A hátam mögött flörtölt, de csak egyszer

2010. június 10. 07:11 - Panni CsP

„Nem kívánom senkinek, amit akkor éreztem. Az egész világ romba dőlt bennem” - Kedvesünk gépe sok titkot rejthet, és ha véletlenül belebotlunk egybe, nem szükséges azonnal ledorongolni őt. Levélírónk bölcsen cselekedett, ugyanis a véletlen úgy hozta, hogy elég idő maradjon számára a józan átgondolásra. Most megtudhatod, hogy a világos párbeszéd mindennél előbbre van, és talán még szorosabbra fűz egy értékes kapcsolatot.

 

Sziasztok! A keddi "megbámulós" poszt adta az ötletet, hogy megírjam nektek ezt a történetet. Kicsit több, mint egy éve vagyunk együtt a párommal. A kapcsolat nem volt mindig zökkenőmentes, de mostanra úgy érzem igazi szerelemmé teljesedett ki. Mindketten a javunkra változtunk ez alatt az idő alatt, és szépen egymáshoz idomultunk. Szeretjük egymást, és ezt éreztetjük, és ki is mondjuk. Szinte tökéletes lenne, de sajnos nagyon keveset vagyunk együtt, mert a munkája miatt sokat utazik. Ennyi a bevezetés, és most jön a sztori.

Egyik délelőtt, amíg ő a bevásárlást intézte, én megnéztem a méljeimet. A tesóm épp átküldött pár képet, amit el akartam menteni. Meg is tettem, és akkor jöttem rá, hoppá, ez nem is az én gépem. Semmi baj, megkeresem, és kitörlöm. Na itt jön Murphy a képbe (vagy inkább az én bénaságom). A képek között nem találtam, megnyitottam a mentett fájlokat. Első pillantásra láttam, hogy ez nem az, amit keresek, és már zártam volna be, amikor a szemem megakadt egy szón: társkereső. Ez volt az a pillanat, amikor áramszünet következett be. Sajnos nem a gépben, hanem a fejemben. Ahelyett, hogy bezártam volna, elolvastam. Tudtam, nem lenne szabad, de nem bírtam megálljt parancsolni (Na, meg is kaptam érte a büntetésemet). Egy elmentett (szerintem véletlenül) msn beszélgetés volt, amiben a kedvesem kb. 1 órán át flörtölt (és nem ártatlan módon) egy nővel, akit még előttem ismert meg, de csak egyszer találkoztak. Nem kívánom senkinek, amit akkor éreztem. Az egész világ romba dőlt bennem, nem bírtam gondolkodni, csak az villogott bennem, mint egy neonreklám, hogy hogy tehette ezt velem/velünk. Mire visszajött, képes voltam összeszedni magam annyira, hogy végigcsináljam a napot (vendégeink voltak). Végig azon tanakodtam, mikor és hogy mondhatnám el neki. Mert az nem volt kétséges, hogy beszélni kell róla. Végül mégsem szóltam neki aznap, ami jó döntésnek bizonyult, mert másnap elutazott, így volt időm lehiggadni és átgondolni a dolgot. Még másnap megírtam neki (így könnyebb volt, mint szóban), hogy mi történt. Érezte ő is, hogy valami nem stimmel, de szerencsére nem erőltette, hogy elmondjam. Ha még azon melegében cselekszem, valószínűleg szakítás lett volna a vége, mert mindketten önfejű, konok lelkek vagyunk, a büszkeségünk nem engedte volna a visszakozást. Kértem, hogy gondolja át a történteket, én is azt teszem, és ha hazajön, majd megbeszéljük. Ahogy teltek a napok, kezdett minden visszazökkenni a régi kerékvágásba. Minden nap beszéltünk, mint máskor, de egyikünk se hozta fel a témát. Mire eltelt a két hét, rájöttem, hogy ez a kis közjáték egyáltalán nem számít. Szeretem, és ő is engem. Nem akarom felrúgni a kapcsolatunkat egy ilyen semmiségért (igen, addigra már semmiségnek tűnt). Hazajött, beszéltünk. Nem mentegetőzött, csak elmondta az ő verzióját. Elfogadtam. Nem kért bocsánatot, nem is vártam. Annyit mondott, hogy szeret, és sajnálja, hogy megbántott. Én meg, hogy: tudom. Ennyi. Azóta is remekül megvagyunk, sőt, talán még közelebb kerültünk egymáshoz. Az, hogy elveszíthettük volna egymást egy hülyeség miatt mindkettőnkben nyomot hagyott. Világossá vált, hogy mennyire fontosak vagyunk egymásnak. Remélem nem sikeredett nagyon rózsaszínűre a történet. Hogy van-e tanulság, azt döntsétek el ti.

