Úgy akart bocsánatot kérni, hogy leitta magát

2011. november 24. 07:53 - csajokespasik

Nem szép dolog a barátnőd apukáját vén hülyének nevezni. De ha már megtetted és bocsánatot szeretnél kérni a csajodtól, nem a legjobb módszer a műbalhés berúgás sem. Egy szétválás akkor izgalmas, ha a felek útközben meggondolják magukat. A mai párunk most itt tart: a lány keresi azt az embert, akibe annak idején beleszeretett, és tudja, hogy ott van még valahol. De vajon annyi szemétség után van még visszaút egy zűrös pasinak?

 

Kedves Olvasók! A tanácsotokat szeretném kérni. Nő vagyok, 27 éves, a párom 31. Öt és fél éve vagyunk együtt, és amióta szóba hoztam a gyerek-és családalapítási témát, ő teljesen megváltozott. Nem mondott nemet. Időt kért, azt mondta, nem anyagi okai vannak a halogatásnak, csak nem biztos, hogy ő megfelelő személy ehhez. Ez nekem úgy hangzott, mintha azt mondta volna, hogy „szivi, nem biztos, hogy én vagyok a te embered.” Pedig mintha vele élnék már huzamosabb ideje. De hogy megfelelő tanácsokat tudjatok adni, igyekszem minden fontos részletet leírni.

Én ilyen vagyok: megfontolt, takarékos, nem zavar a szigorú időbeosztás sem: sőt, ha nyaralni megyünk, kifejezetten kényelmetlen, ha reggel úgy kelek fel, hogy nincs valami napirendem, valami tennivalóm. Szeretem a kávét, szeretek főzni, gondoskodni, és büszke vagyok arra, hogy a dohányzási szokásaimat sikerült napi 4 szálra redukálni.

Ő ilyen: kicsit szétszórt, de gondoskodó, lehet rá számítani. Szereti az abszurd humort, amit viszont én nem. És nem érdekli, ha nem nevetek azon, ha hülye mondatokkal próbál viccből beszélgetni velem. Néha indulatos, de roppant lovagias, ha az utcán meglát egy csövit, máris ad neki egy kis aprót.

Nem is lehetünk egyformák. Szerintem egy kapcsolatban kifejezetten nem előnyös, ha a felek mindenben klappolnak. Az nem lesz hosszú távú. Aztán pár hete történt egy incidens: a pasim váratlanul bejelentette, hogy vége, hagyjuk abba, nem fog ez menni. Mit csináljak, meglepett, de beleegyeztem. Egyik nap elment dolgozni, hozzám pedig feljött az apám. Beszélgetünk, amikor hallom, hogy kopognak az ablakon. Kinyitom. Ő áll ott. Azt mondja, hogy ezentúl fizessük külön a számlákat. Így. Ilyen simán. Semmi bevezető. Vagy magyarázat, hogy mit keres itt? Kicsit dühösen azt mondtam, hogy mi sem természetesebb. Már csuktam volna be az ablakot, amikor azt mondja, hogy ugye tudom, hogy miért szakítunk? Megdermedtem - nem tudtam, de mondtam neki, hogy mesélje csak el. Azt mondta, hogy szerinte az apám ellene hangol engem. Apám és a pasim nem jöttek ki túl jól, inkább csak megtűrték egymást. Azt mondtam, hogy ez baromság, felnőtt nő vagyok, nem könnyű irányítani. Erre felemelte a hangját és impotens vén hülyének, egy rakás sz*rnak stb. nem tudom minek nevezte még az apám. Fogalma sem volt róla, hogy az apám mindent hallott. Később sem mondtam el neki. Aztán elment. Apám örült a hírnek, hogy szétmegyünk. Pár napig mosolyszünet a párommal, majd hirtelen azt mondja, hogy nagyon rossz lenne nélkülem. Erre nem tudtam, mit felelni. Úgy látszik, nem egy merev arcot várt, mert megsértődött és elment. Arra számíthatott, hogy a nyakába borulok. Ezután jött egy műbalhé, ugyanis direkt berúgott: először hülye p**nak nevezett, majd élete nőjének, akit nem akar elveszteni. Akkor leült velem beszélni: azt mondta, nem akar elveszteni és tudja, hogy hülye volt. Én sem akarom elveszteni, de vagyok annyira reális, hogy ha látom, hogy vége, akkor tudomásul veszem és lelépek. Tudom, hogy egy szakítás akkor izgalmas, ha a felek útközben meggondolják magukat. Mi most itt tartunk. Ismerem azt az embert, akibe annak idején beleszerettem, és tudom, hogy ott van a zavaros felszín alatt. Tehát most itt tartunk. Mennénk is, meg maradnánk is. De szerintem már túl sok lyuk van azon a fakerítésen – amit lefesteni lehet, bármilyen színűre, de a lyukak örökre maradnak. Köszönöm, ha jó tanácsokat kapok: üdv: Lilla.

 

 
408 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr253407703

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 18 éves lány bevallja az anyjának, hogy teherbe esett... 2011.11.24. 14:29:08

18 éves lány bevallja az anyjának, hogy teherbe esett.Az anya elkezd mérgében sírni:- Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! – toporzékol.A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd.Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a há...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

indapass90210 2011.11.24. 07:58:52

Szerintem a csaj dugás közben hangosan diktálta az ütemet. Esetleg volt hozzá egy gong is a szobában.

"Én ilyen vagyok: megfontolt, takarékos, nem zavar a szigorú időbeosztás sem: sőt, ha nyaralni megyünk, kifejezetten kényelmetlen, ha reggel úgy kelek fel, hogy nincs valami napirendem, valami tennivalóm"

Előbb-utóbb vénlány lesz, jó eséllyel vezető beosztásban valahol, és hétvégén is baszogatni fogja a beosztottakat, hogy menjenek dolgozni, hiszen az élet nem játék és mese.

2011.11.24. 08:02:42

@Dövan:
Neked mi bajod van, hogy már ilyen korán itt vagy? :)

fumerin 2011.11.24. 08:03:50

Kedves Poszter!

Szerintem értelmetlen tovább együtt maradnotok.
Nem hiszem, hogy a gyerkőctéma volt az, ami miatt a férfid megdermedt, inkább az, hogy véglegesítve legyen a kapcsolatotok.
Tényleg érzi,nem bír még végleges döntést hozni.
Az édesapád kikezdése egy szar kifogás volt csak.Magyarázatot meg azért nem tud adni férfi, mert tudja, hogy azzal kipontozhatja Nálad magát.
De dönts belátásod szerint :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 08:10:03

@Dövan:

Valszeg időbeosztás, és szigorú ütemterv alapján kellett teljesíteni az ágyban is, és valszeg apuka volt a metronóm, aki a szobán kívülről diktált. :D

SciNu 2011.11.24. 08:18:31

"majd hirtelen azt mondja, hogy nagyon rossz lenne nélkülem."
Ja hisz az 5 ujj az mégsem olyan mint egy pina. Meg a rezsi is 2x annyiba fog kerülni.
Ma faterral fogok egyetérteni ami ezt a kapcsolatot érinti.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 08:30:01

Kedves Lilla!
Szerintem ne áltasd magad! A kapcsolatotok ezer sebből vérzik. Egyrészt a pasid (vagy volt pasid, ahogy jobban tetszik), még lehet, hogy tényleg nem állt készen (érett meg) a gyermekvállalásra. Erről a tegnapi posztban olvashattál esetleg bővebben is, pont erről, és ilyen korosztályú pasikról volt benne szó.
Másrészt ez csak egy volt a problémák közül. Az észrevételed helyes volt: nem ezt a pasit ismerted és szeretted meg annak idején. Az viszont más kérdés, hogy ez a pasi igazi énje. Tudod egy darabig lehet "alakítani" a jópasit, de egy életen keresztül nem. Egy idő után előjön a "meztelen valóság" ahol lewhullanak az álarcok. Amikor koszosan, izzadtan, fáradtan, kimerülten, idegesen hazajön valaki a munkából és nincs tovább elegendő tű és cérna ahhoz, hogy a tényleges valóságtól eltérő, szebb, jobb álarcot varrjon magának. Ez az időszak jött el mostanra. Ebben benne van az is, hogy milyen ember az aki a háta mögött (vagyis azt hiszi, hogy a háta mögött, valójában nem) a párja szüleit becsmérli (ha nincs jó véleményem a párom szüleiről, akkor azt megbeszélem a párommal, de nem fogom impotens vén hülyének, és rakás szarnak nevezni a szüleit, hiszen ha szereti őket, akkor ezzel az ő érzelmeibe is belegázolok. Ezen kívül pedig ahhoz, hogy az embernek valakiről rossz véleménye legyen, elsősorban érvek kellenek, amelyek ezt megalapozzák, nem pedig indulatok. Aztán benne van az is, hogy amikor ténynek tűnt a szakítás, akkor elvesztette az önkontrollt, addig ivott, míg felváltva ekézett és nyafizott, hogy élete nője vagy. Tudod van egy régi közmondás: "bajban ismerszik meg az ember". Az én olvasatomban a te (volt?) párod a bajban, hogy úgy mondjam emberként megbukott (mané tekel faresz, vagy hibás kiejtéssel: mene tekel ufarszin) azaz megméretett és könnyűnek találtatott. Ahogy Hofi mondta: felmelegítve csak a töltött káposzta. A pasid pedig kb. 6-8 év múlva lesz elég érett (agyilag is, jobbik esetben, ha addig el nem issza az agyát bánatában) arra, hogy valóban felelősséggel gondolkodó családapa legyen belőle. Ez persze nem biztos, csak esetleg elképzelhető. Tehát fontold meg, hogy van-e ennyi időd rá, és B terved, ha kiderül, hogy annyi idő alatt sem lesz eléggé érett a tényleges családalapításra.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 08:32:07

Ja, majd elfelejtettem: azt a napi négy szál cigit pedig érdemes lenne felére redukálni (aztán a napi két szálat ismét a felére, majd azt is, egészen addig, míg a végeredmény nem érinti aszimptotikusan a nullát).
:)

el333t 2011.11.24. 08:34:30

Ehhez sokat nem tudok tenni, mivel az én apám egy pöcs, akit sohasem szerettem, legfeljebb félelemmel vegyes tiszteletet éreztem régen iránta, aztán elmúltam tíz, és abból sem maradt semmi, ahogy a kapcsolatunkból sem.

Ám a megcsontosodott rossz viszonyról vannak tapasztalataim. Az én értelmezésem szerint ha apád közölné benyomva az ablakon át, hogy ki akar tagadni a családból és az örökségből a palid miatt - míg ezt az érintett végighallgatja -, onnantól azt mondanám, fogd rövidre a kapcsolatod az apáddal, de sajnos a szerepek fordítva voltak.

Ha minden egyéb kérdésben jól megvagytok, próbáld kibékíteni a feleket, legalább egy elfogadható szintre, egyúttal békélj meg azzal, hogy amit a kibékülés során a tárgyalásokon sikerül elérned, az szolgál a későbbi viselkedésük alapjául (jobb nemigen lesz, csak rosszabb).

el333t 2011.11.24. 08:39:51

@Ibrahim a tevehajcsár: Mondjuk a gyerekvállalás miatt én nem aggódnék, a pali nem mondta hogy elzárkózik a gondolat elől, időt kért és itt simán lehet, hogy nem maga miatt (a lány 21-22 éves volt, mikor összejöttek). A cigit tényleg le kéne tenni :)

Más:
A hülye picsa meg az élete nője mindenki életében összemosódik egyszer! Akkor kell férfinak lenni és otthagyni. :)

2011.11.24. 08:40:52

@SciNuBob -forever alone lvl 100-:
Én nem szeretem, de a video jó. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 08:41:53

@el333t: Nézd az én tapasztalataim szerint, ha az egyik fél apja (nevezzük nevén a gyereket, a lány apja) nem szívleli a lány párját, akkor az adott fél (a lány) viselkedésén, hozzáállásán, döntésein múlik, hogy ez mennyire tudja befolyásolni a kapcsolatot. Normál esetben semennyire. Ha apucival nem laknak együtt, akkor meglátogatni nem kötelező, legfeljebb Karácsonykor, meg esetleg a névnapján/szülinapján, ha pedig ő jön vendégségbe, akkor, nos ő a vendég a többiek "otthon vannak". Kivéve persze, ha a lakást apuci vette a lányának, mert akkor a helyzet kissé cizelláltabb. Tehát én ezt a helyzetet abszolút kezelhetőnek tartom, és hangsúlyozom normál esetben nem lehet válóok, éppúgy, mint egy rossz anyós sem, hiszen nem az apóssal vagy az anyóssal él együtt az ember, hanem a lányukkal.

Esztétikus Kritikus 2011.11.24. 08:41:56

Jaj, ezek a "meggondoltammagam"-szakítások de szánalmasak... ha most az a heppje, hogy visszajön, pár nap múlva majd az lesz, hogy nem jön vissza. És ez mindkét fél esetében fennáll. Basszus egyszer végigasszisztáltam egy fél éven keresztül tartó szakítást. Szörnyű volt még kívülállóként is.

A posztoló tartsa szem előtt, ha már ilyen kis rendszerető, hogy: szakítani csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen - úgy érdemes.

Muha 2011.11.24. 08:42:23

Joreggelt kivanok!

'Ezután jött egy műbalhé, ugyanis direkt berúgott: először hülye p**nak nevezett, majd élete nőjének'

Mega LIKE!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 08:44:13

Nem csp csütörtök van? :) Dövan, keress remek lányokat! :D

el333t 2011.11.24. 08:45:18

@Ibrahim a tevehajcsár: Épp ezt mondtam én is, hogy szülővel előbb szakítanék meg kapcsolatot, mint házastársjelölttel.

Puch Cavette 2011.11.24. 08:45:29

Nem szoktam ilyet irni, de sztem van egy masik no is a dologban.

indapass90210 2011.11.24. 08:45:52

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: kajálok valamit, aztán keresek egykét hamupipőkét!

2011.11.24. 08:48:03

@Dövan:
Ugye nem felejted el a lovagomat? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 08:48:20

@el333t: A gyerek(ek) miatt én sem aggódom. Az aggódás egyébként sem az én dolgom, hanem a posztolóé (aki viszont kb. most van az optimális korban ahhoz, hogy gyereke(ke)t szüljön).

SciNu 2011.11.24. 09:01:58

"Amikor koszosan, izzadtan, fáradtan, kimerülten, idegesen hazajön valaki a munkából és nincs tovább elegendő tű és cérna ahhoz, hogy a tényleges valóságtól eltérő, szebb, jobb álarcot varrjon magának."
Ez de szépen megfogalmazott volt :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.24. 09:03:07

@Dövan: Lehet, hogy valami VV fan?! Ott mehet így a dugás:
Felkészültél Pista? Gong az eleje, gong a vége!

:DDDDDD

eMJe 2011.11.24. 09:03:10

Te nő, akivel együtt éltél meg pasi? Szóval nem vagytok egyenrangúak a kapcsolatban? Nem csodálnám, ha a "pasid" ezt érezné, ez a szakításos dolog is csak azt erősíti bennem, hogy nem kap eleget valami(k)ből, megerősítésre vár. Egyszerűbb lenne megbeszélnetek, mielőtt késő.

"Én ilyen vagyok: megfontolt, takarékos, nem zavar a szigorú időbeosztás sem: sőt, ha nyaralni megyünk, kifejezetten kényelmetlen, ha reggel úgy kelek fel, hogy nincs valami napirendem, valami tennivalóm." Ezt lehet, hogy Te csupa erénynek veszed, de más nem biztos. Főleg, hanem vagy kompromisszumképes, ami a posztból nem derült ki. Ugyanazt tudom csak írni, próbáljátok megbeszélni. Ha meg már annyit sem ér nektek, akkora poszt is felesleges volt.

