Mindjárt 40, de még mindig habzsolja az életet

2022. december 23. 07:44 - csajokespasik

       

               A hölgyet nem érdekli, hány éves, ha buliról van szó, pedig Posztolónk – aki hol vele van, hol nem - igyekszik segíteni rajta. Még annak ellenére is, hogy amikor együtt vannak, olyanokat mond neki, hogy már tudja, miért hagyta el többször is. Elmond rá sok mindent, mégis marad. Ma a „Se veled, se nélküled”- kapcsolatok legvégső határait keressük.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Tisztelt CsP! Kicsit szokatlan lesz ez a levél, mert összetett a probléma, igyekszem sűríteni. Mi 11 éve vagyunk egy „Se veled, se nélküled”- viszonyban. A kapcsolat szót is használhatnám épp, de nem használhatom. Éltünk már együtt is, nem működött, külön mentünk, de az élet idővel újra és újra egymás mellé sodort minket. Amikor neki se volt senkije, és nekem se,...hát elütöttük az időt. Neki térre van szüksége, mindig ezzel jött, pedig már lassan negyven lesz a hölgy. Ennek ellenére felelőtlen, kicsapongó életet él. Olyan képeket mutogat, amin szinte mindegyiken férfiak ölelgetik, követi az összes exét, vidáman eldagonyázik a múltban. És ha azt mondom neki, hogy figyelj ide, nem illik házas férfiakkal flörtölnöd, akkor ne szóljak bele, semmi jogom hozzá        

       

               Miért baj, ha nekem nem tetszett az, amikor idén nyáron (mesélte) kiment nyaralni két hétre egy olyan férfival, akivel össze akart volna jönni, de neki részletkérdés, hogy foglalt ? Most úgy viselkedik, mint aki soha nem ér rá semmire. De szerencsére már nem gondolkozik gyerekben, mert ha alapból ilyen, miként reagálna, ha lenne gyereke, akivel bizony-bizony még munka után, fáradtan is törődnie kell...
Amennyire szeret(t)em, és amekkora lánggal indult köztünk anno ez az egész, most már inkább csak szánom, vagy inkább úgy mondanám, aggódom érte, hogy helyette kell gondolkodnom. Miért nem akar fejlődni, előrébb jutni, megállapodni valakivel? Tény, hogy ő eléggé szétcsúszott az utóbbi időben. Sokszor kér tanácsot tőlem, amiket aztán nem fogad meg. Amikor felhív, úgy csinál, mintha nekem tenne szívességet. Amikor épp együtt vagyunk, olyanokat mond, hogy már tudja, miért hagyott el sokszor, mert mintha nem érezné magát nőnek mellettem. Élhetőbb társaságra vágyik... Elmondja, de azért marad. Ezeken mindig megütközöm, s kicsit már bele is fáradtam. Mert már nem is arról van szó, hogy adjunk esélyt egymásnak még egyszer... valahogy ezen már túl vagyunk, de akkor mégis mi van még köztünk? Én adnék esélyt neki még, talán többet is, mert látom, milyen nélkülem, de kérdés, hogy ebben miért nem akar együttműködni?          

 

 

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1618008922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sztravinszka 2022.12.23. 08:11:29

Istenem, micsoda szánalmas fasz!

Lorrh 2022.12.23. 08:49:54

@Sztravinszka: melyik? mindkettő! Egyik mert elmebeteg, a másik meg eltölti az egész életét egy elmebeteggel.
elpazarolja az életidejét.

Sztravinszka 2022.12.23. 09:06:09

@Lorrh:
Ha nem élvezné, nem tenné.
Érezni a pasi izzadtságszagát, ahogy még mindig kepeszt a nőért, nyilván jó nő. De nem tud vele mit kezdeni, egy lúzer a kapcsolatban. Ellenben az idő neki dolgozik. Most már ekézhet a nőt az életkora miatt, és kezd egy kis magabiztosságot gyűjteni, mert kopik a kezdeti hevület benne. Szánalomhegy, úgy, ahogy van.

Ahogy a múltkori poszt is, ahol nő vernyogott arról, hogy negyvenes pasija még mindig bulizik. Keresik a fogást, és az idő múlásával meg is találják. Pitiáner karakterek.

VOGAben 2022.12.23. 09:35:09

Ha ez "hölgy", akkor én minimum vezérkari nagyfőnök elvtárs vagyok! Példás elcseszése az életnek, miközben ő lubickol a f...erdőben... F@sza kis képzavar de kb ez van a fejében is. Tipikus...

csorsza 2022.12.23. 10:59:51

Dehát ez jó mindkettőnek. Sima barátság extrával, semmi több, ezt kellene felismerni, és mindenki happy.
Ha a csaj negyven, a faszi is minimum annyi, neki miért nincs "rendes" élete, vajon miért egy ilyen partipicsával tölti még az idejét?

