Úgy tűnik, elkapkodtuk ezt a házasságot

2022. december 01. 07:41 - csajokespasik

       

                „Szemét dolog lenne tőlem, ha mielőtt kilépnék ebből, már elkezdenék ismerkedni ez idő alatt?” - Egy három éves házasság került most válságba az asszony elhidegülése miatt, és Levélírónk azon gondolkodik, hogy a sok otthoni flegmázást egy másik nővel kötött ismeretséggel kéne ellensúlyozni.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Mit tennétek a helyemben ? Negatív hozzászólás is jöhet, nem vagyok sértődős. Már megpróbáltam sok mindent, megértő és segítőkész vagyok, de ezek sem segítenek, és mindig csak az marad, hogy bele kell nyugodnom. Nem vagyok akaratos ember, de se idegileg, de lelkileg se könnyű most.
A feleségemmel öt éve vagyunk együtt, ebből három éve házasságban. Idén kezdődött el, hogy ha szexuálisan közelítek hozzá, mindig talál kifogást, és egy nagy sóhajtással kezdi, mintha arra kértem volna, helyezzen át valami nehéz bútort egyedül a szoba egyik feléből a másikba. És ha azt látom rajta, hogy az, hogy kívánom őt, számára egy teher, azzal az én kedvem is csökken. Ha odabújok hozzá, és azt mondja „mi van már?!, akkor erre nem tudok és nem is akarok felelni, túl van tárgyalva... Már hihető indokot sem keres, hogy fáj a feje, fáradt, nincs kedve, vagy valami.        

       

               Magától már nem érezteti velem azt, hogy szeret, vagy hogy szüksége van rám. A szeretlek olyan régen hangzott el köztünk, hogy már idejét se tudom. Ő már egyáltalán nem kezdeményez. Régen minden fb ismerősömre féltékeny volt, ma már ennek nyoma sincs, őszintén, még az is jobb lenne ennél. Gyakran úgy állítja be magát, mintha ő lenne az áldozat. Képtelen végig hallgatni engem, csak az ő mondanivalójának van súlya.
Ő akarta a házasságot, nekem megfelelő volt nélküle is. Gyereket tőle nem szeretnék most már, mert sejtem, hogy hogyan bánna vele, mint új problémaforrással, lepasszolná az anyjáéknak, neveljék fel, neki strapás, de kellett, mert a barinőknek is van már, de csak addig aranyos, amíg kicsi, utána már problémás és egyre inkább az lesz...Hát a gyerek az nem kiskutya...
Spórolni képtelen, sokat költ átgondolatlanul. Ha bármiért rászólok, olyan miatt, amit megígért, vagy előre megbeszéltük, de sz*rik rá, jön a szokásos „nyugimá’, jóvanmá’, majd megoldom!” de senki nem oldja meg. Nem túl gondoskodó, viszont egocentrikus. Amikor pár hete megfáztam, semmit nem csinált, egy teát se, egy doboz lázcsillapítót nem hozott, mindössze azon aggódott, hogy jaj, vajon ő is elkapja-e?

Visszatérve, hiányzik a szex, és nem csak maga a szex, hanem a szex vele. Mert én még szeretem, de ő mindent megtesz azért, hogy ez is elmúljon bennem. Szerintem ezen már szakember sem tudna segíteni, de főleg nem is rajtam kéne dolgoznia.
Kérdés: szemét dolog lenne tőlem, ha mielőtt kilépnék ebből, már elkezdenék ismerkedni ez idő alatt? Nem felmentést keresek, mert természetesen nem történne a válásig semmi, ennyi tartásom maradt még. Csak kéne valaki, egy ellenkező nemű, akivel ezeket megbeszélhetem és legalább várna rám utána. Valaki, aki vigaszt nyújt és kitart mellettem.
Én még mindig meggyőzhető lennék, de erre nem sok esélyt nyújt magának, nem kezdeményez semmit, nem érdeklem, teher vagyok neki. A másik dolog meg, ha válásra kerülne a sor: nincs házassági szerződésünk és nem tudom, mik azok, amik ennyi idő alatt jogosan közössé váltak. Nem tudnék csak úgy simán elcuccolni valahova, nem tudnék csak úgy hirtelen máshova költözni innen.          

