Én mindig stírölőket fogok ki!

2023. február 21. 07:35 - csajokespasik

       

               Levélírónk rendszeresen olyan pasikba botlik, akik a társaságában is gátlástalanul megbámulják a nőket, akár az utcán, akár buszon, vagy szórakozóhelyen. Lassan kész elfogadni, hogy ez egy leküzdhetetlen inger a férfiaknál, és mindig kell nála zsebkendőnek lennie, ha azt látja, hogy párjának épp elindul a nyálelválasztása másvalakire. Lehet a stírölést kulturáltan művelni?        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Kezdek arra gondolni, hogy ez csak velem van így. Mert rendszeresen olyan pasikat fogok ki, akik gátlástalanul nézik az utcán, bárban, buszon, vagy akárhol a többi nőt. De nem ám lopva, hanem szinte kiguvadó szemekkel. Egyszer az egyiknek azt mondtam, hogy adok egy zsepit, mert mindjárt kicsordul a nyála. Ezen jót nevetett, de nem vette magára, hogy bármin is gondolkoznia kéne, azt hitte, vicces a helyzet és én is nevetek majd otthon ezen, ha eszembe jut. Ez iszonyú taplóság. Vannak barátnőim, akiknek mindig olyan a párjuk, hogy ilyesmi fel se merül, nem csinálják, pedig férfiból vannak ők is, csak épp már felnőttek és tisztában vannak pár alap illemszabállyal. Egyik sem kezd ki a pultossal, rendel, és már fordul is el.        

       

               Tudom, milyenek, mert ha együtt vagyunk valamerre, figyelem a reakciójukat, vagy ha nem is ebből vonom le mindezt, már panaszolták volna nekem a többiek, hogy a párjuk milyen bunkó. De nem. Régebben velem olyan is megtörtént, hogy az akkori barátom pár sör után nyílt szemezésbe kezdett egy másik asztalnál ülő olyan nővel, akivel szemben ott ült a barátja! Utána mondtam neki, hogy szedje már össze magát, a szemezés is flörtölés, nehogy már azt higgye, hogy más. Vannak olyan férfiak, akik képesek más nőkkel nem félreérthetően viselkedni. Erre nem lehet olyan könnyű magyarázat, hogy ő csak barátkozós típus...

Van a pasiknál ez a tipikus pásztázó tekintet, ami nekem olyan, mintha öntudatlan folyamat lenne náluk. Nekem ez iszonyú rosszul esik, és ha rászólok, az is, mert nem az anyja vagyok, de nem tudom, melyik nő nézne el ilyet. Aztán ennek a másik változata, amikor közösségi oldalakon órákig nézeget nőket...MINEK?!
Mindig megszívom, hogy szinte csak ilyeneket fogok ki. Sajnos már kialakult nálam az a reflex, hogy direkt ezeket a gesztusokat figyelem - nem az én hibám, ez már berögzült. ... akár gyorskajáldába megyünk, vagy villamoson utaztunk, vagy szórakozóhelyre megyünk, beugranak a régi helyzetek. Nem azt mondom, hogy ne nézzen meg senkit, de lehet ezt kulturáltan is csinálni, úgy, hogy a másiknak ne tűnjön fel. Ez nekem megalázó.
Ennek az a legalja, amikor bemutatom az ismerőseimnek, és ha ott talál egy neki szimpatikus nőt, láthatóan izgatott lesz, és félreérthetően idióta szövegeket nyom neki, félre is vonja, hogy kettesben dumálgassanak. Ez bizony nyomulás. Vagy egy olyan nőt áll le szédíteni, akinek a barátja pár méterre van, nem zavarja és nyomja neki a vetítést. Kívánom, hogy egyszer az ilyeneket csapja le egy féltékeny pasas. Mert csak abból fog tanulni. Látom, mennyi normális férfi is van, akik nem ilyenek, de velük sose hoz össze a sors.          

