Kapcsolatfüggő vagyok

2011. február 15. 07:39 - Panni CsP

„Az előző srácnál nem kis anyagi gondjaink voltak, mert ő kijelentette, hogy nem megy el dolgozni, zenéből, partikból meg nem megy messze az ember” – nehéz választani két jó dolog közül, pedig muszáj. A lány otthagyja a léha zenészt egy biztosabb egzisztenciát nyújtó srácért, aki hiába jó parti, valahogy unalmas vele. Amíg a fiatalember külföldre utazik, a lány megismerkedik egy másik sráccal, aki szintén zenész és egy átitalozott estét követően közelebb is kerülnek egymáshoz. Nagyon. Most kit válasszon? Terítéken a Két tűz között-téma.

 

Kedves Csajok és Pasik! Szükségem lenne a véleményetekre, segítségetekre, mert kifogytam az ötletekből! Nem lesz rövid a történet, bele is csapok. 26 éves lány vagyok, bevallottan kapcsolatfüggő. 16 éves korom óta gyakorlatilag nem voltam pasi nélkül. Tini koromban ismertem meg az első fiút, akivel komoly kapcsolat alakult ki. Annyira komoly, hogy több, mint 5 évig tartott, végül az ellaposodás, megszokás miatt lett vége. Ő egy megbízható, kiegyensúlyozott, udvarias fiú volt, amolyan szülők kedvence. Sajnos meguntam. Rögtön utána jött a következő fiú. Akkor 22 voltam. Egyéjszakásnak indult, de végül is 3 évet éltünk együtt. Teljesen más volt, mint az előző srác. Zenész, sok-sok ismerőssel, sok-sok bulival, utazással. Én voltam az Ő barátnője. Kedveltek a barátai, mai napig tartjuk a kapcsolatot. Imádtam azt az életformát! Jobb bulikra ingyen jártunk, ismerték mindenhol, a maga köreiben. Egyszóval, nagyon menő volt, én meg a barátnője, és ez nagyon tetszett. Csakhogy egy ilyen srác mellett nem arról szól az élet, hogy meghitt estéink vannak és sok időt töltünk együtt.

Egyre több fellépése lett, egyre többet volt távol, egyre többször töltöttem egyedül otthon a hétvégéket.... és a hétköznapokat is. Volt, hogy 2 napig nem tudtam róla, mert partizott. Kezdtem besokallni. Próbáltam vele erről beszélni, hogy egy icipicit töltsünk több időt egymással. Néha sikerült, néha nem. A végére borzasztó feszült lett a kapcsolatunk. Hatalmasakat veszekedtünk, többször elköltöztem. Nagyon szerettük egymást és a mai napig azt vallom, hogy ő ismer a legjobban, de nem ment a közös élet. Megmondta, hogy 30+-os életkora ellenére nem fog megállapodni, nem fog a heti 5 buliból lejjebb adni.

Tavaly szétköltöztünk. Volt nagy sírás-rívás, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Utána jött egy újabb srác. Ellentéte a zenésznek. Megbízható, komoly munkával, jó távlati célokkal. Tetszett benne a stabilitás, a megbízhatóság. Hogy nem voltak anyagi gondjai. Az előző srácnál nem kis anyagi gondjaink voltak, mert ő kijelentette, hogy nem megy el dolgozni, zenéből, partikból meg nem megy messze az ember. Legalábbis ő nem ment.

Pár hónap után összeköltöztem az új sráccal. Megmondom őszintén, hogy először nem voltam szerelmes. De olyan szinten szeretett, annyira odaadó volt, hogy gondoltam adok neki egy esélyt. Kezdtem megszeretni, sőt szeretem is. Mert olyan ember ő, akiről minden lány álmodik. Rendes, megbízható, segít otthon, van két macskánk, nagyon családcentrikus, tervez velem, amire mindig is vágytam. Minden szép és jó (volt).

És most jön a csavar.

2 hete el kellett utaznia külföldre, 1 hétre. Üzleti út. Sokat utazik, de neten folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, szóval nem járok úgy, mint az előző srácnál. Van egy nagyon kedves fiú ismerősöm, akit több éve ismertem meg, amikor még a zenész fiúval voltam. Munka kapcsán találkoztunk, első perctől fogva szimpi volt. Sokat beszélgettünk, éreztem, hogy bejövök neki, de akkoriban mindketten foglaltak voltunk, így nem alakult sehogy a dolog. Azóta munkahelyet váltott. Sokat cseteltünk egy közösségi oldalon, de csak amolyan "heló, mizu? semmi extra, megvagyok" szinten.

Mesélte pár hónapja, hogy szétmentek a barátnőjével. Nem ment a dolog, satöbbi. Egyre többet beszélgettünk, próbáltam vigasztalni.

