Kapcsolatfüggő vagyok

2011. február 15. 07:39 - Panni CsP

„Az előző srácnál nem kis anyagi gondjaink voltak, mert ő kijelentette, hogy nem megy el dolgozni, zenéből, partikból meg nem megy messze az ember” – nehéz választani két jó dolog közül, pedig muszáj. A lány otthagyja a léha zenészt egy biztosabb egzisztenciát nyújtó srácért, aki hiába jó parti, valahogy unalmas vele. Amíg a fiatalember külföldre utazik, a lány megismerkedik egy másik sráccal, aki szintén zenész és egy átitalozott estét követően közelebb is kerülnek egymáshoz. Nagyon. Most kit válasszon? Terítéken a Két tűz között-téma.

 

Kedves Csajok és Pasik! Szükségem lenne a véleményetekre, segítségetekre, mert kifogytam az ötletekből! Nem lesz rövid a történet, bele is csapok. 26 éves lány vagyok, bevallottan kapcsolatfüggő. 16 éves korom óta gyakorlatilag nem voltam pasi nélkül. Tini koromban ismertem meg az első fiút, akivel komoly kapcsolat alakult ki. Annyira komoly, hogy több, mint 5 évig tartott, végül az ellaposodás, megszokás miatt lett vége. Ő egy megbízható, kiegyensúlyozott, udvarias fiú volt, amolyan szülők kedvence. Sajnos meguntam. Rögtön utána jött a következő fiú. Akkor 22 voltam. Egyéjszakásnak indult, de végül is 3 évet éltünk együtt. Teljesen más volt, mint az előző srác. Zenész, sok-sok ismerőssel, sok-sok bulival, utazással. Én voltam az Ő barátnője. Kedveltek a barátai, mai napig tartjuk a kapcsolatot. Imádtam azt az életformát! Jobb bulikra ingyen jártunk, ismerték mindenhol, a maga köreiben. Egyszóval, nagyon menő volt, én meg a barátnője, és ez nagyon tetszett. Csakhogy egy ilyen srác mellett nem arról szól az élet, hogy meghitt estéink vannak és sok időt töltünk együtt.

Egyre több fellépése lett, egyre többet volt távol, egyre többször töltöttem egyedül otthon a hétvégéket.... és a hétköznapokat is. Volt, hogy 2 napig nem tudtam róla, mert partizott. Kezdtem besokallni. Próbáltam vele erről beszélni, hogy egy icipicit töltsünk több időt egymással. Néha sikerült, néha nem. A végére borzasztó feszült lett a kapcsolatunk. Hatalmasakat veszekedtünk, többször elköltöztem. Nagyon szerettük egymást és a mai napig azt vallom, hogy ő ismer a legjobban, de nem ment a közös élet. Megmondta, hogy 30+-os életkora ellenére nem fog megállapodni, nem fog a heti 5 buliból lejjebb adni.

Tavaly szétköltöztünk. Volt nagy sírás-rívás, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Utána jött egy újabb srác. Ellentéte a zenésznek. Megbízható, komoly munkával, jó távlati célokkal. Tetszett benne a stabilitás, a megbízhatóság. Hogy nem voltak anyagi gondjai. Az előző srácnál nem kis anyagi gondjaink voltak, mert ő kijelentette, hogy nem megy el dolgozni, zenéből, partikból meg nem megy messze az ember. Legalábbis ő nem ment.

Pár hónap után összeköltöztem az új sráccal. Megmondom őszintén, hogy először nem voltam szerelmes. De olyan szinten szeretett, annyira odaadó volt, hogy gondoltam adok neki egy esélyt. Kezdtem megszeretni, sőt szeretem is. Mert olyan ember ő, akiről minden lány álmodik. Rendes, megbízható, segít otthon, van két macskánk, nagyon családcentrikus, tervez velem, amire mindig is vágytam. Minden szép és jó (volt).

És most jön a csavar.

2 hete el kellett utaznia külföldre, 1 hétre. Üzleti út. Sokat utazik, de neten folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, szóval nem járok úgy, mint az előző srácnál. Van egy nagyon kedves fiú ismerősöm, akit több éve ismertem meg, amikor még a zenész fiúval voltam. Munka kapcsán találkoztunk, első perctől fogva szimpi volt. Sokat beszélgettünk, éreztem, hogy bejövök neki, de akkoriban mindketten foglaltak voltunk, így nem alakult sehogy a dolog. Azóta munkahelyet váltott. Sokat cseteltünk egy közösségi oldalon, de csak amolyan "heló, mizu? semmi extra, megvagyok" szinten.

Mesélte pár hónapja, hogy szétmentek a barátnőjével. Nem ment a dolog, satöbbi. Egyre többet beszélgettünk, próbáltam vigasztalni.

Aztán mikor elutazott a párom, egyik este cseteltünk és szóba került, hogy élőben is beszélhetnénk már, mert rég találkoztunk. Meg is beszéltünk egy kiskocsmát, nekiálltunk beszélgetni, sörözgetni. Nem volt semmi extra, megbeszéltük, hogy kivel mi van, ilyenek. Közben egyre csak szaporodtak az üres sörösüvegek körülöttünk, majd lassan kezdett bezárni a hely. Mivel már kicsit "jól" voltunk és még amúgy is beszélgetni akartunk vettünk még pár sört és felmentünk hozzá, mert a közelben lakott. Folytattuk a dumálást, iszogattunk, majd elkezdtünk nézni egy filmet. A helyzet egyre melegebb lett, megsimogatott, megölelt, elcsattant pár csók is. Szerencsére észnél voltam, nem történt komolyabb dolog, de elkezdtünk beszélgetni kettőnkről. Bevallotta, hogy első perctől kezdve bejövök neki és tudja, hogy nagyon jól meglennénk. Én is elmondtam, hogy vonzódom hozzá, nagyon tetszik. Mivel nem akartam komplikálni a dolgot, hazamentem. Másnap beszélgettünk, mondta, hogy nem szokott ilyet, de nagyon tetszem neki. Konkrétan arról nem beszéltünk, hogy most ő mit is akar, csak, hogy tetszem neki régóta. Nagyon boldog voltam, de iszonyú rosszul is éreztem magam. Egyfelől kell nekem ez a srác. Aki megint egy zenész! Tudom mivel jár, egyszer már beletört a bicskám, de ő más, mint az előző. De mi van, ha nem? Másfelől meg ott van a párom, aki imád és odavan értem és mellette klassz életem van, max. egy kicsit unalmas :P Mai napig csetelünk a zenésszel... De nem mertük szóba hozni, hogy akkor most mi legyen... Nem tudom, mit akarok. Segítsetek! Válasszam a megbízhatót, aki imád, szeret, elvisel, vagy válasszam az izgalmasabbat, a művészt, akit évek óta kinéztem magamnak? Köszönöm.

 

 
405 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr612662130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fumerin 2011.02.15. 08:16:27

Élő példája egy igazi lotyónak!

Öregedj meg egyedül, szajha!

Kytia 2011.02.15. 08:25:30

Válaszd a zenészt. Rohadtul meg fogod szívni vele, de úgy látszik, szükséged van még ezekre a tapasztalatokra, mielőtt megtanulod értékelni a másik típust.

Barry Kent 2011.02.15. 08:26:35

Ezt te már rég eldöntötted, szerintem lépj le hamar, mielőtt a barátod magától jön rá, hogy kivel él együtt.

Devil2 2011.02.15. 08:28:13

Egyszerre nem lehet b*szni is meg szűzen maradni, ez még senkinek nem jött össze.
De kár is koptatni a klaviatúrát, ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz.

Devil2 2011.02.15. 08:30:04

Ja, esetleg annyit, hogy neked a "szeretni" szót kéne újradefiniálnod.

tuli _ 2011.02.15. 08:34:08

Önbizalom, az van, rendesen.
Jó eséllyel két szék közül a pad alá fogsz esni. Nem kicsit megérdemelten.

fumerin 2011.02.15. 08:34:33

@Kytia: Mire rájön, hogy mi a különbség, már nem választhat:D

Devil2 2011.02.15. 08:36:06

@fumerin: Akkor legalább nem lesz dilemmája se több. :)

Kytia 2011.02.15. 08:36:18

Egyébként ez vicces:

"Zenész, sok-sok ismerőssel, sok-sok bulival, utazással. Én voltam az Ő barátnője."

"Egyszóval, nagyon menő volt, én meg a barátnője, és ez nagyon tetszett."

Szóval akkor most komolyan mondod, hogy egy ZENÉSZNEK voltál a BARÁTNŐJE??? Aztaaaa.:))

Amúgy a zenészeknek mindig a barátnőjén röhög mindenki a legjobban. Általában össze-vissza csalják, alig látja szerencsétlen a párját, józanul meg pláne nem, hisztizik, de hiába, úgyis mindig le van rázva, stbstb.
De legalább egy ZENÉSZNEK lehet a BARÁTNŐJE!:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 08:40:06

@Kytia:

Ez nagyon fontos dolog, hogy a bulik ingyen voltak, beengedték mindenhová, mert vitte magával a csóka :) Ez aztán a nagy dolog. Tyű. ZENÉSZ! omg! ZENÉSZ! :)

fumerin 2011.02.15. 08:41:07

@Kedves Nard: Ingyen pia is leesik ilyenkor ;)

Kytia 2011.02.15. 08:43:40

@Kedves Nard: Igen, de amikor bevitték mindenféle bulikba, az ott lévők furcsán mosolyogtak rá, mert ők már a tegnapi bulin is ott voltak, amin a fickója nélküle vett részt...:P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 08:43:57

@fumerin:

Igen, az is rendkívűl fontosch. De a lényeg ahogy láttam az anyagi dolgok, ami az unalmas csókánál megvan, de ZENÉSZnél nincs.Valszeg a kis káejrópaji majtmotska még nem meri elengedni a liánt, pedig már fogja a másikat, ami sokkal ingatagabb. :)

Kytia 2011.02.15. 08:46:39

@Kedves Nard: Igazából itt nem a pénz a lényeg, hanem a presztízs. Az egyik csóka gazdag, de nem villantós, a másik viszont menő és ZENÉSZ.

Father Justice (törölt) 2011.02.15. 08:46:46

Miért kellene választani? Ez a kérdés komolyan felmerül még 26 évesen? Csináld úgy, ahogy bármely más korodbéli kapcsolatfüggő nő tenné: élj a biztos egzisztenciával rendelkező, megbízható, családcentrikus, unalmas fickóval, és sunáztasd magad az izgalmas, kiskocsmás zenészekkel. Amikor az eltartód 1-1 hétre külföldre utazik, még bulizni is járhattok az éjszaka csibészeivel. Ha szorult beléjük némi komolyság, nem árulják el senkinek, hogy csak a phallosztarisznyájuk vagy. Így aztán a "nagyon menő volt, én meg a barátnője, és ez nagyon tetszett" feeling is visszatérhet egy időre. Ebből csak jól jöhetsz ki - én neked szurkolok!

Barry Kent 2011.02.15. 08:48:13

@Kedves Nard:
A stage pass igenis fontos dolog, a legjelentéktelenebb emberek is fontosnak érezhetik magukat heti két órát :)
Plusz ha kellőképp népszerű az illető, akkor a sör is ingyér van.

fumerin 2011.02.15. 08:49:25

@Kedves Nard: @Kytia: Szerintem itt nem csak az anyagi dolgok játszanak, hanem az, hogy a csajnak az egyik biztonságot, kiszámítható életet ad, amíg a másik mellett simán ismerkedhet újabb zenészekkel.
Nekem a csaj önzősége jött le az egész irományból.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 08:50:03

Én megértelek posztoló, mert a hasonló férfiak vonzanak, mint a te zenészed. Azt is megértem, hogy a mostani az un. ideális pasi, aki persze unalmas... Nekem is ezért van inkább egy "rosszfiúm", mint egy minden szempontból tökéletes párom. Egyszer megpróbáltam rábeszélni magam egy ilyen nagyon rendes srácra, odáig volt értem meg vissza és tényleg kedves volt és odaadó...de egyszerűen nem ment. Unalmas volt! Ha anyagi biztonságot akarsz, akkor maradj a mostaninál, de előre prognosztizálom, hogy ennek egy idő után szakítás ill. megcsalás lesz a vége. Én az izgalmasabbat választanám, kevés pénzzel! Egyszer élünk! Inkább lennék boldog vele, mint egy tökéletes kapcsolatban, de mégis egyedül.

Barry Kent 2011.02.15. 08:52:34

@fumerin:
Gondolod grupi a hölgy?
Akkor viszont húzzon bele, mert lassan kiöregszik és max a zóna bisztró zenészeivel kavarhat.

Kytia 2011.02.15. 08:52:50

@Father Justice ♋: Van benne valami... Így szerencsétlen, lúzer barátnőből hirtelen ő lenne a menő nagyjátékos, aki a szálakat mozgatja. Francba, hogy nem ismertelek korábban!!!!!:DDD

fumerin 2011.02.15. 08:53:14

@Bundabandi: Tökéletes ember nincs :D

Father Justice (törölt) 2011.02.15. 08:55:32

@Kytia: "A nő joga egy férfira és tetszőleges számú zenészre." :)

fumerin 2011.02.15. 08:56:34

@Barry Kent: Nem. Azt gondolom, hogy vonzza a forgatag, mintsem az unalmas "házimunka".

Kytia 2011.02.15. 08:56:41

@Father Justice ♋: Avagy az adoptált nő egyéb lehetőségei...:D

Kytia 2011.02.15. 08:58:12

Most mennem kell, de még visszatérek.:)

Addig is hallgassátok egy zenész önvallomását, amit már tegnap is belinkeltem, de ide talán még jobban illik.:))

www.youtube.com/watch?v=yGyRVymDBhw

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 08:59:23

@fumerin: Az igaz!

Egyébként nem értem, miért ragadt le mindenki annál, hogy zenész pasi. Szerintem nem ez volt a lényeg a posztban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 09:04:01

@Bundabandi:

A csaj hangsúlyozta ki állandóan hogy ZENÉSZ! Meg az milyen fasza. A társadalom heréi, mint pl a celebek.

