Azt hazudta a szüleimnek, hogy kiraboltam őket

2010. november 05. 08:12 - csajokespasik

„Volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte” – nehéz kiemelni a következő hatalmas megaposztunk legjellemzőbb, lényegi mondatát idézet gyanánt, mert az egész egy bomba. Vérbeli idegborzoló lélektani horror következik a hétvégére. A pasi idegeit szétcincálja költekező és mindenféle kölcsönöket titokban felvevő beteg neje. Most megtudhatod, hogy milyen jelekből veszed észre, ha párod madárnak néz. Biztonsági öveket becsatolni, meredek repülés lesz…

 

Sziasztok! Lehet majd rajta szörnyülködni meg röhögni. Én már csak röhögök rajta… Persze férfi létemre néha sírok is, pedig 10 éve volt már. Csakhogy született egy kislány is ebből a kapcsolatból és annyira szeretem, hogy amikor visszaviszem az anyjához, kéthetente vasárnap este, a hazafelé út nagyon könnyes tud lenni. Csodásan indult minden. A lány még nálam sem lakott, de már olyanokra figyelt, hogy mindig legyen behűtött sör a hűtőmben. Szimpatikus húzás volt. Gondolom, egy páran vagyunk így férfiak – hízelgő nekünk, ha egy nő ilyenekre odafigyel. Később tudatosult bennem, hogy mindez nála családi berögződés, ugyanis a faterja elvárta, hogy melóból hazaérvén 2 üveg hűtött sör várja. Ha a muter elfelejtette véletlenül, jött a pofon.

Jól kereső csaj volt, igényes mind magára, mind az öltözködésére. Pénzt hazaadnia soha nem kellett, mind magára költhette. Főzni soha - étterembe járt. Pórul is jártam egy csirkenyak levesénél. A piacon vett nyakat tisztítatlanúl a levesbe főzte…. Nyak szopogatás közben a nyelőcsőben maradt csirketáp nem volt túl ízletes. A főtt virslit nem tudta elkúrni egyedül. Valószínűleg a megszokott jólét feladása volt számára lehetetlen, hiszen mikor összeköltöztünk és áldott állapotba került, a családi büdzséből a számlák, kaja, bébi cuccok kifizetése után nem tudott költekezni. Beosztani nem tanulta meg. Hogyan, mikor úgy élt, hogy pénz nem számít? A problémák akkor kezdődtek, amikor szülés után visszanyerte alakját és magasan tartott igényeit megtartotta, csakhogy már hárman éltünk 1 háztartásban és a fizetésem + az ő gyese, családi pótléka nem volt elég a kifizetések és a gondos beosztás (én osztottam be) után az ő igényei kielégítésére. A hibát ott követtem el, hogy hiába én osztottam be a pénzt, ő ment a postára és a boltba is. Én csak este jöttem haza a melóból. Hogy ott folytassam, ahol abba hagytam, nem lehet, mert annyi sok kamuzás történt rövid idő alatt (kb.1 1/2 év) hogy már nem emlékszem, de megpróbálom azért.

Nem volt okom nem megbízni benne (még). Pár hónap múlva jöttek az első jelek, mikor a be nem fizetett csekkek után jöttek a felszólítások. Bár erről én sem tudtam, mert a felszólító leveleket eltüntette, csak amikor kikapcsolták a telefont, kezdtem utánajárni a MATÁV-nál. Ott felvilágosítottak, hogy két felszólító levelet is küldtek. Na, hol vannak a befizetett csekkek után a visszaigazoló szelvények? Nem tudja! Mi az, hogy nem tudod? Te fizetted be!

Hiába vontam kérdőre, nem tudta megmondani. Hogy a pénz hova tűnt, az sem derült ki. Más megoldás nem lévén, be kellett fizetni az elmaradt csekkeket. Még jó, hogy a villanyt, gázt, vizet nem sumákolta el. Lehet, azt nem merte. Mert viszont mást! A pénzbefizetéseket én kezdtem el kezelni és pénzt is csak annyit hagytam otthon, hogy boltba le tudjon menni alap dolgokért. A nagyobb bevásárlásokat együtt intéztük. Ha valamire kellett neki, adtam, de elszámoltunk este.

Szar volt így élni, főleg, hogy a bizalom is megingott, de ígért fűt, fát. Sok veszekedés után úgy látszott rendeződtek a dolgok.

Aztán a barátoktól, ismerősöktől jöttek a visszajelzések. Jó lenne, ha a tartozást megadnám. Milyen tartozást? Hát amit hetekkel, hónapokkal ezelőtt kölcsönkért. Nem tudott venni magának cuccokat pénz hiányában, így kölcsönkért. Kiderült, hogy a pulcsi, gatya, cipő nem is kölcsön, meg csere útján került a barátnőktől hozzánk, ahogy ő mondta, hanem ezekből a pénzekből vette. De volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte.

Na megyek, mert fölcsesztem az agyam. Konkrét eseteket fogok leírni a hitelesség kedvéért, miket is csinált még. Egyik nap felhív Apám, hogy otthon vagyok e!? Persze, de Ő nincs, mert a gyerekkel elugrott a szüleihez. Nem baj, úgyis velem akar beszélni. Jó! Megjön, majd komoly hangon és némi zavarral invitál, hogy üljünk le. Furcsa volt, ilyennek még nem láttam. A lényeg, hogy öcsém és barátnője panaszkodtak neki, hogy egyik nap hazajövet nem volt meg egy csomó arany ékszer az ékszeres dobozban, ami a telefon mellett volt még reggel. Tudni kell, hogy volt kulcsom hozzájuk, illetve öcsémhez, mert a lakás fele még az enyém volt és volt nekem is cuccom még a régi szobámban. Apám rákérdezett, nem-e én voltam fönn aznap napközben. Felelet: nem, hiszen dolgozom. Volt apámban valami hiszem is, nem is, de háromszor is rákérdezett és még az ujjával mutatta is: „Így görbülj meg?” Így!! Persze egy állítás, tagadással szemben nem bizonyítható. Elég gáz volt a szitu. Valahogy ellaposodott a téma, legalábbis azon kívül, hogy "Ő" tőle rákérdeztem, tud-e valamit a dologról (persze semmit).