Aztán mikor elutazott a párom, egyik este cseteltünk és szóba került, hogy élőben is beszélhetnénk már, mert rég találkoztunk. Meg is beszéltünk egy kiskocsmát, nekiálltunk beszélgetni, sörözgetni. Nem volt semmi extra, megbeszéltük, hogy kivel mi van, ilyenek. Közben egyre csak szaporodtak az üres sörösüvegek körülöttünk, majd lassan kezdett bezárni a hely. Mivel már kicsit "jól" voltunk és még amúgy is beszélgetni akartunk vettünk még pár sört és felmentünk hozzá, mert a közelben lakott. Folytattuk a dumálást, iszogattunk, majd elkezdtünk nézni egy filmet. A helyzet egyre melegebb lett, megsimogatott, megölelt, elcsattant pár csók is. Szerencsére észnél voltam, nem történt komolyabb dolog, de elkezdtünk beszélgetni kettőnkről. Bevallotta, hogy első perctől kezdve bejövök neki és tudja, hogy nagyon jól meglennénk. Én is elmondtam, hogy vonzódom hozzá, nagyon tetszik. Mivel nem akartam komplikálni a dolgot, hazamentem. Másnap beszélgettünk, mondta, hogy nem szokott ilyet, de nagyon tetszem neki. Konkrétan arról nem beszéltünk, hogy most ő mit is akar, csak, hogy tetszem neki régóta. Nagyon boldog voltam, de iszonyú rosszul is éreztem magam. Egyfelől kell nekem ez a srác. Aki megint egy zenész! Tudom mivel jár, egyszer már beletört a bicskám, de ő más, mint az előző. De mi van, ha nem? Másfelől meg ott van a párom, aki imád és odavan értem és mellette klassz életem van, max. egy kicsit unalmas :P Mai napig csetelünk a zenésszel... De nem mertük szóba hozni, hogy akkor most mi legyen... Nem tudom, mit akarok. Segítsetek! Válasszam a megbízhatót, aki imád, szeret, elvisel, vagy válasszam az izgalmasabbat, a művészt, akit évek óta kinéztem magamnak? Köszönöm.

 

 
405 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr642662130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid a góliát 2011.02.15. 15:03:53

Vedd meg az unalmas pasidnak a gitáriskola kezdőknek c. könyvet, vagy valamelyik évforduló alkalmából írasd be egy basszusgitáros-tanfolyamra. Esténként amíg a ő a gitárján gyakorol, te furulyán kíséred. Nagyon meghitt estéket fogtok így együtt tölteni, a zenész eszedbe se jut majd, meglásd!

Hurri Kán 2011.02.15. 15:04:40

@fumerin:
Képzeld el ha a teknős annyira szeretne hogy minden reggel egy cuppanós puszival ébresztene :DDD

Kytia 2011.02.15. 15:05:54

@Bundabandi: @catyca: Feltehetek egy ábbbszolúte náiv és minden rosszindulattól mentes kérdést? Ti ketten hány évesek vagytok?
Nem kell válaszolni, ha nem akartok, csak gondolta, hátha...

fumerin 2011.02.15. 15:09:43

@gyvy: Nekem olyan "unalmas" a párkapcsolatom egy "hétköznapi" emberrel.

De egyik este odavittem a nagyobb tekit a zemberhez és odatartottam a tekit a füléhez. Ráharapott a teki, és olyan erősen, hogy fülbevalóként lógott rajta egy percig, mire sikerült leráznia.
Ez két dologgal gyarapította szánalmas tapasztalataimat:
-nem unalmas a kapcsolatom, bár én jobban röhögtem(nem nekem fájt)
-a tekit nem puszilgatom:DDD

Dökvín 2011.02.15. 15:11:11

@Kytia: Bandi nevében nem beszélhetek, de mivel sokban egyetértünk, elmondom az én verziómat.

Először is, címkékben gondolkodni felesleges, mert úgyis mindenki mást ért alattuk. Nekem az a rosszfiúság a páromban, hogy nem ajnároz nyakra-főre, nincs hozzámnőve, ritkán mondja, hogy szeretlek. Hozzá tartozik az is (ami mások szerint rosszfiúság, nekem igény), hogy van saját élete is, mint ahogy nekem is, azon túl, hogy együtt élünk, és ezt kölcsönösen tiszteletben tartjuk. Ez izgalom. Izgalom, hogy 1-1 kedves gesztusból tudhatom meg, hogy szeret, és nem szívfeltáró csöpögő szavakból meg sms-ekből. Izgalom, hogy olykor külön is programozunk. Izgalom, hogy utána meg együtt. Nem unalmas.

Szóval akkor most miről is beszélünk? :)

Dökvín 2011.02.15. 15:11:48

@Kytia: pénteken leszek 28. Ebből mire következtetsz? :) Csak őszintén!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 15:12:45

@fumerin:

Milyen teknős? Fincsi fertőzést lehet kapni a teknőstől (alligátorteknős félék), mivel nem a szájhigiénia feltétlen híve egyik sem. De bármely húsevő teknősre is elmondható.

