Azt hiszem, az első randira nem fog sor kerülni

2022. október 25. 07:55 - csajokespasik

       

               „Még semmi nincs köztünk, de már arról vitázunk, mit nem engedne meg a párjának” – A levelezés nem megy jó irányba, mert a negyvenes nő egyik elvárása az, hogy a leendő pasija ne adjon magára, és ne úgy viselkedjen, mint aki folyton randira megy, hanem inkább úgy, mint az önfeláldozó családapa, aki ha suliba viszi a gyereket, csak felkap egy kinyúlt mackónadrágot.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Összeakadtam egy társkereső oldalon egy nővel. Én 32 vagyok, ő 44. ...igen, van korkülönbség, de én vonzódom az idősebbekhez is, ha jól néznek ki, és a fotói alapján egy elég jól karban lévő, életvidám nőről van szó. Még nem találkoztunk személyesen és a levelezésünk most abba az irányba halad, hogy lehet, nem is fogom erőltetni.

Elkezdte kérdés nélkül sorolni, hogy ő mit vár el egy pasitól, és az még nem is borított ki annyira, hogy legyen nagyon gondoskodó, védelmező és állandóan szeretettel beszéljen hozzá, és teljesen rá tudjon támaszkodni, az már inkább, hogy ne alkosson vele ellentétes véleményt, ne javítsa ki minden mondatát, és ne csak értékelje, hanem legyen büszke rá, csak úgy. Nekem az jött le ebből, hogy valószínűleg az egyik exénél begyűjtött traumaélményt nem akarja újra átélni, ezért nyomja most rám.        

       

               Amikor ezzel nem értettem egyet, másnap úgy megváltozott a szövege, hogy nem tudtam felfogni, hogy mi hozta ezt elő belőle. Nem ismertem rá, meglepően normálisabb, lazább irányba változott. Mondta, hogy sokat utazik belföldön a munkája miatt, évek óta ezt csinálja és nem érzi úgy, hogy beleragadt volna. Szóval jól elbeszélgettünk (telefonon is, mondta, hogy éjszaka is hívható) és úgy éreztem örömmel ír nekem.

Aztán megint abba az irányba ment a beszélgetés, hogy elvárások... Kérdeztem, szerinte milyen az ideális pasi viselkedése a számára a kapcsolat alatt? A válasza az volt, hogy olyan, aki már magával nem foglalkozik, hanem csak és kizárólag vele. Szerinte ha egy pasi már nagyon ad magára egy meglévő kapcsolatban (pl. sűrűn jár fodrászhoz, napi többszöri fürdés vagy borotválkozás, edzés, és túl igényes öltözködés) akkor az már kifelé készül belőle. Szerinte ne úgy viselkedjen, mint aki folyton randira megy, hanem úgy, mint egy önfeláldozó családapa, aki ha viszi a gyereket suliba, csak felkap egy kinyúlt mackónadrágot. Ezután sokat vitáztam vele, mondtam, hogyha a kapcsolat alatti igényesség szerinte önző dolog, akkor én az vagyok. 4 nap szünet volt a büntetésem ezért.

Tehát nem önmagáért szeretné a pasiját, hanem azért, amit nyújtani képes és azért, hogy mennyire lehet betörni. Még semmi nincs köztünk, de már arról vitázunk, mit nem engedne meg a párjának... arra nem tért ki, hogy cserébe ő mit ad, vagy ő is puritánban nyomná? Ezeket már szinte megszoktam tőle, de amikor nem ilyeneket ír, akkor egy nagyon kedves nő. Napközben is gyakran eszembe jut, a levelezésünk már a napi rutinom része lett. Nem reménytelen, mert gyakran szabadkozik később, hogy de hát nem úgy értette... Azt írta egyszer, hogy intellektuálisan nagyon jól kielégítem. De hát azzal nem sokra megyek, azzal meg nem akarom bántani, hogy ugye tisztában van azzal, hogy elég sok csinos, fiatalabb és elérhető nő van manapság. Arra is sokat gondolok, hogy az egész megmarad a levelezés szintjén, míg ő vagy én meg nem unjuk.