A háttérben azért zajlottak az események. Mivel öcsémék nekem egy szót sem szóltak az esetről, úgy gondoltam, megoldódott a dolog, meglettek az ékszerek (1-2 darabról volt szó). Ismerve a leendő sógornőmet, el tudtam képzelni, hogy első felindulásból meggyanúsít valakit, aztán kiderül, hogy elrakta máshová. Szakításunk után derült ki számomra az igazság, egy öcsémékkel való spontán beszélgetés során. Az eset idején (karácsony előtt pár héttel) sógornőm és "Ő", beszéltek az eltűnt dolgokról, és a "kedves" azt mondta neki, hogy én otthon bevallottam sírva neki, hogy én loptam el, de megígértem, hogy visszaadom, ahogy lesz pénzem kiváltani a zaciból. Döbbenten hallgattam, hogy mi folyt a hátam mögött. Úgy, hogy semmit sem csináltam, "elásott" a családom előtt!

Eljött a karácsony, és a nagy családi ebéd alatt-mit sem sejtve a háttérben dúló indulatokról és cselekményekről felhőtlenül beszélgettem mindenkivel és a sógornőmmel is poénkodtam. Persze fapofával fogadta a viccet. Gondoltam is, milyen bunkó, hogy a szeretet ünnepén sem tud normálisan viselkedni, de különösebb balhé nélkül eltelt a családi összejövetel apáméknál. Aztán az is az ominózus beszélgetéskor derült ki, hogy azért volt olyan az ebédnél, mert hogy van pofám poénkodni, amikor meglopom. Ráadásul majdnem kiborította a bilit, mert úgy felhúzta magát ott, akkor, hogy "Őt" félre is hívta, és közölte vele, hogy most beolvas nekem, ha nem adom vissza az ékszereit. Azért nem történt meg a biliborogatás, mert állítólag "Ő" könyörgött neki, hogy ne tegye, mert nem akar családi botrányt, és újfent megígérte, beszélni fog velem még egyszer, hogy mihamarabb adjam vissza az ékszereket. Belegondolni sem merek, mi lett volna, ha borul a bili akkor.

Itt van még egy történet, ami miatt most nem az én, hanem az Ő családja előtt sározódtam be, ártatlanul. Ugyanaz a karácsony, mint az előző történetnél. Az ő szüleinél is elköltöttünk egy családi ebédet. Megjön a bátyja feleségestül, gyerekestül és a köszönés után kihívja "Őt" a nappaliból, hogy akar vele beszélni. Oké, visszajönnek pár perc múlva. Fölköszöntjük egymást karira, de ők nem adnak nekünk semmit, csak a gyereknek. Asszonyt kérdezem halkan később: Mi a helyzet? Majd hazafele elmondja. Elmondta. Azért hívta ki a szobából, hogy elnézést kér, de olyan kínos, mert otthon felejtették a nagy rohanásban a mi ajándékunkat, majd legközelebb elhozzák. Rendben, mondom, de ezt miért nem tudta nekem is elmondani!? Mindegy, előfordul, majd hozzák. Ez volt az asszony verziója. Még szidtam is a gerinctelensége miatt a bátyját, mert eltelt több hét, találkoztunk párszor, de ajándék sehol. Nem szóltam, mert nem vagyunk rászorulva az ajándékukra, de azért mégis, mire véljem ezt!? Az IGAZSÁG a következő: Azért nem kaptunk tőlük ajándékot, mert pár nappal karácsony előtt "Ő" fölugrott hozzájuk és eljövet az előszobában lévő táskából (ami a bátyjáé volt) kilopott 10.000 forintot! Csakhogy ez kiderült perceken belül és még a buszmegállóban elkapták és felelősségre vonták. Vissza is adta a pénzt, miközben sírva fakadt és áthárítva a felelősséget, azt mondta, hogy én küldtem lopni hozzájuk. Én mit sem sejtve az egészről, mert balhét azért nem csináltak belőle, mivel jön a karácsony és ne legyen veszekedés a szeretet ünnepén. Akkor, amikor kihívta a szobából, azt mondta neki, hogy ugye a történtek után nem képzeljük, hogy ajándékot kapunk! Az ő szemszögéből nézve nem csoda, hogy velem nem akart beszélni. Természetesen a teljes igazság számomra csak a szakításunk után derült ki szintén, mikor véletlenül összefutottam a volt sógorommal és leültünk beszélgetni.

Még egy szösszenet ebből a "csodálatos kapcsolatból”: egy téli estén történt, mikor vártam "Őt" haza a gyerekkel. A szüleihez ugrott el a gyesért, meg a családi pótlékért, mert oda volt bejelentve és oda jött a pénz. Mikor megérkeztek, zokogva jött be, de olyan keservesen zokogott, azt hittem, valami komoly baj történt. Percekig hiába próbáltam megtudni, mi a baj, a sírástól nem tudott megszólalni. Aztán kiderült, hogy azért sír, mert mikor leszállt a buszról és be akart menni a ház alatt lévő boltba, nem találta a pénztárcáját. Emlékezett rá, hogy a babakocsiba rakta, a hálós részbe. Nyugtatgattam és leküldtem, járja be a buszmegállótól hazáig vezető utat, hátha ott esett ki. Mivel már sötét volt, nem sok reményt fűztünk a dologhoz, de hátha... Le is ment, vagy fél óráig lent volt (lakótelepen laktunk). Persze nincs meg. Benne volt az összes pénz, iratok, egyéb. Mondtam is neki, csak megoldjuk a pénzkérdést, de a papírokat természetesen pótolnia kell. Eltelt 1-2 hét, mindig kérdeztem, intézte-e a papírokat, a válasz az volt, hogy igen is, nem is, nem volt ügyfélfogadás, nem ért rá, valamire várni kell... stb.

