Azért szakított, mert megundorodott a nőjétől

2022. szeptember 13. 07:36 - csajokespasik

       

               Levélírónk már sok esélyt adott a férfinak, de minél többet találkozik vele, ő annál jobban kiábrándul. A pasi erőszakos, flegma, faggató típus, és nyilván abban bízik, hogy módszerével ügyesen puhítja a lányt.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy ideje naplót vezetek, így sok mindent le tudok tisztázni és átlátni, akár magammal, akár másokkal kapcsolatosan. Abban is segít, hogy a problémákra adott válaszreakciókat összevethetem a korábbi gondolataimmal. Fejlesztem a kreativitásom és az értékrendem, hogy megérthessem a másik személyiségét. Persze van, amikor ez is kevés.

Van egy harmincas pasi, akivel találkozgatok, nem volt még semmi, és lehet, nem is lesz. Ő folyton csak többet és többet akar rólam megtudni, erőszakosan kérdezget, de magáról csak minimális infókat szivárogtat. Gyakran ismétli magát, szándékoltságtól nem mentesen, az pl. visszatérő kérdése, hogy eddig hány férfival volt dolgom és meddig tartott...        

       

                Addig nem hagy békén, amíg egyenes választ nem kap. Nem felfedezni akar, nem megismerni hanem újraalkotni, és nagyon jó, hogy ezt időben felismertem. Érdekes személyiség, főleg az indulat alapú szóhasználata. Amikor rákérdeztem, miért szakított az előzővel – ha már ő is betolakodott a múltamba - kicsúszott a száján (ezekre is érdemes odafigyelni), hogy azért, mert megundorodott tőle. Azért ez erős szó. Akkor én gondolatban kettőt hátraléptem. Legutóbb, amikor megelégeltem a faggatását, és vártam, hogy visszavonuljon, inkább csak hallgattam, vagy egy-egy szóval válaszoltam, mire ő hangosan felnevet és azt kérdi: „Tényleg csak ennyi volnál?” - sajnos ahogy egyre jobban megismerem, egyre jobban ábrándulok is ki belőle és már most sejtem, miket fogok kapni tőle, amikor ő abban bízik, hogy pár centi múlva ágyba visz, én meg elmondom neki, hogy ez mennyire nem így lesz.          

 

 

32 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr217930333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bordon 2022.09.13. 09:11:51

Önbizalomhiányos, passzív-agresszív, másokat tesztelgető, másokat manipuláló férfi. Azt akarja, hogy a posztoló bizonytalanságban legyen, lerombolni az önbecsülését, aztán könnyen ledugni. Nagyon rossz vonal, menekülni kell az ilyentől.

Lorrh 2022.09.13. 09:38:24

Holdvilágos éjszakán,
Miről ábrándul ki a lány,
Hogy jön majd egy királyfi tán,
Faggató, undorodó lelke a fán.

Holdvilágtalan éjszakán menekülni kell,
hisz jön a passzív-agresszív manipuláló királyfi
És ha megdugatod magad véle,
Békává válik rögvest a teringettét csuhajja!

Rubasov et. 2022.09.13. 12:36:53

@bordon:

"Önbizalomhiányos, passzív-agresszív, másokat tesztelgető, másokat manipuláló férfi. Azt akarja, hogy a posztoló bizonytalanságban legyen, lerombolni az önbecsülését, aztán könnyen ledugni. Nagyon rossz vonal, menekülni kell az ilyentől."

Intelligens és tapasztalt férfi egyébként is be tudja lőni a partnerszám nagyságrendjét a nő gesztusai, viselkedése alapján. Nekem is volt olyan csajom, akit csak az nem dugott meg, aki nem akarta. Úgyhogy amikor elkezdtem klasszikra keresni, már eleve meg tudtam állapítani, hogy ki az, akinél nem kell rohannom DNS-tesztet csináltatnom a gyerek születése után.

Rubasov et. 2022.09.13. 12:48:05

Amit őszintén fel kellene tenned magadnak kérdés az az, hogy miért találkozgatsz továbbra is egy még számodra is ennyire nyilvánvalóan súlyosan defektes fickóval?
Mire vagy kíváncsi? Meg akarod tudni, hogy tényleg véres baltát tart-e a fiókjában?
Veled is vannak gondok, mert egy kicsit is valahogy kinéző (smv>=4/10), és egy marék lepkénél egy fokkal intelligensebb nő, az első kérdés után faképnél hagyta volna a fickót miután lenyomott neki egy sztereotockost.
Az, hogy továbbra is találkozgatsz vele arra utal, hogy mind intelligenciában, mind pszichésen és nem utolsósorban szintben is súlyos problémák vannak veled. Az elsőn egy jó pszichológus tud csiszolni valamennyit, a második adottság, a harmadikon egy kis női fitness és egy stylist tud dobni valamennyire.