Dökvín 2011.02.15. 15:12:45

@gyvy: Engem a cicáim azzal köszöntenek reggelente :D Fú, Nard ettől szívrohamot kapna! :P

Hurri Kán 2011.02.15. 15:12:46

@fumerin:

Hát mit is mondhatnék... Én is egy unalmas hétköznapi ember vagyok tele szorongással és problémával de annyiban szerencsésnek tartom magam hogy nem volt még olyan barátnőm aki fülembe harapó teknőssel próbált ellaposodó kapcsolatunkba tüzet csiholni :D

Dökvín 2011.02.15. 15:16:59

@Kedves Nard: Áh, inkább cuki kis cicák! ;) Tudnak mindenféle trükköt is, amire megtanítottam őket!

Mindenesetre nem mernélek a közelükbe engedni :D

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 15:17:08

@fumerin: :DDD Mit remeltel, amikor odavitted, de oszinten? :))

@gyvy: :DD Akkor mikeppen? Volt benne viragagyas?

Dökvín 2011.02.15. 15:18:26

@Kytia: Azért most már áruld el azt is, te mennyi vagy! :) Persze, csak ha nem gond! Huszonévesnek tippellek, de lehet, nagyon mellé :D

Kytia 2011.02.15. 15:18:37

@catyca: De ennek mi köze ahhoz, amit Bundabandi írt, amit most meg nem keresek, de a lényege valami olyasmi volt, hogy ha nem nyugtatja meg őt a pasi azzal, hogy mennyire szereti, akkor neki a toppon kell tartania magát, és ez izgi, ez motivál, stb.?
Amiket te most írtál, azok köszönő viszonyban sincsenek egy rosszfiúval.

Semmire.:)) Azt hittem, fiatalabb vagy.

Hurri Kán 2011.02.15. 15:18:50

@catyca:
Hogy későn érő típus vagy ;-) Ha nem, szóljál, akkor következtetek másra :D

Dökvín 2011.02.15. 15:19:19

@fumerin: Hehe, tényleg, miért raktad a füléhez? :D Hátha súg valamit?

fumerin 2011.02.15. 15:20:03

@Kedves Nard: Nem kapott semmit, pedig akkor belátta volna, hogy nem való ekkora családba még plusz haszontalan állat. Így köszönik szépen, mindketten jól vannak (teki-ember).
@gyvy: Mert még nem volt ilyen kedves és aranyos emberhez szerencséd! (ami a szerencséd:DD)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 15:21:05

@Frigyesur:

Látod, ezért kell elkerülni a skorpinyókat. Ilyen hülye vicceik vannak!

Amúgy egy izmosabb teknős simán kiharap egy darabot a füléből :) Gimis osztálytársamnak a húst leszedte a hüvelykujjáról egy viszonylag kicsi alligátorteknős :) Meg egy papagáj a másikat. :)

Hurri Kán 2011.02.15. 15:21:33

@Frigyesur:
Erre a kérdésre nem áll módomban válaszolni, a részletek nem publikusak.

fumerin 2011.02.15. 15:21:42

@Frigyesur: Pontosan azt, hogy ráharap. De nem gondoltam volna, hogy ennyire bír harapni:D Szerintem azt hitte kaja, mert engem még pucolás közben sem haraptak meg.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 15:22:24

@gyvy:

Nehogy megtudjam hogy itt bujálkodsz a Vörösmartyn! :D

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 15:24:43

@catyca: Az a baj, hogy belecsöppentél egy beszélgetés kellős közepébe, mondtál valamit, amit te gondoltál egyképpen, a többiek meg akik itt voltak próbálták beleilleszteni a beszélgetésbe. A kettőnek meg valószínüleg semmi köze egymáshoz, csupáncsak néhány szó volt hasonló benne. Most meg leragadtál ennél a címkézés dolognál. Lépj túl ezen, és akkor lehet, hogy kifejlődik egyfajta értelmes kommunikáció. :)

Dökvín 2011.02.15. 15:25:10

@Kytia: Ó, ezt most inkább bóknak veszem, oké? :) Mert azon a ponton egyetértettünk Bandival, viszont mivel a kommentkommunikáció nem teljes, nem tudhatom, neki mi van mögötte, nekem az, amit leírtam. Ez a fajta "rosszfiúság" (és a leírtak szerint hasonló az ő esete is), ami engem a topon tart. Nem mert amúgy igénytelen volnék, hanem mert mindig jobbra sarkall. Hogy jó, meghitt és izgalmas is vele, ami előrevisz és nem punnyadunk be. Mert a bepunnyadás, anyus-apus, otthonülünk mackóban a tv előtt többnyire számomra azért unalmas.