Végül is győzött az igazság. Egyik nap, este a másik szobában pakolta az ágyneműket a szekrényben. Mentem ki a konyhába - ekkor belátni abba a szobába. Hát beláttam és a sok fehér lepedő közt, ahogy háttal pakolt nekem, megvillant valami zöld. Nem vette észre, hogy láttam. Megvártam míg visszamegy a nappaliba és megnéztem, mi az. A gyanúm beigazolódott. Az elveszett, zöld pénztárcáját dugdosta ott, benne az összes irattal. Pénz sehol. Nem szólva egy szót sem, utána mentem és beledobtam az ölébe, baljós csendben várva a magyarázatot. Sokáig semmi, csak mélyen nézett maga elé. Aztán megtört. Sírás és teljes körű vallomás, mi is történt. Elmondta, hogy a pénz után való sóvárgása addig fajult, hogy 3 hónappal előtte otthonról lenyúlta az apja arany pecsétgyűrűjét és beadta a zaciba potom pénzért. Ki kellett váltania a gyűrűt, különben ha az apja rájön, megöli. Mindenképpen pénzt kellett szereznie, mert kamatostul lehetett kiváltani csak a gyűrűt, és a lejárati idő után azt nem kapja vissza. Ezért meglopva saját magát, engem és a gyereket, kitalálta ezt az "elvesztettem a pénztárcát" sztorit.

 

 
171 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr412425044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csirke72 2010.11.05. 12:56:43

@Nannycsuri:

Ez a valóság, nem mentalitás. Mostanában egyre többen nyöszörögnek otthon, hogy nem mükszenek a dolgok.

Nálunk vajon miért mükszenek? Boldogság, szeretet van de a piszkos anyagi is kell, különben elöbb vagy utóbb jobbat talál magának a csajod.

Mire nézzen fel 1 nö a pasiban, ha az nem tud elég pénzt hazavinni??? 1 férfi igenis legyen talpra esett és olyasmivel foglalkozzon amiböl megél és nem kell a pénzt otthon az élére állitania!
Az öskorban sem mehettél volna haza kaja nélkül a vadászatról!

igazságos 2010.11.05. 12:57:56

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Én elolvastam, teljesen lehidaltam a pasitól, ő se semmi. Mindketten megérdemelték egymást, a pasi azért, mert ő is anyagias, ráadásul csak az ő véleményét hallottuk, a másik félét nem. Így nagyon egyoldalú a dolog, szegény, átvert pasi, hátha megsajnáljuk.

Szóval nekem nem kerek a történet, voltak ott még dolgok a pasi részéről is, meg a csaj is, ő se ártatlan bárányka, az biztos.
Tudom, milyen az, ha alkoholista, cigis van a rokonságban, de nem tud mit kezdeni magával, csak az adagja meglegyen. Ez ugyan olyan, nem számít semmi, csak a korábbi életszínvonal megmaradjon. Meg itt egy fokkal rosszabb, mivel gyerek is van a történetben. Ők saját szenvedélyük áldozatai, betegek.

Csirke72 2010.11.05. 13:00:50

@tuli _:

10.000 Ft-ból mi a faszt lehet venni manapság???? 1 BKV bérletet!

Köszi, nagy motiváció! Hajrá!

Csak a példa azt mutatja, hogy a nök egyre inkább a vastagabb pénztárca irányába kacsintanak, ami érthetö mivel az árak folyamatosan a csillagos egeket veredesik.

Ès valójában ki az aki nem szeret 1 pici igényességet? Pont magyarországon szeretnek az emberek erön felül is költekezni, hogy felvághassanak az ismerösöknél:)

Na most egy nö meg minek álljon össze 1 csóróval, ha 100 masik tehetös küzd érte:)

Csirke72 2010.11.05. 13:02:16

@Kedves Nard:

Ne irigykedj! Ha az is lennék, a lényeg hogy a della összeálljon és a csajod mindent megkapjon amit szeretne:)

A melónak manapság nincsen jelentösége, a kurtya ugat, pénz beszél!

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.05. 13:03:33

@Csirke72: lol, mindenki a maga szintjén nyomorog :) nem javítom ki a helyesírási hibáidat, a szintedhez értem. ebből a hsz-ből is látszik az egyszerű lelked és értékrended:P

havi 500eur költőpénz nem nagy pénz, főleg ha kűűűűfődön élsz, nyominger :D

Csirke72 2010.11.05. 13:04:17

Muhahaha:) A pasi átevtte a számlák befizetését.

Esetleg több pénzt kellett volna keresni ill. uj állást keresni, ahol többet tud a családnak biztosítani:)

Rebelde 2010.11.05. 13:08:59

@Csirke72:

áruld már el, ha annyira klappol minden, akkor miért fikázol ekkora hévvel másokat?
ha valaki tényleg jól érzi magát akkor nem így alkot véleményt

Csirke72 2010.11.05. 13:09:03

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):

Hát csak zsepóra elég szép summa nyuszifül, mivel az átla fizu itt is 1500 netto euro németben.

Na most ha asszony nem dolgozik 1500-bol azért éhendöglesz...

De ha 3000 nettot veszel alapul akkor is 2500 koppanásra elég:)
Itt 1 lakbér 1500 Euro(Hamburg)+ kaja+rezsi+autók+....
Szerinted??? Családosként???

Királylány nálunk ez elég yol bevállt és ezenfelül is megkap mindent az asszony, ez csak a független havi apanázs:)

A helyesirásomat nem szégyenlem mivel gyerekkorom ota itt kint élek. De ha te ugy nyomod németül mint magyarul akkor dumálj.
Mellesleg le se szarom, hogy te hova minösited. Kis proszto vagy a szememben.

Ennyi:)

Csirke72 2010.11.05. 13:10:11

@Rebelde:

De én vagyok a kivétel:) Szomorú, hogy otthon még mindig nem nöttek fel az emberek. Egyértelmü, hogy 1 nöt kicsit el kell kényeztetni, hogy meg tudd tartani.

