Mindent feláldoztam érte

2010. augusztus 24. 07:25 - csajokespasik

„Legszívesebben felpofoztam volna Ritát is meg a csávót is” – Ha egy nő fiatal és jól néz ki, esze ágában sincs lecövekelni bárki mellett is. Levélírónk megtapasztalta, mennyire így van ez: túl sokáig hagyta magát kihasználni. Ez az a bizonyos rózsaszín szemüveg, ami mindig túl későn kerül le az emberről… Talán ha nem bukkan a srác titkos sms-ekre a csaj telefonjában, a felébredés is tolódott volna, persze, nem túl messze. Most újra megismerkedhetünk a férfi vakság és a női könnyelműség jelenségével.

 

Hello! Régóta olvasom a blogot és eljött az a pillanat, amikor szeretném megosztani a nagyérdeművel a történetemet! A neten ismerkedtem meg Ritával, jó 2 éve. Én 20-as éveim vége felé járok, ő 20-as éveinek közepén. Az elején leveleztünk, majd a szokásos msn, sms, találkozások és a végén összejöttünk. Így visszagondolva a kapcsolatunk elején nem akartam tőle semmit sem, aztán pár hónap múlva belé estem... Nem tudom, hogy miért. Rita nemrég diplomázott és épp munkát keresett. Az elején nagyon jó volt az összhang kettőnk között: randik, mozik, közös vacsorák, máig ha visszagondolok erre a pár hónapra könny szökik a szemembe, hogy nem vele fogom leélni életemet. Érdeklődési körünk, világnézetünk stb. hasonló volt. A problémák ott kezdődtek, amikor véletlenül elolvastam egyik sms-t a telefonjában.

Egy fiú írt neki, hogy szívesen megismerkedne vele közelebbről is. Legszívesebben felpofoztam volna Ritát is meg a csávót is. Nem tettem… hiba volt. Elég sok áldozatot hoztam ezért a kapcsolatért: bulizni egyáltalán nem jártam el nélküle, egyre kevesebbszer mentem a haverokkal is sörözni, csak azért, hogy vele legyek... Ezt ő nem értékelte. Tisztában voltam vele, hogy ő egy fiatal dekoratív csaj, akinek sok barátja/haverja van és ezek nagy része fiú. Csakhogy a kedves Rita arra nem jött rá, hogy ezek a fiúk bizony többet akarnak tőle, minthogy néha-néha beszélgessenek, inkább a négyszemközti lepedőakrobatikát gyakorolták volna vele. Jah, nem említettem, hogy össze is költöztünk, amit - mint jómunkásember - én fizettem (Ritának nem volt még állása). Tehát ez a lány, akinek én mindent megtettem/megadtam nem pitin kihasznált, mind lelkileg, mind anyagilag. A kérdés csupán az, hogy ezek után, hogyan bízzak meg akárkiben is? Miért ilyen néhány nő? Ha ő nem akar komoly kapcsolatot, miért nem mondja? A legnagyobb probléma, hogy még most is szeretem és hiányzik, hogy nem tudom, hol van, mit csinál. Szerintetek hol ronthattam el? Mi tévő legyek? Hol lehet manapság normális kapcsolatokra szert tenni? Érdekelnek a kommentelők véleménye. Köszönöm. Üdv: Jocó

 
644 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr322242915

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Párkapcsolat tökéletesen - a biztos recept (százhatvanöt) 2010.08.25. 10:01:05

Harmonikus kapcsolatban élünk már két hónapja, épp ezért úgy éreztem, hogy megtaláltam életem szerelmét. Már azon gondolkoztam (Anyukával is beszélgettünk róla), hogy megkéretem a kezemet veled, amikor Anyuka azt mondta, hogy egy utolsó ellenőrzést csi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vendriner aladár 2010.08.24. 07:48:13

Kedves Jocó! Ilyen egyoldalú kapcsolatnak értelme nincs. Ne akard vissza, mert 2 nap csoda után ismét visszatér a régi állapot. A csaj nem szeretett valószínűleg soha annyira mélyen, mint te. Felpofozni nem szabad egy nőt, azt max a tahók csinálják. Értelmes ember megbeszéli a dolgot. Neked is ezt kellett volna. Az sem derült ki, hogy ő mit akart az egésztől. Lehet elég gyorsan magaddal rántottad és nem volt annyira benne, mint te. Ez van, de ne akard vissza. Normális kapcsolatot bárhol lehet kialakítani csak járj nyitott szemmel.

dr. gernika 2010.08.24. 08:03:51

"Ha egy nő fiatal és jól néz ki, esze ágában sincs lecövekelni bárki mellett is"

Ezt a baromságot hogy lehetett leírni, kedves Panni?

Posztíró drága, hogy is lett vége a kapcsolatotoknak? Mert én megakadtam ott, hogy találtál egy félreérthető sms-t a telefonjában. Annak a következménye ez a rengeteg messzemenő következtetés? Ha amiatt szakítottál vele, meg is érdemled.

csajokespasik · https://csajokespasik.blog.hu 2010.08.24. 08:17:12

@Drága IV gernika: szatírának gondoltam, de ezek szerint nem jön át az éle.

japanautos 2010.08.24. 08:23:21

"gy visszagondolva a kapcsolatunk elején nem akartam tőle semmit sem, aztán pár hónap múlva belé estem." Sztem ez fordítva szokott lenni, de ha így érzed.
"kihasznált, mind lelkileg, mind anyagilag." Ennyi,ehhez nincs hozzáfűznivalóm. Fehérmájú kis liba, meg megszívtad.
"Rita arra nem jött rá, hogy ezek a fiúk bizony többet akarnak tőle" Mond, Te hülye vagy? Komolyan gondolod hogy egy csaj nincs EZZEL tisztában. Na ébreztő Józsi...

Hol találsz normális kapcsolatot? Na ehhez elöször rendezd el magadban ezt a dolgot, mert süt belőled a mittoménmi. De így olyan párt nem fogsz találni, mert bevonzod most majd az ilyen olyanokat. Ha Te rendben vagy fejben, jönni fog a lehetőség. Még hinni se kell, meg akarni, érzed majd ha jön az aki.

dr. gernika 2010.08.24. 08:23:32

@csajokespasik: Bevezetőként nem igazán. Esetleg a paranoid poszt elolvasása után, de akkor sem ártott volna még egy irreális indokkal megtámasztani, hogy érezhető legyen a szatirikus hangnem.

Devil2 2010.08.24. 08:25:55

Annyira tipikus a történet.. Nemrég egy haverral történt meg ugyanez. Egyszerűen "túl jó" voltál a csajhoz. Miért kell "mindent feláldozni" valakiért, hm? Na jó, elhiszem te csak azt tetted, amit az érzéseid diktáltak. Semmi baj, tanulj belőle és lépj tovább, ne ragadj bele véletlenül sem az önsajnálat mocsarába.
És tudod, "ne azt bánd hogy vége, hanem örülj hogy megtörtént."

nicknek 2010.08.24. 08:26:21

"a bizonyos rózsaszín szemüveg, ami mindig túl későn kerül le az emberről"

Ez a másik Panni...

"Nem tudom, hogy miért." Mert szeretted... logikus:)
"pár hónapra könny szökik a szemembe"
Én ilyet nem írnék le még ha ez meg is történik.

"amikor véletlenül elolvastam egyik sms-t a telefonjában."
ilyen nincs... volt egy megérzésed és bizonyosságot szerettél volna. Csak elég mondjuk ezt megkérdezni, ha már nem bízol benne.

"Ezt ő nem értékelte." persze... fiatal vonzó nő... nem vele foglalkoztál.

"Csakhogy a kedves Rita arra nem jött rá, hogy ezek a fiúk bizony többet akarnak tőle" Nem hülye... Soha nem az a kérdés a pasik többet akarnak-e a nődtől, hanem ő akar-e tőlük bármit is?

"mindent megtettem/megadtam" Igaz, de kezdetben Pasi voltál, aztán pedig egy féltékeny mentor... aki megad mindent a nőnek, de nem érdekes a nő számára.

"szeretem és hiányzik"
Ezt el tudom képzelni... de te nem tehetsz semmit.
Akinek nem kellesz ... hagyd menni a maga útján.

"Hol lehet manapság normális kapcsolatokra szert tenni?"
30 évesen tegyél rendet a fejedben, aztán ezt magadtól is meg tudod válaszolni.

Jocó, ne nyalogasd a sebeket...állj talpra:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 08:30:57

"Egy fiú írt neki, hogy szívesen megismerkedne vele közelebbről is." És a lány mit válaszolt erre? Azt is elolvastad? Vagy ezért már pofon jár neki, ha valaki ráír sms-ben vagy iwiwen vagy mittudomhol?
"Csakhogy a kedves Rita arra nem jött rá, hogy ezek a fiúk bizony többet akarnak tőle" - Rájött, csak ő nem akart tőlük többet. Szerencsés a lány, hogy szakítottatok.

japanautos 2010.08.24. 08:32:14

@nicknek: ez olyan férfiasan vállon veregetős-megmondós volt. nem mintha baj lenne ezzel... maga alatt van a srác, de a konkluzióval egyet tudok érteni. ne sebeket nyalogasson... :-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 08:34:00

@csajokespasik:

Ha egyáltalán van éle, akkor olyan mint a vajazókésé.

Lehet a csaj tök ártatlan, csak a próbálkozó kandurkákat látta a postíró. Bár, ki tudja, honnan szerezték meg a telefonszámát...

Erásss 2010.08.24. 08:36:57

Szép napot mindenkinek!

Devilem, Neked különösen szépet! :)

Kedves postíró!

Miért kéne lemondani a bulikról is, valamint a haverokkal való találkozásról, mert van valakid? Ez hülyeség!
Sajnáltatod magad, mert eltartottad. Nem volt kötelező. Nagyon jól tudtad, hogy nem dolgozik, miért költöztél össze vele. Utólag a legundorítóbb dolog a világon a hándálás!!! :)
Ne sajnáltasd magad. Légy férfi baszki és állj talpra!

Devil2 2010.08.24. 08:42:00

@Erásss: Szia Szivikém, köszönöm, Neked is napfényest! :)
Huh, ez ám a sommás komment! Beléd több férfiasság szorult mint a mai posztolónkba. XD

dr. gernika 2010.08.24. 08:43:22

@Erásss: Ma tanulok egy új szót, ráadásul úgy tűnik, a legundorítóbbat. De mi is az a hándálás??

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 08:48:16

@Devil2:

Vagy csak ilyen kollektív női öntudat, hogy "jaj legyen már férfi, az jár egy nőnek, hogy eltartsák, meg hogy megküzdjenek érte, mert őt ki kell érdemelni!" :)

Erásss 2010.08.24. 08:51:04

@Devil2:
Hát de most nincs igazam!Mit kell sajnáltatnia magát?
Mi az, hogy "hol találok normális lányt?", "hogyan bízok meg valakiben"???Nem értem miért kell előadni a hattyúk halálát 3 felvonásban, egy szaros szakítás miatt!Ettől nekem is könnyek szöknek a szemembe, mint a postírónak...:D :D :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 08:51:30

@Erásss:

Gondolom neki kissé szarabbul esett, hogy az ő faszával verték a csalánt. Nyilván nem a tiéddel, ezért bagatel a probléma számodra :)

Erásss 2010.08.24. 08:52:10

@Kedves Nard:
Engem még egy pasi sem tartott el és nem is fog!:)

Erásss 2010.08.24. 08:53:06

@Devil2:
Közben dolgozok mert nemsokára jönnek a vadászok jogvédelem miatt
:(

nicknek 2010.08.24. 08:55:26

@japanautos: de most komolyan ...hol cseszte el? Elkezdett rajongót csinálni magából és összehasonlítást végzett maga és a többi pasi között. Önbizalomhiány? Birtoklási vágy? Ezt én már nem elemezném...

Erre mondja azt Father, nem egy szinten fociztak...

Erásss 2010.08.24. 08:57:14

@Kedves Nard:
Az a férfi/nő, akinek át lehet b...ni a fejét... az meg is érdemli. :)

Father Justice (törölt) 2010.08.24. 09:01:25

Nos igen, ami az érintettek 90%-ára igaz, azt nehéz szatíraként értelmezni. Ez kb. annyira szatíra, mind azt mondani: ha egy politikus bejutott a parlamentbe, esze ágában sincs a sajátpecsenye sütögetése helyett az ország ügyeivel foglalkozni. (Egyszerű a megoldás, át kell írni az elejét: "A legtöbb fiatal és jól kinéző nőnek..")

"Miért ilyen néhány nő?" Néhány? Hosszú út áll még előtted, Jocó. Ismerkedj meg minél több nővel és nézd meg figyelmesebben a párkapcsolatokat a környezetedben, hogy kiderüljenek a tényleges arányok. 30 körül már tényleg időszerű lenne képbe kerülni, hogy a megfelelő halmazból tudj válogatni, és a Rita-féléket messziről ki tudd szűrni. Micsoda SMS, micsoda rüfi!

"Csakhogy a kedves Rita arra nem jött rá, hogy ezek a fiúk bizony többet akarnak tőle." Na és miből gondolod, hogy nem jött rá? Lehet, hogy a többségük meg is kapta, amit akart.

Viszont ha tényleg biztos vagy benne, hogy nem jött rá, akkor miért kellett kirúgni pusztán a bejövő SMS-ek miatt? Inkább el kellett volna magyarázni a jóhiszemű kislánynak, hogy ezek a srácok bizony sunázni is akarnak, nemcsak társalogni. Rengeteg csinos, dekoratív huszonéves nő kizárólag a párjáról feltételezi, hogy meg akarja dugni - főleg azok, akiknél a haveri kör nagy része férfiakból áll. Ha szépen elmagyaráztad volna neki, hogy miről van szó, ő meg zokogva belátta volna, hogy naiv volt és nem figyelt az egyértelmű jelekre, máig együtt lennétek még szilárdabb öömben-bódottában.

:)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 09:04:33

Ebből semmi nem derül ki.
Szép volt, ok.
A férfiak kedvelték, persze.
A férfiak többet is akartak tőle mint beszélgetni, naná.
Erre ő nem jött rá, LOL.
_Nem_értékelte_, hogy a barátja kevesebbet sörözik! Asztakurva!
Kapott egy sms-t, hogy egy fiú szívese nmegismerkedne vele közelebbről.

ÉS??? Megismerkedett? Megcsalt? Mi történt? Beszéltetek róla? Miért szakítottatok? Ki szakított?

Még azt se tudom eldönteni, hogy hülye-e a posztíró... (annyiban mindenképp, hogy hiányosan ír)

Lexycat (törölt) 2010.08.24. 09:07:21

@Erásss: Grrr, ez annyira nem igaz!! Azért, mert te szeretsz vkit, aki megcsal, vagy elhagy, még nem jelenti azt, hogy te megérdemelted, hogy megcsaljanak. Van elég nem fair player mind2 oldalon! Ez 1xüen csak pech/rossz választás eredménye!

dr. gernika 2010.08.24. 09:07:47

@Erásss: Mindenkinek át lehet .asz.. a fejét.
Na, mi az a hándálás?

mákosnudli 2010.08.24. 09:10:29

Önsajnálattal kevert férfi hisztéria... Hogy lehet VÉLETLENÜL elolvasni a másik sms-ét?
Ha még most is felhánytorgatod, h te mit tettél meg érte, akkor ez nem kapcsolat volt, hanem sünfos. Akit szeretsz, attól nem hálát vársz.

Apophis 2010.08.24. 09:13:04

@Erásss: Csak ezt nem lehet a rózsaszín szemüveg mögül látni.

haruka 2010.08.24. 09:13:13

"véletlenül elolvastam egyik sms-t" hogy lehet véletlenül elolvasni valamit?

"egyre kevesebbszer mentem a haverokkal is sörözni, csak azért, hogy vele legyek... Ezt ő nem értékelte." öreg hiba, barátokat sosem hanyagolunk. főleg nem valami idióta miatt.

"A kérdés csupán az, hogy ezek után, hogyan bízzak meg akárkiben is? Miért ilyen néhány nő?" kérdésben a válasz, nem minden nő ilyen.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 09:14:18

@Father Justice: "Ha szépen elmagyaráztad volna neki, hogy miről van szó, ő meg zokogva belátta volna, hogy naiv volt és nem figyelt az egyértelmű jelekre, máig együtt lennétek még szilárdabb öömben-bódottában."

Vagy a csaj boldogan teljesíti a hódolók igényeit :DDD

Lúdtalp 2010.08.24. 09:14:27

He? Jól értem kapott valakitől egy sms-t és ezért kirúgtad? Szerintem lúzer vagy. Inkább magaddal foglalkozz, ne leveleket írkálj.

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2010.08.24. 09:14:47

Annak a csajnak akinek sok fiú barátja van és boldog-boldogtalannak megadja a számát, szép fiatalsága lesz.
Csak amikor már mindenki megbaszta aki csak rámosolygott fog rájönni, hogy majd senki nem akarja feleségül venni. Aztán 35 után már nagyon fog hiányozni a gyerek...
Jobb, hogy vége lett.

pause 2010.08.24. 09:16:01

kisilyen kerdesem lenne:
"Egy fiú írt neki, hogy szívesen megismerkedne vele közelebbről is."

nekem ebbol nem jon le hogy felrekurt rita,vagy hogy randizott a csavoval,vagy hogy egyaltalan valaszolt neki...
a postolo most martirkodik ugye?
vagy csak siman kicsi a farka?

Droidfigyelő (törölt) 2010.08.24. 09:18:14

Kedves Jocó!

Kettőtök közül nem Rita nem jött rá, hogy az a sok fiú "barátja" mit akar tőle, hanem te nem jöttél rá sokáig, hogy nem te vagy ennek a lánynak élete szerelme. Hát bumm, van ilyen, lesz is még ilyen.

Használd a dolog tanulságait, gondolj vissza jó szívvel arra, ami jó és szép volt, és ne olvasgasd mások telefonjában az sms-ket, a számítógépén az emailjeit, valamint ne turkálj a táskájában.

1000R 2010.08.24. 09:18:30

1. Igencsak hézagos a történet.
2. Ha az én telefonomban turkálna valaki, azt bizony én pofoznám fel. AZ együttélés még nem ad okot a privát szféra megsértésére...mert igen, van ilyenkor is!
3. Ha már megnézted az sms-t, megnézted a kimenőt is, hogy a lány mit válaszolt?
4. Olyan sms is volt benne, hogy "jó volt közelebbről megismernem téged, Rita?"
5. Ő is turkált a te telefonodban, vagy ő bízott benned?
6. Ha azért nem mentél sörözni a barátaiddal, mert vele akartál lenni, akkor utólag ne kezdj mártírkodni, hogy miről maradtál le.
7. Mellesleg, lehet, hogy jobban értékelte volna azt, ha nem mondol le a barátaidról miatta.
8. Ha a 30-hoz közel birtokolni szeretnél valakit, inkább ne emberrel kezdj, hanem plüssmacival. A kapcsolatok nem önzésről, féltékenységről és kisajátításról szólnak.
Az én párom is megnéz másokat az utcán, biztos folytat levelezéseket, sms-ezéseket, e-mailezéseket másokkal, de hozzám jön haza. Ha meg majd el akar menni, elmegy, ez van. De nem mindegy, hogyan!