Kytia 2011.02.15. 09:06:50

@Kedves Nard: Nana, azért az igazi zenészek, akik alkotnak is, sokat tesznek a társadalomért. Más kérdés, hogy épeszű nő semmi pénzért nem lenne a barátnője.:))

Szöszi 28 2011.02.15. 09:10:01

Teremts magadnak olyan anyagi körülményeket, hogy egy csóró zenésszel élhess, ne kelljen a rendes mellett csak az anyagi biztonság miatt maradnod. És a rendes pasit meg hagyd meg egy rendes nőnek.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 09:15:14

@Kedves Nard: Azt írta, hogy menő volt meg tetszett neki, de aztán rájött, hogy ez nem jó. Keveset vannak együtt, nincs pénz stb. Ezért fogott egy "ideális" pasit akitől mindent megkap, csak éppen azt az izgalmat nem, ami jó volt a zenész srácban. Szóval szerintem itt egyáltalán nem arról van szó, hogy neki zenész kellene, hanem az az izgalom hiányzik, ami a kapcsolatában megvolt. És ez az ami ismerős nekem! Az, hogy az új srác is zenész, csak annyiból számít, hogy fél az ezzel járó rossz dolgoktól. Én az izgalmat választanám, szerintem nincs rosszabb, mint unatkozni egy kapcsolatban.

HetedikEnVagyok 2011.02.15. 09:18:02

A helyedbe a zenészt választanám. Majd ha gyereket akarsz, ráérsz az anyagi biztonságot választani, s néha-néha kitekinteni a kapcsolatból.

nosce 2011.02.15. 09:28:00

Szerintem a lánynak igaza van, titkon érzi, a pasija nála sokkal jobbat érdemel, ezért el kell engednie. Neki be kell érnie egy zenésszel. Ez egy szép történet az önismeretről, és az önfeláldozásról, a karmáról, ne akarjunk szárnyalni ha nem vagyunk sasok, ne akarjunk nagyra törni, amikor csak egy zenészt érdemlünk.
Válaszd tehát kedves posztoló a zenészt.

fumerin 2011.02.15. 09:30:12

@nosce: Annyira lírai voltál...nem vagy zenész? :DDD

nosce 2011.02.15. 09:33:02

@Father Justice ♋:
""A nő joga egy férfira és tetszőleges számú zenészre."
és plusz még egy kigyúrt, dákóban nem kihívásokkal küzdő kertész :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.15. 09:35:08

te lány!
Te nem szereted egyiket sem, sőt, magadat sem.
De azért játssz tovább, tényleg, tisztára megéri. Hajrá!

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 09:42:09

Ez a poszt nem más, mint nyilvánvaló provokáció, egy igazi fék sztori :)

De hogy a véleményem is írjam: Kislány, az a baj, a rendes fiú nálad sokkal jobbat érdemel. És a szeretni nem azt jelenti, hogy mérlegelem, mit kaphatok tőle.

Jó reggelt!

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 09:43:12

@nosce: ejha, látom megtette hatását Valentin :D

nosce 2011.02.15. 09:52:04

@fumerin:
Dehogynem, és magam felé hajlik a kezem mint Olinak a zuhany alatt :)

nosce 2011.02.15. 09:52:51

@Dr. Jula Watson:
Próbáltam fülszöveget írni, ha ki szeretné adni könyvben a sztorit :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 10:01:10

Válaszd saját magad, szerintem.:-)

fumerin 2011.02.15. 10:03:22

@tarquin - védőháló nélkül: Az nagyon unalmas és buta társaság lenne :D

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 10:06:00

@nosce: De hát tudod, a fülszöveg nem szárnyalhatja túl az irományt :D
De egy könyvet mindenképp megér a sztori. Hogyan lettem megint ZENÉSZ nője címmel :)

@fumerin: ráadásul nem tartaná el senki, és nem vinné senki buliba :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 10:07:40

@fumerin: ez kellett így a mai napra nekem.:D:D nyihihihi.:D

2011.02.15. 10:09:11

@Kytia:
Én hallom csak úgy, hogy ennek a pasinak orrhangja van? :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 10:09:58

@Dr. Jula Watson: "És a szeretni nem azt jelenti, hogy mérlegelem, mit kaphatok tőle." Komolyan fejet hajtottam előtted, ez jó.:-)

dr. gernika 2011.02.15. 10:17:23

Utálom ezt a típust ami vagy. Az ilyen csajok szoktak nagy bociszemekkel tanácsot kérni a bölcsebb barátoktól, azok elmondják, hogy mi lenne a helyes, bólogat nagyokat, aztán homlokegyenest megteszi az ellenkezőjét, megég és megy sírni a baráthoz.
Hát nem. Csináld, amit amúgy is akarsz, hallgass a pinádra.

2011.02.15. 10:20:56

Azthiszem mindent elmondtatok ami az én fejemben is megfordult, de főleg az első 3, "Kytia 2011.02.15. 08:36:18 Egyébként ez vicces:..." és "Father Justice ♋ 2011.02.15. 08:46:46 Miért kellene választani?...".

Hajrá hajrá, csak így tovább. Belőled lesz a zenészvilág szajhája. Jövőre fizettesd be magad a pasiddal arra a francia siútra amin a zenészvilág színe-java elmegy. Ott aztán dughatsz agyba főbe, és megalapozhatod a jövőd, hátha találsz ott egy gazdagabb zenészt.

dr. gernika 2011.02.15. 10:23:39

@Father Justice ♋: Az a durva, hogy végül lehet, hogy rád fog hallgatni. :D

nosce 2011.02.15. 10:24:03

@Dr. Jula Watson:
"De hát tudod, a fülszöveg nem szárnyalhatja túl az irományt :D"

Miért ? nem az alapján pattintják el a könyvet ? :)
Különben is, a reklám is mindig túlszárnyalja a terméket :)

Father Justice (törölt) 2011.02.15. 10:25:27

@Zsu0805: Azt nem írtad meg, ez a zenész pontosan miben más, mint az előző?

2011.02.15. 10:27:54

Az első zenész nyilván csoró volt, mert írta, hogy nehézségeik voltak.
A másodikról sokat nem tudunk meg azonkívül, hogy sörös behatásra levéste volna.
Az általam javasolt sítúrás zenész... ha jól választ belenyúlhat "nagyhalba", és akkor lehet nem kellene anyagi nehézségek miatt aggódnia (inkább hazahozott kórságoktól).

nosce 2011.02.15. 10:29:05

@Dr. Jula Watson:
"De egy könyvet mindenképp megér a sztori. Hogyan lettem megint ZENÉSZ nője címmel :)"

Szerintem simán bestseller gyanús lenne a könyv :) De kicsit bulvárosabbra kéne menni, pl. Végigszexeltük az összes bulit zenészemmel, vagy Mi folyik a backstagen ? vagy valami ilyesmi :)

Caddy 2011.02.15. 10:29:54

Hát én belevágnék az újba, az izgibe, de úgy ez én vagyok. :)
Én nem kedvelem a mi lett volna ha szitukat. Ha meg volt esélye ennek a srácnak, akkor sajnos a biztonságos nem a tuti.
"de akkoriban mindketten foglaltak voltunk, így nem alakult sehogy a dolog"

Most meg az a helyzet, hogy Ő nem foglalt. :D:D:D

Father Justice (törölt) 2011.02.15. 10:30:56

Ja, hogy egy férfiban próbálja megtalálni a sokzseton + sokizgalom kombót? Az nehéz ügy lesz, mert a gazdag zenészekért már küzdeni kellene a több ezer vetélytárssal. Azt meg nem nagyon nézem ki belőle a poszt alapján.

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 10:32:20

@Bundabandi: "Egyszer élünk!" Na, de ezzel igazán méltánytalan rendes embertársainkat szivatni.:-)

Rebelde 2011.02.15. 10:32:45

az nem opció, hogy leül a seggére? egyedül van egy darabig, esetleg el is tudná dönteni, hogy mit is akar valójában

vagy akkor már nem lesz kapós?

2011.02.15. 10:36:10

@Father Justice ♋:
De ott a kihívás. :) És ha szerencséje van még azon az utazáson első este teherbe esik. :)

Father Justice (törölt) 2011.02.15. 10:36:15

@Rebelde: Kapós még lehet éppen, de akkor ki fizeti a rezsit? :)

Rebelde 2011.02.15. 10:37:26

@Father Justice ♋:

na igen, elég életképtelennek tűnik egyedül:)

2011.02.15. 10:37:51

@Rebelde:
26 éves, az ilyen stílusú csajok akkor már mennek lefelé a lejtőn. A zenészek is egyre inkább majd a friss 20-as csibékre fognak rárepülni nem a 26-os kotlosokra.

Kytia 2011.02.15. 10:39:47

@Zsu0805: Én nem hallom úgy, hogy az van. Mondjuk, nekem tetszeni szokott az orrhang. Caramelnek is van, és az is bejön.:)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 10:41:27

@tarquin - védőháló nélkül: köszönöm :)

@nosce: Ez igaz. Látod erre nem gondoltam :D

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 10:43:01

@nosce: Szóval te az erotika világába vinnéd? Én a most divatos romantikusabb vonalra gondoltam, kissé Romana stílusban :)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 10:44:57

@Caddy: Na de én abban sem nagyon hiszek, hogy hát már régóta tetszik, de akkor nem volt rá lehetőség... :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 10:46:03

@tarquin - védőháló nélkül: Ezt most magyarázd meg, mert nem értem. Mi a méltánytalan?

Én arra gondoltam, hogy nem fogom unottan leélni az életem egy Savanyú Jóska mellett, csak azért, mert az lenne a társadalmi elvárás, vagy mitoménmi. Én szeretek élni és az izgalmasabbat választanám, hogy amikor majd lepereg életem filmje az mondhassam "ez jó volt!".

fumerin 2011.02.15. 10:46:28

@Drága IV gernika: Szerintem nem tanácsot kért, inkább megerősítést.
Benézte az empátiát:D

Rebelde 2011.02.15. 10:53:02

@Bundabandi:
egy zenész nem biztos, hogy izgalmasabb figura, bár lehet izgalmasnak nevezni jónéhényuk semmirekellő hozzáállását az élethez, mint itt a posztban is.
legalábbis színesebbé teszik a világot a párjuk számára, tekintve, hogy legalább egyikük izguljon azon, miből lesz kaja az asztalon, meg fizetve a számlák:))

nosce 2011.02.15. 10:53:20

@Dr. Jula Watson:
Arra szolgált a másidik vari :), kiegészítve így pl.
"Mi folyik a backstagen ? Avagy egy vonzás hálójában."
Na ? :)

Kytia 2011.02.15. 10:55:09

@Zsu0805: Mi van vele?:)

Amúgy a 26-osok már kotlósok?? Akkor én vén szar vagyok.:D

Azt egyébként úgy bírom, hogy jönnek itt azzal, hogy milyen izgalmakat rejteget egy zenész barátnőjének lenni, mert a bulik, meg a mittómén, aztán az ilyen barátnők szoktak azok lenni, akik amúgy azt se tudják megmondani, milyen stílust játszik a kedves párjuk. Ja, mert amúgy az le van szarva, hogy neki az élete a zene, csak vigyen el buliba, meg elmondhassam magamról, hogy egy zenész csaja vagyok, meg legyen hihhhetetlenül spontán, meg kiszámíthatatlan.
Látod Father, erről beszéltem, hogy ilyen a "férfi csak dugni akar" női párja. Mindegy, ki az illető, csak tegyen le két kiló izgalmat minden este az asztalra, oszt rendben vagyunk. Aztán egyik zenészt lecseréljük a másik zenészre, mint a posztoló.:))

Barry Kent 2011.02.15. 10:56:50

@Bundabandi:
Éppen azért méltánytalan, mert a sráccal csak azért jött össze, mert nem volt jobb, és inkább ez mint egyedül lenni. Most meg hogy akad (szerinte) izgalmasabb, már tiplizne is.

Rebelde 2011.02.15. 10:57:12

@Kytia:

valóban két kiló izgalom+1 kiló spontaneitás= boldog párkapcsi:))

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 10:58:34

@Bundabandi: én is pontosan erre gondoltam, ezért eszembe sem jut kikezdeni egy rendes, precíz könyvelővel, mert méltánytalan lenne széjjelbaszarintanom az ő egyszeri és megismételhetetlen életét. És persze a sajátomat.:D Amúgy írhatnám fordítva is, mert a szólógitárosokhoz nyárspolgár vagyok:-)) De posztírónak ez nem ilyen egyszerű, mert mindegyiknek van előnye, és ő ugye azt nézi.:-)

nosce 2011.02.15. 10:59:12

@Bundabandi:
"Én szeretek élni és az izgalmasabbat választanám, hogy amikor majd lepereg életem filmje az mondhassam "ez jó volt!"."

Csak nehogy majd hóvégén a törlesztések, számlák stb. kicsengetése után az éhségtől, fekete fehér legyen az a film :) Persze azon a feelingen is sokat dobhat, ha közben a tecsoból, éjjel sikeresen beújított téliszalámit falatozza a zember :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 11:02:08

@Kytia: "Akkor én vén szar vagyok." Az én vagyok, te még küzdj egy kicsit a megtisztelő címért.:D

Kytia 2011.02.15. 11:04:10

@Bundabandi: Nem a Savanyú Jóska a lényeg. Az izgalmat az adja, ha olyannal vagy, aki tényleg érdekel. Az ilyen "rosszfiút akarok" jellegű csajok kurvára nem ilyenek, csak az nekik a lényeg, hogy menő legyen, meg kiszámíthatatlan. Aztán sírnak, hogy két napja nem hallottak felőle, meg hogy össze-vissza hűtlenkedik. De közben azért megy a vetítés, hogy "ÉN voltam a BARÁTNŐJE, mekkora király csaj vagyok". És persze, ha le lesznek cserélve egy szebbre, akkor méltatlankodnak, hogy micsoda felületes gondolkodás ez, miközben kurvára semmiről nem szólt náluk sem a történet.

Father Justice (törölt) 2011.02.15. 11:04:16

@Kytia: Csakhogy ezek idővel megkomolyodnak olyan értelemben, hogy a két kiló izgalmat bizonyos életkorban már hezitálás nélkül cserélik le két kiló pénzre. A csak dugni akaró férfiak hozzáállása azonban alapvetően 50 évesen sem változik! Mi sokkal következetesebbek vagyunk. :)

A posztíró meg konkrétan nem cserélte le az előző zenészt egy másikra, csak flörtölget vele, miközben a komoly, megbízható fickóval "nincsenek anyagi problémái" - hogy finoman fogalmazzak. Igazából az első hozzászólásomban felvázolt megoldáson agyal ő serényen, csak azt hitte, közutálat tárgyává válik, ha ezt nyíltan leírja. Pedig én megsüvegeltem volna az őszinteségét a többiek rosszallása közepette! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 11:04:39

@Barry Kent: Azt nem mondtam, hogy szép volt tőle, hogy szamárnak használta/ja a mostanit. Azt viszont meg tudom érteni, hogy unalmas mellette. Össze sem kellett volna jönnie vele és ha így érez nem is kellene vele maradnia és akkor szegény srác tudna keresni olyat, aki hozzá való.

