Nem vagyok szórakoztató központ

2022. szeptember 08. 07:39 - csajokespasik

       

               Lehet úgy együtt maradni valakivel, hogy tudod, ő mást szeretne? Posztolónk soraiból süt a negatív válasz erre a kérdésre, mégis tesz nálunk egy kört. Egy biztos: nem érdemes olyan pasival folytatni, aki mindent korlátozásként fog fel a kapcsolatban.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tudna valaki valami panelt írni arra, hogy milyen az olyan kommunikációs forma, ahol valaki el akarja érni a célját vádaskodás és agresszió nélkül? Valahogy sugallás és rávezetés útján, amit a másik nem érez támadásnak.

Másfél év után azt mondja a barátom, hogy 35 éves kor alatt hallani sem akar végleges elköteleződésről, családalapításról , és szerinte amúgy ez luxus és kivételes emberek kiváltsága. Jelenleg számára a személyes jólét és a szabadság az elsőrendű. A lényeg, hogy ebbe a laza kapcsolat belefér, de egy valódi társkapcsolat, ami kompromisszumokról szólna, már nem. Végül is valahol jó, hogy ezt így tisztázta, mert nem vert át üres ígérgetésekkel.        

       

               Egy nőismerősömet évekig hitegette a barátja, hogy majd így összeházasodnak, meg úgy, és ez meg az lesz, aztán persze semmi nem lett belőle, csak a testét akarta, ameddig lehetett. A nőknél sajnos gyakori önismétlés, hogy reménykednek, és hisznek annak, akit szeretnek. Vagy hisznek abban, hogy a férfi megváltozik. Pedig a legtöbb esetben csak az idejüket vesztegetik.

Megvan a kényelmes élete, ő nem hajlandó többet áldozni, se időt, se energiát, de mégis jó, ha van mellette valaki. Nekem nőként nem elég ennyi, értékes ember mellett szeretnék lenni, hogy magamat is értékesnek tudjam érezni, nem kiszolgáló személyzetnek, vagy szórakoztató központnak.

Még mindig nem érzi azt a fajta kötődést, ami szükséges lenne egy komoly kapcsolathoz? Hogy ma mi zajlik benne, az sem tiszta előttem. Ha megkérem, hogy több időt is tölthetnénk együtt, akkor azt mondja, ne korlátozzam az idejét, ne szabjam meg, hogy mit, mikor, kivel és hol. Csak ez így nem kapcsolat. Azt sem értem, miért hasonlítgat átlagos nőkhöz olyan dumákkal, hogy a női irigységnél nincs durvább... és a női barátságok nem léteznek, mert a pletyka tartja össze őket, és addig tartanak, amíg a másik vesz egy jobb ruhát, vagy beújít egy jobb pasit... ezeket nem tudom, honnan veszi, és miért húzza rám.

Lehet úgy együtt maradni valakivel, hogy tudod, ő mást szeretne? (helyette teszem fel ezt a kérdést)          

 

 

62 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5017926727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.09.08. 09:46:42

Tündérem, nőtársaid férfiak ezreinek életét tették pokollá azzal, hogy a boldogság ígéretével feleségül vetették magukat, aztán egy válással lelkileg és anyagilag kisemmizték őket.
Persze hogy egy szerényen de jól élő középosztálybeli pasinak esze ágában sincs a biztonságos és vélhetően neki megfelelő puncimennyiséget adó életét feláldozni egy kockázatokkal, ill statisztikailag biztosra vehető lecsúszással járó mesebeli kalandért.

Sadist 2022.09.08. 10:13:16

"Tudna valaki valami panelt írni arra, hogy milyen az olyan kommunikációs forma, ahol valaki el akarja érni a célját vádaskodás és agresszió nélkül? Valahogy sugallás és rávezetés útján, amit a másik nem érez támadásnak."

Ahhoz valami blue pill bétát kellett volna behálóznod, akit lehet manipulálni. A csávód egyértelműen nem ez a kategória.

"Másfél év után azt mondja a barátom, hogy 35 éves kor alatt hallani sem akar végleges elköteleződésről, családalapításról , és szerinte amúgy ez luxus és kivételes emberek kiváltsága."