Sadist 2022.09.13. 14:38:50

"Gyakran ismétli magát, szándékoltságtól nem mentesen, az pl. visszatérő kérdése, hogy eddig hány férfival volt dolgom és meddig tartott...
Addig nem hagy békén, amíg egyenes választ nem kap."

Te pedig nem adsz neki egyenes választ, mindannyian tudjuk, hogy miért :)

"Nem felfedezni akar"

Baszki, mi vagy te, 15. századi Amerika? Mit kellene felfedezni benned? Azt a rengeteg patogént, amit az eddigi kalandozásaid során összeszedtél?

Lorrh 2022.09.13. 15:06:11

@Sadist: nabassz, hogy nem jöttél rá hogy a topicirogató kislány téged triggerelt ezzel a poszttal !?? :-)))

bordon 2022.09.13. 16:19:23

@Rubasov et.: Azzal mondjuk nem lenne baj, hogy a nőt sokan megmászták előtte, csak akkor ne játssza a meghódítandó álomnőt.

Ha egy nőnek ez kellemetlen téma, akkor valószínűleg két kezén nem tudja megszámolni a korábbi partnereit. És ráadásul erre nem is büszke, tehát a lovagok emberi minőségével is baj lehetett.

Volt bárcás khurva csajom, ismerősöktől tudtam meg, hogy mekkora K volt korábban. Ennek ellenére vagy épp ezért szexpartnernek el tudtam volna képzelni. De ő titkolta a bárcás múltját előttem és azt hitte majd én úgy kezelem, mint egy szűz lányt.

Férfiak ritkán titkolják a múltjukat. Nőknél meg ez tipikus.

Mesterséges Geci 2022.09.13. 18:40:55

Csak pár napja olvasom... na jó, nézegetem az index/blog.hu címlapra kikerülő posztjait ennek a blognak, de valahogy úgy érzem, nincs köztük egyetlen valódi sem.

kenyércsücsök 2022.09.13. 21:32:26

"...mire ő hangosan felnevet és azt kérdi: „Tényleg csak ennyi volnál?”..."
Ez egy igazi bunkó, ha a "megundorodásnál" még nem derült volna ki.

kenyércsücsök 2022.09.13. 21:35:11

@Sadist: "Te pedig nem adsz neki egyenes választ, mindannyian tudjuk, hogy miért :)"
Mert semmi köze hozzá?
Ha csak a partnereim számát tekintjük, jó eséllyel sokaknál az elfogadható kategóriába kerülök, de egy ilyen bunkónak csak azért se válaszolnék. Örömmel nézném, ahogy megpukkad.

CoolKoon 2022.09.13. 22:27:55

@bordon: "Azzal mondjuk nem lenne baj, hogy a nőt sokan megmászták előtte, csak akkor ne játssza a meghódítandó álomnőt." - Egyetértek, én is pontosan ezt utálom a legjobban az ilyenekben. És sajnos ez sokszor be is szokott jönni nekik, valahogy mindig akad egy balek aki elhiszi az összes hazugságukat, amíg pofára nem ejtik valamivel.

CoolKoon 2022.09.13. 22:28:53

@bordon: "De ő titkolta a bárcás múltját előttem és azt hitte majd én úgy kezelem, mint egy szűz lányt." - Mondjuk azért érdekelne, hogy mégis mit vár az ilyen, amikor szinte még magának is hazudik, és eleve ezzel indít...

CoolKoon 2022.09.13. 22:30:17

@kenyércsücsök: "Mert semmi köze hozzá?" - Gratulálok, ha így indítasz egy kapcsolatot. Garantáltan igazán őszinte, nyílt, teljes értékű kapcsolat lesz belőle....

Sadist 2022.09.13. 23:39:15

@kenyércsücsök: "Mert semmi köze hozzá?"

Nagyon is sok köze van hozzá, hogy korábban hány fasz járt benne. Senki nem akar egy két lábon járó Petri-csészét.
Ha egy nő titkolja a partnerszámát, az hatalmas red flag.