2011.02.15. 11:04:56

@Kytia:
Zenésztársadalomban a 26 már nem feltételnül a friss csibike. A 26 évesek nagy részével már csak a gond van szerintük, az már komoly kapcsolatot akar, idővel házasodni, gyereket, megpróbálja őket átnevelni stb. stb. Míg a kis 18+ 25- csibike még a bulira szervezi az életét, és még elég naív ahhoz hogy bevegye hogy a pasija nem azért feküdt a Gizin mert épp levéste, hanem csak szájból szájba lélegeztette és a hatásfok növeléséhez meztelenül kellett rajta feküdnie.

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:05:53

@nosce: Na de ez már annak leírása, amikor barátnői vagy valami ilyesmi státuszban van a leányzó. Még az első kérdést kellene valahogy átírni, ez így nagyon pletykamagazinos :)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:08:36

@nosce: Na ezért mondom én, legyen a férfi bolond, de kevésbé mint én, így én szárnyalhatok, és nem nekem kell minden földhözragadt dologgal foglalkozni :)

Barry Kent 2011.02.15. 11:08:45

@Bundabandi:
Na, ez az, össze sem kellett volna jönni vele.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 11:11:28

@nosce: Mivel a társadalom ilyen pénzközpontú lett, ezért manapság az számít a fegfőbb erénynek ha van pénzed. PÉNZ, PÉNZ,PÉNZ! De én ezt ki nem állhatom! Én soha nem azért voltam együtt valakivel, mert pénze van. Nálam nem ez a fő szempont. Nem azt mondom, hogy tudatosan a csórókat keresem, de nem hajtok csak azért egy pénzes pasira, hogy szerelem nélkül senyvedjek egy nagy házban és néha elkapjam a kertészt egy kufircra.

Caddy 2011.02.15. 11:13:06

@Dr. Jula Watson: most volt rálehetőség, hogy rendes pasi nem volt éppen a háznál. :D:D:D Persze, hogy nem hiszünk ebben.
Rebeldének van igaza, seggére leülni kicsit és átgondolni,de mivel kapcsolatfüggő, és ezt szépen rá is húzza mindenre,ezért pont ezt nem fogja megtenni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 11:15:33

@Kytia: Azért rosszfiú és rosszfiú között is van különbség!

Kytia 2011.02.15. 11:15:49

@Father Justice ♋: Szerintem változik, csak fordítva. A csak dugni akaró ötvenévesek is szépreményű, romantikus ifjakként kezdték, míg a "szerelemrevágyom" vénasszonyok fiatalon csak rockzenészekkel akarták sunáztatni magukat.:)

@Zsu0805: Ez mondjuk igaz.:)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:17:06

@Barry Kent: Azt írja, hogy kapcsolatfüggő. De ahogy elnézem, azért olyan nagyon sok kapcsolata nem volt még. Így viszont ezügyben annyira nem tudnám megszidni. Volt egy pasi, akinek voltak rossz tulajdonságai, és a szakítás után keresett magának olyat, aki pont az ellenkezője, akiben megvan az, ami a másikból hiányzott. Most rájött, hogy ez sem jó neki. Sokan esünk ilyen hibába. A baj az, hogy amikor már tudja ez nem kell neki, akkor nem lép tovább. (Na meg azért, mert anélkül ment bele a kapcsolatba jófiúval, hogy nem szerette)

nosce 2011.02.15. 11:19:42

@Dr. Jula Watson:
és így ?
"Forever young, avagy egy vonzás hálójában." love az már túúl romanas lenne :)

nosce 2011.02.15. 11:21:16

@Dr. Jula Watson:
"így én szárnyalhatok, és nem nekem kell minden földhözragadt dologgal foglalkozni :)"

Szal ragadjon földhöz a pasi :)

Kytia 2011.02.15. 11:25:09

@Bundabandi: Nyilván. De aki eleve úgy osztja fel, hogy "unalmas pasi/izgalmas pasi", az nekem kb. annyi, mint "nagymellű nő/kismellű nő".

nosce 2011.02.15. 11:26:54

@Bundabandi:
"Mivel a társadalom ilyen pénzközpontú lett,"

Mondjuk már La Fontaine is pedzegette azért a témát, Tücsök úr történetével :). De igazad van, érzelmek nélkül olyan mintha nem is élnél, olyat egy darab kő is tud.

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:27:45

@Caddy: Vagy csak nem az első szembejövővel összeköltözni, hanem keresni olyat, aki minden szempontból megfelel. A zenész meg addig lehet dugipajti, ha már annyira nem fér a bőrébe :)

@nosce: Hmm... ez már mutatja azt, az unalmas pasi mellett úgy érzi megöregedett, így visszafiatalodik a zenész mellett :D Semmi love nem kell bele, mert az már megint más lenne :)

Barry Kent 2011.02.15. 11:28:12

@Dr. Jula Watson:
Na jó, de ez a kapcsolat eleve defekttel indult:
"Megmondom őszintén, hogy először nem voltam szerelmes. De olyan szinten szeretett, annyira odaadó volt, hogy gondoltam adok neki egy esélyt."
Na most esélyt én annak adok, akit amúgy marhára nem szeretnék elveszíteni, csak épp elkövetett valami baklövést. A posztban az egyetlen hiba a srác részéről, hogy olyanba szeretett bele, akivel jobb lett volna ha az életben nem találkozik.
Olyannal pedig nem cuccolok össze, aki amúgy nem kéne, ennyire nem lehet valaki kapcsolatfüggő.

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:29:42

@nosce: Nem, nem. Ő legyen az én fékem, ne én az övé. Mert azért kell, hogy tudjon lépést tartani velem :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 11:30:21

@Kytia: utóbbit azonban meg lehet állapítani első ránézésre, ez egy fontos különbség.:-)
Majd ha hazajön posztíró barátja külföldről, aztán felugrik a másik mellé a színpadra, hogy mindenképp ő akar a menedzsere lenni ennek az istenadta tehetségnek, akkor már nem lesz olyan unalmas.:D

fumerin 2011.02.15. 11:30:41

@Bundabandi: Aranyos a hozzáállásod:)Romantikus és meseszerű.

Tudod, az "izgalmas" férfiakat is unja valaki, és nem garancia arra, hogy 10 év házasság+2 gyerek után már ezt fogod érezni mellette.

Az életformája lehet "más", de az izgalom attól a ponttól el fog múlni, amikor rájössz, hogy újat nem jelenthet az életedben, mert ismered, mint a tenyeredet.

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:33:49

@nosce: Persze a fölre rántás ellen nem szoktam tiltakozni :D

Kytia 2011.02.15. 11:33:56

@fumerin: Á, az izgalmat az ilyen pasiban az adja, hogy sosem tudhatod, hányadán álltok. 10 év házasság után sem. Panaszkodsz anyunak, hogy milyen szar neked, kutyába se vesznek, közben viszont legalább mindig van beszédtémád.:)))
Mennyivel jobb már, mintha azt kérdezik "na, és Józsival mi van", és erre te csak annyit tudsz válaszolni, "semmi, megvagyunk".:)))

Father Justice (törölt) 2011.02.15. 11:36:35

@fumerin: Az "izgalmas" férfi legfőbb ismérve, hogy 10 év múlva már el is felejtett. :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 11:37:14

@Dr. Jula Watson: "A baj az, hogy amikor már tudja ez nem kell neki, akkor nem lép tovább."
Annyit muszáj megjegyeznem, hogy ha épp nem jön senki közbe, akkor kell neki.

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:38:29

@Barry Kent: Én nem mondtam, hogy a jófiú hibázott. És a lány szerelemnélküli összecuccolását hibaként róttam fel :P Azt mondtam, az, hogy az egyik után megpróbált egy teljesen mást emberi dolog. De megkockáztatom a ZENÉSZbe sem volt szerelmes, csak ő kicsit magával ragadta a lendületével.

@fumerin: Az is az izgalom egy fajtája, hogytudsz róla mindent. A "beavatottság" érzése. Persze ez más mint a vibráló újdonság, de nem lebecsülendő :)

fumerin 2011.02.15. 11:38:43

@Kytia: Nem tudom, nem sikerült meggyőznöd az ellenkezőjéről, de a "vén kotlósok" már csak ilyenek:)
Minden férfi kiismerhető, abban igazad van, hogy ez az idő (kiismerési)változik személyre szabottan:D
Bár ha 10 év alatt valakinek ez nem sikerül azzal, akivel elvileg együtt él, akkor nem sok értelme van párkapcsolatról beszélni:)

fumerin 2011.02.15. 11:40:49

@Father Justice ♋: Mindenki izgalmas az első szexig.
Kortól, nemtől függetlenül.
@Dr. Jula Watson: Én inkább ezt a fajtát preferálom. Bár asssenem könnyű teher, ha mindent tudsz az illetőről:D

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:41:39

@Father Justice ♋: Nem, ez ügyben @Kytia: -val értek egyet. Az ilyen izgalmas pasi pontosan gondoskodik arról, hogy még te se felejthesd el őt, időnközönként megjelenik, dob valamit, felkavar, hogy aztán megint hosszú ideig azon gondolkozz, hogy ez most mi is volt, mit is akart. Mindig ott van az ember életében, nagyon nehéz megszabadulni tőle.

@tarquin - védőháló nélkül: itt játszik be a kapcsolatfüggőség. Mert VALAKI kell neki.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 11:42:53

@Kytia: "Á, az izgalmat az ilyen pasiban az adja, hogy sosem tudhatod, hányadán álltok. 10 év házasság után sem. "

Ez így van! :D Sokkal izgalmasabb, hogy állandóan toppon kell lenned mellette, mert soha nem biztosít arról, hogy a sírig kitart melletted. Még ha így is van, nem mutatja ki ill. csak egy kicsit és ez izgi. Sokkal izgibb, mintha mindent megadna és közben meg ellaposodik a kapcsolat! Legalábbis nekem!

Barry Kent 2011.02.15. 11:45:31

@Dr. Jula Watson:
Nem, a hibát nem is miattad írtam, inkább a posztoló leereszkedő szövege (adok egy esélyt) nem tetszett nekem :) Leginkább amiatt, mert kb. azóta hülyíti a srácot.
Abban viszont egyetértek, hogy az elbeszélés alapján nem annyira a zenészbe volt szerelmes, inkább csak a saját státuszába :)

Rebelde 2011.02.15. 11:46:36

@Bundabandi:

az én olvasatomban ez az jelenti, hogy az izgalmas pasi le se szarja, hogy mi van az emberrel:)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:47:13

@fumerin: Én azon szoktam mosolyogni, amikor mások próbálnak vele interakcióba kerülni, és én meg mindegy egyes mondatáról tudom, hogy honnan szedte, és minden akcióra tudom, hogy fog reagálni. :D

Father Justice (törölt) 2011.02.15. 11:48:38

@Rebelde: Akkor ezúttal kivételesen ugyanazokat a sorokat olvassuk. :)

nosce 2011.02.15. 11:49:41

@fumerin:
az a jó, ha még a másodiknál is az :)

Barry Kent 2011.02.15. 11:49:57

@Bundabandi:
Ez egy darabig biztos jó, csak onnantól kezdve, hogy komolyabb közös terveitek vannak, már nem annyira biztató.

@Rebelde:
Igen, kb.

nosce 2011.02.15. 11:52:21

@Dr. Jula Watson:
"Persze a fölre rántás ellen nem szoktam tiltakozni :D"

na na, a földrerántás az unalmas pasi, viszont az azstal :)

Kytia 2011.02.15. 11:52:54

@Bundabandi: "Legalábbis nekem!"

Ezzel a mondattal egyetértek.:)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:53:27

@nosce: És ha váltogatja a helyszíneket, akkor pláne nem unalmas :D

Barry Kent 2011.02.15. 11:53:27

@Dr. Jula Watson:
Na azért ;)
Arra kiváncsi lennék, hogy hogyan alakul majd a kettes számú zenésszel :) Bár elképzelésem van róla.

BARI 2011.02.15. 11:53:39

Szép történet!
:D

nosce 2011.02.15. 11:54:26

Különben meg qrva egyszerü izgalmasnak lenni, véletlent kell bevinni a zéletbe...

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 11:54:29

@Barry Kent: Ketteske megdönti párszor, majd kukázza :)

Kytia 2011.02.15. 11:55:18

@Rebelde: Jaja, viszont legalább lehet abba az illúzióba ringatni magát az embernek, hogy "ha jobb csaj leszek, majd mégis meghódítom". Ami persze sosem fog megtörténni.:)

fumerin 2011.02.15. 11:57:30

@Bundabandi: Az izgalmas pasi miatt minden nap "toppon" kell maradni?
És amikor majd eljön az a pillanat, hogy hóóót fáradtan, loncsos hajjal és feldagadt szemekkel lát, akkor elhagy?
Esetleg a hosszabb távú párkapcsolatban a tejtől csöpögő és kellően büdös melledtől elmenekül majd egy másik, szebb felé?

Ha ez így van, akkor megmaradok az "unalmas" mellett, mert az emberi hiányosságaink ellenére is élhető kapcsolatban tudunk összedolgozni. Ez sem garancia a hűségre, de a sok, életben fontos kérdések és feladatok megoldásától legalább nem vesz el haszontalan energiát:)

nosce 2011.02.15. 11:57:30

@Dr. Jula Watson:
a földön is jó lehet pl. egy beach-en :)

nosce 2011.02.15. 12:00:07

@fumerin:
Nem tegnap volt Valentin nap, h ilyen racionális lettél ? :)

Rebelde 2011.02.15. 12:02:01

@fumerin:

az ember azért igyekszik nem csak az izgi pasi mellett topon lenni, részemről legalábbis:)

a hótfáradt loncsos kinézet meg viszonylag hamar előjön, a nők reggel sajnos leharcoltnak tűnnek az ágyban, a férfiak meg félisteneknek, szomorú, de ez van:))

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:02:54

@nosce: Mint a tegnapi posztoló? Véletlenül feljött a kollegin, véletlenül összesimultak, véletledül megdugta :D

Barry Kent 2011.02.15. 12:03:01

@Dr. Jula Watson:
Sanszos :)
Nekem olyan érzésem van, hogy a közös italozás után a srác virágnyelven közölte, bizony gerincre vágná a posztolót, és kb. ennyi is van a dologban. Legalábbis, bár beszélnek egymással, de nem erölteti a témát, ez számomra azt jelenti, hogy nem gondolja túl komolyan :)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:03:33

@nosce: Ha jó a partner, akkor a helyszín nem számít :P

nosce 2011.02.15. 12:05:08

@tarquin - védőháló nélkül:
naygjából :), és azt hiszed vicc :)

Kytia 2011.02.15. 12:05:51

@Rebelde: A férfiak félisteneknek? Ez eddig miért nem tűnt fel nekem?:))

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:05:54

@Barry Kent: Valahogy így. Inkább a lány adhatta a jeleket a srác meg a miért ne? elv alapján közölte, benne lenne :)

Father Justice (törölt) 2011.02.15. 12:07:28

@Kytia: Mert ők mindig az asszony mellett ébredtek. :P :)

Rebelde 2011.02.15. 12:08:02

@Kytia:

nekem eddig ez a tapasztalatom:))

nosce 2011.02.15. 12:08:38

@Kytia:
álló faasszal mindenki félistennek tünik reggel :)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:10:02

@Rebelde: Lehet, csak a reggeli homályos látásod teszi :D Vagy mindig koránkelő férfiakkal hozott össze a sors. Zombi állapotú pasas a legkevésbé sem félisten. :)

nosce 2011.02.15. 12:10:18

@Dr. Jula Watson:
igy van, látod mennyi minden kalandot hoz a véletlen ? :)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:10:43

@nosce: na ez lett volna a másik, ha teljesít, akkor azonnal ő lesz a mindenható :D

fumerin 2011.02.15. 12:10:45

@Rebelde: KBM :(

Szóval, ezt szerettem volna elmondani én is, hogy ne mások miatt akarjuk jól érezni magunk a bőrünkben!