Ha nem igy jártál:)

Rebelde 2010.11.05. 13:10:40

"1 férfi igenis legyen talpra esett és olyasmivel foglalkozzon amiböl megél és nem kell a pénzt otthon az élére állitania!"

ezzel spec egyetértek

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.11.05. 13:11:17

@tuli _:
hűűű, ha lenne tízesem magamra havonta!
Bár, van! Hisz fűtök, világítok, fürdök (magam, ugye) - csupa luxus :)))

Csirkét meg küldjük be a hizlaldába :), még kicsi az arca :D

Csirke72 2010.11.05. 13:11:24

@Rebelde:

Azt birom, miért te akarod eldönteni, hogy én hogyan érzem magamat a börömben???

Hidd el szólok vagy nyitok 1 blogot savanyú a szölö cimmel ha valami nem passzol:)

Csirke72 2010.11.05. 13:12:30

@Zsit (nyau és rémizé):

Fütesz? Tényleg????? Hu te mekkora király vagy:)))))

Fürdesz is???? Heti 1x vagy havi 1x?

Muhahahah:((((

Dr. Jula Watson 2010.11.05. 13:13:50

@Kedves Nard: oké, átugrottam azon, hogy nem a posztíróról, hanem egy haverról van szó. :)

@Circus: A korán szülésnek is megvan a maga előnye. Hiszen, mire a gyerek 20 éves lesz, viszonylag önálló, addigra a kicsit is sikeresebb szülők már felépítenek egy bizonyos egzisztenciát, és így 40 évesen, viszonylag fiatalon, és némi anyagi hátérrel nyugodtan tudnak szórakozni, utazgatni. Ők nem 20 évesen csórón élik ki magukat, hanem máskor. Szóval mindennek megvan a maga előnye és hátránya is.

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): 500 euróért még egy jobb Louboutin cipőt sem adnak. :DDD

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.11.05. 13:15:30

@Csirke72:
ugye mekkora királyság!
Másnak ennyi se jut.
Megnézném, te meg tudnád-e oldani az én bevételemből az életedet.
Majd akkor csipoghatsz, hogy mekkora király vagy.

Na, okos legyél :)

Mi van, címlapon van a poszt?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.05. 13:17:18

@Csirke72:

Szép madjar ip-d van ahhoz képest, hogy Németországban vagy :) Biztos a T-Home (magyar) kihúzta neked az optikát Hamburgba! :D

3000 ejró havonta kűfődön az egy átlagfizetés :) Ezzel emberkedsz? :)

Rebelde 2010.11.05. 13:18:03

@Csirke72:

magamban eldönthetem nem?:)
elég sarkos véleményed van mindenről, többnyire lenéző és arrogáns...
ha jól érzed magad kint szuper, de hidd el van aki itt is jól érzi magát, és nem is erőlködik úgy ahogy gondolod:)

Nutshell 2010.11.05. 13:27:19

Micsoda parázs vita van itt... :)

summerstorm 2010.11.05. 13:28:57

látom az off már pollito-tól szól...
keresek valami viccesebb oldalt.
mondjuk a konkurenciát.

summerstorm 2010.11.05. 13:30:09

@Nutshell:

ugye nutika :)
törtél sütit?

garnéla mák 2010.11.05. 13:32:02

nem tom, hogy vki mondott-e hasonlót, de sztem a csaj pszichológiai eset, talán kleptomániás, és vásárlás mániás vegyítése. azért ragaszkodik ennyire a pénzhez és az abból megszerezhető javakhoz, mert nem tanulta meg kiskorában, hogyan kell egy embert szeretni. persze, emiatt még nem érdemel egyértelmű felmentést, de tompított megítélést igen. emellett úgy tűnik, zsák a foltját, a fickó is elég durván kötődik a pénzhez, másról nem is volt szzó csak az ő becsületéről, meg a pénzről. a gyerekről, meg a nőben zajló dolgokról semmi.
igazából a gyerek szívta a legnagyobbat, őt sajnálom egyedül.

indapass90210 2010.11.05. 13:33:51

Hehe, így merjen az ember megnősülni meg gyereket csinálni.

Csirke72 2010.11.05. 13:34:04

@Zsit (nyau és rémizé):

Nem is akarok abbol megélni,én elöre nézek és magasra helyezem a lécet:)

Amugy ezt nem sértésnek szántam.... Tudom sok emer örül ha a fütését ki tudja fizetni:)

Csirke72 2010.11.05. 13:36:17

@Kedves Nard:

Te nagyon el vagy tájolva. Nyuszifül mellesleg itt nem tcom hanem telekom és azon beül flat country acsomag neve te szerencsétlen.

Az IP-t meg nem tudod soha meg:) amugy nem titok...

Ebböl is látszik, hogy kamuzol mert fingod nincsen 1 átlag német bérröl.

3000 brutto már yo, Berlinben 1500 nettoval csucs jövedelmünek számitasz te birka:(

Csirke72 2010.11.05. 13:37:50

@Kedves Nard:

Èn nem ennyit keresek. Nekem a fix költségem 7000 euro/hó te ratyi:(

Nekem ezt kell letenni havonta min. az asztalra többi az extra mint az 500 Euro + a szorakozás:)

dr. gernika 2010.11.05. 13:38:27

@Kedves Nard: Bazze a gyerek nem egy játék, hogy van már nekem kettő, odaadom a harmadikat. Ráadásul ez az egyetlen fiú, az mégiscsak többet ér. :P
És van jövedelme, ott a családi pótlék, és ha nincs is munkája, a segély...

indapass90210 2010.11.05. 13:40:02

@Csirke72: valamelyik ribancot innen meg akarod kúrni, vagy mi? Faszér reklámozod magad.

Csirke72 2010.11.05. 13:40:03

@Rebelde:

A posztoló leírása, nagyon arra vall, hogy szeretne ö többet nyujani de nem megy.

Amugy biztosan vannak otthon is akik nem erölködnek, de alapvetöen aki a szaros, szürke, pestet ill. tengerpart nélküli országot szereti az igénytelen.

