Elromlott a mobilja, hát elvette az enyémet

2023. július 10. 07:37 - csajokespasik

       

               Levélírónknak alapból fejlett az empátiája, így párja kezdettől fogva megkapta az érzelmi támogatást. Azonban 2 év után a pasinak mindez természetessé vált, és leszokott a viszonzásról. A barátnő most lassan le kívánja építeni ezt a kapcsolatot, de nem tudja, hogyan lásson neki. A drámai helyzetektől iszonyodik, mint ahogy attól is, hogy neki fel kell majd sorolnia párja bűneit, amiket persze tagadni fog.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sokáig én is olyan férfit kerestem, aki ki tudja mutatni az érzéseit. Azt hittem, találtam is egyet, vele 5 éve vagyok együtt, de a feléje mutatott szeretet, odafordulás, őszinteség ma már nem elég, mert már csodálatot vár, és átment abba az egész, hogy csak az ő érzelmi szükségletei kielégítéséről szóljon minden. Arra ilyenkor soha nem gondol, hogy én is szívesen beszélnék magamról, az neki már unalmas. Ezt így ki is mondta. Aztán csodálkozik, ha én már nem töröm magam nagyon, hogy mindenben kiszolgáljam. Nekem alapból fejlettebb az empátiám, így tőlem kezdettől fogva megkapta az érzelmi figyelmet.        

       

               Aztán 2 év után neki ez olyan természetessé vált, hogy érdeklődését vesztette, mert megszokta. Észre sem veszi az erőfeszítéseim. Engem már nem értékel, de magáról mindig szívesen beszél, ha kell, ha nem, és bárkinek – volt, hogy fontos dolgokat ismerősökön keresztül tudtam meg.
Csak a saját igényei érdeklik, azt csinálja, amihez kedve van. Beleszokott abba, hogy az ő igényei mindig ki vannak elégítve. Hogy ő megváltozhat, abban már nem hiszek.
...Elromlott a telója, és elkérte az enyémet. Azt hittem csak addig, míg nem szerez egy másikat, pár nap...de rájött, hogy ez így kényelmesebb és olcsóbb is, abba nem gondolt bele, hogy nekem is fontos és én is használnám. Nem gondolt ebbe bele, csak fogta, elvette. Amikor szóltam érte, azt mondta, hogy üzemeljem be a régit... Itt kicsit felkaptam a vizet, és utána durcásan visszajuttatta. Sok ilyen történet van és épp ezért kérdezném, hogy hogyan építhetném le ezt a kapcsolatot? Iszonyodom a nagy drámai szakítástól, de attól még jobban, hogy nekem fel kell majd sorolnom mindent, ami bántott, mint a bíróságon, és ő meg tagadni fog, hogy nem így érezte.          

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8918163774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.07.10. 08:14:06

"olyan férfit kerestem, aki ki tudja mutatni az érzéseit"
megint a diznihercegnős attitűd, mert azt feltételezi hogy a férfi érzései kizárólag az ő csodálatára korlátozódnak. Hogy ezt akarja átélni folyamatosan.
A vége álkérdés, amióta Szergej Nyikolajevics Goszting feltalálta a szakítás könnyű módját.

szeme közé, laposan! 2023.07.10. 11:18:11

Ghosting lesz a megoldás, de ezt már:

1. említették előttem is
2. te is tudod
3. azt is, hogy így fogsz tenni.

Van valami okés film a mozikban mostanság?

body_andras 2023.07.10. 12:00:20

@Lorrh: Ravasz egy gazember volt ez a Szergej.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.10. 14:08:09

Sok idióta rinyalo picsa. Ez kell nektek erre buktok. A normális rendes pasikat meg magasról leszarjátok vagy átveritek. Undorító

_Amatőr_ 2023.07.10. 15:02:24

Nem értem, mi a bajod. Azt kaptad, amit kértél.
5 év után edd is meg szépen, amit főztél!

antisocialnetworkagain 2023.07.10. 15:28:25

2 év az új 7 év. Z gen. vs. bommer

Sztravinszka 2023.07.13. 12:41:00

Hozzászoktattam egy faszit 2 év alatt, hogy lábtörlő vagyok. Most már így 5 év után kezd zavarni, hogy lábtörlőnek használ. Szerintetek most mi legyen?

fkv.119 2023.07.14. 20:51:21

@Supergranat az igazságosztó: Így van, azt kapta amit megérdemelt. Majd máskor választ kockásinges rendszergazdát.
süti beállítások módosítása