"Mi most itt tartunk. Ismerem azt az embert, akibe annak idején beleszerettem, és tudom, hogy ott van a zavaros felszín alatt.". Lehet, Ő ugyanúgy érzi, azért viselkedik úgy, ahogy (bár az nem megoldás a részéről sem, de hát kétségbeesett ember...) Csak az előbb már megírt tanácsot tudom adni,a poszt elég egyoldalú és kevés az infó.

Father Justice (törölt) 2011.11.24. 09:07:09

Az apádra akasztott jelzők szerintem csak kifogásként szolgáltak a szakításhoz. Öt és fél éve vagytok együtt, és külön éltek a szülőktől. Szerinted ennyi idő kellett neki ahhoz, hogy rájöjjön: utálja az öreged? Ha apádnak túl nagy beleszólása lenne az életetekbe, egy ilyen hirtelen természetű faszi már a kezdetek óta balhézna emiatt, de még valószínűbb, hogy rég otthagyott volna. Ha meg nincs beleszólása, akkor hol érdekli a dolog? Nem tudom, milyen a viszonyod a szüleiddel, de egyszer érdemes lenne végiggondolni, vajon miért utálják ezt a fickót annyira.

Inkább az van, hogy amióta előhozakodtál a gyerektémával, ő folyamatosan másik kényelmi állandót keres. (Persze lehet, hogy már előtte is keresett, csak azóta intenzívebben.) Talált is potenciális jelöltet, de az idejekorán kukázta, ezért most visszakuncsorgott hozzád. Te pedig vissza is fogod fogadni, hiszen ha őszinte akarsz lenni magadhoz, rájössz, hogy nincs más választásod. Ha ugyanis lett volna reális esélyed jobb kényelmi állandóra váltani, azt rég megtetted volna már.

Érdekes, hogy leírod a kettőtök közötti különbségeket, amik zavarnak a kapcsolatban, aztán elkezded győzködni magad, hogy ez pont ettől izgalmas. Olyan értelemszerűen nincs, hogy mindenben klappolnak a felek, hiszen akivel mindenben klappolsz, abból egyetlen példány létezik a bolygón: te. Az a legjobb, ha a legfőbb területeken passzoltok egymáshoz, és a jövőre vonatkozó legfontosabb terveitek azonosak (vagy minimum szinkronba hozhatók), ezen kívül pedig kisebb-nagyobb különbségek színezik a kapcsolatot. A ti esetetek már a temperamentumotok és a stílusotok alapján sem ilyen, a családalapítás témája pedig végképp felteszi a pontot az i-re.

Így inkább arról lehet szó, hogy mivel nem nagyon vagy válogatási helyzetben, próbálod szépítgetni a dolgokat, amennyire csak lehet. El is lehet így tözsölögni még évtizedekig is akár, csak az a probléma, hogy a faszidnak ettől még nem fog megjönni a kedve a gyerekvállaláshoz.

Címkefelhő: felerezsi, kényelmi állandó, alkohol, agresszió, tartáshiány.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 09:10:17

@Father Justice:

Nem tudom, az agresszió hogy jött képbe, egy berúgás és egy lehülypicsázás még szerintem nem mondható túlzottan agresszív tettnek. :)

SciNu 2011.11.24. 09:10:59

@Dövan: Nem veszélyes ez ebben a sorrendben? :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.24. 09:13:09

Szerintem másik csaj van a dologban, akiről közben kiderülhetett valami, ezért akar visszatáncolni a srác. Ha nincs ló, jó a szamár is alapon. Én nem folytatnám vele az biztos.

"nem biztos, hogy ő megfelelő személy ehhez" magyarán nem veled képzeli el a családalapítást.

Mondjuk nekem fura, hogy így beletörődött a posztoló és nem is akart választ arra, hogy miért szakítottak. Érdekes...

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 09:16:02

@SciNuBob -forever alone lvl 100-: Öööö...elfelejtettek velem fogalmazásgátlót szedetni gyermekkoromban (tudod én is olyan gyerek voltam, mint Kytia: volt gyerekszobám csak keresztülment rajta a villamos, és nem futotta fogalmazásgátlóra).
:)

leonito77 2011.11.24. 09:16:10

Kedves Lilla!

Jó kis sztori amit leírtál, de szerintem egy ember nem változik meg egyik pillanatról a másikra. A pasidnak valami nagyon komoly lelki baja lehet és ez így nyilvánul meg. Biztos, hogy a gyerekvállalás kérdéssel valamit előidéztél, de ki tudja mit. Amit leírtál... számomra érthetetlen és megfoghatatlan. Már jó ideje együtt vagytok.

Miért szakítottatok? Ha szereted, akkor nem érdekel? Tulajdonképpen vagy szintet lép a kapcsolatotok, vagy meghal.

Úgy tűnik, hogy ti a halált válasszátok, ráadásul a lassú halált, mert majd megy egy darabig a se vele, se nélküle. Visszafelé lépni nem szabad és nem is érdemes.

Beszéljetek őszintén. Az előttem szólókkal ellentétben szerintem van remény, mert nem belülről halt el a kapcsolt, nem jött közbe harmadik fél. Viszont van valami hatalmas érzelmi gondja a pasasnak, te pedig úgy tűnik, kissé hidegen kezeled a dolgot ahhoz képest, hogy érzelmekről van szó. Ő bejelenti, hogy szakít, oké. Bejelenti mégsem, oké? Mi van veled? Nincsen akaratod? Nem is beszéled meg vele?

Rázzátok magatokat gatyába kissé és javaslom, hogy beszéljétek meg felnőtt módjára a saját érzelmeiteket, őszintén. Ha esetleg valamelyikőtök erre képtelen, akkor halott ügy, de jelzem, hogy a legközelebbi kapcsolat is az lesz.

Már csak azért is tartoztok ennyivel a másiknak, mert, ha úgy döntötök, hogy szétmentek, joga van tudni a másik félnek a valódi okot, hogy legyen esélye tanulni belőle és ez mind a kettőtöknek a hasznára válik majd.

Father Justice (törölt) 2011.11.24. 09:16:22

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ami most indulatosság, az csap majd át agresszióba egy-egy berúgás után, ha a posztíró sikeresen rákényszeríti Gerzsonra a gyereket.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 09:16:51

@Bundabandi:

Szerintem a csaj unta, hogy nem tudja beleerőltetni a pasit az ő kis sablonjaiba, időbeosztásába, ütemtervébe. :) Fogjon valami halvérű kis Rezsőkét, akit kedvére ütemezhet,pattogtathat és nem szól be a bunkó apjára sem. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 09:18:32

@Kata1987: Wow! Megjött a gazdag, hejjes szőkenő!!! Eldördült a startpisztoly skalpvadászok! Ki vadássza le Katát?
:)

Father Justice (törölt) 2011.11.24. 09:19:00

@Bundabandi: Én is ezt tartom a legvalószínűbbnek, viszont nem biztos, hogy jobb nőről van szó, legfeljebb kényelmi állandó szerepkörre optimálisabbról. És lehet, hogy a 'valami', ami kiderült, mindössze annyi, hogy a nőnek esze ágában sincs ezzel a faszival felerezsizni.

2011.11.24. 09:20:59

Ma szinte 100%-ig egyet tudok érteni @Father Justice: -val. :) Amúgy írtam mailt.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 09:25:17

Atya ég! Még csak ott tartok, h ki milyen, de fetrengek a röhögéstől!

Hábazdmeg, de vicces! :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 09:29:28

Lilla! A végén olyan kis cuki vagy, h meggondoltam, és ma nem rajtad töltöm ki a frusztrációm! ;)

A csávótól viszont menekülj!

Ui.: apád örült... Azé' sokat elárul róla! ;)

Szöszi 28 2011.11.24. 09:29:59

@Ibrahim a tevehajcsár: Most nem vagyok vadászható állapotban. Pasit egy pici ideig nem szeretnék magam körül.

Hurri Kán 2011.11.24. 09:30:35

Berúgott bocsánatkérés előtt? Hát Istenem... Józanul biztos nem ment volna neki. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 09:30:36

@leonito77: Szerintem félreérted a helyzetet. Ugyanis:
"Beszéljetek őszintén. Az előttem szólókkal ellentétben szerintem van remény, mert nem belülről halt el a kapcsolt, nem jött közbe harmadik fél". Pont ellenkezőleg: ha nem jött közbe harmadik fél (azaz külső katalizátor), akkor kizárólag belülről halt el a kapcsolat. Nézd a katalizátor/külső fél szerepét. Hogy vásárol cipőt egy nő? Bemegy a cipőboltba, felpróbálja a neki tetsző cipőket, és ha egyik sem igazán felel meg, megy a következő cipőboltba. Ott eljátssza ugyanezt, és ahol megtalálja "AZ ELSŐ ELFOGADHATÓ, MEGFELELŐ CIPŐT", azaz az első elfogadható kompromisszumot, akkor nem habozik tovább, megveszi. Pedig, ha tovább menne egy cipőbolttal, lehet, hogy még jobb cipőt találna. De nem teszi, mert elfogadja az első elfogadható megoldást (mellesleg ezt hívják a közgazdaságtanban a korlátozott racionalitás elvének). Azaz: jobbat mindig lehet találni, ha nagyon keres valaki, tehát két lehetőség van: vagy nem volt "külső katalizátor", és akkor igen is belülről halt el a kapcsolat (vagy ne fogalmazzunk ilyen élesen, mondjuk úgy, hogy kissé kihűlt), vagy volt külső katalizátor, és akkor úgymond ennek már lőttek. Még akkor is, ha a katalizátor közben szublimált.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.24. 09:31:22

@Father Justice: én sem úgy értem, hogy "jó" ill. jobb nő a másik. Csak gondolom a pasinak olyan kell, aki még békén hagyja, nem piszkálja a gyerek kérdéssel sem. Ahogy te írtad, másik kényelmi állandó.

indapass90210 2011.11.24. 09:32:01

@"Zsu": Nem :D

www.csajokespasik.hu/profile/37407

Csajok! A fenti fiatalembert (büdösparasztot) kellene valakinek randira elhívni, és nem menni el. Külön pontot ér a zord időjárásban hosszadalmas várakoztatás!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 09:32:30

@Kata1987: Nem volt elég száraz tegnap este a vörösbor?
:)

2011.11.24. 09:34:53

@Dövan:
A "Nem k" meghatározás azután került ki, miután azt írtam neki, hogy szánalmas. :)

ST83 2011.11.24. 09:37:58

Titeket sokszor erdekesebb olvasni, mint a posztot. Melyik kapcsolatban nem fogy el a turelem soha? Melyik fel nem erzi a mindennapok sulyat evek utan? Nem megjatsza magat az ember, amikor jobb fej kedves Tevehajcsar, hanem osszeszedi magat, hogy ne elete parjara zuditsa azokat a napi szarokat, amiket mashonnan kap. En legalabbis igy teszek, mert ez szerintem igy normalis.
Errol a kapcsolatrol tobbet elmondott Lilla, mint altalaban a posztolok, de meg mindig szinte semmit sem tudunk. Ugy tunik nekem, hogy ok is annyi ideje vannak egyutt, amikor a pasi mar viszakozik, mert nincs meg a langolas, igy nagyon nehezen hiszi el, hogy tenyleg kepes egyutmaradni ezzel a lannyal elete vegeig. Megijedt, nem (feltetlen) eretlen. Ha az ember ennek a dontesnek a sulyat merlegeli, az valoban ijeszto. Ha van meg langolas, nem merlegel annyit az ember. Ezert is lesznek csunya valasok...
Szoval kedves Lilla! A hulye picsazasert es apad szidalmazasaert szamoltasd el a faszit, mert egy zakkant ferfi ember sok mindent kepes mondani, de azert a hatarokat tartsuk mar be. Utana ultesd le aput es a parodat, majd mondd meg nekik, hogy ez Neked igy nem jo. Bekuljenek ki es tartsanak egy normalis szintet, kulonben egyikukkel sem leszel jo viszonyban.

Ezutan menjetek el valahova kettesben, ha lehet legalabb egy hetvegere, tavol a mindennapoktol, ahol nyugodtan tudtok beszelni. Ez a balhe adhat egy ujabb lokest a kapcsolatnak, ami elmondasod szerint alavetoen mukodott eddig. Velemenyem szerint nem kell mindent egybol feladni, ahogy sokan tanacsoljak itt.

egyhazafi 2011.11.24. 09:38:23

"először hülye p**nak nevezett," Nem értem. Magadtól nem látod, hogy ennek nincs értelme.

Figyelj!

Hölgyek és urak, ez itt Chewbacca. Chewbacca egy wookie a Kashyyyk bolygóról. De Chewbacca az Endor bolygón él. Gondolják csak meg; ennek nincs értelme!
Miért akar egy wookie, egy 220 centis wookie az Endoron, 50 centis ewokok között élni? Ennek nincs értelme! De ami még fontosabb: ennek az egésznek mi köze a most tárgyalás alatt lévő ügyhöz? Semmi. Hölgyek és urak, ennek semmi köze az ügyhöz. Ennek nincs értelme. Nézzenek rám! Ügyvédként védek egy hatalmas kiadócéget, és Chewbaccáról beszélek. Van ennek értelme? Hölgyek és urak, ennek semmi értelme. Az egésznek nincs értelme. Tehát emlékezniük kell, amikor majd vitázgatnak és döntögetnek az Emancipációs Kiáltványról: van értelme? Nincs. Hölgyek urak, úgymond esküdtszék! Ennek nincs értelme. Ha Chewbacca az Endoron él, ítéljenek bűnöst. A védelem végzett

Remélem így már látod.

Ennek nincs értelme, szakítsátok és keress mást!

leonito77 2011.11.24. 09:40:59

@Ibrahim a tevehajcsár: Lehet, hogy volt katalizátor, ahogyan fogalmazol, akkor valóban mindegy már. Az 5 év hosszú idő, így biztosan nem lángolt már a szerelem, de nekem az nem jön le, hogy kihűlt volna a kapcsolat. Szóval ez szerintem fehér folt. A pasas viselkedésére pedig szerintem lehet olyan magyarázat, hogy a nő valamivel nagyon megbántotta. Valószínű szavakkal (ha nem a katalizátor miatti műbalhéról van szó), csak a kedves poszter ezt nem írta le. Lehet, hogy egy elejtett mondattal úgy bele gázolt a férfiúi hiúságába, hogy azóta emberünk úgy viselkedik, mint egy kisgyerek, akinek elvették a játékát. Ez is egy lehetőség.

A cipővásárlással meg nem értek egyet (kizárólag a saját tapasztalataim alapján), mert szerintem a nők, ha a harmadik boltban meglelik azt a cipőt, amit választanak, akkor is megnéznek még öt boltot és visszamennek azért a cipőért (pedig lehet, hogy azóta már láttak jobbat is), mert érzelmileg már letették mellette a voksot.