Tökéletesen igaza van. Férfiaknak 30 év alatt tilos volna házasodniuk, mert még túlságosan dolgozik bennük a tesztoszteron és képtelenek tiszta fejjel tekinteni a párkapcsolatokra és férfi-nő dinamikákra. Meg akkorra szednek össze annyi élettapasztalatot, anyagi erőforrásokat, önbizalmat, önbecsülést, hogy átlássanak a nők bullshit játszmáin és szemrebbenés nélkül hajtsák el a francba azt, aki nem tesz hozzá az életükhöz semmit.
Ugyanígy a nőknek meg 25 fölött és 0-nál nagyobb partnerszámmal volna tilos házasodniuk, mert a fentebb vázolt, saját értékével tisztában levő férfi nem fog teljes árat fizetni egy használt, sérült termékért.

"Jelenleg számára a személyes jólét és a szabadság az elsőrendű. A lényeg, hogy ebbe a laza kapcsolat belefér, de egy valódi társkapcsolat, ami kompromisszumokról szólna, már nem."

Nagyon helyes. Egy normális férfi számára a nő csak egy kiegészítő eleme az életének, nem a központi eleme.

"Megvan a kényelmes élete, ő nem hajlandó többet áldozni, se időt, se energiát, de mégis jó, ha van mellette valaki."

Mégis miért adná fel azt, amiért ő dolgozott meg? Azt hiszed, hogy neked jár a másik ideje, energiája?

"Nekem nőként nem elég ennyi, értékes ember mellett szeretnék lenni, hogy magamat is értékesnek tudjam érezni, nem kiszolgáló személyzetnek, vagy szórakoztató központnak."

Hehe, itt ki is bukott belőled a nárci :) Ha olyan nő volnál, aki képes értéket teremteni egy férfi életében, akkor volna jogalapod KÉRNI, hogy fordítson rád több időt/figyelmet/energiát/anyagiakat, de akkor sem KÖVETELNI.
Hajlandó vagy pl. főzni neki? Háztartást vezetni? Kezdeményező és odaadó vagy az ágyban? Képes vagy felnőttként gondolkodni, felelősséget vállalni legalább a saját életedért, hogy majd a gyereketeket is megfelelően tudd nevelni?

"Ha megkérem, hogy több időt is tölthetnénk együtt, akkor azt mondja, ne korlátozzam az idejét, ne szabjam meg, hogy mit, mikor, kivel és hol. Csak ez így nem kapcsolat."

De, olyan kapcsolat, amiben Ő szabja meg a kereteket, te pedig eldöntheted, hogy szeretnél-e részt venni az életében vagy sem.

"Azt sem értem, miért hasonlítgat átlagos nőkhöz olyan dumákkal, hogy a női irigységnél nincs durvább... és a női barátságok nem léteznek, mert a pletyka tartja össze őket, és addig tartanak, amíg a másik vesz egy jobb ruhát, vagy beújít egy jobb pasit... ezeket nem tudom, honnan veszi, és miért húzza rám."

Azért, mert átlagos nő vagy. Durva, mi?
A nők 90%-nak van egy olyan tulajdonsága, hogy képtelenek reálisan és objektíven tekinteni magukra, ami mondjuk nem csoda, mert 18-25 között még a tökéletesen középszürke, átlagos kiscsajt is simán levarrják az átlag fölötti, 7-es, 8-as pasasok, ami után a naiv lányka azt képzeli, hogy az a szintje. Ajánlom megtekintésre Kevin Samuels "You're average at best" című videóját.

Sadist 2022.09.08. 10:23:32

@body_andras: Na igen, ez meg a másik, hogy ma a nyugati világban (Magyarország included) a férfi számára a házasság orosz rulett 3 töltött töltényűrrel, és a nyereményed ha klikket pörgettél bumm helyett, hogy újra próbálkozhatsz.

Javítom magam: nem csak a 30 év alatti férfiaknak kellene megtiltani, hogy házasodhassanak, hanem a mai házasság 2.0-nak nevezett intézményrendszert egy az egyben be kellene tiltani.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.09.08. 11:04:58

A válasz röviden... nem. Nem lehet arra építeni hogy majd megváltozik. Lehet fog változni de nem holnapra...