 

 

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8218054602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2023.02.21. 07:55:48

Szerintem azért csinálják, mert ronda vagy.

Olasz Bazsa 2023.02.21. 09:13:33

Ehhh, ébresztő anyukám! Nem neked van meg ez a pasi, hanem ennek a pasinak lettél meg te. Esztétikailag nyílván nem ütöd meg azt a szintet, hogy lekösd a figyelmét.
Amikor itt a társkeresőn hírdetted magad, hogy " a férfi legyen érdekes, izgalmas, humoros" még nem gondoltad, hogy az ilyen férfi más nőknek is érdekes és izgalmas lesz mi?
Bezzeg amikor téged vadászott le a pásztázó tekintetével, akkor hol vol voltak a "figyelmeztető reflexeid" ?
" A férfi választ, a nő dönt". Döntöttél anyukám, viseld...

body_andras 2023.02.21. 09:20:47

"Rendszeresen olyan pasikba botlik", a kedvenc részem minden történetben. Szegény, hányatott sorsú poszterinákat csak a szél, a gravitáció, a véletlen és a Schrödinger taszítja a gonosz, szívtelen gazember férfiállatok karmai közé.
Pásztáznak, nézelődnek, beszélgetnek! Hát a q*va életbe, nem szégyellik magukat?
Megnézni nemcsak szemmel, hanem f*szal és nyelvvel is lehet ám, poszterinának egész jó dolga van ezekkel a lovagokkal akik csak a szemüket köszörülik más nőkön.

Burgermeister 2023.02.21. 18:26:14

Igy jartal, szinten aluli vagy, valassz egy gammat akinyalja a segged.

Homo Homini Lupus 2023.02.21. 19:18:58

Stírölünk, stírölünk, de ha nővel vagyunk, nettó bunkóság másik nőt (feltűnően) stírölni...

Sadist 2023.02.21. 19:46:49

Újabb lúzer rinyaposzt. Előbb neked kellene felnőnöd és vállalni a döntéseidért a felelősséget.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2023.02.21. 21:08:07

Ez már több is, mint bunkó mennyiségű stírölés is, hiszen még rá is hajt a "neki szimpatikus" nőkre. Ez már semmiképp nem nézhető el. Én is nagyon szerettem, és szeretem még most is megnézni a csinos nőket, sőt, tudom magamról, hogy vágyom arra is, hogy ha úgy általában csinos, akkor az arcát is láthassam, legalább egy pillanatra. Igen, a férfi torkos lény, minden csinos nőt látni akar, ezt el kell ismernünk, és a nőknek ezt meg kell szokniuk. De persze óriási különbség van aközött, hogy a nőm oldalán lépdelve ellenállhatatlanul megakad a szemem egy másik nőn, egy pillanatra, és hogy a nőm érzéseivel nem törődve, őt szinte már megszégyenítve, lihegő kan módjára biluxoljak az arra sétáló csajsziknak. Az utóbbi már sértő, az előbbi csak bosszantó.

Én a feleségem kedvéért megtanultam uralkodni a kíváncsiságomon, és az igaz, hogy a szememet nem sütöm le a tömegben járva, de megállom, hogy másodszor is odapillantsak. Nehéz. :-) De annak a kedvéért, akit szeretek, meg tudom tenni.

Láttam már villamoson olyan alakot, mindegy, milyen színű volt, aki egyszerűen nem tudta elviselni, hogy nem nézheti szoros közelségből a kiszemeltjét, fészkelődött, nyűglődött, aztán nem bírta tovább, és odavetette magát a lánnyal szemközti ülésre. Az ilyen egy kis állat.