 
335 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr92070685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sólyom Bátor 2010.06.10. 14:54:59

És még az is érdekes lehet, hogy vajon, amikor valamiféle hormonokra fogjuk a félrelépéseket, elhidegüléseket, akkor nem csapjuk-e be magunkat fenemód?!

Friedmann Juci 2010.06.10. 14:55:00

@Traktorka: de akkor dobjatok valami olvasható posztot is.

Barry Kent 2010.06.10. 14:57:47

@primula (the original):
"a jelenség létezik.:)"
Gondolom, egyszer nőben is összefutottam ilyennel.

Kytia 2010.06.10. 14:58:13

@Father Justice: "Legalábbis bizonyára úgy szokott a többi nővel is, akiket szintén sunázna."

Hát, igen, de gondolj bele, hogy tegnap megismert, ma közli, hogy szerelemes beléd, holnap meg, hogy elvesz feleségül. És utána gondolj bele, hogy ugyanezt, ugyanilyen gyorsan teszi meg az össze nővel, akit sunázna. És azért nyilván jó pár olyan van, akit sunázna. Ez egy kicsit ijesztő, de a legtöbb nő nem jut el ide gondolatban, egyrészt azért, mert el vannak telve a cukiságától, ahogy te is írod, másrészt, mert még hisznek a mesében, hogy a herceg még béka volt, mielőtt velük találkozott volna. Nyilván soha, semmilyen körülmények között, senki más iránt nem lobbant volna ilyen gyorsan lángra, csak irántuk.

Barry Kent 2010.06.10. 14:58:50

@Traktorka:
Na ez az Anya, dobj be valami jó posztot, de ne rólam :D

alumi 2010.06.10. 15:00:51

@Barry Kent: nagy hintakirályok
és a végén még te sajnálod őket, mert szegények...

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 15:01:01

@primula (the original): Persze, több fronton is mehet a szerepjáték. Csakhogy a család és a barátok már az a kör, akiktől valamikor még lehet remélni valamit - ha jelen pillanatban még nincsenek is erre utaló jelek. Tehát velük vagy tényleg önzetlenül megy a kapcsolattartás, vagy nem. Viszont annak az embernek a barátsága, aki defaultból seggfej mindenkivel, akit nem akar megdugni (és nem is a "barátja"), nem sokkal ér többet egy kalap fingnál. Ha jobban szétnézel ezekben a baráti körökben, észlelni fogod, hogy ez szinte mindenkire érvényes a csapatban. Mégis, hogy nézne az ki, ha azoknak, akik szépelegve színészkednek a sunázandó nőknek, egyúttal barátai sem lehetnének? :) Egy normális ember alapértelmezés szerint kedves azokkal, akiket kedvel, és közömbös azokkal, akiket nem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.10. 15:03:59

@Father Justice:

"Egy normális ember alapértelmezés szerint kedves azokkal, akiket kedvel, és közömbös azokkal, akiket nem. "

Kiegészíteném, közömbös vagy bunkó akiket nem.

alumi 2010.06.10. 15:05:48

nos igen, ez valóban így van..:)