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:11:45

@nosce: csak vigyázni kell, nehogy véletlen megszerelmesedjen az ember :D Mármint egy ilyen kalandban :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 12:11:50

@fumerin: Nem azt mondtam, hogy elhagy ha nem vagy tipp-topp. Azt mondtam, hogy te érzed úgy, hogy annak kell lenned! Vagyis "jó nőnek" kell maradnod, hiszen nem tudod soha pontosan hányadán álltok, mert direkt nem mutatja ki, ez pedig sarkall arra, hogy ne hagyd el magad.

@Rebelde: !@Father Justice ♋: Ebből hogyan következik, hogy le sem szar? Végletekben gondolkoztok! Attól még, hogy nem rajong érted, mint egy hősszerelmes, én még nem állítom, hogy akkor le sem szar.

Barry Kent 2011.02.15. 12:12:29

@Dr. Jula Watson:
Jaja, két próba közt jól meglennének :)

pontypofájú mókusgalamb 2011.02.15. 12:13:14

a posztolónak mindig viszket a pinája, rossz kurva

Rebelde 2011.02.15. 12:15:46

@Bundabandi:

két véglet van, vagy szeret vagy nem, a nem rajongás, nekem nem szeretés, de te tudod:)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:17:42

@Bundabandi: Én meg azt mondom, hogy az nem izgalmas, ha valakivel nem tudod hányadán állsz. Ha akár csak az elején is agyalni kell ilyeneken, akkor azt megette a fene. Hát még tartósan. De hát mindenkinek más kell.

@Barry Kent: csak nem kell bele többet képzelni

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:18:53

@Rebelde: Jó kapcsolatban teljes az odaadás. És ez nem feltétlen jelent egyik féltől sem papuccsá válást. :)

nosce 2011.02.15. 12:20:20

@Dr. Jula Watson:
na igen, akkor már 1 db egész istennek néz ki :)

nosce 2011.02.15. 12:25:11

@tarquin - védőháló nélkül:
talán még a pénzenergia sugárzásban se hiszel :)

Father Justice (törölt) 2011.02.15. 12:27:10

@Bundabandi: Azért, mert te magad is egy durva végletet említettél kerülendő példaként (a mindent megadó, sírig való kitartásáról biztosító sztereotípiát). Ebből következtettünk arra, hogy te bizonyára a másik végletet kedveled, amely a mi olvasatunkban a le sem szar típust jelenti. Egyébként ha a férfi nem teszi oda magát 100%-ban a párkapcsolatban, nem biztos, hogy máris rosszfiús, izgalmas egyéniségről beszélgetünk. Inkább csak nem involválódott érzelmileg, másrészt úgy látja, egy esetleges szakítás után minden ujjára kapna 10 olyat, mint az aktuális kényelmi állandó. Akkor meg minek is biztosítaná bármiről nap mint nap?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 12:28:49

@Rebelde: Ezzel vitatkoznék, de te tudod... Nekem a kettő között is létezik érzelem.

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:29:31

@nosce: Pedig nem, ha a dolog kölcsönös. :P Van nekem már rózsaszín mamuszom, nem kell másik :D
A tegnapi színdarabban is volt rózsaszín mamusz, jót röhögtünk :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 12:31:21

@nosce: abban sem, ez most már teljesen biztos.:-)

Dökvín 2011.02.15. 12:32:56

@fumerin: Nem tartom valószínűnek, hogy Bundabandi erre gondolt. Nnyilván bizonyos idő után meglát kevésbé előnyös állapotban is, és ettől nem retten el, tökös legény, elvégre is ;) plusz szeret, és ne eflejtsük el, hosszútávú kapcsolatról beszélünk. Én inkább arra gondolok, valóban kevéssé motiváló olyan emberrel élni, aki mindig mindent lábam elé rak, ajnároz és szerelméről biztosít minden adandó alkalommal. Van persze, akinek erre van szüksége, én személy szerint jobban szeretem, ha ennél "keményebb" az illető, ha ott marad az a kis izgalom a dologban, és igen, igyekszem a "toppon" maradni mellette amennyire tehetem - ésszerű keretek közt. :)

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:33:16

@tarquin - védőháló nélkül: Hajjajj, atya mindjárt kikiált téged hitetlennek. :) Csak ne karóbahúzás legyen a vége :D

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 12:34:57

Szamomra a rosszfiuk unalmasak. Egy ido utan marha faraszto, hogy az ember ujra es ujra belefut, hogy most ezt nem csinalja igy, ezt nem csinalja ugy, itt linkeskedik, ott nemtorodom satöbbi. Akar a fene felnott embert nevelni.

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 12:35:06

@Dr. Jula Watson: ha Atyán múlna, máglyarakás lenne belőlem 2 hét alatt.:D

Barry Kent 2011.02.15. 12:36:37

@Dr. Jula Watson:
Ne aggódjunk, többet fog beleképzelni :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 12:37:26

@Father Justice ♋: Nem kedvelem a másik végletet.

"Inkább csak nem involválódott érzelmileg, másrészt úgy látja, egy esetleges szakítás után minden ujjára kapna 10 olyat, mint az aktuális kényelmi állandó. Akkor meg minek is biztosítaná bármiről nap mint nap?"

Ez megint egy véglet! Ez mitől rosszfiús? Ez egy önző dög.

Látom hiába magyarázom nem értitek, hogyan gondolkozom. Na, mindegy. Kinek a pap, kinek a papné. Nekem nem a végletekig csak az izgalmasság határáig rosszfiúk jönnek be. Az izgalmasság határát meg nem tudom pontosan meghatározni. Ponty!

Dökvín 2011.02.15. 12:38:16

@Rebelde: Áhh, nem így megy ez, különben is, arrólm beszélünk, amit KIMUTAT az illető. Egy régebbi barátom szó szerint kilógó nyelvvel, lihetgve, széttárt karokkal futott felém ölelésre készen, ha meglátott az utcán, legszívesebben hátraarc és futottam volna elfele! Mostani meg ha pár hetente kimondja, hogy szeret, már sokat mondtam, vannak rossz napjai, hetei, meg vannak jók. Így viszont duplán értékelem, mikor uzsizás közben a jól megkent kőrözöttes kenyér első katonáját szó nélkül felém nyújtja mosolyogva. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 12:38:56

@catyca: YESSSS! Erre gondoltam. Na végre valaki! :D :D

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 12:39:46

@Bundabandi: Egy igenyes no akarki mellett ad magara. Akinek plusz motivacio kell hozza, annal felmerul, hogy esetleg megsem olyan igenyes leanyzo.

Rebelde 2011.02.15. 12:39:55

@Bundabandi:
egyébként ha volt dolgod igazi rosszfiúval, akkor többet nem kell ilyen soha

így persze mindenkinél más a határ:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 12:42:19

@catyca: Az enyém is ilyen! :D És pont ezért szeretem! Ezt sokkal őszintébbnek tartom és többre értékelem.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 12:42:51

@catyca: Jah, telleg, tok unalmas az a pasi, aki elkiseri az embert a kozeli rokona eskuvojere. Mennyivel izgalmasabb az, aki meg egy bulit sem tud annyira feldobni, hogy jol erezze magat. ;)) *genya Frici, de tenyleg furcsalom ezt*

Rebelde 2011.02.15. 12:43:25

@catyca:

ez ok, meg az ember a világgal együtt változik, a tapasztalási folyamán az igényei is változnak:)

amúgy ha elfordultál az előző barátodtól ha megláttad, talán nem is szeretted:)

Dökvín 2011.02.15. 12:44:15

@Frigyesur: Nem úgy van a! :) kell az, hogy neki si számítson, és ne egy "igendrágámperszejólnézelki" fazon legyen. Én pl magamért vagyok igényes ofkorsz, de jól esik, hogy ezzel nem csak magamért, de a kapcsolatunkért is teszek, és szeretem, ha ezt a kedvesem is így érzi.

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 12:45:28

@catyca: @Bundabandi: Lányok, de ez a meghatározás köszönőviszonyban sincs a fentebb említett sosem tudhatod, hogy hányadán álltok alaptézissel. Vannak bőszavú és vannak szűkszavú emberek, és így tőlük is mindent a helyén kell kezelni. De attól még pontosan lehet tudni, hogy mit érez, és mi van a fejében. Szóval a példa itt nem jó. Legalábbis nem támasztja alá az eredeti állítást.

Dökvín 2011.02.15. 12:45:38

@Bundabandi: Pont így vagyok vele én is! Gyakran olvasgatom a kommenteket, és egy ideje már körvonalazódik, hogy ebben hasonlóak lehetünk :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 12:45:54

@Frigyesur: Ezt kikérem magamnak. Ez a szavaim kiforgatása!

@Rebelde: Kinek mi a rosszfiú. Én konkrétan nem a sarki kocsmában tanyázó falu bikájára gondoltam, aki hazaérkezve egy pofonnal köszönt, az étel finomságát pedig böfögéssel és fingással jelzi.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 12:47:09

@catyca: Dehonnem. Minden pasi ertekeli, ha jol nez ki a baratnoje. Max. van annyira tapintatos, hogy pozitivan motival.

Dökvín 2011.02.15. 12:47:47

@Rebelde: Igazad van, a végére már tényleg nem, ezért is hagytam ott. 16 évesen viszont még nem sok összehasonlítási alapom volt, valljuk be, de amint rájöttem, hogy nekem ez így nem jó, dobbantottam.

Dökvín 2011.02.15. 12:48:21

@Rebelde: nem előző, első barát volt, vagy 10 éve :)

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 12:48:33

@Bundabandi: Nyugodtan kikerheted. Attol meg ez a velemenyem.

@catyca: Nyilvan. Megyek is atgondolni az eletem. :))

Dökvín 2011.02.15. 12:51:47

@Frigyesur: Ezt kifejtettem már, nagyon nem mennék újra bele, de párfüggő. hogy kinek mi hogyan igénye, mi eszerint szoktunk dönteni az ilyesmikben: közösen elmegyünk a közös progikra (amikor akarunk), külön elmegyünk a külön progijainkra (amikor akarunk), és közben mindig felajánljuk a másiknaj, h tartson velünk. Ha szeretne, jön. Ha mi szeretnénk nagyon-nagyon, akkor is. Ha meg nem akar jönni és a másiknak se életbevágó, akkor marad :) Enya.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 12:51:48

@Bundabandi: De hat neked rosszfiu kell! Akkor ez is oke, nem? Vagy abszolut nem fugg ossze ez a jofiu-rosszfiu vonallal? En azt hittem, hogy ennek egyik alapkove az, hogy szamithatsz-e a masikra vagy sem. Ez egy pelda volt arra, hogy nem.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 12:52:57

@catyca: Lsd. lent. Szamomra ez tamogatas, megbizhatosag kerdese. Parfuggo a rosszfiu vs. jofiu kerdes is, nem? Ez annak egyik aspektusa.

Dökvín 2011.02.15. 12:54:10

@Frigyesur: Csak nem értem, miért rugózol azóta is ezen a témán :D érzékenyen érinthetett...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 12:54:13

@Frigyesur: Jó, de ki mondta, hogy más kapcsolatban, meg amúgy az életben nem kell adni magunkra????? Akkor azt írom, hogy ez motivál, hogy MÉG JOBBAN odafigyeljek magamra!

Ma mindenkinek minden fehér, vagy fekete?

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 12:54:23

Mondjuk a sztori egy jo pelda volt arra, hogy miert is nem kedveltem soha a kapcsolatfuggo noket. (Telleg, pasibol is van ilyen?) Felszinesek, erzeketlenek, onzok. Roviden ennyi.

Dökvín 2011.02.15. 12:55:28

@Frigyesur: Szerintem egyértelmű voltam, nekem az jó, ahogy nlunk van, neked az, ha a barátod oda megy, ahova mondod neki. Ezt értettem azalatt, hogy párfüggő a dolog, ízlések és pofonok, kár rajta vitatkozni sztem.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 12:55:47

@catyca: Engeeeem? Hat en akadok ki rajta? :D

@Bundabandi: En meg azt irtam, hogy igenyes embernek nincs szuksege ilyen motivaciora.

Ma senkinek nem lehet sajat velemenye? :))

Dökvín 2011.02.15. 12:56:53

@Bundabandi: Enegm is idegesít néha ez a fekete-fehér látásmód - nem csak Fricinél, könnyű ebbe a hibába esni. Egyetlen hátránya, h k...ra nem reális :D én már fel sem húzom magam rajta

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 12:57:06

@catyca: Ki vitatkozik azon, hogy nektek ne legyne rosszfiu parotok? Senki. Pusztan velemenyt formalunk rola. Ha zavar, ne irj rola. Az enyemrol kvazi semmit sem tudni.

Dökvín 2011.02.15. 12:58:02

@Frigyesur: Nem tudom, mennyire akadsz ki, de időről időre felhozod a témát :) Én meg mindig türelmesen leírom a véleményem róla. Bár asszem többet nem fogom, mert meguntam :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 12:59:34

@catyca: Igen, ez van nálunk is. És nem csinálunk belőle nagy ügyet, tiszteletben tartjuk a másik döntéseit.

