A barátom jobban szeret egyedül inni

2023. augusztus 21. 07:40 - csajokespasik

       

               A pasi régebben sem volt valami nagy problémamegoldó, és ráadásul most depressziószerű tüneteket is produkál, így Posztolónknak már csak észre kéne vennie, hogy rég semmibe van már véve, és továbbállni. Ám nem ilyen egyszerű, mert dolgozik benne a megmentési kényszer.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A barátom egy ideje be van fordulva, viszont nem akarok tolakodni és rámenős lenni, elvárva, hogy egy csapásra megoldódjon benne ez az egész. Nem vallatni akarom, hogy kiszedjem belőle, mert nekem is volt előtte olyan barátom, aki meg akarta nekem magyarázni, hogy mi zajlik bennem, amikor nekem volt rossz szakaszom... mindent megmagyarázott, addig forgatva a mondatait, hogy neki legyen igaza.
Ő nem kéri a segítséget, de szerintem, ha nem akar megnyílni, annak az az oka, hogy nem is tekint rám olyan félként, akinek ezt megtehetné. De ha nem nekem, akkor kinek? Ha ennyire se tart... Van bennem egy ilyen megmenteni a másikat -dolog. Tudom, hogy ő sértődékenyebb, és hamar felkapja a vizet, olyankor azt érzem, hogy igazságtalan velem, de ha megbánt, az nem mindig látszik rajtam.        

       

               Az se megoldás, ha csak az igazat mondanám neki, mert a legtöbb ember narcisztikus, és pont azt nem viseli el. Nem élünk együtt, de amikor elmegyek hozzá, azt látom, hogy nem csinál semmit, csak a gép előtt ül, és későn fekszik. Jelenleg két hete nem találkozunk, pedig semmi egyéb dolga, nem dolgozik.
Ha pedig azt írnám neki, hogy ha megunt engem, akkor legalább szóljon, az hisztinek tűnik, meg pont olyan viselkedésnek, amire pont most nincs szüksége. A másik, amit láttam nála, de nem tettem szóvá, hogy egyedül is iszik...én csak társaságban, mert egy kis alkohol ellazít mindenkit. De nála látom, hogy tele a hűtő sörrel, és mindig találok nála üres borosüvegeket. Azt nem tudom, hogy mennyi idő alatt termeli be ezeket, de az üvegek mindig mások, tehát nem az van, hogy hetekig ott álltak volna ugyanazok. Azért gondolom, hogy egyedül iszik, mert tudom, hogy senki mást nem fogad, mondta, engem is csak unszolásra.


Én érzékenyebb vagyok a másikra, de ez fordítva nincs így. Volt, hogy vitáztunk korábban, és ő utána simán hazament és lefeküdt aludni, lezárva részéről. Megoldás nélkül.
Szeretném ebből kizökkenteni, ami nem reménytelen, mert ha másokkal találkozunk, nem ilyen, csak nekem.
- Azért ilyen, mert annyira megszokott már, hogy nem számít, mit gondolok?
- Úgy érzi, kár energiát fecsérelnie rám?
- Ő 30 feletti, változhat?
- Vagy ennyi volt, csak észre kéne vennem?
- Viszont ha ebben az állapotában hagyom el, az nem cserbenhagyás?      

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr618197559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisocialnetworkagain 2023.08.21. 12:05:55

Igen.
Igen.
Nem.
Igen.
Nem.
Kérem a következőt.

Betteli 2023.08.21. 12:43:01

Nem miattad van.

Menekülj, és keres egészségesebb párt és kapcsolatot, nem fogod tudni megmenteni - saját magától.

szeme közé, laposan! 2023.08.21. 13:14:26

Biztosan van olyan a környezetedben, aki sör/bor/pálinka nélkül is szívesen felpróbálna téged. Na, az ő társaságát keresd inkább.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.08.21. 15:25:37

Az alkoholizálás önmagában is elégséges ok arra, hogy mást keress magadnak.

Persze nem akkor, ha te is megiszol annyit, csak társaságban.

"egyedül is iszik...én csak társaságban, mert egy kis alkohol ellazít mindenkit."

Vannak, akik alkohol nélkül is jól tudják érezni magukat. Nézz egyszer végig egész estén át színjózanon egy alkoholtól "ellazult" társaságot. Nem egy felemelő élmény.

Rubasov nertárs 2023.08.22. 12:11:28

Az a tény önmagában is árulkodó, hogy a semmitevő, munkanélküli alkesz wannabe Türk Róbertet ahelyett, hogy elküldenéd a búsba itt próbálsz meg tanácsot kérni arra, hogy hogyan lehetne, illetve meg lehet-e egyáltalán javítani. Bizony a kulcs az smv-ben és szintezésben van itt is. Nagyon úgy néz ki, hogy a hozzád képest klasszsokkal jobb (legalább 2-vel) esztétikumért (csak erre nem volt panasz) benézed a nárcizmusát, alkoholizmusát és azt, hogy bár semmi dolga nincs mégis hébe-hóba van csak szex, ha egyáltalán.
Normális, kiegyensúlyozott, mellérendelt klasszikus kapcsolatra csak egy hozzád hasonló esztétikumú és anyagi helyzetű fickóval van, de ez sajnos a szintbelövés után csak plátói tanács. Így pedig kb. mindegy mit csinálsz, mert a neked megfelelő esztétikumú 30-as férfiak között csak akár több komolyabb problémával rendelkezőt fogsz találni. Ennek alapján azt tanácsolom hogy engedd el a klasszik kapcsolatot és kúrogass kötetlenül a nálad esztétikumban jobb kanokkal amíg megteheted, azaz amíg ki nem öregedsz a húspiacról. Utána az idősödő szingli életre való berendezkedés marad, mint lehetőség (kisállat, utazgatás kávézgatás a hozzád hasonszőrűekkel).
süti beállítások módosítása