A pasim más nőket nyomkod

2023. február 14. 07:44 - csajokespasik

       

               Levélírónk barátja minden nővel leáll, amit azzal indokol, hogy ilyen a természete, érdeklik az emberek. Néha meg is masszírozza őket, akár látja a csaja, akár nem, ám amikor fordított szituációkkal tesztelik ezt a fiút, az nagyon nem jön be neki. Te meddig engednéd ezt a helyzetet eluralkodni?
Kellemes Valentin-napot mindenkinek!        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Kedves CsP! Nem egy világot rengető probléma, lehet, hogy másokkal is van így, de engem ez nem hagy nyugodni.
A barátom mindenkivel szóba áll, ezek többnyire fiatal lányok, akik néha úgy tekergetik magukat előtte, meg úgy mosolyognak, hogy nem lehet olyan naiv, hogy csak én lássam és ő ne fogja fel, mi a helyzet. Ez nem egy-két alkalom, hanem mindig van. Amikor erről beszélek vele, azt mondja, hogy neki ilyen a természete, érdeklik az emberek, nagyon nyitott. Erre azt mondom, hogy oké, akkor ott van egy elhízott, traktorarcú ötvenes nő, légy szíves azzal is beszélgess órákig... Mert ha így van, ahogy állítod, ő is érdekes ember lehet... Erre azt mondja, hogy csak gúnyolódok vele és kiforgatom a szavait.        

       

               Volt, hogy utólag mesélte, útba igazítást kért tőle egy nő, ő meg elvitte egyenesen oda, amit keresett, mert nem helybeli volt, és keresett egy utcát, vagy címet, vagy mit. Múlt héten meg az volt, hogy elmentünk egy ismerősömhöz, és egyszer csak arra lépek be a szobába, hogy egy nőnek masszírozza a vállát...ruhán keresztül nyomkodta, de akkor is. Engem nem szokott. A testi érintkezés ilyen intim fajtája azért átlép már egy határt. Sejtem, hogy a munkahelyén is gyakorol, sok nővel van együtt.
Teszteltem, a fordított szitu nem tetszik neki, ha engem lát egy másik férfival dumálni, egyből odajön és verbálisan lenyomja őt, hogy ha az illető mondjuk elkezd valamiről sztorizni, akkor hangosan beszúrja, hogy „jaj, azt én is meg bírom csinálni”.
Onnan tudom, hogy ez nem annyira általános, hogy a korábbi barátaim közül egyik se volt ilyen. Szeretem és feltöltődöm mellette, de nem érzem kevesebbnek magam nélküle sem. Nem akarok mindenkit kizárni az életünkből, nem erről van szó. Ő valakinek mindent elnéz, másnak meg kis dolgokat sem, de önmagával a legelnézőbb. Ilyenkor az van, ami a legrosszabb, hogy rám hagyja és nem beszélünk a problémáról, ami így bár eltűnik a felszínről, de a mélyben csak tovább érlelődik. Bocs, én így érzem.          

 

 

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5718048926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olasz Bazsa 2023.02.14. 09:38:14

A cím kattintásvadász, a poszt meg egy nagy nulla. Ha így folytatjátok, érdektelenség okán lehúzhatjátok a rolót.

body_andras 2023.02.14. 09:42:49

A csávó minimum 9/10-es, azért vágja hanyatt magát úton-útfélen minden cuncimókus. Én csak azon csodálkozom hogy a traktorarcú ötvenes még nem temette maga alá, pont az olyanok nem lacafacáznak a helyespaseeekkal.
Poszterina minden reggel túl álmos, napközben fáj a feje, este már túl fáradt, rövidebben: szexmegvonást akalmaz a csávón; valószínűleg szopni se hajlandó.
A csávóért nem kell aggódni, legalább ötször bepótolja naponta, amitől a hárpia megfosztja.
Amikor poszterina "teszteli", valószínűleg az 5/10 alatti régi haverját hívja beszélgetni; a "verbálisan lenyomja őt" valószínűleg egy frappáns beszólás volt a harmatgyenge kóstolgatásra.

