Szombat esti szerelmi cunami négy felvonásban

2010. november 25. 06:30 - csajokespasik

„A hely tulaja is előkerült: nagyon rendes volt, elmondta, hogy ha feljelentést akar tenni, akkor látleletet kell venni az arcáról, ehhez pedig most kell kihívni a zsarukat” – régen kaptunk ilyen pergő és izgalmas beszámolót: egy viharos szombat esti sztori következik, melyben a lányt megtépi a dühös barátja, aki nehezen viseli a szakítást. Van ilyen… Egyébként elindult a Csajok és Pasik Facebook alkalmazásunk is, sok tízezer felhasználóval, és ingyen próbahónappal mindenkinek! Kattints, és próbáld ki mihamarabb!

 

Sziasztok! Pár hete söpört keresztül egy báron ez a szerelmi cunami, amit mindjárt kifejtek nektek. Lány vagyok, 24 éves és mindig ugyanazzal a társasággal szoktunk eljárni a törzshelyünkre (ahova az eset óta nem megyünk, szerintem soha többé) általában szerdán vagy szombaton. A belvárosban van ez a szórakozóhely, ahova leülünk hatkor, majd este kilenc körül távozunk. Hacsak nem tart ott minket valami. Néha van pörgés és lehet ismerkedni: akkor hajnali 1-kor távozunk. Én előbb le szoktam lépni, mert Vecsésen lakom és ha lekésem az utolsó buszom, ami 23.40-kor indul, akkor a városban ragadok, vagy éjszakaival haza tudok menni, de az nekem egy marha nagy séta, amit nyáron szívesebben megteszek, mint a téli hidegben.

Első felvonás: ülünk a helyen és poharazunk. Az egyik csajnak csörög a telefonja. Kimegy. Amikor 5 perc múlva visszajön, könnyes az arca. Kérdezzük tőle, hogy mi történt. Elmondta, hogy most szakított a barátjával. Tudtuk, hogy régóta tervezi ezt, de nem szóltunk bele, intézzék el ketten. Látszólag nem ment könnyen a dolog. Megint csörög a telefonja, a lány immár nem megy ki, hanem idebent veszi fel. Csak elfordul tőlünk, suttog, majd egyre erősödő hangon, feldúltan azt hajtogatja, hogy „ne, ne gyere ide!” ezt a mondatot legalább hatszor mondta el.

Második felvonás:

Végig a kiborult csajt pesztráljuk, ő azt hajtogatja folyamatosan, hogy reméli, nem jön ide a pasija. Aztán kábé másfél óra múlva beállít a srác. Ekkorra már az egész helyiség kissé meg van telve. Azonnal kiszúrja a barátnőjét. Odalép az asztalhoz és halkan megkéri őt, hogy jöjjön ki vele egy kicsit. Nekünk nem is köszönt. Balhé szag van a levegőben. A lány azt mondja, hogy nem és most azonnal menjen el. Aztán hátat fordít neki és úgy tesz, mintha ott sem lenne. Ez nagyon bosszantó volt a fiúnak. A srác egy laza mozdulattal nyakon is vágja, a csaj pedig az asztalnak esik, két pohár felborul, az egyik el is törik. Csend áll a helyiségbe, még a CD-lejátszó is megakad, mind a hat pincér felénk néz - életemben nem égtem még így. A srác megfogja a csajt – ilyet még nem láttam – és a hóna alá nyúlva, szó szerint kitépi közülünk. Az asztalról tulajdonképpen már minden leesett a földre és vagy csattant, vagy koppant. Kirángatja a lányt, aki hiába tiltakozik.

Harmadik felvonás:

A vendégek zöme és mi is, az ablakhoz megyünk és látjuk, hogy a járdán egymással szemben állnak és beszélgetnek, mintha mi sem történt volna. Szálfa egyenesen, kulturáltan. A csaj karba tett kézzel áll, a srác éppen rágyújt. Mindenki megnyugodik, majd visszaül – hagyjuk a történéseket a maguk medrében haladni. 10 perc múlva egyre erősödő kiabálást hallunk. Rohanunk az ablakhoz. A csaj és a pasija tépik egymást. Rohanunk ki, és megkérjük az egyik pincért, hogy legyen szíves segíteni szétválasztani őket. Mire kiérünk a csaj a földön fekszik, a srác pedig sehol. Amikor bevisszük a lányt, elmondja, hogy az egyik parkoló kocsin csattant a feje, a srác pedig elhúzott. A lány azon bukott ki, hogy honnan tudta a pasija, hogy nem lesz komolyabb baja? Mi van, ha agyrázkódása van? - mire a srác lazán lelép.

Negyedik felvonás:

A hely tulaja is előkerült: nagyon rendes volt, elmondta, hogy ha feljelentést akar tenni, akkor látleletet kell venni az arcáról, ehhez pedig most kell kihívni a zsarukat. A csaj azt mondta, nem jelenti fel, mert elege van, kínos ez az egész. Ennyi. Ez nem egyedi sztori, másoktól másféleképpen is hallottam már ilyet. Miért nem lehet a szakítást kulturáltan végigvinni? A csaj gyerekesen viselkedett, amikor beszélgetés helyett bevágta a durcát és a srác is elvetette a sulykot, amikor lekevert neki egyet. Fiúk, lányok! Hogyan lehet az ilyesmit kulturáltan elintézni? És mi a véleményetek erről az esetről? Én valahogy nem tudom gyűlölni a fiút, kicsit megértem.

 

 
329 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr372471812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niobe 2010.11.25. 07:58:22

Jézusom! Durva egy eset... igen, mindketten kicsit bután viselkedtek, de azért megverni egy nőt... remélem, a barátnőd az életben nem akar hallani újra erről az alakról.
Okosabb verzió: ha már odament a fiú, akkor beszéljen vele, de ragaszkodjon a barátai közelségéhez. Remélhetőleg nem lett komolyabb baja tényleg. És butaság nem látleletet felvetetni, főleg, ha az elkövető ismert! Sosem tudhatjátok, legközelebb kit és mennyire fog bántani.

Father Justice (törölt) 2010.11.25. 08:00:11

"A lány azon bukott ki, hogy honnan tudta a pasija, hogy nem lesz komolyabb baja?"

Valószínűleg nem ő volt az első rüfi, akinek a szakítás hevében kiosztott 1-2 elementáris tockost, azaz rutinból tolta már. Ha a lányt nem az zavarta, hogy a fickó egyáltalán megüti, lényegében tökmindegy, pontosan min bukott ki: aki ezen a szinten mozog, az erre számíthat.

"Én valahogy nem tudom gyűlölni a fiút, kicsit megértem."

Nagyon megérteném, ha a közeljövőben bekarmáznál egy kicsit ilyen fiút te is. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 08:00:16

Nem a rendőr vesz látleletet, hanem az orvos bazmeg. A rendőrnél max feljelentést tehet, amihez csatolja az orvos által kiadott látleletet. De nem a buta talpasjárőrnél kell, hanem a kapitányságon. A járőr max akkor tehet bármit ha még a közelben van az elkövető. De szerintem már a megszüntető határozatot fogalmazzák fejben amikor beadnak egy feljelentést :)

A pasi egy pöcs, de lehet a csaj sem ártatlan kis báránka! :) Erről szó nem esett, csak hogy hova járnak inni meg hogy mi van ha lekési a buszt. Bazmeg, faszt érdekelnek az ilyen problémái? Taxizzon bazmeg.

Father Justice (törölt) 2010.11.25. 08:06:52

@Niobe: Az is jó kérdés, hogy mi a francon kapta fel a fickó annyira a vizet, hogy odaállított a szórakozóhelyre. Persze tippem azért van: a kiscsaj valószínűleg megeresztett valami "egyébként is, a Pistié sokkal nagyobb és a faterja bankár" jellegű beszólást, ami ezen a szinten (hp + agresszor) egyáltalán nem meglepő. Ezek után már mehetett minden a leírtak szerint, mint a karikacsapás.

Barry Kent 2010.11.25. 08:17:07

Jó reggelt.
A pasi valszeg a telefonos szakítást sérelmezte, de sajnos ez sem menti fel az alól, hogy egy görény. Nővel ugyanis férfi nem verekszik.

Viszont már tudjuk hogy Vecsésre 23:40-kor megy az utolsó busz.

kóristalány 2010.11.25. 08:21:46

Akármin kapta is fel a vizet a srác, annyi önuralma és önbecsülése kell legyen az embernek, hogy nem verekedéssel, és nem nyilvánosan intézi el.
Az ilyen embereket nem tudom megérteni egy egészen kicsit se. Zéro tolerancia.

Father Justice (törölt) 2010.11.25. 08:23:44

@Barry Kent: Aki ennyire primitív, az valószínűleg nem akad fenn olyan úri finomságokon, mint hogy telefonon nem szakítunk. Valószínű, hogy hogy a személyes szakításai során is hamar felszakadnak azok a bizonyos gátlások. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 08:25:04

@Barry Kent:

Ha Stólbuci lett vóna, kért vóna egy cigit is :)

Barry Kent 2010.11.25. 08:31:31

@Kedves Nard:
Buckó nem bántotta volna, max elhúzza a csíkot :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.25. 08:31:51

"Én valahogy nem tudom gyűlölni a fiút, kicsit megértem."

Én is. Lágyékon is rúgnám valószínűleg. De közben nagyon empatikus lennék, megérteném, hogy fáj.

Niobe 2010.11.25. 08:44:03

@Father Justice ♋: Igen, mondhatni, az ember fia-lánya olykor "lehívja magának a tanítást" és kiprovokálja a dolgot... tény, hogy a posztíró nem tudja a részleteket, így mi sem, csak találgatni lehet, de jóeséllyel a kisasszony provokált. Előzmény nélkül talán kicsit kevésbé agresszívan történtek volna az események.