Dökvín 2011.02.15. 13:00:03

@Frigyesur: Veri misztíriösz :) Na mondjak cserébe egy nagy titkot? Igazából Bundabandi a párom!

Dökvín 2011.02.15. 13:00:34

@catyca: most füllentettem :) pedig izgin hangzott, mi? :D

Dökvín 2011.02.15. 13:01:16

@Bundabandi: Modnom én hogy egy pár vagyunk :) csak nem a párkapcsolati értelemben :D

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:03:40

@catyca: Idorol-idore? :S Most vagott a temahoz, felhoztam. Elismertem, hogy genya, de ettol meg relevans pelda. Ne mondd mar, hogy egy szamodra fontos programra valo elkiseres nem megbizhatosag kerdese!

Dökvín 2011.02.15. 13:04:53

@Frigyesur: Olvass vissza plíz, hadd ne magyarázzam már el még egyszer

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 13:04:54

@catyca: :D Már a szívbajt hoztad rám! Ma otthon van és szokott fórumozni, csak nem itt.

Kytia 2011.02.15. 13:05:29

Ehh, nem értem én ezt. Mindig a toppon kell lennem? Minden évben legalább egyszer elkap az influenza, és akkor nagyon nem vagyok a toppon. Úgy elképzelem, hogy ilyenkor megjelenik a pasim, és ahelyett, hogy pezsgetne nekem egy kis ACC-t, undorral elfordul, esetleg gyorsan elkezd pornót nézni, vagy a legjobb barátnőmről érdeklődni.:))
Meg ez, hogy reggel hogy néz ki... Most komolyan, aki nem röhög egy jót azon, hogy milyen gyűrött a képed a párnától, hanem helyette kiábrándul...hát az milyen pasi már??:DDD

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:05:51

@catyca: A rosszfiu vs. jofiu, amire ti lebontottak a kerdest, nem fekete-feher? :D Aszem erre lenne a 'lol' kifejezes talalo, csak utalom. :)) Bazi nagy ongol volt ez most. :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 13:06:29

@Frigyesur: van, legalábbis egy haverom ezt állítja magáról. Igazat beszélhet, nemrég zavarta el az elviselhetetlen házisárkányt, azóta megzuhant egy kissé.:-( Talán nemsokára jobban lesz.

Kytia 2011.02.15. 13:06:56

@catyca: Frici, meg a fekete-fehér látásmód?? Höhh, mik vannak ma.:DDD

Dökvín 2011.02.15. 13:07:26

@Frigyesur: Elbeszélsz mellettünk, mert nem érted hogy értjük. Ez nem baj, nyilván más típusú ember vagy, ezzel sem vagy egyedül. Csak akkor ne rugózz azon, hogy deezmegintmilyengeciség ha egyszer nem vágod, miről van szó - még számos kommentünk után sem. Nincs harag, csak ne ovizzunk már

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:07:28

@catyca: Eleg pontosan emlekszem mik kerultek irasbeli rogzitesre. A nem ertek egyet nem egyenlo a nem tudom miket irogatszal.

@Kytia: Persze, ha szereted a masikat, szereted mindenhogy. De csomoan elhagyjak magukat egy parkapcsolatban. Nem kene.

Kytia 2011.02.15. 13:08:17

@Frigyesur: Ja, persze. A "le se szarjon, mert akkor lesz motivációm sminkelni" álláspont olyan nagyon árnyalt.:)))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 13:09:18

@Frigyesur: Na inkább megyek ebédelni...

Hol volt ez öngól? Mondtam fentebb, hogy azért rosszfiú és rosszfiú között is van különbség. Kinek mit jelent ez a kifejezés.

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 13:09:50

@Bundabandi: ez miben merül ki, hogy még jobb nő akarsz lenni? Mire figyelsz? Csak külső?

Rebelde 2011.02.15. 13:09:53

@Bundabandi:

érdekes, hogy írtad a párod kvázi rosszfiú típus, így te is jobban odafigyelsz magadra, hogy csinos legyél

szerintem az sem utolsó dolog, ha mondjuk nincs kedved csinosnak lenni, akkor megkérdezi, hogy mi a baj?
vagy egyáltalán mersz slamposnak lenni nem félve attól, hogy na ez rosssziú biztosan beújít egy új mariskát, ha meglát így...nem?:))

fumerin 2011.02.15. 13:10:00

@catyca: Amit írsz az is csak nézőpont kérdése!

Lehet, hogy a számomra unalmas pasi egy másik nőnek pedig izgalmas.:DDD
Motiváció pedig a külsőre mindig belső indíttatású legyen, ne mástól függjön!

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:10:43

@tarquin - védőháló nélkül: De azert ez ritkabb, nem? Mondjuk en meg nem lattam. Van valami difije, amiert ilyen?

@Kytia: Ezt most megis mire veljem, hogy ertsem? :)

@catyca: :S Hol abban az ovoda, ha egy peldaval illusztraltam az allaspontom? Persze, persze, csakis arrol lehet szo, hogy en nem latom at ezt a rendkivul komplex es bonyolult kerdest. :))

Dökvín 2011.02.15. 13:11:28

@Kytia: Így is van! :) Bár mi a Neocickányra esküszünk :D A "top" (lassan Fogalommá válik, úgy nézem :D) számomra azt jelenti, hogy kidobom a lyukas melegítőmet és helyette csinibb otthoni naciban-pólóban nyomom, nem szedek fel hipp-hopp 10-20 kilót, csak mert itt a kényelem, és rendszeresen testápolok-hajat mosok :) Persze mindezt egyedül is megtettem társ mellett és társ híján is, (kivéve talán a topis melegítő hanyagolását), de tudom, hogy sok lány meg nem

fumerin 2011.02.15. 13:12:00

@tarquin - védőháló nélkül: Ne tessen értetlenkedni! :D
Persze, hogy csak a külső számít...bizonyos körökben:DDD

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:13:40

@Kytia: :D Nem ertem a noket! :D

@Bundabandi: A rosszfiu-jofius alapvetoen nem egy ketpolusu allaspont? De. Mer' akkor ongol. :))

Es jo etvagyat!

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 13:17:16

@Frigyesur: van, de ezt most itt nem mesélném el, majd priv leírom, ha érdekel.

@fumerin: ópardon.:D Csak kíváncsi lettem volna.:-)

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:19:22

@tarquin - védőháló nélkül: Erdekel. Pusztan elmeleti kivancsisag, hogy mi rejlik mogotte. Rendezetlen csaladi hatter, traumak, ilyesmi.

Dökvín 2011.02.15. 13:19:53

@Frigyesur: Van két végleti pont, és közte ezermilliósokszázezerbilliókettő árnyalat :)

Dökvín 2011.02.15. 13:21:17

Filmek közül is kábé csak a dizniben vannak pusztán jó és rosszfiúk ;)

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:21:44

@catyca: Hm, te most tenyleg nem erted, hogy mit irok?

fumerin 2011.02.15. 13:24:07

@Frigyesur: Amíg megfejti, hozhatok egy KV-t? :DDD
Ha nem szereted, akkor azt is megiszom ;)

Dökvín 2011.02.15. 13:24:47

@Frigyesur: Úgy értettem azt, hogy a jófijú-roszzfijú egy kétpólusú skála, ergo vannak a jók meg a rosszak oszt slussz. Lehet, hogy félreértettem, javíts ki, ha tévedek

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:28:46

@fumerin: Nyugodtan, en colazom. :)

@catyca: Hm, ti a jofiu vs jofiu kerdesrol irtok. Ez ket opcio. De ha en irok rola, akkor mar fekete-feher lesz? Mar most ezzel mi a baj, ha errol a 2 fogalomrol diskuralunk?

Dökvín 2011.02.15. 13:35:23

@Frigyesur: A kiindulópont volt a jófiú-rosszfiú téma, ami remek vitaindító :) Persze attól mert ez a téma címkéje, még nem jelenti azt, hogy van két kupac, jó meg rossz fiú, hanem van ezernyi féle, mindegyik más-más személyiséggel, kicsit mindegyik jó és kicsit mindegyik rossz valamilyen módon, más-más arányokkal. Ha megragadunk a téma címkéjénél (ami témacímke voltából eredően rövidvelős s ebből fakadóan nem épp árnyalt, csak egy címke), akkor megragadunk a nem létező 2 kupacnál: feketénél és fehérnél.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:40:10

@catyca: Lassan feladom. Rendelkezik valaki nalam jobb kommunikacios kepessegekkel? Kisegithetne.

Meg egy probalkozas: tfh. ti azt irjatok, hogy szeretitek a feketeboru ferfiakat. En azt, hogy a fehereket inkabb preferalom. Mindketten leirjuk az elonyoket, hatranyokat (rasszizmust mellozve). Attol megy, hogy vannak egeszen hofeherboru ferfiak, meg epphogy csoki ferfiak, meg halmaz letezik. Ertelemszeru, hogy ha ket ellentetes fogalmat vizsgalunk, akkor jo esellyel nincs teljes ekvivalencia a halmaz minden eleme kozott, ugyanakkor meg be tudod sorolni az egyiket az egyikbe, a masikat a masikba. A halmazokba sorolasnak vannak szabalyai. En emlitettem egyet.

Az ongolt mar inkabb ne is firtassuk.

Dökvín 2011.02.15. 13:44:12

@Frigyesur: Szerinted komolyan 2 féle típusú férfi létezik: jó meg rossz? (amúgy a saját fekete férfi-fehér férfi példádnál maradva, mi van akkor, ha én a mulatt pasikat csípem? Vagy azok sem létezek érvelésed szerint?)

Dökvín 2011.02.15. 13:47:11

@catyca: Bocs, nem olvastalak előbb végig teljesen. Szerintem ha megkérdezel egy fekát, meg egy fehéret, egyik sem fogja saját kategóriájába tenni a félvért. Max a szülei. És lehet kupacolni, ha jól esik, meg címkézni, csak épp butaság, mert a legkevésbé sem fedi - nem is fedheti a valóságot, mert az túl árnyalt ahhoz.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:49:08

@catyca: *fejet az asztalba ver* :D Leirtatok, hogy a rosszfiuk jobbak, legalabbis oket csipitek. Most meg kikeritek magatoknak, hogy az ember (konkretan en) hasznalja a ti fogalmaitokat. Nem erzed a zavart az Eroben? Nem, nem minden ember egyforma. De ettol meg leteznek fogalmak, kategoriak. Maga a kommunikacio lenyege is az egyszerusites. Kulonben semmirol sem tudnank beszelni.

Dökvín 2011.02.15. 13:50:13

@catyca: Címke = sztereotípia. Pl.: Rosszfiú = bűnöző, alkesz, drogos, stb. Őket ugye ide sorolnád? És a srácot is, aki nem ment el egy esküvőre? :) Ugyanmár. F...ság.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:52:41

@catyca: Sajnos belenyultal egyik kedvenc vesszoparipamba. Az emberek szeretik magukat okosnak latni attol, hogy leirnak ilyen kozhelyeket 'nem minden fekete-feher', 'a valosag sokkal arnyaltabb'. Ez csak arra jo, hogy elveszitsek szem elol a lenyeget. Ez most neked sikerult is, lsd. fent. :)

Dökvín 2011.02.15. 13:52:45

@Frigyesur: :D Észrevetted, hogy csak mi ketten maradtunK?

Amúgy jah, az elején lehet akkor nem volt egyértelmű, de mikor azt mondtuk, jó, ha kicsit rosszfiú az illető, nyilván nem arra gondoltunk, hogy esténként bepiálva ha hazajön, jól elverjen, majd könnyű levezetésként kirabolja a szomszédot.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 13:52:55

@Frigyesur:

Vannak kapcsolatfüggő pasik. Szánalomkategóriás az is.

Dökvín 2011.02.15. 13:54:05

@Kedves Nard: a kapcsolatfüggés bármely nem esetén szánalomkategóriás :)

fumerin 2011.02.15. 13:57:14

@Frigyesur: Pedig itt küzdök a halmazelméletekkel, hogy emberi fogyasztásra alkalmasan leírjam:D
@catyca: Ugye matekból sem értem el nagyobb sikereket...szóval, volt a rosszfiú és a jófiú.
Namármostannék: 2 kifejezéssel bír a halmaz, mint: halmaz, ami ugye nálad a sztereotípiák sokaságát teszi ki, pedig nem! Halmaz=rosszfiú.
A másik kijelentés, hogy az adott dolog, mint rosszfiú ugye eleme e a halmaznak.
Legalábbis én anno úgy tanultam, hogy a halmazelméletben 2 kifejezéssel mindent le lehet írni, amit az előbb fel is soroltam.
Mi is akkor ebben a variálható lehetőségek témája?

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 13:57:18

@catyca: A rendes srac/jofiu nalam tobbek kozt megbizhato. Lenyeget tekintve ti is emlitettek ezt a kiszamithatosag cimszo alatt. Na most akkor miert f***ság?

@Kedves Nard: Rajtam kivul mindenki ismer ilyet? :D Oke, tul sok not olvasok. Enelce hibas vagyok.

Dökvín 2011.02.15. 13:59:38

@Frigyesur: LOL, egyik kommenten belül állítod, hogy minden ember más, a másikban meg hogy, hogy az "árnyalt" csak csúsztatás, igazából vagy fekete vmi vagy fehér. Gratula. Nem tartom butának, hogy ebben nem látok logikát :D

Dökvín 2011.02.15. 14:02:41

@fumerin: Így mondjuk már több értelme van. Bár halmaz ide vagy oda, továbbra sem szeretek címkézni, mert egyszerűen nincs értelme, pláne, mivel az ember minden másik ember olvasatában más-más címkéket kapna.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 14:03:50

@fumerin: Hajra, hajra, kisegitenel! :D

@catyca: Jáj. :S

Dökvín 2011.02.15. 14:04:45

@Frigyesur: A megbízhatóság nekem is nagyon fontos, csak szerintem mindketten más értünk ez alatt a fogalom alatt is, más és más fér bele. Az én fogalmaimnak megfelelő megbízhatóságnak pl a "rosszfiú" barátom abszolút megfelel. Esküvőre lehet nem mindig jön el, ha úgy alakul, de számíthatok rá amikor szükség van rá.