Lorrh 2023.02.14. 12:47:29

@body_andras: ezt a sok hülyeséget te álmodod bele a posztba hogy szórakoztasd magad. Ha már tökunalmas itt a poszt.

Sadist 2023.02.14. 15:10:11

"A barátom mindenkivel szóba áll, ezek többnyire fiatal lányok, akik néha úgy tekergetik magukat előtte, meg úgy mosolyognak, hogy nem lehet olyan naiv, hogy csak én lássam és ő ne fogja fel, mi a helyzet."

Pontosan tudja, hogy mi a helyzet: szintben masszívan fölötted áll, ergo ő van válogatási helyzetben. Legelőször azt kellene eldöntened, hogy osztozol a tortán vagy pedig megeszel egy kalap szart egyedül.

A játszmázással semmit nem fogsz elérni, ahhoz ugyanis elengedhetetlen, hogy rendelkezz valamivel, amire neki szüksége van és mástól nem kaphat meg. Célravezetőbb volna, ha összekapnád magad és lefogynál, megtanulnál főzni vagy legalább a kedvenc kajáit elkészíteni, háztartást vezetnél és kellemes környezetet biztosítanál neki, kezdeményező volnál az ágyban és teljesítenéd a kívánságait. Persze erre önélzetes kis latolként azt fogod mondani, hogy te nem leszel senkinek a cselédje, annak viszont hogy egyáltalán esélyed legyen egyedül megenni azt a tortát, ez az ára.

body_andras 2023.02.14. 15:10:54

@Lorrh: jó jó, kicsit színes lett. ha a "hülyeséget" lehámozzuk, akkor is látszik, a csávó nincs kielégítve, ezért kamatoztatja a magas smv-jét. a csaj meg már elég régóta sárkánykodik mellette, és nincs kedve emiatt vitatkozni vele.

antisocialnetworkagain 2023.02.14. 17:42:00

Valentin napi unga-bunga paritiról kellen ilyenkor írni, nem ilyen senkit nem érdeklő dologról. Lári fári.

God Harald 2023.02.14. 23:09:20

Teszteltem, a fordított szitu nem tetszik neki, ha engem lát egy másik férfival dumálni, egyből odajön és verbálisan lenyomja őt, hogy ha az illető mondjuk elkezd valamiről sztorizni, akkor hangosan beszúrja, hogy „jaj, azt én is meg bírom csinálni”.
Érdekes élőhely lehet az, ahol egy ilyen szánalmas faszparaszt az élet császára!:)

Real_Time 2023.02.15. 05:48:20

@kenyércsücsök: Mi a baj, megint rádköszönt a valóság?

VOGAben 2023.02.15. 08:26:49

Addig sem téged fáraszt... Most komolyan; mit kell minden szaron kiakadni! Valójában te szeretsz szenvedni, a pajtid meg vágja ezt. Megteheti? Meg...

moonshadow 2023.02.15. 12:20:52

Ez a poszt úgy hangzott mintha két 20 évesről szólna akik együtt járnak nyolcadikba.

Andy73 2023.02.16. 07:56:45

Kérd meg, hogy téged is masszírozzon. Utána mindkettőtöknek jobb lesz. És próbálj meg te is kedvesebb lenni hozzá, hátha akkor veled is többet beszél, másokkal még kevesebbet. Hosszú távon elég kérdéses egy ilyen kapcsolat, de ha mindketten változtok, talán működhet. Az is felmerült bennem, hogy az anyagiak miatt van melletted, ez esetben te is jogosan jelezheted neki az elvárásaidat.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.02.16. 12:11:15

Lehet, hogy a poszterina elhízott, traktorarcú nő, aki még mindig királylánynak hiszi magát.
süti beállítások módosítása