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Egy háromszintes talprúgás hatékonyabb, és az elkövető biztosan a helyszínen marad :D

Hurri Kán 2010.11.25. 08:45:03

Ez milyen szórakozóhely lehet ahol leülnek délután hatkor és este kilenckor mennek? Tinidisco?

Amúgy némelyik nő tényleg képes egy-két nyakleves érdekében sok mindent megtenni, de ez akkor is durva. És szinte biztos hogy nem az első eset hogy a lány kapott...

Madpapa 2010.11.25. 08:45:50

Az én bajom ezzel, a haveri társaság közönye. Ahol csak birka türelemmel nézik azt, hogy egy feldúlt kan lenyomjon egy tockost és kirángassa a barátjuknak. Lapítanak mint szar a fűben. Baráti társaság az ilyen? Ugyan.
Nos, ha a kedves 'vecsési káposzta' megértő a fiúval az bennem azt feltételezi, hogy ő is olyan körben szocializálódott ahol az erőszak elfogadott vitás ügyek lerendezésében. Illetve még az jut eszembe, hogy talán tudott a lány olyan viselt dolgairól, ahol magában felmentést adott a fiúnak az erőszak miatt.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2010.11.25. 08:47:02

"Én valahogy nem tudom gyűlölni a fiút, kicsit megértem"

Mit lehet ezen megérteni???? Ez egy szörnyű dolog. Ha valaki így intézi el a problémáját a másikkal, ott elég nagy baj van. Akármit is mondott neki a lány a telefonban, ez nem megoldás. Össze sem jöttem volna egy ilyen fazonnal. Soha nem hagynám, hogy valaki ennyire megalázzon!

Szóval a csaj hasonló kaliber lehet mint a pasi. Ha ezekre bukik, akkor meg igazából vessen magára! Ő választotta. Vannak értelmes, normális emberek is a világon, akik nem pofozkodással intézik el a sérelmeiket.

Barry Kent 2010.11.25. 08:51:26

@Kedves Nard:
Jaja, erre gondoltam :)

@gyvy:
Liszt Ferenc téri gyermekmegörző.
Nem az első lehetett, mert nem is a verésen akadt fenn, hanem hogy mi van ha agyrázkódása van.

@Madpapa:
Indultak ők kimenteni, csak míg megvitatták a stratégiát, a srác elinalt.

haruka 2010.11.25. 08:53:59

A barátnőd kap egy hatalmas nyaklevest, neked meg az a legnagyobb problémád ezzel, hogy mennyire égő? Gondolom ez mindennapos történés a baráti társaságban. Idióta.

Hurri Kán 2010.11.25. 08:55:46

@Barry Kent: Az nem az én világom :)))

Caddy 2010.11.25. 08:55:52

Cunami? Na az nem ilyen. :)
Viccet félretéve, bármiféle sérelem is érte a férfiembert szerintem nem megoldás a verekedés, semmilyen formában. Nemhogy sajnálni nem tudom, hanem egyenesen szánalmasnak gondolom ezt a viselkedést. Elagyabugyálja a nőt az utcán, aztán otthagyja?????
Mondjuk a barátnőket se nagyon értem, miután kimentek "beszélgetni" az utcára ők visszaültek iszogatni. Már mikor bent lepofozta akkor tudható volt, hogy ez nem marad ennyiben.

Barry Kent 2010.11.25. 08:57:45

@haruka:
Most mondd meg. Ha az eset 23:30-kor történik, akkor szó nélkül elrohan, nehogy a káposztaföldön keresztül kelljen hazabandukolni hajnali egykor a cidriben.

@gyvy:
Ott szoktak akcióskoktéllal melegíteni a partizásra :)

dr. gernika 2010.11.25. 08:57:54

Gratulálok minden bamba faszkalapnak, aki végignézte, hogy a srác lekever egy nyaklevest, majd kirángatja a helyéről az utcára az exét.
Neked külön gratulálok posztíró, amiért még a sráccal érzel együtt. Ilyen baráttal minek ellenség?

Father Justice (törölt) 2010.11.25. 08:59:25

@Bundabandi: Ugyan már, te is tudod, hogy ez nem így megy. Elsőre olyan aranyosnak tűnt, és imponáló volt a magabiztossága, a rámenőssége, határozottsága. Ez olyan férfias így együtt - márpedig az igazi nőnek igazi férfi kell. Egy ilyen erős jellem. :)

dr. gernika 2010.11.25. 09:01:53

@Kedves Nard: Hát engem spec a rendőrök kísértek el az orvoshoz látleletet venni és végig is nézték.

Caddy 2010.11.25. 09:05:34

@Kedves Nard: én úgy értelmeztem, hogy most kell kihívni a zsarukat, de aztán az orvosnál látleletet kell vetetni. :)

@gyvy: meló vagy suli után beülnek és kilencig iszogatnak. Nem tini, csak hét közepei levezető sörözés. :)

@haruka: ja tényleg ezen át is suhantam. Leverik a barátnőt és ő érzi égőnek, meg nem mennek többet oda. Na hát gondolom láttak már azon a helyen cifrábbat is. És miért égő,nem is értem.

Barry Kent 2010.11.25. 09:07:36

@Caddy:
Volt ezer tanú, felesleges megvárni a magatehetetlen rendőrzászlóst.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2010.11.25. 09:14:24

@Father Justice ♋: Na ja! Ilyen IGAZI férfiakkal van tele Mooóónika só meg a hasonlók. Mindig megdöbbenek, hogy miért kell a nőknek ilyen pasi? És sok még hozzá is megy az ilyenhez, meg szül 3-4 gyereket neki. Na és persze a gyerek is ezt látja, ebben szocializálódik és nagy eséllyel ilyen lesz ő is. Tisztelet a kivételnek!

Caddy 2010.11.25. 09:14:24

@Barry Kent: na igen, de feljelentést nyilván nem tudsz tenni a több ezer tanúnál. :)

Barry Kent 2010.11.25. 09:15:58

@Caddy:
Szerintem azt csak az örsön tudsz.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 09:16:46

@Caddy:

Lehet ha kihívják a rendőröket azok még meg is erőszakolják a csajt, ahogy szokták!

Barry Kent 2010.11.25. 09:18:22

@Kedves Nard:
De legalábbis kurva mérgesek hogy ilyen piszlicsáré ügyek miatt nem látják az ikszfaktort :)

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 09:21:18

@Barry Kent: Tanú az csak az első tockosr volt. A kinti verekedésnél már mindenki csak azt látta, hogy szépen beszélgetnek, majd hátat fordítottak, nyugodtan iszogattak tovább. Szóval ez nem éppen elégséges.

Valóban ez a legfelháborítóbb, a barátoktól, és a szórakozóhely személyzetétől, hogy egy ilyen törés-zúzás után senki nem tesz semmit. Nem az ő dolguk, intézzék el egymás közt?

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 09:22:40

@Caddy: Gondolom, a tanúkat írja össze a kijövő rendőr. Mert ha egyszer onnan elmentél, senki sem fog magától jelentkezni, hogy de ő látta mi történt.

Caddy 2010.11.25. 09:24:07

@Barry Kent: most nem akarod érteni amit mondok, vagy csak spontán piszkálsz? :D
Nyilván hívsz egy rendőrt a helyszínre már amennyiben feljelentést szeretnél tenni,nem? vagy besétálsz az örsre és közlöd, hogy a pasid megvárt négy utcával odébb? :)

@Kedves Nard: te meg mindent elhiszel amit olvasol,meg a tv mond neked? :D

Caddy 2010.11.25. 09:26:56

@Dr. Jula Watson: hát a szórakozóhely pincérei szerinted beszállnak egy ilyen családi drámába? Nem. Láttak ők már annyi mindent, hogy jobbnak tartják, ha kimaradnak.
Nem tudom mit csinál egy rendőr, Gernire kell támaszkodnunk, aki azt írta a rendőrök kísérték el a dokihoz. Gondolom még meg sem erőszakolták közben. :)

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 09:31:44

@Caddy: Persze, tudom, hogy nem szállnak be. De ez azért szomorú. Elvégre a hely üzemeltetőjének lenne az érdeke, hogy ott rend legyen. De hát idealista vagyok :D

Én sem vagyok jártas rendőr ügyben. Mármint, hogy mit csinálnak, ha baj van. Én még csak randimeghívást kaptam tőlük.

nosce 2010.11.25. 09:31:57

Dr. Watsonnak van igaza :), ki kell hívni a járőrt, az összeírja a tanúkat plusz jelentést kell írnia az esetről, továbbá tanúsítja a nagy zőld foltot a csaj szeme alatt és ezek megalapozzák a feljelentést, persze az orvosi látlelettel együtt, amit nem a pincér és nem is a járőr hanem valszeg egy orvos vesz majd fel :) No meg arra is vigyázni kell amit Nard mond h a csaj semmiképpp ne üljön be 4 másik rendőr mellé a kocsiba :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 09:33:15

@Caddy:

Nem, de nyilván megerőszakolták Zsanettet, ilyet nem talál ki senki, főleg nem hírhedetten összetartó társaság ellen mint a rendőrség. Ha mégis, és nem igaz, akkor rövid időn belül szétszedik, és nem tart ki a hazugsága mellett, aki ennyire kitartó, az biztos nem kitalált dolog miatt küzd.

@Dr. Jula Watson:

A balhés hely nem túl jó reklám, igyekeznek kimaradni mindenből a tulajok.

@Barry Kent:

Helyszínen is tehet feljelentést, a kiérkező járőr (ha kiér egyáltalán) felveszi az adatokat, esetleg a tanúk adatait is. Bemegy, megírja a jelentést -> továbbít illetékesnek -> behíjja az illetékes a sértettet, iktatja az orvosi látleletet (kb 3000 Ft a hitelesített látlelet) -> megkezdődne a nyomozás ismeretlen tettes ellen (valójában ismert a tettes, de sokkal jobban mutat a statisztikában, ha a rendőrség bravúros "nyomozás" során deríti ki a kilétét a tettesnek)-> ez után jellemzően így sem találják meg, ezért már a kezdet kezdetén meg van írva a nyomozást lezáró határozat,csak a dátumot kell a végén ráírni, elbasztak egy rakat időt, és nem intéztek semmit. Ez a madjar rendőrség.

