Nekem több nőm volt, mint neki pasija

2022. október 11. 07:35 - csajokespasik

       

               Így 40 felé Levélírónk nem akarja megcsalni párját, hiszen mintakapcsolatban van vele, mégis, amikor az utcán összeakad a pillantása egy nővel, előjön belőle a húszéves kujon, és ha szingli lenne, simán leszólítaná. Párkapcsolati kultúránk és a libidónk nem öregszik velünk?        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Huszonévesen sokszor éreztem azt, hogy hajtani kell a csajokat, különben kimaradok valamiből, de így lassan negyven felé tartva még mindig megvan az érzés, csak épp időszakosan jön elő. A probléma (vagy mi?) ott van, hogy van egy jó párkapcsolatom, ami évek óta tart, mai szemmel nézve, pont az, amit kerestem. Sosem csaltam / csalnám meg, nem akarom azt érezni, hogy nem tudtam megbecsülni, de hát a jót hamar megszokja az ember. Büszke vagyok rá, mert a korosztályomba tartozó nők alig ütik meg azt a mércét, amit elvárnék. Nincsenek hatalmas igényeim, hétköznapi pár vagyunk, akik szeretik és megbecsülik egymást. Normál értékrendem van, mégsem tudom, mi a baj velem.        

       

               Olyasmit érzek, hogy itt van végre, ami kellett az életben, ami előremutató, aminek van értelme, célja és jövője... mégsem érzem azt 100%-osan, amit kéne. Ha az utcán, vagy bárhol összeakad a tekintetünk egy nővel, akkor előjön belőlem a fiatal énem, és ha nem lennék kapcsolatban, simán leszólítanám.

Tudom, hogy mások tepernének egy ilyen kapcsolatért, mint az enyém, de az érzéseknek nem lehet parancsolni. Lehet akármilyen tökéletes a kapcsolatod, se vak, se béna nem vagy.

Nem akarok elrontani semmit. Na már most, nekem jóval több nőm volt eddig, mint a páromnak pasija, és én ezt sem mondtam meg neki korábban, amikor szóba került... azt mondtam, nem tudok számokkal szolgálni, amit érthet így is, meg úgy is, hogy olyan kevés volt, hogy biztos szégyellem, vagy ellenkezőleg (és őszintén, fogalmam sincs, mert az egy éjszakásakat ki számolja? vagy azokat is kellett volna?) .

Nem akarom átverni, csak nem tudom, hogy mik ezek az érzések, és hogyan lehet leküzdeni. Brómos tea? Ismétlem, sosem bántanám meg, vagy csalnám meg, most csak a bennem küzdő érzelmekről írtam.          

 

 

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4517951640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

connector 2022.10.11. 13:29:42

Üdv a felnőtt világban.

body_andras 2022.10.11. 14:33:44

"Olyasmit érzek, hogy itt van végre, ami kellett az életben, ami előremutató, aminek van értelme, célja és jövője... mégsem érzem azt 100%-osan, amit kéne. Ha az utcán, vagy bárhol összeakad a tekintetünk egy nővel, akkor előjön belőlem a fiatal énem, és ha nem lennék kapcsolatban, simán leszólítanám."
A felnőtté válás rögös kalandos útjának egyik fontos lépése következik. Ha te eldöntötted hogy mi kell az életben, és Ez most Az, akkor Ezért kell megdolgoznod. Ha nem 100%-os, derítsd ki, mi hiányzik ahhoz a 100-hoz, ezen már ketten is tudtok valamit ügyködni.
Tiszteld meg a nődet azzal, hogy tényleg úgy bánsz vele, ahogyan (bevallásod szerint) érzel iránta.
"Brómos tea", figyelj, nem szégyen leülni 4-5 órát pszichológussal, hosszú távon megtérül a költség, ahelyett hogy baromságok után nézel. De legalább nem találtál még kifogást, hogy miért léphess félre, ez a mai társadalomban megsüvegelendő. Maradj a jó úton, legyetek boldogok.
Még egy jó tanács a tarisznyádba: ne kérkedj vele, hányat dugtál meg. Ha többet mint ahányan előtted a párodat, akkor azt tekintsd tapasztalatbeli előnynek és fordítsd a javatokra.

connector 2022.10.11. 15:46:40

@body_andras: A nap meglepetése, hogy minden szavaddal egyetértek.

body_andras 2022.10.11. 18:11:30

@connector: Látod látod, öreg varázsló nem vén varázsló.

Sztravinszka 2022.10.11. 19:56:01

Szerintem nincs 100%.
Azt kell elfogadni, hogy normális, hogy mást is megnézel, fantáziálsz róla. Nincsenek végletes tökéletességek, 100%-ok. Választások vannak: bármi jön, ehhez a nőhöz hűséges leszek, mert ilyen vagyok, elveim vannak. De ettől függetlenül mindig vannak külső ingerek, ezért még nem kell pszichológushoz menni. Esendőek vagyunk, a barátnőd is az, ő sem kivétel.
Szerintem amúgy maximalista vagy.
De hogy erről a posztról nekem miért a Feleségem története ugrik be, azt még nem tudom.