Amúgy pedig Father Justice írta és nagyon igaza van, hogy jellemben nagyon különböznek, túlságosan is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 09:41:26

@Dövan:

Dövan, fake profilt csinálsz, valami random sunáról lekapsz valami sorozatot, azt feltöltöd, majd elhívod randira a Citadellához. Garantáltan a szar is belefagy majd a kis parasztba 1 óra alatt. Addig a fűtött kocsiból lehet nézni, ahogy áll a csokor virággal .)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 09:48:42

@ST83: "Nem megjatsza magat az ember, amikor jobb fej kedves Tevehajcsar, hanem osszeszedi magat, hogy ne elete parjara zuditsa azokat a napi szarokat, amiket mashonnan kap". Természetesen "Kedves ST83"! De akkor ezt kezdettől fogva így teszi (illetve kezdettől fogva nem teszi, ki-ki hogyan). Annak viszont minimum jelzésértéke van, ha valaki 5 évig nem teszi, aztán egyszer csak elkezd ömleni belőle (mint tehénből a gané, hogy egy ideillő hasonlattal éljek). Én annak a híve vagyok, ha az ember nem játssza meg magát, és ezt kezdettől fogva tudatosan teszi. Azaz a másik eldöntheti, hogy el tudja-e fogadni olyannak amilyen, és viszont vagy sem. De öt év után sem öntök többet, mint kezdetben, vagy kezdetben sem kevesebbet, mint öt év után. Ez az alap. Aztán persze van aki mindig mindenütt azonnal önt, és felfortyan, meg kikel, meg minden ilyesmi, de ugyanilyen gyorsan le is higgad. Ilyen esetben is tud az ember számolni vele, hogy ilyen lapot dobott a gép, eldöntheti, hogy felveszi-e vagy sem. De az semmiképp sem normális, ha öt évig kb. nagyjából mentek a dolgok rendjén, aztán kiborult a bili, és attól kezdve minden baj: a gyerek, a "kedves papa" szóval minden. Ez mindenképp azt mutatja, hogy ott bizony nagyon nincsenek rendben a dolgok.

ST83 2011.11.24. 09:48:49

@Father Justice: Unalmasak az elmeleteid, megha sokszor ra is hizhatok egy helyzetre. Ugy beszelni emberekrol, mint ket ismeretlnes egyenletekrol nagyon tudomanyosan hangzik, csak tul egyszeru. A faszi nem mondott semmit a gyerekre, lehet vegiggondolja. Beszart ettol, aztan meg attol, hogy mikozben agyal elveszti, a nojet. Eseteben meg lehet szo masik norol (50%-50%).

De, hogy miert gondolod, hogy a no csak nem talalt nala jobbat, ezert kell neki a csavo, hat az komolyan erdekelne? Nem tudom nalad, hogy van, de en nem szoktam a parom mellett masokkal ismerkedni, hatha jobbak alapon.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 09:55:10

@Dövan:

Én igen, csak a sloziban landoltak a reggelimmel kb. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 09:59:15

@Dövan: Ugyan már! Tudod meddig szűz egy "kisebbségi" lány? Amíg erősebb, mint az öccse, gyorsabban fut, mint a bátyja, és börtönben ül az apja.
:)

indapass90210 2011.11.24. 09:59:50

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: ne panaszkodj, nekem mennyi közepesen szörnyűt is meg kell néznem, mire találok ilyen gyöngyszemeket!

ST83 2011.11.24. 10:00:58

@Ibrahim a tevehajcsár: Mit jelent nem megjatszani magad? Mas lelkiallapotban vag ismerkedeskor, es masban 5 ev utan. Az elejen tobb a turelem, mint mindenhez az eletben, kesobb fogy, elfogy.
Eloszor a munka is izgalmas, par ev mulva mar csak rutin. Ha eljutsz erre a pontra, nem feltetlenul valtasz ceget, hanem megprobalsz ujitani, uj pozicio, trening...stb. Vegso esetben tenyleg valtasz.

Azert haladunk. A kerdes az, hogy mi okozott ekkora foprdulato a csavoban. Lehet a no a hibas. Lehet a ficko tartott magaban dolgokat, amik regen nem okoztak gondot, de mostmar zavarjak. lLehet uj nore vagyik...sok minden lehet. Ez akkor sem hangzik szamomra menthetetlen kapcsolatnak.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 10:01:07

1."elveszteni" tanácsom: inkább elveszíteni!

Amúgy a srác olyan mint én :D (csak én senkinek az apját nem mondom el mindenfélének.)

cyd 2011.11.24. 10:01:28

Szerintem ez már bőven túl sok különbség a felek között. Ha nem is szöges ellentéte a két ember egymásnak, de igenis sokkal több közös tulajdonság, értékrend kell egy hosszútávú kapcsolathoz.
A ti különbözőségeitek most futottak ki. Hosszú távon csakis a hasonló emberek tudnak kölcsönösen boldog kapcsolatban élni.
Ezért is gondolkodott el a gyerekkérdésen és rájött, hogy neki nem ilyen anya kell az utódaihoz.
Atyádat azért szidta, mert a szakítás közepén volt és mégse a barátnője apját kellett ekézni, hanem az exéét és ez az ő lelkének könyebb (egyébként patkányság, hacsak nem volt valami ugyanekkora sérelem fordítva is).
A többi csak színház.
Nektek már reszeltek. A torta elfogyott. Villany leo. Finito.

Esztétikus Kritikus 2011.11.24. 10:04:08

@ST83: szerencsés természet vagy, pontosabban a párod szerencsés ember, hogy vele vagy. Én - FJ-hoz hasonlóan - szintén azt látom és tapasztalom, hogy a szakításhoz férfiak, nők, egyaránt keresnek egy indát, dugóhúzót, ahogy tetszik, csak ne kelljen a semmibe kilépni a valamiből. Össztársadalmi szintű társfüggőség nyilván, de igen elterjedt. Mit mondjak, volt úgy, hogy a saját párkapcsolati bizonytalanságaimra azt a TANÁCSOT kaptam, hogy még ne szakíts, amíg nincs más... és egyszerre több helyről (nem szívleltem meg). Bevált gyakorlat ez, azért tűnik matematikai egyenletnek.

Tegyem hozzá: sajnos. És szörnyű, mert vannak, akik direkt az ilyen indakereső, dugóhúzókereső bizonytalanokra blazíroznak.

Kytia 2011.11.24. 10:04:11

Össze-vissza rángat ez a pasi. Most szakítsunk, most mégse, most mégis, most mégse. Apádat leimpotensezi, téged lehülyepicsáz, mindezt azután, hogy váratlanul kirúgott. Ezek után még kérdés, hogy visszamenj-e hozzá? Nyilván ott van a felszín alatt az az ember, akibe beleszerettél, de lehet, hogy te többé már soha nem fogsz vele találkozni, mert veled szemben ezentúl már a bunkó oldala is elég lesz. Én nem folytatnám, nem tisztel ez pasi, talán apádnak igaza van vele kapcsolatban.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 10:04:30

@Dövan: én vállalnám,de nem vagyok regizve és így nem látom a profilját :-(. Pedig de jó móka lenne :-D. Életembe nem ültettem még fel senkit...

savanyúUbulka 2011.11.24. 10:05:45

@Dövan:
mi van, ma reggel is száraz volt az asszony, és nem tudott lekötni, hogy itt pinázol már fél8-kor? Amúgy a meglátásod nem alaptalan, esélyes hogy a csaj valami korafrigid kiégett csaj lesz, aki a melóhelyi furkálásból él, csak a baj, hogy ezzel 4 másiknak tesz be aki mellette van.

Faszikám meg elbaszta, lehet hogy igaza is van az apóssal, nem értem mi itt a kérdés? Vagy Lillus azt várja hogy itt válaszolják meg neki, hogy akkor kegyesen engedje vissza a pasit vagy nagyjelenettel szakítson, vagy mi a fasz?
Kiderült hogy nem egyet akarnak, apóssal kifejezetten szar a helyzet, ezt meg is értem, nem kötelező a másik familiájával jóban lenni, de hosszútávon ez még visszaüthet, de olyannal aki 5 év után jelenti be hogy akkor finító, mert eddig tartott neki míg meg nem unta a csajt azzal pláne nem számolnék.
Az meg könnyen lehet hogy valaki mással van komoly alakulóban és azért épp most böki ki az unalmast, eddig kényelmetlen lett volna hogy nincs kit dugogatni, beérte azzal ami van.

Megjegyzem egy ilyen bürokrata, napirend szerint vegetáló unalmas humor nélkül született picsa mellett nem sokan éreznék jól magukat, pláne ha még a hülye kényelmetlen ötleteivel is jön, hogy akkor drágaságom, mikor akarsz gyereket, igaz h a gatyából a seggünk kilóg, meg senki nem beszélt itt még komoly együttélésről, meg még közös kégli sincs kilátásban, de neki már gyerek kell. fasz kivan.
Eredj azt fogadj örökbe egyet ha kereszt hiányzik a hátadra, baszod!

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 10:05:50

@cyd: van is erről egy film csak nem jut eszembe a címe meg hogy ki játszik benne. Egyetértek veled.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 10:07:04

@Dövan: Ne csináld mááá'! Hát ez az Orsós Eszmeralda a Pongrácz úti dzsumbujból! Tudod, ahol bármelyik ház lakói között nyugodtan kioszthatsz 50 év szigorított fegyházat, anélkül, hogy igazságtalan lennél. És ha kocsival jársz arra, ne nyújtsd ki a balkezed a kocsi ablakon, mert menet közben is lelopják róla az órát.
:)

indapass90210 2011.11.24. 10:07:22

@savanyúUbulka: "mi van, ma reggel is száraz volt az asszony, és nem tudott lekötni, hogy itt pinázol már fél8-kor?"

Megmondom őszintén, én csak lefeküdni nem, de ébredni egyedül szeretek!

indapass90210 2011.11.24. 10:09:43

@( o_o ): itt az idő regizni! CSP pontokat adunk, ráadásul most CSP csütörtök van, azaz minden ingyé'!

blah 2011.11.24. 10:10:25

szerintem szakíts apáddal, az egy beteg vén fasz, senki nem fog neki tetszeni

leonito77 2011.11.24. 10:10:33

@Kytia: "talán apádnak igaza van vele kapcsolatban"

Szerintem ez nagyon rossz gondolat. Mert a szülő ilyenkor befolyásoló tényező és sokszor jó szándékból is rosszul sokszor pedig önös érdekből. Ezekben az esetekben jövünk rá, hogy nagyon is egyedül vagyunk az életben és saját döntéseinket egyedül kell meghozni (vagy másra hallgatva, mások hozzák meg helyettünk).

Szerintem egy ilyen esetben hasznos meghallgatni a barátok tanácsát, a szülők tanácsát, de rájuk hallgatni nem szabad, csak a mérlegelésnél felhasználni az infókat, amiket tőlük kapunk. Egyetlen fontos szempont létezik csak végső soron:

Mi a jó nekem? Ha az a jó, hogy a pasival legyen, akkor tessék visszamenni hozzá, ha nem, akkor lelépni, ha pedig igen, de a pasi nem akar, akkor azt el kell fogadni és tovább lépni, mert senkire sem kényszeríthetjük rá az akaratunkat.

Így is lehet nézni.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 10:10:52

@Muha: ilyet már neked is mondtak mi? :-D

cyd 2011.11.24. 10:10:54

@egyhazafi: Ááááá! Az überelhetetlen chewbacca-védelem. Imádom.

Father Justice (törölt) 2011.11.24. 10:12:41

@ST83: Mert sajnos az emberek többsége konkrétan elég egyszerű ahhoz, hogy ezt megtehessük. Bár többnyire nem két ismeretlen van az egyenletben, hanem jónéhány ismert (külső, zseton, stílus, IQ, alapvető jellemvonások), és néhány ismeretlen ("mennyi időre tervez velem a másik?", lappangó summantások, "lehet, hogy kapnék minden szempontból jobbat is?"), a lényeg változatlan: az ilyen - azaz a poszthoz hasonló - történetekben nem az erős érzelmek tartják össze a feleket, hanem az érdekek.

"Nem megjatsza magat az ember, amikor jobb fej kedves Tevehajcsar, hanem osszeszedi magat, hogy ne elete parjara zuditsa azokat a napi szarokat, amiket mashonnan kap."

Csakhogy itt nem egészen erről van szó. Ha a mindennapi szar buggyant volna ki Gerzsonból, akkor kb. olyanokat mondott volna Lillának, hogy a töke is tele van már Rozival, a kétmázsás titkárnővel, ahogy állandóan rámászik a melóban, vagy nem akar idén is Tunéziába menni nyaralni, mert már elege van a helyből.

De nem. Ő azt mondja, a barátnője egy hülye picsa, annak apja pedig egy impotens vén hülye, egy rakás szar. Ezek konkrétan egy olyan mondatok, amiket csak egyféleképp lehet értelmezni, ezért egyféle következtetést lehet belőlük levonni. Ha nála a mindennapi szar kizárólag olyan személyek miatt halmozódik fel, akikkel nem kénytelen tartani a kapcsolatot, akkor ne tegye. Ilyen egyszerű ez.

Hurri Kán 2011.11.24. 10:12:56

Műbalhé előtt lehet véletlenül is berúgni?

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 10:15:14

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: ööö igen tudom,de még mindig él bennem a remény,hogy egyszer valaki őt hülye p*csázza le :-D az 'álmaim nő'jét már megkapta Fricitől :-(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 10:16:11

@( o_o ):

Én már lehülyepicsáztam, amikor dobtam őt a szar helyesírása miatt! :)

Father Justice (törölt) 2011.11.24. 10:16:30

Gerzson = Gorgar. :)

"The message is strong, and clear."
www.youtube.com/watch?v=Hcmdlzm1Tyw

2011.11.24. 10:16:43

@Dövan:
kommentár nélkül

csps.csajokespasik.hu/assets/photo/6/1/9d10b9ca89bb1fac8fad0b58b6bd79df_600.JPG
csps.csajokespasik.hu/assets/photo/6/1/698acc89ef41b34e87969e64a88c9330_600.jpg

Nekem az első kép fura kicsit.... csak én hiányolom a melleit a kép tetejéről?

Muha 2011.11.24. 10:17:05

@Dövan: Az igazi felesegnek es anyanak valo no!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 10:17:47

@"Zsu":

Felemelte a karját szerintem.Amúgy sincs nagyon eleresztve, abban a pozícióban meg nemigazán érvényesülnek a csöcsök. :)

Szöszi 28 2011.11.24. 10:18:19

@Dövan: Nekem is fel kell tennem egy képet a tetkómról úgy látom...Azamenő!

ST83 2011.11.24. 10:20:53

@Esztétikus Kritikus: Vagy en vagyok szerencsetlen. Remelem o sem nez korul.:):) Bar beloletek kiindulva fogadok is egy magannyomozot, hiszen gondok vannak nalunk is:)
Nem vagyok szent, en is megnezem a csajokat, miert is ne? Nehanapjan szoba is elegyedek mas nokkel. Szakitani viszont nem szeretek, nem fogok senki nyomasara. Se szulok, se baratok, se masik (uj) no kedveert. Ha nem megy, nem megy. Ismerem magam, eszre fogom venni. Aztan majd keresek mast, vagy egy ideig nem. Errol tudnek meselni, de nem szemelyeskedunk:)

Kytia 2011.11.24. 10:22:28

@leonito77: "Szerintem egy ilyen esetben hasznos meghallgatni a barátok tanácsát, a szülők tanácsát, de rájuk hallgatni nem szabad, csak a mérlegelésnél felhasználni az infókat, amiket tőlük kapunk."

Mondtam én mást? Asse tudom, mi volt apu kritikája a sráccal szemben, lehet, hogy teljesen más, mint ami nekem. De azt tudom, hogy ha engem kirúgnak, lehülyepicsáznak, majd jajj, de nem akarnak mégse elveszíteni, akkor a szánalomfaktor nálam olyan szintet ér el, hogy nem nagyon tudnám újrakezdeni a kapcsolatot. Ezek után milyen lesz a közös életük? A nő fog bízni a pasiban? A pasi innentől csak szépeket és jókat mond majd? Aput közösen megölik? Srác hirtelen majd mégis családot akar a lánnyal? Nem tudom elképzelni. De nyilván nem ismerjük őket, szóval bármi lehet, csak ez a benyomásom.

indapass90210 2011.11.24. 10:24:58

@"Zsu": itt a mellek hiánya már nem sokat ront az összhatáson!