Ennyi.

fumerin 2010.11.25. 09:33:42

Ez egy megalázó történet volt:(

A barátok is hibáztak. A csaj egy gyökér, mert telefonon barátnők előtt nem illik szakítani. A faszi is egy pöcs, nőt nem nehéz megverni!
Konklúzió: buta, egyszerű társaság az egész! Megérdemlik egymást!

Barry Kent 2010.11.25. 09:34:16

@Caddy:
Dehogy piszkállak, nem vagyok én ilyen bátor :)
Csak arra gondoltam, hogy a rendőr is egyrészt elküldi orvoshoz, max felveszi a tanúk adatait, mást nem tud tenni. Viszont a tulaj hozzáállásából ítélve később se tagadta volna le hogy ő és az alkalmazottak látták a balhét, a társaság tagjai meg gondolom végképp vállalták volna a tanúskodást.
Viszont a csajnak lehetett volna komolyabb baja is, nem biztos hogy szerencsés időt vesztegetni amíg megérkezik a rendőr és jegyzőkönyvet körmöl.

summerstorm 2010.11.25. 09:35:07

Gyönyörű poszt...

egyetértek Caddyval, bakker, már mikor kivonszolni kezdte... mert azt csinálta, akkor némileg le kellett volna állítani, lehetőség szerint a barátoknak...
de ha ordibálást hall kintről az ember, akkor meg rögtön kimenős, megnézős, ha barátról van szó, és már 10 perccel korábban is tettlegességig ment a dolog...
jó, nyilván egy tockostól nem lesz totálkár, de könyörgöm....

ennél a barátnőim többre képesek értem, pedig majdnem mind vékonyabbka hölgyemény...

Hurri Kán 2010.11.25. 09:35:22

Meg kellett volna verni legalább az egyik pincért, akkor minden probléma megoldódik :)

Father Justice (törölt) 2010.11.25. 09:35:23

@Bundabandi: A kereslet és kínálat elve ebben a mezőnyben is ugyanúgy érvényesül, mint az összes többiben. A civilizált, értelmes, igényes férfiak az ugyanezen tulajdonságokkal rendelkező nők érdeklődését tudják felkelteni, márpedig - akár hiszed, akár igen - léteznek hót primitív nők is szép számmal. :) Persze ezek néhány gyerek, rengeteg saller és a hitelre vett ház elárverezése után már nyitnának a hétköznapi értelemben véve normálisabb (korábbi álláspontjuk szerint unalmas) férfiak felé is, csak akkor általában már hiába. Azok ugyanis csak sunázzák párszor őket, ha van egy csöpp eszük, és persze ha ki is néz valahogy a nő. Néha megesik ugyan, hogy megcsípnek egy elfogadható egzisztenciával rendelkező papucsállatkát, aki még az "alfakan" kölykeit is hajlandó felnevelni, őket viszont a kutya se sajnálja. :) Oda-vissza megy a bekarmázás.

Barry Kent 2010.11.25. 09:37:34

@Kedves Nard:
Ja. Nekem egyszer egy betörésnél 6 órát kellett várnom a rendőr bajtársakra. Miután megérkeztek az egyik egy órát siránkozott hogy milyen rossz sora van, mert neki kellett aznap az összes autófeltöréshez és betöréshez kiszállnia.

Kocsmai verekedéseknél ritkán találkoztam rendőrrel, ezért nem vágom ennyire az eljárást :)

fumerin 2010.11.25. 09:39:14

@Drága IV gernika: ???
Voltál ilyen szituban? Vagy ma téllleg szar a szövegértésem?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 09:40:59

@Barry Kent:

Nagyjából ugyanaz. Egy lopott laptopnál volt egy olyan kérdése a nyomozónak felém , "Hogyan lehetne megtalálni a laptopot?"

Azt válaszoltam, hogy ez az ő munkája, ezért fizetik. Nyilván, ha fizetnek, zsíros szakértői javadalmazásért segítek. Ingyen csak a lószar van meg a pofon.

nosce 2010.11.25. 09:44:01

@fumerin:
nem mindenki jár kevlár mellényben bulizni még a pincérek közül sem :), h pontmegfogja a késszúrást a szive előtt, egy ilyen balhénál (Cozma ügy)

Kytia 2010.11.25. 09:44:04

ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN! ELEGEM VAN!

Most pedig olvasok.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.25. 09:44:36

@Father Justice ♋: örülök, hogy láttam ellenpéldát. Igaz, hogy csak egyet, abból nem is vonnék le általános érvényű következtetést, de erősíti a karma-szabályt.:D

fumerin 2010.11.25. 09:47:08

@nosce: Nem tudom...valószínű más vagyok, mint az érintett hölgy.
Én buliba ritkán jutok el, de akkor egy rakat új ismeretséget kötök. Nem érzem úgy, hogy félnem kéne. Még nem kerültem ilyen helyzetbe, talán mert tudok viselkedni és kulturáltan szórakozni! :)
De ha az ismeretségi körömben ilyen esemény kezdene kibontakozni, akkor azonnal odaállnék nem mérlegelve az erőviszonyokat! :D

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 09:48:02

@nosce: Még a végén csak valamelyik ölében jutna neki ott hely :)

De én tényleg nem vagyok balhés ügyekben jártas. Én valahogy nem ezt vonzom be. :)

@Kedves Nard: Persze. De az sem túl jó reklám, ha a könzönség látja, ott mindig balhéznak egymással a többiek.

Barry Kent 2010.11.25. 09:48:23

@Kedves Nard:
Óh, az én esetemben ez fel sem merült, a kolléga azzal kezdett hogy ugye nem gondolom komolyan, valaha is meglesznek az ellopott tárgyak.
Két évvel később elkaptak egy homelesst, aki bevállalta a betörést (és nem vicc, még mellette 1260-at), persze mindent egyedül követett el, miközben csak azon az éjszakán egy komplett utcát nyomtak fel, és csak olyan holmik tüntek el amit egy ember megmozdítani alig bír.

Father Justice (törölt) 2010.11.25. 09:49:46

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Mármint milyen ellenpéldát? A lecsúszott, elvált, kétgyermekes, nincstelen, jópárszor kékre-zöldre vert anyuka végül összejött a jól szituált, értelmes, igényes ügyvéddel, aki minden tekintetben felemelte a saját szintjére és azóta is harmonikus párkapcsolatban élnek? Mert ha ilyesmit láttál, tényleg igaz a mondás, miszerint az élet a legmerészebb fantáziánkat is felül tudja múlni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 09:49:57

@Barry Kent:

Ez olyan mint amikor lefoglaltak warez-ftp szervereket. Fileonként 1 bűncselekmény gecc! :) Kicsit megdobta a felderítési statisztikát :)

Kytia 2010.11.25. 09:50:15

"A lány azon bukott ki, hogy honnan tudta a pasija, hogy nem lesz komolyabb baja? Mi van, ha agyrázkódása van?"

CSAK ezen bukott ki? Nem egy rinyálós típus...

"Én valahogy nem tudom gyűlölni a fiút, kicsit megértem."

Váljék egészségedre. Majd, ha a te fejed koppan egy motorháztetőn, akkor is ilyen megértő legyél.

Én egyébként a csaj helyében leléptem volna a helyről már akkor, amikor a srác telefonon azt mondja, hogy odamegy.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 09:51:09

@Kytia:

Nedumájjá! Vagy lefejeled a motorháztetőt! :)

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 09:53:48

@Kytia: Szerintem a kedves posztíró szemet vetett erre a daliás lovagra, ezért érti most meg ennyire. :)

Father Justice (törölt) 2010.11.25. 09:54:52

@Kytia: Lényegében ugyanezt írtam én is. Úgy tűnik, amikor ELEGED VAN, egyet tudunk érteni. Viszont ezek szerint nekem egyfolytában elegem van. :)

Barry Kent 2010.11.25. 09:55:53

@Kedves Nard:
Kell a marketing :)
Gondolom a homelesst is addig győzködték amíg be nem ismerte az összes környékbeli függőben lévő ügyet :)

Barry Kent 2010.11.25. 09:56:56

@Dr. Jula Watson:
Hát ha így van, jól teszi ha beszerez egy bukósisakot :)

Kytia 2010.11.25. 09:59:18

@Kedves Nard: Gernikának is így udvaroltál?:DDD

@Dr. Jula Watson: Hehe, ilyen jó ajánlólevél után meg is értem.:))

Kytia 2010.11.25. 10:00:08

@Father Justice ♋: Azért értünk egyet, mert anyagi kérdések még nem merültek fel.:))) Azon rögtön összevesznénk.:)))

indapass90210 2010.11.25. 10:00:29

@Bundabandi: pedig egy pofon többet érhet 100 szónál!

nosce 2010.11.25. 10:01:37

@Dr. Jula Watson:
jah, az ö ölük a lány fenekét vonzaná be :) ez a vonzás törvénye :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 10:04:07

@Kytia:

Jóhogy! Tuggya hol a heje a zasszonynak! :D

@Dövan:

Főleg, ha sokat dumál, és szájbacsapod, akkor kis ideig él az a Depeche Mode szám, miszerint Enjoy the Silence :)

nosce 2010.11.25. 10:04:37

@fumerin:
na persze Cozma is odaállt, betont is fogott hamar......ezzel nem azt mondom h ne állj ki, hanem h egy bevadult melegébenkukázott fickónál nem tudni hol és mire ébred az ember :)