Ki a fasz akar 1 magyarországon élni ha van elegendö dellája???

summarygloss 2010.11.05. 13:40:27

Az egy dolog, hogy valaki kleptomániás vagy vásárlási kényszeres, de a beteges hazudozás és a férje besározása inkább azt mutatja, hogy túl sokat nézte a született feleségeket. Miért nem húzott vissza dolgozni? Ha jól értem, nagyszülők is vannak, jól is keresett előtte, miért nem ment az a gyerek két éves korától bölcsibe inkább? Vagy a munka büdös lett neki hirtelen?

igazságos 2010.11.05. 13:40:31

@Kedves Nard: Csirke72 átjött ide osztani az észt a Homárról, ahol is azt mondta, hogy Nizza Olaszországban van. Látom, itt is hozza a formáját, ott is lökte a hülyeségeit, hogy ő mennyit utazik, meg mindent tud.

Csirke72 2010.11.05. 13:40:59

@Dövan:

Nejem van és nem ismerek senkit privátban. Ha meg akarnám az is az én dolgom.

Ez nem reklám hanem tények. Akinek nem tetszik, ne olvassa:)

Hurri Kán 2010.11.05. 13:41:13

Na, szépen megy a harc:))

Egy biztos: el lehet költeni a világ pénzét is havonta meg annak a dupláját is.
De egy biztos: a pénz nem csinál senkiből valakit, tehát itt a posztban forgó exfeleség hiába jött "jó házból (anyagi értelemben)", ha alapvető dolgokat nem hozott otthonról magával...

treedog 2010.11.05. 13:42:40

Csirke:
500 euróval kiszúrod a nőd szemét? hááááháá. Nem csoda ha ott fog hagyni valami normális egzisztenciájú fickóért, aki nem ilyen skót fasz mint te.

A lényeg: sok pénzt meg kell addig keresned, amire ledolgozod a kisebbrendűségi komplexusaidat. Ha segít, van egy olyan alkalmazás, hogy google, ott keres rá a "gain" és "penis" szakszavakra, közel a segítség.

500 euró bassz.... és még büszkén is mondja... hát elpuszulok a röhögéstől.... (egy átlag varrónői fizetés Magyarországon. Németországban biztos szép lehet)

Hurri Kán 2010.11.05. 13:42:50

@Dövan:
netán te ismersz valakit személyesen hogy így beszélsz róluk te tahó?

nosce 2010.11.05. 13:42:58

Amit Csirke72 mond ,abban van egy csomag igazság, és a nézőpontja is érdekes-elgondolkodtató, viszont azt is tudjuk, (tudjuk ?) hogy a pénz egy adott IQ ésvagy EQ fölött nem motivátor, és így otthon a családi kuckóban se lehet az, szóval aki azt hiszi ettől döglik a légy az lehet nagyot koppan(ik) :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.05. 13:43:17

@Csirke72:

Nem volt nehéz megtudnom az ipt te nyomorék :D Nyomi mobilneted van :)

Csirke72 2010.11.05. 13:43:28

@summarygloss:

Mert a nö feladata, hogy otthon legyen és költsön.

A német nök 80%-a se jár dolgozni. Itt ez természetes, hogy a pasi melózik.

Amugy ha már szopja a pasiját, a fickó legalább az anyagit teremtse meg.

Gyerek mellet nem lehet melózni menni, mert az a gyerek fejlödésének a rovására megy.

Itt németben is a szülöin a tanár megmondta nekem, hogy azonnal levágja melyik gyerek szülei járnak munkába és nem tudnak kellö képpen foglalkozni a gyerekkel:(

Csirke72 2010.11.05. 13:44:39

@Kedves Nard:

Tévedsz:) Buzikám:)

Az IP-z nem tudod meg. Ès ha igen:) Muahahaha:)

Ird le ide. A csirke név alapján IP-t??? Yo vicccccc:(((((

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.05. 13:45:45

@Csirke72:

Ha megfelelő mennyiségű dellád van akkor akár Ugandában is lakhatsz. Azért mert itt olcsóbban kijössz, de egy sima telepőrnek ez nem jut eszébe, ugyebár :D

igazságos 2010.11.05. 13:47:47

@Kedves Nard: De ő azt mondta, hogy tengerparton lakik, Olaszországban, Nizzában, na. Vágod? Most te vagy Eric Cartman, mert hasonló az avatarod.

Csirke72 2010.11.05. 13:49:17

@Kedves Nard:

HOL JÖSSZ KI OLCSÒBBAN TE VADBAROM???????????????

Szerinted???? Nézzél már körpl kicsit pl. franciában, németben, ausztriában!

Még az üzemanyag is olcsobb itt kint. Jelenleg a dizel 1,18 = 320 Ft!!!

A kaja havi 200 euro/3fös család és akkor yokat eszel.

Ètterem: 25 Euro/3fö és szinvonalas.

Egyedül a szolgáltatás olcsóbb otthon:)

Ennyi te barom:)

Csirke72 2010.11.05. 13:50:10

Na megyek kajálni:) Unalamasak vagytok:(

indapass90210 2010.11.05. 13:50:23

@gyvy: ja, ismerek, és mondjuk ribancot nem, viszont azt sem feltételezem, hogy nincs az olvasók között ilyen :D

indapass90210 2010.11.05. 13:51:37

@Csirke72: pedig egy igazi férfi, 7000+ ajróval, tuti nem csak a feleségét blokkolgatná.

indapass90210 2010.11.05. 13:53:41

@Csirke72: "Amugy ha már szopja a pasiját, a fickó legalább az anyagit teremtse meg."