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2010.08.24. 09:18:31

tipic! Az a baj koma, hogy nem volt saját életed mellette. Amit leírtál tipikus, nem mentél bulizni. nem jártál sehova. Hát ezt a kis tündérke szépen megunta, mindent a segge alá raktál gondolom, és innentől megszünt a kisasszonyban a harci kedv. Havi egyszer kőkeményen meg kellett volna rígatnod akkor minden jó lenne. Hazamenni havonta seggkészen, elküldeni a picsába..Fáj fáj de bejön. Sajnos. Így esetleg harcolt volna érted és nem jöttek volna a másod harmad jelöltek...

Piszok Alfréd 2010.08.24. 09:18:53

@Nogee bácsi: ez nyilvánvaló, meg undorító is, pfúj, de mit jelent?

Gyikarc 2010.08.24. 09:19:39

Ez ilyen luzerstory. Ahelyett, hogy a multon nyavajog a postiro, felejtse el es kezdjen el ujra csajozni, az majd megoldja a gondokat.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.08.24. 09:20:29

A poszt tisztelt szerzője (már amennyiben nem fake az egész), szvsz azt kapta, amit érdemel. :D
Ekkora kretén állat mit akar egy nőtől?

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2010.08.24. 09:23:40

Ennek így kellett lennie. Kiderült, hogy nem vagytok összeillők.
Ennyi és ez nem is baj. Az ember tanul, és talán a csaj is megtalálja a hozzá illőt, s majd te is.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 09:24:29

"A kérdés csupán az, hogy ezek után, hogyan bízzak meg akárkiben is? "

Ugyanúgy ahogy eddig. A módszer nem változik.

Miért ilyen néhány nő?

Milyen? Olyan, hogy pasik olykor le akarják fektetni?
Hááát... Mondjuk azért, mert jól néz ki?
Mert egyébként én semmit se láttam leírva ami arra vonatkozott volna, hogy a csaj mit tett...

Ha ő nem akar komoly kapcsolatot, miért nem mondja?

Kérdezted?

A legnagyobb probléma, hogy még most is szeretem és hiányzik, hogy nem tudom, hol van, mit csinál. Szerintetek hol ronthattam el?

Ehhez jó lenne tudni, bármit arról, hogy végülis mi a fene történt?!
Mindenesetre innen nézve úgy fest egész jó üzletet kötöttél.
Ő szép, te meg fizettél.
A barátok hanyagolása hiba, bár gazdaságilag érthető a haszonmaximalizálásra törekvés miatt.

Mi tévő legyek?

Szerintem ha választ vársz írj kiocsit többet a helyzetedről. Mert ez az sms info elég karcsú.
Erre csak az a válasz, hogy ne olvasgasd más leveleit/sms-eit...

Hol lehet manapság normális kapcsolatokra szert tenni?

Bárhol. Most mit nyűgölsz? Fentebb még azt írtad, hogy néhány nő ilyen(?)... Néhány. Vagyis még csak nem is a többség.
Mondjuk a "normális" definiálása se lenne kispályás meló...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.24. 09:24:33

Biztos, hogy csak barátok voltak azok a fiú barátok? Nem inkább hódolónak tartott lúzertömeg, akikből néha egy-egy a felszínre emelkedett kefélésügyileg?

Nogee bácsi · http://neogallery.blog.hu 2010.08.24. 09:25:39

@Piszok Alfréd:
A wikipediában nincs benne. De ha már ők sem vállalják, akkor valami nagyon perverz animalnekropedofil dolog lehet. Szinte biztos, hogy életfogytiglani börtön jár annak, aki visszaesőként, csoportosan, különös kegyetlenséggel elkövetett hándálásban vesz részt.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.08.24. 09:27:03

@Nogee bácsi: az a nagyon perverz... izé... ezt úgy értsem, hogy döglött állatkölykökkel játszadozni akaró? :D

Nogee bácsi · http://neogallery.blog.hu 2010.08.24. 09:28:55

Fene tudja, Eráss írta, hogy "Utólag a legundorítóbb dolog a világon a hándálás!!!"

Hát akkor mi miás lehet? :D

Piszok Alfréd 2010.08.24. 09:31:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ki tudja?
Na megyek a málnaszőrömért, mert ebből nem élünk meg.

@Nogee bácsi: fertő...

nicknek 2010.08.24. 09:32:41

felhándál= felró valamit.

A gúúgle szerint:)

Lángharcos 2010.08.24. 09:33:47

Azt súlykolják belénk, hogy a komoly kapcsolat ami minden nő álma. Így azon kevesek, akik kiélnék magukat, vagy ingadoznának nehezen vállalják fel magukat. És ezért nem tudják a szemedbe mondani, hiszen az egész környezetük tolja őket afelé, hogy állandó hímjük legyen, miközben meg nagyon mást akarnak.
Valószínűleg megpróbálta szegény, de nem ment neki.

Lehet az is, hogy így volt neki kényelmes, ő veled élt, és közben kefélt fűvel-fával.

Az emberek nagyon változatosak.. És a nemük ilyen értelemben nem jelent semmit.

Theremin 2010.08.24. 09:34:39

Ez a lány azt hiszi, hogy mindig fiatal marad és gyönyörű,
aztán észreveszi 30 körül, hogy egyre kevesebb sms jön neki,
és aztán pánikszerűen minden répába beleül.
Szerintem a postiró nem vétett, csupán a kommunikáció lehetett kissé hiányos.
Tapasztalatnak jó lesz neki.

Nogee bácsi · http://neogallery.blog.hu 2010.08.24. 09:35:05

@Piszok Alfréd:
Ugye?
Szerintem is. Micsoda fertő.
És egyesek viccesnek gondolják.
Mit szólsz ehhez? Lehet erre szavakat találni?

Theremin 2010.08.24. 09:36:52

@csacse: Ezzel picit egyet kell értenem. Ha nincs közös cél, életritmus, ha nem kiegyensúlyozottak a beleadott részek,
akkor előbb-útóbb elcsúszik a dolog.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 09:41:44

Lehet, hogy ez egy tesztposzt (de jó szó).
Direkt nyitva hagyta a végét, csak ráutaló jeleket írt, és azt lesi, ki mire fog asszociálni. Van aki szerint tuti meg is csalta a lány, van aki szerint tuti nem, ki-ki vérmérséklete és tapasztalatai szerint...

Commodus 2010.08.24. 09:42:13

@Lángharcos: Kinek előbb, kinek utóbb, de eljön az az időszaka mindenkinek (na jó, majdnem mindenkinek), hogy jó lenne állandó hím/nőstény mellett lenni. :)

Nogee bácsi · http://neogallery.blog.hu 2010.08.24. 09:48:23

Női vélemény: Jaj, szegény Rita, biztos nagy rajta a nyomás, meg az nagybetűs Élet elvárásai a nőkkel szemben, mert a tartós kapcsolat a fontos, és különben is a pasas a görény, mert hogy jön ő ahhoz, hogy beleolvasson a párjának a telefonjába, és egyébként se akadályozza a karrierjében azzal, hogy ő együtt akar élni, és a pasas miatt nincs munkája, mert olyan nagy elvárásai vannak, hogy nem lehet teljesíteni, és egyébként sem biztos, hogy megcsalta, mert olyan SMS nem is volt, de ha meg is csalta, akkor is jogos, mert Ő egy szabad nő, és azt csinál, amit akar...

Férfi vélemény:
Ribanc.

nicknek 2010.08.24. 09:49:59

@Nogee bácsi: :))) Na igen sokféle igazság létezik:))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.24. 09:51:38

@Piszok Alfréd: Csak a lyánka tudja, vagy még ő sem. Ebben az életkorban ez szokásos.
Tudtam én, hogy mindig kavarod, hiába egy igazi Trebitsch mindent tud:D

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2010.08.24. 09:51:46

Van egy jó technika ennek a megoldására, és csak egy papír és egy toll kell hozzá. Fogd a papírt, és írd fel a tetejére: "Rita". A név mellé rajzolj egy kis négyzetet. Most a papír így néz ki:

-----------------
Rita [ ]

Ha ezzel megvagy, jöhet a terápiás rész. Rajzolj a négyzetbe X-et vagy pipát, mindegy. Ezek után a papír így fog kinézni:

-----------------
Rita [X]

Esetleg így:

-----------------
Rita [✔]

És ezzel kész is volnál. A papírt tedd el, jó lesz az még később, ha megint rád tör a nyavalygás, de további neveket meg négyzeteket is felírhatsz rá (ne használj túl nagy betűket).

Theremin 2010.08.24. 09:52:44

@Lángharcos:
Ja ezzel az erővel töröljük el az erkölcsi itéletet, mert
mindenki VALAMILYEN, és ezzel lefedtem az egész kollektivát.
Szerintem meg ne legyen már, ennyire magától értetődő, ha egy párkapcsolatban anyagilag vki többet ad bele, az automatikusan
a másik fél félrekúrsát eredményezi, és ezért még feloldozás is jár! "MÉ NEM FIGYELT ODA!?" szintű baromságok
Hát a faszom, elvárjuk a nőtől h legyen nő, de dolgozzon, elvárjuk a férfitól, hogy legyen férfi, de legyen egyszerre ideje is meg pénze is. Hát a kettő együtt nem megy.

dex.ion 2010.08.24. 09:54:09

"Csakhogy a kedves Rita arra nem jött rá, hogy ezek a fiúk bizony többet akarnak tőle, minthogy néha-néha beszélgessenek, inkább a négyszemközti lepedőakrobatikát gyakorolták volna vele."

te télleg olyan hülye vagy, h asszed, nem jött rá?:)

"A kérdés csupán az, hogy ezek után, hogyan bízzak meg akárkiben is?"

ki mondta h bízzál?:) trust no1:)

"Miért ilyen néhány nő?"

néhány?:)

"Hol lehet manapság normális kapcsolatokra szert tenni?"

menj el kurvázni, ott a pénzedért azt kapod, amire számítasz:) (meg grátiszba 1-2 egzotikus dolgot, amire nem számítasz)

Cpt. Flint 2010.08.24. 09:58:59

Isztenkém, isztenkém, meccsoda szörnyűség!
Huszonéves gyerkőcöknek nem lett az első kapcsolatából házasság, csak egy kellemes, nem túl hosszú kapcsolat! Brühühü...
Hatalmas áldozatokat hozott a csóka ("egyre kevesebbszer mentem a haverokkal sörözni"), a csaj odaköltözött hozzá állandó dugásra (gondolom az albérletet akkor is fizetni kellett volna a csávónak, ha egyedül van, és úgy marad neki a TV) stb.
Beleolvas a más telefonján levő SMS-ekbe is, ezt meg már rég tudja mindenki, hogy ősi román szokás...

Most akkor sírjak vagy röhögjek? A világon 2000 ilyen történik naponta, és mindenki megy tovább, az érintettek is. Előttük az élet. Inkább örülne, hogy kalandozhat még 5-8 évig és nem pelenkáért kell mennie a DM-be huszonévesen.

Theremin 2010.08.24. 10:03:31

@Cpt. Flint: És azért történik 2000 ilyen naponta
mert azt gondoljuk, hogy ez a természetes.
És ha vki nem kalandozni akar 20on évesen az ciki?
Nemár! Ez szánalmas.

SzCsaba 2010.08.24. 10:08:02

Jocó!
Üdv a való világban, ideje lesz felnőni.
Ne bízz meg a nőkben és nem fogsz csalódni. Használd ki őket jobban, mint ahogy ők ki tudnak téged.

LisbethSalander 2010.08.24. 10:09:39

@Theremin: az a ciki, hogy ilyen hülye vagy. Huszonéves vagyok, nem kalandozok, igaz, nem is érzem az ősmagyar fílinget. De tudod, akinek ilyen igényei vannak, tegye meg. Mielőtt gyerek kerülne a képbe és kapuzárási pánik mellékhatásaként az ő életét bassza el a kései kalandozással.

Theremin 2010.08.24. 10:15:58

@SzCsaba: A tartalmas kapcsolat titka. Grat.

LisbethSalander 2010.08.24. 10:18:05

@SzCsaba: te meg tuti az a kutya vagy, akit b..nak és nem tetszik neki a helyzet. ciki. vissza kéne hozni a taigetoszt. ezt érzem, amikor valaki ilyesmit beszél :]

Theremin 2010.08.24. 10:18:17

@LisbethSalander: A lehülyézés nem bölcs dolog.
Főleg ismeretlenül.
Bárki elbaszhatja a saját életét bármikor, csak ezt igyekezzék
ne mások kárára tenni. Minden oké, ha leszögezik, h ki mit akar,
csakugye ezt definiálni a legnehezebb.

dex.ion 2010.08.24. 10:20:20

@LisbethSalander: borzasztó feszültség van benned, szólj ha segíteni kell kiadni:)

LisbethSalander 2010.08.24. 10:23:05

@Theremin: nem bölcs, valóban, majd bölcs lehetek 70 évesen. egyelőre gyorsan ítélkezem, sorry.
és nem, nem olyan nehéz. meg kell beszélni. és nem olyannal összejönni, akinek a kérdéseit sem hiszed el. egyébként pedig az élet igen kevés %-ban szól arról, ki mit "akar".

LisbethSalander 2010.08.24. 10:24:14

@dex.ion: :] á, csak a korán kelésnek tudható be. meg a hülyeségeknek, amiket itt összehord pár iq-fighter. majd visszafogom magam.

dex.ion 2010.08.24. 10:24:28

@LisbethSalander: te, engem nem zavar, néha én is itt őrjöngök, mikor túlságosan felhúz az élet...

Theremin 2010.08.24. 10:25:32

@LisbethSalander: Gondolom téged még sosem ért szerelmi csalódás, ezek szerint összejöttél 1x életed párjával és azóta is vele vagy. Irigylésre méltó.

dr. gernika 2010.08.24. 10:26:11

@Piszok Alfréd: Szerintem már nem tudjuk meg. :)
@haruka: "véletlenül elolvastam egyik sms-t" hogy lehet véletlenül elolvasni valamit?

Bissztos egyforma telefonjuk és sms-hangjuk van. :)

@Nogee bácsi: Óköszi, hogy erre nem gondoltam!

LisbethSalander 2010.08.24. 10:29:40

@Theremin: hiába erőlködöm, nem tudok azon túllépni, hogy nem kéne veled vitáznom. egyszerűen nem értesz. mert nem akarsz. ért szerelmi csalódás. és talán összejöttem életem párjával, igen. az irigylésre méltó nem az, hogy ez történt, hanem az, hogy ha nem történt volna, akkor sem másokra mutogatnék és kritizálnám az emberi természetet. szerintem naivitás. és ha valaki olyannal jön össze, akkor megérdemli. önismeret és odafigyelés. ennyi kellene. ha nincs, lehet sírni, de felesleges.

phillipo654 2010.08.24. 10:30:41

@nicknek:

"amikor véletlenül elolvastam egyik sms-t a telefonjában."
ilyen nincs... volt egy megérzésed és bizonyosságot szerettél volna. Csak elég mondjuk ezt megkérdezni, ha már nem bízol benne.

hiába kérdezi meg tőle,ha előzőleg kiderült hogy esetleg hazudott neki, nem bízik benne semmit sem ér a lány szava, ekkor jön a csekkolás.

LisbethSalander 2010.08.24. 10:32:07

mondjuk én már azt sem értem, hogy ha két ember nem bízik egymásban, miért van együtt. mert ha nem talál semmit a telefonban, akkor majd bízni fog? esélyes.. na mindegy.

dex.ion 2010.08.24. 10:36:56

@LisbethSalander: ha két ember bízik egymásban, h kerül egyáltalán képbe a telefon átvizsgálása? mondjuk én nem bízok senkiben, de akkor sem kutakodnék a csajom telefonjában.

petri 2010.08.24. 10:37:19

Tényleg érdekes iromány.Elég sok rész hiányos, de érdekes.
A privát szféra valóban fontos, de kérdem én, ha az illető azt hiszi átverik és ne adj isten megkérdi kivel smsezel(bár ez itt nem derült ki)és a válasz vagy kamu vagy annak érzi, valóban az e legnagyobb gond e, hogy bizonyosságot akar valaki, ha fair módon nem megy, akkor úgy, hogy megnézi a telefont átbasszák e.(Bár ez sem derült itt ki).

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 10:37:43

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Nem kizárt. Lényeg, hogy szakítás előtt vagy után fogadja el Rita, amit piciszívükből adni tudnak, ugye.:-)

Gonosz Duracel 2010.08.24. 10:38:49

valamelyik nap mondta az egyik bnőm h véletlenül elolvasta a pasija telefonjában lévő egyik smst...mondom hogy a francba lehet véletlenül??
szerinte úúgy...h igazából a menüjét nézegették az ismerősével mert az olyan telefont akart venni, erre ő belépett az üzenetekhez és akkor felfedezett egy idegen lány nevet:DD VICC

azt viszont érdekesnek tartom hogy ez a Jócóka pasi létére ilyen nyálgép szöveget publikált...

dex.ion 2010.08.24. 10:39:22

tudom, h előttem már elmondták páran, de sajnos ez tényleg így: a legtöbb nőt csak akkor kezded el érdekelni, ha leszarod. ha a nő így sem kezd érdeklődni irántad, akkor meg mindegy, mit teszel, sose kapod meg, eccerűen nem kellesz neki, ezt be kell tudni hibaszázaléknak:)

LisbethSalander 2010.08.24. 10:39:58

@dex.ion: én sem bízom senkiben. a saját anyámnak se fordítanék hátat. huzamosabb időre :] (jójó, pszichoterápiára is szorulok, tudom) de sokkal hamarabb szakítanék ilyen esetben, mint hogy a telefon átvizsgálására gondolnék.
na, de hát mindenki ízlése szerint cselekszik :]

dex.ion 2010.08.24. 10:40:44

@Gonosz Duracel: volt rosszabb nőm, ő nem is titkolta, h nem véletlenül kutakodik az elektronikus életemben...repült is.

dex.ion 2010.08.24. 10:42:01

@LisbethSalander: akkor mi olyanok lennénk együtt, mint mr és mrs smith:D

dex.ion 2010.08.24. 10:42:49

@Gonosz Duracel: akkor tévedek, és nem nyert még igazolást ezerszer az életemben:P

Gonosz Duracel 2010.08.24. 10:43:00

@dex.ion: ez egy rohadt nagy hülyeség...