Azokkal a primitívekkel ne törődj, akik itt azzal cseszegetnek, hogy te biztos ronda vagy, meg olyat akarsz, ami nem jár. De, jár, a figyelmesség a komoly párkapcsolat része egy intelligens embernél. Persze lehet, hogy a pasid nem intelligens ember, ezek után te dönthetsz, hogy megfelel-e azért egy időre, vagy hogy legyen-e pont ő a gyerekeid nemzőatyja. A férfi torkos, mondtam, és ha te a világ legjobb nője vagy, akkor is meg fogják nézni a többi jó nőt. A bulvárhírek is állandóan szállítják a megcsalt modelleket és egyéb celebeket, ami több, mint egy kis kikacsintás. De lehet ezt a kíváncsiságot kulturáltan, netán lopva is kielégíteni, sőt, horribile dictu, lenyelni, és ha te megjegyzést szúrsz neki oda, akkor értsen belőle. Neveld meg, vagy dobd, amikor itt az ideje.

Real_Time 2023.02.22. 06:27:39

" Látom, mennyi normális férfi is van, akik nem ilyenek, de velük sose hoz össze a sors. "

Én meg mindig ugyanebbe a női sirámba futok bele, vajon mit lehetne tenni? :D

Olasz Bazsa 2023.02.22. 07:46:40

@Real_Time:
- "Hol vannak a normális férfiak?"
- Hát otthon a pszichopata sárkány feleségük mellett.
:D

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2023.02.22. 07:49:31

Csak pár gondolat. Nerkem nem csajom van, hanem szívem hölgye, jogilag feleségem, és elég régen. Ebből következik, hogy tisztelem. Egyáltalán nem stírölök, ha vele vagyok, mert bizonyára rosszul esne neki, és nekem fontos, hogy ne essen neki semmi rosszul, legalábbis miattam ne. Majd bámészkodok, ha egyedül leszek. Jó nőből van bőven, teljesen felesleges, és egyáltalán nem pótolhatatlan élmény mindig mindeáron megnézni egy jól sikerült karosszériát.
Akkor lesz olyan "pasid", amelyik nem más nőkre csorgatja a nyálát, ha már nem pasid lesz, hanem lovagod. Ahhoz, hogy lovagod legyen, akinek nem a csaja, hanem a szíve hölgye leszel, valamit át kell gondolnod a saját személyiségeddel kapcsolatban. Nem ismerlek, nem ítélkezek, nem adok tanácsokat, de mivel ez már többedszer fordul elő, el kell gondolkodnod, hogy tisztelhető vagy-e? Van-e a személyiségedben valami egyedi, különleges, ami a személyedet teszi egyedileg vonzóvá, vagy csupán panelekkel rendelkezel, amivel mások is rendelkeznek, csereszabatosak, és überelhetőek. Tudsz-e olyan lenni, ami több lehetséges prédánál? Meg tudsz-e személyesíteni egy társat egy férfinek, mert egy emberi hím vagy dugni akar, vagy társat az életéhez. Ha az utóbbit és megtalálja, akkor férfivé lényegül, és sosem flörtöl a jelenlétedben (sem), mert te leszel számára a legfontosabb. Ehhez azonban nem elég a "pasikat" hibáztatni. Olyan nincs, hogy mindig ugyan olyanokat fogsz ki, csak olyan, hogy mindig ugyan olyanoknak vagy épp megfelelő, aztán meg mégsem. Vajon mitől lehet, hogy másoknak meg épp mindig másmilyen jut?

vanderkaay 2023.02.22. 09:16:18

Két lehetőség van. Vagy felülválasztasz és olyan pasikkal jössz össze akik abban a helyzetben vannak hogy más nőkkel is kikezdhessenek akár a te jelenlétedben is, vagy mindig olyan látványosan kevés önkritikával rendelkező figurákkal akik minden csajra megpróbálnak "rányomulni" abban a hitben hogy ellenállhatatlanok. A sztori utolsó bekezdéséből kiderülhetne hogy mi a nők reakciója amikor a csávó elkezd próbálkozni náluk, de nem derül ki

body_andras 2023.02.22. 09:45:34

@F.M.J.: Tökéletes válasz.
Annyival egészíteném ki (mint házasságban jártas) hogy általában a férfi nem nézelődik, ha nincs mit, mert mindene megvan. A nézelődés kezdete nem más mint menekülés, vagy hiányérzet.
Ha poszterinával nincs meg mindene, akkor 1. nem értékeli a nőt aki mellette van 2. nincs is szüksége semmire amit ő nyújt. Mindkét esetben rútul kitol magával a poszterina, amiért még mindig úgy tesz mintha egy pár lennének.
@Olasz Bazsa: A sárkányok nevében tiltakozom, a pszichopata más kategória.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2023.02.22. 14:30:15