Rebelde 2010.11.25. 10:05:40

kretén a posztíró a társasággal együtt, azt hiszitek moziba vagytok???? odamegyünk az ablakoz nézzük mi történik,balhé szag van a levegőben, szó szerint kiveri a lányt a helyről és ti meg bámultok, hogy szakadnátok meg mind ahányan vagytok, meg késnéd le az összes buszt.....

eszem megáll

Father Justice (törölt) 2010.11.25. 10:05:51

@Kytia: Basszus, nem tudtam mi hiányzott. A hölgy fizetés nélkül távozott! :)

Kytia 2010.11.25. 10:06:25

@Kedves Nard: Azt a pár perc csendet állítólag máshogy is el lehet érni.:DDD

Caddy 2010.11.25. 10:07:34

@Dr. Jula Watson: randimeghívást? És elfogadtad? :D

@Barry Kent: ez nem bátorság kérése. :D
Na közben látom, hogy Nard megírta, hogy mi a teendő ilyen esetben. :)

@Kytia: hasonló problémákkal küzdünk. :)

fumerin 2010.11.25. 10:07:51

@nosce: Az nekem már lényegtelen a történetben:)
Így járok, de kiálltam a barátom mellé!
Szerencsére kerülnek az ilyen problematikus barátok:))

Barry Kent 2010.11.25. 10:09:12

@nosce:
Azért a Cozma-ügy picit más volt.
Nem hiszem hogy ő volt az egyetlen pasi a környéken és abban sem vagyok biztos, ha 12 mérges férfi veszi körbe, akkor nekiáll bohóckodni egy vajazókéssel.

Kytia 2010.11.25. 10:10:28

@Caddy: Ó. Melyik problémánk hasonlít? Ha az összes, akkor nem irigyellek.:))

Caddy 2010.11.25. 10:13:47

@Barry Kent: valaki ezt szórakozásból űzi, nem tudtad? :)

@Kytia: az elegem van a problémánk, plusz nekem a fejem is fáj. :S

Barry Kent 2010.11.25. 10:14:36

@Caddy:
Jaaa, de ahhoz is bátorság kell :P

Caddy 2010.11.25. 10:15:40

@Barry Kent: akkor te beszari vakmerő vagy? :D

indapass90210 2010.11.25. 10:16:18

Azt tudja valaki, hogy ki vette a gumit, és volt-e BÚCSÚSZEX?

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 10:16:52

@Barry Kent: Minek? Hisz ő megérti a pasat! És különben is... miatta majd meg fog változni! Értem?! :)

@nosce: És hát a törvény az törvény. Azt kérem be kell tartani. Nincs mese! :)

@Caddy: Már tuti hallottad a sztorit :) De konkrétan köpni nyelni nem tudtam.

Hurri Kán 2010.11.25. 10:18:00

@Caddy: Az a kurva migrén, mi :DD?

Barry Kent 2010.11.25. 10:20:21

@Caddy:
Csak simán beszari és néha nem gondolkodom mielőtt írok :D

Azért egy szakítós-bukósisak jó ha van az ember lányánál. Asszem ki is találtam miből fogok meggazdagodni.

@Dövan:
Volt egy csendes tíz perc, lehet akkor búcsúzkodtak.

Caddy 2010.11.25. 10:25:21

@Dövan: szerintem a gumi a pincér dolga volt, a szex meg ugye az utcán zajlott. :)

@Dr. Jula Watson: jaja, tényleg valami már dereng. :)

@gyvy: hát jön a hideg és a kis szervezetem szombat óta hatalmas tiltakozásba kezdett ellene. Vagy egész egyszerűen öregszem. :D

@Barry Kent: majd belejössz. :) Nem kell bukó, már vérprofi vagyok. :D

fumerin 2010.11.25. 10:26:02

@Barry Kent: "szakítós-bukósisak" :)
Akkor találd ki a párját is, amivel ütni lehet a sisakot! Tuti gazdag leszel:)))

Hurri Kán 2010.11.25. 10:26:34

@Caddy: Akkor kell valaki aki melenget :DD

Barry Kent 2010.11.25. 10:29:14

@fumerin:
Majd bolond leszek elárulni ha van ellenszere. Még a nyakamon marad a raktárkészlet :)

SciNu 2010.11.25. 10:29:26

"életemben nem égtem még így."
Bazz. Barátnőd épp tockoson vágják és neked a legfontosabb hogy égsz a pincérek előtt?

"Miért nem lehet a szakítást kulturáltan végigvinni? "
Ahhoz 2 értelems ember kell. A csaj telefonon szakított. Ez aztán kultúrált volt. A fiú erőszakos volt,igazi rosszfiú (erre izgult a lány valszeg). Ezek hogy szakítanának kultúráltan?

Hurri Kán 2010.11.25. 10:32:11

@Kedves Nard: Ezen néha én is elgondolkozom.
Igaz hogy a melegvizes palack nem csinál vacsorát de legalább csendben van :)

Barry Kent 2010.11.25. 10:35:41

@fumerin:
Inkább nyitok egy szakítóskocsmát. Lesz bukósisak, bézbólütő, ring és körzeti megbízott.

fumerin 2010.11.25. 10:39:28

@Barry Kent: A kocsmát támogatom, de nem lehetne valami külön helyiség erre? Tuood, olyan, mint a dohányzó:D
És ügyvéd pincérek, rendőr kidobók...:D

Caddy 2010.11.25. 10:40:51

@gyvy: ne félts azért. :)
Barátom a pirin. :D:D:D

@Kedves Nard: és azt rakjam a fejemre? :)

Barry Kent 2010.11.25. 10:44:02

@fumerin:
A pincében lesznek privát-dühöngők. De ez emelt-díjas szolgáltatás, az első a vendég: az úriközönség, aki mulatni óhajt.

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Köszönöm, már vissza is igazolták a megrendelést.

Hurri Kán 2010.11.25. 10:44:58

@Barry Kent: @fumerin:
Megvan a tuti biznisz! Egyik fele a dühöngő, a másik fele pedig ahol az éppen szakítottak tudják nyalogatni frissen szerzett lelki sebeiket :DDD

@Caddy: Gyógyszerész barátom mondta, hogy mindenre, ami -pirinre végződik lehet inni, viszont másnaposságon kívül egyik se jó semmire :DD

Barry Kent 2010.11.25. 10:46:29

@gyvy:
Igaz, kell egy orvosi szoba is.
A belépő mellé biankó látleletet adunk.

SciNu 2010.11.25. 10:48:50

@Caddy: Jól hallom hogy kell valaki aki melengessen? :D

Hurri Kán 2010.11.25. 10:49:30

@Barry Kent: Orvosi szoba nem kell, ügyelünk rá hogy szakítás során csak indokolt mértékű fizikai szemrehányás kerüljön alkalmazásra :D

fumerin 2010.11.25. 10:49:37

@gyvy: @Barry Kent: Ez egy nagyon romantikus elképzelés!
Hajrá fiúk!
Esetleg szponzorálhatlak titeket az ajándékba kapott italokkal, ami nálunk csak porfogó!
:D

Hurri Kán 2010.11.25. 10:51:26

@fumerin: :DDD

És mivel rendkívül nemes lelkű vagyok, vállalok ügyeletet is néha hogy ápoljam a frissen szakított hölgyek khm... lelkét :DDD

SciNu 2010.11.25. 10:52:46

@gyvy: Azért a hányás kimarhatja a szemet. Kell az az orvosi szoba. Szexi nővérkékkel (végzettség nem fontos).

Niobe 2010.11.25. 10:53:02

@Barry Kent: Védesd le, vagy csináld meg, kereslet tuti lenne, csak óccsó legyen a kannás :D
Legyen külön proliszekció és burzsujszekció, a verekedő meg legyen közös. Legalább egy kis osztályharc is kialakulhatna, meg nagy drámás szerelmek, mint a Titanicban. :D

Barry Kent 2010.11.25. 10:53:11

@gyvy:
Kell az, még valaki infarktust kap egy tockos láttán.
A mérték betartásáról ukrán testépítők gondoskodnak, már kapcsolatba léptem velük.

Szombat esténként Budapest környéki vendégeinket térítésmentesen hazaszállítjuk.

fumerin 2010.11.25. 10:54:58

@Barry Kent: Én ott alhatok?
De csak azért, mert szépen pislogok:)

Barry Kent 2010.11.25. 10:55:23

@Niobe:
Ja, úgy saccolom, ha beindul a hely, egy-két héten belül egy bv intézetben lelnék új barátokra és némi melengetésre.

Barry Kent 2010.11.25. 10:56:48

@fumerin:
Hát ha nem zavar hogy üzlettársam, @gyvy: adott esetben mellédbújik, én nem bánom.

fumerin 2010.11.25. 10:57:29

@Barry Kent: Engem nem, inkább őt:DDD

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 10:58:02

De lököttek vagytok :DDDD

Barry Kent 2010.11.25. 11:00:47

@Kedves Nard: @Niobe:
Rendben, a római parton már ki is néztem egy helyet, ott elfér egy süllyedő hajó is :D

Hurri Kán 2010.11.25. 11:02:50

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Szakítani lehet majd itt, nem lerészegedni :DD

@Barry Kent: :DDD Természetesen rendszeresen itt szakító vendégek kedvezményt kapnának, őket 30 alatti nővérkék látnák el!

fumerin 2010.11.25. 11:03:28

@Barry Kent: És persze ezt is Thomas Andrews tervezze, jobb híján valami leszármazottja? :D

SciNu 2010.11.25. 11:05:16

@gyvy: Részegen szakítani! Több az őszinte mondat! (és kevesebb az értelmes)

fumerin 2010.11.25. 11:05:39

@gyvy: Mit kezdenék egy nálam fiatalabb ápolónővel:O
(inkább ne válaszolj! )
:D

Barry Kent 2010.11.25. 11:06:23

@fumerin:
Sajnos be kell érnünk az óbudai hajógyár egykori tervezőivel, de majd vezetjük a kezüket.
Viszont Thomas Anders-szel szolgálhatunk, majd ő énekel szerelmesen az üres időszakokban.

fumerin 2010.11.25. 11:07:18

@Barry Kent: Bízd rám a tervezést! Még lego-ból sem sikerült kiraknom a hajót! :(

Barry Kent 2010.11.25. 11:07:22

@Barry Kent:
Ha épp nem ér rá, akkor beugrik a Bodnár Attila.