Zoli          

 

 

31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5017962042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2022.10.25. 08:25:32

Hát Zolikám…mit is mondhatnánk neked? Gondoskodj anyuról és ne fürdjééé leeeee!

VOGAben 2022.10.25. 09:15:02

Biztos jó lehet pszichopatákkal levelezgetni! Meghagyom a hasonló szerencsétleneknek ezt a remek élményt. Úrstn! Mi ez a gány!

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.10.25. 09:15:51

A nő egy hervado rózsa a történetben. Zoli felejtsd el

body_andras 2022.10.25. 09:25:16

Milfet akartál és megtaláltad Karent, ennyikeh.

Lorrh 2022.10.25. 09:40:05

@body_andras: igen, "karen" ez találó volt a sztorira.
Már amennyiben igaz a sztori, de hát miért is ne lenne az?

moonshadow 2022.10.25. 11:22:23

A fokozódó elvárások egyrészt shit tesztek, másrészt kompenzálás a csaj részéről, mert a pasi egyelőre nem igazán vonzó számára, csak egyes paraméterei, amivel demonstrálni lehetne saját menőségét a nyájas publikumnak, pl. hogy 44 évesen még egy 32 éves pasit sikerült meglasszóznia.
Amúgy meg ilyen irányú ekkora korkülönbségből sztem nem lesz ásó-kapa-nagyharang, de a csaj még ezt is bevállalná ha a fickó nem csak intellektuálisan volna képes kielégíteni.
Ha 2-3 levélváltás után nincs tali és kölcsönös egymásba gabalyodás legott, akkor megette a fene.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.10.25. 11:50:04

@moonshadow: de miért akarja hogy kinyult melegítő legyen rajta? Fél hogy lenyúltjak?

connector 2022.10.25. 12:56:03

Be is baszna, ha a családapa férjem kinyúlt melegítőben menne a gyerekért a suliba.

Lorrh 2022.10.25. 14:38:25

@connector: na ez mondjuk engem is felbőszítene.

moonshadow 2022.10.25. 16:18:35

@Peni a Valdes: Gyakorlatilag igen.
Épp ilyen (nem tudatos) jelenség az is, hogy a nők igyekeznek a férjüket felhizlalni, ezzel jelezve a konkurenciának, hogy a pasi már foglalt, illetve ezzel biztosítani, hogy más nőknek ne tetszen meg az ipse. :)
Ha túltolják, a végén már nekik sem tetszik. :)

Sadist 2022.10.25. 19:14:55

"Összeakadtam egy társkereső oldalon egy nővel. Én 32 vagyok, ő 44."

Baszki, ha nem vagy egy elhízott, igénytelen, ostoba, munkanélküli, csóró nyominger, akkor férfiként az élet 30 fölött kezdődik, mégis mi a pék faszát akarsz egy öregasszonnyal? Gerontofil vagy és csak dugni akarod? Akkor nem levelezgetni kell vele, hanem egyszerűen megmondani neki, hogy x időpontban mehet hozzád orális vizsgára, és ha átmegy, akkor kaphat rendes dugást is.

"Elkezdte kérdés nélkül sorolni, hogy ő mit vár el egy pasitól"

Itt kellett volna közbevágnod és megmondani neki, hogy téged ez egyáltalán nem érdekel. Szedd már össze a tökeidet, ne egy 44 éves öregasszony szabja már a feltételeket a TE kapcsolatodban.

"Kérdeztem, szerinte milyen az ideális pasi viselkedése a számára a kapcsolat alatt?"

Felejtsd el ezt a pincsi hozzáállást, nem neked kell megfelelni neki, hanem fordítva.

