A szeretője mindent tudott rólam

2023. március 07. 07:54 - csajokespasik

       

                „Amikor lebukott, azzal indítottam, na mit írt ma rólam V.....nek.? És maga az arcára kiütköző döbbenet egy beismerő vallomás volt” - Ha létezik helyzet, amikor egy nő jogosan köphetne le egy férfit, akkor ez az. Ám Posztolónk mégse nyálmintával jutalmazta az árulást, mert az legalább annyira meglepte, hogy párja ennyire kapós portéka, mint az, hogy ezt meg merték vele tenni.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Nem mostani történet, mármint nem annyira aktuális, de számomra emlékezetes eset marad. Négy évig voltam egy férfival. Nem voltam se gyanakvó, se féltékeny, ezeket a tulajdonságokat valahogy mindig kicsinyesnek és rangon alulinak éreztem. Rossz érzést keltenek, én pedig nem akarom rosszul érezni magam az emberem mellett. A lényeg, hogy egy nap szépen kiderült, mellettem szeretőt tart. Nem éltünk együtt, volt rá alkalma. Elég csúnyán derült ki, ugyanis ők ketten valamin összecsattanhattak mert a csaj bejelentkezett nálam a közösségin. Ha ez még mindig nem volna elég sokkoló, kiderült, hogy a csaj mindent tud rólam. A hátam mögött szépen ki lettem dumálva. Ennél megalázóbb nem tudom, mi létezik!        

       

               Ismerte a gyenge pontjaim, azt, hogy mit szeretek az ágyban, pár hamis hülyeséget is benyögött, amit „párom” adagolt neki, amikkel saját fényét és nagyszerűségét emelheti neki. Hogy mióta jártak össze, nem tudtam meg, de én onnantól datálom, amikor kijelentette, vagy inkább felvetette, hogy ne töltsünk minden hétvégét együtt. Azt mondta, a szüleinek van rá most szükségük... Szép, gondoltam, milyen segítőkész az én párom. Mondtam neki, hogy nekem ez kevés, de csak annyit válaszolt, hogy ő ennél nem tud „többet adni.” Amikor lebukott, azzal indítottam, na mit írt ma rólam V.....nek.? És maga az arcára kiütköző döbbenet egy beismerő vallomás volt, nem is kellett mondania semmit. Úgy voltam vele, ha most a szemembe tagadja, leköpöm (nem szoktam ilyet, de ha létezik indokolt helyzet erre, akkor ez az) ez egy nagymértékű árulás.

Utólag visszagondolva, nem hittem róla, hogy olyan kapós pasi lenne, és olyan tökös, aki ezt meg meri velem csinálni. Elképzeltem, hogy a csaja esetleg nevetség tárgyává tesz engem, és ő vagy bólogat, vagy nevet, vagy rákontráz. Ezt már jobban kinéztem belőle.
Szánalmas ő is, meg valahol én is, hogy vak voltam, megbíztam benne. Utána pocsék érzés volt egy darabig, jó hír viszont, hogy idővel ezek tényleg elhalványulnak az emberben. A sérelmek feldolgozódnak, kisebbek lesznek, veszítenek jelentőségükből, a lényeg, hogy megszabadultam tőle – vagy ő tőlem. Nem tudom rangsorolni, hogy régebben hány módon is csaltak meg, vertek át, hiszen ha meg is történt, ők ügyesebbek voltak, mert nem tudtam, ha úgy is volt. Legalább most már van egy határozott kiindulási alapom!          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2418065820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.03.07. 09:30:15

"Nem hittem róla hogy olyan kapós pasi lenne", na itt van a kutya elásva.
Nyilván a megcsalás meg a szerető tartás beárazza a pasas lelkiismeretét és egyéb dolgokat, DE itt bizony az történt, hogy nem kapott tőled szemernyi megbecsülést se. Valószínűleg a hétvégéken mindent elkövettél hogy ne legyen kielégítve.
Ő meg szépen talált valakit aki alapos cuculázással fejezi ki a megbecsülést.
Persze ettől még ő is egy gyáva szar, mert nem mert téged lapátra tenni, inkább sunnyogott.

Lorrh 2023.03.07. 13:15:24

Na ez végre valóságszagú sztori. Ilyeneket én is hallottam párat.
Meg amikor felrohan a feleség a lakásba és a szerető meg bebújik a szekrénybe.

Almandin 2023.03.07. 18:46:10

Itt nem elsősorban a szeretőtartás a lényeg, hanem az, hogy a harmadiknak rengeteg bizalmas dolgot kiadott a férfi. Én ezt nagyobb hibának tartom, mint magát a félrelépést.
Azt se szeretem, ha valaki a barátainak meséli el a bizalmas dolgokat, hálószobatitkokat, de ez minősített eset. Erre az se ad felmentést, ha esetleg a nőnek is van egy rakás hibája. Nem tartozik harmadik félre.

szeme közé, laposan! 2023.03.07. 20:08:50

“ A hátam mögött szépen ki lettem dumálva. Ennél megalázóbb nem tudom, mi létezik!” Akkor képzeld el azt a szitut, amikor a hitvesi ágyatokban kúrja a legjobb barátnődet, akivel sokkal jobban élvezi, mint veled. Na? Így már jobb?

jegeskaveee. 2023.03.07. 23:59:47

Háháhááááá....:))))

Real_Time 2023.03.08. 08:25:52

Ideológiamentes, Boldog Nőnapot! Már el is indult a mainstreamen a "nők kevesebbet keresnek" nagylemez. Ez már amolyan tradíció, mint Karácsonykor a last christmas.

VOGAben 2023.03.08. 10:21:52

A nők kevesebbet keresnek és mégis többet találnak c. paradoxon. Pénzre, paripára és "pisztolyra" egyaránt igaz ez!! Nincs itt baj, csak pozitívan!

nyuszóka35 2023.03.08. 12:39:04

"Úgy voltam vele, ha most a szemembe tagadja, leköpöm (nem szoktam ilyet, de"

Bántalmazó vagy.

"nem hittem róla, hogy olyan kapós pasi lenne, és olyan tökös, aki ezt meg meri velem csinálni"

Mondom.

nyuszóka35 2023.03.08. 12:41:15

@szeme közé, laposan!: ... és mikor rájuk nyit, a "párja" szemrebbenés nélkül felajánlja, hogy nyalogathatja a heréit, amíg ő tömi a barátnőt...
süti beállítások módosítása