Real_Time 2022.09.14. 05:21:16

@Sadist: Persze mert a feminista mainstream állandóan azt nyomatja nekik hogy a férfiaknak nincsenek igényeik, vagy legalábbis ne legyenek mert akkor egy szemét az összes. Itt mindig csak a valóság szól közbe, meg a természet törvényei, meg a gázárak. Megy a rikács, hogy a férfiak nem olyanok mint 100 éve, de ha a nőknek kéne megint úgy élniük mint 100 éve akkor már indulna is a rikács2. Elég csak megnézni mikor új törvényt hoznak a férfiak egyenlőségének előmozdítására a női többletjogokkal szemben, már indul is a NaNe-és plakáthullám.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.09.14. 07:59:35

"visszatérő kérdése, hogy eddig hány férfival volt dolgom és meddig tartott"

Érthető, hogy tudni akarja, mennyire használt az áru, meg hány sógor szaladgál az utcákon.

Monygyuk @Rubasov et.: jól írja, tapasztalt pasi eleve jól be tudja lőni a számot.

"Nem felfedezni akar"

Valóban, inkább megismerni akar; a felfedezést bízzuk Kolumbuszra.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.09.14. 08:09:34

Nekem Dürrenmatt Görög férfi görög nőt keres c. szatírája jutott eszembe a levélíró hölgyről.

sure_shot 2022.09.14. 08:54:31

Miért is erős, ha egy férfi elmondja, hogy megundorodott az előző partnerétől és ezért szakított vele? Ha igaz akkor sem szabad ezt elmondani?

Nem lehet olyan élethelyzet, ami ezt indokolttá teheti?

És fordítva? Ha egy nő undorodik meg az előző partnerétől az érthető, azt el szabad mondani és bólogatni kell?

body_andras 2022.09.14. 10:13:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne: valószínűleg párszor utalt a csaj az előző kapcsolataira (ami már eleve megmérgezi a mostanit, bárhol is tartson), ettől a csávóban felöltött a kérdés, hogy ment az a bizonyos faszkörhinta és a kisasszony volt-e a környék címeres qrvája. mert ha igen, akkor még most is az, mert van ami nem változik.
a csávónak kellett volna rége-rég dobbantania amikor az első jeleit látta az őszinteség és a nyitottság teljes hiányának.
poszterina úgy írja le mintha maga a patás ördög lett volna a fiatalember, és álszent módon elfelejt magával kapcsolatban is számot vetni.

body_andras 2022.09.14. 10:14:39

@sure_shot: ez esetben a férfi egy szemét disznó, a nő pedig a független céltudatos nők okleveles hőse.

sure_shot 2022.09.14. 10:55:40

@body_andras: Az egész sztori zavaros és kettős mércével teli, úgy ahogy van.

És miért baj az, hogy többet akar megtudni az ember a lehetséges partneréről? Vagy ne akarjon tudni semmit, csak válaszoljon a feltett kérdésekre? Ha nem szivárogtat, csak kérdezget akkor erőszakos és újra akarja alkotni - mondhatni megerőszakolni a a személyiségét...XD

Én biztos, hogy itt be is fejezném a csajjal való kontaktot. Ahol már ilyen korai stádiumban, ennyi impulzus után felvetődik az erőszak, erőszakos szó használata, onnan lépnék azonnal, kérdés nélkül.

Persze a férfi nyilván nem tudja a vele kapcsolatos felvetéseket, ezek nagy valószínűséggel nem lettek kommunikálva felé, hiszen erőszakos, ki tudja mit váltana ki belőle az őszinte kritika....:)

bordon 2022.09.14. 14:37:25

@CoolKoon: Ők ezzel úgy vannak, hogy a pinán nincs számláló, senki nem tudja mennyien fordultak meg benne. Jellemző amúgy az ilyen nőkre, hogy nagylelkűen, nagyon nyitott gondolkodású nőt játsszva kijelentik, hogy a múlt az elmúlt, ők se firtatják, hogy a pasinak hány nője volt, a pasi se kérdezősködjön. Tiszta lappal indul mindenki az új kapcsolatban, ami volt, az elmúlt, tekintsünk a közös jövőbe, aki a múltba réved, az elfelejt élni stb. Amelyik nő ilyen szövegekkel indít, nagylelkűen kijelenti, hogy nem érdekli az új párjának mi volt a múltjában, megbízik benne, az általában a saját múltja elől menekül, azt akarja, hogy az ő korábbi ballépéseit ne fedezzék fel.

bordon 2022.09.14. 14:44:50

@Rubasov et.: Volt nekem kb. fél évig olyan katolikus családból származó, buzgó vallásos csajom, aki korábban arabozott. Nem arab nyelv tanulására kell itt gondolni, hanem a budapesti arab közösségben adták kézről kézre, faszról faszra. Mert gondolom egy bigott katolikus sváb családból jött, ahol a férfiak nem voltak valami temperamentumosak és jóképűek (mellesleg a nők is olyan tenyeres-talpas sváb lányok voltak), ezért ahogy felkerült Budapestre főiskolába, hamar ráérzett az egzotikumra. Az arabnak meg mindegy, fehér nő, dugható.