Hurri Kán 2011.02.15. 15:25:39

@fumerin:
Persze hogy nem mert én nem vagyok OLYAN :D

@Kedves Nard: Ezt nem értem hogy jön ide.

fumerin 2011.02.15. 15:27:20

@Kedves Nard: Nézd, szerintem ne kössük horoszkóphoz ezt a témát.
Én sem voltam lelkes, amikor siklót hozott a kádba, mert szegény nem tűnik egészségesnek.
Én sem hisztiztem, hanem megfogtam a dögöt és visszavittem az élőhelyére rábízva a természetre.

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 15:27:59

@Kedves Nard: A skorpinyokat mindenkepp. Nemelyik csipese halalos. Szerencsere hazankban nem oshonosak.

Es ha meg Bubuval is talalkozott volna, elve meg sem ussza!

@fumerin: Genyabb vagy, mint hittem. Engem csak yorkshire terrier ele vetetek, de nem jott be. Az biztos, hogy a biztositasi penzt nem tudta felvenni, es a parod helyeben teged sem tennelek kedvezmenyezette.

@gyvy: Ez nagyon ciki lehet. Kiszel Tundi bugyigyujtemeny is lehet benne. :x

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 15:29:05

@fumerin: Hehe :) Ismerősömnél csigagyűjtemény van :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 15:29:12

@fumerin:

Höhö! Imádok a skorpinyó önérzetbe gázolni! :)

@gyvy:

Nyilván a kapcsolat feldobásában nagy szerepet kap a bűnismétlésed a Vörösmarty tér virágágyásában letolt nadrággal, pucér seggel. :)

Dökvín 2011.02.15. 15:30:17

@Dr. Jula Watson: Nem hiszem, hogy erről lenne szó, 1. komment óta követem a folyamot. Egyszerűen valószínűleg nem vagyunk összecsiszolódva, elbeszélünk egymás mellett. Mint mondtam, IRL nyilván egész más is jönne ki az egészből, itt meg vki ír vmit, másik meg gondol róla az alapján vmit, kialakul egy adott - valószínűleg nem túl reális elképzelés a másikról, és az alapján fűzik tovább a kommunikációt.

Hurri Kán 2011.02.15. 15:31:12

@Frigyesur:
Annyit elárulhatok, hogy más dolgokkal éltünk :)

@fumerin: Hol itt a hiba? Legalább nem unatkoztál fürdés közben. Kevesen mondhatják el magukról hogy műanyag kacsa meg kisvödör helyett igazi siklóval játszanak a kádban :DDD

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 15:32:12

@fumerin: Ja, akkor visszavonva. Mindketten rejtett agressziot taplaltok egymas iranyaba. Irany a parterapia!

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 15:32:21

@catyca: érdekes módon általában elég jól szokott itt menni a kommunikáció, mindig ugyanazok az emberek háborodnak fel, hogy nem értik őket.
Na de én ugye ezt nem tudhatom :D

Dökvín 2011.02.15. 15:34:00

@Kytia: Miből gondoltad? :) Van már mögöttem sok minden, nem tartom magam sem naivnak, sem tapasztalatlannak, sem ostobábak. Az viszont igaz, épp nemrég állapítottam meg, mennyire távolinak tűnnek számomra az első szerelmükhöz hozzáment, gyerekes, otthonülős korombeli barátnőim :) Ha ez jelentené a 28 éves felnőttet, akkor valóban nem vagyok az, mások biztos boldogok így, ez az életcél, nekem nem :)

Hurri Kán 2011.02.15. 15:35:05

@Kedves Nard:
Lehet te így csinálod én nem.

Dökvín 2011.02.15. 15:35:34

@Dr. Jula Watson: Ja, akkor ezer bocsánat, hogy belerondítottam az idillbe... :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 15:35:54

@catyca: árulja már el valamelyikőtök, hogy hol az a top? Mellette nőnek érzed magad? Vagy hogy kell ezt érteni? Vagy egyre jobb nő leszel? Kérlek szépen.:-)

fumerin 2011.02.15. 15:37:23

@Frigyesur: Nem akarok kedvezményezett lenni. Arra vannak a családon belül méltóbbak nálam:D
@Dr. Jula Watson: Csigák is éltek egyszer nálunk 2 napig. Amíg a virágokon tanyáztak, addig nem érdekelt. Csak miután a szobákba bejutottak (aprónép jóvoltából) és undorító csíkokat húzva, amerre haladtak...megtanultak repülni! Igaz, ezt soha nem fogom bevallani aprónépnek, mert nem volt szép tőlem:D

Hurri Kán 2011.02.15. 15:39:12

@tarquin - védőháló nélkül:
Te ezt se nem érted. Elmagyarázom: elmész mondjuk fodrászhoz. Fél tizenkettőre. Fodrász dolgoz, ondolál, stb. Egyre jobb nő leszel :DDD