LisbethSalander 2010.08.24. 10:43:45

@dex.ion: lehet, bár az is megérne egy elemzést, hogy hogyan jött a "mi együtt" :D
egyébként nem. nem szeretem a feszültséget. folyamatában: beszélgetek, beszélgetek, üvöltözök, ha nem változik semmi, akkor istenáldjon. eddig bevált. igaz, nem is halok bele az egyedüllétbe sosem. off vége.

clfo 2010.08.24. 10:44:11

Interneten ismerkedni maxigáz.
Discóban ismerkedni gáz.
Utcán odamenni valakihez és leszólítani gáz (ez ki ez mi ez meg fog erőszakolni, juj).
Munkahelyen ismerkedni gáz (házinyúl).

Tulajdonképpen hol is lehet csajozni/pasizni manapság?

dex.ion 2010.08.24. 10:44:31

@clfo: csajozni a rákóczin, pasizni nem tom.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 10:45:33

Na, akkor eszrevetelek:

1. Minden pasi beleolvas az smsekbe, aki nem, az hazudik. Undorito, aljas, mocskos ferfi dolog ez, az ilyen kapja is meg, amit erdemel. :x (Csak azert, mert ha no tesz ilyet, mindig le van szedve rola a keresztviz.)

2. Ha zavar, hogy nincs munkaja-->nincs penze, ne koltoztesd magadhoz. Gondolom nem eroszakosan beette magat a lakasodba, kozos dontes volt. Ezek utan sirni, hogy mennyire kihasznalt anyagilag. Bazz! Tudod miert nem hasznalt ki engem senki anyagilag? Mert olyat nem fizetek, amit kesobb felronek a masiknak. Spanyolviasz. Pitianer sz*rragas a ferfiak reszerol az ilyesmi.

3. Kevesebbet eljarni sorozni a haverrokal. Uristen, mekkora aldozat!! Talan meg naponta 3x is fogat mostal a kedveert??! Martir vagy, ocsem, martir! :D

4. Elkepzelem, hogy a parom fel akarna pofozni, mert valaki olyat ir, hogy lefekudne velem. Oke, tenyleg tok realis es jogos. :))) Az en hibam, miert nem vagyok igenytelen, biztos csak masoknak akarok tetszeni. :)))

5. Valaszok:
"A kérdés csupán az, hogy ezek után, hogyan bízzak meg akárkiben is?"

Siman. Ha neked elveszi a nokben valo bizalmad az, hogy a nod masnak is tetszik... Ugye tudod, hogy ezesetben bizalom sem volt? :)

"Miért ilyen néhány nő?"

Miert szep? Genetika. Apuci es anyuci genjei szerencses kombinaciot adtak.

"Ha ő nem akar komoly kapcsolatot, miért nem mondja?"

Ezt a pasik is ritkan mondjak ki. Rejtely... A legtobb ember gyava es onzo ehhez. Tudja, hogy igy elutasitast kapna...

"A legnagyobb probléma, hogy még most is szeretem és hiányzik, hogy nem tudom, hol van, mit csinál. Szerintetek hol ronthattam el?"

Hat, innen ugy tunik, hogy a hozzaallasod rontottad el, de nagyon. :D

"Mi tévő legyek?"

Vegyel egy Kiszel Tundis fehernemu naptarat. Az biztos tanulsagos lesz.

"Hol lehet manapság normális kapcsolatokra szert tenni?"

Barhol. Ha ronda not akarsz, akkor ajanlom az ELTE TTK-t, ott idezek egy biologus csajt "masok a viszonyok" :D

"Érdekelnek a kommentelők véleménye. Köszönöm."

Naggggyon szivesen. :)

dex.ion 2010.08.24. 10:46:14

@LisbethSalander: ja, a mi együtt csak olyan poénos felütés volt, h kijöjjön az analógia. :)

Gonosz Duracel 2010.08.24. 10:46:45

@dex.ion: szerinted ha Te nem mutatsz érdeklődést a lány felé, akkor a csaj nem fogja azt gondolni hogy nem érdekled és EZÉRT fog tovább állni, nem azért mert amúgy sem kellenél neki igazán :)

dex.ion 2010.08.24. 10:47:26

@Frigyesur: frigyes, maga mér állít olyat, ami nem igaz? soha a büdös életben nem olvastam bele a nők sms-ébe, emiljébe. nem kell nekem ilyesmire szorulnom, ha látom, h nincs rendben vmi.
persze mindegy, majd erre biztos megkapom magától ironikus hangon, h akkor én vagyok a kivétel.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 10:47:30

@clfo: Nem maradt mas, csakis a hitgyulekezet. Ez van. :x

LisbethSalander 2010.08.24. 10:47:55

@dex.ion: jójó, vettem a lapot. csak szeretek kötekedni :]

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 10:52:27

@dex.ion: :-))) A legtöbb ember küzd az ellen, hogy a fejére szarjanak. A többiek egyszerűen nem állnak a másik segge alá.:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.24. 10:53:45

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Természetesen, hiszen ők önzetlenül akarják meg... vigasztalni :)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 10:54:16

@Drága IV gernika: egyébként ilyen "felrovás" "panaszok listázása és fejre olvasása" szerűt jelent, ha a guglis eredmények nem hazudnak.

Sms-t véletlenül elolvasni? Hát igen :D

Gonosz Duracel 2010.08.24. 10:54:52

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
nem akarom elhinni hogy tényleg ezt gondoljátok :D

Gyümölcs 2010.08.24. 10:55:31

Véletlenül bele lehet olvasni az sms-ekbe, csomó telefon alapból megjeleníti az üzenet elejét, amikor érkezik. Üzenet érkezésekor, rápillant az ember a telefonra, hogy kitől jött üzenet (anyós, nagypapa, haverok stb, néha fontos üzenet is lehet, amíg a másik fürdik vagy akármi) és már bele is olvasott véletlenül.

A lányra fogni, hogy miatta nem járt el a haverokkal az balfaszság. Fogja arra, hogy szerelmes volt és nem volt erre igénye és épp ezért rosszul esett neki, hogy a lány nem ezt tette.

Szar ügy, ha nem kiegyensúlyzott érzelmileg egy kapcsolat, de picsogó pasi biztosan nem kellene, még ha amúgy jól el is vagyunk.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 10:55:33

@dex.ion: Dehogy kapod. A neten mindenki jo fenyben igyekszik magat feltuntetni. A massziv tagadok a legnagyobb olvasok. Ez teny.

dex.ion 2010.08.24. 10:56:10

@Frigyesur: belemehetnék egy olyan szélmalomharcba, ahol nekiállnék döngetni a mellemet, h mekkorát tévedsz ezzel kapcsolatban, de az az igazság, h kurvára fölöslegesnek tartom. meghagylak a hitedben, oszt legyintek egyet.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 10:57:43

@Gonosz Duracel: én a felét sem ismerem azoknak a pasiknak, akiknek a neve a feleségem telefonjában van. Ha folyton mindegyiknek megézném az sms-eit (csak mert "idegen" név), mást se csinálnék szabadidőmben csak azokat olvasgatnám.

LisbethSalander 2010.08.24. 10:58:09

@dex.ion: kár. pedig élvezni szokta mindenki :D hát jó.

dex.ion 2010.08.24. 10:58:13

@Gonosz Duracel: üdvözöllek a valóságban:)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 10:59:00

@dex.ion: félreértés ez a "leszarod" dolog. Nem leszarni kell, csak maradj meg önmagadnak, maradj önálló és saját akarattal rendelkező ember.

Gonosz Duracel 2010.08.24. 10:59:16

Már a cím is erősre sikeredett:D Mindent feláldoztam érte:DDD mégis mit?:D
feláldozásnak azt hívjuk véleményem szerint ha vki felad vmit a másik érdekében vagy éppen azért h együtt maradhassanak, pl az egyik külföldön dolgozik? akkor feladja itthon a lakását, munkahelyét, barátait stb.
nah apukám ez feláldozás, de hogy nem jártál el sörözni hehehehe

phillipo654 2010.08.24. 10:59:17

@petri:

a bizalmatlanság ott kezdődik ha a történet és a valóság egyáltalán nincs fedésben, ha nagyjából fedik egymást a legtöbb ember nem fog gyanút.A privát szféra ott szűnik meg mikor hazudnak neked,ezzel lemondott a magánélet jogáról.Ha egyszer hazudnak nekem én kíváncsi vagyok miben nem mondtak még igazat.

dex.ion 2010.08.24. 10:59:32

@LisbethSalander: mondtam én, h nem élvezem?:)

dex.ion 2010.08.24. 11:00:56

@Piszok Alfréd: haver, másom sincs csak akaratom! legalábbis mindig azt kapom meg, h olyan akaratos vagyok:)

LisbethSalander 2010.08.24. 11:01:49

@dex.ion: nem. csak én vagyok manipulatív :]

semmicico 2010.08.24. 11:02:57

@Erásss: Maximális egyetértés !!!!! Utólag elég visszatetsző a rinya!

tőzegmalac 2010.08.24. 11:02:59

"könny szökik a szemembe"

petri 2010.08.24. 11:03:42

@phillipo654: Ez így van.Viszont ha egyszer már bukott egy hazugság, a bizalom nagyon meginog és onnantól jön az, hogy na megnézem ma is meg holnap is, változott e valami.Ha változott akkor elmarad a későbbi bizalmatlanság.Szerintem.

Gonosz Duracel 2010.08.24. 11:05:11

@Piszok Alfréd: nekem meg olyanok vannak a telefonomba akire még én se merem állítani hogy ismerem:D
de engem nem nagyon izgatna ha beleolvasnának vagy a pasim beleolvasna, ha ő így jobban érzi magát, hajrá! viszont a képek mappa jelszavazva van:D

@dex.ion: és makacs, meggyőzhetetlen ?:D

dex.ion 2010.08.24. 11:05:31

@petri: ezt sztem embere válogatja, nálam egyszer lehet elrontani. na jó, természetesen nem arról beszélek, h megkérem, hozzon vacsorát párizsit és nem hoz, mert elfelejti, hanem fajsúlyosabb dolgokról.

LisbethSalander 2010.08.24. 11:06:31

@dex.ion: jó, nem mondtam, hogy nem bukok le vele :D ezért nem leszek bűnöző. sem pókersztááááár. utóbbi nem biztos, végülis..

Cpt. Flint 2010.08.24. 11:07:16

@Theremin: ugyanmár, idáig világít, hogy tök éretlenek voltak még tartósabb kapcsolatra...

Piszok Alfréd 2010.08.24. 11:07:39

@dex.ion: igen. Ha ismernéd, te is meg akarnád adni neki a telefonszámod :)

dex.ion 2010.08.24. 11:08:14

@Gonosz Duracel: vannak olyan emberek, akiknek adok a szavára, nem sokan. ők meg tudnak győzni, néha.

LisbethSalander 2010.08.24. 11:08:54

a posztoló nincs itt? érdekelne, hogy is volt ez az "eleinte nem akartam összejönni vele aztán mégis".

dex.ion 2010.08.24. 11:08:59

@LisbethSalander: na, póker jó. vetkőzős?:)

phillipo654 2010.08.24. 11:09:11

@petri:

Tökéletesen igaz :) De én csak 2x néztem meg, a 2. alkalom előtt mondtam magamnak ha most nem találok semmit abbahagyom,mindkét alkalommal találtam is valamit...

dzsaszper 2010.08.24. 11:09:24

Csak én látok a posztban balladai homályt?

Kedves Jocó, ha tisztában vagy, hogy dekoratív csajjal jársz, akkor nem tudom, miért csodálkozol azon, hogy sokan lepedőakrobatikát gyakorolnák vele. Arról meg egy szót sem írsz, hogy Rita (azon kívül hogy nem törölte ki a beérkező sms-t) egyáltalán adott-e alapot a féltékenységre, pl. provokálta-e a srácokat vagy hogy reagált egyik-másik közeledési kísérletre.

Első körben egy őszinte és mély beszélgetést ajánlok Ritával.

LisbethSalander 2010.08.24. 11:09:37

@dex.ion: á.. 4-5 hetes pókermúlttal nem vagyok én ilyen vakmerő :] inkább kis tétes. az is elég :D

dex.ion 2010.08.24. 11:09:52

@Piszok Alfréd: nem hinném. bizonyára kitűnő asszonyod van, de sosem volt a stílusom más kapcsolatába belerondítani:)

nicknek 2010.08.24. 11:10:01

@phillipo654: egyetértek, de ha ez így van, akkor meg nincs miről beszélni:)

Cpt. Flint 2010.08.24. 11:10:20

A csóka is csak utólag érzi bele ezt a mindent elsöprő szerelmet, meg "egész életemet vele akarom leélni" fílinget... mert még nem találkozott az elmúlt rövid időben egy másik, jó kinézetű facér csajjal.

dex.ion 2010.08.24. 11:11:23

@dzsaszper:

Felszedett a diszkóban egy lány
Azt hiszem, hogy ő volt a legrondább
De ebben is van valami vígasztaló
A szép csajokat úgyis lenyúlják. Óh!

Felszedett a diszkóban egy lány
Azt hiszem, hogy ő volt a legrondább
Rám akaszkodott, úgy mint egy bogáncs
Megsajnáltam és felmentem hozzá

Hát jöjjön hozzám minden ronda lány
A szép csajokat, úgy is lenyúlják, én rólam
Jöjjön hozzám minden ronda lány
A szép csajokat, úgy is lenyúlják. Hú!

Nem kell járnom diszkóba már
Az én kis rondám úgy is megtalál
Nem kell félnem, hogy valahol lenyúlják
A hűsége, a hűsége garantált

Piszok Alfréd 2010.08.24. 11:11:28

@Gonosz Duracel: na, ha majd meglepetés lesz, _azokból_ a képekből kérek szépen :)))

nicknek 2010.08.24. 11:12:17

"Mindent feláldoztam érte"
Gratulálok, netán az életét is ketten éltétek?

petri 2010.08.24. 11:12:29

Oké, csak ez a történet(már ha igaz) onnantól kezdődik, hogy megnézte az smst.Mi történik ha nem nézni meg?Naívan eljátszom, hogy minden oké a kapcsolatban?Ez bonyolúlt így.Ha megnézem egy szemét, bizalmatlan bunkó vagyok, ha nem, akkor ott szopatnak ahol tudnak?Kemény dió...

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 11:12:31

@dex.ion: Kar, pedig komolyan gondoltam az egeszet. :D

@Piszok Alfréd: Aaa, dexike nem megadja a szamat, dexikenel sorba allnak a nok, hogy megkaphassak a szamat. :)))

dex.ion 2010.08.24. 11:12:57

@LisbethSalander: nagy kár. szólj ha belejöttél:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 11:13:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ugyan, kérlek, szakítás után már nem mindegy?:-) Ha Rita összejön valamelyik fiúbaráttal, Jocó már előre megmondta ezt, ugyebár.:-)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 11:13:52

@dzsaszper: mindenki azt lát benne, a mély őszinte beszélgetéshez meg már késő...

marcsi87 2010.08.24. 11:14:27

Pffffffffffff egy sms miatt szakítani? Furi!

marcsi87 2010.08.24. 11:15:18

@marcsi87: Hopp...ezt nem ide akartam!

regapó 2010.08.24. 11:15:19

Posztírónak:
Olyan nőt kell választani akit győz az ember pénzzel és fasszal egyaránt. Minél szebb egy csaj, annál elszálltabb az arca és annál nagyobb igényei vannak, 10-telet a kivételnek.
Ki kell kötni egy nem trendi szépségnél apró szerethető hibákkal, az ipari tenyésztett bulákat meg kerülni kell.
Hiába néz ki valaki jól, ez nem helyettesítheti a kapcsolatba fektetett energiát. Hibáztál, mert nem vetted észre, hogy ő csak külsőségeket adott a kapcsolatba.
Menj be a templomba és dobj bele a perselybe egy százast, hogy a Jóisten még időben megszabadított tőle, nem később amikor vitte volna a házat, kocsit is.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 11:16:24

(Csendben ulok, es nem csapom le azt a magaslabdat, hogy az ember inkabb veszit, csak dexike ne vetkozzon le neki. De a vegen meg magara veszi. :))

Gonosz Duracel 2010.08.24. 11:16:48

@Frigyesur: természetesen csak miután leszarta őket :)

@Piszok Alfréd: talán egyszer, vmikor, vhol :DD

marcsi87 2010.08.24. 11:16:53

@Nogee bácsi: Miért ribanc???? Nem is biztos hogy megcsalta!!!!!

dex.ion 2010.08.24. 11:17:10

@regapó: "Olyan nőt kell választani akit győz az ember pénzzel és fasszal egyaránt."

sajnos mo-n, ahol egy éppen hatos csaj is tízesnek képzeli magát, ez nem olyan eccerű.

dex.ion 2010.08.24. 11:18:00

@LisbethSalander: ez kicsit olyan volt, mint amit én szoktam válaszolni a nőknek arra a kérdésre, h felhívom-e őket:P

petri 2010.08.24. 11:18:15

@phillipo654: Egyébként ha valaki már bebukott a párja előtt smssel, ammá rutinos, azonnal törli őket.

Gonosz Duracel 2010.08.24. 11:20:49

@dex.ion: te hányasra értékelnéd magad egy 10es skálán ?:)

Lui_78 2010.08.24. 11:21:51

Nah, megy a nemek harca?:)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 11:23:42

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): eddig az volt, de most hogy jöttél, a fagyiról fogunk beszélgetni :D

marcsi87 2010.08.24. 11:23:43

@Piszok Alfréd: De ide csak nem voltam képben :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 11:23:48

@Gonosz Duracel: Mindenkepp 10esre. :)))

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Nem, de csinalhatnank fagylalt harcot.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.24. 11:24:29

@Gonosz Duracel: Engem az a mappa érdekelne, kölcsönadod a telefonod?:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 11:25:04

@marcsi87: felhívnám a figyelmedet arra, hogy ez a magyar társadalom jelentős részének érvrendszerében nem kritériuma egy másik ember leribancozásának, mert majd meg fogja csalni, és ők már most lekurvázzák, biztos, ami tuti. Majdcsak kiérdemli előbb-utóbb.:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.24. 11:26:12

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Nem mindegy, hiszen Jocó nem tudhatja, hogy csak egy kufircra jöttek össze, vagy a fiú csábította el a kapcsolatból, vagy a vigasztalásból szerelem lesz:)

tizenot 2010.08.24. 11:26:20

A posztolonak.