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 14:05:19

@catyca: Az viszont akkor is érdekes, ahogy leírjátok kerek perec, a rosszfiúkat szeretitek. Majd nekiálltok hadakozni, hogy az a rosszfiú tulajdonképpen nem is rosszfiú. És mindkét állítás tőletek jött, nem más találta ki.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 14:05:25

@catyca: Latod fumerin, neked jobban megy! (Bar elek a gyanuperrel, hogy csak azert, mert antipatikus vagyok. :))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 14:05:27

@Frigyesur: Ja és a két halmaznak nem lehetnek ám közös részei? Valaki vagy fekete, vagy fehér? Félvérek nincsenek is? Olyan sincs aki kb. annyira fehér, mint fekete? Szerintem azért az ember ennél összetettebb mintsem két halmazba soroljuk -> jó és rossz. Az ember nem egy szám. Hogy azt mondom 2, az páros, 3 az páratlan. Mely tulajdonságai alapján állapítod meg, hogy jó vagy rossz? És te melyik halmazba tartozol? Én inkább pontfelhővel ábrázolnám, mert nem mindegy, hogy a közepétől melyik irányban van közelebb a véglethez. De a közepe felé is sok pontocska van aki kicsit rossz, de nagyobb részt jó és fordítva. Az én elképzelem szerint a rosszfiú lehet olyan is, aki a közepétől a rossz irányban van eltolódva, de mégsem mondom, hogy egy démon, mert annyira nem rossz, csak vannak benne rosszfiús vonások.

Dökvín 2011.02.15. 14:07:16

@Frigyesur: ? Ha félremagyarázod, ne csodáld, ha félre is értik... Ha arra gondoltál, amit fumerin írt, az más, ő értelmesen leírta, ahogy azt az előbb kommenteltem is. A tiédbő nagyon nem ez jött le, viszont mivel ő nyilván jobban ismer téged, mint én, így feltételezem, eltalálta, mit is szerettél volna mondani :)

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 14:07:49

@catyca: Vegig arrol irtam, hogy a halmazok a kommunikacio egyszerusiteset szolgaljak. A lenyeg meglatasat. De tenyleg nem erted. ;(

Dökvín 2011.02.15. 14:08:16

@Dr. Jula Watson: Én nem állítottam kerekperec, olvasd vissza :D Én konkrét példákat írtam arra, hogy az én párom milyen

Dökvín 2011.02.15. 14:08:51

@Frigyesur: Nem vagy antipatikus :) max vehemensen érvelsz ;)

Dökvín 2011.02.15. 14:09:49

@Bundabandi: ugyanezt próbáltam írni. még ha van is fedés, közös metszet a halmazok közt, az sem elég árnyalt

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 14:11:28

@catyca: Ellenben sorsközösséget, véleményközösséget vállaltál elhangzottakkal, nem kiegészítve, pontosítva azt, hanem közölve, ugyanaz az álláspont. :) De sajnos most én befejeztem a munkát, úgyhogy magatokra hagylak titeket.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 14:11:57

@Frigyesur:

Túl sok férfit ismerek :)

@Bundabandi:

Erről eszembe jutott az a matematikus-vicc, miszerint két diszjunkt halmaz beszélget..... Na ilyenek vagytok Fricivel, két diszjunkt halmaz aki beszélgetni próbál :)

Hurri Kán 2011.02.15. 14:13:57

Valaki összefoglalná tömörenröviden? Köszönöm :)

Kytia 2011.02.15. 14:16:36

@Bundabandi: Há, nemtóm. Annak ellenére, hogy nagyon sokfélék az emberek, nekem mégis kétféle kapcsolatom volt. Ahol megbecsültek, meg ahol nem. Ahol nem, ott általában igyekeztem a toppon lenni, de hiába, ahol meg megbecsültek, ott persze nem volt akkora a gyomorideg, ezért langyibbnak tűnt az egész.
Ezen a dimenzión kívül még ötezer másik szerint is csoportosíthatnám a pasikat, és persze, hogy mindenféle tulajdonságok keverékeiből állnak, de a hozzámállás tekintetében mégis csak ebből a két típusból tudtam választani. Olyat nem láttam még, hogy valaki istenített is, de közben meg küzdeni is kellett érte. Ha Father lennék, még pontszámokkal is el tudnám magyarázni ugyanezt.:))

Dökvín 2011.02.15. 14:17:32

@Dr. Jula Watson: Uhgyan, ne hasogsd szőrszálaidat, közös kiindulópontból árnyalta mindenki tovább a magáét, olyan hogy én a jót én a rosszat szeretem, NINCS, mivel nincs olyan hogy jó és rossz :) ne gyerekeskedjünk már! Tudom, hogy Frici szerint bad word az "árnyalt", de szerintem akkor is még ez képes a leginkább leírni valamit, nem a jó és rossz, fekete és fehér, ezt komolyan nem akarjátok felfogni? OMG

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 14:19:00

@Kytia:

Istenítelek, csak adj nekem sok csokit és készpénzt. Nagy küzdelem lesz előteremteni az anyagi vonzatot, cserébe én istenítelek! Deal?

Kytia 2011.02.15. 14:23:10

@catyca: Azért a helyedben elolvasnám Bundabandi első kommentjét, onnan indult a rosszfiú-jófiúzás. Ha most az neked kevésbé fekete-fehér, akkor ki kell jelentenem, hogy nem értelek.:)

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 14:25:27

@catyca: Aha, szoval ertelmetlenul irok. :))) Kytiat pl. tokre nem ismerem, o is ertette. Szoval rajtatok kivul mindenki. Nem lehet, hogy csak nem 'akarjatok' erteni?

@Kedves Nard: Ne szolja' be! :D

Dökvín 2011.02.15. 14:27:04

Akkor leírom megint :) Igen, a kiinduló topik azt volt, valóban. Onnan INDULT. És valóban közösséget vállaltam Bandival több konkrét dologban a párjainkat illetően. Színigaz.

De vajon ez azt jelentené, hogy akkor mindenben egyetértünk és mindenben egyezünk is? Mert akkor most megtudtam hogy skizo vagyok, és Bandi a másik énem. :)

Dökvín 2011.02.15. 14:27:48

@Frigyesur: Elbeszélünk egymás mellett, nem ugyanaz a gondolkodás- és kifejezésmódunk, gondolom :) it happens

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 14:28:10

@Kytia: Ezt írtam: "Nekem is ezért van inkább egy "rosszfiúm", mint egy minden szempontból tökéletes párom."

Szerintem ez elég árnyalt volt, főleg mert "" jelbe is tettem a rosszfiút. Szóval én meg téged nem értelek!

Dökvín 2011.02.15. 14:30:02

@Bundabandi: Jaja, tényleg! Látod lusta voltam már visszakeresni, de sejtetetm én, hogy itt valahol egy kutya van elásva :)

Kytia 2011.02.15. 14:32:03

@Bundabandi: Frigyesúr is árnyalt, mert ő meg szmájlikat használ.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 14:32:47

@gyvy: Arról megy a vita, hogy ha én azt mondom rosszfiú az valakinek azt jelenti -> maga az ördög. És csak végletekben képes gondolkodni. fekete-fehér Viszont nekem meg nem ezt jelenti, hanem hogy olyan izgin rosszfiú az illető és nem unalmas.

Dökvín 2011.02.15. 14:34:21

Amúgy mókás, milyen egy "vérre menő vit" kerekedett ki belőle már megint :D Mennyire nem árnyalt, lám a virtuálisss vilááááág :D na az az, ami tényleg nem túl árnyalt! Semmi mimika, gesztikuláció, hangsúly... élőben tutter valami egész más kerekedett volna ki ugyanebből! :)

Hurri Kán 2011.02.15. 14:35:43

@Bundabandi:
Áááá, értem már! ez egy klasszikus rögeszmecsere...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 14:36:46

@catyca: Francba! Lebuktunk! Én és én. :P

Dökvín 2011.02.15. 14:38:46

@Bundabandi: ;) oda a "mi" kis titkunk!

Dökvín 2011.02.15. 14:39:56

Azta, lehet nem kéne rászokni a kommentelésre, elfelejtettem ebédelni :S

fumerin 2011.02.15. 14:40:37

@gyvy: Nem látod?
Matematikai eszmecserét folytatunk!
Azt nem értik meg sokan mi a HALMAZ!
:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 14:40:43

@catyca: De a drághaságot...a gyűrűt...azt nem adom neked!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 14:41:41

@fumerin: :D Mert nem minden halmaz, ami annak látszik!

Dökvín 2011.02.15. 14:42:03

@Bundabandi: Nem is, mert az már az ENYÉM! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 14:43:25

@catyca: Na majd mikor este elalszol átveszem a hatalmat! A gyűrűt is! HIHI!

Rebelde 2011.02.15. 14:43:54

@Bundabandi:

a rosszfiú szerintetek egyenlő a nem uncsi vele csupa izgalom az élet, aki elhalmoz a szeretetével pedig hóttunalmas, ez nem fekete fehér?:))

a szeretetben nincs árnyalat, vagy van vagy nincs, szerintem

Dökvín 2011.02.15. 14:44:32

@fumerin: Ehh, ezek a mai fiatalok, látod, nem halmazokban, hanem individuumokban gondolkodnak, hogy a fene vinné el az ő kis náiv elképzeléseiket! :)

Hurri Kán 2011.02.15. 14:44:41

@fumerin:
Én se nem tudom mi az a halmaz... Én csak azt tudom hogy mi a haltegnapz :D :D :D

Dökvín 2011.02.15. 14:46:22

@Rebelde: Épp ez az, amit mi is mondunk, te! :)

fumerin 2011.02.15. 14:46:52

@gyvy: *fejtöbbszörasztallapbaverve*

:DDD

Dökvín 2011.02.15. 14:48:18

@Rebelde: Szeretetben nincs árnyalat? Azt hogy? Te eddig minden párodat pont egyformán szeretted, és ők is téged? És az a szerelem ráadásul mindig konstans, állandó is volt? Ezek szerint azóta is tart? Mindenkivel?? :D:D

Dökvín 2011.02.15. 14:49:57

@Rebelde: Hadd tudjam jobban, mit mondok/gondolok :) órákig próbáltam győzködni Fricit, hogy nem minden fekete-fehér, hogy nem a rossz vagy a jófiúkat szeretem, hanem a saját páromat, aki bizony jó is és rossz is a számomra megfelelő arányban. Viszont idegbajt kapok, ha még egyszer el kell magyarázzam! :D

Hurri Kán 2011.02.15. 14:51:23

@catyca:
Épp kérni akartalak rá ;-)

fumerin 2011.02.15. 14:51:23

@gyvy: Csak kivertem a fejemből a matematikát:D

Dökvín 2011.02.15. 14:52:11

@gyvy: Neked bármit! ;) Na jó, majdnem bármit! ;)

Hurri Kán 2011.02.15. 14:52:32

@fumerin:
És akarsz róla beszélni ? :D :D :D

Kytia 2011.02.15. 14:52:48

@Bundabandi: Már ott nem árnyalt az egész, hogy szembeállítod a rosszfiút (akár izgin az, akár nem) azzal, hogy unalmas. Mintha az, aki kicsit sem rosszfiú, az unalmas lenne. És ehhez hozzá teszed, hogy ez azért van, mert a rosszfiú motivál, hogy jobb legyél, nem nyugtat meg, hogy úgy szeret, ahogy vagy. De szerintem, ha egy kapcsolatban ez adja az izgalmat, az gáz. Egyrészt, mert szerény véleményem szerint ennél sokkal jobb izgalmakat lehet keresni egy kapcsolatban, másrészt, mert szerény tapasztalatom szerint egy ilyen kapcsolatban az ember nem boldog, nincs önbizalma, stb. De ezt én csak úgy gondolom, igazából lila gőzöm nincs, milyen a jó kapcsolat.:D

fumerin 2011.02.15. 14:53:06

@catyca: De most nem a szeretetről és árnyalatairól volt szó!
Én szeretem a szobanövényeimet, teknőseimet is. Remélem nem fogják viszonozni:D

Hurri Kán 2011.02.15. 14:54:06

@catyca:
A mondat első fele jobban tetszik :D

Dökvín 2011.02.15. 14:55:03

@fumerin: Szeretetet Rebelde írt, arra akartam válaszolni, de becsúszott a láv is, mondjuk van esélye, hogy ő is arra gondolt. Mindenesetre szerintem a szeretet meg a szerelem is mindig más, személytől, pártól, kapcsolattól, körülményektől, időszaktól függően.

Dökvín 2011.02.15. 14:55:59

@fumerin: Maguk módján pedig biztos megteszik a kis dögök! ;)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 14:59:24

@Kytia: megint elferdíted amiket írtam... de most dolgoznom kell már szóval nem magyarázom.

Dökvín 2011.02.15. 15:00:15

@catyca: Ha címke kéne :) vannak erre jó kis bevált fogalmak, árnyaló jelzők is, min pl. Plátói Szerelem, Beteljesült Szerelem, Kétségbeesett Szerelem... Hogy vehetnénk ezeket egy kalap alá?

Dökvín 2011.02.15. 15:01:35

@Kytia: Nem érted :) Nem baj.

Kytia 2011.02.15. 15:03:04

@catyca: Az a baj, hogy értem.:D

Dávid a góliát 2011.02.15. 15:03:53

Vedd meg az unalmas pasidnak a gitáriskola kezdőknek c. könyvet, vagy valamelyik évforduló alkalmából írasd be egy basszusgitáros-tanfolyamra. Esténként amíg a ő a gitárján gyakorol, te furulyán kíséred. Nagyon meghitt estéket fogtok így együtt tölteni, a zenész eszedbe se jut majd, meglásd!

Hurri Kán 2011.02.15. 15:04:40

@fumerin:
Képzeld el ha a teknős annyira szeretne hogy minden reggel egy cuppanós puszival ébresztene :DDD

Kytia 2011.02.15. 15:05:54

@Bundabandi: @catyca: Feltehetek egy ábbbszolúte náiv és minden rosszindulattól mentes kérdést? Ti ketten hány évesek vagytok?
Nem kell válaszolni, ha nem akartok, csak gondolta, hátha...

fumerin 2011.02.15. 15:09:43

@gyvy: Nekem olyan "unalmas" a párkapcsolatom egy "hétköznapi" emberrel.

De egyik este odavittem a nagyobb tekit a zemberhez és odatartottam a tekit a füléhez. Ráharapott a teki, és olyan erősen, hogy fülbevalóként lógott rajta egy percig, mire sikerült leráznia.
Ez két dologgal gyarapította szánalmas tapasztalataimat:
-nem unalmas a kapcsolatom, bár én jobban röhögtem(nem nekem fájt)
-a tekit nem puszilgatom:DDD

Dökvín 2011.02.15. 15:11:11

@Kytia: Bandi nevében nem beszélhetek, de mivel sokban egyetértünk, elmondom az én verziómat.