@body_andras: Azért ez is kicsit összetettebb. Ha egy hím vadászik, akkor azt nézi, hogy mire számíthat, és az megfelel-e az ízlésének. Ha viszont egy férfi szemlélődik, az esztétikai élményt keres. Nem azon jár az esze, hogy hogyan tudná gerincre vágni, hanem gyönyörködik a nőiességében, de ezt is csak a nője társaságán kívül teszi.

Olyan a különbség, mint átfutni a Laci-konyha kajalistáját, és mihamarabb jóllakni, vagy terített asztalról egy étteremben ebédelni. Annak a vége is jóllakás, de a minőség egészen más. Egy étteremben nem zabálunk kézből hamburgert. Szükség van önfegyelemre, mértéktartásra, viselkedési minimumra, szóval hozni kell egy elvárható szinvonalat. Persze lehet lehúzni az éttermet, mert nem tudjuk a kés-villa kombó lényegét megérteni, felháborodni, mert nem hagyják a szánkat az abroszba törölni, jogokról papolni, mert a saját műanyag palackunkból akarunk közvetlenül iszogatni, és nem pohárból, meg ilyesmi, de azért valahogy mégiscsak érezhetjük, hogy talán nem az intézménnyel van a baj. Ha elvárásaink vannak, akkor fel kell nőni hozzájuk.

Lorrh 2023.02.22. 17:54:44

@F.M.J.: persze értek én mindent, de ez a "szívem hölgye" olyan rimi-romantikus, csipi-csöpögős így ebben a troll világban, hogy én biztos nem írnék ilyet ismeretlen fórumokra vadállatok közé.
Legyen az csak a négyfalközött szívedhölgye.
márhaértedmitakarok

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2023.02.22. 19:12:48

@Lorrh: Értem a megjegyzésed, a világ is elég prosztó, első ránéztében egyet is értenék, de akkor szerinted hogyan kellene egyszerűen és lényegretörően kifejezni, ha egy férfi mindenek előtt tartja fontosnak a nője, barátnője, menyasszonya, felesége jóérzését? Magyarul, mi legyen az a kifejezés, ami azt jelenti, hogy egy férfi komolyan veszi a kapcsolatát, és ezért messzemenő áldozatokat is hajlandó meghozni? Sokkal komolyabbakat, mint más csajok szemmelvetkőztetésének mellőzése. Nehéz kérdés, ugye?

Más megközelítésben érdekes, hogy a kifejezést a négy fal közé száműznéd. Mondjuk én meg épp oda nem. Férfi vagyok, és mint ilyen, remekül tudom élni a mindennapjaimat nyáladzás nélkül. Számomra épp elég, hogy akármi is van, a feleségem tudja, hogy rám bármiben számíthat. Másra csak akkor kell majd támaszkodnia, ha leadtam a szerelést. Persze tudok romantikus is lenni, mert azért a nők odavannak, de annak nálunk mégsem az az üzenete, hogy milyen szirupos vagyok, hanem az, hogy a kedvéért még akár ezt is eljátszom neki, és ezért nagyon megbecsülve érzi magát.