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 15:41:28

@fumerin: Ismerősömnél épp az aprónép nagy hódolója eme állatfajnak. És az összeset begyűjti :D

@catyca: nem idill, nem rondítás, csak egy észrevétel volt. Tudod, most én játszom a rosszfiút, hogy egyre jobb legyél :D

Kytia 2011.02.15. 15:41:47

@catyca: De még ehhez sem kell senkinek rosszfiúnak lennie. Egy jófiú is szerethet búvárkodni, meg bungee jumpingozni. Nálam a rosszfiú azt jelenti, hogy valamiért bizonytalanságban tart engem. Vagy, mert úgy érzem, hogy hűtlen, vagy mert lebecsül, vagy sosem lehet tudni, merre jár, vagy egyéb hasonlók. Volt ilyenem, és tény, hogy az ember ettől megpróbál egyre jobb lenni, hátha egyszer majd végre megkapja az elismerést, de ez sosem történik meg, rámegy egy csomó ideje, aztán utólag rájön, hogy kutyaszart nem ért az egész. Akivel viszont nem ilyen, az nekem nem rosszfiú, legfeljebb sportos, aktív, mittómén. A legrosszabb rosszfiúm egyébként megállás nélkül a tv-t bámulta, sehova nem lehetett vele menni, viszont bunkó volt, és minden nőre ráfüttyentett az utcán. Na, nekem ez a rosszfiú.:))

Hurri Kán 2011.02.15. 15:42:46

@fumerin:
Ahelyett hogy összeszedted volna őket és megfőzöd...

Dr. Jula Watson 2011.02.15. 15:43:41

@Kytia: teljesen összezavartok ezzel a 2 macskás avatarral :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 15:43:43

@gyvy: ezt értem, de ehhez miért kell párkapcsolat? Fodrász+pénz+idő kombinációval megoldható.:-)

De legyen: nem értem, mert fogalmatlan vagyok. Nekem végülis mindegy, csak érdekelt.

Kytia 2011.02.15. 15:44:35

@Dr. Jula Watson: Nemá! Én voltam itt előbb, csak nekem lehet macskám!! Követelem, hogy a másik macska monnyon le!:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.15. 15:45:05

@Kytia:

Én is rosszfiú vagyok akkor, csak én nem tv-t nézek.

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 15:45:53

@Kytia: na, téged sem kényeztetett eddig az élet.:D

Hurri Kán 2011.02.15. 15:46:04

@tarquin - védőháló nélkül:
Ez csak egy példa volt. Nem kell komolyan venni. Párkapcsolat azért kell hozzá mert akkor optimális esetben nem a saját pénzedet költöd a fodrásznál :D

fumerin 2011.02.15. 15:47:22

@Frigyesur: A fenét rejtett:DDD
Amúgy nem tudom miért vonzódik az ilyen gusztustalanságokhoz, engem is barlangi vak gőtének hív:DDD
@gyvy: Le is adhattam volna, mi? :DD

Hurri Kán 2011.02.15. 15:48:54

@fumerin:
Milyen élénk a zuradnak a fantáziája :DDD

fumerin 2011.02.15. 15:50:41

@gyvy: Ugye, hogy mellette a "vérteknős támadás" semmiségnek tűnik? :D

Kytia 2011.02.15. 15:52:17

@tarquin - védőháló nélkül: Az élettel nincs baj, csak én voltam hülye.:DD

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 15:52:32

@gyvy: értettem.:-) Egy kicsit én is próbálhatok valamit komolyan venni, de most sem sikerült.:D:D:D

Hurri Kán 2011.02.15. 15:52:35

@fumerin:
Hát ebben a kontextusban mingyár más a helyzet... A helyedben lehet hogy én egy agresszív szentjánosbogárhordát is ráuszitanék :DDD

fumerin 2011.02.15. 15:54:18

@gyvy: Ha olyan gonosz lennék, ahogy Nard gondolja, akkor máshova tettem volna a teki fejét. De én aranyos vagyok:D

Frigyesur (törölt) 2011.02.15. 15:55:29

@gyvy: Azert az nagyon durva lenne! Legyen inkabb sziberiai tigris horda, az megiscsak humanusabb.