Először is, címkékben gondolkodni felesleges, mert úgyis mindenki mást ért alattuk. Nekem az a rosszfiúság a páromban, hogy nem ajnároz nyakra-főre, nincs hozzámnőve, ritkán mondja, hogy szeretlek. Hozzá tartozik az is (ami mások szerint rosszfiúság, nekem igény), hogy van saját élete is, mint ahogy nekem is, azon túl, hogy együtt élünk, és ezt kölcsönösen tiszteletben tartjuk. Ez izgalom. Izgalom, hogy 1-1 kedves gesztusból tudhatom meg, hogy szeret, és nem szívfeltáró csöpögő szavakból meg sms-ekből. Izgalom, hogy olykor külön is programozunk. Izgalom, hogy utána meg együtt. Nem unalmas.

Szóval akkor most miről is beszélünk? :)

Dökvín 2011.02.15. 15:11:48

@Kytia: pénteken leszek 28. Ebből mire következtetsz? :) Csak őszintén!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 15:12:45

@fumerin:

Milyen teknős? Fincsi fertőzést lehet kapni a teknőstől (alligátorteknős félék), mivel nem a szájhigiénia feltétlen híve egyik sem. De bármely húsevő teknősre is elmondható.

Dökvín 2011.02.15. 15:12:45

@gyvy: Engem a cicáim azzal köszöntenek reggelente :D Fú, Nard ettől szívrohamot kapna! :P

Hurri Kán 2011.02.15. 15:12:46

@fumerin:

Hát mit is mondhatnék... Én is egy unalmas hétköznapi ember vagyok tele szorongással és problémával de annyiban szerencsésnek tartom magam hogy nem volt még olyan barátnőm aki fülembe harapó teknőssel próbált ellaposodó kapcsolatunkba tüzet csiholni :D

Dökvín 2011.02.15. 15:16:59

@Kedves Nard: Áh, inkább cuki kis cicák! ;) Tudnak mindenféle trükköt is, amire megtanítottam őket!

Mindenesetre nem mernélek a közelükbe engedni :D

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 15:17:08

@fumerin: :DDD Mit remeltel, amikor odavitted, de oszinten? :))

@gyvy: :DD Akkor mikeppen? Volt benne viragagyas?

Dökvín 2011.02.15. 15:18:26

@Kytia: Azért most már áruld el azt is, te mennyi vagy! :) Persze, csak ha nem gond! Huszonévesnek tippellek, de lehet, nagyon mellé :D

Kytia 2011.02.15. 15:18:37

@catyca: De ennek mi köze ahhoz, amit Bundabandi írt, amit most meg nem keresek, de a lényege valami olyasmi volt, hogy ha nem nyugtatja meg őt a pasi azzal, hogy mennyire szereti, akkor neki a toppon kell tartania magát, és ez izgi, ez motivál, stb.?
Amiket te most írtál, azok köszönő viszonyban sincsenek egy rosszfiúval.

Semmire.:)) Azt hittem, fiatalabb vagy.

Hurri Kán 2011.02.15. 15:18:50

@catyca:
Hogy későn érő típus vagy ;-) Ha nem, szóljál, akkor következtetek másra :D

Dökvín 2011.02.15. 15:19:19

@fumerin: Hehe, tényleg, miért raktad a füléhez? :D Hátha súg valamit?

fumerin 2011.02.15. 15:20:03

@Kedves Nard: Nem kapott semmit, pedig akkor belátta volna, hogy nem való ekkora családba még plusz haszontalan állat. Így köszönik szépen, mindketten jól vannak (teki-ember).
@gyvy: Mert még nem volt ilyen kedves és aranyos emberhez szerencséd! (ami a szerencséd:DD)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 15:21:05

@Frigyesur:

Látod, ezért kell elkerülni a skorpinyókat. Ilyen hülye vicceik vannak!

Amúgy egy izmosabb teknős simán kiharap egy darabot a füléből :) Gimis osztálytársamnak a húst leszedte a hüvelykujjáról egy viszonylag kicsi alligátorteknős :) Meg egy papagáj a másikat. :)

Hurri Kán 2011.02.15. 15:21:33

@Frigyesur:
Erre a kérdésre nem áll módomban válaszolni, a részletek nem publikusak.

fumerin 2011.02.15. 15:21:42

@Frigyesur: Pontosan azt, hogy ráharap. De nem gondoltam volna, hogy ennyire bír harapni:D Szerintem azt hitte kaja, mert engem még pucolás közben sem haraptak meg.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 15:22:24

@gyvy:

Nehogy megtudjam hogy itt bujálkodsz a Vörösmartyn! :D

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 15:24:43

@catyca: Az a baj, hogy belecsöppentél egy beszélgetés kellős közepébe, mondtál valamit, amit te gondoltál egyképpen, a többiek meg akik itt voltak próbálták beleilleszteni a beszélgetésbe. A kettőnek meg valószínüleg semmi köze egymáshoz, csupáncsak néhány szó volt hasonló benne. Most meg leragadtál ennél a címkézés dolognál. Lépj túl ezen, és akkor lehet, hogy kifejlődik egyfajta értelmes kommunikáció. :)

Dökvín 2011.02.15. 15:25:10

@Kytia: Ó, ezt most inkább bóknak veszem, oké? :) Mert azon a ponton egyetértettünk Bandival, viszont mivel a kommentkommunikáció nem teljes, nem tudhatom, neki mi van mögötte, nekem az, amit leírtam. Ez a fajta "rosszfiúság" (és a leírtak szerint hasonló az ő esete is), ami engem a topon tart. Nem mert amúgy igénytelen volnék, hanem mert mindig jobbra sarkall. Hogy jó, meghitt és izgalmas is vele, ami előrevisz és nem punnyadunk be. Mert a bepunnyadás, anyus-apus, otthonülünk mackóban a tv előtt többnyire számomra azért unalmas.

Hurri Kán 2011.02.15. 15:25:39

@fumerin:
Persze hogy nem mert én nem vagyok OLYAN :D

@Kedves Nard: Ezt nem értem hogy jön ide.

fumerin 2011.02.15. 15:27:20

@Kedves Nard: Nézd, szerintem ne kössük horoszkóphoz ezt a témát.
Én sem voltam lelkes, amikor siklót hozott a kádba, mert szegény nem tűnik egészségesnek.
Én sem hisztiztem, hanem megfogtam a dögöt és visszavittem az élőhelyére rábízva a természetre.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 15:27:59

@Kedves Nard: A skorpinyokat mindenkepp. Nemelyik csipese halalos. Szerencsere hazankban nem oshonosak.

Es ha meg Bubuval is talalkozott volna, elve meg sem ussza!

@fumerin: Genyabb vagy, mint hittem. Engem csak yorkshire terrier ele vetetek, de nem jott be. Az biztos, hogy a biztositasi penzt nem tudta felvenni, es a parod helyeben teged sem tennelek kedvezmenyezette.

@gyvy: Ez nagyon ciki lehet. Kiszel Tundi bugyigyujtemeny is lehet benne. :x

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 15:29:05

@fumerin: Hehe :) Ismerősömnél csigagyűjtemény van :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 15:29:12

@fumerin:

Höhö! Imádok a skorpinyó önérzetbe gázolni! :)

@gyvy:

Nyilván a kapcsolat feldobásában nagy szerepet kap a bűnismétlésed a Vörösmarty tér virágágyásában letolt nadrággal, pucér seggel. :)

Dökvín 2011.02.15. 15:30:17

@Dr. Jula Watson: Nem hiszem, hogy erről lenne szó, 1. komment óta követem a folyamot. Egyszerűen valószínűleg nem vagyunk összecsiszolódva, elbeszélünk egymás mellett. Mint mondtam, IRL nyilván egész más is jönne ki az egészből, itt meg vki ír vmit, másik meg gondol róla az alapján vmit, kialakul egy adott - valószínűleg nem túl reális elképzelés a másikról, és az alapján fűzik tovább a kommunikációt.

Hurri Kán 2011.02.15. 15:31:12

@Frigyesur:
Annyit elárulhatok, hogy más dolgokkal éltünk :)

@fumerin: Hol itt a hiba? Legalább nem unatkoztál fürdés közben. Kevesen mondhatják el magukról hogy műanyag kacsa meg kisvödör helyett igazi siklóval játszanak a kádban :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 15:32:12

@fumerin: Ja, akkor visszavonva. Mindketten rejtett agressziot taplaltok egymas iranyaba. Irany a parterapia!

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 15:32:21

@catyca: érdekes módon általában elég jól szokott itt menni a kommunikáció, mindig ugyanazok az emberek háborodnak fel, hogy nem értik őket.
Na de én ugye ezt nem tudhatom :D

Dökvín 2011.02.15. 15:34:00

@Kytia: Miből gondoltad? :) Van már mögöttem sok minden, nem tartom magam sem naivnak, sem tapasztalatlannak, sem ostobábak. Az viszont igaz, épp nemrég állapítottam meg, mennyire távolinak tűnnek számomra az első szerelmükhöz hozzáment, gyerekes, otthonülős korombeli barátnőim :) Ha ez jelentené a 28 éves felnőttet, akkor valóban nem vagyok az, mások biztos boldogok így, ez az életcél, nekem nem :)

Hurri Kán 2011.02.15. 15:35:05

@Kedves Nard:
Lehet te így csinálod én nem.

Dökvín 2011.02.15. 15:35:34

@Dr. Jula Watson: Ja, akkor ezer bocsánat, hogy belerondítottam az idillbe... :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 15:35:54

@catyca: árulja már el valamelyikőtök, hogy hol az a top? Mellette nőnek érzed magad? Vagy hogy kell ezt érteni? Vagy egyre jobb nő leszel? Kérlek szépen.:-)

fumerin 2011.02.15. 15:37:23

@Frigyesur: Nem akarok kedvezményezett lenni. Arra vannak a családon belül méltóbbak nálam:D
@Dr. Jula Watson: Csigák is éltek egyszer nálunk 2 napig. Amíg a virágokon tanyáztak, addig nem érdekelt. Csak miután a szobákba bejutottak (aprónép jóvoltából) és undorító csíkokat húzva, amerre haladtak...megtanultak repülni! Igaz, ezt soha nem fogom bevallani aprónépnek, mert nem volt szép tőlem:D

Hurri Kán 2011.02.15. 15:39:12

@tarquin - védőháló nélkül:
Te ezt se nem érted. Elmagyarázom: elmész mondjuk fodrászhoz. Fél tizenkettőre. Fodrász dolgoz, ondolál, stb. Egyre jobb nő leszel :DDD

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 15:41:28

@fumerin: Ismerősömnél épp az aprónép nagy hódolója eme állatfajnak. És az összeset begyűjti :D

@catyca: nem idill, nem rondítás, csak egy észrevétel volt. Tudod, most én játszom a rosszfiút, hogy egyre jobb legyél :D

Kytia 2011.02.15. 15:41:47

@catyca: De még ehhez sem kell senkinek rosszfiúnak lennie. Egy jófiú is szerethet búvárkodni, meg bungee jumpingozni. Nálam a rosszfiú azt jelenti, hogy valamiért bizonytalanságban tart engem. Vagy, mert úgy érzem, hogy hűtlen, vagy mert lebecsül, vagy sosem lehet tudni, merre jár, vagy egyéb hasonlók. Volt ilyenem, és tény, hogy az ember ettől megpróbál egyre jobb lenni, hátha egyszer majd végre megkapja az elismerést, de ez sosem történik meg, rámegy egy csomó ideje, aztán utólag rájön, hogy kutyaszart nem ért az egész. Akivel viszont nem ilyen, az nekem nem rosszfiú, legfeljebb sportos, aktív, mittómén. A legrosszabb rosszfiúm egyébként megállás nélkül a tv-t bámulta, sehova nem lehetett vele menni, viszont bunkó volt, és minden nőre ráfüttyentett az utcán. Na, nekem ez a rosszfiú.:))

Hurri Kán 2011.02.15. 15:42:46

@fumerin:
Ahelyett hogy összeszedted volna őket és megfőzöd...

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 15:43:41

@Kytia: teljesen összezavartok ezzel a 2 macskás avatarral :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 15:43:43

@gyvy: ezt értem, de ehhez miért kell párkapcsolat? Fodrász+pénz+idő kombinációval megoldható.:-)

De legyen: nem értem, mert fogalmatlan vagyok. Nekem végülis mindegy, csak érdekelt.

Kytia 2011.02.15. 15:44:35

@Dr. Jula Watson: Nemá! Én voltam itt előbb, csak nekem lehet macskám!! Követelem, hogy a másik macska monnyon le!:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 15:45:05

@Kytia:

Én is rosszfiú vagyok akkor, csak én nem tv-t nézek.

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 15:45:53

@Kytia: na, téged sem kényeztetett eddig az élet.:D

Hurri Kán 2011.02.15. 15:46:04

@tarquin - védőháló nélkül:
Ez csak egy példa volt. Nem kell komolyan venni. Párkapcsolat azért kell hozzá mert akkor optimális esetben nem a saját pénzedet költöd a fodrásznál :D

fumerin 2011.02.15. 15:47:22

@Frigyesur: A fenét rejtett:DDD
Amúgy nem tudom miért vonzódik az ilyen gusztustalanságokhoz, engem is barlangi vak gőtének hív:DDD
@gyvy: Le is adhattam volna, mi? :DD

Hurri Kán 2011.02.15. 15:48:54

@fumerin:
Milyen élénk a zuradnak a fantáziája :DDD

fumerin 2011.02.15. 15:50:41

@gyvy: Ugye, hogy mellette a "vérteknős támadás" semmiségnek tűnik? :D

Kytia 2011.02.15. 15:52:17

@tarquin - védőháló nélkül: Az élettel nincs baj, csak én voltam hülye.:DD

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 15:52:32

@gyvy: értettem.:-) Egy kicsit én is próbálhatok valamit komolyan venni, de most sem sikerült.:D:D:D

Hurri Kán 2011.02.15. 15:52:35

@fumerin:
Hát ebben a kontextusban mingyár más a helyzet... A helyedben lehet hogy én egy agresszív szentjánosbogárhordát is ráuszitanék :DDD

fumerin 2011.02.15. 15:54:18

@gyvy: Ha olyan gonosz lennék, ahogy Nard gondolja, akkor máshova tettem volna a teki fejét. De én aranyos vagyok:D

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 15:55:29

@gyvy: Azert az nagyon durva lenne! Legyen inkabb sziberiai tigris horda, az megiscsak humanusabb.

