Nem tudok az anyjával versenyezni

2024. május 10. 07:44 - csajokespasik

       

               „Inkább magamra erőltetem a türelem maszkját és várok. Vagy az célravezetőbb lenne, ha én is felvennék egy ilyen lazaságot?” - Levélírónk párja több időt tölt a muterjánál, mint a közös lakásukban, és a pasi úgy látja, hogy így teljesen értelmetlen volt az összeköltözés.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Hivatalosan is élettársak vagyunk. A párom alig jön haza, pedig jó lakásunk van, mindenhez közel, jó környéken. Mert az anyukájánál van inkább szívesebben. Pedig itt is mindene megvan. Én mindent megteszek azért, hogy jól érezze magát velem. Rávett, hogy járjunk el táncórákra, ami nem az én világom, de érte megtettem. Tehát én sok mindenre hajlandó volnék. Eléggé zavar, hogy mostanában ahelyett, hogy hazajönne, meló után inkább az anyjához megy, ami egyáltalán nem esik útba neki.        

       

               Van, hogy ott is alszik, és még felém figyelmesség az, ha szól előtte. Ennyi erővel össze se kellett volna költözni. Mindig próbálok megadni mindent, anyagilag is, érzelmileg is, de ezt nem értem. Évek óta vártam már egy ilyen helyzetet, hogy valakivel összeköltözni és elkezdeni egy közös életet, ...ami kapcsán sok mindenre számítottam, de erre nem.

Nem akarok az anyjával versenyezni. Nem beteg, tehát nem ápolni megy hozzá. Úgy érzem, fölöslegesen telik az idő. Nekem kiszámítható körülményekre van szükségem, de gyakorlatilag ez most nem így alakul. És mondhatnám, hogy ez még mindig nem olyan súlyos probléma, kívülállóként ezt is mondanám, de inkább magamra erőltetem a türelem maszkját és várok. Vagy az célravezetőbb lenne, ha én is felvennék egy ilyen lazaságot? Hogy megyek, ahova kedvem van és amikor kedvem van?          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2418400585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elismert felhasználó 2024.05.10. 08:56:08

Ja, a maminak nagy farka van és jobban dug nálad......

Rubasov nertárs 2024.05.10. 11:13:28

Azt ugye tudod, hogy a csaj nem a mamihoz jár, hanem a nálad durván 3 kategóriával jobb kanjához/kanjaihoz.
Persze tarcsiba jó ha ott van a vagyonos, de külsőre max. átlagos fickó, mert ha 35 felett lepottyan arról a bizonyos körhintáról nem árt ha van hová fordulni, meghát az amorosóval/amorosókkal való önfeledt kufircolás közben "besikerült" gyermeket is fel kell nevel(tet)nie. Addig is hagyd, hogy minden késő este az öledbe pihenje ki a "mamival" való "mélyenszántó" ba... akarom mondani "beszélgetések" fáradalmait.

Nevem senki. 2024.05.10. 16:04:58

Hívd már fel valamilyen ürüggyel anyut mikor a csaj ott van, az ürügy végeztével meg hívasd már a telefonhoz a csajt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.05.11. 08:35:27

@elismert felhasználó:

"Hivatalosan is élettársak vagyunk."

Vagyis bejegyzett élettársak, nem férj és feleség. Ez ugye egynemű pároknál van.

"Rávett, hogy járjunk el táncórákra"

Vagyis szinte bizonyosan nők.

@Nevem senki.:

Az az érzésem, hogy a levélíró ezt az ellenőrzést már megtette.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.05.11. 08:37:09

@Nevem senki.:

Nem fog tudni a telefonhoz menni, mert épp leszaladt a boltba.
süti beállítások módosítása