"Szerinte ha egy pasi már nagyon ad magára egy meglévő kapcsolatban (pl. sűrűn jár fodrászhoz, napi többszöri fürdés vagy borotválkozás, edzés, és túl igényes öltözködés) akkor az már kifelé készül belőle."

Tipikus projekció. Azért gondolja ezt, mert magából indul ki.

"Tehát nem önmagáért szeretné a pasiját, hanem azért, amit nyújtani képes"

Ki kell ábrándítsalak, MINDEGYIK nő azért szereti a pasiját, amit nyújtani képes (amivel alapból semmi gond nincs, normális esetben mindkét fél kap valamit a kapcsolatból azért cserébe, amit nyújt). Ha a nő számára nem jár semmi pozitívummal a kapcsolat, akkor eleve létre se jön.

"Ezeket már szinte megszoktam tőle, de amikor nem ilyeneket ír, akkor egy nagyon kedves nő. Napközben is gyakran eszembe jut, a levelezésünk már a napi rutinom része lett."

Ejbazmeg... Szerintem előbb dolgozz magadon, mert ha egy ilyen hitvány öregasszony után így kaparsz, akkor te magad se lehetsz valami jó fogás, ha ennyire nem vagy válogatási helyzetben.

"Nem reménytelen, mert gyakran szabadkozik később, hogy de hát nem úgy értette... Azt írta egyszer, hogy intellektuálisan nagyon jól kielégítem. De hát azzal nem sokra megyek, azzal meg nem akarom bántani, hogy ugye tisztában van azzal, hogy elég sok csinos, fiatalabb és elérhető nő van manapság."

Pedig pontosan ezt kellene tenned, egy spártai rúgással lerúgni a piedesztálról, amire emelted, hogy vegye már észre magát. Pont az ilyen hozzád hasonló kis töketlen, takonygerincű fiúcskák miatt terjed a nők körében ez az attitűd, mint a spanyolnátha, mert egyikőtök se mer egy nőnek nemet mondani és a helyére rakni, mert jaj, mi lesz, ha megsértődik. Semmi, le kell szarni.

Real_Time 2022.10.25. 20:46:57

Én mindig is mondtam hogy netes társkeresőn úgysem lehet ismerkedni, nem tudom mi a faszomat kell ezen csodálkozni. Ott már csak 40+os ezotériapicsa van vagy kamuprofil.

szeme közé, laposan! 2022.10.25. 22:11:53

Számodra olyan “sok csinos, fiatalabb és elérhető nő” egészen biztosan nem létezik, mert akkor közöttük keresgélnél, esetleg találnál is. Egyértelműen egy full balfasz majom vagy, teljes tévedésben magaddal és a világgal. Remélem minél több ilyen 40 pluszos picsát kötsz le, hogy addig se nekem kelljen beléjük akadnom.

antisocialnetwork 2022.10.26. 04:49:17

Végre egy igazi anti reklám a Cs und P nek . Ezért sem javasolt senkinek a regisztráció. Köszönjük Emesezoltán!

Real_Time 2022.10.26. 05:41:06

@antisocialnetwork: Az a helyzet hogy a társkeresőket pont az ilyen rongyosra kúrt királykisasszonyok züllesztették le kellőképpen. Az életben már senki sem csapja neki a szelet, de ott még találhat ilyen poszterhez hasonló mainstream médián nevelkedett bluepilles csávót. Már gondolom büszkélkedik is a barátnők előtt, hogy neki harmincas csávók udvarolgatnak, holott persze tisztában van vele hogy ebből találkozó az sohasem lesz. De az nem is lényeg, az álomvilág fontosabb ezeknek a valóságnál. Majd elolvas egy-két femina cikket néhány 50-os "szupermodellről", aztán megnyugszik hogy amúgy (igaz csak photoshoppal) milyen kurva jól tartja magát. Az üzemeltetőnek meg megvan a bevétel, amíg ilyen aktív korú csávók előfizetnek egy hónapra az ilyen agyhalottakkal írogatni.