2010.06.10. 15:11:43

@Barry Kent:

az a baj, hogy velem ilyen dógok nem törtnénnek, vaze.:))
MÁR.:D

2010.06.10. 15:14:16

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

már melyik fajtából?

mert pasiból olyan, hogy jól is néz ki, meg "agya" is van (=átlátja a szitukat és nem játszmázik túl sokat), az kurva kevés van, annyit mondhatok.:) de nem adom fel.:D szeretek a széllel szembe pisilni, úgyis én nyerek.:D

Kytia 2010.06.10. 15:14:29

@Father Justice: Igazából a családhoz és a barátokhoz is érdekei fűződnek. Sok mindent elárul, milyen velük, de lehet becsapós.
Nekem volt egyszer egy pasim, aki albérletet vett ki. A főbérlő közölte, hogy a lakás a lánya 18. szülinapjáig kiadó, ezért csak úgy viheti el a barátom a(z egyébként elég ronda) bútorokat, ha elraktározza valahol, ki nem dobhatja, mert később még kelleni fognak. Aztán, amikor a szemem láttára kezdte szétdarabolni őket, gondoltam, megkérdezem, ezt mégis hogy képzelni. Válasz: "Hát, mi a francra kellenének nekem ezek?!"

Akkor ott azért elgondolkodtam, mi lesz, ha egyszer majd nem annyira lesz fontos neki sunázni engem...:)))

Barry Kent 2010.06.10. 15:17:31

@Traktorka:
"mert pasiból olyan, hogy jól is néz ki, meg "agya" is van (=átlátja a szitukat és nem játszmázik túl sokat), az kurva kevés van, annyit mondhatok.:) de nem adom fel.:D"
Hmmm.

@Kytia:
Kicsit feledékeny lehetett a srác :D

Sólyom Bátor 2010.06.10. 15:18:19

És az is érdekes, hogy beleférhet-e egy szeretésbe az, hogy mással is szeretkezünk. Lehet-e több embert szeretni egyszerre?

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 15:21:29

@Kytia: Ugyan már. Csak kicsit bunkó volt a főbérlővel, akit vélhetően nem kedvelt. Ez teljesen normális, mit kell rajta fennakadni? Azért megnyugtatlak: téged valószínűleg nem darabolt volna fel, mikor már kevésbé volt fontos a sunázásod. Legfeljebb átment volna bunkóba, amikor becserkészett valaki mást. :)

alumi 2010.06.10. 15:21:52

@Kytia: így van ezzel egyetértünk. ti. van az a típus aki azért játszik szerepet, hogy megfeleljen a környezetének. merthogy belenevelték, hogy milyen okos/ügyes/szerény/alkalmazkodó és bármilyen körülmények között meg akar ennek felelni.Nyilván előbb-utóbb robban a dolog, de addig megvezethet jó pár embert.

alumi 2010.06.10. 15:23:46

@Sólyom Bátor: persze, hogy lehet több embert szeretni.
én pl. szeretem anyukámat, apukámat, a barátaimat, sőt még a főnökömet is :), mert jó fej.(ezért persze meg fognak kövezni asszem..:))

2010.06.10. 15:24:13

@Father Justice:
:)
tárolgatta vóna a tököm más bútorát, ha egyszer fizetek azért hogy ott lakjak, és nincs szükségem rájuk.
a kedves lányát nem köllött vóna még elvenni is a 18. szülinapja után?:D:DDD

Barry Kent 2010.06.10. 15:24:38

@Sólyom Bátor:
Én minden embert szeretek. :)

alumi 2010.06.10. 15:27:44

@Kytia: hogy magát hogy tudja becsapni azt 15:21-kor leírtam.:)

én kaptam már első randin úgy az első óra vége táján "két gyereket akarok" kijelentést. finoman közöltem, hogy ez jó hír, és alapesetben, ha mondjuk egy év múlva közli ezt velem a hálóban összebújva még örülnék is neki nagyon. így viszont max tenyészkancának érzem magam..:)

Sólyom Bátor 2010.06.10. 15:28:13

Ma vicces a csapat, látom :-)) Tehát, lehet-e két embert egyszerre szeretni testi szerelemmel?

alumi 2010.06.10. 15:30:05

ó persze. nézd csak meg afélrekúrási statisztikákat...
hihetetlen, hogy az embereknek mekkora....szive van.

