Az újrakezdés után olyan lett, mint volt

2024. április 02. 07:55 - csajokespasik

       

               Az újrakezdések mindig rizikósak, hiszen annak valami oka csak volt, ha a szakítás egyszer már ki lett mondva. A pasi tudja magáról, hogy nem fog változni, és valószínűleg azok az okok sem, amik miatt szétmentek. Most az újrakezdés egy dolgot hozott: rengeteg kételkedést, amik miatt úgy tűnik, mintha magát a szakítást kezdenék újra.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

A barátnőm Vecsésen él, én meg Érden, tehát van egy kis távolság, de nem vészes. Nem is ez volt a probléma. Neki nagyobb volt a társaságigénye, mint nekem, sokat mászkált el. Én ebben nem korlátoztam. Láttam már az elején, hogy nagyon fontos számára a nyüzsgés, a magamutogatás, egy-egy új ruhában megjelenni... és az, hogy visszajelzéseket kapjon egyfolytában. Mindig én kerestem, és ő gyakran úgy ment el valahova, hogy engem nem is hívott. Utólag tudtam meg. És itt jön a képbe ez a kis távolság, merthogy gyakran hivatkozott erre, hogy úgyse tudnék most elindulni...
Sajnos olyan világot élünk, ahol mindenki csak magával foglalkozik, ő az első, és ha a másik nem játszik ennek megfelelően, „hibás” félként lesz megjelölve.        

       

               Ez odáig ment, hogy egy idő múlva azt mondta, hogy nem felelek meg az igényeinek, mert többet várna el a pasijától. Hogy mi többet tehettem volna, nem tudom most se. A szex rendben volt, sőt, még a szakítás után is igényt tartott rám egy darabig ebben. Majd elbúcsúzott, lezárt, és mintha meg is könnyebbült volna.
Aztán valami történt vele, mert pár hét múlva azt mondta, kezdjük elölről. Ez is furcsa, de engem az érdekelne, hogy az alatt a pár hét alatt vajon őt milyen hatások érték, hogy így döntsön? Most ha olyan igénye van, akárkivel próbálkozhatna, aki megfelel az elvárásainak, mindenhova elkíséri és rajong érte. Én nem vagyok ilyen.
Ha ő nem akarja az újrakezdést, én is meglettem volna nélküle. Annyi még hozzátartozik, hogy szakításkor elmondtam neki, mit gondolok róla, hogy egoista és narcisztikus, és ez ellen nem is tiltakozott.

Ő csak annyit rótt fel nekem, hogy nem nyüzsögtem körülötte annyira. És ez is igaz. Szóval belevágtunk. De az újrakezdés után olyan lett, mint volt. Nem vártam tőle magyarázkodást, hiszen ő nem kívülről látta magát, talán erre nem is képes. Mindössze annyi történt, hogy amiket elmondtam neki róla, azokat felnagyította, és tök más szavakkal adta vissza. De ezeket én nem így mondtam. Én máshogyan működöm, de abban igazat adtam neki, hogy eljárhatnánk többet együtt. Aztán azt kérdezte, hogy nekem vele van-e a bajom ? És hogy amiket mondtam neki, szerinte súlyos, mert nem tudja, mióta tartottam magamban. Mert ezzel azt éreztettem vele, hogy rossz vele lenni.
Akkor ha úgy nézem, most újrakezdjük... a szakítást          

 

 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2718368695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2024.04.02. 11:03:23

Vecsésen káposzta van, Érden meg cigók. Ennyit tudok hozzátenni a saját erőmből.

Nevem senki. 2024.04.02. 12:23:46

Az újrakezdés után Magyar Péter is olyan lett, mint volt.

God Harald 2024.04.02. 12:39:38

@Lorrh: akinek meg teje van, az szoptasson!

Lorrh 2024.04.02. 13:38:13

@God Harald: bizony! Ha van teje, van ideje, miért ne szoptasson!

Most jövök egy női fórumról és a téma előadója szerint -aki egy "sokat tapasztalt" férfi - a pasik így beszélnek a csajukról akit épp megdugtak és utána a haveroknak a kocsmában ez megy:

Szóval megjön Béla az adott hölgytől és már jön is:
- Bélukám! Átlátszó a füled komám!
- Jaaa sácok! Leszívták az agyam! Ez a csaj… Tereza Orlowski ehhez képest szende szűz! - Gyerekek. Ahogy ez nyelte… Féltem, hogy elröhögöm magam.
- Nem má… Olyan kis szerelmesnek nézett ki tegnap.
- Az is volt, de bekapcsolt a parafaktor, hogy megtartson és olyan kezes bárány lett, hogy megszűnt benne minden ellenállás!
- Isten vagy Bélú!
- Tudom komám!
- De valami konkrétat is nyomjál már! 3 hete szingli vagyok.
- Mit meséljek. Olyan cukin röfög szopás közben, mint egy kismalac. A bundás meg kicsit Hitleresre van nyírva. Tudod. Ő az a fajta, aki szerint a pasik közül csak a pedók pörögnek a kopasz pu…ira.
- Jaaaj istenem. Na az még egy okoska kaszt. Még! Még!
- A kis nyelvecskéje meg olyan volt, mint mikor Sanya eszméletlenre itta magát azután hogy az asszony kirúgra és oldalt fekve kilógott a nyelve.
- Wuhahahaha!!!! Ordenáré röhögés.
… a seggén meg van egy tök idióta anyajegy…
- Wuhahahahah!!!
… a melle meg úgy laffogott amikor ugrált, hogy szó szerint csattogott.
sírvan yüszítős suttyó röhögés.

Nevem Senki Most 2024.04.02. 18:17:53

Egyik haverom mondta: Én a szomszéd kerületbe se szívesen megyek át, nemhogy a szomszéd városba.
Ez meg még messzebb van.
Aztán azt is mondta, hogy aki a szomszédba jár, annak másmilyen problémái lesznek.
Ezt lehet beosztani.

Motorogre 2024.04.02. 20:14:20

Érdekes kis eszmefuttatás, már ha igaz. Annyit kéne tudni, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó !
De miért vágtál bele az ujrakezdéshez, ha "én is meglettem volna nélküle" ?
Nincs jövője ennek a kapcsolatnak - tehát tipli !

God Harald 2024.04.02. 21:03:02

Nahát, mi annak idején nem is használtuk a nárcisztikus szót. Most meg mekkora divat lett. Mint a pszichológia…manapság, ha valakinek nem fussa pszicho diplomára, az elmegy kócsnak. Bútorasztalos meg már alig van!
Hát…nem egy mobilis nép a magyar. Egy Érd-Vecsés viszonylat már odaver egy ilyen szép szerelemnek.:(

God Harald 2024.04.02. 21:09:44

@Lorrh: hát ez meg már milyen dolog?!:(

jajnemár 2024.04.02. 21:29:53

Nem a te nőd, minek erőlteted?

Lorrh 2024.04.03. 13:00:40

@God Harald: a te baráti köröd így beszéli ki egymás csaj ügyeit? Én ilyen tahó dumákat még nem hallottam.

God Harald 2024.04.03. 18:55:34

@Lorrh: hát nem. Fiatal, 18-20 éves koromban elég bunkó voltam, de az élet helyretett.
süti beállítások módosítása