Bannor 2022.12.23. 12:58:56

Van ennyire "férfias" férfi. Aki ennyire szánalmas meg is érdemli, hogy felmossák vele a padlót.

Sadist 2022.12.23. 13:10:56

Mit akarsz egy ilyen vén csoroszlyával? Szakíts meg vele minden kapcsolatot és keress egy huszonévest!

Real_Time 2022.12.24. 07:28:09

@Sadist: Így van, legalább a partizgatás már nem lesz neki új, de a karosszéria igen.

bordon 2022.12.24. 09:54:50

Az ilyen 40 éves nagypofájú bulihuligán néniket lehet jól dugni. Csak meg kell állni a dugópajtás szintnél, semmi komolyabbat nem szabad velük tervezni.
Az a jó bennük, hogy lehet már gumi nélkül tolni nekik, mert a petefészkeik beszáradtak.
És mellettük építeni kell a saját életünket, fiatalabb csajjal, akinek a méhe még nem szikkadt ki.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.24. 10:43:30

@bordon:

Cinikus, ám abszolút reális vélemény.

Lorrh 2022.12.24. 10:55:17

@bordon: honnan jön ez a szaporodas mania?

tenyerespajtas 2022.12.24. 11:27:04

Baszatlan hisztispicsaként a legjobb, amit tehetsz magaddal, ha felkönyörgöd magad valakinek a farkára.

bordon 2022.12.24. 16:36:43

@Lorrh: A szaporodás természetes igény, ugyanakkor ma már nem kell mindenkinek szaporodni. De ha a férfi, mint a posztoló is, vergődik a kapcsolatban, akkor lehet, hogy a női hölggyel nem azonosak a céljaik az életben. Ha a nő negyvenes, akkor belőle már nem lesz anya. Ha a férfi is negyvenes, belőle még lehet apa. Ha erre lenne igénye. Nem kötelező, de egy fiatalabb nővel ez IS megvalósítható.

Az amúgy egy tévhit, hogy idősödve megkomolyodik a nő, felelősségteljes lesz, tiszteletreméló asszony.
Aki huszonévesen egy hülye picsa volt, az negyvenes éveiben is hülye picsa lesz a többi negyvenes nőhöz viszonyítva.
A posztoló nőjénél se frissen jött dolog ez a picsáskodás. Dugni jó az ilyet, könnyű is. De szaporodni nem ezzel kellene. Persze nem kötelező utódot nemzeni, de ha valaha is tervben van ez a férfinek, akkor kezdjen egy fiatalabb, normálisabb nőt becserkészni.

body_andras 2022.12.24. 17:19:01

@Sadist: szívemből szóltál.
Gyakorlatilag a 30 fölötti férfit csak a 20-25 csaj veszi emberszámba. Persze örökké nem marad vele de legalább arra jár.
@Lorrh: Nos, valamikor úgy történt, hogy ez az életfunkció választott el minket a kövektől, már ha hiszel az evolúcióban.

Sadist 2022.12.26. 02:26:21

@bordon: "Az a jó bennük, hogy lehet már gumi nélkül tolni nekik, mert a petefészkeik beszáradtak."

Broáf, gumi nélkül dugni olyat, akin már tucatnyian átmentek? Értelmes ember nem dugja a farkát egy két lábon járó Petri-csészébe...

Sadist 2022.12.26. 02:34:18

@bordon: "Az amúgy egy tévhit, hogy idősödve megkomolyodik a nő, felelősségteljes lesz, tiszteletreméló asszony."

True. A legtöbb nőnél a szellemi érés a tinédzser kor végén megáll. Egészen elképesztő, hogy akár negyvenes nők is mennyire gyerekesen tudnak viselkedni, ha pl. felelősséget kell hárítani.
Amelyik szült már két-három gyereket, azok azért általában képesek felnőttként funkcionálni, de még az se garancia semmire.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.12.26. 12:28:25

@Sadist:

"Broáf, gumi nélkül dugni olyat, akin már tucatnyian átmentek? Értelmes ember nem dugja a farkát egy két lábon járó Petri-csészébe..."

:DD
De a nő aléljon el az örömtől, ha egy több tucat vaginát megjárt pénisz a tiszteletét akarja tenni benne??

Sadist 2022.12.26. 13:22:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Te se a legélesebb kés vagy a fiókban.

God Harald 2022.12.26. 13:50:43

@Kovacs Nocraft Jozsefne: mert a pinaidomárok ilyen finom úrinépek! Miután vaginába mártották a keverőpálcát, Erlenmeyer lombikban királyvízben megmaratják, Bunsen égő fölött hevítik, magnéziummal fényesítik.

palóc gyerek 2022.12.26. 15:43:52

@látjátok feleim szümtükkel:

Neked saját tapasztalatod a pszichiátriáról lehet te elmebeteg........
süti beállítások módosítása