Az a vicc, hogy én ismerősöktől tudtam, hogy mekkora nemzetközi ribi a csaj, de nekem játszotta szendét. Aztán amikor esemény utáni tablettáért kellett menni, akkor egyből tudta a menetrendet, az eljárást, már ismerte a dokit, aki felírta stb.

God Harald 2022.09.14. 15:13:44

Na megérkeztünk az Ezeregyéjszaka meséihez! Tök jó, mert tegnap még a datolyapálma ligetekben mászkáltam, most meg sváb katolikus hurik kergetőznek a farkunk körül:))) Úgy jöttem haza, mintha mentem volna:)

body_andras 2022.09.14. 16:04:59

@bordon: mármint, dubajozott, csak nem kellett érte felszállni a repülőre?
@God Harald: erről eszembe jutott egy régi mondás, még a 20-as éveimben mondták válogatós haverjaim, hogy "várják a keresztény szingli hordák vonulási idejét".
El tudom képzelni a datolyás arabusokat, úgy nézik itt a főutcán a bigéket mintha szafarin lennének...

God Harald 2022.09.14. 16:59:36

@body_andras: hát ott nem volt ilyen, mert az egy jónevű ötcsillagos szálloda volt. Ott viselkedni kellett. Viszont a vén német, francia múmiák nagyon tették-vették a picsájukat a személyzetnek. Nagyon sok gyönyörű arab nő volt egyébként.

Sadist 2022.09.14. 21:04:54

@sure_shot: "Miért is erős, ha egy férfi elmondja, hogy megundorodott az előző partnerétől és ezért szakított vele?"

Mert az "undor" egy erős érzelmet hordozó szó, vagyis a kimondása a poszter jelenlétében verbális agressziónak minősül, ami legalább olyan súlyos vagy gyakran súlyosabb, mint a fizikai agresszió, ergo a pasas Hitlerrel, Sztálinnal és Maoval van egy szinten, a poszter pedig egy traumatizált erőszaktúlélő.

CoolKoon 2022.09.15. 19:07:56

@bordon: "Ők ezzel úgy vannak, hogy a pinán nincs számláló, senki nem tudja mennyien fordultak meg benne." - Az ugyan nincs, csak hát a reakciók, a gesztusok, meg az elejtett félmondatok akkor is sokmindent elárulnak, ha az illető azt hiszi, hogy nem.

"kijelentik, hogy a múlt az elmúlt, ők se firtatják, hogy a pasinak hány nője volt, a pasi se kérdezősködjön" - Mondjuk a féltékeny típusok tényleg ne is kérdezősködjenek inkább, a saját lelki nyugalmuk megőrzése érdekében.

"azt akarja, hogy az ő korábbi ballépéseit ne fedezzék fel" - Jó, én mondjuk konkrétan nem erre gondoltam, hanem az olyan teátrális típusokra, akik akkor is eljátszák az úrinőt, amikor az egész város végigment rajtuk.

CoolKoon 2022.09.15. 19:12:03

@bordon: "Az a vicc, hogy én ismerősöktől tudtam, hogy mekkora nemzetközi ribi a csaj, de nekem játszotta szendét." - Na igen, pont a színház az, ami miatt utálom az ilyeneket.

Reactor 2022.11.07. 00:13:50

@bordon: Eeegen, a pinán sose kell visszatekerni a kilométerórát, ha pedig megmossa, olyan mintha új lenne.
Egy darabig ez működik is, de bizonyos helyiértékek után már a pótos IFA is meg tud fordulni majd benne tolatás nélkül, és azt már picit nehezebb lesz kimagyarázni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.11.07. 06:31:33

@Reactor:

Normál szextől soha nem fog kitágulni. Az életkorral az egyéni genetikától függően normál forgalomnál is csökkenhet a szövetek rugalmassága, és persze emellett a ki- és bemenő teherforgalom is tágíthat (gyerekszülés ill. fisting és hasonlók).

Jó genetika esetén több millió kilométer után is újszerű marad.
süti beállítások módosítása