Real_Time 2022.09.08. 12:09:32

@Sadist: Valójában néhány törvény megváltoztatása már elég lenne ha nem tiltakozna folyamatosan a feminista/lombiq faszomlobbi. Egyelőre inkább a nők belapátolása a politikába (is) a lényeg, szóval a mi életünkben erre már nem fog sor kerülni.

connector 2022.09.08. 12:15:37

@Sadist: Ha a nők 25 alatt 0 partner után mennének férjhez és utána házasok lennének, akkor az úriembereknek ki biztosítaná 30 éves koruk előtt a kényelmes puncimennyiséget? A két kezük, mások felesége (ami ugye nagy eséllyel azt jelenti, hogy az ő feleségüket is dugni fogja valaki), vagy az özvegyek?

body_andras 2022.09.08. 12:55:50

@connector: így kell lecsapni a magas labdát :)
@Sadist: amúgy egyetértek.

body_andras 2022.09.08. 13:00:18

@connector: amúgy ez egy szélsőséges hasonlat, nem hiszem hogy a nőnek 0 partner, a férfinek meg százas fürtökben punci kell egy hosszabb távú, elköteleződéses kapcsolat előtt,
DE abban van valami hogy azok a 30+os csajok akik még nem házasok, az idő előrehaladtával exponenciális ütemben távolodnak a családalapítás reményétől.
megrekedtek az X-edik pasinak, csakhogy ne kelljen a szingliség szégyenében élnie, de esze ágában sincs hozzámenni, megelégszik ha a kolléganőkkel arról kotkodácsolhhatnak, hogy jaj hol vannak az igazi férfiak, hát a pasim is egy disznó. néhányuknak jelentősen javulhatnak az esélyei ha tinédzserként nem állnak be versenyribancnak és 20-25 között találnak egy vállalható pasast a karrier hajhászása helyett.

Sadist 2022.09.08. 13:07:43

@connector: Erre vannak a kurvák és azok a nők, akik nem akarnak férjhez mennni. Szívesen.

Sadist 2022.09.08. 13:11:55

@Real_Time: "Valójában néhány törvény megváltoztatása már elég lenne ha nem tiltakozna folyamatosan a feminista/lombiq faszomlobbi."

Sajnos nem elég pár törvény megváltoztatása. Gyökeres kulturális változásra volna szükség, amire a mai nőközpontú világban pontosan nulla esély van. A politika ugyanis a kultúrából következik, nem fordítva vagy attól függetlenül.

Sadist 2022.09.08. 13:15:46

@connector: Btw a "kényelmes puncimennyiséget" (jelentsen is ez akármit) eddig is csak a férfiaknak egy elég szűk rétege kapta meg.

connector 2022.09.08. 15:14:21

@body_andras: A karrier és a párkapcsolat nem zárja ki egymást. Az viszont, hogy a nő sikeres a munkájában, önállóan is meg tud élni és nem hajlandó az ingyen cselédet játszani, sokaknál kiveri a biztosítékot.

God Harald 2022.09.08. 15:23:39

Mi lenne, ha nem egy önző bunkóra pazarolnád az idődet? Vagy az, akiről a posztot megformáztad?

Sadist 2022.09.08. 15:46:20

@connector: "A karrier és a párkapcsolat nem zárja ki egymást."

Csak nagyban megnehezíti, ugyanis egy seggel még mindig nem lehet két lovat megülni.
Egyébként is az emberek 99%-nak nem karrierje van, hanem csak sima munkája, a nagyon önálló, öntudatos nők viszont ha nagy nehezen kipréselnek egy gyereket magukból, akkor olyan hatalmas mártírként állítják be magukat, mintha a világ legfényesebb karrierjét áldozták volna fel a családalapítás oltárán.

"Az viszont, hogy a nő sikeres a munkájában, önállóan is meg tud élni és nem hajlandó az ingyen cselédet játszani, sokaknál kiveri a biztosítékot."

Egyáltalán nem veri ki a biztosítékot. Ezek a nők saját magukat golyózzák ki a párkapcsolati piacról azzal, hogy nem hajlandók olyan férfivel összeállni, aki csak egy kicsit is kevésbé sikeres vagy tanult, mint ők.
A biztosítékot az veri ki, hogy a nők hisztikéznek az "igazi férfiért" (értsd hagyományos férfi szerepeket elfogadó és magára vállaló férfiért), de ők maguk elutasítják a tradicionális női szerepeket és még egy kurva szendvicset csinálni az emberüknek is derogál nekik.