Te most egy erdekes folyamat elejen vagy. Ezen majdnem mindenki atesik, van aki fiatalon, van aki kesobb, sajnos van aki soha. A folyamat lenyege hogy eljon parszor a nagy szerelem, csalodsz bennuk, de ekozben megismered a szerelem igazi termeszetet es megtanulod hogy a kapcsolatokban hogy legyel te a kiraly ahelyett hogy a sarokban vonyitanal a fajdalomtol.

Az elso csalodas eleg szar, a masodik es a tobbi mar kevesbe - rajossz hogy a szerelem nem csak egy szemelyel alakulhat ki, hanem masokkal is. Ha ezt belatod ekkor mar jo uton vagy afele hogy ne te legyel a kiskutya a kapcsolatban. A nok is azonnal megerzik hogy te nem az a csavo vagy akit zsinoron rangathatnak es hirtelen kiegyensulyozottabb lesz a veluk valo kapcsolatod, kezdesz te is dolgokat elvarni a csajoktol, nem csak mindent te viszel talcan elejuk. Persze nem art ha idokozben azt is belatod hogy a lehetosegek a kulsovel aranyosan jonnek, azaz minel jobban nezel ki annal tobb lehetoseged lesz szerelembe esni. Es annal konyebben fogsz kibaszni valakit az ELSO gyanus jelre.

Ekozben a nokrol is sokat tanulsz es lassan kepes leszel felismerni hogy egy csaj mit akar, szorakozni, baszni, onbizalmat novelni, csak siman unatkozik egyedul, esetleg tenyleg komoly kapcsolatot. De nemcsak a nokrol tanulsz - magadrol is. Tapasztalat hijan sokszor az sem egyertelmu hogy te mit akarsz egy notol, milyen tipusu nok jonnek be, mi az amit igazan jo neked.

Mindenesetre ezt most elkurtad :D, szar novel kezdtel, szarul csinaltad a kapcsolatot. Neeeeeeem, nem tudtal vona vele egyuttmaradni, ezert ne is ragd magad, de neked kellett volna kidobni ot, s nem forditva. Hatalmas kulonbseg van akozott hogy te dobsz-e ki valakit vagy teged dobnak-e ki.

dex.ion 2010.08.24. 11:27:04

@Piszok Alfréd: mp nem buta gyerek, sok mindenben egyet tudok vele érteni.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.24. 11:27:54

@Gonosz Duracel: Megszerzem neked az annyi mindent a képekért, hihi:D

marcsi87 2010.08.24. 11:27:58

@biohazard: Azért a pasikat sem kell félteni :)

dex.ion 2010.08.24. 11:28:20

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): vmikor a közeljövőben iszok 1-2 sört egy közös ismerősünkkel. ha érzed, csatlakozz, majd értesít vmelyikünk!

Gonosz Duracel 2010.08.24. 11:28:57

@dex.ion: úú egyre jobban szeeretném hogy tényleg "leszarjál" :D
(mellesleg :)komolyan érdekelne)

nicknek 2010.08.24. 11:29:04

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): látod az 50-60-sok nem harcolnak már, csak a hipermarketben az akciós csirkefarháttért :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 11:29:52

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Aki mondja. :P

@Gonosz Duracel: Magatol ertetodoen 10esre. :)) Kell neki az onbizalomnoveles. ;)

Amugy csak kepem van rola, amit hajlando vagyok kiarusitani lazannyaert. :))

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 11:31:53

@dex.ion: Lui csak light colat iszik. Ezt mindenki tudja. :P

dex.ion 2010.08.24. 11:33:02

@Gonosz Duracel: télleg leszarlak:D télleg egyesre értékelem magamat. hiába nagy az egom, naponta 5 percre képes vagyok magam reálisan értékelni:)

LisbethSalander 2010.08.24. 11:33:21

@dex.ion: talán azért, mert eszem ágában sincs idegenek előtt vetkőzni :]

dex.ion 2010.08.24. 11:34:19

@Frigyesur: :PP nincs is képed rólam, te kis wannabe áruló:P

phaszfej 2010.08.24. 11:35:53

Kommentelő faszok! Azért mert az olvasónak egy iromány végén lehetősége van betűket egymás mögé rakni, hogy azt mások is láthassák, nem jelenti azt, hogy ezzel élni is kell. Illetve ha írsz, nem jelenti azt, hogy mondasz is valamit. Ti konkrétan az aranyöntőformát töltitek tele szarral. Azért mert írtok, attól nem lesznek értelmesek a szar kommentjeitek. Úgyhogy fejezzétek be légyszí' az írogatást, nem akarok több hozzászólást látni itt!

Piszok Alfréd 2010.08.24. 11:36:10

@Gonosz Duracel: ti olyan perverzek vagytok? Aranyeső meg ilyenek? :DDD

dex.ion 2010.08.24. 11:36:21

@LisbethSalander: mikor megszülettél, akkor bazzeg nem zavart, h egy csomó idegen előtt meztelenkedj, mi?:D

Piszok Alfréd 2010.08.24. 11:37:37

@Frigyesur: tényleg van róla képed? Azt tudtam, hogy ismered, de hogy hagyta magát megörökíteni? :o

phaszfej 2010.08.24. 11:38:37

Egyébként is egy kitalált, soha meg nem történt képzelgésre írogattok. Nevetséges.

LisbethSalander 2010.08.24. 11:38:47

@dex.ion: nem, akkor még nem kellett takargatni a nemi jellegeimet, hogy le ne kurvázzanak :D szeláví.

dex.ion 2010.08.24. 11:39:13

@Piszok Alfréd: honnan ismerne? sosem találkoztunk.

dex.ion 2010.08.24. 11:40:24

@LisbethSalander: én ma sem szoktam, még sem kurváznak le:P c'est la vie.

Gonosz Duracel 2010.08.24. 11:40:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hosszú a lista :D

@dex.ion: úú akkor ha már leszartál meg ilyesmi szóvak akkor most jó úton haladunk?:DDD

@Frigyesur: olyan lazannyát csinálok hogy saját magatokat is leszarjátok:D

@Piszok Alfréd: aranyeső majd csak az esküvőn :D

dex.ion 2010.08.24. 11:41:15

@dex.ion: bár képen már láttam. 10es skálán erős 7es.

dex.ion 2010.08.24. 11:42:40

@Gonosz Duracel: ez a sok szarozás kezd emlékeztetni a sp vonatkozó részére:)

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 11:44:50

@dex.ion: Dehonnem. Minden eshetosegre valo tekintettel lementettem. Tudtam en, hogy egyszer meg jo lesz valamire. :D

@Piszok Alfréd: Ja, csak kertem tole. Es Vader Nagyurnak senki sem mond nemet. :))

Gonosz Duracel 2010.08.24. 11:45:42

@dex.ion: jó de most nem tudom hol is tartunk a játszmában?

dex.ion 2010.08.24. 11:46:25

@Frigyesur: nem emlékszem, h ez mikor történhetett...komolyan

Circus 2010.08.24. 11:47:41

Szép történet, akár én is írhattam volna, csak mindössze 10 év plusz van a szereplők között mindkét fél részéről.
Azt azért valaki majd egyszer elmagyarázhatná, miért viselkedik valaki 35 évesen, két kisgyermek anyjaként úgy, mintha kb 20 évvel fiatalabb agyatlan HP lenne. (költői kérdés...)

@tizenot:
Szép összefoglaló.
Kösz, hogy megspóroltál egy halom gépelést nekem. Elteszem későbbre, ha felhasználom, a jogdíjat majd megbeszéljük :)

dex.ion 2010.08.24. 11:49:05

@Circus: azért, mert a nők...ja költői, oké.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 11:50:25

@dex.ion: Arra mar en sem. Kb. 2 eve lehetett, amikor meg MSNztem.

dex.ion 2010.08.24. 11:50:32

@Frigyesur: tyuhú. hát akkor még, ha valóban is volna ilyesmid, biztos nem túl friss:) két évvel ezelőtt sem volt már az:D

Beefboneknock (törölt) 2010.08.24. 11:51:58

na öcsém olcsón megúsztad úgyhogy ne sírj, ha vitte volna a fél lakást házat kocsi, gyereket :D , akkor lennél szopóágon, örülj, hogy ez a ribancot nem vetted el

nicknek 2010.08.24. 11:52:22

@Circus: akkor most ne mondjam?:)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 11:53:11

@LisbethSalander: "Két csecsemő beszélget az újszülött osztályon:
- Te lány vagy, vagy fiú?
- Fiú.
- Honnan tudod?
- Ha kimegy a nővérke, megmutatom.
Kimegy a nővérke, mire a kisfiú félrerántja a takaróját:
- Nézd meg, kék a zoknim!"

Piszok Alfréd 2010.08.24. 11:54:20

@dex.ion: De valamelyik szakítós buli ott voltál, nem?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 11:54:40

@Beefboneknock: Hogy az miből jött le, hogy a csaj ribanc?
Rejtély...

dex.ion 2010.08.24. 11:56:39

@Nathan D'Xantine: kérdésben a válasz: "csaj"

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 11:59:03

@dex.ion: Minden nő kurva alaptézis?
Az menő errefelé.
Meg a lasszó.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 11:59:46

@Circus: talán mert 20 évvel korábban elmulasztotta az élményt...?

nicknek 2010.08.24. 12:01:29

@Nathan D'Xantine: én elhatárolódom ezektől az axiómáktól:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 12:02:05

@Circus: mikor elvetted még volt agya? Kioperáltad, vagy mi? Ez is költői.:-)

Circus 2010.08.24. 12:02:08

@nicknek: de, olyan jó látni leírva... :)
ugyanez érvényes dex.ion felé is

bár már rájöttem magamtól is

Hölgyek, ha valaki nem olyan, szóljon, komolyan szeretném, ha valaki megcáfolná már végre... Ja, nem szavakban, hanem tettekben - mesélni azt én is tudok.

Gonosz Duracel 2010.08.24. 12:02:47

@dex.ion: szóval nem tartunk sehol, óó pedig úgy igyekeztem :( :))

Piszok Alfréd 2010.08.24. 12:03:34

@dex.ion: pedig többen állítják, hogy találkoztak veled, meg a fészbúk is folyton kidob, mint potenciális ismerőst, néhány itt is jelenlévő közös ismerősre alapozva... na mindegy :)

dex.ion 2010.08.24. 12:03:44

@Gonosz Duracel: ne add fel!:) bár erős a mezőny, nem ígérhetek semmit...

Circus 2010.08.24. 12:03:55

@Piszok Alfréd:
nem, nem hiszem, mert amennyire ismer(t)em, már akkor is ilyen volt :)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 12:05:26

@Circus: akkor 20 éven keresztül végig HP-ként viselkedett? Akkor téged nem értelek :D

Circus 2010.08.24. 12:07:02

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

nem vettem el még, a gyermekek részemről csak lízingeltek voltak :)
úgy tűnt, volt... tévedni emberi dolog :)

de ne offoljuk már szét ezt a baráti társalgást!
:)

dex.ion 2010.08.24. 12:07:11

@Piszok Alfréd:

1-2 szerencsétlennek valóban megkeserítettem az életét párszor egy személyes találkozóval, többségüket azóta a pszichiátrián kezelik.

fészbúk? húha, eccer vki meghívott, párszor be is léptem, de nem nagyon használom. na jó, semennyire nem használom.

Gonosz Duracel 2010.08.24. 12:07:47

@dex.ion: pasitól nem is kell semmiféle ígéret :)

Circus 2010.08.24. 12:08:14

@Piszok Alfréd:
**°°°! blgmtr
már megválaszoltam - én csak két éve, két gyermek nem közös projekt
:)

DepecheAndi 2010.08.24. 12:08:17

"A problémák ott kezdődtek, amikor véletlenül elolvastam egyik sms-t a telefonjában."

Áruld már el, hogy hogyan lehet egy sms-t véletlenül elolvasni?

Véletlenül a kezedbe esett a telefonja, amin véletlenül pont az sms-ek voltak megnyitva és egészen véletlenül, ha már úgy volt, akkor el is olvastad?

A problémák nem az sms-nél kezdődnek, hanem ott, hogy ennyire nem bíznak az emberek a másikban.

Azért majd azt is meséljétek el nekem, hogyan lehet valakit sms-ben megcsalni, mert érdekelne.

dex.ion 2010.08.24. 12:08:23

@Gonosz Duracel: helyes, legalább ezt megtanultad már az életben. :)

nicknek 2010.08.24. 12:10:07

@Circus: valami hiányzik nekik... pezsgés... tűz... mittudomén... ami csak akkor volt. Szabadság, elköteleződés nélkül... valami olyan, ami csak akkor volt és azt gondolják ... ezzel megélik és visszakapják mindazt??? Ilyen mélységekben még nem kutattam a nőkben:D

Gonosz Duracel 2010.08.24. 12:10:51

@dex.ion: tudom sokat kell még tanulnom mire érett Nő leszek :D de legalább az igyekezetemet értékelhetnéd :):D

niobeniobe 2010.08.24. 12:13:44

Uraim, a szepsegnek es fiatalsagnak nemcsakhogy ara van,de meg is kell kuzdeni erte.:-))

Vigasztalja a poszetirot,hogy a holgy szepsege is mulando.

Szeretnem kerdezni a szakertoket,hogy peldakkal tamasszak ala ki a 10-es es a 6-os,:-))

Anti Anyag (törölt) 2010.08.24. 12:15:39

Nem jöttél be neki. Miért kellett volna felpofozni? Ezek szerint, ha te otthagysz egy nőt, téged is fel kellene pofozni?

Gonosz Duracel 2010.08.24. 12:15:59

@niobeniobe: erre én is kíváncsi vagyok :)

Circus 2010.08.24. 12:19:16

@nicknek:
aha.
csak akkor nem tudom, hogy miért vágyott 'családra', meg nyugalomra, meg békességre, meg stb. Én kutattam, de nem ott... :D

@DepecheAndi:
eszerint neked még nem volt olyan tapasztalatod, hogy a telefon rendszeresen elrejtve, érdekes és váratlan hívások amiket csak félrevonulva lehet megejteni, olyan barátok/nők emlegetése, akivel 'szóba se állok, mert hülye', de azért naponta 2-3x hívja és beszél vele, amikor vannak amolyan furcsa és megmagyarázhatatlan jelek, amikor nem a beceneveden szólít.

Ja, és a legfontosabb - ha megkérded, mi baj, Csak annyi a válasz: semmi. (ezt az utóbbit Tisztelt Hölgyeim, közös érdekünkben el kellene felejteni és megtanulni tisztességes választ adni... :) )

Amúgy Te minden percben tudod, hogy hol van a párod? Megcsalni azt nem lehet, de egyeztetni a hol-t, mi-t és miként-et azt igen.

Nos, ezek után esetleg nézelődsz, mert IGEN, a bizalom, hogy úgy mondjam 'megingott'.

Na, feldobtam a hangulatot :)

dex.ion 2010.08.24. 12:20:10

@Circus: "amikor vannak amolyan furcsa és megmagyarázhatatlan jelek, amikor nem a beceneveden szólít."

eeeegen, ha józsit mond béla helyett, kezdhecc gyanakodni.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 12:20:22

@Circus: na de ha tudod, hogy már akkor is HP volt, akkor minek kezdesz vele? Vagy én értek félre valamit.

("20 évvel korábban elmulasztotta az élményt...?",
"amennyire ismer(t)em, már akkor is ilyen volt")

dex.ion 2010.08.24. 12:21:46

@Circus: mint tudjuk, a semmi azt jelenti, h még nem találta ki, hogyan tudna visszavágni vmiért, de majd idővel.

niobeniobe 2010.08.24. 12:22:17

"az elejen nagyon jo volt....konny szokik a szemembe,hogy nem vele fogom leelni az eletemet"

az eleje mindig jo:-))ezert valtogatnak annyian,ezert az elejeert:-))

de tegyuk fol Rita marad melletted meg 15-20 evet, tuti,hogy a vegen mar oromkonnyek szoktek volna a szemedbe,ha vegre megy es lecserelheted az akkor venulo csajodat egy hamvas huszasra

40-e eveire mar a legtobb pasdi csak arra torekszik,hogy keruljon olyan anyagi helyzetbe,hogy az ilyen huszasok kihasznalhassak:-))

a csajnak pedig igaza van,szepseget es fiatalsagat addig kell hasznalnia,amig az tart,amikor mar elmult neki,igazan nincs alkupozicioban

Gonosz Duracel 2010.08.24. 12:24:01

@dex.ion: köszönöm tanítóbácsika :)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 12:24:10

@niobeniobe: @Gonosz Duracel: mire vagytok kíváncsiak, mondjak néhány ismerőst? :D

Circus 2010.08.24. 12:25:57

@dex.ion: nem pont erre gondoltam, de aki élt már együtt valakivel, akinek a rezdülései is megvoltak (mert komolyan érdekelte a dolog), akkor tudod mire gondoltam :)

@Piszok Alfréd:
én voltam félreérthető, nem ismertem személyesen. Elmondásból, családi beszélgetésekből, stb lett leszűrve. De nagyon úgy tűnt, ez már a múlt...
Hát de nem, kutyából nem lesz szalonna... :)

(ja, és ezért utálom az internetes társkeresést, mint műfajt - egyrészt mert rá lehet kattanni, másrészt akarva-akaratlanul előkerülhet egy alvónak tűnő akna. Túl sok embernek lehet meg az e-mail címed, ne adja ég telefonszám, meg egyebek...)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 12:27:25

@Circus: ennyi jel mellett az a bizalom nem csak meginog. A kérdés meg rossz, "mi a baj?", hiszen nincs baj, legalábbis neki nincs.

dex.ion 2010.08.24. 12:27:33

@Circus: nem tudom, mert velem sose történt olyan, h ne a nevemen/becenevem szólítottak volna.

nicknek 2010.08.24. 12:29:28

@Circus: de az hogy erre vágyott nem zárja ki azt, hogy egy idő után valami hiányzott neki, amit nem kommunikált és csak a múltjában talált meg?

Gonosz Duracel 2010.08.24. 12:30:10

@Piszok Alfréd: h ki, hogyan, és mi alapján lesz 6-8-10 csaj?:D

Gonosz Duracel 2010.08.24. 12:30:59

De ez is hülyeség mert lehet h az Bélának te egy 8as vagy míg Endrének csak 6os :D

Circus 2010.08.24. 12:34:35

@niobeniobe:
"a csajnak pedig igaza van,szepseget es fiatalsagat addig kell hasznalnia,amig az tart,amikor mar elmult neki,igazan nincs alkupozicioban"

Komoly keveredés van mindenki agyában, aki így működik - ha csak k****ni, vagy más szavakkal b@szni szeretnék, akkor ez igaz (de akkor meg a tökömért sírnak a nők, hogy mer minden férfi csak azt akarja). Ha viszont komoly kapcsolatról van szó (mint jelen posztban), akkor azért nemár csak a feszes bőr számítson, azégáldjonmármeg... Neked igen, de ez nem az én szegénységi bizonyítványom :)

Az ilyen tapló hozzáállásúaktól mentsen meg az ég mindenkit, ilyenben akkor sem bíznék, ha az utolsó nő lenne a Földön :)
Pont ez az a mondat és gondolkodás, ami miatt "minden nő = ...".