Kytia 2010.06.10. 15:30:30

@Sólyom Bátor: "Lehet-e több embert szeretni egyszerre?"

Akinek végképp nincs más hobbiötlete... Részemről egy is sok.
Te itt valami nyitott kapcsolat propagandára készülsz, érzem.

@Father Justice: Hát, ez megnyugtató. Ép testben éltem volna át a leszaratást. Milyen jó is az.:)

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 15:30:59

@Traktorka: Ha igénybeveszel valamilyen szolgáltatást, elfogadod annak feltételeit. Ha a főbérlő kérése a bútorok megőrzése volt, akkor konkrétan azt. Van, aki eleve meg sem engedi, hogy saját bútorokat vigyél az albérletbe. Ha mindez nem tetszik, lehet másik albit keresni, szóval a fickót semmi nem mentesíti a makksága alól. A kedves lányt pedig nem vesszük el a 18. születésnapja után, sőt, a kedveskedés is csak akkor jár neki, ha elég jó suna! Vagy ha engedményt kapunk a bérleti díjból. :)

Barry Kent 2010.06.10. 15:32:29

@Kytia:
Ja, de ügyesen csinálja, néha becseppent egy-két infomorzsát, mielőtt robbant :)

@Sólyom Bátor:
Itt nálunk vúdsztákban ez így szokás.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.10. 15:32:56

@primula (the original):

Én ugyanezt nőtől hallottam. A gumi jó dolog! :)

2010.06.10. 15:34:32

@Father Justice:
jóvammá, nemkő mindig ilyen patikamérlegen kimérni a jót meg a rosszat, de gondolj bele mit kért a főbérlő: kurvanagy darab dolgokat tárolj. ezt így hogy??? hol? mikor? mennyié???:)))
érted. tárolja ő, ha neki fontos. de igazad van.:D:D:D

hát vagy a főbérlőt kellett vón sunázni.:D

Barry Kent 2010.06.10. 15:35:16

@Father Justice:
Na várj, lehet arról nem szólt az utasítás hogy egyben kell megőrizni. Így meg jobban elfért a spájzban.

Barry Kent 2010.06.10. 15:37:06

@primula (the original):
"én kaptam már első randin úgy az első óra vége táján "két gyereket akarok"
Ne már, pasitól, ez komoly? Én azt hittem ilyenre csak nők képesek :D

Kytia 2010.06.10. 15:40:10

@primula (the original): Miért nem válaszoltad, hogy "én pedig egy hatalmas kertes házat, medencével, házimasszőrrel, BMW-vel"?:)

2010.06.10. 15:42:30

@Barry Kent:

reggel leírtam a flash élményemet (nagy hősiesen:))), és azóta is ontjátok sztereotípiákat.:D ezért dógoztam ennyit??:D
igen, a pasik is idióták ám, jóreggelt, apjuk!:D

Barry Kent 2010.06.10. 15:46:09

@Traktorka:
Csak ebben a fene hőségben magamra vettem a kritikát :)
Melyik flash élményedre gondolsz?

Kytia 2010.06.10. 15:46:52

@Father Justice: Ájjjáj, előjött az anyagias énje itt valakinek. Khömm-khömm.:D Mindenesetre egyetértek. A srác nem hőzöngött a feltételek ellen, aztán meg a pasi háta mögött...