Sadist 2022.09.08. 15:47:42

@connector: Akkor tehát mi problémád van azzal, hogy egy maroknyi jóképű, széltoló puncivadásznak kevesebb punci jut?

Ekrü 2022.09.08. 18:47:14

@body_andras:
"Tündérem, nőtársaid férfiak ezreinek életét tették pokollá azzal, hogy a boldogság ígéretével feleségül vetették magukat, aztán egy válással lelkileg és anyagilag kisemmizték őket."- A váláshoz két ember kell, a kisemmizéshez is. Egy válásban nincs olyan, hogy csak a nő a rossz, egy nő pedig mindig csak a legvégső esetben válik el, akkor amikor már semmi remény a kapcsolat helyrehozására. Ők ugyanis gondolnak a gyermekre is, míg egy pasi csak megy a himbilimbi után.
Az a pasi, amelyiket pedig ki lehet semmizni, az annyit is ér.

semmi hatalmat senkinek 2022.09.08. 18:49:43

"Nem vagyok szórakoztató központ" - a férfi meg nem spermadonor és ATM... 1:1 :)

VOGAben 2022.09.09. 00:15:34

Szerintem ez vótmá... Ha átlagos nő lenne a poszerina, simán továbbszökkenne a következő gazdatestre. Érzi, hogy bibi van. Magyarán átlag alatti. Meg vannek ezek bugyulva. Apuci hercegnőcskéi. Pfejjj! Az x-kocalábú, lófogú, beltenyésztett rémek is 10/5-nek érzik magukat. Pedig az igazi vidéki 10/5 szint, messze a vállalható tartomány. Mindezt egy szatyorral érkezve a készbe. Csak gratulálni lehet a sok ego-királylánynak. Mire számított, mire gondolt a költőnő? Nincs egyenesség, őszinteség, hitelesség. Játszmázás van a habokra. Majd, ha ráérek sajnálkozni, akkor röhögök egy nagyot...

antisocialnetwork 2022.09.09. 04:56:55

De sok ismerőde van ennek a poszterínának. Panelt írni? Szerencsétlen. Azt forrasztani kell.

Mesterséges Geci 2022.09.09. 05:30:29

Jujj, de bántóan ismerős. Részben a stílus, részben a hozzáállás.
No.1. hölgyismerős stílusa ilyen. Szőke úricica, nem tudom, mit vár a hímnemű népességtől, de mintha mindig, mindenkivel flörtölne, csak úgy, passzióból. Ez a jobbik, mert elég hamar feltűnt még nekem is, hogy kerülendő, pedig én némi beszélgetésnél többet sose akartam.
No.2. hölgy meg... rövid ismeretség volt, szintén a beszélgetős kategóriából. Na az ő stílusa inkább emlékeztet egy talponfekvő kidobóemberére, mint nőre, sajnos élőben is. De elvárja, hogy a pasija (??? Nem tiszta, hogy konkrétan milyen viszonyban vannak) nőként kezelje. (Lásd: nem vagyok szórakoztató központ) És rendesen felkapta a vizet, mikor megmondtam neki, hogy ezzel a modorral inkább diszkócicákkal próbálkozzon vagy a Kék Osztrigában :)
Általában nem szoktam ennyire belemászni mások privátszférájába, de a kölcsönösség elve alapján úgy éreztem, vele szemben megengedhető.

Azért e kettőből nem általánosítanék, de nem is vagyok az a típus, aki hetente váltogatja a csajokat. Beértem eggyel, bár kölcsönösen egymás agyára megyünk hosszú ideje. :D

body_andras 2022.09.09. 09:09:10

@Ekrü: Lázár AnnyitisÉr János büszke lenne.
A kisemmizés, ha egy nőnek a kedve úgy tartja, és esze ágában sincs megegyezni, szinte automatikusan, bemondásra jár, kivéve ha bizonyíthatóan rosszéletű és nem beszámítható. Van aki él vele, és van aki nem. Aki a gyerekére gondol, az nem akarja mindenáron az apát kifosztani és kéthetente látogató idegenné redukálni.
Továbbá, az igazi férfiak első sorban a gyerekükre gondolnak, a himbilimbit követők az örök pubertás tengerén hajókázó kisfiúk.
Nagyra becsüljük a "csak legvégső esetben elváló" nők hősies kitartását, de a szomorú igazság az hogy a másféle nők többségben vannak - a szerencsénk az hogy nem mind igyekszik házasodni.

