A hátam mögött találkozgatnak

2023. július 07. 07:55 - csajokespasik

       

               „Nem szeretek időt és energiát pazarolni olyan kapcsolatokra, ahol én nem vagyok tényező. Ám még mindig menthető lenne, ha tisztázná a dolgokat” – A barátnő a pasi baráti köréből választott magának havert, és nem mondja meg, miért járnak össze privátban. Posztolónk tudja, hogy nem ő a nagyŐ, mégis szeretné még kihozni ebből a dologból a legtöbbet, így újabb esélyeket ad neki.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A barátnőmmel 7 hónapja vagyok együtt. Bevittem a baráti körömbe. Ott mindenkivel eldumálgatott. Volt, hogy én előbb léptem le, míg ő maradni akart. Akkor még nem voltam féltékeny, csak amikor kiderült, hogy összejár privátban is valakivel onnan. De nem mondja el, ki az. Emiatt gyanús nekem.
Ő egyáltalán meg sem akarja hallani az érveimet, csak arról győzköd, hogy nem csal meg. Persze, hogy ezt mondja. Gondolataimnak még a negyedét sem hagyja elmondani, rögtön félbeszakít és gyorsan leállít. Nem értem, miért találkozik vele kettesben és ha nincs semmi köztük, olyankor én miért nem vagyok elhívva? Nem csak mondogatni akarom, de ha valaki ennyire semmibe veszi a másikat, annak igenis legyen következménye.        

       

               Azt mondja, csak haverok. Már az elejétől tudtam, hogy ez nem lesz hosszú távú, de addig se alázzon meg a barátaim előtt. Tudom, hogy nem ő a másik felem, és nem is úgy gondolom, hogy rajta kívül senki más az életben nem kell. Mégis mindent megteszek értünk, de belátom, ha nekünk csak ennyi idő jutott. Személy szerint úgy gondolom, hogy addig úgysem jut el a kapcsolat, hogy mindent meg tudjunk oldani, amíg szeretjük egymást. A titkok és sumákolások miatt. Ma már túl könnyen mondanak le az emberek a másikról, ha jön egy izgalmasabb, érdekesebb valaki...túl könnyen engedik el a másikat, és a legrosszabb, hogy hazugságok a kísérő jelei. Nem szeretek időt és energiát pazarolni olyan kapcsolatokra, ahol én nem vagyok tényező, de még mindig menthető lenne, ha tisztázná a dolgokat.          

 

 

11 komment
Címkék: féltékeny

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5218161698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.07.07. 09:45:14

Nov. 1.
Nem tudom, de nekem a feleségem gyanús. Ma este, mikor hazajöttem, egy kardot találtam otthon a szobában, de a feleségem megmagyarázta, hogy hogyan esett be véletlenül az utcáról a kard, mikor lent elmentek a katonák; hát, ami igaz, az igaz, nagy szél volt ma.

Febr. 15.
De nekem mégiscsak gyanús a feleségem. Ma gyereket szült nekem, hát nézem a gyereket, vörös haja van és három füle, nézem a szobaurat, annak is vörös haja van és három füle, de furcsa találkozás, mondok, de a feleségem megmagyarázta, hogy aszongya, biztosan ikreknek akartak születni, aztán meggondolták, és összementek mégis, de siettükben az egyiknek a másik füle kimaradt, hát ebbe lehet valami.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.07. 10:48:59

"Volt, hogy én előbb léptem le, míg ő maradni akart. "

Első hatalmas negatív előjel. Már ekkor kellett volna készíteni a lapátot.

_Amatőr_ 2023.07.07. 10:59:16

Hány évesek vagytok? 14?

antisocialnetworkagain 2023.07.08. 06:34:27

Túl gyakran jönnek a posztok. Ennyi kamut nehéz így feldolgozni.

larvar0 2023.07.08. 10:11:30

Nem menthető, nincs mit tisztázni, balek vagy, csak a pinából még kapsz egy kicsit időnként és emiatt tűrsz.
Jó lenne megválogatni nem csak a lotyódat, hanem a baráti körödet is, akik a hátad mögött kúrogatják. Szóval nem csak a ribi szemében vagy balek, de a baráti körödben se néznek semmibe. Az egy dolog, hogy egy féreg beakasztott a csajodnak, ez egy aljas barátok jelentene, de az, hogy erről semmi információd nincs, azt se tudod kicsoda, melyik kan mászta meg a nődet, feléd teljes a hírzárlat, mindenki csak összesúg a hátad mögött, kiröhögnek, az elég megalázó és az összes állítólagos barátodról kiállít egy negatív bizonyítványt.

luis5 2023.07.08. 13:16:59

Hát rajott a csaj h valaki jobban kikormolja. Valjatok el békében és sürgősen.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.07.08. 13:46:19

"Már az elejétől tudtam, hogy ez nem lesz hosszú távú"

Akkor már tegnap fejezd be.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.07.08. 13:52:57

Vicces, hogy a barátaid közül senki nem árulja el, kivel szűrte össze a levet a csajod. Erre az egyetlen észszerű magyarázat az, hogy mindegyikkel.

Vándorserlegként adják tovább egymásnak, és mindenki beleteszi a magáét.

fkv.119 2023.07.09. 11:12:27

"A hátam mögött találkozgatnak"

Akkor fordulj meg!

:D

fkv.119 2023.07.09. 11:15:57

"Ma már túl könnyen mondanak le az emberek a másikról, ha jön egy izgalmasabb, érdekesebb valaki"

Mivel ma már csak kurvák vannak, nem hercegnők.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.10. 14:09:57

@fkv.119: Ez így működik már régen észrevettem
süti beállítások módosítása