@Barry Kent: Pont erre gondoltam.:) A jó biztosítási ügynök először feltesz 3-5 olyan kérdést, amire a leendő ügyfél mindenképp igennel fog válaszolni (pl.: "Fontos önnek a családja biztonsága?"), csak utána áll elő a farbával.:)

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 15:47:56

@Traktorka: Kurvanagy? És ha csak egy kis kredencről meg egy éjjeli szekrényről volt szó? Lehet, hogy a tárolás költsége eleve be volt kalkulálva a bérleti díjba. :) Mondjuk az is elképzelhető, hogy a főbérlő milf volt, a lánya meg egy hamvas kis bombázó. Azt mondod, a végén még ők fizettek volna a srácnak, hogy lakjon ott? Lehetséges! Aki pedig, ha elég ügyes és rafkós, még Kytiát is megtarthatta volna egyúttal. Na, ez a nem mindegy. :) Hol is van ez az ingatlan? :)

alumi 2010.06.10. 15:51:28

@Kedves Nard: :)

@Kytia: lehet kellett vóna..:))

@Barry Kent: nem-nem. bizony létezik.

2010.06.10. 15:53:36

@Barry Kent:
most önkritikát gyakoroltam, és rájöttem, hogy nem az egész flash élményt írtam le.:D
természetesen nem rólad írok soha.
szóval az, hogy a faszik (egy része!) érzelgősek (=ódát ír a hajamhoz), meg buták (első randin gyerekek nevei), mint a föld, ezek sajna tények. nem csak a csajok tudják ezt produkálni, na.
csak vannak itten sztereotípiák a fejekben, hogy Férfi=nem érzelgős, meg mittudmén. Hát csak szólok, hogy FENÉKET.:D:D

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 15:53:51

@Kytia: Ilyen általános kérdésekkel ma már nem nagyon lehet labdába rúgni errefelé. Minimum ilyen indítás kell (főleg, ha nem is biztosításról, hanem "forradalmian új, az egész piacot megreformáló" üzleti lehetőségről van szó): "Tudtad, hogy mire mire nyugdíjasok leszünk, már nem lesz nyugdíj?" :) Amiben az a gáz, hogy igaz, de hatásvadászat szempontjából sem lefitymálandó. :)

2010.06.10. 15:54:30

@Kedves Nard:
A csaj is azért valljuk be jól nézett ki, tehát azért mindene a helyén volt, meg ahogy a szerepe mutatta nem is egy buta nő, hanem karrier, külső, belső értékek. Az már más kérdés, hogy te nem buksz a szőkékre. Amúgy lehet én se tettem volna egy 10-esre, de tény hogy azért a pontkülönbségen túl sokat nem dob hogy most 1-2vel kevesebb vagy több. A megjelenési különbség közte és a srác között méretes volt.

@Drága IV gernika:
Kis girnyó, de olyan aranyos... a szerencsétlenkedése a legaranyosabb. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.10. 15:57:07

@Zsu0805:

Ja, műmell meg amcsitepsiarc és szőkeség. A pasi gnóm volt és kehes. :)

Kytia 2010.06.10. 15:58:40

@Father Justice: A főbérlő egy dagadt, miniatűr pasas volt, bajusszal, és fél keze kifejletlen csonk volt. A felesége hozzá képest gyönyörű (10/2). A lányt nem láttuk, de ezek után annyira nem is voltunk kíváncsiak rá.:DD
Engem nem tudott volna megtartani. Már akkor is régóta le akartam lépni, csak nem mertem mondani.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.06.10. 16:00:37

@Kytia:

Lehet nem az ő lánya volt :D Mármint genetikailag :)

Sólyom Bátor 2010.06.10. 16:01:13

Szintén fontos kérdés lehet, hogy mi számít megcsalásnak, és hogy jobb-e nem elmondva nem megbántani a másikat (vagyis nem mondani igazat), vagy elmondva tönkretenni valamit, ami nagyon jó volt (vagyis igazat mondani.)