Mesterséges Geci 2022.09.09. 09:16:30

@antisocialnetwork: azért azt tudod, hogy ez egy eléggé szakbarbár megnyilvánulás volt, ugye? :D

Medgar 2022.09.09. 09:20:38

@body_andras: A nők min. 60 százaléka ribanc csak nem meri bevallani, szóval a maradékból lehet szemezgetni.

Mesterséges Geci 2022.09.09. 09:24:16

@Medgar: én nem vagyok nő, a femináciktól undorodom is, de azértilyen lazán leribancozni a nőket, szinte en bloc...

Lorrh 2022.09.09. 10:23:13

@Mesterséges Geci: olyan undorító, gonosz légkör alakult itt ki, ami párját ritkítja. Van két három hangadó, aki a lelki sérültségét itt okádja ki.

Mesterséges Geci 2022.09.09. 11:37:05

@Lorrh: én mennyiben lógok ki ebből? ;)
Egyébként lehet, hogy igazad van, nem járok ide, véletlenül botlottam a poszt ajánlójába valamelyik indás oldalon, ennek tiszteletére regisztráltam.

connector 2022.09.09. 11:38:19

@Sadist:
A tanult nőknek nem azzal van bajuk, ha egy férfi kevésbé tanult vagy sikeres, hanem azzal, hogy a tanulatlanok jobban ragaszkodnak a hagyományos nemi szerepekhez (= a nő ingyencseléd és legyen hálás, hogy a férje eltartja). Megsúgom: nem "hisztikézünk" a hagyományos férfi szerepeket elfogadó és magára vállaló férfiakért. Olyat keresünk, akinek nem derogál, hogy felnőtt emberként egy kurva szendvicset megcsináljon magának (ne adj Isten a gyerekének, esetleg még a feleségének is), és nem elvárja a hotelszolgáltatást. Fel sem kellene, hogy merüljön az "egy seggel két lovat megülni" dolog, mivel a háztartás és a gyerek közös feladat, nem a nőé.

connector 2022.09.09. 11:42:56

@Medgar: Mondják ezt azok a férfiak, akik szerint a 3. randin kötelező dugni, ennél több erőfeszítést nem hajlandók tenni. Aki kurvát keres, az ne sírjon, hogy kurvát talál, hanem fizessen.

TrökkösBélabá 2022.09.09. 13:25:37

@Sadist:

"Ugyanígy a nőknek meg 25 fölött és 0-nál nagyobb partnerszámmal volna tilos házasodniuk, mert a fentebb vázolt, saját értékével tisztában levő férfi nem fog teljes árat fizetni egy használt, sérült termékért."

Egy nő igenis tudjon dugni rendesen mire hozzám kerül, ne nekem kelljen az elejétől kezdeni, mert bár ennek 18 környékén megvan a bája, amikor a tapasztalat hiányát lelkesedéssel pótolja a versenyző, ez később megkopoik és marad a tapasztalatlanság. Meg mivan, ha bár eljut az ő szintjén a maximumra, csak az még mindig a terpeszbenfekvésben kumulálódik.

Persze az sem jó, ha a fél város végigment rajta, szóval értem ezt a részét

Ugyanígy 5/10 felett jó ha kib@ssza valaki, mint macskát, hogy ne nekem kelljen azzal se vesződni, hogy azt hiszi, hogy neki minden jár, csak mert (egyelőre) kinéz valahogy.

Rubasov nertárs 2022.09.09. 14:33:11

@Sadist:

"Ahhoz valami blue pill bétát kellett volna behálóznod, akit lehet manipulálni. A csávód egyértelműen nem ez a kategória."

A blue pill béta (átlagjózsi) nincs rajta a radarernyőn. A csaj kb. 4-5/10 csaj, a csávó 6-7 körül lehet. Hozzá kell tennem, van az szintű nő, akivel a csávó szívesen házasodna, de ők a 2-vel feljebbi ligában játszanak.