Piszok Alfréd 2010.08.24. 12:34:53

@Gonosz Duracel: nem tudom :) Én könnyű eset vagyok, nálam mindenki 10-es :)))

DepecheAndi 2010.08.24. 12:35:13

@Piszok Alfréd: Inkább egy valódi, rezgős férfi ;)

Circus 2010.08.24. 12:35:45

@nicknek:
de van:

PÉNZ

(lásd még Hooligans - Illúzió)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.24. 12:36:21

@Gonosz Duracel: Ezért kell csak hiteles forrásból tájékozódni:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 12:37:24

Üdv!

on: hol rontottad el? sehol. csak nem szeretnek viszont. többet adtál, önszántadból. ezt sose sajnáld!

majd kigyógyulsz! sz@r, fáj, de pont ettől emberi!

off:
kértek kávét???

Circus 2010.08.24. 12:37:36

@Piszok Alfréd:
ennyire ki vagy éhezve, vagy csak szimplán igénytelen vagy?
:)

tuli _ 2010.08.24. 12:38:30

@dex.ion: és mi a helyzet a félrement sms-ekkel? a múltkor ismeretlen számról jött egy sms a következő szöveggel: "mondtam már, hogy szeretlek?" 10 perc múlva megismételve az sms. Na, akkor megszántam, és visszaírtam, hogy igazán roppant hízelgő számomra, de inkább küldje a célszemélynek. :D
ki hinné el, ha ilyet lát, hogy tényleg nem a partnerének szólt?
Fricinek van fényképe rólad? Vagy olyan nekem is van? :D

@Circus: egyszer rajtakapni hazugságon valakit, oszt repül. tán még időben. másrészt vannak paranoiás hülyék, akik mindenben azt látják, hogy biztosan csalják őket. velük sem lehet mit kezdeni.

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.08.24. 12:39:11

Jocókám, te egy méretes lúzer vagy, de a jó hír az, hogy mindenből lehet tanulni, ha nem a világot hibáztatja az ember. Egy csomó hibát elkövettél te is. Ha nem jársz el nélküle, ha elhanyagolod a haverjaidat, akkor nem vagy jó fej velük sem (kinek kell egy ilyen barát?) és unalmassá válsz az asszony számára is.

Ő egy önálló férfit ismert meg, te meg szép lassan hozzánőttél valószínűleg. Ez nem vonzó. És nem is érdekes. Hogy naiv volt a csaj? Ugyan már... nem gondolta. Nem kell ezt gondolni. A nők is képesek dönteni, ahogy a pasik is. Nem azért vesztetted el, mert valaki gonosz módon elvarázsolta, hanem azért kezdet el másra figyelni, mert te (már) nem érdekelted eléggé. Az persze igaz, hogy tíz év múlva ez másképp történne, de annak az egyik oka az, hogy kevesebb lehetősége lenne a nőnek, és nem az, hogy jobban vonzódna hozzád egy hasonló szituban.

Aztán igen, egy fiatal nő nem biztos, hogy el akarja kötelezni magát. Ez van. Válassz idősebbet. Mondjuk egy 28-30-ast, ha sietsz. Ők egyrészt jobban paráznak lelépni (bár ez inkább 30 fölött jellemző), másrészt már átéltel ezt-azt, jobban ismerik magukat, más az értékrendszerük. De egy mindent megadó, unalmas, kihívást nem jelentő pasinak mindig rosszabbak lesznek az esélyei. És ezt nem fikázásképp mondom, de itt te is hibáztál, amit lehet azt javítsd ki. Amúgy meg ilyen a szerelem - ha mindenki mindent jól csinál, akkor is vannak fájdalmas szakítások. Aki ezt nem tudja elfogadni, az ne játsszon ilyet. Tessék felnőni.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 12:39:59

@Circus: túlságosan élesen választod szét a dolgokat, úgy látom. Ha egy nő komoly kapcsolatot akar, attól még akar szép is lenni, meg bulizni, meg pezsegni, meg k****ni is :)

Gonosz Duracel 2010.08.24. 12:40:01

@Piszok Alfréd: érdekes fickó lehetsz:D

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ki a hiteles a mai világban?:D@Da

Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): inkább egy energiaitalt:D

Piszok Alfréd 2010.08.24. 12:42:30

@Circus: egyik sem :) Nem érdekel a pontozás, nem eszerint válogatom meg a kapcsolatokat.
Minden nő egy csoda, imádom őket, ezért mindenki 10-es. Aztán van akivel jóban vagyok, van akivel nem, van aki tetszik, van aki nem, van akivel le akarom élni az életem, de ezek nem pontozhatók.

dex.ion 2010.08.24. 12:42:33

@tuli _: a félrement sms vis maior, és vagy röhögve megmutatom a páromnak - ha tudom, h képes feldolgozni és megérteni, h félrement - vagy törlöm a csába.
fricinek nemhiszem h van képe, vagy ha vhonnan volna is, tuti h vmi ősrégi.
:)

nicknek 2010.08.24. 12:42:44

@Gonosz Duracel: Gonosz nyuszika:) az egyik szervedre kaptál tőlem egy 10-est... kitalálod melyikre?:D

Piszok Alfréd 2010.08.24. 12:44:22

@tuli _: és ha tényleg neked szólt? Elmulasztottál egy jó lehetőséget :D

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 12:45:16

@Gonosz Duracel: örülök hogy vannak szexképeid. elég ha a pasijaidnak van belőle már jó helyen fog kikötni :)

dr. gernika 2010.08.24. 12:45:41

@Theremin: Annyira imádom a nőket ennyire jól ismerő férfiakat. :D

Gyümölcs 2010.08.24. 12:47:25

Azért az is hülye, aki nem törli a kompromitáló sms-eket.

phillipo654 2010.08.24. 12:47:47

@petri: hát ennek még ennyi eszem sem volt :)rutintalan 19 éves ha nem találtam volna meg, és tényleg nem jöttek volna össze, ki tudja...

Gonosz Duracel 2010.08.24. 12:50:04

@nicknek: az elemeimre? :D

@inci-finci: nem olyan szexképek...rossz az aki rosszra gondol :)

tuli _ 2010.08.24. 12:50:49

@Piszok Alfréd: aztkva. most, hogy mondod :D
@dex.ion: az előbbi megoldást választottam. :)
sztem Frici a halálfejes képeddel dicsekszik itt. :D

Gonosz Duracel 2010.08.24. 12:53:56

@Drága IV gernika: szerintem is jófejek hogy ennyire ismerik a Női nemet...minden szempontból :)

huvosvadasz · http://huvosvadasz.blog.hu 2010.08.24. 12:54:55

Ja igen - biztos írták, de hogy a tökömbe lehet a másik telefonján véletlenül elolvasni egy SMSt? Kis pöcs vagy, ha nem vallod be magadnak sem, hogy nyomoztál utána. Sokkal korrektebb azt mondani, hogy érezted, hogy gáz van, féltékeny voltál, és beigazolódott a gyanúd. Bár lehet, hopgy végig ellenőrizted...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.24. 12:56:38

@Gonosz Duracel: A róla elnevezett, no és természetesen én.:D

nicknek 2010.08.24. 12:57:11

@inci-finci: azért vigyázz vele... láttad a gyalog-galoppot és a vérengző nyulat?:D

@Piszok Alfréd: nem... a kezei is gyorsan pörögnek, ahogy olvasom, de még az sem... a nagy szája a 10-es:)

@Gonosz Duracel: a füleidre:) mert meghallottad, amit tegnap írtam:))

Glg 2010.08.24. 13:00:15

nos jocó te hatalmas gyökér vagy és ott rontottad el h mexülettél ill hogy az oviból szeded fel a csajokat.

tuli _ 2010.08.24. 13:00:45

@dex.ion: volt egy olyan avatarod. vagy rosszul emlékszem?

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 13:01:53

@Gonosz Duracel: nem rossz az. csak ciki ha kikerül.

és ismerjük a nőket :)

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 13:07:55

@nicknek: majd te megbaszod :)

kell vibri egy kapcsolatba vagy sem? várom a véleményeket
velvet.hu/blogok/muffin/2010/08/23/teszt/

@tuli _: én nem emlékszem. de ez nem jelent semmit

Gonosz Duracel 2010.08.24. 13:09:09

@nicknek: értem:D akkor büszke vagy rám?:D

@inci-finci: tudom hogy nem rossz de akkor sincsenek szexképek:D
és még saját magatok sem ismeritek :P

dex.ion 2010.08.24. 13:09:54

@tuli _: de hát azon nem én vagyok...az egy kép:)

tuli _ 2010.08.24. 13:15:43

@dex.ion: én aszittem te voltál :D

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 13:16:26

@Gonosz Duracel: nem ismerjük, hát persze. 3 fasz alapján te megmondod a frankót :)

Gonosz Duracel 2010.08.24. 13:17:13

@Piszok Alfréd: nagyon kedves tőled:D de azt hiszem el éldegélek azok nélkül is:D

Gyümölcs 2010.08.24. 13:18:05

@inci-finci:
Velvetes cikkhez: az ellen tiltakoznak általában látványosan az emberek amiben hiányosságuk/problémájuk van.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 13:21:05

@dex.ion:

Egy erős 3-as is minyimum 10esnek (kivéve a kivételeket) :)

Kolompár Szándokán 2010.08.24. 13:21:33

Jócó, azért basztál rá mert te normális vagy. Itt a nagy hiba. :) Egy arany szabály van a nőknél, hagyni kell szenvedni őket, mert minden nő lételeme a szenvedés, hogy járjon az agyuk, stb. Aki előbbi mondatomba beleköt, az is csak azért teszi, hogy a pasijának elmondhassa hogy a köcsög Kolompár Szándokán néven osztja az észt a blogban... tehát mérgelődhet, szenvedhet ezen is. Éreznie kell egy nőnek hogy szeretik, de azt is hogy könnyen el tudja baszni a kapcsolatot. Ha mindenre igent mondasz, mindent megadsz neki, nincs min agyalnia, és kitalálja a hülyeséget magától, hogy te már biztos nem szereted, már nem tetszik neked, sorolhatnám. Ilyenkor keres magának egy másikat, hogy bebeszélhesse magának hogy az új pasi jobban szereti. A lényeg, hogy neked szerepet kell játszanod, ha nem akarsz szopni. Az élet neked a Vérgeci szerepet osztotta. Más sikeres férfiak szintén vérgecik, de ők nem szerepet játszanak. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 13:22:56

@inci-finci:

Én tuti nem akadnék ki rajta, végülis móka :)

Gonosz Duracel 2010.08.24. 13:23:07

@inci-finci:

te nemi szervek alapján állapítod meg h ki milyen ember?:D
azért mert nem feküdtem le mindenkivel aki szembe jött velem, még nem csak azt a 3 pasit ismerem ;) :D okostojás

Piszok Alfréd 2010.08.24. 13:23:32

@inci-finci: kelleni nem kell, de miért ne?

Commodus 2010.08.24. 13:25:56

@Kedves Nard: max. az interneten, de ott meg felesleges nyomulni. :)

Droidfigyelő (törölt) 2010.08.24. 13:26:41

@Frigyesur:

Bocs, lehet, te így teszel, de én soha nem olvasom el senkinek az sms-eit és nem turkálok az emailjeiben sem. Úgyhogy szép az őszinteség, de önmagad gyakorlata alapján ne gyárts elméleteket arról, hogy úgyis ezt csinálja minden férfi.

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 13:28:46

@Kedves Nard: én sem feltétlenül akadnék ki, de vannak korlátok ami még belefér és ami már nem.

@Piszok Alfréd: és ha öklözőzsírral állít be hogy apus most akkor fisting lesz a szőrös seggedbe?

@Gonosz Duracel: puni azért azt csak elismered hogy fasztarisznyaként nincs sok párkapcsolati tudásod

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 13:30:30

@Gyümölcs: igen? te szereted a fejletlen lányokat dugni? ááá! szóval te pedo vagy? :)

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 13:33:36

@Gonosz Duracel: azt nem tudhatod tudjuk mit akarunk vagy sem. általában tudjuk.

Gonosz Duracel 2010.08.24. 13:33:42

@inci-finci: fütyi ez így van, de ez nem jelenti azt h nem tudok "rólatok" ezt azt...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 13:34:00

@inci-finci:

Jó ha valami benzinmotoros análpenetrátort hozna, attól azért leverne a víz :)

@Commodus:

Ó dehogy, nem csak a neten nyomulnak a hármaskák, szórakozóhelyeken is a 3asnak nem felel meg egy 3-as, minyimum egy 8as férfivel éri be! És persze őt ki kell érdemelni :)

Gyümölcs 2010.08.24. 13:34:22

@inci-finci: azért nézd meg, hogy mihez szóltam hozzá :)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 13:35:42

@inci-finci: az azt hiszem nem jönne be. de lehet, másnak igen. a kérdést nem értem, hogy "kell-e". van akinek kell, van akinek nem, nem?

sas70 2010.08.24. 13:35:52

"Elég sok áldozatot hoztam ezért a kapcsolatért: bulizni egyáltalán nem jártam el nélküle, egyre kevesebbszer mentem a haverokkal is sörözni, csak azért, hogy vele legyek... Ezt ő nem értékelte."

Nem hát, sőt állítom hülyét kapott tőled, hogy sehova nem mész nélküle, és nyilván ő sem nélküled.

" Csakhogy a kedves Rita arra nem jött rá, hogy ezek a fiúk bizony többet akarnak tőle, minthogy néha-néha beszélgessenek, inkább a négyszemközti lepedőakrobatikát gyakorolták volna"

A nők is tudják, hogy egy pasi le akarja fektetni őket, vagy nem. Nem a te feladatod, hogy helyette ezt eldöntsd.

Szerintem te ezt a nőt, nem nőként, nem a társadként kezelted, hanem a tulajdonodként akartad. Hülye féltékeny voltál, aki mindent jobban tudott mint ő. Ha nő lennék, én már korábban leléptem volna tőled.

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 13:36:15

@Gyümölcs: erről van szó. ez a logika azt jelentené hogy a pápa harcos militarista aki atomot nyomba mindenki seggébe. oké hogy hülye vagy de miért reklámozod? az árnyékképzés folyamatának leegyszerűsítése nem tesz téged értelmessé

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 13:38:01

@Piszok Alfréd: itt az előzetes egyeztetés és emberismeret nélküli felvetésről volt szó. el tudom képzelni hogy van kapcsolat ahol ez is működik. számomra ez levesz a kapcsolatból.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 13:39:13

@Kedves Nard: mindennek 2 oldala van. Ha van 8as aki kezd egy magát nagyobbra tartó 3-assal, akkor igaza van. Ha nem, akkor rábaszott. Ki nem szarja le?
Nem értem ezeket a sirámokat. Ha azoknak a csajoknak akik nekem bejönnek nem jövök be, akkor vagy a csajokat értékelem rosszul, vagy magamat.
Mindezek mellett ebben az egész pontozósdiban-értékelősdiben nem hiszek.

Theremin 2010.08.24. 13:42:05

@Drága IV gernika: legalább annyi van belőlük mint a férfiakhoz értő nőkből :)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 13:42:27

@inci-finci: "előzetes egyeztetés és emberismeret nélküli felvetésről volt szó"

De hát egy kapcsolatban ez nem életszerű. Ismerem a partnert, nem? Egy most megismert nőhöz biztosan nem állítanék oda égy xxl-es műbránerrel, de ha kiderül, hogy ez az igénye, akkor meg talán igen.

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 13:44:10

@Gonosz Duracel: helyespasit aki átbasz, @ a szádba :)

@Piszok Alfréd: a sztori szerint előfordul. az életben is biztos. pár napja volt a kapcsolat nyitása is a férfi részéről. tehát ez valós és életszerű

Commodus 2010.08.24. 13:46:14

@Kedves Nard: lehet, őszintén szólva, már nem nagyon járok bulizni, azt is barátnővel. :) Főiskolán meg amit mondtál, nem tapasztaltam, pedig akkor sokat jártunk. :)

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.08.24. 13:49:04

"bulizni egyáltalán nem jártam el nélküle, egyre kevesebbszer mentem a haverokkal is sörözni, csak azért, hogy vele legyek" ez a te hülyeséged ha ezt vállaltad

Gonosz Duracel 2010.08.24. 13:50:01

@inci-finci: nem írom le, úgy se tudnád felfogni:D nem egy nyelvet beszélünk :)

Csirke72 2010.08.24. 13:52:04

Elöször is szép jó reggelt mindenkinek!

Ismét 1 szivetört gráll lovag, kit hülyének néznek a nök....

Elöször is mi a faszért engedte meg, hogy a csaj odaköltözzön hozzá? Ha meg már igen, akkor az diktál ki dellázik és nem forditva(nehogy már a szar(Rita) húzza le a WC-t).

1.Ha pedig az elsö SMS más fickóval zajlik, azonnal kérdöre vonni és ha szükséges kibaszni mint macskát szarni.

2. Vagy nem baszom , ki de nem is veszem zokon hanem gátlástalanul flörtölök a háta mögött más picsákkal és csak használom mint 1 lotyót, azt ha ráuntam végleg leszopatom és közvetlen a szopatás után kibaszom(ezzel porig lehet alázni a lekét az ilyen picsának)...

vázkulcs 2010.08.24. 13:53:14

Jocó lehet az volt a baj túl sokat akartál a nőtől és ez elriasztotta, ha meg keveset akartál volna lehet alig tudtad volna levakarni magadról. :D Hiába az élet nem habos torta.

Csirke72 2010.08.24. 13:54:59

@supracoger:

Ez nem lenne gond, csak amint észre veszi, hogy a csaj nem adja a 100%-ot, ujra megyek mint régen a haverokkal és csak a szexre használom a "Ritát":)

Csirke72 2010.08.24. 13:56:21

@vázkulcs:

Vagy nem nyujtott különösebbet az ágyban és igy a csajszi is félrekacsintgatott.

Vagy nagyon megfelelesz 1 nönek, vagy másnak is szétnyitja lábát ill. száját:)

Theremin 2010.08.24. 13:57:07

@Droidfigyelő: Én se olvasok bele a párom semmilyébe se.
Pedig néha megelőzhetnék vele ezt-azt.