2010.06.10. 16:01:47

@Father Justice:
fúha.:)
hát így má nem hangzik olyan jól, hacsak nem homi-szex fétised van.:D:D:DDD

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 16:02:51

@Kytia: Jól is tetted, hogy nem ismertetted vele túl korán a szándékod. Lehet, hogy durvább darabolás következett volna, mint a Sin City-ben. :)

Barry Kent 2010.06.10. 16:03:39

@Traktorka:
Óda Traktorka hajához, írta Barry Kent, a még meg nem született Kent Klotild és Kent Bendegúz édesapja.

Kytia 2010.06.10. 16:04:07

@Kedves Nard: Jajjmá, összefosnád magad, ha egyszer visszaköszönne egy ilyen, csak ilyen távolból bezzeg könnyű tagadni.:))

@Father Justice: De várj, ezt hogy lehet erre az esetre lefordítani?

"Tudtad, hogy mire mi nyugdíjasok leszünk, már nem lesz nyugdíj?" = ??

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 16:04:47

@Traktorka: Arra reagálj, amit én írtam, ne arra, ami még kiderült azóta. Különben durva mérlegdobálás következik. :)

Kytia 2010.06.10. 16:05:40

@Sólyom Bátor: Az ilyeneket szokták Eszenyiék-Friderikuszék kikísértetni a biztonságiakkal.:DDD

2010.06.10. 16:08:41

@Father Justice:

már nem tudok elvonatkoztatni a száraz tényektől, sajnálom.:D:D:D:D

Kytia 2010.06.10. 16:10:27

@Traktorka: Höhö. Father meleg. Höhö.:D

Sólyom Bátor 2010.06.10. 16:13:11

Olyan érdekes olvasni ezeket a kommenteket. Amolyan okosakat mondással kezdődött, majd lassan amolyan kedvesen flörtölős hangulata lett. Ahol lényeges kérdések nem igen hangzanak el (erre vonatkozott az "Az is fontos kérdés" játékom). Alsó komment szintről chat-alja szintre látszik kúszni :-))

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 16:15:17

@Sólyom Bátor: Eleve, mi az a testi szerelem? Ha Kytia jól neszelte meg a szándékod, akkor jó kis csúsztatással kezdődik a nyitottkapcsi felvezetése. :)

2010.06.10. 16:17:02

@Sólyom Bátor:

A fenti kérdésed már megvitattuk ehelyütt többször is, kedves Sólyom, ezért nem reagáltuk le kommentviharral.

Ezt a helyet lehet szeretni, meg utálni, ennyit bírunk kirpéselni magunkból egy átlagos csütörtökön.

Azért folytatnám a "fontos kérdés játékod": mégis mit reméltél, mi vár rád itt?

tarquin - védőháló nélkül 2010.06.10. 16:17:03

@Sólyom Bátor: egyik sem,a legjobb, ha a megcsalt maga jön rá.:-)

Barry Kent 2010.06.10. 16:19:15

Le lettünk baszcsizva.

dr. gernika 2010.06.10. 16:19:47

@Kedves Nard: Tudom, erről beszéltem. Nem tévedtem.

Kytia 2010.06.10. 16:22:18

@Sólyom Bátor:

Namármost:

1.) Nehogy már azt gondold, hogy az általad bedobott, ezerszer lerágott, béna közhelyek elérik az ingerküszöbünket annyira, hogy a kedvükért abbahagyjuk a jó kis flörtölést.:)

2.) Ha elolvasod a fentebb leírt összes kommentet, láthatod, hogy egyenként is, és együttesen is megmondtuk mára már a tutit, már csak levezető barátkozásban vagyunk. Tessék korábban kelni és idejében becsatlakozni, valamint a nőilapozó szintjénél érdekesebb kérdéseket felvetni, vagy legalább egy adott dolog boncolgatására koncentrálni, nem arra, hogy az élet, a világmindenség, meg minden.:) Akkor majd lesz érdemi válasz.:)

2010.06.10. 16:26:00

@Barry Kent:

én nem lebaszcsizásnak értékelem, hanem ovis picsogásnak, mert nem kapott elég figyelmet.:)

Stupidella 2010.06.10. 16:27:15

@Sólyom Bátor: Sólyom! Minden blogon az élet és annak dolgainak értelmét szeretnéd boncolgatni magas szinten? Nem lehet, hogy Te jársz a (számodra) nem megfelelő helyekre beszélgetni? :)

Kytia 2010.06.10. 16:29:40

@Father Justice: Á, az már nem fog jönni. A jó ügynök nem hülyéz le a győzködés időszakában, csak, ha már teljesen reménytelen az ügy. Elég gyorsan feladta.:)

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 16:44:09

@Kytia: Vagy hamar leszűrte, hogy mind reménytelenek vagyunk. :)

Barry Kent 2010.06.10. 16:46:59

@Traktorka: :))
Na de ha a szvingerkedés menő, akkor a csoportos flörtölés miért nem?

Kytia 2010.06.10. 16:52:57

@Father Justice: Nemá', pedig mi mind egyéniségek vagyunk!:D

Viszont hogy elvette a kedvét mindenkinek.:( Destruktív trollok.:(

alumi 2010.06.10. 17:01:23

@Sólyom Bátor: szép próbálkozás volt, de ez csak 15 perc..:)
ha dumálgatni akarsz, akkor valakinek címezd be a kommentedet az ő kommentjéhez kapcsolódóan. úgy már valószínűbb, hogy szóba állnak veled.
a "miért zöld a fű?" jellegű kérdésekre már oda sem figyelünk..:)
ja és fontos, hogy a beszélgetéshez szólj hozzá, ha dumálni akarsz.
ha csak a véleményedet mondod el a poszthoz, akkor számolj azzal, hogy offoláskor már le sem tojunk.
sok sikert a továbbiakban.

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 17:01:51

@Kytia: Inkább csak most ért véget a munkaidő sokaknál. :)

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 17:06:21

@Barry Kent: Ha lehet, hanyagoljuk az ilyen csúnya, női nemre nézve megalázó kifejezéseket. Nem sunázni ment, hanem testi szerelmes lett! :)

Kytia 2010.06.10. 17:15:21

@Father Justice: Erre nem is gondoltam. Én meg itt túlórázom miattatok.:)

Vajon létezik testi szerelem első látásra?

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 17:21:38

@Barry Kent: Kb. 8 másodperc alatt tudod eldönteni, hogy az adott női test megüti-e a szintet, tehát sunázható.. akarom mondani testi szerethető-e. A legutolsó hozzászólás időpontjából kiindulva több száz szerelemről is beszélhetünk. :)

Barry Kent 2010.06.10. 17:22:00

@Kytia:
Persze.
És az embernek két szeme van, szóval mindjárt kettőbe is.
Mester! gyere vissza, megfejtettük a nagy kérdéseket.

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 17:22:15

@Kytia: Inkább úgy mondanám: ha létezik szerelem első látásra, az testi lesz. :)

2010.06.10. 17:30:09

@Traktorka: @tarquin - menő, de nem árulkodós:P: @Barry Kent:
Másokkal nem vagyok így közvetlen. Nem csak akkor beszélünk ha van ott valaki, csomoszor van hogy kettesbe üldögélünk és dumálunk mindenféléről. Tehát vele azért jóval közvetlenebb vagyok mint bárki mással, és ő azt hogy kivel mennyire vagyok közvetlen nem látja, mert... bonyolult, nem és kész. :)
Jah, meguntam, főleg ma, vagy nem is tudom. Még délután dumáltunk vagy 10 percet telen, hivatalos ügyekkel kezdtük ahogy általában a beszélgetéseket, aztán félidőbe átcsapott két ember beszélgetbe, ám engem pont hívott főnököm (vmi szart kellett legépelni), így letettük. Erre miután lement a hajtás és indultam haza ment neki a megbeszélt sms, ami félig hivatalos félig nem volt. "Hello-hello! (mosolyjel) A másik számod is elküldtem a N-nek. Szék-asztal ügyben nem jutottam tovább. Bocs a lerázásért, de Béla hívott. Ha lesz koktél is a kivetítős bulin egy rumosat elpostázhatnál nekem, a hétvégén úgyis kimarad a koktélparty. (szomorújel) Mondjuk egy jó kis cuba l., vagy jamaica s. (kacsintójel)"
Erre mit kapok vissza? "Ok, köszi"
Nem jövök be neki ennyi.