Hurri Kán 2011.02.15. 15:56:26

@fumerin:
Nem. Féltékeny a teknősre :DDD

fumerin 2011.02.15. 16:00:56

@gyvy: Most mééé? És ha még be is dagad? :DDD

Hurri Kán 2011.02.15. 16:02:50

@fumerin:
Hát mondom én hogy úgy csinálod hogy a végén mindenképpen te járjál jól :DDD

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 16:12:37

@gyvy: rendben, értem én. És emiatt sem fogok szívrohamot kapni, azt hiszem.:D

Hurri Kán 2011.02.15. 16:18:25

@tarquin - védőháló nélkül:
Hát azt semmiképpen se nem szeretném hogy szívrohamot kapjál. És ha bármit nem értesz a későbbiekben, nyugodtan fordulj hozzám, ígérem minden tőlem telhetőt megteszek hogy segíteni tudjak :DDD

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 16:21:40

@gyvy: előre is köszönöm.:-) Fordulok majd, csak várj türelmesen.:D:D

Hurri Kán 2011.02.15. 16:23:46

@tarquin - védőháló nélkül:
Várok én. Ja, ha nem mondtam volna én se egyhamar leszek ideges :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.15. 16:24:06

nem tudom, de nekem rém unalmas lenne, ha minden nap buliba kéne mennem a ZENÉSZ fiúval.
Az ingerküszöböm megszűnne.
És a könyvelő is lehet tök izgalmas, feltéve, ha érdekelnek a kreatív könyvelés módszerei.
:)

fumerin 2011.02.15. 16:26:39

@tarquin - védőháló nélkül: Szegény megboldogult matektanárom adott jó tippeket, hogyan legyünk sokkal jobbak.
Reggel beállsz a tükör elé és elmondod háromszor, hogy szép vagyok, okos vagyok, egyre jobban és jobban a topppppon érzem magam:D
Ha nem sikerül, akkor a tükröt ne belém állítsd, inkább elmondom hova temették szegény tanáromat :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.15. 16:42:24

@fumerin: hihihi.:-) A tükör nem tehet semmiről.:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.15. 16:43:41

@Kytia: Megsúgom az én avatarom is macska, csak éppen nem látszik, mert az inda így akarja. Ugyanis Bundabandi egy macska volt, szegényke tavaly távozott az örök vadászmezőkre.

A fentebbi kérdésedre meg a válasz: 30

deflorator 2011.02.15. 17:41:53

Hallgass a szívedre és válaszd a tücsköt. Ezzel a szegény hangya is jobban jár...

deflorator 2011.02.15. 17:56:28

@Bundabandi: Számomra ez inkább butaságnak tűnik. Úgy viselkedik mint aki különb nálad, vagy különb másnál és ettől azonnal úgy is tekintesz rá és nagyon igyekszel elnyerni a kegyeit. Ennek az ellentéte az, aki rendkívül sokat tud felmutatni mégis közvetlen, őszinte, szerény.
Az igazság az, hogy bárhogy is viselkedik, a fejébe akkor sem látsz bele. Egyik pillanatban azt hiszed, hogy őrjöngve szeret, az orránál fogva vezeted, a másik pillanatban meg esetleg közli, hogy képtelen tovább eljátszani ezt a pátoszt, legjobb ha külön váltok.

Muha 2011.02.15. 18:27:52

elolvastam
nem szoktam.
ez egy monoton sorminta.
rendes
zenész
rendes
zenész.
ennél jobb alapot egy kokós richie hawtin számhoz elképzelni sem tudnék.

kiraaaaa 2011.02.15. 18:38:02

@Muha: ez a mai legértelmesebb hozzászólás:)

kiraaaaa 2011.02.15. 19:30:00

@Muha: ne örülj, nem olvastam:)

Muha 2011.02.15. 19:36:20

@kiraaaaa: Ezt nem kellett volna elmondanod. :)
mindegy. most azt hazudom, hogy nem örülök, csak vigyorgok, de hogy miért, azt nem tudom.
:D

kiraaaaa 2011.02.15. 19:41:21

@Muha: na jó, de ha az egész napi ténykedésem nézem, te nyertél.

Muha 2011.02.15. 19:45:14

@kiraaaaa: nem nyerni akartam. :D

Spiritmonger 2011.02.15. 22:41:38

a postban szereplő levél gazdája életalkalmatlan
ha neki izgalom kell, és nem tudja megbecsülni azt a partnert, aki nem menő jampec, de van egzisztenciája, családcentrikus, szereti a post íróját, vannak távlati tervei, akkor ne tegyen tönkre egy olyan fiatalembert, akinek ő sokat jelent, és menjen vissza a céltalan zenészfajtájához

kevésbé finoman szólva, takarodjon a kurva bovaryné szindrómájával az anyja retkes picsájába, hogy nem tudja megbecsülni a jó dolgát, illetve ezért talán nem is, de azért mindenképpen, hogy a magáéval együtt egy másik ember boldogságát is tönkretenné

DeCarlo 2011.02.15. 23:32:02

Spritmonger már elmondta a lényeget. Egyébként meg ha valaki kap egy pofont, aztán elmegy sírni kicsit a sarokba, és utána megint odaáll egy tasliért akkor mit vár?....Ha majd megtanulja értékelni azt, ami tényleg számít és elmegy egy agybeültetésre akkor majd nem kell ennyit dilemmáznia. Hagyd ott szegény srácot....dehogy szegény....talál jobbat is.