 

 

39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2017991966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2022.12.01. 09:06:38

Kinek a nevén van az ingatlan? Ha az asszonyén, akkor cumi. Ha a tiéden, akkor neki kell csomagolni. A külön vagyon tételein nincs osztozkodás, sem három sem bármennyi év után. Ha közös a hitel az már zorall-abb helyzet. Újíts be egy csajt! A nő is új, izgalmas, gazdagabb manusra vár akihez leléphet. Hatalmas szerencse, hogy nincs még közös gyerek!!!

Olasz Bazsa 2022.12.01. 12:05:26

Osztom az előttem szólót, mázli, hogy nincs még gyerek. Ideje válni, ne húzzátok egymás idejét.
A túlnyomó többség 5-7 éven belül megunja/megutálja egymást, veletek is épp ez történik. Nincs itt semmi látnivaló. Akik meg a közös ház / közös gyerek / közös adósság / mit szólnak az ismerősök miatt még húsz évig úszkálnak tovább a langyos pisiben, azokkal meg ne akarjál cserélni. Tipli van.

"szemét dolog lenne tőlem, ha mielőtt kilépnék ebből, már elkezdenék ismerkedni ez idő alatt?"
Hülye vagy? Szerinted a feleséged nem radarozza / teszteli / felpróbálja épp a next hop utódodat?
A lelkiismeret, becsület, tisztesség szavakat a gazdag emberek találták ki a szegény emberek számára.
Szívesen.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.12.01. 13:10:11

Hogy nincs gyerek, az előny. ismertem hasonló szituációban lévő férfit, mai napig nem lépett le.

Lorrh 2022.12.01. 18:23:50

@Béci_ma_ne_lécci: "Fontos, ha egy kangép vagy"
Neked ebből a levélből az jött le????
Ja persze, nálam a kangép az egy határozott férfias lény aki tele tesztoszteronnal.
Nem egy tépelődő szerencsétlen aki ismeretlenül egy arctalan blogra írja be élete drámáját és onnan vár megoldást. Mert ő képtelen dönteni.

Amúgy közössé a közösen szerzett javak váltak. Ha mindketten semmit se hoztatok a házasságba, akkor nyilván minden közös.

Lorrh 2022.12.01. 18:26:06

"Mert én még szeretem"
Ezt a posztot egy nő írta mintha egy férfi lenne.
Egy férfi nem ír ilyet hogy rongyként bánnak vele és ő még szereti. Ez feminim vonás.

Real_Time 2022.12.01. 20:08:34

Szokásos házasság (2.0), nincs új a nap alatt.

aefzuj 2022.12.01. 22:52:51

Dontvöri, a csájénak van jó cekcuális élete, csak már nem veled. Hence the lack of sex and féltékenység. Ez ilyen, lapozzál.

antisocialnetwork 2022.12.02. 04:48:41

"Mit tennétek a helyemben ? Negatív hozzászólás is jöhet, nem vagyok sértődős. "
Ezt a labdát senki nem ütötte még le? Már a komment szekció sem a régi. Pedig mazohista írónk még kéri is az alázást. Tessék már összeszedni magukat kedves olvasók.

látjátok feleim szümtükkel 2022.12.02. 07:35:35

@Lorrh:

Ez nem igaz. Volt egy rokonom, akit vert a felesége, és ha hiszed, ha nem , a rokon egy közel két méter magas, daliás férfi volt, aki soha nem vált el az őt bántalazó, alkoholizáló feleségétől. Nagyon erős tud lenni a kötődés két ember közt még akkor is, ha a kapcsolatban egyik fél csak elutasítást kap. Vannak emberek, akiket viszont az ilyen helyzet éltet. Ezt a házasságot azért célszerű lenne felbontni, mert az, hogy nincs hová cuccolni, nem megoldás a problémára, de nem is érzelmi kötődés.
Ja, és nem női specifikum az, ha valaki lelkileg érzékeny, ahogy nem kizárólag a férfiak specifikuma az érzéketlenség.

Lorrh 2022.12.02. 07:41:17

@látjátok feleim szümtükkel: ismered az elefánt idomítást? Amikor pici még az elefánt akkor ütik verik, hogy ezt szokja meg. És amikor felnő már eszébe sem jut hogy sokkal nagyobb és erősebb az őt bántalmazó embernél. Megmarad lélekben pici törékeny kiselefántnak.
Hát így megy ez.
De ez patológiás eset.