Kytia 2010.06.10. 17:30:31

@Father Justice: Honnan veszed, hogy "női test"... Ezt nem említette.
Tudod, mint a vicc: "Apám annak idején minden nőt megdugott aki élt és mozgott. Én nem korlátoztam ilyen mesterségesen a szexuális életemet.":)

2010.06.10. 17:30:48

@Kedves Nard:
Dehogy volt gnom a pasi, aranyos volt. :)

Kytia 2010.06.10. 17:34:05

@Zsu0805: Rá se ránts. Majd lesz másik. Ha már odáig fajulnak a dolgok, hogy azon kell gondolkodni, vajon miért nem érti a "jeleket", általában régen rossz.

Barry Kent 2010.06.10. 17:37:22

@Zsu0805:
Hát, tényleg ne álltasd magad :(
A válaszból itélve úgysem lennének átbeszélgetett éjszakáitok :))

2010.06.10. 17:38:04

@Kytia:
Nah igen. :) Majd lesz más, emiatt nem aggodok. :)

Father Justice (törölt) 2010.06.10. 17:39:56

@Zsu0805: @Kytia: Már megint a női kombinatorika. Lehet, hogy csak nem szeret méteres SMS-eket pötyögni. :)

2010.06.10. 17:40:13

@Barry Kent:
Nah látod, mondtam én, hogy én nem fogok lépni. Majd lesz más.

Barry Kent 2010.06.10. 17:42:44

@Father Justice:
Vazze én kifejezetten gyűlölök sms-t írni, na de egy szmájlit odabökhetett volna még, vagy valami kétszavas poént, hogy helló, értettem ám :)

2010.06.10. 17:48:20

Nah én most picit elvonulok cipőnézésbe folytom nemlétező bánatom. :) :P

Sólyom Bátor 2010.06.10. 17:59:32

@Father Justice: Ez viszont jó. De nem engem talál el. :-)

Sólyom Bátor 2010.06.10. 18:04:21

@Traktorka: Láttad az 2001 Űrodüsszeiát? Ahogy a kommentedet olvastam, azon a hangon - a HAL gangján - hallottalak :-) Nagyon furcsa élmény volt.
Azt gondoltam, reméltem, hogy valami érdekes és tanulságos csevejbe leshetek be. És úgy is indult, aztán az lett, ami. De ez nem "lebaszás" vagy ilyesmi, csak nekem kicsit csalódás.

Barry Kent 2010.06.10. 18:12:54

@Sólyom Bátor:
Gyere vissza érdekesebb posztnál :)

Barry Kent 2010.06.10. 18:14:52

@Barry Kent:
És délelőtt, akkor még ON állásban vagyunk.

dr. gernika 2010.06.10. 19:37:59

@Kytia: Volt már annál a szőkénél jobb szőke nője is. Tudom, láttam róla fotót.

Tamarian 2010.06.10. 20:26:50

Jaaaj :( Ma legalább társasági élet volt, ha a poszt egy 20/3 is. Erre ma terepjárat.
De mindenki nagyon ott volt a szeren ;)))

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.06.11. 00:44:40

pontosan mit értesz az alatt, hogy "flörtölt"? szerintem csak ürügyet csináltál magadnak egy kis hisztihez. hülye fruska!
süti beállítások módosítása