Ha a meló az első, bedőlhet a kapcsolat

2023. március 27. 07:33 - csajokespasik

       

               „Felelevenítettem neki az első találkozásunk pillanatait, de semmit nem láttam az arcán és én sírni tudtam volna” – Levélírónk a pasija felmenői közt keresi a teljesítményüldözés okait. Úgy látja, ha a párja nem vesz vissza a munkamániából, rá fog menni az egészsége, és talán a kapcsolata is.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Gondoltam már sok mindenre, de már nem tudok többre, ezért írok Nektek:
a párom nagyon fontos az életemben, vele tényleg el tudtam magam engedni az ágyban, sok gátlásomat feloldotta. Sokáig minden tökéletes volt, közös nyaralások, ajándékok, elkényeztetett, és én viszonoztam is. De az utóbbi időkben, mióta új munkája van, rettenetesen túlhajszolja magát, rossz nézni. És amikor hazajön, az ingerültségéből nekem is kijut. Hiába mondom, hogy ha így folytatja, rá fog menni az egészsége, azt mondja, most kell a pénz. És nem mondhat le melókat (de ha belehal, akkor kénytelen lesz...) Már a depresszió tüneteit is mutatja, egyedül kevés vagyok hozzá, hogy segítséget nyújthassak.        

       

               Amikor folyton a munkán agyal, nem azt kifogásolom, hogy úgy rám nem marad ideje, miatta aggódom. Az más dolog, hogy nem tud úgy koncentrálni rám, ahogy elvárnám, de azt nem tudom elfogadni, ha azt mondja, hogy utána jobb lesz, csak legyek türelemmel, majd túl lesz rajta. Ő jelenleg ennél többet nem tud a kapcsolatunkkal foglalkozni, de mégse szeretne elveszíteni, ezt kifejezte. Velem tervez, eleve úgy jöttünk össze, hogy ő már csak ilyenben gondolkozik. Nem tudom, mire vágyik most egy ilyen helyzetben lévő férfi egy nőtől, aki szereti.
Felelevenítettem neki az első találkozásunk pillanatait, de semmit nem láttam az arcán és én sírni tudtam volna. A családjában kerestem ennek a teljesítményüldözésnek okait, a szülei hasonlók, már amennyire megismertem őket, bár ez előítélet így. Azt mondja, nem lesz így örökké, és várjam ki a végét, de érzem valahol, hogy ennek mostanában nem lesz vége, és elveszítem őt.
M.          

 

 

3 komment
Címkék: hiba meló vallomás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7018081348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.03.27. 10:05:15

Nem tudsz mit csinálni. Előbb-utóbb rájön magától is hogy élni kell, nem örökké hajtani.

Lorrh 2023.03.27. 15:05:33

@body_andras: egyáltalán nem biztos hogy rájön, simán elviheti egy infarktus.

Real_Time 2023.03.28. 02:07:25

Segíts be neki, hamarabb meglesz.
süti beállítások módosítása