Csirke72 2010.08.24. 13:57:26

@Gonosz Duracel:

Mizu? Ùr? Ez yol esett. Kedves vagy:)

gpetersz 2010.08.24. 13:58:17

Elolvastad az SMS-t? VÉLETLENÜL?
Kis pöcs.

Theremin 2010.08.24. 13:59:26

@Csirke72: szerintem az jobb ha kirakod és utána szopatod le

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:00:20

@tuli _: Nem, egy olyannal, amin ugy nez ki, mint egy jollakott napkozis. :)) A masikon meg aszem bagozik.

@Droidfigyelő: Ugy latszik, hogy nem sikerult eleg habzoszajura a hsz., mert neked is sikerult felreertened. :)) Szoval oszinte pasi vagyok. :D

Csirke72 2010.08.24. 14:01:16

@Theremin:

Erre van 1 yo mondás:

A bizalom jó de kontrol még jobb.:)

1x1x bele lehet nézni, ebben nincsen semmi. Söt bele kell.
Söööt ha mindeketten korrektek vagytok akár egymás mobiljáról is lehet telózni, sms-ni és nem háborodik fel egyik fél sem ha a másik éppen a mobilját tartja kézben....
Ha nincsen titok, mire is a felháborodás...

Persze ezt nöi szemmel ugy kell elöadni, hogy te milyen szemét vagy és bizlamtalan...ezzel akar még téged a kapcsolatra alkalmatlannak beállítani és persze a legtöbb pasi ilyenkor bocsánatot kér és elbujik....

Piszok Alfréd 2010.08.24. 14:02:36

@inci-finci: jó, életszerű, hogy az ember félreismeri a párját, rosszul méri fel a helyzetet, meg hülyeséget csinál. De ez nem szükséglet meg igény kérdése, hanem szimpla hülyeség vagy baleset :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:03:57

@Csirke72: @Theremin: Ooo, ezek a gavaller ferfiak! Imadom az ilyen empatiaval es kulturaval telecsordulo hsz.-okat.

Theremin 2010.08.24. 14:06:02

@Csirke72: Szerintem meg a kapcsolat alapja a bizalom.
Ha ez nincs akkor tökmindegy h elolvasod-e vagy sem.
Tele lehet félreérthető üzenetekkel, és egy ártatlannak tűnő is válhat veszélyessé.
Nincs erre recept, csak annyi, hogy beszélgetni, beszélgetni, beszélgetni..
Azonnal és helyben felszinre hozni h vkinek vmi nyomja a bögyét. Őszintén és kiméletlenül.
És minden MEGOLDOTT konfliktussal erősödik a kapcsolat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 14:06:10

@Piszok Alfréd:

A 8-as használja a 3-ast is, és e mellett még annyit amennyit csak tud. Az ilyen 3-ast hitegeti meg hintáztatja, és közben versenyezteti a többit, amelyik a befutó, az marad tartósra, a többit vagy kidobja, vagy pedig párhuzamosan tartja. (Ha komolyabbak a szándékai a győztessel, akkor valszeg jegeli minden fasztarisznyáját). Hogy MP kifejezéseivel éljek, a csaj a saját nyálkáján csúszott a hejjespasi után, hogy őt fasztarisznyaként használja, aki persze háremet tart :) Hármaska fél, hogy nem talál magának hejjespasit, ezért ragaszkodik hozzá. Általában a 8as lelép egy erős 7-8-assal, vagy ha mákja van akkor egy 9-10essel, hármaska meg ott marad kisírt szemekkel.

@Commodus:

Lehet helyfüggő is, attól függ hol voltál főiskolás, és hova jártál bulizni. Nyilván a kis bölcsészlányokat mindenki levarrta (a jobbakat), csak eléggé tapadósak voltak. Mondjuk nekem is régiek már az ilyen bulizós emlékeim, de akkoriban az volt a jellemző amit írtam :)

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.08.24. 14:06:10

Nekem úgy tűnik a posztoló az a fajta aki ha pl. Afganisztánban élne, kivégeztetné a nőt, ha azt valaki megerőszakolja.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:06:28

@tuli _: Van? Beloled kinezem, hogy csak szivatsz. :DD

Amugy epp ebedelek.

vázkulcs 2010.08.24. 14:07:55

@Csirke72:

Nem egyszerűsíteném le ennyire. A csaj elképzelhető egy laza kapcsolatra gondolt, a srác meg komolyra vette a dolgot. Ha nem nyomul ennyire, pl az ő telefonjában tűnik fel néhány kérdéses sms, és őt hívogatják mindenféle nőneműek, lehet a csajszi gondolta volna nehogy már lecsapják a kezemről ezt a jóembert. :D
Vagy csak nem illettek össze, vagy mit tudom én, bonyolult az élet.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:08:53

@Kedves Nard: Ugyanez megvan pepitaban. Bunronda, igenytelen pasik mennek oda nagysagrendekkel jobb csajokhoz, majd jol lek*rvazzak oket, mert nem ajultak el a beturt polojatol, a hordohasatol etc. Ahogy egy baratnom is mondta 'valahogy a csunyaknak akkora onbizalmuk van'. :D

Theremin 2010.08.24. 14:09:37

@Frigyesur: :D Én meg imádom az ilyenre ugró és véresen komolyan vevő válaszokat :)
Csak nagyoskodunk h a neten végre kiélhetjük a komplexusainkat,
valóságban sosem tennénk ilyet...(kár h irásban nincs hangsúly)

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 14:10:45

@Frigyesur: empátia, Nagyúr? Hogy juthat ez a szó eszedbe?:D

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:10:56

@Theremin: Van amit meg vicckent leirni is primitivseg. Legalabbis az en szintemen. ;) Azt meg reg tudom, hogy az ilyen nagyarcoskodas mogott a lehetoseg halvany szikraja sincs ott. ;)

tuli _ 2010.08.24. 14:12:38

@Frigyesur: jó étvágyat :)
most éppen nincs, de tervezem, hogy küldök. de már csak innen tudok, mert kurva gmail letiltott, fogalmam, sincs miét??? biztos úúútál :)

Csirke72 2010.08.24. 14:15:15

@Theremin:

Ez is igaz. Hát ez már csak amolyan részletkérdés:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 14:15:23

@Frigyesur:

Persze, fordítva is igaz. És igen, a bűnállatoknak valami iszonyú ferde önképük van, olyan jókat szoktam röhögni pl a tömegközlekedésen amikor két ilyen díszpinty dumálgat, és panaszkodik, hogy "Már nincsenek igazi férfiak" és hogy "Engem nem becsül meg a szemét Pisti, pedig nincsen sok elvárásom, csak legyen mindig nálam pénz,biztosítsa a lakhatásom és hogy biztonságban érezhessem magam!" :) Ilyenkor magamban kárörvendően vihogok, hogy "István bazmeg, ezt elbasztad" :)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 14:15:24

@Kedves Nard: Ok, tegyük fel, hogy az egész számozás-pontozás nem marhaság és képzeljük el. Én egy 8-as pasas vagyok, akinek sikerül is 7-9-es csajokkal hetyegni. Mijafenéért is égetném magam egy 3-assal? Csak hogy szédítsem? De hát kiröhögnének és otthagynának a jobb nők!
Nekem ez az egész nem tűnik másnak, csak önigazoló konspirációs teóriának. Félre ne érts, nem a te önigazolásodnak, te nem is szorulnál rá :) De mp ebben nagy volt és néha szüksége is volt rá.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:15:48

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Lord Vader egy roppant erzekeny, empatikus Sith lovag volt, nem tudtad? Csak nem zavartatta magat a pornep zummogese altal. ;))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 14:16:22

@tuli _:

A túl sok ital lehet a háttérben :) Lazannyát pedig Frici előtt kell megenni, hogy fájjon neki a kis szíve! :) Tök undi velem, mindig Lenkenéninek hív, pedig megfenyegettem hogy hozzávágok egy tömb gépsonkát, meg olyan néven is nevez, amit inkább le sem írok, olyan szörnyű :(

Theremin 2010.08.24. 14:16:47

@Frigyesur: Na ennyit a férfiakat ismerő nőkről.
Néha imádunk állatiasan primitivek lenni, csak kénytelenek vagyunk leplezni a nők miatt.
Bár éreztem már magam prűdnek is egy csapat nő társaságában is.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:18:32

@tuli _: Nem birta el a gonoszsagod. :D Ennyire kell a kep dexikerol? :))

@Kedves Nard: Folyton csak a pletykak Lenke neni, folyton csak a pletykak. Nem is teccik kibirni valami szaftos Pityu-sztori nelkul. :D

Theremin 2010.08.24. 14:18:38

@Csirke72: A zürdüng a részletekben lakkozik.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:20:04

@Kedves Nard: Az a nev a Nyusziful. Csak, hogy mindenki tudja. :))

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:23:36

@Theremin: Nezd, az nem ujdonsag, hogy a verbalisan szexelok nem tudnak a valo eletben, ezert beszelnek rola. Ezt alapvetoen mindket nem ala szokta irni. Azok kivetelevel, akikre ez epp igaz. ;)

Allatias primitivsegre meg mit mondjak. Nem nagyon lehet olyat reagalni, ami nem serto. ;)

tuli _ 2010.08.24. 14:24:06

@Kedves Nard: majd mindjárt rendet teszek. nézzünkodaaaa. mióta ritkán vagyok, teljesen elkanászosodik. :D (mi is az a szörnyű név? :D) a Lenkenéni tök jó. :)

@Frigyesur: nemnem. tiszteletben tartom óhajátsóhaját, semmiképpen nem szeretnék visszaélni a lazannya adta előnyökkel. :))

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:25:29

@tuli _: Paff. Miota lettel ilyen szenteletu tuli? :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 14:25:57

@Piszok Alfréd: ezt én is így látom. mi szükségem lenne 3-asokra, időm sincs rá :D

Theremin 2010.08.24. 14:26:32

@Frigyesur: kurvára egyetértő ikon a kibaszott komment mindkét részével :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 14:27:02

@vázkulcs: olyan rövid az írás, hogy a lényeg a háttérben maradt.

Banya30 2010.08.24. 14:28:54

Talán ha nem fojtod meg azzal, hogy mindenhova vele mész és adsz neki szabad teret nem lettél volna annyira féltékeny, hogy nyomozol utána.
Aki keres talál, ha ezt nem akkor bebeszélsz valami hülyeséget, hogy te lehess a szenvedő, erkölcsileg tökéletes.
Magadnak köszönheted, különben meg szakítottatok mit nyavalyogsz. elérted megszabadultál tőle.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 14:29:25

@Theremin: nyilván mindenkinek más, de van 10-es csaj!

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 14:29:29

@Piszok Alfréd: a lukért. a 3as csaj könnyebb préda. az oroszlán is eszik dögöt :)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 14:30:14

@Theremin: Ha komolyan akarok válaszolni, akkor például a feleségem :) De többet is ismerek, és nem, nem fogok ujjal mutogatni. Fényképeket sem küldök :D

Ha meg visszanyúlok egy korábbi kommentemhez, akkor az összes :D

Gyümölcs 2010.08.24. 14:30:34

szerintem 10es csak a belső pluszal együtt van (mintahogy a 10es külsőt letontja a belső minusz :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 14:31:46

@Theremin:

Dehogynem van. Például az én kis Cukim :)

@tuli _:

Látod...leírta. Folyamatosan megszégyenít engem a vödörfejű kókler! :) Tegyél is rendet! :)

@Piszok Alfréd:

Semmi másért nem kell egy 8asnak a 3as, csak a változatosságért. Amúgy meg persze hogy titkolja mások előtt :)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 14:32:14

@inci-finci: de csak ha épp nincs friss hús

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 14:33:05

@Gyümölcs:

Egyértelmű hogy a 10est a külső/belső harmónia adja.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 14:33:50

@inci-finci:

Tüzet oltani moslék is jó. Ahogy egy jóbarátom apja mondta :)

Theremin 2010.08.24. 14:35:41

@Piszok Alfréd: Szerintem nincs 10es.
Van aki egyik dologban 8as másikban 10es, a harmadikban 3as
és ezzel együtt szereted, hogy tudod hol hiányoznak pontok.
Ha van eszed ezt a skálát magadról is felállitod és ha 7,81es vagy akkor életed párjának is 7,81est választasz.

Csirke72 2010.08.24. 14:35:47

@Gonosz Duracel:

Tudtam, hogy mindig kedves vagy:)))

Piszok Alfréd 2010.08.24. 14:36:21

@Kedves Nard: túl van ez spilázva, én mondom.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 14:36:58

@Frigyesur: azt hittem, azért nem zavartatta magát, mert nem hallotta a zümmögést az orrsövényferdülésétől.:-)

tuli _ 2010.08.24. 14:37:05

@Kedves Nard: node mi bajod neked azzal, hogy Nyuszifül? Te kis Nyuszifül? :D Najó, ha szépen kéred, próbálok erőteljesen hatni rá. :)

@Frigyesur: IRGUMBURGUM. :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:39:59

@tuli _: Juj, tuli, ez nagyon kemeny volt. Legkozelebb lehetnel tekintettel az erzekeny lelkemre. :D

Piszok Alfréd 2010.08.24. 14:40:52

@Theremin: hát egyfelől én egy piszok mázlista vagyok, másfelől meg mondtam már, hogy ez a pontozósdi egy baromság :)

tuli _ 2010.08.24. 14:41:40

@Piszok Alfréd: mindig kell mentséget, elméletet keresni arra, ha valaki nem sikeres a nőknél. aztán szépen mindez berögződik.
de azt látom, hogy a nagy elméletgyártók azon vannak felháborodva, hogy nekik is kéne a 10-es (najó, mondjuk 7-es) nő, de nem jut, mert ugye lenyúlják a hejjespasik. node kéremszépen. ha az illető pasi mondjuk 5-ös, azért még neki sem a hármaska kéne.

nem mellesleg, fiúk, nyugi. ahogy halad az idő, a nőket egyre kevésbé érdekli a kinézet, benneteket meg egyre jobban. lehet majd válogatni.

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 14:45:45

@A Nép - Te vagy!: ha fölment valakihez vagy bebaszott akkor nem tudom mi szólhat a nő használata mellett

guderian 2010.08.24. 14:46:16

Nem érdemes egy nő miatt bánkódni, úgyis megcsal.
Jobb, ha Te is beletörődsz és szépen diszkréten félrekefélgetsz Te is.

Netuddki. 2010.08.24. 14:47:05

"Csakhogy a kedves Rita arra nem jött rá, hogy ezek a fiúk bizony többet akarnak tőle, minthogy néha-néha beszélgessenek,"

Az a baj veled, hogy a saját kis világodban éldegélsz amiben eszedbe sem jut, hogy a nőknek is ugyanolyan "piszkos" fantáziájuk van.

"Jah, nem említettem, hogy össze is költöztünk, amit - mint jómunkásember - én fizettem"

Mindent te fizettél? Akkor meg mi a gond? Kirúgod a kis qrvát oszt jó napot... XD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 14:48:16

@tuli _: Jaja! Az őskorban még számított a külső, de manapság...

(Megjegyzem ha minket pasikat viszont egyre jobban érdekel a külcsín, akkor egyre kevésbé lehet majd válogatni. Hiszen szűkül a kínálat...)

Jamesboci 2010.08.24. 14:48:20

abban a pillanatban pofán vertelek volna, amint megnézed a mobilom....
sörözz inkább a haverokkal...

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:49:41

@tuli _: Szerintem a pasikat mindig jobban erdekli a kinezet. A masik nem kinezete. :)) Mi masert adnanak a nok magukra annyit, a pasik meg... nos, tisztelet a kivetelnek, de nem sokat foglalkoznak vele maguktol.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 14:51:02

@Nathan D'Xantine: Szerintem adjuk fel. Teljesen nyilvanvalo szamomra, hogy az elet remenytelen ekkora problemak lattan. :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 14:51:26

@guderian: na, ez az önigazolás halál undorító!

@Kedves Nard: érdekes felfogás, de inkább levágnám ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.08.24. 14:51:27

@tuli _:

A régi 10eseket lecserélik a régi hejjespasik, aztán a régi 10esek akik csúsztak mondjuk 6-ig már lasszóznák a 3as pasikat is :)

És ne írjad le még egyszer, pihe-puha érzékeny lelkecském belesajdul ahányszor csak látom! :)

Gonosz Duracel 2010.08.24. 14:52:39

@Frigyesur: a nők azért csinosítják ki magukat hogy a többi nő irigykedjen rá, amellett hogy pasit akarnak vadászni:D

tuli _ 2010.08.24. 14:55:10

@Frigyesur: a nők többsége nem a pasijának öltözködik, hanem a többi nőnek. :)))
a mondandód első fele úgy van. :)

@Nathan D'Xantine: lehetne tételszerűen ábrázolni? :)

Lui_78 2010.08.24. 14:55:28

Pammparamm:)
Látom megy a harc. Helyes, így alakulnak a kapcsolatok hehe:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 14:55:45

@Frigyesur: Hát igen. Az inverz folyamatok destruktív hatása tendenciózusan aláássa a perspektívikus jövőkép realitását.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 14:56:53

@Frigyesur: a saját lélegzetvételétől nem hallott.:-)

@Theremin: én egy hozzám hasonló nullát szeretnék: a többi szám értékén nem ront és nem javít, és akárhányszor veszem, mindig önmaga lesz az eredmény. Érdekes és szimpatikus kis szám.:-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 14:58:13

@tuli _: Hogyne. Csak itt nincs megfelő grafikus felület.
De van egy mappám erről a témáról a bélyegalbumom mellett. Ha nő vagy megmutathatom...

Piszok Alfréd 2010.08.24. 14:59:17

@Kedves Nard: ez az egész elmélet a diszkóra van felépítve, üldögélnek a hosszú combú 10-esek a bárpultnál, körülöttük helyespasik (szintén 10-esek), én meg szerencsétlen nyomoronc nem tudom felkérni őket, mert elhajtanak a francba. Ja, és persze isten őrizz, hogy odamenjek egy 3-as dagihoz, mert az meg persze nem kell, meg hát ő is ott döngicsél a helyespasik körül a 10-es csajok szoknyája mellől.

Most komolyan, kit érdekel ez? Van itt valaki aki általánosba jár még?
Ráadásul az egész MP teóriája, aki amúgy igencsak magas pontszámú nőkkel bírt összejönni, csak épp kibaszták őt rövid időn belül mind. Szóval még a saját igazolására szolgáló elmélet sem igaz rá sem.