Nálunk az évben csak kétszer fordul elő, hogy a legkevesebb odafigyelést sem vagyok hajlandó tanúsítani, de ennek is pozitív a kicsengése. Már elég régen vagyok házas, a gyerekeink is felnőttek, mégsem állítanám, hogy értem a nőket. Gőzöm sincs, hogy mit kellene csinálnom, hogy ne érezzem úgy, hogy hazavárnak. Titulálhatjuk ezt cukinak is, de valójában színtiszta tény. Sajnálom, ha valakinek nem jut ilyenből, de a vásár mindig kettőn áll.

Lorrh 2023.02.22. 20:49:58

@F.M.J.: a vásár tényleg kettőn áll, bár ott is vannak bőven egyenlőtlenségek, a szabadpiac torzult.
A párkapcsolatok meg gigantikusan bonyolultabbak, a rossz gyerekkori minták traumák bevésődések, kudarcok lenyomatai mind mind személyiség torzító hatásúak.
A legeslegritkább esetekben stimmel minden. Hosszútávon meg még ritkább hogy működik.
Na nekem meg ez a tapasztalatom.

"A nőket érteni" ez megint -márneharagudj - olyan sematizáló dolog. A konkrét személyt, aki melletted van, azt próbáld megérteni egy adott pillanatban. Mert egy pillanat múlva már ő is más lesz és más dolgok hatnak rá, más jut az eszébe, más hormon önti el az agyát... satöbbi.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2023.02.22. 23:03:40

@Lorrh: "a rossz gyerekkori minták traumák bevésődések, kudarcok lenyomatai mind mind személyiség torzító hatásúak."
- Ez talán némi magyarázatra szorul. Mihez képest torzul? Van lefektetve valahol valamiféle optimum, ami ha nem úgy van, akkor az már valamilyen mértékben torz? Szerintem ez egészen másként van. Ha egy adott helyzetre rá lehet fogni, hogy épp jó, akkor annak az alanya tapasztalatlan, tehát életképtelen. A tapasztalatok nem torzítják az embert, hanem formálják, és mivel mindenkit más tapasztalatok érnek, így az emberek nem lesznek egyformák. Soha sehol sem itt, sem a történelemben semmikor nem voltak helyzetek amikor minden stimmelt volna. Ez a "torzítás" narratíva inkább csak menekülés a szembenézés elől, amire rá lehet fogni, hogy na azért...
Nyilván az élet nehézségei adott pillanatban nem feltétlenül esnek jól, de ezek tanítanak, és edzenek. Nem torzítanak, hanem életre nevelnek. A kudarcokra is szükség van, mert akit nem érnek, az kellő alázattal sem lesz képes a nehézségekkel szembenézni. Szerinted elképzelhető, hogy annyi embernek volt tökéletesen optimális a gyerekkora, ahány képes emberhez méltó kommunikációt folytatni más emberekkel? Nem inkább úgy van, hogy a prosztók önreflexió helyett bűnbakot keresnek saját bunkóságuk megmagyarázására?

A nők érthetősége. Nem akarok tudományos fejtegetésekbe menni, ez a téma nem ilyen. A sematizálásnak azért van mégis helye, mert a nőiségből eredő nagyobb részt intuitív gondolkodás többnyire más eredményre vezet, mint a férfias ok-okozati összefüggéskeresés. Még mielőtt előítélettel vádolnál, itt kifejezetten a párkapcsolati viszonyokra gondoltam, és nem mondjuk mérnöki logikára. Természetesen bárki képes lehet erre is, de az érzelmek világa egészen másként működik a különböző nemek esetében. Na ez az a témakör, amiben egy férfi többnyire kiszámítható, míg egy nő - férfi szemmel - általában érthetetlen rejtély.

Billy Hill 2023.02.28. 21:18:49

"Van a pasiknál ez a tipikus pásztázó tekintet, ami nekem olyan, mintha öntudatlan folyamat lenne náluk."

Pontosan, ez az alapműködés része. Folyamatosan szkennelni kell a környezetet potenciális veszélyekre.

(Egyesek ilyenkor még piros alapon fehér lepergő betűket és számokat is látnak, mint a T-800 :-)
süti beállítások módosítása