Másik oldalról közelítve, nálatok mennyit kell nap végén anyunak leadni a nyalásért?

tuli _ 2010.11.05. 13:54:44

@Csirke72: oké. örülök, hogy te meg tudod teremteni. (már, ha igaz)legyen így mindig. de azok a férfiak sem kukázni valók, akik nem tudnak luxust teremteni, legfeljebb csak közösen, biztos megélhetést.
no most. kinn valóban el tudják tartani többnyire egy fizetésből a családot. jó lenne ott tartani. de nem lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy a nem eléggé kvalifikált embereknek kell elmenni dolgozni, és ők nem tudnak kellőképpen foglalkozni a gyerekekkel? nem tudom, csak kérdezem. a foglalkozás nem csak idő, hanem tartalomfüggő is.
@Zsit (nyau és rémizé):
igénytelen vagy :D

nosce 2010.11.05. 13:55:00

@Kedves Nard:
"Ha megfelelő mennyiségű dellád van akkor akár Ugandában is lakhatsz. "
nem egészen, a pénzen ugyanis fog a golyó meg az öngyilok merénylő :)

Peter Blau 2010.11.05. 13:57:29

A hazugság a bíróság előtt nem bűncselekmény. Innen kell kiindulni mikor azt boncolgatjuk, miért az anya kapta a gyereket. Még soha senkit nem ítéltek el hivatalosan hazudozásért.

dr. gernika 2010.11.05. 13:59:18

@Circus: Basszameg, nem lennék a helyedben... arról beszélgettetek már, hogy miért érzi, hogy folyamatosan hazudnia kell? Egyéni és párterápia is hasznos lenne.

Peter Blau 2010.11.05. 14:09:27

@Rebelde: "ezzel spec egyetértek "

Hát gratulálok.
Akkor egy nőre meg ugye az igaz, hogy a konyhában legyen szakácsnő, a fürdőszobában mosónő, a nappaliban szende hercegnő az ágyban éjjel pedig kurva?
Jogosnak érzem ha te azzal értesz egyet.

summerstorm 2010.11.05. 14:16:01

jéé, még egy Péter...
hmmmm.
úgy érzem mostantól télleg minden Péter esetében az a hülye cikk fog eszembe jutni, amit múltkor belinkeltetek...

oltarczy 2010.11.05. 14:16:30

@Csirke72:
kimentél külföldre mert itthon éhenhaltál volna olyan tehetségtelen balfasz vagy. most valahol "külföldön" (romániában) csinovnyik lettél. most tényleg ezzel lazulsz itt? inkább tényleg menjél egyed csak a tegnapi rántottát.

treedog 2010.11.05. 14:19:10

@Peter Blau:
hát ezektől a német fizetésektől se esik hanyatt az ember....

gondoljatok bele (akinek kevesebb ezeknél), hogy a többletért ezért egy vaskostestű Brünhildát kell tologatni, bőrgatyában kell járni és a végén ugyanilyen leszel mint Csirke72. Semmi másod nem lesz, mint a hajlékonyak mellet elautózva érzett hamis felsőbbrendűséged - az is csak önigazolásként.

hát kösz, de én maradok itthon :)

oltarczy 2010.11.05. 14:25:06

jajj látom németországban él csirke72:D:D

ich glaub, der wurde schon öfter von hinten gebumst;)

Nutshell 2010.11.05. 14:27:40

@mooon:): Törtem. Valami oylamsi, hogy az ember nem más, mint testbe öltözött lélek. Jól megmondta a frankót :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.05. 14:32:02

@Csirke72: eddig is gondoltam, hogy valami kukás lehetsz. század rangú csicska. egy igazi trash :) lol
csirkegyári alkalmazott.

királylány sem vagyok, lol :D keversz valakivel, de nem csodálom. a két bites agyad még rövid távra is csak kőkorszaki találmány.

"ezenfelül is megkap mindent az asszony, ez csak a független havi apanázs:)"

ezzel megint magatokat minősítetted. tehát a zasszony csak a lóvé miatt van veled. aztán ha nem rakod ki a nevetséges 0.5k eurt, akkor meg szexmegvonásban részesít :D hát lol:)

"Ètterem: 25 Euro/3fö és szinvonalas." max a mekiben, vagy valami trash étteremben. ezt én egyedül is simán elkajálom, pedig nem vagyok nagy étkű vagy túl igényes. ebből megint az látszik, hogy már láttál olyan embert, aki járt külföldön.

egy dologban adok igazat, a tud olcsóbb lenni. kivéve pékárú. de a márkásabb termékek kint is drágák. németeknél az tetszett, hogy lehet venni gazdák által a boltba bevitt, normálisan becsomagolt és márkázott terméket. joghurt, sajt, szalámi....

leszarom a német tudásod, meg mindenhol a világban. még a spanyolt is többen beszélik. lol :D

havi 3k eur-t itthon is megkeresek, ezért nem kell kimennem sehová. szerencsére. mellesleg van egy haverom, az apja kenyai és itt járt egyetemre. 5 évet élt Magyarországon, 30 éve él Londonban, azóta egy évben 1x jön. Az a szégyened, hogy még ő is jobban beszél/ír nálad, pedig nem is az anyanyelve a magyar.

az üzemanyag meg átlagosan egy árban van. de lehet, te repce olajat tankolsz.:P

CyberPunK 2010.11.05. 14:36:14

Szeretnék egy apokalipszist erre a világra kérni, és főleg a kommentek miatt.

Rebelde 2010.11.05. 14:36:27

@Peter Blau:

legyen:) amivel egyetértettem az a férfi saját magával szembeni elvárása, hogy boldog ha olyan melója van, amit szeret és meg is tud élni belőle, emellett az asszonynak lehet persze saját melója vagy akár tüsténkedő háziasszony szexcica is lehet, vagy a kettő együtt, ha éppen ez a megegyezés közöttük...

spec erre gondoltam

dr. gernika 2010.11.05. 14:38:18

@Csirke72: Ha mindent meg akarna adni amit szeretnék, mehetne bankot rabolni. Ne trollkodj már baszki, egy értelmes nő felfogja, hogy hol vannak kettőjük határai, és nem viszi csődbe a családot és teszi tönkre a rokoni, baráti kapcsolatokat, csak hogy a személyes igényei kielégüljenek. Nem kell mindent és nem azonnal, lehet közösen gyűjtögetni is, meg részmunkaidős állást vállalni.