Etniez 2022.12.02. 08:29:28

@VOGAben: ha házasság, akkor mindegy kinek a nevén van, kivétel ha a házasság előtt is megvolt.

lenoardo999 2022.12.02. 08:51:55

1. A jelenlegi helyzet fenntarthatatlan.
2. Válási szándék bejelentése az asszonynál.
3. Reakciók értékelése.
4. Ha negatív, válóperes ügyvéd, ő majd az osztozkodási lehetőségekről is tájékoztat.
5. Új kapcsolat kialakítása a tapasztalatok leszűrése után
6. Megint van szex.

body_andras 2022.12.02. 08:52:30

Lapát, lapát!
Minden egyes további vele leélt perc egyre rosszabb lesz.
Valószínűleg soha nem szeretett, csak magától volt elszállva, kellett neki a bakancslistán a pipa a házasság, lagzi, stb mellett, és te voltál a balek, aki ezt szállította. Addig tette szét a lábát amíg ezt megkapta. A lista további tételeit már nem tőled várja. És kurvára nem érdekli hogy esetleg te is szeretnél boldog perceket, sőt boldog életet. Sipirc!
Ne hagyd magad csapdába csalni. Ha a válási szándékod bejelentése után könnyes szemmel a nyakadba borul és bejelenti hogy gyereket akar, nehogy meggondold magad!

Andy73 2022.12.02. 09:55:03

Ha még szereted, ha vele hiányzik a szex, akkor hódítsd meg újra, meg újra... Lehet, hogy megváltozott a házasságkötés óta, de lehet, hogy te is, a problémáikat közösen kell megoldanotok, nem csak a másikat okolni.
Ahogy te is érzed, a válás sem kellemes dolog, nem biztos, hogy jól sül el, és egy esetleges következő kapcsolat sem biztos, hogy jobb vagy tartós lesz, ha ilyen könnyen bedobod a törölközőt.

Real_Time 2022.12.02. 10:42:07

@Andy73: "Nem biztos hogy jól sül"
Férfiről van szó, tehát itt olyan opció hogy jól sül el, az nincsen. Ahogy megmenteni való sincs.

Lorrh 2022.12.02. 17:03:14

@Andy73: uristen te melyik univerzumban élsz? Disneyword?

Olasz Bazsa 2022.12.02. 17:13:26

@Andy73: Látod, ez a következménye, ha a Dívány hasábjain és a Kiskegyed -en szocializálódsz.
Vagy ha egy tanuló fázisú cset szoftver vagy és egy 19 éves szűz informatikus írt.

Lorrh 2022.12.02. 18:09:51

@Olasz Bazsa: az informatikusok még 29 évesen is szüzek.

Andy73 2022.12.03. 00:49:15

@Lorrh: 22 év házasság, 3 gyerekkel. Feladni mindig könnyebb, mint tovább csinálni, de az akkor is kudarc, és a következő is jó eséllyel az lesz.

Andy73 2022.12.03. 00:51:06

@Olasz Bazsa: jó lenne megint olyan fiatalnak lenni, de minden kornak megvan a maga szépsége...

Andy73 2022.12.03. 01:22:08

@Olasz Bazsa: annál sajnos már öregebb vagyok, régen nem voltak ilyenek... Egyébként ezek szórakoztató kiadványok, néha tényleg beleolvasok én is.

Andy73 2022.12.03. 01:26:49

@Olasz Bazsa: lelkiismerete mindenkinek van, a kérdés, hogy hallgatsz-e rá. Ha nem, akkor könnyen oda a becsület és a tisztesség, bármennyi pénzed van.

fkv.119 2022.12.03. 06:46:56

"Úgy tűnik, elkapkodtuk ezt a házasságot" "Mit tennétek a helyemben ?"

Most válóperes ügyvéd címe kell?

"Negatív hozzászólás is jöhet, nem vagyok sértődős."

Jól néz ki a csaj? Meghágom, aztán elmondom neked, te meg jelenetet rendezel otthon hogy mekkora kurva és kidobod. Mindenki jól jár. :D

"Magától már nem érezteti velem azt, hogy szeret, vagy hogy szüksége van rám."

Már megvan az új pasi, csak az nem hajlandó átvenni közvetlenbe (nyilván felesége van, esze ágában sincs elhagyni, csak hitegeti a csajodat), így a csajod se mer liánozni.

"Régen minden fb ismerősömre féltékeny volt, ma már ennek nyoma sincs"

Már nem érdekli hogy megcsalod-e, sőt, örülne ha nem neki kéne kimondani hogy vége.

"Ő akarta a házasságot"

Melyiket nem?