Hurri Kán 2010.11.25. 11:09:36

@fumerin: Elmondásod szerint rendkívül jó a fantáziád :DDD

Barry Kent 2010.11.25. 11:10:06

@fumerin:
Mindegy, úgyis elsüllyesztjük :P

fumerin 2010.11.25. 11:10:39

@gyvy: Megoldanám ezt a kényes helyzetet:)))

Caddy 2010.11.25. 11:12:59

@gyvy: na azt tudtam, hogy lehet rá inni. Jellemző. :D Viszont nekem csak ez használ fejfájásra.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nem, nem, félreinformáltak. :)

Niobe 2010.11.25. 11:15:43

Az a legnagyobb vicc az egészben, hogy tényleg lenne rá kereslet... külföldön vannak ilyen törős-zúzós szobák, befizetsz egy összeget, és mindent összetörhetsz, a porcelánoktól komplett bútorzatokig. Jó, másokat nem :)

Csak legyen néhány markos lefogófiú készenlétben, meg pár doki, aki helyben fércel, tűz és akár műt is. Esetleg felbéreljük Chuck Norrist, vele úgysem mer senki kötözködni.

SciNu 2010.11.25. 11:16:01

@Caddy: Pedig olcsón megszámítottam volna! :D

nosce 2010.11.25. 11:20:54

@Barry Kent:
szerintem legóból lehet mindjárt a víz fenekén építeni a hajót, és akkor lehet elnagyolt :) csak az egyik felét kell megépíteni a másik része meg úgyis az iszapban van :) így ócsóóóbb

fumerin 2010.11.25. 11:22:03

@gyvy: Miután kialakítottátok ezt a szép és exkluzív helyet, javasolhatnék egy-két virágágyást az épület elé?
:D

Barry Kent 2010.11.25. 11:22:26

@Niobe:
Egyébként szerintem buliból sokan megnéznék.
Mondjuk ez a hajós ötlet picit meredek :)
Bár ha ügyesek vagyunk még megnyerhetjük a helyi önkormányzatot is a célnak, úgyse nagyon épül a gát arrafelé, a roncsokból meg előbb-utóbb csak összeállna.

Hurri Kán 2010.11.25. 11:22:58

@fumerin:
A kérdést magát nem értem *ég felé néz kérdő tekintettel... mindhiába* :DDD

fumerin 2010.11.25. 11:22:59

@nosce: Neked már megint a fenekeken jár az eszed! :)))

dr. gernika 2010.11.25. 11:25:02

@Dr. Jula Watson: Ha én üzletvezető lennék ilyen helyen, a pincérnek munkaköri kötelessége lenne közbeavatkozni. Nemcsak a hely jóhíre miatt, de az értékek is sérülnek ilyenkor. Itt is leestek a poharak a földre.

fumerin 2010.11.25. 11:26:18

@gyvy: És történetesen van itthon karaoke cucc, azt is felajánlom:)

nosce 2010.11.25. 11:27:03

@fumerin:
igaz, próbálom őket bevonzani :)

fumerin 2010.11.25. 11:27:28

@nosce: Tegnap kígyó, mára mágnes?:O

Hurri Kán 2010.11.25. 11:28:00

@Drága IV gernika: A fapados szekcióban műanyagpoharak lennének.

A VIP részlegben -megfelelő részvételi díj mellett természetesen- a forgóeszközök amortizációja bele van kalkulálva az üzletmenetbe :))

@fumerin: Nem ábrándozhat mindenki kígyóbűvölésről ;-)

nosce 2010.11.25. 11:29:36

@fumerin:
nem, a mágnes után jön a kígyó :)

nosce 2010.11.25. 11:31:37

@Drága IV gernika:
"Ha én üzletvezető lennék ilyen helyen, a pincérnek munkaköri kötelessége lenne közbeavatkozni."

persze, amíg a pincérek kint verekednének, addig a közönség meg jól kiszolgálná magát meg széthordaná a zitalokat :), jó ötlet egy tulajdonostól :)

Niobe 2010.11.25. 11:31:57

@Barry Kent: Bocsi, csak eszembe jutott, amikor Kate Winslet lekeveredik a szegényrészlegbe, és egy jót bulizik, aztán ugye jön a híres hajóorros jelenet... :)
Másrészt, a házunkban üzemel egy 0-24-es "kultúrintézmény", ahova néha hétköznap is 3-4x kell egy este hívni a zsarukat, mert ordenáré módon üvöltöznek és vagy 120 decibellel nyomják a zenét, ajtó persze nyitva az utca felé... elképzeltem, egy ilyen "szétverős hely" milyen zajjal jár, és már csak elővigyázatosságból is egy hajó legalább szeparáltabb valami.

Bátrabbak eljátszhatnák a "baj van a részeg tengerésszel" történetet is, fedélzetről rúgni a Kedvest a habok közé... :D

Hurri Kán 2010.11.25. 11:33:30

@Niobe: Ide csak és kizárólag jól nevelt, a kulturált együttélés szabályait betartó emberek jöhetnének szakítani.

Caddy 2010.11.25. 11:35:17

@gyvy: a pirin. :D:D:D:D (basszus annyira fáj, hogy konkrétan kellett idő, mire ez leesett. :D)

@SciNuBob -I hear you, mon!-: te tudtad, hogy valaki ezt ingyen csinálja? :D

Barry Kent 2010.11.25. 11:35:18

@Niobe:
A Duna-parton nem zavarunk senkit, ráadásul a víz közelsége rengeteg extra lehetőséget rejt magában. Csütörtökönként este kilenckor fellép Baptista Harry.

SciNu 2010.11.25. 11:36:28

@gyvy: És arra ki kíváncsi? Móunika só kell a népnek!

Barry Kent 2010.11.25. 11:37:57

@gyvy:
Pontosan, gondosan ügyelünk rá hogy csak arra alkalmas személyek léphessék át a küszöböt.

nosce 2010.11.25. 11:40:36

@gyvy:
egy ilyen helyen lehetne h a csajoknak a pincér a felszolgálásnál mindjárt lehúzna egy sallert is, így a kukázott pasiknak nem kéne, a saller minősége nagysága meg állandó maradna, a helyre jellemző mint egy védjegy :)

Barry Kent 2010.11.25. 11:42:17

@nosce:
Nem megyünk le vásári komédiásba. Nem szakítunk senki helyett.

SciNu 2010.11.25. 11:42:47

@Caddy: Ingyen??? Hát ezért nem jön be a Gigoló bizniszem! :D

Niobe 2010.11.25. 11:42:47

@Kedves Nard: Bocsánat! Bocsánat! :) Véletlenül sem Rád gondoltam.

nosce 2010.11.25. 11:44:40

@Barry Kent:
azt kell csinálni amit a piac kikövetel, nem érzelgősködhetünk :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.25. 11:46:27

FElnőtt szakításhoz felnőtt emberek kellenek. Ennyi.

Barry Kent 2010.11.25. 11:51:27

@Kedves Nard:
Ehh, rosszul írtam, ráadásul még névrokon is, Baptista Barry :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.25. 11:51:34

kulturált szakításhoz pedig kultúrház.:-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.25. 11:51:49

Amúgy egyébként meg kurva jó egy barátnő a posztoló. Ha ilyen színvonalas, mint barát, akkor inkább én egy ellenséget kérnék helyette...

Az meg ki a pélót érdekel, hogy mikor kell elindulnia,hogy ne késse le a vecsési buszt?

Hurri Kán 2010.11.25. 11:52:44

@nosce:
Ez természetesen nem része az alapszolgáltatásnak. Mégse várhatom el a beosztottamtól hogy ingyér' pofozkodjon:DD

nosce 2010.11.25. 11:54:16

@gyvy:
persze hogy nem, ez lenne az extra :)

Barry Kent 2010.11.25. 11:54:43

@gyvy:
Mivel ha megfeszül se kap minimálbérnél többet, ezért természetesen nem várjuk el ezt tőle :)

Hurri Kán 2010.11.25. 11:56:29

@Barry Kent: Hja kérem, a precíz, minőségi sallernak ára van :DDD

Barry Kent 2010.11.25. 11:57:47

@gyvy:
Ezzel amúgy is csak elriasztanánk a vendéget. Mi csak a helyet és a lehetőséget biztosítjuk, a tettlegességet oldják meg maguk :)

dr. gernika 2010.11.25. 11:58:49

@fumerin: Lánnyal verekedtem össze, pontosabban magamat védtem, ő volt a primitív agresszor. Aztán ő volt az is, aki agyrázkódással a kórházba került. :)
Értem meg kijöttek a rendőrkartársak, anyámmal együtt bevittek (mert épp csak 14 voltam) a kapitányság felé vezető úton jól beparáztattak, ott meg két álmos nyomozó fogadott. Ők kísértek el végül orvoshoz is látleletre, mert azért voltak rajtam is nyomai a cat-fightnak.

