Távkapcsolatban lehet jövőkép?

2024. október 08. 07:59 - csajokespasik

       

               Mitől lehet az, hogy olykor a barátnő rendkívül lelkes az összeköltözés gondolatára, máskor meg teljesen elzárkózik? Ha Posztolónk nagyon gyanakvó típus lenne, arra gondolna, hogy a köztük lévő távolság akkora, hogy beférkőzött egy harmadik fél is.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Mi elég messze lakunk egymástól. A barátnőmmel meg tudtuk volna idén oldani az összeköltözést, de miatta nem sikerült, és az a lehetőség, ami nyáron adódott, már nincs. Sokkal egyszerűbb lett volna nyáron megoldani ezt, túl lenni rajta, de nem oldottuk meg. És nem tudom, miért. Igazából ott, ahol lakik, semmi nincs, ami érthető okkal odakötné. Mindig ő jött azzal, hogy legyen közös jövőkép, de árulja már el nekem valaki, hogy egy hosszú távkapcsolatban milyen jövőkép lehet?        

       

               Az a lehetőség, ami volt, eleinte neki is tetszett, majd elutasította, kihátrált. Rengeteget gondolkoztam rajta, végül elengedtem a dolgot, és próbáltam megérteni az ő szempontjait. De mindig is ez ment, hogy néha megváltozott a hozzáállása, hogy igen, hozzám költözik, aztán megint elzárkózott. Oké, mindenkinek változik valami az életében, csakhogy ezekről nekem nem szól. Ő is kérte, hogy oldjuk meg, próbáljunk valahogyan együtt élni, mert szeretjük egymást és van elég érzelem, velem akar lenni. Aztán hirtelen az ellenkezőjét mondja.
Ez mit jelenthet? Most ha nagyon gyanakvó lennék, és kívülről nézném, azt mondnám, hogy ott, ahol él, talált valakit. Bár ő egyáltalán nem az a típus, aki így félrelépne. Viszont akkor hogyan jöjjek rá, mi az, ha nem avat be?          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9318703436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elismert felhasználó 2024.10.08. 08:29:09

Távkapcsolatban jövőkép.... Telefonos szex?

Dænerys Targaryen 2024.10.08. 10:17:28

Nyáron nem célszerű költözni, mert kihúzod a hűtőt és akkor megromlik minden ami benne van. Télen kell.

bz249 2024.10.08. 10:22:43

@Dænerys Targaryen: ez egy hülye kifogas... termeszetesen lehet a hutot aggregatorrol uzemeltetni es akkor nem romlik meg semmi benne. Viszont esetleg felborul benne Tetrapack es kiomlik a tej, amikor a tehetauto belehajt a katyuba. Tehat megis erdemes megvarni azt, hogy a ho rendesen befedi az utat.

Lorrh 2024.10.08. 17:07:41

@bz249:
Befútta az utat a hó,
Céltanul fut a fakó,
Eleresztve kantárszárat,
Búbánatos a gazdája,
Hogy így megcsalt, sose hittem,
Büntesse meg az úristen!

Andy73 2024.10.09. 10:01:59

Erre csak ő tud válaszolni, ismeretlenül nem lehet egy rövid levél alapján. Mindenesetre nem biztos, hogy más van képben nála, az is lehet, hogy nem biztos a kapcsolatotokban annyira, hogy mindent hátra hagyjon érte. Ha te biztos vagy, akkor meg is kérheted a kezét. De ezt is neked kell érezni, tudni és utána eldönteni.

Burgermeister 2024.10.10. 18:01:46

nem nem es nem. ez arra jo h mindenki felrekurjon....szivesen
süti beállítások módosítása