"Gyereket tőle nem szeretnék most már"

Legalább az eszed megmaradt.

"Mert én még szeretem, de ő mindent megtesz azért, hogy ez is elmúljon bennem."

Odamész, beakasztasz neki hátulról, és felkúrod a falra. Ha ez se jön be neki, akkor már mindegy. De nehogy elkezdj könyörögni neki, meg siránkozni!

"Kérdés: szemét dolog lenne tőlem, ha mielőtt kilépnék ebből, már elkezdenék ismerkedni ez idő alatt?"

Miért lenne? Ő is ezt csinálja, nem csak neki szabad.

"Csak kéne valaki, egy ellenkező nemű, akivel ezeket megbeszélhetem és legalább várna rám utána."

Nem utána, helyette! Minek várnál hónapokat-éveket, ő se tette, neked se kell szopatni magad.

fkv.119 2022.12.03. 06:49:45

@VOGAben: Ha az ő nevén lenne, szerinted eszébe jutott volna költözni?

fkv.119 2022.12.03. 06:55:20

@Lorrh: Azért van rengeteg olyan csávó, akik testileg a nők álma, lecsúszik egyből a bugyi, de amúgy teszetosza, határozatlan, mert semmiért nem kellett megküzdenie, a nők is jöttek sorban maguktól, nem volt szüksége csajozási technikára.

Viszont az ilyen meg nem itt rinyál, hanem tudomásul veszi hogy majd lesz valahogy, ha az egyik csaj elmegy, már ugrik is be a következő a helyére, minek aggódni. Ez meg itt rinyál, tehát ő nem ilyen.

Lorrh 2022.12.03. 08:35:19

@Andy73: azért érzékeled-e azt a különbséget, hogy te 3 gyerekkel NEM adod fel, a posztban meg egy gyerektelen pár van ahol egy jéghideg szörnyeteg a nő, aki toxikus légkört csinál? Te egy ilyen nőnek pincsikutyázódnál? Elképesztő mennyire nem vagy tisztában az emberi érzelmekkel és ffi-nő relációkkal.

Andy73 2022.12.04. 13:39:19

@Lorrh: korábban sem adtam fel. Egy házasságot tényleg meg kell gondolni, nem szabad elkapkodni, de utána már inkább arra kell törekedni, hogy minél jobb legyen, mert a válás után sem biztos, hogy jobb lesz.

Lorrh 2022.12.04. 19:55:44

@Andy73: opportunizmus kimaxolva.

Andy73 2022.12.05. 00:24:21

@Lorrh: vagy a szeretet. De nem a szavak számítanak, hanem a tettek.

színestintákrólálmodom 2022.12.05. 13:33:41

Egy csepp férfiasság nincs benned. Állj a sarkadra és légy férfi. Nem tud rád felnézni így majd egyetlen nő sem és mindig ugyanebbe fogsz belefutni.

Frh 2022.12.06. 15:15:42

Gyak. leírták az előttem szólók és én is egyetértek: húzz el mielőbb, és már most kezdj el ismerkedni, keresni! Ne várj semennyit, nincs mire! Ez a nő un téged, teher vagy neki. Rohanj és keress egy rendesest. Na meg egy válóperes ügyvédet. A házasság fennállása alatt szerzett vagyon a közös. Ez alól kivétel ha már előtte is megvolt, az a saját vagyonod. Menekülj!

László Szentesi 2022.12.06. 21:05:47

A lényeget senki nem fogta meg. A Nő nem szexel már, és aki járt már hasonló cipőben az tudja, hogy ha a nő már nem akar szexelni veled, akkor az többé már nem is fog. Ennek a kapcsolatnak vége, így ne is gondolj már rá úgy mint egy kapcsolatra, viszont nem gondolom hogy menni fog a csajozás mellette, szakíts, szedd össze magad (minimum fél év, közben önfejlesztés, gyúrj, fuss, olvass, kerázd ki a ruhatáradat) és utána maguktól jönnek a nők is.

Lorrh 2022.12.08. 10:30:33

@László Szentesi: "és utána maguktól jönnek a nők is. "
nane viccelj már!
amit valakinél 30 évnyi tapasztalat, emlék, krízis, megélt élet lenyomatot hagyott azt nem fogja felülírni fél évnyi futkosás meg gyúrás. Ne adj szar tanácsokat, senki nem várja el tőled hogy megoldjál egy más ember életét.
süti beállítások módosítása