Szöszi 28 2011.11.24. 10:25:15

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Van. De semmi extra, és nem is olyan menő, mint ezek...Nem a derekamon meg a vállamon vagy a hátamon van...Varratnom kell oda is egyet.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 10:26:21

@ST83: Hát nem is tudom. Velem azért előfordult az egyik váltás alkalmával, hogy körbenéztem az új munkahelyemen az új kollégák között, és azt mondtam magamban, hogy én itt nem akarok a legjobb lenni, de a legrosszabb sem, bepozicionálom magam középre és az lesz a számomra megfelelő hely. Szóval kevesebb lelkesedéssel, és higgadtabban kezeltem, mint illett volna. Pedig életem legjobb munkahelye volt (ami az alkalmazottaknak biztosított feltételeket és juttatásokat illeti).

dr. gernika 2011.11.24. 10:26:36

Volt idő, mikor én is azt hittem, hogy túl sok lyuk van, aztán mégis be lehetett azt foltozni. Igaz, az én anyámról sosem beszéltek ilyen hangnemben, apámról nyugodtan...
hát nem tudom, ne tőlünk várd a választ.
Egyértelmű, hogy a gyerekvállalás gondolata kavarta meg, attól ijedt meg és most nem tudja, hogy a szabadságához ragaszkodjon, vagy hozzád. Szerintem te jól állsz hozzá, de az is árulkodó, hogy apukád örült... lehet, ő olyanokat is meglát benne, amiket te eddig nem.

2011.11.24. 10:29:19

@( o_o ):
Majd válaszolj. :)

2011.11.24. 10:29:53

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: @Dövan:
Nem egy előnyös kép, az tény. És ez a piszok az oldalán... pfff

mütyür 2011.11.24. 10:30:11

"reális" vagy? LOL
az is jó, hogy szereted a KV-t, de kit érdekel? meg hogy mennyit szívsz?

2011.11.24. 10:30:36

@Father Justice:
Megnézném Dövant emelett a nő mellett. :)

indapass90210 2011.11.24. 10:32:40

@"Zsu": @Father Justice: ennek még a talpára is lehet pinát hajtogatni!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 10:32:58

@Dövan: Hát nem is tudom. Nekem egy ilyen matyómintás nem jönne be azt hiszem (vagy legalábbis nagyon elbűvölő egyéniséggel kellene hozzá rendelkeznie, hogy eltekintsek a matyómintától a hátán).
:)

cyd 2011.11.24. 10:33:05

@Kata1987: Frissen házasulandó nőszemély nem mutogattya magát. Cemende!

ST83 2011.11.24. 10:33:20

@Father Justice: Amit Tevehajcsarnak irtam, az konkretan neki szolt, koze nincs a posztolohoz es az o tortenetehez.

Szakitaskor az ember nem tul megfontolt. Mondd baromsagokat. Ha ez mindennapos a kapcsolatban, akkor veget kell vetni neki. Itt nem errol van szo.

A kerdesre a novel kapcsolatban meg nem valaszoltal.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 10:33:29

@Father Justice: ez jó kis kfc reklám :-). Egyszer néztem ilyen kövér emberekről párkapcsolatos műsort. Néha jobb nem tudni,ki hogy oldja meg az "ágy jelenetet" :-S

leonito77 2011.11.24. 10:33:35

@Kytia: Szerintem azért a szavakat le lehet kezelni, főleg, ha az embernek van némi érzelmi intelligenciája, de ráhagyni nem szabad. Ha valaki ilyen indulatosan kitör, akkor annak elfojtott érzelmi alapja van és egyáltalán nem az a lényege, hogy a fater hülye, meg a barátnője, hanem az, hogy ő most nagyon megvan ám bántva.

Viszont az emberek meg csak néznek rá bután, a párja is. Fontos megtudni, miért mondta ezeket. Tudod, ha valóban azt gondolná, hogy hülye picsa a barátnője nem lenne vele. Az emberi kapcsolatok nagyon bonyolultak.

A posztoló jól leírta kettőjük jellemét, az abszolút felszínt, de a posztból nagyon úgy tűnik, hogy 5 év együtt élés után nem is ismerik egymást. Valószínűleg ez úgy történhetett meg, hogy érzelmileg alulfejlettek. Ez főleg a pasikra szokott igaz lenni. Én 30 éves koromig csak egy kisfiú voltam, de persze marha nagy férfinak képzeltem magam. Későn érő típus, szokták mondani, ellenben a nők jóval hamarabb elérnek egy szintre, persze nem minden nő....

Amúgy eszembe sem jutott vitatkozni veled, csak öntöm a hülyeséget a nyakamon lévő víztoronyból :)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 10:35:47

@Dövan: nekem kell az a pasi a háttérből :DDDD

2011.11.24. 10:37:24

@Kata1987:
Írtam. :) Majd válaszolj. :)

mütyür 2011.11.24. 10:40:10

hja és elég hülyeség azt mondani, hogy a különböző emberek kapcsolata tartós. te rendes vagy, ő rendetlen, ebből nem lesz vita előbb-utóbb?

Muha 2011.11.24. 10:40:44

@mütyür: Ha jo rabszolga lesz a sunika akkor nem.

Kytia 2011.11.24. 10:41:00

@cyd: Szerintem nem így volt.
Szerintem azt várta, a szakítás bejelentése után Lilla elkeseredetten a térdébe csimpaszkodik és sírva könyörög, hogy dehát mondja meg, miért. Ez nem történt meg, ezért elment és az ablakon át sújtott még egyet, hátha majd az. Szintén csak fapofát kapott válaszul, ezért nem bírta tovább és konkrétan elmondta, hogy "bazmeg értsed már meg, ha magadtól nem voltál hajlandó rákérdezni, hogy apád miatt szakítok". A terv az lett volna, hogy a szakítástól kiborult lány majd megígéri, hogy mostantól csak minden szökőév karácsonyán találkozik apuval és nem hagyja, hogy bármi rosszat mondjon a csávóról, valamint a leendő gyermeküket is szigorúan elzárja tőle. Végül semmi nem jött be, amit a csávó akart, ezért első csalódottságában jött a "hülye picsa vagy" szöveg, utána meg "a nem tudok nélküled élni" rész, a kettőnek együtt annyi volt a lényege, hogy "veled akarok élni, de változz olyanná, amilyenné szeretném".
Tulajdonképp még a srácnak is lehet igaza, ha pl az én apámról lenne szó, megérteném, de akkor sem így kellett volna ezt, hanem megmondani szépen, rendesen, hogy ez és ez aggaszt apáddal kapcsolatban, stbstb.
Ami itt kicsit nem illik a képbe, a "nem biztos, hogy én vagyok a te embered" megjegyzés. Az gyanús, bár lehet, hogy ott is elsősorban az ősökkel való kapcsolaton volt a hangsúly.
Igazából enyhítek az eddigi ítéletemen, lehet, hogy a srác csak közölni próbált valamit, de mivel a nőnek eléggé magasan van az ingerküszöbe (lásd, még a szakítást is csak faarccal tűri), talán máshogy nem ment, csak az állóvíz felkavarásával. Lehet, meg lehetne próbálni egy családi békítést.

ST83 2011.11.24. 10:41:30

@Ibrahim a tevehajcsár: Megalkottunk egy uj kod nyelvet.Emellett az allaskereserol, interjukrol meg egy szot sem ejtettunk:):):) Amugy szerintem ugyanaz a szisztema:):)

Szöszi 28 2011.11.24. 10:42:50

@cyd: Pfff...Mondja ezt az, aki kapásból félre akar megkettyinteni a nagy napunkon. Jobb, ha hallgatsz!

mütyür 2011.11.24. 10:43:59

@Muha: :))))

amúgy a posztíró csaj nagyon nem szimpatikus. hideg és érzelemmentes. brr.

Hurri Kán 2011.11.24. 10:44:28

@Kytia:
Milyen családi békítésre gondolsz? Szerintem, amit két felnőtt ember nem tud maga megbeszélni, nem tud egymás között elintézni, azt kívülről sem lehet sínre rakni.
Vagy fijatalember üljön le apuval sörözni, hogy rájöjjön, apu mégis jó arc? :)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 10:45:19

A posztról még annyi,(bár ez a Panni sara),hogy mi az,hogy úgy akart bocsánatot kérni? Nem akart bocsánatot kérni, részeg volt azt a lánynál kötött ki aztán meg beszélt sok hülyeséget.DE ez nem egy bocsánatkérésnek induló ivászat volt!!!

indapass90210 2011.11.24. 10:46:47

Kiderült már, hogy volt-e BÚCSÚSZEX?

Father Justice (törölt) 2011.11.24. 10:48:06

@ST83: Azért gondolom, hogy egyszerűen csak nem talál jobbat, mert:

1) Semmiféle érzés nem jön át a posztból a nő részéről (sem). Én ilyen vagyok, ő olyan, én akarok gyereket, ő nem, és nagyjából ennyi.

2) Ha volt is nagy szerelem régen, az öt és fél év elteltével jelentősen átalakul, és jóval reálisabban szemléli a társát az ember - különösen, ha élettársi közösségben éltek együtt. Ha ilyen jól látja az áthidalhatatlan inkompatibilást kettejük között (amire cyd is utalt), már rég váltott volna, ha könnyedén tudna. Akár még érzelmi alapú kapcsolatba is kezdhetne, de nem teszi, ráadásul ezt a fickót 'legalább már ismeri'.

3) Ha egy 20-as évei végefelé járó nőben megfogalmazódik a gyerek-kérdés, ott már nem nagyon van kecmec: sokszor egy jóval gyengébb eresztésre is lecserélik az aktuális kényelmi állandót, amennyiben a másik akar gyereket. Ebből nekem az jön le, hogy Lilla csak a jóval gyengébbnél is gyengébbek közül válogathatna, ezért egyelőre reménykedik, hogy még meg tudja győzni ezt a fickót valahogy.

Lehet, hogy mindez unalmas, dehát az igazság nem mindig szórakoztató.
De szerencsére arra úgyis ott a Comedy Central meg a Hírcsárda.

Muha 2011.11.24. 10:48:56

Nah ki akar sorozni?
Jol beszolunk egymasnak aztan johet a bocsanatkeros ivaszat.

ST83 2011.11.24. 10:49:20

@Kytia: Vszinu, hogy igy van. Az elejen tul szigoru voltal.:) Csak a kiborulas okat kell megtalalniuk es akkor van remeny.

indapass90210 2011.11.24. 10:49:42

@( o_o ): adnál neki sztreponnal, mi?

Kytia 2011.11.24. 10:50:42

@leonito77: Jó, igaz. Átgondoltam, szerintem is több lehetőség van, miért alakult így. Kicsit arra emlékeztet, mint amikor egy műsorban étkezési zavaros gyerekeket mutattak és votl egy, aki joghurton kívül semmit nem volt hajlandó enni és minden étkezés egy tortúra volt a családnak, ordítozással, zokogással, miegymás. Aztán jött a szakinéni, hogy megnézzen egy közös étkezést és azt látta, hogy amint a gyerek nemet mond az ételre, anyuka elkezdi tukmálni, tukmálni és a gyerek egyre jobbaqn üvölt, a végén meg már hisztériásan zokog. Erre mondta szakinéni, hogy a gyerek nem az ételtől kezd üvölteni, csak közölni próbálja, hogy ő olyat nem kér, de mivel anyuka "nem érti", egyre hangosabban közli.
Ilyen van szerintem a kapcsolatokban is. Faarcú lánynak lehet, hogy korábban már említették, hogy apuka viselkedése bántó, ő viszont nem reagált, hát srác megpróbált hatásosabban szólani.

cyd 2011.11.24. 10:51:36

@Kytia: Hm. Tetszik. Nem nagyon tudok belekötni ebbe a verzióba sem. Az kétségtelen, hogy a nő nagyon faarccal vette tudomásul a szakítást - bár lehet azért, mert a "to do" lista mellet van egy "habit to" is és az ezt írja.
A figura viselkedése viszont a Te verziódban minden csak nem normális, felnőtt gondolkodásmódot takar. Lehet sokkolni a másikat - és lehet, hogy itt kellett is - de nem így. Ez már elég prosztó, ami viszont nem utal arra, hogy a mandró ezen párkapcsolaton belüli megoldást akar.
A végére csak megcáfoltam az elejét, de ez neked úgysem ismeretlen.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 10:52:12

@Dövan: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: hehe. Minek az? hogy nekem is írjanak olyanok,hogy úgy el/meg/stbnyalnának vagy menjek Topogni? :-D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 10:52:33

@Kytia: "kettőnek együtt annyi volt a lényege, hogy "veled akarok élni, de változz olyanná, amilyenné szeretném"". Na épp itt a bökkenő. Én pont erről beszéltem, amikor azt írtam, hogy akkor működőképes a kapcsolat, ha olyannak tudják a felek elfogadni egymást amilyenek, azaz egyik sem akarja a saját képére átformálni a másikat, és egymás elfogadása a lehető legkevesebb és nem súlyos kompromisszumokkal megoldható. Amennyiben ez nem megy, akkor a kapcsolatba kezdettől bele van programozva a végkifejlet (belátható időn belül). Ami viszont ebben az esetben már teljesen mindegy, hogy a WC papír tekeredési iránya, vagy a szemét levitele, vagy a kedves papa miatt következik-e be.

Hurri Kán 2011.11.24. 10:53:05

@Muha:
Én nem kérek bocsánatot. Különben is, még azt a múltkorit sem beszéltük meg. Azóta is várom a bocsánatkérő vattacukrot. :D

indapass90210 2011.11.24. 10:53:56

@( o_o ): titkon persze arra vágysz, de szeretnéd kéretni magad!

Muha 2011.11.24. 10:58:04

@( o_o ): Ccccccc

@gyvy: Bocs de voltam mar az anonim vattazucker fuggok gyulesen es leszoktam.
Jo utra tertem.
:)

Kytia 2011.11.24. 10:59:35

@gyvy: Szerintem a lány egyrészt álljon ki a srác mellett, lehet, hogy valamennyire tényleg áll, amit az az ellene hangolásról mondott. Másrészt ha családot akarnak alapítani, apuval is elbeszélgetnék, hogy mégis hogy gondolja, hogy 5 éve fúrja a páromat és egyáltalán mi is a konkrét baja. Lehet igaza is, de az is lehet, hogy nincs. Amint korábban egyszer említettem, apám akármilyen szarfaszút elviselt mellettem, kivéve azt, aki gazdag volt, az ellen azonnali hadjáratba kezdett, pedig az átlaghoz képest elég rendes srác volt. Meg aztán volt egy, aki már húszas évei elején kopaszodni kezdett, ezért egy idő után megunta és leborotválta az egész fejét, apám meglátta, közölte, hogy ez egy rasszista szkinhed. Két szót sem váltottak. Szóval azért tudnak az apák... Kérdés, itt konkrétan mi a baja az egyiknek és mi a másiknak. Erről kevés itt az infó, pedig ez lett volna a lényeg, nem az, hogy ad-e pénzt a koldusnak, meg hány cigit szív naponta.