Hurri Kán 2010.11.25. 12:00:43

@Barry Kent: Én nem így látom. Ha a kedves vendég sallert szeretne, akkor kap. A mai kiélezett piaci környezetben csak úgy van esélyed talpon maradni ha maradéktalanul teljesíted a fogyasztók igényeit :DDD

Barry Kent 2010.11.25. 12:03:51

@gyvy:
Ha kéri, az más. De ezt a személyzet és a Vendég elintézik egymás közt, mi addig elfordulunk és a pohár fenekére nézünk.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 12:04:50

@Drága IV gernika:

Már fejlődtél és csak nyugdíjasokat bántalmazol :)

dr. gernika 2010.11.25. 12:06:17

@Father Justice ♋: A te fantáziádat nem nehéz felülmúlni, elég egysíkú. :)

Hurri Kán 2010.11.25. 12:06:38

@Barry Kent: Miért kéne elfordulni? Szolgáltatás, amit a kedves vendég igénybe vesz. Ha óhajtja, akár forró ólmot is csöpögtetek fülébe. :))

Barry Kent 2010.11.25. 12:09:10

@gyvy:
Mindegy, csöpögtess ólmot, addig se fogy a szesz :D

Caddy 2010.11.25. 12:09:44

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: az inkább kulturális szakítás lesz.
(tegnap voltál-e moziba búcsúfilmet nézni?)

@alfonzina, a főnyomi: és a nyomi egyesület neve hol marad a nevedből? :D Főnyomi, bazz :D:D:D:D

Hurri Kán 2010.11.25. 12:10:22

@Barry Kent: Tudok én inni ólomcsöpögtetés közben is :DDD

Barry Kent 2010.11.25. 12:13:07

@gyvy:
No most már csak meg kell keresni a megfelelő csónakházat.

dr. gernika 2010.11.25. 12:15:00

@Kytia: Haha épp ellenkezőleg, megmentett. :) Mondjuk talán fizikai veszélyben nem voltam, csak kínos szituknak néztem volna elébe.

Hurri Kán 2010.11.25. 12:15:07

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Illedelmes szakításhoz meg illemhely, vagy azt hol lehet?

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.25. 12:15:57

@Caddy: azt csak kultúrkörökben lehet.:D (Mijjen búcsúfilmet-e?:-) Hogy én tegnap hol nem voltam, jááj.:-))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.25. 12:17:09

@Caddy: az úgy túl hosszú lenne. EMNYP...:)
meg hülyén is nézne ki, na:D így is, de az mindegy.:D

@Kedves Nard: üdv. exnyomi.:)

dr. gernika 2010.11.25. 12:18:32

@Rebelde: Na ma nagyon ugyanazt érezzük asszem. Még mindig felbac a dolog, ha belegondolok.
Főleg, hogy anno az én kis balhémat is két 17 éves kan nézte végig és a kisujjukat se mozdították. Terhelő vallomást tenni rám, na azt azt tudtak. kannyukat.

fumerin 2010.11.25. 12:18:36

@Drága IV gernika: :)
Én egyszer keltem segítségére a barátnőmnek, szintén tini korszakomban, de abból nem lett semmi rám nézve terhelő:)
Mindenki vak volt és süket meg néma:)))

dr. gernika 2010.11.25. 12:27:33

@Dövan: Volt. A srác pofánbaszta egy motorháztetővel.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.25. 12:33:40

A másik oldal:

Béla vagyok.22 éves. Munkanélküli. Kezdő alkoholista.
Volt egy nőm, a zIcu. Ő 24. És rendszeresen kocsmázni jár a barátaival. Icuval 2 nagyon szép évet töltöttünk együtt.
Ezen kívül kettőben meg utáltuk egymást és folyton szakítottunk.
Icu megcsalt. Nem egyszer. Sokszor. Mindenkivel. Emiatt sokat balhéztunk. Párszor meg is ütöttem. De szeretem nagyon. Csak ezért. Ő kiütötte két fogamat és letépte a jobb fülcimpámat a nike logós fülbevalómmal együtt, de alapvetően egy nagyon szeretnivaló lány. Imádom.
Egyik este csörög a ketyere, haver zümmög,hogy Icu megint megcsalt. Jött a lila, Icut felhív. Az éppen kocsmázik valami talponállóban a Nyugatinál. Mondom szemét kurva megint megcsaltál. Mire mondja, hogy de nem. Mondom de. A Józsival bameg, a Józsival. Ne hazuggyá. Tudom. A Márkó mondta, neki meg mindig hiszek. EGyütt iszunk. Erre mondja,hogy hát tényleg megcsalt és hogy szakítani akar. Mondom na ne má...Mire rámrakja a telefont. Lila megint. Visszahívom. Mondom, hol vagy bameg, odamegyek, ezt tisztázzuk. Aszongya ne gyere ide. Naná,hogy mentem.
Odamegyek, ott tömegelnek a barátnőivel, körbevéve faszikkal. Ott volt az a vecsési picsa is, aki mindig a busza miatt rinyál.
Mondom, Icu, gyere ki, dumáljunk. Erre hátat fordít, ledob egy felest és smárolni kezd valami idegen ürgével. Meg akartam érinteni a vállát, hogy nyomatékosítsam, hogy figyeljen rám, de ő hirtelen ordalt fordult, és az arcát beleütötte a tenyerembe. A meglepetéstől elvesztette az egyensúlyát és megcsúszott egy eldobott cigicsikken. Mire odaugrottam,hogy megfogjam, már éppen ráborult az asztalra és eltört két poharat.
Ekkor a barátnői mondtak valamit,hogy paraszt vagyok, de nem érdekelt, csak meg akartam ragadni, kivinni a levegőre,hogy hátha kicsit jobban lesz.
Kivittem.
Az összes pincsi ott csaholt az ablakban, aztán elmentek inni egy kört.
Mondtam neki,hogy Icu. Figyimá. ez így nem jó. Hát én szeretlek. Mé csaltál meg megint? Mire mondta, hogy kapjam be, és húzzak a halálba.
Nem értettem az egészet. Próbáltam odalépni,megfogtam a vállait, hogy a szemébe nézhessek és úgy mondhassam, szeretlek, Icu... mire kirángatta magát a kezeimből, hátrálni kezdett, majd sírva ráborult egy motorháztetőre, amin kicsit koppant a feje és kérte, hogy hagyjam békén.
Ekkor már nem bírtam cérnával és hazamentem. A szerelmem megcsal vazz.

Annyira kivoltam, hogy menet közben felhívtam a Dzsenifert, hogy jöjjön át megvigasztalni.

dr. gernika 2010.11.25. 12:36:00

@gyvy: Algo jó a felefázásra. Kalmoba meg majdnem belehaltam kiskoromban.

Barry Kent 2010.11.25. 12:38:51

@alfonzina, a főnyomi: :)))
Kedves Béla, a körülmények áldozata lettél.
Dzsenifer megvigasztalt?

Ja, a káposztás majdnem lekéste a buszt.

Caddy 2010.11.25. 12:42:33

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: tegnap volt a Kispál búcsúfilmvetítés, de úgy látom mindketten kihagytuk. :D:D:D

@alfonzina, a főnyomi: ja hogy hülyén néz ki, akkor bocs. :D:D:D

summerstorm 2010.11.25. 12:49:45

@alfonzina, a főnyomi:

Énénén ugye én :)))?
Vagy már megkapta valaki mááás :(?

fumerin 2010.11.25. 12:51:11

@mooon:): 50 kg alatt nem jöhet szóba senki!
:D :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.25. 12:52:57

@Caddy: ójaj. Hát, ez elment, mint a vecsési busz.:D

summerstorm 2010.11.25. 12:57:03

@fumerin:

most mééér...
kicsi vagyok, de erős :D
megverjelek e, hogy bebizonyítsam :DDDD?

fumerin 2010.11.25. 12:58:09

@mooon:): :))
Nem félek! Baromi gyorsan futok:D

Rebelde 2010.11.25. 13:03:52

juj most olvasom:) látom kemény vagy mint a vídia:))

summerstorm 2010.11.25. 13:06:31

@fumerin:

hihihi (gonoszan vigyorog....)
én is....

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.25. 13:08:12

@Barry Kent: meg-meg..:)

@mooon:): azt a korelnök kapta..:)
amúgy is te félnyomi vagy.:)

fumerin 2010.11.25. 13:11:18

@mooon:): Javasolhatom, hogy erőviszonyok feszegetése helyett igyunk együtt valamit? :D

summerstorm 2010.11.25. 13:12:12

@alfonzina, a főnyomi:

na jóó, ha a korelnök kapta, akkor ott jó kézben van :))
így már akkor megelégszem az átlag félnyomi pozival :D

dr. gernika 2010.11.25. 13:12:49

@nosce: Kint nem lenne dolguk, de házon belül igenis próbálják meg leállítani a randalírozókat. Ahogy a fizetés nélkül távozóknak is utána tudnak szaladni. És persze nem mind egyszerre, de az is nonszensz, hogy mindegyik ölbe tett kézzel nézi, ahogy egy lányt kirángatnak az utcára.

summerstorm 2010.11.25. 13:18:52

@fumerin:

egye fene, egy virt panyolai elfogyasztása közben kiegyehetünk abban, hogy mindketten gyorsan futunk, de én gyorsabban :D :D :D :D...

Hurri Kán 2010.11.25. 13:19:54

@mooon:): és a panyolai elfogyasztása után ? :DDD

fumerin 2010.11.25. 13:22:40

@mooon:): OK!
Akkor ígérem az érmeim közül választhatsz azokból, amikben megvertél:D

tuli _ 2010.11.25. 13:23:22

@Drága IV gernika: de elsősorban a társaság tagjai a ludasak. milyen barátok, akik hagyják, hogy a hónaljánál fogva kirángassák a barátnőjüket, utána kirakatoznak egy kicsit, majd megnyugodva tovább piálnak? de gondolom, nem én vagyok az első, aki ezt írja :)
csak mélységesen felháborít a dolog. gyűlölöm ilyen esetekben a "nem akartunk beleavatkozni" magatartást.

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 13:28:30

@alfonzina, a főnyomi: Én, mint tiszteletbeli, csatlakozhatom a nyomipárthoz? :)

Niobe 2010.11.25. 13:28:50

@alfonzina, a főnyomi: :D Látom, másnak is beindult a fantáziája :)

summerstorm 2010.11.25. 13:31:49

@gyvy:

akkor majd asztalon táncolunk, na, nem kell itt keresni a kákán a csomót, te...

