Miért baj, ha kérdezek...!?

2023. május 02. 07:37 - csajokespasik

       

               „A bizalom kiépítéséhez ketten kellünk mindössze, nem elég, ha csak az egyik válaszol. Nem azt kérdezem soha, hogy mennyit keres, illetve van-e a családjában nemesi származású” – Posztolónk sokat szeret kérdezni a találkákon, és még ha páran kifogásolják is ezt, neki semmi hátsó szándéka nincs, egyszerűen csak meg szeretné ismerni azt az embert, akivel kapcsolatba kívánna bocsátkozni. Miért olyan nagy bűn ez?        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Egyre többször hallom másoktól is, meg olvastam is valahol, hogy nem kell tudnod ismerkedéskor az illető előéletéről semmit. Nem is illik kérdezősködni... Nem kell mindent tudnod. De ha ismerkedünk, nyilván a szó maga is azt jelenti, hogy meg akarom őt ismerni, és igenis tudni akarom, hogy volt-e pl. rendőrségi ügye, mennyire hűséges, drogos, kicsapongó, szélhámos, ezek derüljenek ki az elején. És ilyenkor bizony kérdezni kell, máshogy nem megy, a válaszokat meg vagy elhisszük vagy nem, de ha odafigyelsz, látni fogod. Alapvetően a kérdések megmutatják, passzolunk-e.        

       

               Szóval, most én is keresgélek, és már máshol is belefutottam ebbe, hogy ne faggassam a másikat a múltjáról...de ha ez annyira zavarja, akkor van mit titkolnia, ...ha nem szívesen beszél magáról, az is egy red flag. Nem azt firtatom soha, hogy miért szakított, illetve, hogy bánt a korábbi barátnőivel. Csak beszélgetni akarok, ismerkedni... cserébe én is mindent elmondok, mert nincsenek titkaim, vagy titkos perverzióim, amikhez gyanútlan alanyokra vadászok : )
Mert a bizalom kiépítéséhez ketten kellünk mindössze, nem elég, ha csak az egyik válaszol. Nem azt kérdezem soha, hogy mennyit keres, illetve van e a családjában nemesi származású, és mennyire tartja tiszteletben a másik érzéseit: őt akarom megismerni, hogy milyen ember, tudunk e egymással mit kezdeni. Ennyi. Ez miért olyan nagy baj?          

 

 

7 komment
Címkék: randi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3918115024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2023.05.02. 16:26:01

Az ismekedés nem az, hogy leülsz, és kivalatod a személyt, akit kinéztél magadnak. Vallatni máshol szoktak.

Sadist 2023.05.02. 19:30:47

"Szóval, most én is keresgélek, és már máshol is belefutottam ebbe, hogy ne faggassam a másikat a múltjáról...de ha ez annyira zavarja, akkor van mit titkolnia, ...ha nem szívesen beszél magáról, az is egy red flag."

Nem, egyszerűen csak a férfiak nem szeretnek állásinterjúra járkálni.

Vén motoros 2023.05.02. 23:55:33

Mert ha lett volna rendőrségi ügye, meg drogos lenne, vagy kicsapongó és szélhámos, valamint szoknyapecér, azt érdemes tőle jól megkérdezni, hiszen nyilván őszintén válaszolna rá. Mi ez? Személyzetis et-nő káderezése és állásinterjúja? Mindezek megismeréséhez sok idő szükséges, és hogy úgy mondjam, ezek az ismeretek "maguktól" jönnek, nem ablaktalan kihallgató szobák homályában való faggatózás útján. Gondolj arra, hogy az ember nemhogy ezeket, de ennél sokkal többet is megtud a közvetlen kollégáiról, de ahhoz bizony évek kellenek.
Gondolom, te is beszámolsz neki az életedben eddig előfordult férfiak PONTOS (és nem jócskán elhazudott) számáról, különös tekintettel az egyéjszakás kalandjaidról. Nem igazán életszerű a megközelítsed.

Hol szedted össze azt a téveszmét, hogy így kell ismerkedni?

látjátok feleim szümtükkel 2023.05.03. 09:04:38

@Vén motoros:

Helo!
A vén motorod meg van még? Most találtam egy csudás könyvet, Motorkerékpárok 1957. 281 csoda van benne. Benned mg egy vén motoros.:D

Vén motoros 2023.05.03. 09:16:03

@látjátok feleim szümtükkel: Az én vén motorom a Panni robogó és a Verhovina moped volt. Korábban tisztáztuk, de mára talán már homályba veszett, hogy én _átvitt értelemben_ vagyok Vén motoros, pl., hogy "ő már _vén motoros_ a saját szakmájában", ami nálam a villamosmérnökség. Amúgy - a Panni robogóból kikövetkeztetheted - vénnek elég vén vagyok. Azért az még, ha ritkán is, de eszembe szokott jutni, hogy régen miért futottam a nők után...

látjátok feleim szümtükkel 2023.05.03. 21:11:23

@Vén motoros:

A Panni már valóban vén motor, az eleje idén mehetne nyugdíjba, de speciel a vén motorosal nem a korodra céloztam, hanem inkább arra, hogy a kommentelésben "vén motoros" vagy.

2023.05.10. 23:56:01

@Vén motoros:
Akkor a nick javításra szorul:
Te vén villany motoros vagy
süti beállítások módosítása