@ST83: A kiborulás oka is elég nyilvánvaló.:) Az a baj a lánnyal, hogy mindent elfogad, ami a nyakába zúdul, nem megy utána, hogy akkor most mi van. Lehet, hogy apával is ezt rontja el, időnként otthon fapofával elmeséli a srácnak, hogy képzeld voltam otthon, anyu küldött pörköltet, apu szerint meg még mindig egy kis kankós pöcs vagy, nézünk Amerikai fatert? Srác meg tajtékzik, mert szerinte a lányt zavarnia kéne, hogy az apja őt lehúzza, minimum fel kéne háborodnia és igazából lehet, hogy igaza van a gyereknek.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 10:59:41

@Dövan: :D naná! Zsu is csak műhisztizik :D mi nők pont hogy az ilyen bunkó 'udvarlásra' bukunk :-)

ST83 2011.11.24. 11:01:55

@Father Justice: Azt irtad "gondolom", ami helyes is es innentol nyugodtan lehet fenntartassal kezelni amit az elso mondat utan irtal.

Tudom, hogy nem tudod beilleszteni az egyenletbe, de szerintem itt az tortent, hogy a lany 5 evvel ezelott beleszeretett a sracba, majd 5 ev utan ugy gondolta, johet a gyerek. Nem tudom ez mitol eletszerutlenebb, mint az, hogy az 5 ev alatt folyamatosan keresett, csak nem talalt jobbat.

SciNu 2011.11.24. 11:04:23

@( o_o ): Hát nekem sem tetszik sokminden, dehát C'est la vie. :) No de lásd kivel van dolgod változtattam rajta :D

cyd 2011.11.24. 11:04:28

@gyvy: Ha Joseph Hallenbeck feleségét is meg lehetett dugni véletlenül, akkor miért egy berúgás lenne kivétel?
Egyébként nem lehet, hogy összekeveredtek a dolgok? A kirúgás volt véletlen, a berúgás meg emiatt direkt?

@Kata1987: "...félre akar megkettyinteni..."
Ennek most ki az alanya?

@Dövan: Ezek szerint a gumikérdés megválaszoltatott?

Kytia 2011.11.24. 11:07:23

@cyd: :DDD Szerintem ezen belülit akar, de azért prosztó, persze. De talán máshogy nem tudott hatást kiváltani, ráadásul így is csak igen mérsékeltet.:))

@Ibrahim a tevehajcsár: Azért egy kapcsolatban vannak olyan krízispontok is, ami után ha átesnek a felek, akkor a dolog újra stabil lesz, sőt, jobb. Egyes szakik még a megcsalás bizonyos formáit is ilyen lehetőségnek tekintik. Persze nem mindet. Láttam is élő példát rá, amikor egy közel 1 éves döglődés után (lényegében szakítás is volt) a dolog folytatódott és jobb lett. Itt most azért azt látom, hogy a srácnak ez a célja. Különben már rég lelépett volna.

indapass90210 2011.11.24. 11:07:33

@( o_o ): legalábbis ha normálisan írtam, még senki sem válaszolt :D

Szöszi 28 2011.11.24. 11:07:50

@cyd: Félre akar kettyinteni. Pontosan tudod, hogy miről beszélek, ne kukacoskodjál!

indapass90210 2011.11.24. 11:08:09

@cyd: az lett volna a következő kérdés, ha megtudunk végre valamit a búcsúszexről!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 11:14:46

@Kytia: "Szóval azért tudnak az apák... Kérdés, itt konkrétan mi a baja az egyiknek és mi a másiknak"
Nézd Kytia! Lehet, hogy igazad van, lehet, hogy nem. Elvégre azért a posztoló megjegyzi, hogy:
". Azt mondta, hogy szerinte az apám ellene hangol engem. Apám és a pasim nem jöttek ki túl jól, inkább csak megtűrték egymást. Azt mondtam, hogy ez baromság, felnőtt nő vagyok, nem könnyű irányítani. " Tehát ő úgy érzi kezeli azt a helyzetet, hogy az apja és a pasija nem jönnek ki egymással. Ez mellesleg nagyon gyakran nem abból táplálkozik, hogy bármi baj lenne a pasival, hanem ahogyan te is megjegyezted, a "lányos apák" időnként olyan féltékenyek tudnak lenni, mintha legalábbis a harmadik világháború törne ki, ha az egyszem kislányukat valaki "elveszi" tőlük. De egy normális csaj ezt a helyáén tudja kezelni, és ezt a pasinak is kell éreznie. Tehát még mindig ott a kérdés, hogy miért öt év után gondolta úgy a pasi, hogy ellene hangolja a fater otthon a kiscsajt? Az ilyesmi inkább a kapcsolat elejére jellemző, aztán az apák szép lassan megbékélnek a helyzettel (általában).

cyd 2011.11.24. 11:23:15

@Kata1987: Igen Drágam! Hogyne Drágam! Tudod, hogy csak Téged szeretlek. A tegnapi csak egy buta vicc volt.
*Rendben Kata1989 és Kata1992 elvehetitek a lágy részeimtől a láncfűrészt és a tűzoltófejszét, hűséges leszek a nővéretekhez örökké*

Hurri Kán 2011.11.24. 11:26:11

@Muha:
Én még nem szoktam le. Mindegy, úgy is jó, asszem mással kell sörözni menned. :DDD

@Kytia:
Az biztos, ha legalább minimális elfogadás a szülők részéről nincs meg, az feszültséghez vezet, mert akkor az egyik félnek dönteni kell, kihez húz inkább, és attól függően, mennyire befolyásolható szülők/ párja által, sértődés lesz előbb utóbb, és jó döntést nem tud hozni.

@cyd:
Semmi nem történik véletlenül.

Father Justice (törölt) 2011.11.24. 11:27:44

@Kytia: Le is lépett volna, ha az új kényelmi jelölt nem kukázza. Van ez így. Érthető, hogy nem szívesen maradna együtt egy hülye picsával, aki nyaralás helyett már babázni akar, ráadásul az apja is egy rakás szar.. dehát szegény ember vízzel főz.

Én is azt mondom, maradjanak együtt, amíg nem jön egy jobb lehetőség bármelyiküknek, legalább addig is felezhetik a gázszámlát. Ja, hogy, ez a fasziban is felmerült már? "Azt mondja, hogy ezentúl fizessük külön a számlákat. Így. Ilyen simán." Én kérek elnézést. :)

cyd 2011.11.24. 11:30:20

@Kytia: Tehát visszakanyarodhatunk az én teóriámhoz: "Nektek már reszeltek. A torta elfogyott. Villany leo. Finito."

Szöszi 28 2011.11.24. 11:31:12

@cyd: Hihetetlen. Megnevettettél. Nem gondoltam, hogy ez ma sikerülni fog valakinek:)
Annyit javítanék az évszámon, hogy 1991. És amúgy is, hol a 3. hugom, őt kihagyták a mókából?:)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 11:32:31

@SciNuBob -forever alone lvl 99-: lökött :-D
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :-)
@Dövan: Mindig is tudtam,hogy nincs egy normális nő se a világon ezért nem leszek homár sose nem! :-D

@Picicsibe: szépen csomagolt ajándék :-) Tetszik :-), de lehet letartoztatnának megrontásért :-( Mondjuk a sorban van még jobb is :-)
"Molnár János a Hurmoso promófotóján - kattintson a képre!" Miért csak a képre lehet kattintani?
:D

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 11:37:32

@Picicsibe: Te csibe! Ez most lehet nem fog tetszeni neked mert nincs benne pucér férfi :D,de viszonzom ajándékodat.Tegnap erről te jutottál az eszembe. :-)

www.youtube.com/watch?v=7WzvmgXIksw

cyd 2011.11.24. 11:44:29

@Kata1987: 4 lány? Szegény Kataapu. A legkisebb Kata fentiek közben csalódottan hajtogatta össze a vastag, fekete hullazsákot.
Akkor jól gondoltam, hogy megkaptad a tegnapi hangulatom.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 11:44:44

@( o_o ): Mind jobb a Janinál. A 6-os a legjobb! Összefut a nyál a számban! :P

Nyamiii...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 11:46:26

@( o_o ): De tetszik. :) Bár közben a hideg kiráz! Szeretem a macskákat, de nem bízom bennük. Nem hagynám ezt, szerintem. :)

cyd 2011.11.24. 11:48:47

Óvodában:
- Na gyerekek, mit mond a cica?
- Miau! Miau!
- Úgy van! És mit mond a kutyus?
- Vau! Vau!
- Helyes. Na és mit mond az egér?
- Klikk! Klikk!

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 11:50:03

@Picicsibe: nekem is ő a nyerő :-) na meg a 8as bal se rossz, a jobb oldali tuti férfi kedvelő!
"Összefut a nyál a számban! :P"
Nyeld le! :-D

ST83 2011.11.24. 11:53:15

@Kata1987: Huha! 4 lany? Az a nem semmi:) Kulon fodrasz szalon, meg smink szoba kell oda:) Es miert vagy letorve? Ne legyel:) Azt a vonalat kisajatitottam magamnak. Ma mar tobbet adnek erted, mint egy kepeslap. (Ha ez vigasz.:))

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 11:55:45

@Picicsibe: volt egy pont ahol majdnem belenyomta a mancsát a kölök szemébe csak jók voltak a reflexei,de akkor én is felszisszentem. Na ők se bíznak benned :-P
@cyd: :-)
ezt pedig nektek Katával,nászajándékba :-D
foreveralone.hu/wp-content/uploads/2011/07/A-jobb-fels%C5%91-sarokba-klikkelek-535x712.jpg

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 11:56:10

@( o_o ): Az már lehet túl izmos. De lehet csak a képen.
A jobb oldali: jajmá' lányos az orcája... de azé' nem biztos. :))

Nyelném... :P

Szöszi 28 2011.11.24. 12:00:27

@cyd: Hááát, a mai hangulatomat magamnak köszönhetem, azért amit tegnap tettem, de már nem akartam tovább halogatni.
Ne viccelj, apának nagyon jó dolga van. És teszem hozzá a 4-ből 3 lányával csak nagyon rövid ideig élt együtt, a kishugom nőtt csak fel úgy, hogy együtt laktak:) Nem kell sajnálni:)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 12:02:51

@SciNuBob -forever alone lvl 99-: én oda meg vissza vagyok a tűzoltókért! :-)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 12:03:35

@( o_o ): Pedig én nem bántom őket. A volt főnököm (állatorvos) viszont olykor-olykor a fejüket beleverte a csempébe...
Egyik ilyennél a gazdi aggódva kérdezte: ezt így kell?
Főnök dühtől fortyogva: Így!

Asszem oltást akartunk beadni, vagy féreghajtót...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 12:05:34

@( o_o ):

Lol! :)

@cyd:

Eszembe jut az a mondás, amit a fiús apák szoktak mondani, miszerint a sas nem csinál verebet. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 12:07:04

@Picicsibe:

Az állatorvost én ütöttem volna. Minek megy állatorvosnak, ha nem szereti őket és/vagy nem tud velük bánni? Lehet a kezébe adtam volna a lábait.

Szöszi 28 2011.11.24. 12:08:26

@ST83: Köszönöm, máris jobban érzem magam:) De ez nem igaz. De próbálkozom:)

Szöszi 28 2011.11.24. 12:10:03

@Picicsibe: Aha, egyszer látnék meg ilyet az állatorvostól, én is jól belebasznám a fejét a csempébe.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 12:12:19

@Picicsibe: "Asszem oltást akartunk beadni, vagy féreghajtót... "
Remélem a volt főnöködnek :-)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 12:13:45

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jól tetted volna! :)
Am, lehet előbb ütött volna téged agyon. Kicsit belefásult a melóba. Meg akkor kezdett kurvázni az asszony mellett... így frusztrált is.
Viszont kurva jó doki volt (van?). Olyan állatokat mentett meg, akik másnál kimúltak volna. Ez a gazdi is visszajárt...
Meg aztán ott voltam én is. Minden állatkát megvígasztaltam. :)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 12:16:20

@Picicsibe: "Meg aztán ott voltam én is. Minden állatkát megvígasztaltam. :) "
Remélem azért őt nem :-P :-D (bocsi,de jó szívni a véred :-))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 12:16:25

@Kata1987: Hmm. Azt megnéztem volna! :))
De am megértem a felháborodást!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 12:20:37

@( o_o ): De őt is, de nem persze nem úgy ahogy gondolod. :) De muszáj volt helyre tenni az agyát, mert kint várt a többi állatka. No mondjuk egyik ilyennél frankón majdnem pofán vert...
Csak azért maradtam, mert nem hagyhattam az állatokat vele.
De 1x azért betelt a pohár... :)

2011.11.24. 12:20:44

@Kytia:
Szia!
Írtam maileket, majd válaszolj lécciiii amint tudsz. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 12:22:15

@Picicsibe:

Nem vagyok az a nyomi Dezsőke típus, kötve hiszem hogy meg mert volna ütni :)

@Kata1987:

Kemény vagy szöszi! :D

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 12:25:24

@Picicsibe: előbb utóbb mindenki belefásul abba amit csinál és szar az amikor ez olyannal történik aki emberekkel/állatokkal foglalkozik. Nekem az óvonénim volt ilyen. Végig néztem egyszer ahogy véresre ver egy gyereket mert otthon gondjai voltak a férjével a gyerekekbe meg belefásult. Ha akkor én nem megyek neki,szerintem az a gyerek nem éli túl.Ilyenkor érdemes lenne ezeknek elgondolkodni és vagy elmenni nagyon hosszú szabira vagy szakmát váltani...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 12:27:47

@( o_o ): Fú, a te sztorid durvább! :/
Am tökéletesen igazad van. Csak a körülmények ezt nem mindig engedik!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 12:27:51

@( o_o ):

Én is belefásultam már a melóba, és geciunalmas hallgatni a sok retardot, hogy "VALAKI LETÖRÖLTE A MUNKÁMAT" (soha ott sem volt, csak hazudik), meg hasonló bárgyú szarokat. Mégsem vertem még véresre egyiket sem. (max gondolatban), aki nem tudja már kezelni ezt, az hagyja ott a szakmát.

Szöszi 28 2011.11.24. 12:29:13

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Csak ideges:) Mert elképzeltem, ahogy a cicám fejét a szemem láttára a csempébe veri valami magát orvosnak mondó fazon...Baah! Kiakadtam:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 12:34:46

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: De utálom ezt az fellengzős informatikus dumát! :)
Vazze, biztos van olyan, amihez meg te vagy sík hülye! Grrrr

Baszki, a volt melóhelyen sírba vittem az informatikust. Asszem én voltam az egyik oka, h szerződtettek egy külsőst IS: "ezt hívd, ha bajod van"
Hábazdmeg! Tehetek én róla pl, h valamelyik hülye kinyomta a Num Luckot... :DDD

Muha 2011.11.24. 12:37:18

Tudjatok mi van a hangyaboly alatt?

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 12:38:44

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: jó,de neked otthon van kivel levezetni a feszkót :-), ennél a dokinál meg óvonéninél pedig pont a társ hiánya vezethetett odáig,hogy már más 'lényeket' bántottak. Én is elítélem az ilyet,mert mindig van más módja...

Szöszi 28 2011.11.24. 12:40:51

@Muha: Te leszel, ha elásunk oda.
:)
Amúgy nem tudom, mi?

Muha 2011.11.24. 12:41:31

@( o_o ): Neeeeeeeeem te kis butuskaaaaaaa.

Hangyagirl!

