Ilyen az élet egy nőnemű Sztálinnal

2023. július 13. 07:33 - csajokespasik

       

               A barátnő három hónapig tökéletes, majd elindul az idomítási szakasz, illetve csak indulna, ugyanis a pasi ellenáll, nem tűri, hogy mindenről letiltsák. Levélírónk szerint azért volt ilyen a csaj, mert rossz kapcsolatból jött, ahol talán meg is csalták, és ezúttal nem akarta a véletlenre bízni. Íme egy barátnő, aki túl sokat kér, túl korán.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Tavalyi történet, úgy kezdődött, hogy kb. három hónapig maga volt a tündibündi, aztán elkezdett szankcionálni, letiltott barátokról, szabályozta a szabadidőm, kijelölte az összeköltözésünk időpontját – önhatalmúlag, amire amúgy nem került sor. Hamar észrevette, hogy ezeket nem igazán vagyok hajlandó végrehajtani teljes mértékben, de több figyelmet szenteltem neki, gondoltam, erre megy ki az egész... Aztán faggatni kezdett, hogy biztos nem találkozom már azokkal a barátokkal? (mert egyszer látta őket, akik amúgy teljesen átlagosak, normálisak, és utána végig azon puffogott, hogy ezek alkoholista söpredék tahók – amúgy nem azok).        

       

               Neki bárki alkoholista, aki ránéz egy üveg borra, vagy ilyesmire, és ebből arra tippelek, hogy a családjában lehettek e téren gondok, akkor szokott ez ilyen formában előjönni. Mindössze egyszer tudtunk elmenni vacsorázni, mert utána én nem akartam... nem tudtam mellette ellazulva enni, mert befeszültem, hogy most azt nézi, hogyan emelem a kanalat a számhoz, és ha nem az elvártaknak megfelelően, akkor ebből is levon valami következtetést... Mint ahogy abból is, hogy vajon merek-e rendelni egy pohár sört narancslé vagy tonic helyett, amiből holnapra újabb szankció nézhet ki.

Beleszólt az öltözködésembe is, de nem ám finoman felvezetve, ajánlva mást, hanem úgy utasítva, mint Sztálin. Ezzel szemben a közösségire csak boldogságos képeket rakott ki rólunk.
Azt mondta, nem tudja, meddig bír engem elviselni az egészsége...mintha én egy betegség lennék, amit ki kell heverni! Szellemi munkát végzett, talán ezért is volt túlagyalós.
Egyszer kaptam valakitől egy doboz sört, épp hozzá mentem, és beraktam a hűtőjébe, sokáig ott állt, még csak nem is az volt, hogy azonnal rárobbantam volna. Egyszer csak nem volt ott. Kérdem, hova tűnt, azt mondta, kidobta...
Amikor szakítottam vele, minden szemrehányását rám zúdította... azt írtam neki, hogy üzenje majd meg, hogy talált e az elvárásait maradéktalanul teljesítő embert a világon, mert meg szeretném ismerni... azért volt ilyen szerintem, mert rossz kapcsolatból jött, ahol talán meg is csalták, és most nem akarta a véletlenre bízni. Ezt nem tudom biztosan, csak a viselkedése erre utalt, magáról nem sokat mesélt, ellenben belőlem mindent igyekezett kiszedni. Végül ő váltotta valóra azt, amitől félt, mert sokat ügyködött rajta...          

 

 

10 komment
Címkék: emlék szivola

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1218165930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2023.07.13. 12:13:01

Kezdenek megint divatba jönni az állatmesék…:)

Sztravinszka 2023.07.13. 12:47:24

Nem tök mindegy, ki miért degenerált?

body_andras 2023.07.13. 13:32:56

Kidobja a sört, te jó ég micsoda elvetemült sárkány.
De az a sanda gyanúm hogy a haverjaid sem rózsát szorongató szűzlányok voltak...

God Harald 2023.07.13. 14:19:06

@body_andras: még délelőtt én is éktelen haragra gerjedtem ezen, de akkor még minden más volt!

antisocialnetworkagain 2023.07.13. 17:53:59

Nem olvastam. Volt valami kérdés, amire reagálni kell?

Real_Time_2 2023.07.14. 05:35:01

Macskát neki, azzal el lesz majd.

Chendrys19 2023.07.14. 09:11:51

Hmmm... ha ez fordítva történne - a férfi szólná le a nő barátait, írná elő az öltözködését, dobná ki a cuccait -, akkor mindenki egyből erőszakos bunkónak nevezné a férfit és bántalmazó kapcsolatot kiáltana, amiből azonnak menekülni kell. Érdekes ez a kettős mérce...

Real_Time_2 2023.07.14. 12:03:43

@Chendrys19: Azontúl hogy érdekes akadnak más problémák is a feminista rendszerrel:index.hu/belfold/2023/07/14/nok-40-korkedvezmenyes-nyugdj-transznemu-selmeczi-gabriella/

Én már csak egy sört kérek :)

fkv.119 2023.07.14. 20:59:23

"aztán elkezdett szankcionálni, letiltott barátokról, szabályozta a szabadidőm, kijelölte az összeköltözésünk időpontját"

Mert hagyod neki.

"Ezzel szemben a közösségire csak boldogságos képeket rakott ki rólunk."

Van aki nem olyat? Az egész egy reklámfelület, az elérhetetlen élet mutatása. Látjátok milyen boldog vagyok? Ti meg nem, bibibiiii...
süti beállítások módosítása