Real_Time 2022.10.11. 20:16:28

Brómos tea bmeg, feltalálták már a sört is. Ebben a lehorgonyozásba az "egy" mellett viszont ezen írás után már csak kételkednék. Házasság meg két gyerek után agol már ez az egy is inkább a házi sárkány formációt ölti, na legkésőbb akkor úgyis tipli lesz, ha már most így indul hogy blogot kell hozzá írni.

Sztravinszka 2022.10.11. 20:42:44

Ne hallgas erre a faszra itt felettem, ez még az életében nem látott nőt, pláne kapcsolatot.

Real_Time 2022.10.12. 05:00:55

@Sztravinszka: Már meg is van az első komoly cáfolat :)

kenyércsücsök 2022.10.12. 11:02:47

@Real_Time: "Házasság meg két gyerek után agol már ez az egy is inkább a házi sárkány formációt ölti"
Miért is? Mert akkor már felelősséget kellene vállalni, és ha nem teszed, ami (joggal) nem tetszik az asszonynak, akkor már házisárkány...

kenyércsücsök 2022.10.12. 11:06:18

"Olyasmit érzek, hogy itt van végre, ami kellett az életben, ami előremutató, aminek van értelme, célja és jövője... mégsem érzem azt 100%-osan, amit kéne. Ha az utcán, vagy bárhol összeakad a tekintetünk egy nővel, akkor előjön belőlem a fiatal énem, és ha nem lennék kapcsolatban, simán leszólítanám."
Hát figy', nagyjából mindenkinek vannak ilyen gondolatai, kétségei (igen, a nőknek is), a kérdés az, hogy hogyan kezeljük.
A. Eldöntöd, hogy mi a fontos, és beleállsz.
B. Mentséget keresel magadnak, hogy miért "szabad" félredugnod mégis.

Real_Time 2022.10.12. 12:28:00

@kenyércsücsök: Sőt, a meló is megsokszorozódik. Csak hát itt éppen egy körhinta-üzemeltetőt igyekeznek meggyőzni a lehorgonyozás mellett. Legalább is nekem ebből az irásból inkább egy ilyen típus jön át.

God Harald 2022.10.12. 12:38:30

@Lorrh: korábban erre azt mondtam volna, hogy NI! Mostmár viszont azt mondom: Ekiyeki, ekiyeki propang!

szeme közé, laposan! 2022.10.12. 12:54:29

Nézegetni éppenséggel lehet. Ha van egy határ, amit nem lépsz át, sok gondod nem lehet. Olyan biztosan nem, amit kommunikációval ne tudnál elintézni. El ne hidd, hogy a csajodnak nem udvarolnak pl. a munkahelyén, és hogy ő ezt egy bizonyos szintig ne fogadná el. Mindig a mérték a kérdéses.

Billy Hill 2022.10.12. 13:33:24

Ahogy mondani szokás, a best-of videó ne megcsalás... ;-)

Lasso 2022.10.12. 13:56:25

Minden férfi megnézi a nőket, hiszen az alapvető kíváncsiság mindenkiben benne van, ezzel nincs semmi gond. Ha van egy olyan kapcsolatod, ami jól működik, akkor csak maradj meg a nézelődésnél. A jól működő párkapcsolat nem azt jelenti, hogy vaknak kell lenned, hanem többek közt azt is, hogy azért az egy nőért megéri feladni az összes többit...

MsIreneAdler 2022.10.12. 15:45:01

@Real_Time: wow, még a végén meghonosodik a "körhinta üzemeltető " kifejezés ;) :)

Real_Time 2022.10.12. 19:19:31

@MsIreneAdler: Aminek egyébként te vagy az ötletgazdája. Egyértelműen vannak üzemeltetők is, de csak kis létszámban, már eleve az "előfeltételek" miatt is. Változást viszont leginkább a többségnél lehet elérni.

God Harald 2022.10.12. 20:44:29

Na baszki! Hazaérek melóból, nézzük mi történt a csp-n?! Hát már megint újmagyar puncisiralom!:(

Frh 2022.10.13. 11:15:00

Életközepi válságnak hívják, amiben vagy. 40 éveseknél tipikus, amikor sokan azt gondolják, hogy bezárult előttük a régi világ és már csak lefelé vezet az út. Ezt próbálod ellensúlyozni azzal, hogy ha akarnád, akkor meg tudnád tenni ..
De nem akarod. Nézni meg lehet. Hűséget fogadtál, nem vakságot.
Azt írod, a kapcsolatod nagyon jó. Akkor tartsd tiszteletben! Kibeszélheted magad a pszichológusodnak, megéri rááldozni a pénzt és az időt. Rájöhetsz, hogy egyáltalán nincs is nagy problémád.
süti beállítások módosítása