Mesterséges Geci 2022.10.26. 07:14:15

Na, megint egy címlapos poszt.
Csak pár sort olvastam el belőle, de ha a sztori valós, akkor ennyiből is csak azt lehet leszűrni, amit Kóbor énekelt a Fekete pillangó c. számban: "Menekülj, amíg nem késő..." (vagy ezt a Vogáék ferdítették így? Végülis mindegy.)

Mesterséges Geci 2022.10.26. 07:16:58

@Sadist: ki volt az orvosod a pszichiátrián? Komoly műhiba volt már az is, hogy a zárt részlegből átrakott a nyíltra.

dekás dezső 2022.10.26. 07:58:40

Sajnos a piszkos munkát is el kell valakinek végezni Zolikám, úgyhogy tessék szépen elmenni az első randira.:D Na most az ilyen kívánságlistákat nem kell komolyan venni, élőben lehet hogy sokkal kellemesebb élményben lesz részed mint gondolnád, és nem is elviselhetetlen kontrollmániás a csaj:)

Amúgy saccra full klinikai eset, bár ismerek olyat aki tetemesebb összegért, ingatlanért hajlandó lenne vele szóbaállniXD

body_andras 2022.10.26. 10:29:25

@Sadist: meglátom a nevedet és a komment terjedelmét, érzem hogy itt hiányozni fog egy jó vödör popcorn meg egy lightos sör felciccentése olvasás közben :)

elismert felhasználó 2022.10.26. 11:49:22

"Azt írta egyszer, hogy intellektuálisan nagyon jól kielégítem"

Ez itt a lényeg Zolikám. Te ezt a nőt máshogyan nem fogod kielégíteni. Nem azért nem lesz első randi, mert te nem akarod, hanem azért mert ő nem. Ez a nő ráérő idejében, két nagyon fontos(lol!) mail elküldése között játszik veled. Szórakozik és nevet rajtad és egyértelműen jobb ez, mintha pasziánszozna.

Zolikám, te hülye vagy!

Burgermeister 2022.10.27. 22:25:29

Bologatsz, megrakod es tovabballsz, igy kell ezekkel.

Reactor 2022.11.06. 21:12:50

@Real_Time: Igen, sajnos ez így igaz, bár a társkeresők használhatatlanná válásában az üzemeltetők hozzáállása is nagyban belejátszott (fizetőssé tétel, kamuprofilok stb.) Szarnak ők bele egy nagyot, találsz-e valakit - perkálj nekik, aztán ha malacod van és megírsz egy hajórakomány levelet, szökőévente egyszer majd kapsz választ. Talán.
Azt a pénzt akár hivatásosra is költhetnéd, mert ez így konkrétan olyan, mintha lehúznád a vécén.

Mesterséges Geci 2022.11.06. 21:40:38

@Reactor: mesélj, manapság ki üzemeltet szolgáltatást úgy, hogy az ügyfelek számítanak, nem a bevétel?
Talán a Vöröskereszt és társai, de azok is csak talán...

Reactor 2022.11.06. 21:54:44

@Mesterséges Geci: Lássukcsak...van kismillió freeware játék (letölthető és online is), ott a GYK, a Blog.hu, az ilyen-olyan chatek, a DuelingBook, a Gmail...ja, szóval akad egy pár. Gondolom nem dobálod a százasokat a gépbe, amikor igénybe veszed valamelyiket.
Milyen érdekes, 2000 környékén vagy pláne előtte még egyetlen fizetős társkereső se volt. Nem voltak üzemeltetői botok se rajtuk, hogy átrázzák a balekokat. Ingyen elérhető volt minden funkciójuk. Akkor valahogy meg tudták oldani. Most valamiért ugyanerre képtelenek.