"Ugyanígy a nőknek meg 25 fölött és 0-nál nagyobb partnerszámmal volna tilos házasodniuk..."

Azért a korosodó szűzlányokkal vigyázni kell. Van olyan ismerős aki megszívta. A csaj miután vele rákapott a szex ízére, kipróbálta másokkal is. 30 éves korra max. 2-3 klasszik, legalább 1 évet megélt kapcsolat a limit, természetesen egyéjszakás kaland nélkül.

"Na igen, ez meg a másik, hogy ma a nyugati világban (Magyarország included) a férfi számára a házasság orosz rulett 3 töltött töltényűrrel, és a nyereményed ha klikket pörgettél bumm helyett, hogy újra próbálkozhatsz.

Javítom magam: nem csak a 30 év alatti férfiaknak kellene megtiltani, hogy házasodhassanak, hanem a mai házasság 2.0-nak nevezett intézményrendszert egy az egyben be kellene tiltani."

Aki hülye annak orosz rulett. Egzisztenciával rendelkező férfiként alap, hogy csak olyan nő ujjára húzunk gyűrűt akinek az anyagi legalább olyan, mint a miénk. Értsd: ha van saját tehermentes kecód, akkor a csajtól is elvárod. Ehhez kapcsolódik a második ökölszabály: tökmindegy mennyire tartja férfiatlannak a környezete, a férfi költözik a nőhöz, a saját lakását meg kiadja. Ezzel 0-ra redukálod annak az esélyét, hogy váláskor bukjad a lakásod, hisz a legrosszabb, ami történhet az az, hogy visszaköltözöl a lakásodba.

Rubasov nertárs 2022.09.09. 14:44:57

@connector:

"karrier és a párkapcsolat nem zárja ki egymást. Az viszont, hogy a nő sikeres a munkájában, önállóan is meg tud élni és nem hajlandó az ingyen cselédet játszani, sokaknál kiveri a biztosítékot."

A karrier és ezzel szorosan összefüggve a diploma miatt a matematika szabályai miatt inthet búcsút a kvalifikált nők egyre jelentősebb hányada. Egyszerűen egyre kevesebb férfi kap egyetemi, vagy főiskolai diplomát. Ehhez jön még az, hogy a diplomás férfiak jóval kevésbé finnyásak a végzettségre, ami tovább szűkíti a meritési lehetőséget.
A diplomás nők esetében nem csak a tradícionális nemi szerepektől való félelem játszik, hanem az is, hogy sokszor maguk is és a környezetük is lenézi a kékkgalléros férfiakat, még úgy is, hogy ma már egy youtube a barátod Mekk mester is megkeres röhögve 1 millát. Inkább szeretné a multinál 5-600 nettóért excel táblázatot gyártó közgizdászt választani, merthát ő még is csak diplomás, és a szemetet is le fogja vinni magától.

connector 2022.09.09. 16:46:10

@Lady Scarlett: body_andras-t idéztem, hisztérika. És nő vagyok.

body_andras 2022.09.09. 16:47:20

@Lady Scarlett: Legyen egy jó napod: Gumi Marcsival.

TrökkösBélabá 2022.09.09. 16:51:02

@Rubasov et.: elsőre buktam a kecót, másodikra házassági szerződésem lett. Ez volt a különbség, hogy 25 alatt vagy 35 felett házasodtam. Amit én hoztam be a házasságba az a végén is az enyém illetve amit énhoztam létre a házasság alatt (cég, ingatlan, nagyobb vagyontárgyak) az is az enyém a végén, amit meg ő, az az övé. Ami közös, csak azt felezzük.

Rubasov nertárs 2022.09.09. 17:23:17

@TrökkösBélabá:

"elsőre buktam a kecót, másodikra házassági szerződésem lett."

Házassági szerződés legfeljebb csak akkor ér valamit ha nincs gyermek. Hiába van szerződés, ha anyunak nincs semmilye és van legalább egy gyermek buktad kecót. Nincs az a bíróság, ami anyut utcára teszi gyerek(ek)kel. Papíron szerződés nélkül is tiéd marad a kecót, csakhát nem teheted be oda a lábad.
Ismerős annyira biztosra ment, hogy a kégli nem is az ő, hanem a faterja nevén volt. Így is mennie kellett. Ha anyunak nincs ingatlana, akkor bizony bukta.

