, hogy bérelsz valamit, pl. egy gyártósort, ami hegyezett zabot gyárt. A bérbeadóval aláírtok minden hivatalos papírt, szerződést, kicsengeted a bérleti díjat, aztán néhány nap múlva a bérbeadó úgy dönt, hogy elviszi a gyártósort, mert még mindig az ő tulajdona, valamint az összes hegyezett zabot, mert az ő gépével gyártottad le, tehát az is az övé, valamint fizessed a hegyezett zab megfelelő tárolását, fuvarozását, logisztikáját és minden azzal kapcsolatos költséget, mert te gyártottad. Na, férfi szemszögből ez ma a házasság.

"Pont a férfiak húznak el a húszéves titkárnőjük kedvéért a házasságból, felelősségből."

Egyrészt a házasságok felbontását sokkal nagyobb arányban kezdeményezik a nők, másrészt egy csaló szerződésből az átvert, megkárosított félnek akár indoklás nélkül kilépni morálisan egyáltalán nem elítélendő.

God Harald 2022.08.07. 23:13:25

@Sztravinszka: szeretem a keménységedet!:)))

Sztravinszka 2022.08.07. 23:18:30

@Sadist:
Jesszus, van itt katyvasz. Kevered a véleményt a joggal, szerződéssel.
Előbbiben bármi megengedett (ezt látjuk nálad), utóbbiban az, ami a papírra le van írva. Morális alapú szerződés szegés? Jaj. Te a tökéletes anarchiát testesíted meg enyhén zavaros gondolataiddal, de ne vedd sértésnek. Így kerek a világ.

Sztravinszka 2022.08.07. 23:19:51

@God Harald:
Szódával elmegy, vagy mi? :)))

God Harald 2022.08.07. 23:45:14

@Sztravinszka: nem szódával! Hozzád 60% rum és egy érettebb dohánylevelekből sodort szivarra van szükség!:)

Lorrh 2022.08.08. 06:59:53

@Sadist: igen, egy végtelenül primitiv lecsupaszított adok-kapok világ a tied. Ezt a szintet még az állatok is meghaladták, azoknál is van empátia, összefogás, önzetlenség, érzelmek. Pláne az embereknél!

Azért kezdeményezik a házasság felbontását a nők, mert nekik NEM felel meg hogy a pasi a húszéves titkárnőjüket kúrogatja, ők meg mossák a szennyesét, főzzék a vacsoráját a dáragajó uruknak. Egy férfinek tökéletes ha több csaja van, a nőnek meg rossz ha a pasija félrekúr. Naná hogy ki akarnak lépni ebből az állapotból.
Te nőként ezt jól viselnéd? örömmel szolgálnád a papiron férjedet?

Real_Time 2022.08.08. 13:23:32

@Lorrh: Óh, tehát a fiatalabb lányok tehetnek arról hogy a házasságok 60%-a tönkremegy, mert pont a családapákra hajtanak, vagy legalábbis házas férfiakra. Mindig tanul az ember na
süti beállítások módosítása