Vele nem fullasztó a kapcsolat

2022. december 15. 07:34 - csajokespasik

       

               „A korábbi lányokkal is úgy volt, hogy előre megbeszéltük a laza viszonyt, de a végén ők állítottak be engem hibásnak, majd jól kiosztottak” - A pasi eddig csak alkalmi kapcsolatokban gondolkodott, ám az aktuális lánnyal már hetedik hónapja tart a dolog, és arra kíváncsi, hogy a kötődési problémái végleg megszűntek, vagy esetleg a nyolcadik hónap még tartogathat meglepetéseket?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Hét hónapja együtt vagyok egy lánnyal, ami azért érdekes, mert előtte csak alkalmi kapcsolatokat kerestem. Viszont ennyi ideig senkivel nem voltam még. Megbeszéltük, hogy neki is megfelel a mindenféle elköteleződéstől mentes, laza, baráti viszony, és egyikünk sem tervezte ezt tovább pár hétnél. Viszont a nehézségek még mindig nem jelentek meg, szeretünk sok időt együtt lenni, maguktól alakultak ki a közös dolgaink. Nem jött az az érzés, hogy kezdem megunni a helyzetet - nem őt magát, hanem a kötelezettségeket, amiket előtte nem bírtam mással. A számonkérés, a korlátozás elviselése nem az én terepem. De mostanában azt érzem, hogy vele ezeket is el tudnám viselni. Hiányzik, ha nincs velem, az üzeneteket spontán és örömmel küldöm, nem kényszerből, vele semmi nem teher és nem is olyan egyéniségű, hogy fárasztó lenne bármilyen szinten. Nincs számonkérés, nem faggat, mintha egyszerre lenne a haverom és a társam.        

       

               A korábbi lányokkal is úgy volt, hogy előre megbeszéltük a laza viszonyt, de a végén ők állítottak be engem hibásnak, majd jól kiosztottak és sértődötten eltűntek. Pedig érthetően megbeszéltük, és az addigi szép emlékeket azzal zárták, hogy elhordtak mindennek, elk*rtnak, beképzeltnek, érzelmi fogyatékosnak, és egyéb irreleváns jelzőkkel illettek. Minden ilyen kiosztás után jobban ábrándultam ki belőlük, így az én dolgomat is megkönnyítették. Én úgy vagyok összerakva, hogy egy idő után nekem egy kapcsolat egyhangúvá válik, és ha valaki ezt még tetézi egyéb követelésekkel, akkor már menekülök. A vonzalom gyengül irántuk, annak ellenére, hogy mindig próbálkoztunk új dolgokkal. Én ezeket sosem csalódásnak könyveltem el, nem voltak számomra bukós kapcsolatok, mert mindenkinek elmondtam, mit szeretnék és mit nem, és ha ezt nem fogták fel, nem nálam volt a hiba.
De az említett lánnyal a közös idő egyáltalán nem teher, akkor se, ha nem csak szexszel töltjük. Már nehezen tudom elképzelni, hogy elhagyjam, az életem szerves része lett. Egyelőre nem tudom elképzelni nélküle magamat. Ez azt jelentheti, hogy a kötődési problémáim elmúltak végleg, vagy a 8. hónap tartogathat meglepetéseket - vagyis én önmagamnak és megint visszaeshetek? Vagy ha ő tesz vagy mond valamit, ami visszafordít, újra csak a lehetőségeknek fogok élni? Csak vele lehet ilyen?
Tudom, hogy hozzászoktattam magam a változatossághoz, és ezt nehéz levetkőzni. Mégse vagyok olyan, akinek nem kellenek érzelmek, mondom, nekem csak a változatosság hiány áll be egy idő után, amikor lépnem kell, mert nem bírom tovább. Fullasztóvá válik az egész. De azt nem tudom, vele meddig lehet majd ezt megfelelő szinten tartani.          

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8818002514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.12.15. 09:04:01

Mázlid van pajtás, sok boldogságot!
Utolért egy kis szorongás, mert nem hiszed el hogy ilyen jól is mehetnek a dolgok. Fogadd el és élvezd!

Palazeti 2022.12.15. 10:20:07

Egyébként tök jó lenne, ha egyszer legalább a hitelesség kedvéért a poszt szerzője is megjelenne itt és közvetlenül vele lehetne diskurálni...bár jobban belegondolva, bárki mondhatná, hogy ő a szerző...nekem azért fura, hogy a szerző bár pontos számokat nem közölt ilyen könnyen talál laza kapcsolatra hajlandó nőket...bár ez talán bizonyos életkor alatt (mondjuk 25) és felett (mondjuk 40) könnyebb és persze kell hozzá az is, hogy a szerző a felső 5-10%-ba tartozzon hódítási képességekben/adottságokban

_Amatőr_ 2022.12.15. 10:37:34

Szerintem ezt a posztot Leonardo DiCaprio írta! :D

connector 2022.12.15. 13:04:42

@Palazeti: Pontosan. Átlagferi örül, ha nőhöz jut, nem még ő válogat.

antisocialnetwork 2022.12.15. 14:00:15

Jónapot. És mi a kérdés? Nagyon örülünk Lacikám, hogy neked ez így összejött, de kit érdekel? Élvezd a z Életet, nem kell itt világgá kürtölni mindent. Ja gondolom a Cs&P -n jöttetek össze :D. No az lenne ám a jó promó és a brutál kamu poszt. No! Béke ! És Szeretet!

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2022.12.15. 15:36:47

No... előfordulhat, hogy 1 nővel nemcsak dugni lehet, hanem beszélgetni is? Elképesztő...

Real_Time 2022.12.15. 20:09:04

@Hepci: Beszélgetni a haverokkal is lehet, meg sörözni is.

God Harald 2022.12.15. 21:30:14

@Hepci: meg vagyok hökkenve…egyenesen rökönyödve:)
süti beállítások módosítása