TrökkösBélabá 2022.09.09. 23:35:21

@Rubasov et.: jó hát a közös kecó most is közös, végülis nem vagyunk állatok :D no de minden más... ;)

God Harald 2022.09.09. 23:52:19

@Lorrh: a szichológus drága! A magyar tipikus ellenségkereső. A frusztráltságára kell egy ellenség: mindegy, hogy külső vagy belső!

Real_Time 2022.09.10. 06:14:27

@connector: Tekintettel arra hogy egy nő így is meg úgy is pénzbe kerül, jól látod hogy mindegy melyikért fizet. Csak az egyik esetben elmarad a "nem leszek cseléd" hiszti meg az egyéb felesleges körök.

connector 2022.09.10. 09:31:56

@Real_Time: Akit nem kell eltartani, az miért kerül pénzbe?

fkv.119 2022.09.10. 11:39:43

"csak a testét akarta, ameddig lehetett"

:DDD Meglepő módon mind csak azt akarjuk. A többi csak az ár. A fagyizóba talán azért térsz be hogy megszabadulhass pár ezrestől, nem azért mert jó a fagyi? Akinek ez új, az eddig hol élt?

fkv.119 2022.09.10. 11:44:31

"Nekem nőként nem elég ennyi, értékes ember mellett szeretnék lenni"

Mármint hogy pénzes, ezt akartad írni, ugye?

"Még mindig nem érzi azt a fajta kötődést, ami szükséges lenne egy komoly kapcsolathoz?"

Legalábbis veled nem. Nem vagy azon a szinten hogy érdemes lenne érted bármit is tenni. Nyilván ő viszont bármikor találhat egy legalább hozzád hasonló adottságú csajt, így aztán be is árazta, hogy ez a kapcsolat ennyit ér. Ha nem tetszik, kifele menet beküldheted a következőt.

fkv.119 2022.09.10. 11:46:32

@Lady Scarlett: Miért, csak a nők tárgyiasíthatnak? Amikor egy csávó nektek = bicepsz + pénztárca, akkor nekünk miért ne lehetne egy nő = punci + csöcs? Te is állhatsz a fasz rossz oldalán, szokj hozzá nyugodtan!

Sadist 2022.09.10. 16:24:13

@TrökkösBélabá: Ha csak kúrópajtásnak kell, akkor tökmindegy, hogy mennyi "tapasztalatot" szerzett, de hosszútávra, pláne családalapításra a lehető legrosszabb választás.

Meg ez hatalmas fasság, hogy a dugást annyira tanulni kell. Egyáltalán nem kvantumfizika, egy értelmes nőt három alkalom alatt meg lehet tanítani pl. jól szopni. Ha erre nem képes, az nem azért van, mert tapasztalatlan, hanem mert retardált és képtelen bármiben fejlődni, az ilyen pedig eleve dob.

Sadist 2022.09.10. 16:56:34

@Rubasov et.: "Azért a korosodó szűzlányokkal vigyázni kell. Van olyan ismerős aki megszívta. A csaj miután vele rákapott a szex ízére, kipróbálta másokkal is."

Kivételek mindig vannak, de attól még az kikezdhetetlen tény, hogy családalapításra a szűz lányok a legalkalmasabbak, akiknek még nem roncsolta a pszichéjét egyetlen korábbi partner se.

"Aki hülye annak orosz rulett. Egzisztenciával rendelkező férfiként alap, hogy csak olyan nő ujjára húzunk gyűrűt akinek az anyagi legalább olyan, mint a miénk. Értsd: ha van saját tehermentes kecód, akkor a csajtól is elvárod. Ehhez kapcsolódik a második ökölszabály: tökmindegy mennyire tartja férfiatlannak a környezete, a férfi költözik a nőhöz, a saját lakását meg kiadja. Ezzel 0-ra redukálod annak az esélyét, hogy váláskor bukjad a lakásod, hisz a legrosszabb, ami történhet az az, hogy visszaköltözöl a lakásodba."