Hurri Kán 2010.11.25. 13:33:47

@mooon:):
Ez sokkal szimpatikusabb megoldás mint a futás :DDD

Egyúttal felkérem magam szakmai zsűrinek :DDD

fumerin 2010.11.25. 13:36:00

@gyvy: Szerinted ha egy sörös mást iszik, akkor hogyan talál fel az asztalra? :O
Mooon a nyertes!
Én lemondok mindenről:(

summerstorm 2010.11.25. 13:36:11

@mooon:):

így már értem :)...

@fumerin:

:DDDD
panyolai után asztalon táncolás... :D?

Hurri Kán 2010.11.25. 13:37:52

@fumerin: Felteszlek, ezen ne múljon a dolog :DD Lefelé gondolom letalálsz. :)

fumerin 2010.11.25. 13:39:01

@mooon:): Már előre kikaptam:)
Ezennel rád ruházok minden sportban elért ereklyémet:)
(Nem fér el, mert az utánpótlásom hozza a frisset:)))

fumerin 2010.11.25. 13:39:34

@gyvy: El sem bírnál, teeee!

Hurri Kán 2010.11.25. 13:42:07

@fumerin: erőm egy bikáéval vetekszik :DDDD

Hurri Kán 2010.11.25. 13:43:43

@Dr. Jula Watson: Bökdösni nem engedem magam :DDD

fumerin 2010.11.25. 13:45:07

@gyvy: Akkor meg minek eldönteni ki a nyertes? Meheccc a közösbe:)))

Hurri Kán 2010.11.25. 13:47:43

@fumerin: Azt vállaltam, hogy zsűri leszek. Nem azt, hogy fődíj! De természetesen állok a kihívás elébe :))

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 13:48:31

@gyvy: Minden tisztességes versenyben csak úgy lehet nyerni, ha az ember lánya behízelgi magát a zsürinél :DD

Hurri Kán 2010.11.25. 13:50:11

@Dr. Jula Watson: Engem nem lehet megvesztegetni! Persze megpróbálni szabad :)))

fumerin 2010.11.25. 13:52:54

@Dr. Jula Watson: Én pont az a fajta aranyos, bájos, kedves és áldozattípus vagyok, aki ilyenre vetemedne(megvesztegetés):D
@gyvy:különben is korrekt!
Nem kezd ki tisztességes nőkkel!
:))))

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 13:55:28

@gyvy: Ez olyan, mint a női "nem"? :D

@fumerin: az áldozattipus nem vetemedik ilyenre. :)

Hurri Kán 2010.11.25. 13:56:08

@Dr. Jula Watson: Fogalmam sincs. A női nemet amúgy utálom. A női igent azt nem :DDD

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 14:00:49

@gyvy: Szóval a nő mondjon mindenkinek igent? :D

fumerin 2010.11.25. 14:01:18

@Dr. Jula Watson: Nem mindenkinek, csak az ördögnek:DDD

Hurri Kán 2010.11.25. 14:02:18

@Dr. Jula Watson: Csak nekem :DDD Másnak mondhat nemet. Nekem úgyse tud ;)

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 14:03:18

@fumerin: Minden férfi maga az ördög :D

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 14:04:26

@gyvy: főleg, ha megkéred a kezét :D

fumerin 2010.11.25. 14:05:28

@Dr. Jula Watson: Ha nem is olyan hatalmas, de annyira csúnya?
(én devil-re gondoltam)
Mert tapintatos is vagyok:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 14:06:51

@Dr. Jula Watson:

Te beszélsz? Aki AZT sem képes nekem elmondani? :)

Hurri Kán 2010.11.25. 14:07:20

@fumerin: Most majdnem félrenyeltem :DDDD

dr. gernika 2010.11.25. 14:28:40

@tuli _: Ne hülyéskedj, ezen pörögtem én is, fél délelőtt.
@gyvy: Akkor még nem ittam. :)
@Rebelde: Valami fogatlan lyány, az ő exével beszélgettem egy padon. A srác akart tőlem valamit, én nem csak finoman koptatgattam, erre az a liba odajön az akkor pasijával és nekiáll hisztizni, hogy szálljak le az exéről. Ha nem velem történik, el sem hiszem. Értelmesen beszélni nem lehetett vele, párszor próbáltuk ott hagyni, de mindig jött utánunk és inzultált. Egy pofont meg pár rugást még benyeltem tőle, de mikor már az anyámat szidta, visszaütöttem. Aztán meg le. :)

fumerin 2010.11.25. 14:28:42

@gyvy: Én is!
Most írt az egyik barátnőm a faszbúkon, hogy valami szar telepítése azt mondta neki, hogy én még szűz vagyok:D

Hurri Kán 2010.11.25. 14:30:55

@fumerin: Jajjjjjjj... :DDDD

Haverokkal erre mondjuk egymás között, hogy talán a dobhártyája még megvan :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 14:31:21

@Drága IV gernika:

Velem soha nem történik ilyen. :( Bár az első pofon kísérleténél letéptem volna a kis karját :)

summerstorm 2010.11.25. 14:32:46

@fumerin:

ereklyét el nem veszünk :))
mivan ha zsupszkulcs :)))...
az utánpótlás is gyorsan fut? vagy valami mást :)?

summerstorm 2010.11.25. 14:38:15

@fumerin:

egyébként meg kár hogy nem táncolunk...
kéne már táncolni egyet...
hümmm...

dr. gernika 2010.11.25. 14:39:21

@Kedves Nard: Az engem annyira meglepett, hogy szó szerint padlót fogtam. Nem vagyok olyan rutinos verekedős, mint te. :)
Oké, oviban meg kisiskolásként hadakoztam fiúkkal is, de azért az mégiscsak más.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.25. 14:42:50

@Drága IV gernika:

Nőknél mellbe kell csapni a másikat és akkor csitul :) Legalábbis így hallottam, csajoktól :)

fumerin 2010.11.25. 14:43:12

@mooon:): Egye fene!
Decemberben már van két estém, mikor felakasztják rám a láncot (medvetánc) !
Gyere te is! Dec. 4. nekem nem lesz partnerem, mert egyéb elfoglaltságok miatt nem ér rá!
Viszont így nem lennék egyedül (kiszolgáltatva minden hímnek):D

@gyvy: Hülyeee! Szeplőtelen fogantatásról hallottál ééé? :DDD

Hurri Kán 2010.11.25. 14:45:28

@fumerin: csak szeplősről! Lehet szeplőtelenül is de az dögunalom :DDDD

dr. gernika 2010.11.25. 14:45:44

@Kedves Nard: Bordán már rúgott az egyik kedvenc exem. Valóban elcsitultam.

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2010.11.25. 14:47:23

Igazi barátnő a posztíró, már látom. Abban a pillanatban biztonsági őrt hívok, amint egy férfi durvábban hozzáér a barátnőmhöz! Sőt ennyi sem kell egy ilyen helyen.
Ha a csaj bedurcizik, akkor bedurcizik, de semmi nem jogosítja fel a pasit arra, hogy durva legyen, és megüssön egy nőt (oké, extrém dolgok elfogadva, pl. önvédelem, de most nem erről van szó).
De az, hogy egy ilyen jelenet után szépen hagyják, hogy a barátnőjüket kiráncigálják, és még magára is hagyták? Gratulálok.

fumerin 2010.11.25. 14:48:13

@gyvy: Többet nem veszek arckrémet! :)))

Hurri Kán 2010.11.25. 14:50:23

@fumerin: a szeplőset nem szájon át gondoltam :DDD

tőzegmalac 2010.11.25. 14:51:41

mi ez a rumli itt a tyúkólban?

tuli _ 2010.11.25. 14:52:16

@Drága IV gernika: nem lep meg :)
Téged mér bántanak mindig? Kiprovokálod? :)
Ez még a nagy önvédelmi duma. Mint ahogy Damu Roland anyukája is mondta: "Jó gyerek az én kisfiam. Hiába mondtam minden barátnőjének, hogy ne dühítsék fel a fiamat, sosem hallgattak rám."

fumerin 2010.11.25. 14:55:01

@gyvy: Pedig az egyik leghatékonyabb fogamzásgátló:D

Hurri Kán 2010.11.25. 14:56:58

@fumerin: Én tudom! Csak volt olyan versenyző aki nem tudta... aztán ezzel próbált terrorizálni.. Ha-ha-ha. Sast tanította repülni.

hopp-hopp 2010.11.25. 15:06:36

@alfonzina, a főnyomi: ohhhhhhh ez megható - szeretem amikor vannak vállalkozó lelkű írók és megírják a történetet az agresszor szemszögéből.

könnyesre röhögtük magunkat.
köszönöm, köszönöm - máris nem olyan unalmas ez az egész blog!

dr. gernika 2010.11.25. 15:06:58

@gyvy: Soha addig és azóta nem ütött meg pasi. Akkor sem feltétlenül bántani akart, vitatkoztunk és nem hallgatott végig, én meg ingerülten rácsaptam a bokájára, de nem erősen, csak hogy vegye már észre, h nem tudom befejezni a mondatot. Ő meg besértődött és idegből visszarugott (én ültem, ő feküdt az ágyon és felém nyúlt a lába). Nem védeni akarom a barmát, mert lehetett volna annyi esze, hogy felméri, hova és milyen erővel megy a rúgás, de tényleg nem szándékozott fél percre elakasztani a lélegzetem - ahogy végül történt.

@tuli _: Mit mindig? :D Ez a két eset amit meséltem, már ezer éve volt.