EG0 2010.11.05. 14:38:44

@Csirke72: "mások rendesen sponzorálnák ezalatt:)" Szponzorált nő = kurva. Most minek finomítgatod, olyan határozott véleményed van mindenről, akkor mondd ki szépen: aki azért van veled mert szponzorálod, az k u r v a.
Persze, nem csak azért, biztos a farkad is nagy, az még legalább 100 EUR-t számíthat, tehát 600 EUR-os ajánlat alatt biztosan nem fog mást keresni helyetted.
Egyébként nincs ezzel semmi gond, van, aki háziállatot tart (orvoshoz viszi, tápot vesz neki), van, aki pszichológust tart barátok helyett, meg van aki kurvát tart feleség helyett. Csak könyörgöm, ne magyarázzuk már meg, hogy igényes, jó testű nő csak 0 egzisztenciával rendelkezhet, kitartottként, pórázon élve. (Persze, lehet, hogy nem tartod pórázon, csak akkor meg tuti kúrogatja valami nálad igényesebb, sportosabb is, ingyen.)
Kiszámoltad egyébként, hogy nem jönnél-e jobban ki egy házvezetőnővel meg alkalmi pillangókkal? Az még legalább változatos is, és mindig hálásak, mikor megkapják utána a zsebpénzüket, mert tudják, hogy versenyhelyzetben vannak a pénzedért.

Ez egy olyan fagyi, ami szükségképpen vissza fog nyalni egyszer.

CyberPunK 2010.11.05. 14:40:05

Amúgy az ilyen pénzéhes nők azért jók, mert 30+ évesen két zsömléért is hálásan leszopna, különben éhenpusztulna. Ilyenkor érzek egy kis felsőbb igazságszolgáltatást...

oltarczy 2010.11.05. 14:45:16

@Drága IV gernika:
valszeg inkább egy gastarbeiter ősi török nemesi familia egyetlen leánykája

EG0 2010.11.05. 14:45:59

Az eredeti poszthoz:
- Hiba volt nem elperelni a gyereket.
- Első, de legkésőbb második hazugság után kib***ni, mint a macskát.
- Családdal egyenként, négyszemközt leülni, hogy mi annak az oka, hogy nem bíznak meg benned annyira, hogy a szemedbe mondják. Agresszívan viselekedsz velük néha? Próbálták már, és elhajtottad őket? Esetleg te sem voltál (legalább is szerintük) mindig tisztességes, és ezért nézik ki belőled?
Tőlem ilyeneket kérdezne családtag, hogy hogy görbüljek meg, akkor megkérdezném, hogy mikor hazudtam én neki? Erre vagy mondjon konkrét esetet, vagy menjen a pi**ába.

Szóval ideje lenne az emberi kapcsolatokat rendezni másokkal is.
Egyébként engem is lopott meg nő, pedig még csak nem is jártunk, és érdekes módon még a családja is inkább nekem hitt az ügyben. Más kérdés, hogy a hátukat nem tartották miatta.
Nem tud valaki egy jó pénzbehajtót? Papírok nincsenek, tények vannak. :-)

EG0 2010.11.05. 15:03:20

@Csirke72: Ja, és mi az, hogy igényes?
- Rendszeresen mosakszik? Tusfürdő: 500 Forint
- Finom illata van? parfüm 10.000 Forint, hónapokra
- Elmegy fodrászhoz? Pár ezer Ft /hó
- Elmegy kondizni, sportolni? 5-10e Ft /hó
- Egészségesen táplálkozik? Az nem kerül többe, mint a junk
- Csinosan öltözik? pár ezer Ft /hó, ami e fölött van, az már nem minőség és stílus, hanem marketing és sznobizmus, azzal sincs baj, én is sznob vagyok, csak ne keverjük az igényességgel.

Aztán aminek semmi köze nincs az igényességhez:
- Hova jár ebédelni és iszogatni a barinőkkel
- Hány pár cuki kis csizmije van
- Messzi helyeken döglik a napon sokcsillagos hotel medencéje mellett
- Milen kis divatos autókával jár

És ami az én igényeimhez hozzátartozik, tehát ami ÉN igényes nők ismérvének tartok:
- Van értékelhető tudása, szakmája, hivatása
- Van életcélja, 1-2 évtizedre előre olyan terve, amiben nem szerepel más konkrét személy (inkább csak szerepkörök, pl. "férj" vagy "pasik" lehetnek, de Mr. Csirke500EUR az nem)
- Megáll a saját lábán, ha nem érzi jól magát egy pasi mellett, akkor el tud költözni saját lakásba (albérlet, tulajdon, de nem szülők vagy új fasz-i)
- A fentiek miatt van és lehet önálló véleménye, amit akkor is fel tud vállalni, ha ezzel átmeneti anyagi hátrány éri
- A véleményalkotáson túl saját döntések meghozatalára is képes, nem rohan se anyuhoz se pasihoz, és nem csak akkor van intelligencia a fejében, amikor épp szopik

dr. gernika 2010.11.05. 15:06:22

@Dr. Jula Watson: Jajmár hát spórol akkor két hónapig, vagy vesz egy Manolo Blanicot, az már kitelik. :P

Mikrobi 2010.11.05. 15:07:14

Ez beteg. Súlyosan beteg. Ha ez mind igaz, a gyereknek semmi keresnivalója nála!
@Csirke72: nem hívnának trollnak, ha nem írnál ilyeneket... Dehát trollnak hívnak, mert az is vagy, Rawling rólad mintázta a HP legocsmányabb trolljait.

ujik 2010.11.05. 15:07:21

@Csirke72: Tudjuk, bezzeg, BEZZEGISZTÁNBAN!

dr. gernika 2010.11.05. 15:10:28

@Kedves Nard: LOOOOL
@oltarczy: Az legalább megbecsüli az 500 Euro zsebpénzt.

indapass90210 2010.11.05. 15:19:15

Emberek! Azt, hogy pina, írtam már valaki?

bagolybagoly 2010.11.05. 15:27:12

Ajaj. Meglepődnék, ha nem lettek volna korábban jelei annak, hogy a csávó nem fogja tudni finanszírozni az úgynevezett családot.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.05. 15:29:07

@Dövan: "írtam már valaki?" nyihihihihi, ez de jó elszólás:D

Murderface 2010.11.05. 15:34:57

Három különbséggel nagyjából végigmentem a stációkon:
1. Az egész kicsit gyorsabban, 1 hónap alatt zajlott le;
2. amint megtudtam, hogy átbaszott a nő, azonnal repült, semmi hiszti, felelősségre vonás, meg csúnyán nézés;
3. hál'istennek nem lett a kapcsolatból gyerek.