Hurri Kán 2011.02.15. 15:56:26

@fumerin:
Nem. Féltékeny a teknősre :DDD

fumerin 2011.02.15. 16:00:56

@gyvy: Most mééé? És ha még be is dagad? :DDD

Hurri Kán 2011.02.15. 16:02:50

@fumerin:
Hát mondom én hogy úgy csinálod hogy a végén mindenképpen te járjál jól :DDD

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 16:12:37

@gyvy: rendben, értem én. És emiatt sem fogok szívrohamot kapni, azt hiszem.:D

Hurri Kán 2011.02.15. 16:18:25

@tarquin - védőháló nélkül:
Hát azt semmiképpen se nem szeretném hogy szívrohamot kapjál. És ha bármit nem értesz a későbbiekben, nyugodtan fordulj hozzám, ígérem minden tőlem telhetőt megteszek hogy segíteni tudjak :DDD

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 16:21:40

@gyvy: előre is köszönöm.:-) Fordulok majd, csak várj türelmesen.:D:D

Hurri Kán 2011.02.15. 16:23:46

@tarquin - védőháló nélkül:
Várok én. Ja, ha nem mondtam volna én se egyhamar leszek ideges :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.15. 16:24:06

nem tudom, de nekem rém unalmas lenne, ha minden nap buliba kéne mennem a ZENÉSZ fiúval.
Az ingerküszöböm megszűnne.
És a könyvelő is lehet tök izgalmas, feltéve, ha érdekelnek a kreatív könyvelés módszerei.
:)

fumerin 2011.02.15. 16:26:39

@tarquin - védőháló nélkül: Szegény megboldogult matektanárom adott jó tippeket, hogyan legyünk sokkal jobbak.
Reggel beállsz a tükör elé és elmondod háromszor, hogy szép vagyok, okos vagyok, egyre jobban és jobban a topppppon érzem magam:D
Ha nem sikerül, akkor a tükröt ne belém állítsd, inkább elmondom hova temették szegény tanáromat :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 16:42:24

@fumerin: hihihi.:-) A tükör nem tehet semmiről.:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 16:43:41

@Kytia: Megsúgom az én avatarom is macska, csak éppen nem látszik, mert az inda így akarja. Ugyanis Bundabandi egy macska volt, szegényke tavaly távozott az örök vadászmezőkre.

A fentebbi kérdésedre meg a válasz: 30

deflorator 2011.02.15. 17:41:53

Hallgass a szívedre és válaszd a tücsköt. Ezzel a szegény hangya is jobban jár...

deflorator 2011.02.15. 17:56:28

@Bundabandi: Számomra ez inkább butaságnak tűnik. Úgy viselkedik mint aki különb nálad, vagy különb másnál és ettől azonnal úgy is tekintesz rá és nagyon igyekszel elnyerni a kegyeit. Ennek az ellentéte az, aki rendkívül sokat tud felmutatni mégis közvetlen, őszinte, szerény.
Az igazság az, hogy bárhogy is viselkedik, a fejébe akkor sem látsz bele. Egyik pillanatban azt hiszed, hogy őrjöngve szeret, az orránál fogva vezeted, a másik pillanatban meg esetleg közli, hogy képtelen tovább eljátszani ezt a pátoszt, legjobb ha külön váltok.

Muha 2011.02.15. 18:27:52

elolvastam
nem szoktam.
ez egy monoton sorminta.
rendes
zenész
rendes
zenész.
ennél jobb alapot egy kokós richie hawtin számhoz elképzelni sem tudnék.

kiraaaaa 2011.02.15. 18:38:02

@Muha: ez a mai legértelmesebb hozzászólás:)

kiraaaaa 2011.02.15. 19:30:00

@Muha: ne örülj, nem olvastam:)

Muha 2011.02.15. 19:36:20

@kiraaaaa: Ezt nem kellett volna elmondanod. :)
mindegy. most azt hazudom, hogy nem örülök, csak vigyorgok, de hogy miért, azt nem tudom.
:D

kiraaaaa 2011.02.15. 19:41:21

@Muha: na jó, de ha az egész napi ténykedésem nézem, te nyertél.

Muha 2011.02.15. 19:45:14

@kiraaaaa: nem nyerni akartam. :D

Spiritmonger 2011.02.15. 22:41:38

a postban szereplő levél gazdája életalkalmatlan
ha neki izgalom kell, és nem tudja megbecsülni azt a partnert, aki nem menő jampec, de van egzisztenciája, családcentrikus, szereti a post íróját, vannak távlati tervei, akkor ne tegyen tönkre egy olyan fiatalembert, akinek ő sokat jelent, és menjen vissza a céltalan zenészfajtájához

kevésbé finoman szólva, takarodjon a kurva bovaryné szindrómájával az anyja retkes picsájába, hogy nem tudja megbecsülni a jó dolgát, illetve ezért talán nem is, de azért mindenképpen, hogy a magáéval együtt egy másik ember boldogságát is tönkretenné

DeCarlo 2011.02.15. 23:32:02

Spritmonger már elmondta a lényeget. Egyébként meg ha valaki kap egy pofont, aztán elmegy sírni kicsit a sarokba, és utána megint odaáll egy tasliért akkor mit vár?....Ha majd megtanulja értékelni azt, ami tényleg számít és elmegy egy agybeültetésre akkor majd nem kell ennyit dilemmáznia. Hagyd ott szegény srácot....dehogy szegény....talál jobbat is.

2011.02.15. 23:42:29

Ki is akart itt vaskereskedést nyitni? :-)

Szóval, húzz el "otthonról", mert ha a barátod, akivel elvileg együtt vagy, rájön erre, akkor elindul vascsőért. És teljes joggal fog vele fejbehúzni.

Szerintem egy viszketeg kis ribanc vagy, egy darabig hagyd békén együttélésileg a férfiakat, érd be egyéjszakásokkal, az jó mindenkinek, és vascsőre sem lesz szükség. Rád még azért is kár lenne.

Spiritmonger 2011.02.15. 23:43:43

még egy apróság
nem tudni miért, a nők teljesen meghülyültek mostanában, egyszerűen nem tudják értékelni a normális srácokat
különösen 25 év alatt, aztán meg 30 után jön a rinya, hogy hol rontotta el, de akkor már nem kell senkinek se

minden nőnek, akik a rosszfiúkhoz vonzódnak, legalább egyszer el kellene menni egy anyaotthonba vagy beszélnie a családsegítő munkatársaival, hogy ez hova vezet...
határozott preferenciaváltás lenne a dologból, ragályosan

ennek több jó következménye is lenne
1, a még ingatag, de normális lányok a normális srácok felé orientálódnának
2, rosszfiúból is kevesebb lenne, mert nem érné meg annak lenni

a mai napig nem értem, hogy egy párkapcsolat elindításához és működtetéséhez a nők miért nem gondolkodnak egy cseppet racionálisabban?

jót dugni majd mindenkivel lehet
szeretni már kevesebbeket
együttélni még kevesebbeket
családot alapítani pedig rosszfiúkkal nem lehet

alapvetően azért a család gyerek még a mozgatórugó, de ennyit nem lehet előre gondolkodni?

2011.02.15. 23:49:52

@Zsit (nyau és rémizé): "te lány!..." Ezt a finomkodó megszólítást ;-)

2011.02.15. 23:52:53

@Drága IV gernika: "hallgass a pinádra"

Látom, nem csak nálam verte le a biztit :-)

2011.02.16. 00:30:40

@catyca: " halmaz ide vagy oda, továbbra sem szeretek címkézni, mert egyszerűen nincs értelme, pláne, mivel az ember minden másik ember olvasatában más-más címkéket kapna"

Most két lehetőség van, vagy nem érted, amit Frigyesur és fumerin írt, vagy "write only" módban leledzel. Mindkét eset elég bloggyilkos :-)

2011.02.16. 00:48:19

@fumerin: "Nézd, szerintem ne kössük horoszkóphoz ezt a témát.
Én sem voltam lelkes, amikor siklót hozott a kádba, mert szegény nem tűnik egészségesnek.
Én sem hisztiztem, hanem megfogtam a dögöt és visszavittem az élőhelyére rábízva a természetre. "

Akkor a párod izgalmas "rosszfiú"? :-) Csak hogy a kommentek többségének témájánál maradjunk :-))

Joe69 2011.02.16. 01:20:04

@Spiritmonger:
Jól beszélsz. Egy szakkönyv ezt így írja le: a férfiak a változatosságra, kalandra, stb. való vágyukat kiélhetik a munkában, sportban, harcban, stb. A férfi a nőkapcsolatában pihenni, elnyugodni, relaxálni szeretne. "Szegény" nőknek ellenben erre az életben kevesebb lehetőségük , ezért aztán a kapcsolataikban kavarják a szart, ott vágynak változatosságra. És mióta olyan kurvára számít a véleményük , gyakorlatilag az ő kezükben vannak a kapcsolatok, főleg a szakítások. Többévtizedes házasság után hallok olyat, hogy elvált, mert "unta" a férjét, dobta a pasiját, mert "megunta". Úgy tűnik, hogy a női öntudat fő attribútuma az lett, hogy neki joga van megunni és kihajítani egy embert. Divatos érv lett ez, több nőismerősöm mondott olyat nekem, hogy alapjában véve egy rossz szava sem lehet a férjére-pasijára, de megunta és kész. Viszont ezek általában saját egzisztenciális alapjukon is jól megálló (vagy a korábbi partnert jól megkopasztó) nók, ld. Gábor Zsazsa..

Persze a posztíró mindennek egy primitív és felszínes alaptípusa. Az ilyenek egzisztenciálisan semmire sem viszik, aki tinikorában állandóan "zenészekkel" lóg, általában érettségiig sem jut. És aztán egyik szétivott-szétdrogozottagyú lúzer után szedi össze a másikat - na és a gyerekeiket, mert időnként elsül a farkuk. Az ilyen csajok meg tisztázatlan faterű gyerekeik tipikus szociális problémahalmazt alkotnak, bármelyik szociális előadó elmondhatja, a sufni-próbatermek környékén mindig lehet ilyen csajokat találni.

Sadist 2011.02.16. 03:04:31

Kedves posztoló!

Te az örök elégedetlen vagy, akinek soha, semmi nem elég jó. Ha egy befutott zenész pasid lenne annyi pénzzel, amennyit nem tudsz elkölteni, Adonisz testtel, a farkából pedig csokit ejakulálna, te akkor is fintorognál.
A helyes megoldás, hogy hagyod mindkettőt, nem teszed tönkre az életüket, te pedig elhúzódsz egy sötét kis sarokba örök életedre, opcionálisan gondolkodhatsz az életed lerövidítésén, hogy ne kelljen olyan hosszan szenvedned. Komolyan bazmeg, 26 évesen itt tartasz.

Nati Walter 2011.02.16. 06:44:45

Melyik városban laksz?

psr6 2011.02.16. 07:36:40

Szia! A határon vagy, még a pörgés, buli is vonzó, de már látod a stabilitást és a biztonságos jövő előnyeit. Később akár bevallod, akár nem, ez utóbbi ér majd többet. Ha annyira érdekel a dolog, dugd meg a zenészt, majd meglátod, újdonságnak újdonság, de nem annyira extra, ja és ne mondd el senkinek. És maradj a stabil pasival, szerelmesedj csak bele még jobban. Az lesz a pálya, ha tényleg valami életszerűt akarsz.

Sadist 2011.02.16. 12:13:12

A gyomrom felfordul azoktól, akik azt javasolják, hogy maradjon a rendes, egzisztenciával rendelkező férfival, mellette pedig kúrjon félre.

lárvalányhaj 2011.02.19. 11:00:30

@Joe69:

"Többévtizedes házasság után hallok olyat, hogy elvált, mert "unta" a férjét, dobta a pasiját, mert "megunta". Úgy tűnik, hogy a női öntudat fő attribútuma az lett, hogy neki joga van megunni és kihajítani egy embert."

Én még férfiról nem is hallottam ilyet :P

lárvalányhaj 2011.02.19. 11:15:29

Kedves Posztíró!

A világ legtermészetesebb dolgaként konstatálod, hogy "kapcsolatfüggő vagy", arról pedig nem írsz, hogy jársz/jártál-e egyetemre, vagy hogy mi a munkád. Az eddigi leírásból úgy tűnt, hogy az egész életed a pasik körül forgott, és mindig akadt valaki, aki eltartott -- legalábbis a zenésszel együttélve "anyagi gondjaid voltak", ami, ha van egy jó állásod, nem fordulhatott volna elő.

Azt javaslom, hogy vonulj vissza a pasizás világától, és próbáld meg felépíteni a saját életed. Keresd meg, hogy mi az, amiben jó vagy, keress hozzád illő munkát, vagy iratkozz be egy főiskolára/egyetemre. Építs föl egy önálló életet, ami pasi nélkül is teljes. És ha ez megtörtént, akkor (de csak akkor) kezdj komoly kapcsolat után nézni.

Ha így folytatod, akkor ugyanis szét fog aprózódni az életed, és majd 40 évesen, megereszkedett idomokkal fogsz szembesülni azzal a ténnyel, hogy nem értesz semmihez, és hogy az egész eddigi életed elpazaroltad.

Joe69 2011.02.19. 20:31:01

@lárvalányhaj:
Ok, a régi klasszikus sztori az volt, hogy a férj lecserélte öregecske nejét egy fiatalabbra, ahogy Fletó is megaszonta. Manapság azonban a válóperek több mint 90 százalékát a nők adják be, és az egyéb kapcsikban is női műfaj a deklaratív szakítás. Előbbiekben a nők általában letagadják, hogy másik pasi miatt tennék, hiszen akkor a rájuk bizonyított hűtlenség miatt ugrana a vagyon egy része esetleg, azt viszont mindenki könnyebben hiszi el ma még, hogy a férj kúrt félre, vagy rosszul bánt vele, vagy nem kúrt vele megfelelő mennyiségben és minőségben. Szóval udvariasan csak annyit mondhatok, szakítás műfajban a nők sokkal erősebbek manapság.

Joe69 2011.02.19. 20:31:51

@lárvalányhaj:
Ok, a régi klasszikus sztori az volt, hogy a férj lecserélte öregecske nejét egy fiatalabbra, ahogy Fletó is megaszonta. Manapság azonban a válóperek több mint 90 százalékát a nők adják be, és az egyéb kapcsikban is női műfaj a deklaratív szakítás. Előbbiekben a nők általában letagadják, hogy másik pasi miatt tennék, hiszen akkor a rájuk bizonyított hűtlenség miatt ugrana a vagyon egy része esetleg, azt viszont mindenki könnyebben hiszi el ma még, hogy a férj kúrt félre, vagy rosszul bánt vele, vagy nem kúrt vele megfelelő mennyiségben és minőségben. Szóval udvariasan csak annyit mondhatok, szakítás műfajban a nők sokkal erősebbek manapság.
süti beállítások módosítása