2011.02.15. 23:42:29

Ki is akart itt vaskereskedést nyitni? :-)

Szóval, húzz el "otthonról", mert ha a barátod, akivel elvileg együtt vagy, rájön erre, akkor elindul vascsőért. És teljes joggal fog vele fejbehúzni.

Szerintem egy viszketeg kis ribanc vagy, egy darabig hagyd békén együttélésileg a férfiakat, érd be egyéjszakásokkal, az jó mindenkinek, és vascsőre sem lesz szükség. Rád még azért is kár lenne.

Spiritmonger 2011.02.15. 23:43:43

még egy apróság
nem tudni miért, a nők teljesen meghülyültek mostanában, egyszerűen nem tudják értékelni a normális srácokat
különösen 25 év alatt, aztán meg 30 után jön a rinya, hogy hol rontotta el, de akkor már nem kell senkinek se

minden nőnek, akik a rosszfiúkhoz vonzódnak, legalább egyszer el kellene menni egy anyaotthonba vagy beszélnie a családsegítő munkatársaival, hogy ez hova vezet...
határozott preferenciaváltás lenne a dologból, ragályosan

ennek több jó következménye is lenne
1, a még ingatag, de normális lányok a normális srácok felé orientálódnának
2, rosszfiúból is kevesebb lenne, mert nem érné meg annak lenni

a mai napig nem értem, hogy egy párkapcsolat elindításához és működtetéséhez a nők miért nem gondolkodnak egy cseppet racionálisabban?

jót dugni majd mindenkivel lehet
szeretni már kevesebbeket
együttélni még kevesebbeket
családot alapítani pedig rosszfiúkkal nem lehet

alapvetően azért a család gyerek még a mozgatórugó, de ennyit nem lehet előre gondolkodni?

2011.02.15. 23:49:52

@Zsit (nyau és rémizé): "te lány!..." Ezt a finomkodó megszólítást ;-)

2011.02.15. 23:52:53

@Drága IV gernika: "hallgass a pinádra"

Látom, nem csak nálam verte le a biztit :-)

2011.02.16. 00:30:40

@catyca: " halmaz ide vagy oda, továbbra sem szeretek címkézni, mert egyszerűen nincs értelme, pláne, mivel az ember minden másik ember olvasatában más-más címkéket kapna"

Most két lehetőség van, vagy nem érted, amit Frigyesur és fumerin írt, vagy "write only" módban leledzel. Mindkét eset elég bloggyilkos :-)

2011.02.16. 00:48:19

@fumerin: "Nézd, szerintem ne kössük horoszkóphoz ezt a témát.
Én sem voltam lelkes, amikor siklót hozott a kádba, mert szegény nem tűnik egészségesnek.
Én sem hisztiztem, hanem megfogtam a dögöt és visszavittem az élőhelyére rábízva a természetre. "

Akkor a párod izgalmas "rosszfiú"? :-) Csak hogy a kommentek többségének témájánál maradjunk :-))

Joe69 2011.02.16. 01:20:04

@Spiritmonger:
Jól beszélsz. Egy szakkönyv ezt így írja le: a férfiak a változatosságra, kalandra, stb. való vágyukat kiélhetik a munkában, sportban, harcban, stb. A férfi a nőkapcsolatában pihenni, elnyugodni, relaxálni szeretne. "Szegény" nőknek ellenben erre az életben kevesebb lehetőségük , ezért aztán a kapcsolataikban kavarják a szart, ott vágynak változatosságra. És mióta olyan kurvára számít a véleményük , gyakorlatilag az ő kezükben vannak a kapcsolatok, főleg a szakítások. Többévtizedes házasság után hallok olyat, hogy elvált, mert "unta" a férjét, dobta a pasiját, mert "megunta". Úgy tűnik, hogy a női öntudat fő attribútuma az lett, hogy neki joga van megunni és kihajítani egy embert. Divatos érv lett ez, több nőismerősöm mondott olyat nekem, hogy alapjában véve egy rossz szava sem lehet a férjére-pasijára, de megunta és kész. Viszont ezek általában saját egzisztenciális alapjukon is jól megálló (vagy a korábbi partnert jól megkopasztó) nók, ld. Gábor Zsazsa..

Persze a posztíró mindennek egy primitív és felszínes alaptípusa. Az ilyenek egzisztenciálisan semmire sem viszik, aki tinikorában állandóan "zenészekkel" lóg, általában érettségiig sem jut. És aztán egyik szétivott-szétdrogozottagyú lúzer után szedi össze a másikat - na és a gyerekeiket, mert időnként elsül a farkuk. Az ilyen csajok meg tisztázatlan faterű gyerekeik tipikus szociális problémahalmazt alkotnak, bármelyik szociális előadó elmondhatja, a sufni-próbatermek környékén mindig lehet ilyen csajokat találni.

Sadist 2011.02.16. 03:04:31

Kedves posztoló!