A posztoló kb. a 2. pontnál cseszte el.

dr. gernika 2010.11.05. 15:41:32

@Csirke72: Pest valóban szürke és szaros, de kell a francnak egy német tengerpart hidegben, napfény nélkül.

Rebelde 2010.11.05. 15:45:33

@Dövan:

azt hittem direkt volt:)))

indapass90210 2010.11.05. 15:50:45

@Rebelde: az a fránya Freud erőltette!

Tarkin kormányzó 2010.11.05. 16:20:21

Húúúúú. Szénné vertem volna ezt a ribancot! Természetesen maszkban, az utcán. Mocskos álnok kurva!

nadiposzata 2010.11.05. 16:55:31

ilyet anyám is csinált lyány korában, ki vette a Takarékből a közöst oszt vett magának egy pár fülbevalót.
Volt is botrány.

Rigghead 2010.11.05. 17:23:57

hát a csaj elég betegen szocializálódott, nem 100, h csak ő tehet róla, h ilyen 0 emberré vált. a postolóról meg nagyon lejön, h (gondolom elég zsír híján) nem kicsit anyagias, mindenesetre az sehol nem jött le a sztoriból, h ez egy szerető harmonikus család lett volna valaha is.

Tűsarok 2010.11.05. 19:04:40

@Csirke72: szívem, ezért mennyit kell nyelni? mert én nyelnék, akkor is, ha mikropénisz.

Dr. Jula Watson 2010.11.05. 21:13:36

@Drága IV gernika: de azt is csak használtan e-bayen :)

2010.11.06. 06:20:44

@Drága IV gernika:

Abbol az idokbol, amikor kint eltem Nemetorszagban, arra emlekszem, hogy folyamatosan megfordultam a nok utan... Csodalkozva, azon hogy lehet ilyen ronda valaki.. :P

2010.11.06. 06:21:56

@Kedves Nard:

3000 EUR milyen atlagfizetes? Inkabb diplomas minimalber egy bolcsesznek :P

Joe69 2010.11.06. 10:05:29

Ne szidjátok a német csajokat ! Én is éltem ott - nem tapasztaltam az itthon megszokott női szarkeverést, hintáztatást, hazudozást. Sokat pasiznak, cserélgetik őket meg minden, de egymás után, nem egymással párhuzamosan, és amíg tart a dolog, megadják a módját. Én most is nosztalgiázom a német csajaim után..

litababa 2010.11.06. 14:17:45

@Peter Blau: "Akkor egy nőre meg ugye az igaz, hogy a konyhában legyen szakácsnő, a fürdőszobában mosónő, a nappaliban szende hercegnő az ágyban éjjel pedig kurva?
Jogosnak érzem ha te azzal értesz egyet. "
en ezzel egyetertek, pedig nő vagyok. sot, gyerekem is van es meg dolgozom is nem is keveset. sztem a nők ezt felejtik el. persze nem 24 oraban, de nagyreszt sokat lendit azert egy kapcsolaton, h a nő ne hagyja el magat, (a ffi se!) igenis csabitsa el ujra es ujra a pasijat/ferjet. kulonben mas teszi! nem penz kerdes par szexibb bugyi, harisnya akarmi. persze csak akkor, ha szeretne megtartani a ferfit, akit szeret :) nezzetek korul, hany fiatal(!) elhanyagolt anyukat lattok az utcan? persze, h apu masfele kacsingat. es hangsulyozom nem penzkerdes, en sem vok gazdag, sooot. csak kicsit oda kell figyelni es nemi erofeszitest azert kivan, de sztem megeri. nincs annal jobb erzes egy nőnek, amikor tobb eves kapcsolat utan is, ugy nez ra a pasija, mintha most kapna meg eloszor... sztem.

Caddy 2010.11.07. 01:03:42

@litababa: Maximálisan egyetértek, különösen a ruhatár megújítására vonatkozó szekcióval. Combfix rulez!!!
Hülye voltam... miért engedtem, hogy belépjenek a nickemmel? LOOOOL! :)

vázkulcs 2010.11.07. 23:35:06

Ezek a 10 .000 Ft-os lenyúlások elég siralmasak, ékszerek eladása, mennyi kp jöhetett be pár 100 k max, ezét lopni, ez hülye, vagy esetleg rézbőrű , vagy kleptomán volt.

www.youtube.com/watch?v=YCedoZ2muew&feature=player_embedded

PokerKevin · http://pokerheaven.blog.hu/ 2010.11.11. 15:46:57

A párod megválasztása döntő az egész életedre nézve! Döbbenten olvastam a sztorikat. Ez a nő beteg, csak orvos segítségével gyógyulhat meg. Egyébként, ne hibáztassuk, hiszen a média pont ez a "sztárságot" erőlteti ránk. Öltözz úgy, mint egy sztár, csak hogy ez sok-sok pénzbe kerül.

hopp-hopp 2010.11.22. 21:30:47

hmmm - nézd meg az anyját vedd el a lányát - és nézz rá a családjára mert igen hasonló lesz a tied is.

akit meg aranykanállal szartak a világba - annak állandóan aranykanál kell a szájába. látom az unokatesómék házasságát - ahol a pénz minden - a pénzért érdemes hazudni, bármennyit - de kifelé is tudják rendesen rázni a rongyot - a kölyök meg megsínyli.

nahh hagyjuk a témát - egyszer megszívta, kétszer megszívta - a harmadszori pénzügyi hazugságot nem kellett volna kivárni.

ennyi. egyetek sok C vitamint.
süti beállítások módosítása