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 14:59:39

@Frigyesur: ez a nyugati társadalmakra jellemző. máshol a férfiak festik magukat, hosszú a hajuk és ez férfias. míg a nő lehet mind kopasz is (pl feketék)

Lui_78 2010.08.24. 14:59:53

Jön valaki motorozni? Csak hölgyekre vonatkozik. JElszavam "no free ride"
:)

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:00:02

@Kedves Nard: Mit ne irjon le, Nyusziful? A Nyuszifulet ne irja le tobbszor, Nyusziful? Vagy masra gondoltal, Nyusziful? :))

@Gonosz Duracel: Hat, ha ez igy van, akkor ismet bebizonyosodott, hogy pasi vagyok. Nem merult meg fel bennem, hogy irigykedjenek ram. Elsosorban sajatmagamert adok a kulsomre. Masodsorban is magamert. Harmadsorban pedig a pasimert. Es meg folytathatnam, hogy negyed-, otod-, es hatodsorban miert, de ugysem erdekel senkit. :D

Lui_78 2010.08.24. 15:01:27

@Frigyesur: Te adsz a külsődre?:D

Theremin 2010.08.24. 15:03:59

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: én mindig 1-gyel többet szeretnék mindenből :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 15:04:23

@Piszok Alfréd: Hm. Lehet hogy eddig rossz diszkókba jártam...

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:04:58

@tuli _: Te is ezt mondod. Tenyleg lehet abban valami, hogy pasi vagyok. Pedig azt gondolna az ember, hogy az en vegzettsegemmel viszonylag konnyen eldonthato kerdes :D

@Nathan D'Xantine: Jah. :D

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ertettem, csak kotekedni akartam. Ahogy te szoktad. :))

@Piszok Alfréd: Dehonnem. Ot csak onbizalomtuningnak hasznaltak, amig nem jott egy igazi helyespasi. Nehogyma' azer' tortent igy, mert bunko modon nyilvanult meg. :)))

Gonosz Duracel 2010.08.24. 15:05:42

@Frigyesur: nyilván nem úgy öltözünk fel otthon h húú nah most az összes csaj irigykedni meg utálni fog minket mert milyen kurva jól nézünk ki:D de a nőket sokkal több nő megnézni mint férfi...mert hasonlítgatnak, neki hosszabb a haja, szebb a szeme színe, nagyobb/kisebb mellei vannak blabla

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:06:33

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Aaa, megeloztel, epp be akartam szolni. :@ Jah, adok: a fekete ruham mindig csillogoany fenylik, es a fenykardom is szinben harmonizal a ruha mukodtetesehez szukseges gombokkal. :))

Lui_78 2010.08.24. 15:07:30

@Gonosz Duracel: ááá fenét. Egy kérdés van, lenyeli-e vajon vagy nem.
:D

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:08:43

@Gonosz Duracel: De nem ugyanaz a ketto. Mondjuk meg el is hiszem, hogy a nok jobban megnezik egymast, mert ezt nem akarom vitatni. Viszont pusztan ezert meg nem oltozik ki senki. Avagy a melosok is megnezik az embert, de nem hinnem, hogy barki a kedvukert huz szoknyat. ;)

guderian 2010.08.24. 15:10:17

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):

Lehet 10 éve saját kommentemre én is így reagálnék. Azóta 2X voltam ilyen helyzetben, mindegyik el akarja magát vetetni, meg imád, a mostani is, de tapasztalataim szerint 10 Ft. sem tennék a hűségére a jelenleginek sem.
Nekem nincs szükségem semmiféle önigazolásra.

himpellér 2010.08.24. 15:12:08

Ne törődj vele! Pipáld ki, hogy ez is megvót, oszt kísz!

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:12:27

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Forditok: megeszi-e elolem a fagylaltot, vagy sem? :))

Gonosz Duracel 2010.08.24. 15:13:23

@Frigyesur: Igen, ezt gondolom én is h nem direktbe nekik öltözködünk, a lényeg az marad akkor is amiről eddig diskuráltunk :)

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): a tiedet egyértelműen...nem:DD

Lui_78 2010.08.24. 15:13:25

@Frigyesur: aki megeszi a fagyit előlem, lenyelni már nem lesz ideje...:)

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:13:47

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Te, Lui, ki az a vezna, dus haju egyed az avatorodon? ;)))

Lui_78 2010.08.24. 15:14:09

@Gonosz Duracel: ehehehe most hónapokig depis leszek miattad:)

Gyümölcs 2010.08.24. 15:15:19

@tuli _ 2010.08.24. 14:41:40

Idővel csak annyi az elvárás a pasikkal szemben hogy legyen szép a mosolya? :D

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:15:29

@Gonosz Duracel: Oke, de en meg mindig nem ertek egyet. Nincs ok-okozati kapcsolat a ket premissza kozott. :D

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Mert felszivod magad es befeszitesz, majd nevetes kozben kikopi?

Lui_78 2010.08.24. 15:15:44

@Frigyesur: az a gyönyörű arányos felépítésű leendő profi testépítő világbajnok?
:D

nicknek 2010.08.24. 15:17:08

153 komment... miről maradtam le?

Gonosz Duracel 2010.08.24. 15:17:17

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):

a királylányok (kurvák ugye meg nincsenek) nem nyelik le! ezt neked kellene a legjobban tudnod te Lovag! :D

Lui_78 2010.08.24. 15:17:54

@Frigyesur: Jaaaaa, nem tudom, de nem geciznék vele, reggelire 3 Sith-et fogyaszt...:)

Lui_78 2010.08.24. 15:18:38

@Gonosz Duracel: sosem kezdtem királylányokkal:D

Gonosz Duracel 2010.08.24. 15:18:50

@Frigyesur: Így szép az élet :D unalmas lenne ha mindenkinek ugyanaz lenne mindenről a véleménye nemde? :)

tuli _ 2010.08.24. 15:18:51

@Nathan D'Xantine: nő vagyok, de ne akard :)
@Frigyesur: a gyorstalpalódra gondolsz? :)
@Piszok Alfréd: erre csak bólogatni tudok. :)

Gonosz Duracel 2010.08.24. 15:20:02

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): de a nicknevedből az derül ki hogy nincsenek kurvák...akkor kikkel kezdtél?:D hercegekkel?:D

nicknek 2010.08.24. 15:20:25

@Gonosz Duracel: összejöttél dex-szel vagy csirkével?:))

wiZ 2010.08.24. 15:21:16

@nicknek: mindenki lepontozta magát, aztán páran lenyelték a többiek meg nem

Lui_78 2010.08.24. 15:22:04

@Gonosz Duracel: kurvák nincsenek ez igaz. Szívókák vannak:)))

nicknek 2010.08.24. 15:22:50

@wiZ: köszi. és ki kapta a legtöbbet, kinek kell csapni a szelet?:))

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 15:23:55

@Piszok Alfréd: nem volt elég lóvéja. bugyinedvesítés nem elég ?D

Commodus 2010.08.24. 15:24:17

@Kedves Nard: lehetséges. :) Mi a tanárnéniket meg a menedzsereket pakoltuk. :D Az utóbbiak között azért voltak igen csinos példányok :)

tuli _ 2010.08.24. 15:25:20

@Gyümölcs: nem. idővel rájönnek a nők, hogy hejjespasikra nemigen építhetnek hosszútávú kapcsolatot. elkezdődik a szaporodási frász, és szétnéznek a környezetükben az addig elhajtott normális pasik után. van szívás, mert addigra már ők is elkelnek, mire a a hülyepicsa típusú lányok feleszmélnek. a nagy kérdésem, hogy az itt rinyálgató srácok miért is ácsingóznak most is az ilyen típusú lányokra?

Theremin 2010.08.24. 15:25:28

@Gonosz Duracel: pont hogy a királylányok nyelik le igazán de csakis a királyfiét :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:25:30

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): Nincs is 3 Sith, te, muveletlen. Van egy tanitvany es egy mester, slussz. Nard, szerintem okitanod kene ot is. Ma en is sokat tanultam. :D

@tuli _: Nanahogy. Csak ugy repultek az ido talpalon es en a vizsgakon. :D

Elaruljam Nathan d'Xantine-nak, hogy neked a piagyujtemenyt kell megmutatnia? :D

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 15:26:31

@Piszok Alfréd: amúgy nem az ő elmélete és nem csak diszkókra igaz.

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:27:01

@tuli _: Mert csak azokat veszik eszre? Jo valasz volt? :D

Lui_78 2010.08.24. 15:28:01

@Gonosz Duracel: nem-nem. Semmi kapcsolat a két szó között:D

Lui_78 2010.08.24. 15:30:10

@Frigyesur:Na, Te is a mátrix rabja vagy. Elhitted hogy csak 2 van?:)

Commodus 2010.08.24. 15:30:36

@Kedves Nard: jaj. :D Nekem ilyen érzésem sosem volt, inkább kihagytam akár fél évet is, minthogy valami hasonló történjen. :)@Piszok Alfréd: Mi/ki ez az MP?

tuli _ 2010.08.24. 15:35:43

@Frigyesur: ne, ez titok.:D
2010.08.24. 15:27:01 egen. az ügyeletes jócsajokra hajtanának ők is, mert ugyanúgy azok a vonzóbbak számukra, mint a közepes lányoknak a hejjespasik. de majd kinövi mindkettő. akik meg nem, azok magukra vessenek.

Gonosz Duracel 2010.08.24. 15:35:44

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): gondolom:D h mire gondolsz csak kicsit értetlenkedek :) tudod olyan lányosan:)

Commodus 2010.08.24. 15:41:45

@Nathan D'Xantine: Jobb esetekben nem, de alapvetően...:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 15:42:58

@tuli _: Jaaaa! Dehát azt hittem ez tisztán matematikai alapú érdeklődés...

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:43:13

@tuli _: En azt annyira kinottem, hogy sosem voltam birtokaban. :D De mindenki ugy rontja el a sajat eletet, ahogy akarja. Mint pl. te az allando pialassal. ;)

tuli _ 2010.08.24. 15:44:15

@Nathan D'Xantine: hát az is, de akkor nem mindegy, hogy nőnek mutatod, vagy férfinak?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 15:44:32

@guderian: ez a csúsztatásod is csak önigazolás...
számomra nem releváns, hogy te hány kapcsolatot építettél a sz@rra és az életed mely szakaszaiban hogy vélekedtél! ne csodálkozz, ha nem jut más - téged ezek a nők találnak meg, ilyen hozzáállással!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 15:45:23

Alapvetően sem igaz. A többit is észreveszik.
Sőt! Van amikor egy közepest előbb...

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:45:38

@Nathan D'Xantine: Miert is nem? :) Tudom, hogy a tuli miatt, mert miatta van minden, de talan van egyeb magyarazat is.

tuli _ 2010.08.24. 15:46:37

@Frigyesur: éhéhén? állítólag tök aranyos vagyok, ha iszom. :)

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 15:47:37

@Commodus: egy régi kommentelő aki a minden nő kurva elméletet tanulmányozta és hirdette

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:48:13

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Az nem az, amikor Nard szidja a mai fiatalokat? :)))

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:48:49

@tuli _: Ugy konnyu, hogy egyebkent meg egy sarkany. Nagy a kontraszt. :))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 15:49:22

@Commodus: egy oldschool kommentező a szakítósról, Majompásztor aka Lenyeltem egy kétforintost. érdekes életfelfogása volt a "hülye madjar pitsák"-ról.

Commodus 2010.08.24. 15:50:30

@inci-finci: jó nagy barom lehetett. :D Aki így áll hozzá, még szép, hogy nem talál mást, ennyi. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 15:51:16

@Nathan D'Xantine: márhogy azért, mert egyre kevesebb a fehér gyerek és a mostani fiataloknak egyre többet kell majd akkor nyújtani, amikor 50 körül beújítanának egy huszonévest az agyonhasznált feleségük/férjük helyett?:-))) Rohadt farkastörvények.:-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 15:52:07

@Frigyesur: Dehogyis!
Vedd számításba a túlkompenzáló egyedeket.
(És ezzel még a minden pasi a farka után lohol körön belül maradunk!)
Vagyis egy ágyékig dekoltált közepes azonnal rántja a tekintetet magára, míg egy decens bomba simán elveszhet a diszkófények közt.

Pl.

Commodus 2010.08.24. 15:52:23

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): értem...köszi a felhomályosítást mindkettőtöknek.

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 15:55:03

@Frigyesur: pardon, dehogynem - csak a nagymamát és a kötőtűt sikerült egybehallucinálnom egy másodpercre.:-)

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:55:17

@Nathan D'Xantine: Ugy vettem eszre, hogy siman lejonoznek valakit, ha alakja megvan, es kihovoan oltozkodik. Ergo a dekoltazs-miniszoknya-tusarok, meg nemi edzes es/vagy koplalas boven eleg a jonoseghez :))

De engem igazan nem kell meggyozni. Semmi bajom az egesszel, max. mosolygok rajta. :)

Frigyesur (törölt) 2010.08.24. 15:57:03

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Semmi gond. Mar reg tudjuk, hogy kepzelgesekre vagy hajlamos. :))

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 15:58:13

@Commodus: nálad valószínűleg okosabb volt. statisztikai alapon :)

tuli _ 2010.08.24. 16:01:01

@Nathan D'Xantine: végülis érthető :))
@Frigyesur: sárkányok pedig nincsenek, mint tudjuk. legalábbis egy átlagos sárkány spontán manifesztációjára körülbelül tizenhat kvintokvadrillió-heptillió évig kellene várni. :) (ezt loptam:))

na, mennem kell, vár a behűtött söröm :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 16:02:49

@Frigyesur: Jaaa! Nem akartalak meggyőzni.
Nem gondoltam, hogy a sorszámosdi híve lennél. :)

Theremin 2010.08.24. 16:04:00

@Nathan D'Xantine: De ez csak a szupernormális ingerek hatása miatt alakult igy. Mostanság szemben áll az ősi kód a modernnel,
tehát a nő fitness értékét növeli a nagy mell, kerek segg de a sportos/vékony testalkat a társadalmi rangjával és egészségi állapotával mutat korrelációt.

Commodus 2010.08.24. 16:04:22

@inci-finci: attól függ, kinek a statisztikáját nézed. :) Szerencsére már 20 éves korom óta kerülöm az ilyet típusú csajokat, és azóta nem is volt dolgom velük. Aki rájuk bukik, ne csodálkozzon. :)

Commodus 2010.08.24. 16:06:38

@Nathan D'Xantine: Mire 50 éves lesz, több lesz a kisebbségi, mint most, ergo nehezebb lesz választani. :) Ha jól értelmezem.

trinidadi 2010.08.24. 16:07:37

Hát apám, igazi balfasz lehetsz :)

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 16:09:22

@Commodus: ez így van. svédekkel nem bútoroznék szívesen össze :(

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 16:09:44

@Commodus: Szomorú lennék kicsit, ha ez lenne a lényeg...
Lenne bennem kis csalódottság.

Theremin 2010.08.24. 16:09:50

@tuli _: Az itt rinyálgató srácok pont h normális helyescsajokra ácsingóznak.
Csak sajna egyre kevesebb van belőlük...

trinidadi 2010.08.24. 16:10:04

Hát apám, igazi balfasz lehetsz! Ezt a hapsik szokták csinálni a csajokkal, amit ez a nő veled művelt...

Theremin 2010.08.24. 16:10:22

@inci-finci: Ja, én se. Csak az IKEÁT ismerik.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 16:10:59

@Theremin: Elsőre szupermorális-t olvastam, amit nem értettem.
Nyilván bennem van a hiba. ;)

Commodus 2010.08.24. 16:13:25

@inci-finci: Egyrészt. Másrészt meg, nézd meg az anyját, vedd el a lányát...40 évesen ezek lepusztult, lelakott csajok lesznek. Az tény, hogy nagyon sok köztük a szép, de amilyen gyorsan virágzanak, olyan gyorsan hervadnak is...

Theremin 2010.08.24. 16:15:37

@Nathan D'Xantine: Szupermorális akkor vagy, ha tudsz uralkodni magadon
és direkt akkor sem nézel két kipakolt dudára, ha azt a metrón az arcodba dobják.

Theremin 2010.08.24. 16:19:22

@Commodus: A nő akkor szép ha szeretik, tökmindegy hány éves.

Theremin 2010.08.24. 16:21:48

@Nathan D'Xantine: Mondom egyszerűbben: a férfinak pina köll meg kaja. Bárki, bármit hazudik.

Lui_78 2010.08.24. 16:23:07

@Gonosz Duracel: olyan kislányosan mi? Ehhez van eszed:D

Commodus 2010.08.24. 16:24:19

@Theremin: Itt most a genetika volt a lényeg, egyébként persze, igazad van.
Ha neked a pina és a kaja elég...:D Jaj :D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 16:26:49

@Nathan D'Xantine: az usában a '90-es évek elején készítettek egy tanulmányt a bevándorló mexikói lakosság és a többi náció arányáról. ugyanis ugrás szerűen, megnőtt az alacsonyan képzett népcsoportok aránya. ezt egy több évtizedes idősíkra vetítve kiszámolták a jövőbeli elmaradt adóbevételeket, amivel kevesebb értéket termel egy írni-olvasni alig tudó ember az átlaghoz képest. akkor meghirdették az 'affirmitive action' nevű programot ezen népcsoportok felzárkóztatására és iskoláztatására.
ez az állapot erősen hajaz a magyar jelenlegi állapotokhoz bizonyos kisebbségekkel kapcsolatosan - csak nálunk inkább lopják el százszor az államkasszát, mintsem tegyenek valamit az ügy érdekében.....

Theremin 2010.08.24. 16:29:44

@Commodus: Én már két szép szóval is beérem..

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 16:38:37

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): a mexikóiak nem jó példa! ők dolgozni szöknek át

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 16:39:20

@Gonosz Duracel: akkor felfelé kerekítünk;) vagy a 8-at vizuálisan képzeljem el?