Mesterséges Geci 2022.11.07. 01:50:30

@Reactor: vagy a kérdésemet nem érted, vagy nem veszed észre, hogy a felsoroltak (blog.hu??? :DDD) működését nem ismered.
Segítek: a felsorolt szolgáltatások használatáért nem kell pénzzel fizetned. Ennyi. De magasról szarnak rád, az igényeidre, ha azok nincsenek a saját érdekeikkel megtámogatva.
Szerinted (ha már blog.hu) miért rekedt meg ez a nyomorult oldal a kb húsz évvel ezelőtti szinten? A mai napig nincs lehetőség olyasmire, mint kommentek szerkesztése, nemkívánatos felhasználók tiltása (úgy értem: a látható kommentjeik eltüntetése - tehát nem az ú.n. moderáció) stb. Egyszerűen nincs érdemi fejlesztés.
Kb ez lehet a társkeresőkön is: amíg hozzák az elvárt bevételeket, addig jó. Ha nem, akkor vagy próbálnak változtatni, vagy bezárják a site-ot.
Társkeresőt egyet sem ismerek, egyéb webes szolgáltatást épp eleget ahhoz, hogy tudjam, ott sem lehet másképp. Ez mind üzlet. Ha nem fizetsz, akkor biztosan te vagy az áru (pl az adataid)

Reactor 2022.11.07. 02:05:43

@Mesterséges Geci: Tökéletesen tisztában vagyok a kérdéssel is, és azzal, is, hogy hogyan működnek ezek az oldalak. De idecitálhatom a hirdetőoldalakat is (expressz, teszvesz, jófogász), igaz, ott valóban kapsz is a pénzedért valamit (pl. kiemelést). A társkeresőn meg lóné örömét. Kb. mintha fizetned kéne azért, hogy boltba mehess, akkor is, ha történesen ott nem akarsz vásárolni semmit.
A társkereső talán nem szarik magasról a oda regisztráltakra? Dehogynem. Onnantól, hogy fizettél, le vagy ejtve, nem foglalkoznak veled.
Hadd nyugtassalak meg: utólagos szerkesztésre más blogokon se nagyon van lehetőség. Ezek nem fórumok, és a bloggazdát/gazdákat leszámítva moderátor sincs. Hogy miért nincs érdemi fejlesztés, az független a pénztől. Elittárson stb. miért nincs érdemi fejlesztés? A még több üzemeltetői bot az nem tartozik ide.
Rengeteg full ingyenes társkereső volt anno, ennek mára a töredéke maradt, miután a kapzsi seggarcok ezt is forintosítani kívánják. Azelőtt miből tartották fenn a szervert (már ha ez ilyen fúderengeteg pénzt elvisz)? A Mikulás fizette, vagy mi?
Egy rakás random felhasználó alapadataival, aminek mellesleg a fele kamu, kötve hiszem, hogy sokra mennének. Pláne mióta az értelmesebbje VPN-t használ.

Mesterséges Geci 2022.11.07. 07:18:42

@Reactor: mondom, hogy nem érted. Te azért reklamálsz, mert a társkereső oldal üzemeltetője leszarja, hogy valódi társkeresőkből vagy trollokból áll a közönsége, míg megvan a bevétele.
Erre mondtam, hogy az ilyen jellegű igényeidet máshol is leszarják.
Annak meg nincs jelentősége, hogy mivel fizetsz, mert mindenképpen fizetsz érte, max. nem pénzzel.

Reactor 2022.11.07. 17:17:00

@Mesterséges Geci: No, akkor miért is kéne egy petákot is fizetni ezért?

Mesterséges Geci 2022.11.07. 17:51:09

@Reactor: ki kötelez arra, hogy használd? Ha nincs fizetőképes kereslet,akkor bezár a site. De a jelek szerint van.

Reactor 2022.11.07. 18:04:52

@Mesterséges Geci: Tökéletesen igazad van, nem is használom. És le is beszélek róla mindenki mást is.
Konkrétan ez, hogy fizess, fizess, fizess, és lófaszt se kapsz, ez még törvényileg se teljesen oké dolog.
süti beállítások módosítása