:)

cyd 2011.11.24. 12:42:34

@Picicsibe: "Vazze, biztos van olyan, amihez meg te vagy sík hülye!"
- Csoki! Ne beszélj spanyolul!
- Miért?
- Mert nem tudsz.
Szóval akkor nem kell behazudni az életrajzba, hogy "felhasználói szintű számítógépismeret", lehet menni más munkakörbe.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 12:42:41

@Picicsibe:

Talán meg kellett vón nézni. Van olyan dolog amihez én vagyok hülye, de nyilvánvalóan nem hazudom bele a szakember pofájába, azt amit kb 3mp alatt megdönt :) Amúgy ezt a Valakit jó lenne elkapni. Rengeteg bűnt követ el, de soha senki nem látta még, ő az aki elrontja az egered, a klavid, a monitorodat sunyin kikapcsolja, te meg őrjöngsz, hogy nincs kép! :D Letörli a munkádat, elkeveri/letörli a leveled. Soha senki nem mondta még, hogy "igen, balfasz voltam és véletlenül letöröltem a cuccot". SOHA senki. Mindenki a Valakire fogja, aki mindenhol ott van, de soha nem látja meg senki.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 12:47:29

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én nem vagyok ilyen. Tudta mindenki, h ez nekem nem megy. Viszont azt is tudták, ha 1x elmondják, utána én tanítom a többieknek.
Más miatt dolgoztam ott. Jól csináltam, ezé' elnézték nekem. :)

Az már csak a plusz poén, h mindig akkor döglött be a nagy szerver (ami 5 boltot látott el) amikor senki más vezető nem volt ott, csak én! :D
Hajj, mennyit röhögtünk...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 12:50:11

@cyd: Te láttad az önéletrajzomat? :D

Csak te írhattad oda az aljára! :)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 12:51:17

@Picicsibe: néha azért a társadalom is beleszólhatna.pl én sztorimban óvonénit ki kellett volna bacni!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 12:53:36

@( o_o ): És nem baszták ki? Gondolom de. Nehéz elhinni, h a gyerek anyja nem harcolt ezért.

cyd 2011.11.24. 12:53:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez a Valaki nagy geci, ez eszi meg gernika csokijait, meg Frici Túró Rudiját is.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.24. 12:56:52

@Picicsibe: A fellengzősöket én is utálom. Volt már, hogy a netes cég supportosának mérgemben már ezt mondtam: "Na, akkor kezdjük onnan, hogy nem vagyok hüje júzer! Igen, bekapcsoltam a gépet, igen, a modem is be van kapcsolva és igen ADSL 2-es, azon menni fog a 15 mb/s. Ja és van a gépben hálókártya is, a vírusíró sem tiltja le a netforgalmat! DE! Nincs net!"
Mondjuk ez már azután volt, hogy 2 hét alatt nem sikerült rájönni, hogy az elosztóközpontba belecsapott a villám és az én csatlakozásom is megolvadt, amit elfelejtettek kicserélni, mert kívülről nem látszott rajta.
Még problémáztam egy sort, mire végül a teljes havi díjat jóváírták! :D Mondjuk ez nem mentesítette őket az alól, hogy totál hülyének néztek.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 12:58:37

@Picicsibe: "Hábazdmeg! Tehetek én róla pl, h valamelyik hülye kinyomta a Num Luckot... "
Hüle vagy!
:-DD
Mellesleg én nem szeretem az ITsokat mert egyik se ért semmihez.Kedvencem, nincs hálózat, a word folyton kifagy,már 3x újraindítottam a gépet stb és mi az első? "Próbáltad már újraindítani?" "Igen!" "hát akkor nem tudom mi lehet a gond,majd lehet megoldódik magától, addig ülj át másik géphez!" ehhez én is értek, én is kérek havi 300at! :-)

ST83 2011.11.24. 13:00:47

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Na ja csak ahhoz, hogy az ember szakmat valtson, kell egy par ev iskola... Nem ugy van az, foleg egy allatorvosnal. Ettol persze 100% igazad van abban, hogy kezelni kell a helyzetet.

Nekem az egyik kedvenc sztorim, amikor felhivott egy ugyfel, hogy nem tud bemenni az irodajaba mert annyi nyomtato papirt erkezett (kb 50 karton doboz). Szitkozodott veszettul, hogy beszelni ohajt a manageremmel...stb. Mondtam semmi gond, ellenoriztem a rendelest. Annyit rendeltem neki, amennyit kert. De O nem arra gondolt... Hat a sajat anyanyelven tudjon mar jobban nalam:) Mindegy, benezte. Mondtam neki, hogy a gond a visszakuldessel annyi, hogy minden dobozhoz kulon nyomtatvanyt kell kitoltenie. Persze szivta a fogat, de azt mondta megcsinalja.
Igazabol ordibalas helyett csak jol megszopattam, mert termeszetesen egy papir eleg lett volna. Aki hulye, az hulye:)

Muha 2011.11.24. 13:01:04

@( o_o ): En gyerekemet bantana, nagyon nehezen elne tul.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 13:04:20

@( o_o ): Ja, ez az újraindítás... Ez kész! Ezt még itthon is mindig megkapom, pedig könyvelő! :DDD

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 13:07:54

@Picicsibe: képzeld nem! A gyerek szüleit nem érdekelte annyira...Gyerek meg már annyira félt,hogy azt hajtogatta igazából az ő hibája volt mert ő ingerelte a nőcit.Engem meg el akartak cibálni lélekbúvárhoz,hogy miért verem az óvonéniket :D, anyám meg azzal a lendülettel ki is vett onnan. :)(azért ő is látta a gyereket szétverve...)
Beszélt az főóvonénivel aki azt mondta,hogy értse már meg,hogy szegény Micikének a házassága romokban és a büdös kölke meg mindig olyan rossz.Anyám ezt valahogy nem értette meg.:-)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 13:10:18

@Bundabandi: Hát ja. Én is ez után az eset után fél órán át a gépet ellenőriztem, h ne égjek le, amikor gond volt. Minden zsinór, meg gomb, meg fasztudjamégmi... És amikor tuti nem ez volt a baj, hívtam az illetékest. És sorra is vettük mindazt, amit má' ellenőriztem...
Végig mint egy hülyéhez úgy beszélt. Néha mint a Havas, nem is lehetett érteni... Hajj, nagy tudásuk van, elismerem. De h ez mé' megy az EQ kárára... Nemtom! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 13:11:54

@( o_o ): Ne ekézzétek már az informatikusokat, azok is emberek (na jó nem mind, de akad közöttük olyan is), azaz olyanok (majdnem), mint a többi ember. Vannak köztük ügyesebbek és kevésbé ügyesek, ostobák és kevésbé ostobák, mint minden szakmában. Egy két éve végzett kollégám szokott mindig nyafogni, hogy miért van az, hogy mindig kifogjuk a legneccesebb ügyeket, amiket olyan qrva nehéz megoldani, én erre mindig azt mondom neki, hogy bazmeg, ha a takarítónő is meg tudná oldani, akkor rád itt semmi szükség sem lenne. Megoldaná ő, és neki még szolgálati kocsit sem kellene a feneke alá tenni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 13:12:58

@ST83:

lol! :) A jó válasz az lett volna, hogy az, hogy mit gondol, nem áll szinkronban azzal, amit kért. :) A gondolatolvasást nem tudom hol látta a cég honlapján. :D

@( o_o ):

Micike férjének fizetni kellett vón pár felest a helyi becsületsüllyesztőben, hogy hazafelé még legyen benne még annyi kraft, hogy Micikét félholtra verje (ergo nincs másnap oviban) :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 13:15:47

@( o_o ): Fasza! :/
Gondolom a szülők hasonló nevelési módszereket alkalmaztak...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 13:16:38

@Picicsibe:

Mert az intelligencia és az EQ kizárja egymást. Nekem az EQ-m 18-as, ami egy átlag autista alatt van. :) Ezt a munkát nem lehet érzelmesen végezni, a logika megöli azt, amiben nincs logika és ráció és vica versa.

JOKKA21 2011.11.24. 13:19:47

Sok hülye nő miatt, nem csoda, ha leissza magát az ember.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 13:21:26

@JOKKA21: Ahhoz sok hülye nő kell, de ennek nem volt csak egy, mégis leitta magát!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 13:21:42

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Édeckém! Nem a munkádhoz, a megoldáshoz kell(ene) egy kis érzelem, megértés, hanem ahhoz a lükéhez, aki a gép előtt ül. :)

Ezt mé' nem lehet? :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.11.24. 13:21:44

Lilla, a pasidnak én egy pszichológust ajánlanék. Neked meg egy új pasit

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 13:25:24

@Picicsibe: Mi az csibe, tanulsz "Aphelionul" beszélni?
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 13:26:55

@Picicsibe:

Én nem pszichológus/pszichiáter vagyok, hanem az aki a rendszerrel törődik. Nem a munkám a usereket ápolni, meg együttérezni, nem fizetik. Amiért nem fizetnek, azért nem töröm magam munkában :)

indapass90210 2011.11.24. 13:29:01

Továbbfejlesztettem a csajozós szövegemet:

"szia gecó gyüsz hétvégén topogni?"

ST83 2011.11.24. 13:29:47

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem ertunk egyet:) Szerintem azzal csak ingereltem volna, igy viszont egy egesz delutan azon rohogtem, hogy ott ul a kupac tetejen (asztalahoz elmondasa szerint nem fert hozza) es toltoget:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 13:31:10

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ebben egyébként lehet valami: én pl. láttam már a főosztályvezetőnek is "beszólni" informatikust ilyen stílusban, hogy "Karcsi én a helyedben nem beszélnék bele abba amihez nem értek" Namost ez a föosztályvezető volt az adott informatikus osztályvezetőjének a főnöke.
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 13:33:33

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem arra gondoltam, h segíts neki az otthoni problémákban, Te! :)
Csak ne nézd le azért, mert nem tudja azt, ami neked tök egyértelmű.
Persze lehet te nem vagy ilyen...
Akiket én ismerek azok mind ilyenek. És hát ja, most általánosítok, még ha nem is szép dolog! :D

Bár, a te beírásod alapján jött a gondolatsor... Talán te is ilyen vagy, egy picikét! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 13:38:43

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem. Meghagyom ezt neki. :)
Csak most valahogy ez jött.

Lehet tudat alatt, mert megláttam a nevét! :))
Nem tehetek róla, szívom magamba a tudást! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 13:38:55

@Picicsibe: Nem csak az informatikusok, sokszor az orvosok sem különbek. Pedig....
Én pl. egy alkalommal épp fültanúja voltam, amint egy vidéki kórház sebészeti osztályán a viziten a frissen műtött beteg (nem tudom milyen idős, kb. olyan 60-70 között lehetett talán de inkább közelebb a 60-hoz) vizsgálatakor a következő beszélgetés zajlott orvos és betege között: orvos: na, hogy van a térde? Beteg: ó egyre jobban, érzem már, hogy 120 évig fogok élni! Orvos: a térde máris annyi idős, csak a többi részének kell hozzáöregedni!

Hát ezt lehet, hogy az orvos poénnak szánta, de a betegnek nem igazán volt őszinte a mosolya.

Muha 2011.11.24. 13:41:01

@Dövan: A jobboldali, uuuhhh.
Megveszek erte olyan dogos.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 13:43:01

@Ibrahim a tevehajcsár: Egyébkén igazad van. Nagyon sok orvosból hiányzik az empátia. Pedig náluk ez tényleg nagyon fontos!

Am ja, állatorvosból indult ki a beszélgetés. :)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 13:46:04

@Ibrahim a tevehajcsár: :-)@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Sebaj, eljön majd a mi(=hétköznapi Júzerek) időnk is és nem lesz már rátok szükségünk mert az androidos felhasználóbarát izével majd nem lesz gond a num lockkal! :-P :-D

JOKKA21 2011.11.24. 13:49:00

@Picicsibe: Megnyalom a combfixes combod.:)

@Ibrahim a tevehajcsár: Egy "darab" élet megkeserítő is bőven elég.:)

indapass90210 2011.11.24. 13:49:55

@Muha: de ilyen fizimiskával nagyon megtanulhatott szopni, ha egyszer érvényesülni akar az életben!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 13:49:57

@Picicsibe:

Nézzük a másik oldalt. Nyilván úgy vették fel ebbe a munkakörbe, hogy benne volt az önéletrajzában, hogy tudja használni a számítógépet, és a programokat amik a munkájához kellenek. Az esetek 98%-ban ez gecinagy hazugság. Ha egy ikon 1 centivel arrébb van, már nem találja meg a baromállat. Ha nincs az asztalon az ikon, az ő olvasatában ez azt jelenti, nincs a gépen. Milyen kurvanehéz már odaklikkelni a szaros start menüre és megnézni? A legjobbak azok, általában nők, akik 400x is odahívnak ugyanazzal a hibával, és én 401x-re is megmutatom és biztos vagyok benne, hogy 402. alkalommal is el kell mondanom, pedig mindig, minden alkalommal bólogat hogy érti már. Hát kurvára nem érti a barom. Az ilyet kibasznám a faszba. Megvan minden informatikán a feketelista az adott userek közül azokra, akik ha telefonálnak, tudja mindenki, hogy idióta fasz.

1 hétre elkerül átlag Marcsika user a munkahelyéről, pl nyaralni. Visszajön, a felhasználónevét/jelszavát elfelejti. Pedig az a neve bazmeg. A programok amikkel kb 10 éve dolgozik, teljes újdonságnak számítanak, 1 hét után! Azt se tudja mi az! Szerinted, ezekkel a debil faszokkal kéne elnéző lenni? Faszt.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 13:50:13

@Picicsibe: Ők viszont azt mondják, hogy ha minden beteggel empatikusak lennének, akkor nem tudnának gyógyítani. Ugyanis időnként a gyógyítás nem igazán sikeres, és ha nagyon együttérez az orvos a beteggel, akkor az ilyen eseteket nem tudja feldolgozni, már pedig muszáj, mert a következő beteget kell gyógyítani. Aztán az is előfordul, hogy a gyógyítás módja olyan, hogy akkor tudja sikeresen végezni az orvos, ha kb. úgy tekint a betegre, mint egy darab fára (amelynek egy részét most pl. térdből, épp le kell fűrészelni). Ráadásul úgy általában is ők úgy kezelik a betegeket, mint a patkányokat a gyógyszer laborban: beadnak valami szart nekik, és ha elpatkolnak tőle, akkor a trutymót ki lehet önteni, ha viszont életben maradnak, akkor meg lehet nézni, hogy milyen hatással volt rájuk a trutymó és esetleg továbbfejleszteni. Szóval eléggé indefinit tudományág. Még a "legtudományosabb része" a sebészet, mert az legalább úgy hozzávetőlegesen tudja, hogy mit kellene majd látnia, mikor felvágja a beteget (legfeljebb, ha nem azt találja ott, amit várt, akkor kivág egy darabot belőle).
:)

ST83 2011.11.24. 13:50:31

@Ibrahim a tevehajcsár: Nekem folyamatosan kell orvoshoz menni. A dokino nem eppen kedves fajta. Hatarozott, mint gey katona tiszt es megmondja frankot. "Akkor holnaptol ezt csinalja!" Parancs ertve, nincs gond. Tobbet hasznal a latszolagos erdektelensege, mintha babusgatna (persze ha jo no lenne...:)) Amugy meg az estek 90%ban igaza van.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.24. 13:52:10

@Picicsibe: Na az is egy jó kis eset, mikor esetleg valamiben többet tudsz náluk! Azt nem tudják elviselni! Sokkal jobb ekézni az embereket, hogy hüje júzer, nem ért hozzá, kitörölte, kihúzta, kikapcsolta stb.

@Ibrahim a tevehajcsár: Na igen, az orvos hasonló állatfaj! Tőlem ugyan egy fillér hálapénzt sem kapnak, van nekik is fizetésük. Ugyan bánnak az emberrel, mint egy tárggyal (tisztelet a kivételnek).