Lui_78 2010.08.24. 16:39:42

@nicknek: negyedeltem, de rossz vége lett:D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 16:40:23

@inci-finci: ez igaz, de ha nem dolgoznak nincs ellátás. tehát az usa jó példa :)

nicknek 2010.08.24. 16:40:43

@Gonosz Duracel: tudtam nem vagy 100-as:))))

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 16:42:23

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): nem, mert ott az adózás a gond. itt meg kapnak ellátást és nem dolgoznak mert nem tanultak tovább és nem erre motiválják őket

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.08.24. 16:45:30

@inci-finci: Nagy szerencse, hogy nálunk aki továbbtanult az dolgozik is, de még nagyobb, hogy aki dolgozik az adózik is...

tarquin - védőháló nélkül 2010.08.24. 16:45:31

@Nathan D'Xantine: mondhattam volna világoskéket is. A lényeg inkább a @Commodus: által leírt elhervadás utáni kukázás gyakorisága lett volna, de nem valószínű, hogy ebbe a párjukat fogyasztási cikknek látók belegondolnak: elromlott, már nem tetszik, lecserélem, kész - azt feltételezetem, ezzel a mentalitással frusztrálja az embert a kínálati oldal szűkülése, és mivel te az őskortól kezdted, kicsit messzebb vittem.:-)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 16:47:48

@Gonosz Duracel: inkább a fekvő 8-as, mi? :DDD 00

@inci-finci: ugyan ezt írtam :) lol :) hogy nincs elletás, ha nem dolgoznak. ezt ugyanis az alapfeltétele a rendszernek, amit az oktatással továbbfejlesztenek ;)

nicknek 2010.08.24. 16:50:22

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): lájtkóla, fagyi, szex:) jól bevonzottad:))

Gonosz Duracel 2010.08.24. 16:53:29

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): a fekvő 8as nem tudom hogy micsoda:D talán inkább homokórás fajta vagyok egy kicsit :)

nicknek 2010.08.24. 16:59:08

@Gonosz Duracel: minek? figyelmeztetsz te mindig:))

Nogee bácsi · http://neogallery.blog.hu 2010.08.24. 16:59:38

@marcsi87:
:DDDD
Nalátod, ez a női és a férfi vélemény között a különbség.
Vegyük csak az SMS-t. (Most ne tekintsük, hogy csúnya dolog elolvasni.)

Az illető szeretne "közelebbről" megimerkedni. Tehát már valahonnan ismeri. Mondjuk, hogy nem akarja megcsalni. Akkor meg minek adja meg fűnek-fának a telefonszámát???

Eeeej, Marcsi, te vagy túlságosan naív vagy, vagy túlbuzgó feminista.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 17:04:51

@Nathan D'Xantine: elsősorban nem csak a továbbtanulásról van szó, de ha már itt tartunk a büfé szak az büfé szak. hiába szépítjük.
az adózási morál is a béka s.gge alatt van, a jogszabályok rosszak és folyamatosan változnak. evvan!

Gonosz Duracel 2010.08.24. 17:10:19

@nicknek: nem igazán értem a kérdést:D

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): majd még meggondolom:D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.08.24. 17:10:23

@Nogee bácsi: szerintem egyik sem, csak szimplán más a véleménye a te lesarkított világképednél....

nicknek 2010.08.24. 17:20:47

@Gonosz Duracel: most játszmázol?:D ki mondta meg, hogy gyerekkoromban csirke volt a becenevem:D

Én vagyok Töhötöm! (törölt) 2010.08.24. 17:22:30

Nos...Beszoptad, de ne aggodj en is igy jartam egyszer, mint te. Csak en kicsit hosszabb ido utan. Mi a megoldas? Hazassag, mint gondolat egy eletre elfelejteve. Gyerektema kitolva. Aztan? Semmi. Lazulas, randik, kicsit ezzel, kicsit azzal. Ennyi. Ja es a haverokat is szard le nagy ivben. Semmit nem ernek, ha baj van. Par kotelezo jaj de sajnaljuk utan, mar szarnak is rad.
Fel a fejjel, de a nokben ne bizz meg soha. Lehet szep, okos, akarmi, de ha mehetneke tamad megy is. Nincs biztositek semmire, se kozos lakas, se kozos kolok, se kozos semmi. Minden felbonthato, eladhato, a kolok meg reszedrol eltarthato. Lasd -30 % tartasdij, cserebe heti egy nap lathatas. Fasza nem?

Gonosz Duracel 2010.08.24. 17:29:36

@nicknek: játszmázok?:D komolyan nem értem h miről beszélsz:D

Piszok Alfréd 2010.08.24. 17:35:30

@inci-finci: ok, nem az ő elmélete, de ő terjesztette itt bőszen. És nem igaz egyáltalán, még a diszkóra sem.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 17:36:37

@Commodus: régi legendás kommentelő a szakítós blogról

Bocs a késői reagálásért, mítingem volt.

Lui_78 2010.08.24. 17:41:46

@nicknek: az én időmben evvel még lehetett hódítani...:)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 17:43:33

@nicknek: 100-as? Csak 10-ig megy a skála :D

Piszok Alfréd 2010.08.24. 17:47:29

@nicknek: miért, ellaposodtunk?
Goni Duri is elment?

Gonosz Duracel 2010.08.24. 17:50:09

beszéljünk arról h ki mit fog vacsorázni?:D

Én lángost fogok sütni :)

nicknek 2010.08.24. 17:50:53

@Lui_78 (egy se kurva mind királylány): :)) valami menő ismerkedős szöveg kéne... valami új... te tudsz?

@Piszok Alfréd: gonosz nyuszika itt lapul a háttérben, hogy aztán lecsapjon ránk:)) Amúgy el szokott köszönni megfigyeltem:)
Te hányast kaptál?:D

Piszok Alfréd 2010.08.24. 17:52:55

Lefáradtam. Angolul beszélő holland csaj, édes kis vékony hanggal, minden mondat végén cukin felviszi a hangsúlyt, sajnos csak telefonon, de szinte láttam magam előtt, ahogy kicsit oldalra billentett fejjel, huncut mosollyal kérdezi hogy "really?" amikor elmagyarázzuk neki, hogy amit mond az nem úgy van, amit kér az hülyeség, és még ha minden jól meg lenne tervezve, akkor sem lehet 2 nap alatt megcsinálni... Legszívesebben nagyot cuppantottam volna a homlokára és elmagyaráztam volna neki, hogy sajnos még tanulnia kell ezt a szakmát, és ne vitatkozzon, hanem hallgasson ránk, üljön az asztalunk mellé és nézze hogy hogy csináljuk :) De hát van vagy 1000km és egy csatorna köztünk, ráadásul ő a megrendelő...

Piszok Alfréd 2010.08.24. 17:53:55

@Gonosz Duracel: asszem kuszkuszt

@nicknek: kitől kaptam hányast?

Piszok Alfréd 2010.08.24. 17:56:56

@Gonosz Duracel: kanállal :D

Amolyan gyári kuszkusz, tudod, műanyag pohár, benne az anyag, forró víz, vár, megesz :) De még meg kell vennem, nem tudom, milyen ízűt fogok választani.

nicknek 2010.08.24. 18:00:26

@Piszok Alfréd: én ilyen nőt 1 kilométerről hozok neked nem 1000+csatorna:D

Piszok Alfréd 2010.08.24. 18:02:52

@nicknek: nem kell nekem ez a nő! Csak neki kell dolgozni, és jó lenne, ha értene hozzá, amit csinál. Persze ha olyan cuki lenne amilyen a hangja... :D

Gonosz Duracel 2010.08.24. 18:04:03

@nicknek: lehet h kelleni fognak ;)

@Piszok Alfréd: jaa értem azt hittem h rendesen ti főzitek meg minden, igen tudok főzni meg ilyenek :)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 18:07:47

@Gonosz Duracel: a "mi" az most csak én, a családtól még messzebb vagyok mint a cuki hollandus csajtól. És bár pár dolgot még főzni is tudok, a szállodában nincs mivel, a pub drága, maradnak az ilyen gyorskaják.
De szoktunk otthon is enni, rendesen főzve, akkor általában valami salival.

Jó-jó, de lángost nem mindenki tud, illetve nem annyira szokás otthon :)

Gonosz Duracel 2010.08.24. 18:09:00

@Piszok Alfréd: jóvan akkor majd a te kedvedért főzök egy húslevest meg brassóit:D

Gonosz Duracel 2010.08.24. 18:10:18

@Piszok Alfréd: természetesen ezt mind este 800kor amikor haza érek :DD

Piszok Alfréd 2010.08.24. 18:11:07

@Gonosz Duracel: azt is szeretem, de a lángos jobban hangzott most :) A kérdés az, hogy el tudsz-e emailezni párat :D

Joe69 2010.08.24. 18:11:20

Az, hogy egy 20 körüli csaj ezt játssza egy balekkal (nekem legyen mindent szabad, de azért eltarthatsz, ha már annyira akarsz), még csak ok. A gond az, hogy a jóval idősebbek is ezt játsszák, azzal a különbséggel, hogy ők több pasit húznak le egy kicsit. (Pasifelhő, autós pasi, bulizós pasi, beszélgetős intellektuell pasi, szerelő-ezermester pasi, stb.) a komoly szex általában titokban tartott jóval idősebb nős pasival van, mert az nem fogja házassági ajánlattal zaklatni. Kötődési képtelenség, ennyi, csak 20 évesen érthető, 35 évesen meg ciki, de megoldják úgy, hogy azt mondják, nincsenek nekik megfelelő férfiak, és erről természetesen csakis a férfiak tehetnek.

nicknek 2010.08.24. 18:11:40

@Gonosz Duracel: te aztán értesz a pasikhoz... már ami a kajákat illeti persze:DDD

Piszok Alfréd 2010.08.24. 18:12:06

@Gonosz Duracel: mit dolgozol hogy ilyen sokáig tart?

Piszok Alfréd 2010.08.24. 18:18:32

@nicknek: Anglia. Még vagy egy bő hónapig.

nicknek 2010.08.24. 18:24:51

@Piszok Alfréd: akkor biztos kapsz lángos mailben... elvégre is lapos:)) de mond meg neki, csak úgy hiszed el, hogy ő csinálta, ha rajta van a képen:)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 18:27:09

@nicknek: arra viszont nem válaszoltál, hogy kitől kaptam hányast.

Gonosz Duracel 2010.08.24. 18:29:40

@Piszok Alfréd: 6ig vagyunk nyitva még zárok most indulok ugyh el is köszönök lehet h nem leszek már este mert ugye lángos :)

@nicknek: ááá nem értek én hozzájuk, ebben biztos vagyok:) még magamat sem tudnám szervizelni :)

A tollasbálban találkozunk!
pápá:)

nicknek 2010.08.24. 18:29:42

@Piszok Alfréd: kissé fáradt vagyok már elnézést... csak mondtad, hogy nem százas, mert csak 10-ig lehet osztályozni... és nem értettem kit és mit... erre kérdeztem te hányast kaptál...

VOGAben 2010.08.24. 18:29:57

Ja kérem! Hol vagyon az megírva, hogy egy dekoratív lánnyal aki ugyan kapcsolatban él, nem flörtölhetnek, nem írhatnak neki ajánlattevő sms-t. Faszt köll kíváncsiskodni! Ennyiből még nem lehet messzemenő következtetésre jutni. Ez még egy kisközségben is előfordul, hát még egy nagyvárosban. Az exemnek(6évig tartott+gyermek) is orrba szájba tették a szépet. Az E.Ü.amúgy is tele van lotyókkal, hogy ő miket tett vagy nem, azt már pont leszarom. Volt, hogy dühített de most már a jelenlegi férjét kergeti a sírba előbb vagy utóbb. A bizalom nehezen jön meg ezek után nálam is. Nem is hajtom a vérkomoly kapcsolatot, pedig 33táján ez lenne a normális. De legalább nem lettem kisemmizve. Házam stb megmaradt. És szerencsémre vannak még laza lányok, anyukák.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 18:56:10

@nicknek: ja, hát te mondtad Gonira, hogy nem százas, erre mondtam :)

Lui_78 2010.08.24. 19:09:05

@nicknek: nincs szöveg...hagyom, hogy felszedjenek:):)

2010.08.24. 19:14:30

Ezt a picsogást! Jajj szegény srác feláldozta életét, mert nem ment el minden héten bulizni a haverokkal és nem ment sörözni se. Atyám... Mintha valaki kényszerítette volna.
Amúgy a történet hiányos, mert nem tudjuk hogy lett vége, csak az sms rész volt a "kibukó" dolog. És amúgy is, hogy lehet "véletlenül" elolvasni egy sms-t? Jah már tudom, Gizi volt a feladó, és végül mégse Gizi hanem Géza, csak a magánhangzókat keverte? De akkor se volt véletlen, hisz Gizi sms-ét szánt szándékkal olvasta.
Ezt a picsogást egy majdnem 30 évestől. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.08.24. 19:14:56

@Piszok Alfréd: Ha ez igaz lenne, több nőm lenne naponta, mint 10 extrahejjespaseenak egész életében :)

prometheus_X 2010.08.24. 19:19:45

Ha ez a levél nem fake, akkor semmi se az.

Vagy ha véletlenül igaz, akkor inkább nem kommentálnám...

gnsz 2010.08.24. 19:21:10

@Piszok Alfréd:

mi újság, Alfikám, látom ma naon felforrt benned a küldetéstudat, megbántott vlki? : >>

xuxo 2010.08.24. 19:44:29

Nincs jó kapcsolat nem létezik, akivel eltudnád képzelni átbax,akivel meg nem :) hű azzal meg se próbáld!

press any key to continue 2010.08.24. 20:05:55

@Zsu0805:

pár hete végére értem a történetnek...

2010.08.24. 20:08:26

@press any key to continue:
történet? őőő asszem nem emléxem. :( mesélj... :)

press any key to continue 2010.08.24. 20:13:57

@Zsu0805:

Egy munkábajárós-ismerkedéses történet kezdetét adtam elő a kommentjeimben. De végülis, mindegy is, lehet jobb is, ha nem dicsekszem a beégésemmel :D

Ati26 2010.08.24. 20:21:03

"Csakhogy a kedves Rita arra nem jött rá, hogy ezek a fiúk bizony többet akarnak tőle..."

Jocó, ugye ezt te se gondoltad komolyan? :)) Fenomenális.

Kedves Rita nagyon jól tudta, örülj hogy nem a csaj válaszát olvastad el, akkor lehet pofozkodsz vagy rosszabb. Illetve van egy logikai bukfenc ami nem tiszta, elolvastad az sms-t és utánna kb. az volt a reakció hogy még te húzod össze magad?! Remélem csak én értettem félre, ha nem akkor what the fuck man?!

Sok fiú barátja van, hatalmas rajongói táboros csaj aki munka nélkül van (szabadidő az akad ugyebár, valamit csak-csak csinálni kell) ez meg az a kategória akivel alapból veszélyes foglalkozni, nem hogy eltartani fullba azt majd apuci vagy anyuci, de nem te.

Megoldás: better luck next time :)

marcsi87 2010.08.24. 20:26:20

@Nogee bácsi: Akkor bizti naív vagyok...... ez van :)

2010.08.24. 20:45:07

@press any key to continue:
Hmmm... ha régen volt sorry, nem emléxem. Ha ma, akkor még nem olvastam. :)

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 21:23:43

@Piszok Alfréd: kurvára tudod igaz vagy sem. az itt írogatókra valójában kurvára igaz. a fő kritikusokra is.

dr. gernika 2010.08.24. 21:25:55

@Piszok Alfréd: Most már erőt vettem magamon, és felballagtam iwiwre, hogy megnézzem az asszonyod. Tényleg szép.

inci-finci (törölt) 2010.08.24. 21:27:08

@inci-finci: és azért nem az ő elmélete mert biológusok állnak mögötte és pszichológusok, pár tucat könyv, cikk

dr. gernika 2010.08.24. 21:31:59

@inci-finci: A Csodálatos elmében is benne volt.

petya a barátságos :) 2010.08.24. 21:40:13

@Drága IV gernika: Köszönöm. De persze a szépség csak egy a jó tulajdonságai közül :)
(Facebookon jobb képek vannak, frissebbek. Az iwiw-et nem tartom karban)

petya a barátságos :) 2010.08.24. 21:43:57

@inci-finci: Persze, van benne sok igazság, csak nem pont úgy, ahogy ő leegyszerűsítve előadja. És kurvára nem mentség semmire sem.

petya a barátságos :) 2010.08.24. 21:45:34

@Drága IV gernika: na, erre viszont nem is emlékszem, lehet meg kéne néznem mégegyszer

dr. gernika 2010.08.24. 21:47:41

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :D
Így van, már azzal kiérdemelte, hogy egyesek feltételezték róla. :)

dr. gernika 2010.08.24. 21:52:27

@petya a barátságos :): Vagy ugyanazok a profilképeid, amik az iwiwen és védett mappában vannak a frissek, vagy benéztem az identitásod.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 22:00:05

@Drága IV gernika: csodálkoztam is, honnan, bár szinte ismerhetnénk is egymást. Valaki súg, vagy találgatsz?

dr. gernika 2010.08.24. 22:01:04

@phaszfej: És mondd uram, hogyan menjünk el a picsába?

gnsz 2010.08.24. 22:02:18

@inci-finci:

"az itt írogatókra valójában kurvára igaz"

mármint mi?

Piszok Alfréd 2010.08.24. 22:04:04

Ja, lehet, hogy csak ismerősök láthatják a többi képet, várj. Na most

dr. gernika 2010.08.24. 22:05:05

@Piszok Alfréd: Köszi, talált a tippem! :)
Amúgy csak megnéztem pár "régi" szakítós ismerősöm közös ismerőseit.
(közös ismerőseink: Rubyred, Kitty, Lui, Brúnó, Frici, Rebelde)

Piszok Alfréd 2010.08.24. 22:09:31

@Drága IV gernika: :) Téged is ajánlgatni szokott nekem a facebook, meg Nardot is. Vele voltam is egyidőben a parázsban valamikor. Csak nem beszéltünk egy szót sem, nagyon mással volt elfoglalva.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 22:10:58

@Drága IV gernika: :) Téged is ajánlgatni szokott nekem a facebook, meg Nardot is. Vele voltam is egyidőben a parázsban valamikor. Csak nem beszéltünk egy szót sem, nagyon mással volt elfoglalva.

Piszok Alfréd 2010.08.24. 22:16:19

@Drága IV gernika: valami nővel beszélgetett, de nem ismertem a lányt sem, nem tudom :D De úgy 1000 éve volt, még a hőskorban.

dr. gernika 2010.08.24. 22:33:13

@Circus: Majd tudod, kinek lesz kedve cáfolgatni=az exeid által ejtett sebekért is bűnhődni...

Piszok Alfréd 2010.08.24. 22:46:17

@Drága IV gernika: remélem, nem buktattam le :DDD

(Bocs az összevissza kommentekért, nagyon rossz a netem :()

dr. gernika 2010.08.24. 23:41:37

@Piszok Alfréd: Ha úgy tűnt, odavan érte, akkor az a nő lehetett, akiről a blogja első fele szólt, de az ő nickje nem publikus.

No, jóccak mára. :)

Kytia 2010.08.26. 12:17:55

Nem az a kérdés, mi volt Rita telefonjában, hanem

1. Miért nézegetett bele a posztoló

2. Mit válaszolt Rita az sms küldőjének.

Ezek nem derülnek ki a posztból. Vagy ezt már írtátok?

dzsaszper 2010.08.26. 17:56:19

@Kytia: már jópáran. Én pl. balladai homályt emlegettem.

A közismert Arany-balladában legalább annyi van, hogy "hadd jöjjön hát a kasznár" -- itt még annyi sem.
süti beállítások módosítása