Hogyan viselkedjek egy harmincas férfi gyerekével?

2023. február 16. 07:46 - csajokespasik

       

               „Össze akarna költözni velem, de én még korainak érzem, több szempontból is. Plusz a gyereke, aki mindig jelen lesz az életünkben” – Amikor a barátnő találkozik a pasija gyerekével, sosem tudja, miként viselkedjen vele, és hogy hol a határ a természetes jófejség meg az erőltetett gügyögés között.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Nem írok le mindent, mert úgy elég hosszú lenne. Én 26 éves vagyok, és nem tudom még mindig, hogy nőként hogyan álljak egy harmincas férfi gyerekéhez? Nem a gyerekekkel van bajom általában, imádom őket, de hát ő egy másik nőtől származik, akit egyszer ugyanúgy szeretett, mint most engem. Amikor különmentek, ő egy tágabb életteret kapott, amire igénye is volt, mégse ért meg engem. Ha elhozza a gyerekét, akkor iszonyúan feszengek, mert nem tudom, hogy az, ha én jófejségből csinálok valamit, vajon az neki is azt jelenti-e, vagy üres és erőltetett lesz az egész?        

       

               Ha ezeket elmondom a páromnak, azt mondja, hogy nem kellett volna nekem „megalkudni”, és az igényeimből lejjebb adni. Ez nem így van, de mindegy. Nem olyan vagyok, aki mindig a tökéletest keresi, hiszen akkor egy gyermek kizáró tényező lehetne (már ha az ő gondolatmenetét használom). Ő már annyira magáénak gondol, hogy ha feldob valamit, nekem egyet kell értenem vele. Gyakran érzem úgy, hogy sok dologban ő dönt. Én meg alapból nehezen döntök, de ezzel még nem egészítjük ki egymást. Nem vagyok rápörögve erre, de szerintem kérdés nélkül 50/50-nek kéne lenni a döntés / elfogadás arányának.
Össze akarna költözni velem, de én még korainak érzem, több szempontból is. Plusz a gyereke, aki mindig jelen lesz az életünkben. Abba már nem gondol bele, hogy ha akarnék egyszer saját gyereket tőle, akkor mi legyen? Nyilván a párok nem egyszerre fejlődnek a kapcsolatban, így lehet, hogy vagy ő gondolja meg magát idővel, vagy én.
Más is volt így ? Mi lett végül a kapcsolatával ?          

 

 

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8618050594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VOGAben 2023.02.16. 08:32:53

Ez az elfogadásról kellene szóljon, nem a variálásról. Nem tudni, hogy mekkora az a gyerek. Gügyögni??? NE! Normális hangon, választékosan fogalmazva meg a mondókádat lehetsz a leghatékonyabb. Ja, és ami a fő lényeg, hogy mindig őszintén!! A gyerekek megérzik a játszmát, alkalmazkodnak is hozzá, ezt elpuskázva utólag már b@szhatod! A férfi meg úgy működik, hogy elhatároz, eltervez valamit és akkor az van, lesz stb. Nem változtat napszakonként, nem variál, nem manipulálhatják a haverjai. Elfogadás és alkalmazkodás.

Lorrh 2023.02.16. 08:50:33

"Abba már nem gondol bele, hogy ha akarnék egyszer saját gyereket"
A szád - tudod az a vizszintes nyilás a fejeden - nem azért van, hogy megkérdezd tőle amire kiváncsi vagy? Itt obákulsz egy ismeretlen blogon ezen?
Megvisel ez az idiotizmus.

body_andras 2023.02.16. 09:11:11

Egyedülálló harmincas apaként mondom, így évekkel válás után: nagyon-nagyon sokat kell letennie egy csajnak az asztalra ahhoz, hogy egyáltalán eszembe jusson az összeköltözés gondolata. Nem tudom mi jár poszterina pasijának a fejében, de gyanítom képes megítélni, alkalmas-e a csaj az együttélésre, a gyerekével is.
Exnejemnek van már második gyereke más palitól, és sem én, sem a gyerekem nem vágtuk ettől földhöz magunkat. Nonszensz ezen kattogni hogy "mi lesz ha". Ha lesz, akkor lesz.

Real_Time 2023.02.16. 09:24:43

@VOGAben: Elfogadás meg a többi libsi-feminista duma csak fordított esetben igaz, ha a nőnek van gyereke a férfinak meg nincsen. A kettős mércének köszönhetően (mint láthatod) ilyen esetben már nem olyan egyértelmű az a rohadt nagy elfogadás.

Chendrys19 2023.02.16. 10:06:24

Hmmm... nem lehetsz valami nagy szám, ha 26 éves nőként csak egy 30-as, gyerekkel rendelkező férfit sikerült megfognod.

Lorrh 2023.02.16. 11:02:35

@RandomRobot: ezt nem egy nő irta. A posztokat egy nyugdijas vasutas öregember irja kis mellékkeresetként.

body_andras 2023.02.16. 15:14:32

@Chendrys19: ez ösztönös kiválasztás, aki már láthatóan célba talált az potens, és nem sül el korán...
@Lorrh: ezért nem megy a vasútirányítás és késik a vonat a tök üres háromvágányos szakaszon is?

VOGAben 2023.02.16. 23:53:17

Én már, mivel nálam a "B" oldal forog már egy ideje, a fordított kettős mércét alkalmazom. Idióta némberekre nem pazarlok időt s energiát. Ezt, a mai dilivonatra ültetett korosztályomat csak ugratni lehet. 39 éves nő nem engedi el az egyszem kamasz gyerekét két-három háztömbnél messzebb... Inkább riasztja az ex-férjét, hogy vigye el... Mi van????? Szánalom... Seggfej, zakkant nők játszák a bezzeg-anyát. Közben apuci meg gürcöl, burcsázik mint egy állat, hogy hazaadja a nagy gempát! Anyuci meg ecseteli, hogy a túlélésre hajt... Havi 5-600 ezerből, egy passzív házban. Szét röhögtem a kiégett agyam... Nem becsülik meg a jót, meg is érdemlik a pusztulatot. Jót szorakozunk rajtuk, nélkülük. Amen

Lorrh 2023.02.17. 08:13:02

@VOGAben: "burcsázik" hahaha te is győri vagy? még a nyolcvanas években volt ez a menő duma amikor focizott az Etóban a srác.

VOGAben 2023.02.17. 19:51:46

A régi szleng mindig menő marad! A tacskó gyerekek, ha értelmesek akkor utánanéznek az eredetnek! Ebből is tanulnak. Nem, én déli gyerek vagyok. De imádom Győrt! 2000 után kicsivel sokat jártam oda. Zátony, Karantén, Torock, lángos a Sarló közben, huggyozás az Apeh oldalában... A Tó Vendéglőből rohadt messze esett a révfalui szállás. Gondtalan korszak emlékei...
süti beállítások módosítása