Te az örök elégedetlen vagy, akinek soha, semmi nem elég jó. Ha egy befutott zenész pasid lenne annyi pénzzel, amennyit nem tudsz elkölteni, Adonisz testtel, a farkából pedig csokit ejakulálna, te akkor is fintorognál.
A helyes megoldás, hogy hagyod mindkettőt, nem teszed tönkre az életüket, te pedig elhúzódsz egy sötét kis sarokba örök életedre, opcionálisan gondolkodhatsz az életed lerövidítésén, hogy ne kelljen olyan hosszan szenvedned. Komolyan bazmeg, 26 évesen itt tartasz.

Nati Walter 2011.02.16. 06:44:45

Melyik városban laksz?

psr6 2011.02.16. 07:36:40

Szia! A határon vagy, még a pörgés, buli is vonzó, de már látod a stabilitást és a biztonságos jövő előnyeit. Később akár bevallod, akár nem, ez utóbbi ér majd többet. Ha annyira érdekel a dolog, dugd meg a zenészt, majd meglátod, újdonságnak újdonság, de nem annyira extra, ja és ne mondd el senkinek. És maradj a stabil pasival, szerelmesedj csak bele még jobban. Az lesz a pálya, ha tényleg valami életszerűt akarsz.

Sadist 2011.02.16. 12:13:12

A gyomrom felfordul azoktól, akik azt javasolják, hogy maradjon a rendes, egzisztenciával rendelkező férfival, mellette pedig kúrjon félre.

lárvalányhaj 2011.02.19. 11:00:30

@Joe69:

"Többévtizedes házasság után hallok olyat, hogy elvált, mert "unta" a férjét, dobta a pasiját, mert "megunta". Úgy tűnik, hogy a női öntudat fő attribútuma az lett, hogy neki joga van megunni és kihajítani egy embert."

Én még férfiról nem is hallottam ilyet :P

lárvalányhaj 2011.02.19. 11:15:29

Kedves Posztíró!

A világ legtermészetesebb dolgaként konstatálod, hogy "kapcsolatfüggő vagy", arról pedig nem írsz, hogy jársz/jártál-e egyetemre, vagy hogy mi a munkád. Az eddigi leírásból úgy tűnt, hogy az egész életed a pasik körül forgott, és mindig akadt valaki, aki eltartott -- legalábbis a zenésszel együttélve "anyagi gondjaid voltak", ami, ha van egy jó állásod, nem fordulhatott volna elő.

Azt javaslom, hogy vonulj vissza a pasizás világától, és próbáld meg felépíteni a saját életed. Keresd meg, hogy mi az, amiben jó vagy, keress hozzád illő munkát, vagy iratkozz be egy főiskolára/egyetemre. Építs föl egy önálló életet, ami pasi nélkül is teljes. És ha ez megtörtént, akkor (de csak akkor) kezdj komoly kapcsolat után nézni.

Ha így folytatod, akkor ugyanis szét fog aprózódni az életed, és majd 40 évesen, megereszkedett idomokkal fogsz szembesülni azzal a ténnyel, hogy nem értesz semmihez, és hogy az egész eddigi életed elpazaroltad.

Joe69 2011.02.19. 20:31:01

@lárvalányhaj:
Ok, a régi klasszikus sztori az volt, hogy a férj lecserélte öregecske nejét egy fiatalabbra, ahogy Fletó is megaszonta. Manapság azonban a válóperek több mint 90 százalékát a nők adják be, és az egyéb kapcsikban is női műfaj a deklaratív szakítás. Előbbiekben a nők általában letagadják, hogy másik pasi miatt tennék, hiszen akkor a rájuk bizonyított hűtlenség miatt ugrana a vagyon egy része esetleg, azt viszont mindenki könnyebben hiszi el ma még, hogy a férj kúrt félre, vagy rosszul bánt vele, vagy nem kúrt vele megfelelő mennyiségben és minőségben. Szóval udvariasan csak annyit mondhatok, szakítás műfajban a nők sokkal erősebbek manapság.

Joe69 2011.02.19. 20:31:51

@lárvalányhaj:
Ok, a régi klasszikus sztori az volt, hogy a férj lecserélte öregecske nejét egy fiatalabbra, ahogy Fletó is megaszonta. Manapság azonban a válóperek több mint 90 százalékát a nők adják be, és az egyéb kapcsikban is női műfaj a deklaratív szakítás. Előbbiekben a nők általában letagadják, hogy másik pasi miatt tennék, hiszen akkor a rájuk bizonyított hűtlenség miatt ugrana a vagyon egy része esetleg, azt viszont mindenki könnyebben hiszi el ma még, hogy a férj kúrt félre, vagy rosszul bánt vele, vagy nem kúrt vele megfelelő mennyiségben és minőségben. Szóval udvariasan csak annyit mondhatok, szakítás műfajban a nők sokkal erősebbek manapság.
süti beállítások módosítása