Ezzel csupán az a két probléma van, hogy egyrészt ezzel a feltétellel kb. huszadára redukálod a szóba jöhető feleségjelölteket, mert befutott férfiként mondjuk kora harmincasként családalapításra nem egy harmincas nőt akarsz, hanem termékeny huszonévest, azoknál meg nagyon nem jellemző, hogy saját tehermentes kecóval rendelkeznek, másrészt pedig a hipergámiáját rohadtul nem fogja kielégíteni az, hogy csak ugyanannyit értél el, mint ő.

Nem érzed úgy, hogy ha ilyen fokú elővigyázatosságra, trükközésekre és mindenféle jogi szerződésekkel való körülbástyázásra van szükség ahhoz, hogy egy bármely felnőtt ember számára elérhető intézményrendszer ne tegye tönkre az életedet, akkor azon az intézményrendszeren változtatni kellene vagy alapjaiban újraírni?
Ha a házasság egy banki szerződés volna, akkor azt a bankot a gazdasági versenyhivataltól kezdve a legfelsőbb bíróságig úgy megbasznák, hogy csak zörögne.

A férfiak szempontjából a házasságnak nulla haszna van. Kapcsolatban élni és családot alapítani lehet anélkül is, hogy állam bácsi beleavatkozna az életed ezen szegmensébe.

Sadist 2022.09.10. 17:06:02

@Rubasov et.: "Házassági szerződés legfeljebb csak akkor ér valamit ha nincs gyermek."

Van, hogy még akkor se. USA-ban már rengeteg példa volt rá, hogy a bíróság egyszerűen semmisnek vette, mert már régi, vagy mert az ara "kényszerítve" volt az aláírására, vagyis a pasas részéről a házasságkötés feltétele volt, hogy a csaj aláírja a házassági szerződést.
És senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy ez a gyakorlat ide is el fog jutni, ha megszaporodnak a házassági vagyonjogi szerződéssel létrejött házasságok, márpedig meg fognak.

Sadist 2022.09.10. 17:09:49

@connector: "Olyat keresünk, akinek nem derogál, hogy felnőtt emberként egy kurva szendvicset megcsináljon magának (ne adj Isten a gyerekének, esetleg még a feleségének is)"

Aha, tehát ingyencselédért hisztikéztek.

connector 2022.09.11. 10:13:00

@Sadist: Aki nem tud magának megcsinálni egy szendvicset, az életképtelen, kár szaporodnia.

Real_Time 2022.09.11. 16:17:21

@connector: Hipergámia, avagy az éedelődés felkeltéséhez és annak fenntartásához is kell egy anyagi szint, teljesen függetlenül attól hogy nem kell eltartani. Örülök ha segíthettem.

connector 2022.09.12. 10:08:52

@Real_Time: A nőknek is kell költeniük a megjelenésükre, hogy felkeltsék és fenntartsák az érdeklődést. Szívesen.

Real_Time 2022.09.13. 04:57:36

@connector: A fodrász is drágább lett biztosan, de csak nem kér el egy lakást vagy egy autót a munkájáért? :D

Lorrh 2022.09.13. 10:26:30

@Real_Time: a lakás és autó nem hajvágásért jár, hanem együttélésért, dugásért szopásért.
A fodrász csak hajat vág. Bigdifrensz.

Real_Time 2022.09.13. 19:56:01

@Lorrh: Pedig azt is nyugodtan ki lehet jelenteni hogy mindössze csak egy szükséglet, mindkettő. Ezáltal adódik a kérdés hogy mire fel az a bigdifferensz?

Sadist 2022.09.13. 20:29:01

@connector: "A nőknek is kell költeniük a megjelenésükre, hogy felkeltsék és fenntartsák az érdeklődést."

Nevetségesen keveset. Kéthavonta egy flakon tusfürdő, sampon, meg egy tubus fogkrém nem tétel.

connector 2022.09.14. 09:16:51

@Sadist: Akkor olyat kell keresni, aki ennyit fordít a kinézetére.

Sadist 2022.09.14. 10:06:03

@connector: Ez elég gyenge érv "a nőknek is kell költeniük a megjelenésükre, hogy felkeltsék és fenntartsák az érdeklődést" állítás alátámasztására.
süti beállítások módosítása