Hurri Kán 2010.11.25. 15:08:40

@Drága IV gernika: Hát ha én mindig rácsapnék a barátnőmre amikor nem hallgat végig tetőtől-talpig kék és zöld lenne :DDD

fumerin 2010.11.25. 15:11:20

@gyvy: Akkor te a papucson a bojt vagy! :DDD

Hurri Kán 2010.11.25. 15:13:48

@fumerin: Ha egyszerre csak az egyikünk kiabál sokkal hamarabb végzünk :DDDD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.25. 15:19:05

@hopp-hopp: te most benyalsz, vagy gúnyolódsz?

ti. egyik sem kifejezetten szimpatikus.

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 15:19:18

@gyvy: Miért, szád az nincs? :D

dr. gernika 2010.11.25. 15:19:29

@gyvy: :D
Ő is az lett volna, mert szokása volt állandóan közbevágni és a lehető legfelháborítóbb módon befejezni a megkezdett mondataimat. :)

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 15:20:32

@fumerin: mármint hogy ő lenne kevésbé hatalmas és csúnya? :D
És miért kellene neki igent vagy nemet mondani? :)

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 15:23:17

@Kedves Nard: mert belém bújt a kisördög :)

dr. gernika 2010.11.25. 15:24:43

@gyvy: Na ne hülyéskedj már, mikor mindenféle hülypicsaságot látott bele a fejembe, és már előre azért volt mérges? Tudod, hogy fel tudott ezekkel dühíteni? :D Áh, 3 év alatt legalább tizet öregedtem mellette, az tuti. :)

fumerin 2010.11.25. 15:25:33

@Dr. Jula Watson: Nem, a real ördög:)
Tegnap olvasgattalak titeket és már gondoltam a privi elhangzása után, hogy figyelmébe ajánlom a párbeszédet danielle steel-nek:D

Jóóóóó, vicceltem, bár örültem is volna nektek. De én már csak egy ilyen romantikus lelkületű vagyok :)

Hurri Kán 2010.11.25. 15:27:48

@Drága IV gernika: Az nem jó :)))

Nekem attól mászik néha falra az én kis drágám, amikor képes vagyok gyak. bármiből viccet csinálni.

dr. gernika 2010.11.25. 15:29:05

@gyvy: Pedig úgy könnyebb elviselni az életet. Mi is általában elröhögjük Narddal a kezdődő veszekedéseket.
@Dr. Jula Watson: Lefeküdtél egy "kis" férfival? :)

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 15:29:12

@fumerin: egyből beindult a fantáziád :D

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 15:31:15

@gyvy: egy kiabálósnak az a legbosszantóbb, ha a másik fapofával hallgatja végig, ahogy habzó szájjal ordít. :)

Hurri Kán 2010.11.25. 15:31:23

@Drága IV gernika: Szerintem igen. Szerinte nem.

@Dr. Jula Watson: Le se állt :DDD

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 15:33:43

@Drága IV gernika: Most, hogy így belegondolok, olyanhoz még nem volt "szerencsém". :)
De a világ legjobb pasija tényleg némi szex után bújt ki belőlem :)

fumerin 2010.11.25. 15:34:06

@Dr. Jula Watson: Most nem örülhetek mások örömeinek is:)
Ennél több romantikát úgy sem engedek közel magamhoz:)

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 15:35:08

@fumerin: Dehogynem. Akarod a gyertyatartót? :D

fumerin 2010.11.25. 15:35:46

@Dr. Jula Watson: Most komolyan ott gomolyogjak köztetek :O

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 15:37:39

@fumerin: a gyertyafény olyan romantikus csillogóssá teszi az ember lányának a szemét :)

tuli _ 2010.11.25. 15:38:15

@Drága IV gernika: kettő, az nem egy, az mindig :D

fumerin 2010.11.25. 15:39:22

@Dr. Jula Watson: Már nem értem...

Most fotózzak vagy kamerázzak?
:D

tuli _ 2010.11.25. 15:39:34

@Dr. Jula Watson: és eltakarja a ráncokat :P :)

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 15:43:36

@tuli _: meg az egyéb bőrhibákat :D
Mondjuk ráncom még nincs.

@fumerin: egy gyertyával a kezedben? :) Elég, ha csak jegyzetelsz :)

tuli _ 2010.11.25. 15:46:35

@Dr. Jula Watson: nekem meg bőrhibám nincs.:D de ránc, na az akad :)

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 15:48:47

@fumerin: :D
akkor nem lesz sok munkád :)

fumerin 2010.11.25. 15:50:17

@Dr. Jula Watson: Öreg vagyok, sokat hospitáltam már:)
Újat nem tudnál mutatni csak mást!
:D

fumerin 2010.11.25. 15:51:29

@tuli _: Ráncokra jó a babaarckrém! Nálam bevált:)
(veleda baby termékek)

summerstorm 2010.11.25. 16:01:00

hű de lemaradtam ilyen kis rövid idő alatt.... :)

summerstorm 2010.11.25. 16:03:09

milyen hiba?
milyen fotó?
milyen babakrém?

tyűűű...
úgy érzem kár is visszaolvasni...
viszont dolgozni még kéne :)

summerstorm 2010.11.25. 16:04:46

túl sokat írtatok, hogy felfogja az agyam...
viszont még tartogatnom kéne némi kapacitást...

fumerin 2010.11.25. 16:06:09

@mooon:): Én speckó meghívtalak bulizni, mert táncolni akartál! :D

dr. gernika 2010.11.25. 16:08:04

@tuli _: áááááááá
@Dr. Jula Watson: Na igen, ha az ember lánya tökéletes pasit akar, kénytelen megszülni. :D
@fumerin: Anutám is sima babakrémet használ és mindenki egy tizessel nézi fiatalabbnak.

fumerin 2010.11.25. 16:15:05

@mooon:): dec.4.
Ha szerencséd van, még korizhatunk is előtte:)

summerstorm 2010.11.25. 16:19:48

@fumerin:

arra a napra egy karaoke-t igértem valakinek...

fumerin 2010.11.25. 16:22:15

@mooon:): :D
Lehet, hogy nekem is tutulnom kell azon az estén, de inkább mentem volna buliba:)

summerstorm 2010.11.25. 16:24:15

tutulnod? = énekelned :D?

fumerin 2010.11.25. 16:31:16

@mooon:): Igen...tudod néha, de téllleg csak ritkán, de kisegítem a vokál témát:)

tuli _ 2010.11.25. 16:31:49

@fumerin: ehehe, kipróbálom, de csodát szerintem az sem tud művelni :D
@Drága IV gernika: az a tökéletes pasi is felnő egyszer, és már kamaszkorban kezd nem tökéletes lenni :D

dr. gernika 2010.11.25. 17:00:19

@tuli _: Te csak ne panaszkodj! :D

tuli _ 2010.11.25. 17:15:06

@Drága IV gernika: ha te tudnád :D
néha elhűlve nézem, hogy az a kis aranyos, jó kisfiú hova tűnt el az idő tengerében? :D

dr. gernika 2010.11.25. 17:38:52

@tuli _: Fénykép alapján most is aranyos, jó kisfiúnak tűnik, persze viszonyítás kérdése. :D Azért egy kis huncutság kell beléjük, hogy ne legyenek unalmasak. :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.25. 17:58:27

eszem f@szom megáll! stop!

mijjja f@sz az a cerelmi cunami? stop csak tőmondatokban tudsz írni? stop
a történet szempontjából irreleváns a lakóhelyed és az utazási szokásaid. stop lol stop nem magyar népmesék ez stop hogy kötelező az érdektelen bevezető stop a zsaruk nem mennek ki, ha nem folyt vér stop látleletet meg dr.house vesz stop f@szom ilyen hülyékbe stop stop stop

tuli _ 2010.11.25. 18:44:47

@Drága IV gernika: na, unalmasnak nem mondanám :) köszi :)

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): méghogy hogyan ír. az lenne a legkevesebb.

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 19:44:31

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): ehhe, de felhúztad magad :D

@Drága IV gernika: A ráncosodás is ugyanolyan, mint a testalkat. Kicsit lehet javítani az esélyeken, de alapvetően nem lehet kicserélni azt, amink van. Nagymamámnak még 80 évesen is szinte bababőre volt, és életében nem kent semmit magára, érte nap, szél minden rendesen. Én ezt örököltem.

Devil2 2010.11.25. 20:49:11

Ha falra festitek az ördögöt, előbb-utóbb megjelenik. :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.25. 21:22:22

@Dr. Jula Watson: áááá :) live by the gun, die by the gun :)

2 nap agytágítás után rengeteg az elmaradt folyó munkám.

a továbbképzésről meg csak annyit, hogy amit most általánosan bevett módszerként oktattak, azt 2004 óta csinálom és alkalmaztam a munkámban. hurrá madjarisztán!!!!:P és az oktatónak volt alapvető tárgyi tévedése, kíváncsi vagyok mióta tanította így....:S

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.11.25. 21:42:17

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):

általánosan bevett módszerként = elfogadott módszerként

na, megyek aludni...

Dr. Jula Watson 2010.11.25. 22:04:48

@Devil2: Lehet ez volt a festő célja? :)

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Ezek szerint sok hasznosat tanultál :S Jóéjt!

ashanti42 2010.11.28. 23:16:14

Tudod mi a legszomorúbb ebben a posztban? Az, hogy senki nem védte meg a lányt. Sajnos ez a mai szomorú helyzet, hogy nem volt egy bátor férfi sem, aki ilyenkor közbelépjen, akár a baráti körből, akár a vendégek közül, vagy a pincérek közül. Nincsenek már lovagok,senki nem áll ki senkiért! Nincs aki megvédjen egy nőt, vagy ettől az esettől elvonatkoztatva: nincs aki megvédjen egy gyereket vagy egy idős embert! Hol vagytok bátor férfiak? Mit nevelünk a gyerekeinkből, fiainkból? Nem akarok pesszimista lenni, vagy rossz hangulatot kelteni. De mi a f@sz lett az emberből?
süti beállítások módosítása