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 13:52:16

@( o_o ): bocsesz, én nem vagyok informatikus! Szóval ez mellément!
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 13:52:25

@Picicsibe: hm.Szóval az állatorvosról aki a macskák fejét veri a csempébe asszociáltunk az EQ nuku Itsokra.Szép! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 13:54:52

@( o_o ):

Az androidos felhasználóbarát dolgok is csak addig azok, amíg a user hajlandó elolvasni a manualt. :D Erre a 99,9% szarik, ergo nem félek, hogy kiszorítanak a szférából a telefonok

@Ibrahim a tevehajcsár: :)

Én is láttam sok ilyet, én is szóltam már be. Nem lett belőle semmi bajom. Persze lehetett volna, ha rossz embernek szólok be, mert a tudatlan, ostoba de önérzetes faszkalapok sértettsége általában szorgalommal és seggnyalással is párosul, épp ezért befúj valami fejesnél (tudni kell kinek,mit, és hogyan szólsz be) :)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 13:55:08

@Ibrahim a tevehajcsár:upsz,azt hittem az vagy..
akkor meg méginkább nem lesz rád szükségünk :P :-),
(figyeled milyen jól kivágtam magam :D)

indapass90210 2011.11.24. 13:55:12

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: hehehe, nálunk minden évben van anonim értékelés. Pontozni kell az informatikát is, mennyire segítőkészek vagyunk. Ezért egyrészt vigyázni kell, hogy hogy bánik az ember a userekkel, másrészt ők is tudják, hogy a tűzfal néha elrosszul, és néhány gépen nem engedi a fészbúkot :D

ST83 2011.11.24. 13:55:46

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nyugi:) Nyilvan habitus kerdese, de en inkabb rohogok a "visszatero" hulyeken:) Megy a munkaido nem?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 14:00:48

@Ibrahim a tevehajcsár: Én egészségügyben tanultam/dolgoztam egy darabig. Láttam bunkó jó orvost. Lattam bunkó rossz orvost. Rendes jó orvost. Rendes rossz orvost. Ugyan így nővérkét és ápolót is.
Asszem a bunkó, érzéketlen hozzáállás nem előfeltétele a jónak...
De nyilván van olyan ember, aki csak egy dologra tud koncentrálni. Adott esetben arra, h valamiben nagyon jó. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:01:08

@( o_o ): Egyébként csak halkan megjegyezném, hogy szerinted az androidos szoftvereket, amikhez ugye már nem kell a usereknek informatikus szerinted kik csinálják?
:)
"akkor meg méginkább nem lesz rád szükségünk " Azt sose tudhatod, tekintve, hogy nem tudod mivel foglalkozom. Még az is lehet, hogy én vagyok a pék aki a kenyeret süti neked! Na, erre mit lépsz?
:)

indapass90210 2011.11.24. 14:02:31

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Emiatt a főnök titkárnőjével pölö nagyon kell vigyázni.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:03:22

@Picicsibe: Hát ja! Van ilyen! Például annak idején állítólag Ford elnökre is azt mondták, hogy egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni, ezért, ha megy az utcán nem tud rágógumit rágni!
:)

Szöszi 28 2011.11.24. 14:04:03

@Ibrahim a tevehajcsár: Nekem nem lenne nagy érvágás, ha nem sütnél több kenyeret, amúgy se eszem olyat:) Találj ki valami nélkülözhetetlenebbet!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 14:04:08

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Biztos van ilyen is. Mondjuk ennyire hülye azért én soha nem voltam. Mégis lekezelőek voltak velem, ahogy mindenki mással.
Lehet te csak az ilyenekkel, ezt nem tudhatom. :)

JOKKA21 2011.11.24. 14:04:13

@Dövan: Használj gumit!Nehogy kapj kis hülyét!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.24. 14:04:42

Dolgoztam ügyvédekkel 2 évig. Az egyik ügyvédnek elromlott a gépe, én éppen valahol ügyet intéztem. Felhív. "Figyelj, elromlott a gépem, amíg kicserélik addig odaülhetek a tiédhez?" Mondom: "Persze!" Visszahív 2 perc múlva: "Nálad hol van Word? Nem találom." Mondom: "Ja nincs kirakva az asztalra, a start menüből szoktam indítani. Nálad az asztalon van az ikon?" Erre: "Az asztalon? Nem tudom, a monitoron szokott lenni, nem az asztalon! Az asztalon nincs semmi." Alig bírtam tartani a telefont, úgy röhögtem. Majd elmagyaráztam, mi is az asztal. Erre azt mondja: "Figyelj, inkább átülök egy másik géphez!" :D:D:D:D:D

JOKKA21 2011.11.24. 14:04:45

@Kata1987: Nem gyárt több vibrit!:D

SciNu 2011.11.24. 14:04:55

@( o_o ): Nincs és nem is lesz annyira okos telefon ami képes lenne ellensúlyozni a júzerek hülyeségét, úgyhogy IT-ra mindig lesz szükség :P

indapass90210 2011.11.24. 14:04:59

@Ibrahim a tevehajcsár: "Még az is lehet, hogy én vagyok a pék aki a kenyeret süti neked!"

Nem mondod, hogy te is Muhával dolgozol?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 14:05:16

@JOKKA21: Azt ugye tudod, h nem csak egy combból állok?! :)

indapass90210 2011.11.24. 14:05:38

@JOKKA21: én az irodában csak szopatni szoktam :D

JOKKA21 2011.11.24. 14:05:46

@Bundabandi: De legalább lesz olcsó ügyvéded, ha válni kell.:D

JOKKA21 2011.11.24. 14:07:10

@Dövan: Jól teszed, nekem is valami irodai meló kéne, ahol vannak szép nők, csak ne legyen nő a főnök.Nő ne ugráltasson.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 14:08:34

@JOKKA21: Pff!
Szóval akkor ma a nővérke szerkót vegyem fel? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.11.24. 14:09:21

@JOKKA21: Nem családjogra szakosodott és nem vagyok házas. Azért jó az ismerettségi körben egy ügyvéd, az igaz.

egyhazafi 2011.11.24. 14:10:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Látom azért még vannak itt műértők!

JOKKA21 2011.11.24. 14:11:28

@Picicsibe: Igen.:) Szexi nővér legyél.

@Bundabandi: Ki tudja mikor lesz rá szükség.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:13:55

@Kata1987: Neked nem azért leszek nélkülözhetetlen, hanem azért, mert Norbi vagyok, magas, és barna! Ja és van három öcsém, valamennyien Norbik, magasak és barnák, és Kata 2-re, Kata 3-ra és Kata 4-re pályáznak a családodból!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 14:17:30

@JOKKA21: Sértegetni akarsz? Nem szexi nem is tudnék lenni! Ehh...
:D

leonito77 2011.11.24. 14:21:33

@Kytia: Érdekes amit írtál, de nekem az a véleményem, hogy a fater nem lehet hunyó.

Azaz annyiban az, hogy osztotta a gyereket és biztos, hogy olyasmit mondott (gyenge pont) amin a srác megsértődött, rosszul esett neki, de nem mutatta és az ilyen dühkitörésekkor, főleg, ha ital van akkor aztán pláne hamar kibuggyan a sértettség. Csak ez azt jelenti, hogy nincsen tisztában magával, vagyis érzelmileg még nem elég fejlett.

Szóval a fater, meg a beszólásai csak egy olyan gondra világítottak rá, amit a srác leplezni próbált, a lány meg nem vette észre, vagy nem akarta észre venni.

De a balhé mégsem ezen tört ki, a gyerekvállaláson kívül volt ott ám valami más is, ami betette a kaput. Valljuk be, annyira nem meglepő és nem ijesztő, ha 5 év azaz ÖT ÉV együttélés után azt mondja a lány, hogy szeretne gyereket. Itt valami más bibi van. Lehet harmadik fél is, de ahogyan a csaj előadta, szerintem nem ez a helyzet, mert akkor a fater tuti nem került volna elő és a srác más elkerülő manővereket hajtott volna végre, meg az anyagi függetlenedésnek sem lett volna értelme.

Szerintem, de ez csak tényleg az eddigi infó morzsák alapján mondom, hogy a pasi vérig lett sértve, teljesen kiakadt és a csaj meg annyira vak, hogy azt sem tudja miért, pedig ő idézte elő a pasi meg nem mondja meg, mert fél kitárulkozni, mert nem mer, nem tud beszélni az érzelmeiről.

Azzal nem értek egyet amit előtte páran írtak, hogy most kiderült, milyen is az igazi jelleme. Valóban lehet azt rejtegetni egy rövid ideig, de nem 5 évig. Ha eddig az efféle kirohanások nem voltak jellemzőek akkor valami nagy dolog történt és nem a gyerek kérdés, mert attól lehet félni, megijedni, de így kiakadni nem.

Magánvélemény: Ha egy kapcsolatban 5 év után ilyen jellegű gondok hirtelen lépnek fel, akkor az úgy rossz, ahogy van, hiszen nem ismerik egymást, ergo nem is voltak őszinték egymáshoz.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:21:33

@cyd: Nem baj! A Norbikat is. Máris módosítom:

@Kata1987: Norbi vagyok, magas, barna és pék!
:)
Remélem így már jó lesz! Van még valami amit utálsz Katák Katája?

Kierkegaard Akciócsoport 2011.11.24. 14:21:45

"Ez nekem úgy hangzott, mintha azt mondta volna, hogy „szivi, nem biztos, hogy én vagyok a te embered.”"

Amikor megfogalmazódott a megfontolt, takarékos kis buksidban ez a gondolat, azonnal ki kellett volna vágnod. Hogy a "lyukas fakerítés"-hasonlatodnál maradjak: amit te fakerítésnek hittél, azon már rég átment egy buldózer (kb. akkor, amikor a fenti dolgot kigondoltad), a romokat, amiket újra akarsz festeni, meg most lopták el tűzifának.
Rúgd ki, felejtsd el.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 14:22:05

@JOKKA21: Jaaaa. Pff! Akkor ne azt mond, milyen legyek, hanem, h milyen vagyok! Persze csak pozitívat. Picit túlozhatsz is. Mert az a bók! :))

ST83 2011.11.24. 14:22:32

@JOKKA21: Ezyt inkabb hagyjuk. Errefele van egy par:) Szerencsere par emelet es fal van koztunk:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:24:28

@cyd: Pedig ha tudná milyen finom kenyeret tudok sütni! Mind a tíz ujját megnyalná utána! Sőt még az enyémet is!
:)

phaszfej 2011.11.24. 14:25:01

Gyerek kéne, mie? Menjé', oszt' mint a buzik csináltassá magadnak!

www.youtube.com/watch?v=cLXHk7ain7g

JOKKA21 2011.11.24. 14:25:28

@Picicsibe: Szexi vagy.Így jó?:)

@ST83: Hülye picsák legalább?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 14:26:46

@JOKKA21: Ja, tök spontán. Pont így szeretem! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:31:30

@Dövan: Hát persze! Ő szokta kiszedni a kenyereket a kemencéből, és ráragasztgatja a matricát. Azt úgy csinálja, hogy ráköp egy nagyot a matrica hátoldalára, és jó erősen rányomja a frissen kisült forró kenyérre. A kifliket is ő szedi ki, de abból nem szoktam enni, mert ha meglát egy "német ajkú csótányt" (svábbogarat), akkor mindig a kifli csücskével nyomja agyon.
:)
@Picicsibe: Nem, az nem, mert én szemtelen vagyok!
:)

Szöszi 28 2011.11.24. 14:32:40

@Ibrahim a tevehajcsár: Ha magas vagy, barna és Norbi, akkor abszolút nélkülözhető vagy számomra:) Nekem már megvolt a Norbi dolog, az egyik hugomnak most van Norbija jelenleg:) Kata 3-at már betalálta az öcsikéd úgy tűnik:) Marad Kata 2 és Kata 4:)

el333t 2011.11.24. 14:35:18

@( o_o ): @ST83: @Ibrahim a tevehajcsár: @Picicsibe:

Nos igen empátia meg orvosok :)

Óvónőnek 2 típusú nő ment a régi gimis évfolyamunkból: 1. tenyerestalpas - nagymellű dagi, 2. legundorítóbban ribancok, akiket az apjuk nem simogatott. Ennek fényében gondolom nem csoda, hogy az óvoda egy kiképzőtábor a gyereknek, hogy szokja a hülyeséget.

Orvos az más kérdés, alapból a pályán lévők harmada-negyede azért orvos, mert apci-anyci (esetleg mindkettő), sőt talán a feljebbvalók is azok voltak, és sosem értette, hogy mire jó még az élet, hiszen a ritka alkalmakkor, mikor összegyűlt a család, akkor is főleg a munkáról volt szó.

Sokan sokféle álláspontot képviselnek az orvoslásban, pl. a kedves párom általában a kikúrt bunkót adja mindig fehérben, fura hallgatni, mikor mondja a betegnek, hogy "ne legyen már ilyen kurva értetlen!" ha esetleg elsőre nem világos számára a három latin szóból álló betegség/diagnózis. Én mindig igyekszem rendes lenni, bár már a tököm tele van néha nekem is a rohadt ribancokkal, mert nincs olyan munkahetem, hogy ne derüljön ki egy nyilvánvaló megcsalás (Rh+/-), az esetek többségében jómódú házastársak között (Svédország). A körzet 3 legnagyobb véradója csalja a házastársát, alig várom a szilvesztert, amikor köszönő beszédet kell mondanom a közösség érdekében tett munkájukért :)))

Na nem mintha a férfiak különbek lennének, tegnapelőtt egy idióta betámolyog, kérdem mi baja, véreset pisál, mondja, kis vizsgálat után kiderült, hogy bizony egy ocsmány nemibajossal állunk szemben, akinek a felesége teljesen tiszta, mondom egy hét múlva jöjjön be. Párom szilárd véleménye szerint ivartalanítani kéne a megcsalásért, de ő nem tudja, mit beszél :)

Vannak fura esetek, az biztos.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 14:37:03

@Ibrahim a tevehajcsár: "szerinted kik csinálják?" öööö a droidok? :-)
"Na, erre mit lépsz?" azt hiszed ilyen könnyen kifogsz rajtam? :-) Az van,hogy én nem eszek kenyeret,nincs rád szükségem! :-P
@Dövan: Lehet ő az ordibálós Tibi, vagy a másik srác ;-)

2011.11.24. 14:37:36

@Kata1987:
Írtam mailt. :) Válaszolj légyszi mielőbb. :)

cyd 2011.11.24. 14:39:48

@Ibrahim a tevehajcsár: A majdnemnejemről beszélsz, csak hogy tudd.
Egyébként Norbis averziója Katának van, pékes meg Szemcsinek.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:39:57

@Kata1987: Tévedsz, én pontosan tudom, hogy te imádsz engem, mert én a legnorbibb Norbi vagyok az összes létező Norbik közül, és tudom, hogy egyéb vágyad sincs, minthogy az általam sütött kenyérből egy szép nagy szeletet megegyél egy jó darab szép fehér szalonnával és vörös hagymával!
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 14:41:17

@el333t: "nagymellű dagi" pont ilyen volt :-)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 14:43:46

@JOKKA21: wow!!!! Jokka első jó poénja :DD
@cyd: én fonalat vesztettem...
@Ibrahim a tevehajcsár: ez jó :D,neked van humorérzéked :)

Szöszi 28 2011.11.24. 14:44:26

@cyd: Nah...Jellemző. Amikor vetélytárs van a képben, vagy a nő már nem érdeklődik annyira, egyből megy a beszólogatás.
Addig meg nem becsültél meg, amíg tiszta szívemből szerettelek.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 14:48:52

@Muha: ez a sok cccc mit jelent? azt hogy cicicicc? hivogatsz mint egy cicat? :-D

Muha 2011.11.24. 14:50:42

@( o_o ): Pontosan. Pont ugy, ahogy egy kiscivat hivogatnek es pont ugyanazzal a szandekkal!

:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:50:59

@cyd: Jólvanna, mindent én sem tudhatok! Itt mindenki allergiás valamire/valakire úgy látom! Mondjuk arról viszonylag hamar sikerült meggyőződnöm, hogy Frigyesúr különösen nagyra értékeli, ha egészségügyi kérdésekben nyilatkozok, ezért az előbb, mielőtt az orvosok tevékenységét méltattam, gyorsan körülnéztem, hogy itt van-e, mert ma épp nincs kedvem megverekedni vele, azt persze nem tudhattam, hogy el333t is orvos a nejével együtt (most úgy jártam velük, mint az egyszeri suszter, mikor összeveszett a feleségével, és hozzá akarta vágni a kaptafát, de véletlenül az anyósát találta el, és akkor azt mondta, hogy: nem baj, ott is jó helyen van).
:)

Kata akkor a kenyérre és szalonnára meg hagymára vonatkozó részt azt visszavonom, az nem neked szól, hanem szemcsinek!

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 14:53:20

@Muha: mivel te beteg vagy, nem is merek belegondolni,hogy milyen szandekkal hivogatsz te cicakat! en simogatnam oket,de valahogy ezt rolad nehez elkepzelni :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:54:53

@Kata1987: Na ugye! Gyere velem Afrikába! Ígérem, hogy két tevénél olcsóbban egyetlen beduinnak sem adlak el!
:)

cyd 2011.11.24. 14:56:20

@Kata1987: Én annyira igyekszem, de még kicsit nehéz megbíznom benned Darling! Tudom, hogy ártatlan vagy, mint a ma született fehér hó, de azért valljuk be, van múltad. Muha, a beduin Norbi is kerülget már egy ideje, aztán ki tudja mikről nem tudok még. Ez még kicsit zavar, segíts eloszlatni a féltékenység zöld szemű szörnyetegét, hiszen már van egy szép zöld szempár, ki csak rád figyel.
Na meg meglepett a teljes érdektlenségből varázsütésre jövő "tiszta szívből jövő szeretet"

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 14:56:20

@Ibrahim a tevehajcsár: miért nekem? tényleg elvesztettem a fonalat.

Muha 2011.11.24. 15:02:20

@( o_o ): Nem vok beteg.
Naon is yol vok!
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 15:03:49

@( o_o ): Hát azt mondták, hogy te utálod a pékeket! Gondoltam akkor a kenyeret meg a szalonnát is! Tisztára összezavarják itt az embert!
:)

Szöszi 28 2011.11.24. 15:05:24

@cyd: Na te csak ne kóstolgass engem, a 3 db X-eddel. Tegnap te magad írtad le.

Nekem csak Muha volt meg, de ő egy nőőő. Az nem számít!
Ibrahim meg el akar adni 2 tevéért. Gondolod, hogy szóba állok vele?
"Na meg meglepett a teljes érdektlenségből varázsütésre jövő "tiszta szívből jövő szeretet""
Jó, nekem is meg kell tanulnom ekkora szerelmet kimutatni feléd, amit irántad érzek.

Muha 2011.11.24. 15:06:57

@Kata1987: Mijaz hogy csak ugy megvoltam?
Minek nezel engem?
Ribinek?

:)

Szöszi 28 2011.11.24. 15:09:48

@Muha: Hát ha már így rákérdeztél...:D Igen! De jó ribi vagy, jó volt veled:)

el333t 2011.11.24. 15:09:50

@Ibrahim a tevehajcsár: A barátnőm nem a nejem, amúgy stimmt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 15:11:10

@Dövan:

Igen. Meg hogy véletlenül a proxyba kerül csomó bejegyzés, hogy pornóoldalakat látogatott :) A facebookot már letiltottam a mezei nyomiknak.

Mr. Rustical 2011.11.24. 15:11:41

Ha hitelminősítő lennék, és ti a kapcsolatotok jövője által fedezett államkötvényt bocsátanátok ki, azt most azonnal a legalsó bóvli kategóriába sorolnám.
Ha bróker lennék, ti meg egy részvénytársaság, elkezdeném eszeveszettül shortolni.
Ha befektetési tanácsadó, rövi javaslatom lenne: sell!
Egyértelmű a helyzet: kiszállni, minél hamarabb.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 15:11:59

@Kata1987: Muha az csak néha nő, néha nem nő, mert már megnőtt! Én pedig azonnal elfelejtelek, mihelyt a két tevét, amit érted kapok bekötöm a többi mellé az istállóba (tudod te, hogy két teve milyen nagy értéket képvisel? Ha tudnád, megtiszteltetésnek vennéd, hogy ekkora áldozatot képes érted hozni egy beduin. Aki persze nem én vagyok, de a beduinoktiszta nyomik, megőrülnek a szőke nőkért).
:)

Muha 2011.11.24. 15:13:00

@Kata1987: Hat kossz.
Meg szep hogy jo voltam.
A legjobb ribi vagyok az egesz vilagon.
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 15:13:16

@Ibrahim a tevehajcsár: szóbeszéd! én a RÉSZEG pékeket nem csípem :-). De te meg tereled a szót a lényegről.1 szó mint száz ha pék ha IT, a te szakmád nem fontos alkotóeleme az életemnek :-P.

Szöszi 28 2011.11.24. 15:17:18

@Ibrahim a tevehajcsár: Igazán bíztató, hogy van egy hely a Földön, ahol tárt karokkal várnak:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 15:17:32

@( o_o ): Na jó rendben, én egy egyáltalán nem fontos részeginformatikuspék vagyok. Megyek is kenyeret sütni (természetesen androidos kenyeret, hogy ne legyen vele bajuk a lúzer júzereknek)
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 15:20:02

@Mr. Rustical: ma Khan nem volt, de most pótoltad hiányát :-)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 15:23:43

@Kata1987: Na jó akkor még egy dolgot elárulok neked (ez viszont most komoly). Az egyik arab haveromnak (néha az én tevekaravánommal szokta szállítani az áruját), született egy szép szőke kislánya. Az úgy történt, hogy előző évben egy holland látogató érkezett hozzájuk az oázisba, és hát sikerült neki nyomot hagyni maga után a helyi társadalomban, és ebben az arab srác egyik felesége is közreműködött (aktívan). Ezt a szép szőke kislányt az én arab haverom állandóan meg akarta ölni (nem ám a feleségét, aki lefeküdt a hollanddal, hanem a szőke kislányt), mert azt mondta, hogy ha megnő akkor úgyis megerőszakolják, vagy elrabolják, tehát teljesen felesleges megtartani, jobb ha megöli. Szóval ott egy szőke nő nagyon nagy érték (majdnem akkora, mint két teve, de nem érdekes, majd lealkudom a tevék árát, pedig őszintén szólva két teve akár másfél Katát is megérne). Na tényleg mentem mert így sose sül ki az androidos kenyér!
:)

ST83 2011.11.24. 15:25:10

@Kata1987: Tul nepszeru vagy, szoval en inkabb vmelyik hugora lennek kivancsi:)

Szöszi 28 2011.11.24. 15:32:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Nagy érték? És mi érték? Hogy úgyis megerőszakolnak vagy elrabolnak?:D

Muha 2011.11.24. 15:35:56

@Kata1987: Felbecsulhetetlen az az ertek, ami abbol a nyugalombol fakad, hogy nem maradsz a nyakan!

cyd 2011.11.24. 15:39:55

@Kata1987: Szerelmünk pihe-puha fészkében is tárt karokkal várlak, hát az semmi?
A 3 x virtuális, amiben Te is benne voltál :)

Szöszi 28 2011.11.24. 15:40:24

@Muha: Undok dög! *nyelvnyújtós fej*

304/3 · http://orfiban.blog.hu 2011.11.24. 15:42:45

Én dobbantanék nagyon gyorsan.

Muha 2011.11.24. 15:44:40

@Kata1987: Heheeeee
Majd ugy kerek bocsanatot, hogy jol leiszom magam
:)

Muha 2011.11.24. 15:45:44

@Kata1987: A myelvnyujtos fej azt jelenti, hogy olyan a fejed, hogy kinyujtom ra a nyelvem?

Uhhhhh

cyd 2011.11.24. 15:55:43

@Kata1987: *nyelvnyújtós fej* = :P
Szívesen HoneyBunny :)

cyd 2011.11.24. 15:58:33

@Kata1987: Egyébként se törődj vele, azért ilyen mert dobtad. Most tudja csak mit veszített.

Sadist 2011.11.24. 16:03:26

@( o_o ): És értesz is valamihez, mondjuk programozáshoz? A havi háromszázat nem a pitiáner cégeknél pasziánszozó rendszergarázdák kapják, akik tudnak telepíteni és beállítani egy levelező klienst.

cyd 2011.11.24. 16:06:08

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azt mondod tiszta Amanda Plummer? :)

Sadist 2011.11.24. 16:10:32

@Picicsibe: "Csak ne nézd le azért, mert nem tudja azt, ami neked tök egyértelmű."

A lenézés általában nem ezért szokott járni, hanem azért, mert a júzerek nagy része lusta arra, hogy megtanuljon valamit. Inkább ezerszer megcsináltatja azt mással, ami neki negyed annyi időbe telne, csak EGYSZER kellene megtanulni.

Az egyik legjobb követendő példa a volt fizika tanárom. Egyszer megkért, hogy egy program ikonját rakjam ki az asztalra. Megcsináltam, és nem annyit mondott, hogy köszönöm, hanem megkérdezte azt is, hogy hogyan csináltam, hogy később ilyen helyzetben ne kelljen engem hívnia. Az ilyen hozzáállású embert nem fogja lenézni egy normális informatikus sem.

KovA 2011.11.24. 16:25:58

Meg kell kérdezni, hogy miből remélhetnéd, hogy aki 31 éves korára nem biztos abban hogy ő a megfelelő személy a családalapításhoz - hogy később az lesz.
Nincs-e kissé visszamaradva.

Aztán a szülők impotens levénhülyézésére meg azt lehet mondani, hogy az a vén hülye impotens létére legalább produkált valamit - pl. téged - ő még abba sem biztos hogy megfelelő személy erre.
Ez is egy impontencia sőt jóval nagyobb ám...
És különben is mit akar egy hülye gyerekétől ?

Úgyhogy első körben ki kell vágni a pasit mint macskát szarni.
Nemcsak veled van rendeznivalója - te vagy a könnyebb út csak a puhányának. Apád elé odaállni fél.
Apukádra figyelni amúgy sem árt - mert apukád saját magából ismeri a pasit - jobban értelmezi a gesztusait a maga férfilelkén mint arra te a női lelkeden valaha képes leszel.
Persze a döntés a tied a te társad lesz, ha lesz - ám segíthet neked rendetrakni a 31 éves gyerek fejében...

Mert azért valami kavarog talán érik is benne amivel talán lehet valamit kezdeni. De nem biztos, hogy beérik, nahyon zöld még ez a banán. Azért nem is biztos, hogy érdemes.
Neked muszáj megfutni a köreidet míg döntésre jutsz.
De idejében fújd le a futást !

Müszélia 2011.11.24. 16:27:22

ha egy pasi nem beszél gyerekről, akkor nem akar. pont. lasszózno nem ér.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 16:29:08

@Sadist: Ezt mondod te. :)
De én meg nem ezt tapasztalom. Nekem is csak 1x kell elmondani mindent, mert jegyzetelek. :)
Amit sokszor kell csinálnom, azt meg is tanulom előbb-utóbb. Amit ritkán, ott a jegyzet.
De mivel alapból nem értem a dolgokat (és abban igazad van, h lusta vagyok előre megtanulni, me' baromira nem érdekel, különben lehet ez lenne a hobbim, vagy a munkám, de valahogy ez engem kicsit se hoz lázba), mindig akad új probléma a számomra.
Jegyzeteimtől függetlenül minden informatikus lekezelő volt velem. Annak ellenére is, h tudták amiért ott vagyok, jól csinálom. És nem csak velem beszéltek így.
Mondhatod, h ők kivételesen bunkók voltak, még el is hinném neked, ha nem hallanám mindenki mástól is azt, h az ő melóhelyén is ugyan ez a faj tevékenykedik! :D

Am, neki meg ez a munkája. Ezért fizetik. Vagy nem? :)

bájgúnár 2011.11.24. 16:29:32

Ennyire hülyék lennének a mai fiatalok?Ennyire!

KovA 2011.11.24. 16:32:58

@Müszélia: Hát ez a művészet - el kell érni hogy akarjon...
Mer' alapból nem oly magátólértetődő ez neki mint egy nőnek...
Előbb rá kell jönnie, hogy a gyermek is része párja boldogságának - úgy az övé is lesz, ha igazán szereti.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 16:39:40

@el333t: Ezt még csak most olvasom! :DDD
Roppant szórakoztatott! ;)

Αphelion 2011.11.24. 16:59:02

@Ibrahim a tevehajcsár: "Mi az csibe, tanulsz "Aphelionul" beszélni?"

Meg a vegen meglontom itt a talszaszagot hihihiiiii XD

Αphelion 2011.11.24. 17:16:47

@Picicsibe: "Jegyzeteimtől függetlenül minden informatikus lekezelő volt velem."

En is informatikus vagyok de remelem nem talaltad lekezelonek az eddigi kommentjeimet :D

Szöszi 28 2011.11.24. 17:23:17

@cyd: Nem, nem, Brumimacikám! Ez egy jókedvű nyelvnyújtós fej. Azért nem ezt tettem utána. Az enyém egy "kapd be" nyelvnyújtós fej.
:)

Szöszi 28 2011.11.24. 17:27:54

@Muha: Hú, na az most rám is rámférne. Leiszom magam, kidőlök és legalább pár órára nem kell semmire gondolnom.

@cyd: Későbánat! Már a tiéd vagyok:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 17:29:13

@Aphelion: Igen, tudom, h az vagy. Nézd, kivételek mindig vannak. Te és Omega a jelenlegi állás szerint pont azok vagytok! :D

Bár Omegának volt egy durva húzása, de nem ítélkezem egyetlen eset után. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 17:32:15

@Aphelion: Nem, nem. Nagy a kísértés, de nem! Mire azt a sok felesleges betűt bepötyögném az ájfónon... Ááá, kizárt! :DDD

Αphelion 2011.11.24. 17:41:05

@Picicsibe: Neha szpolol vele az embel betuket, pl. az sz -> c tlancfolmacijoval, meg az ien j-kihadaszokkal. De pelce occesszegeben vc tobbet gepelek id :)

Szöszi 28 2011.11.24. 17:57:56

@cyd: Ne is mondd, nagyon jól esne most egy nem csak virtuális ölelés.

2011.11.24. 18:02:08

Hogy állunk fiatalok?

Αphelion 2011.11.24. 18:08:52

www.youtube.com/watch?v=aJDC3Gg-F8w

"Aj lav dic vidijo end do caund iz gleeeeeeejt!" XDDD

Αphelion 2011.11.24. 18:16:01

@"Zsu": Hany evesig szamit neked vki fiatalnak? ;)

2011.11.24. 18:19:07

@Aphelion:
Ameddig a lelkében fiatalnak érzi magát. :) Megfelel a válasz?

Αphelion 2011.11.24. 18:25:01

@"Zsu": Felnott a kislany, nem kicsit, nagyon! :D

2011.11.24. 19:08:55

@kabátnyúl:
Persze. Mizu? Mizu? Mizu?

2011.11.24. 19:23:06

@kabátnyúl:
Azt kellett volna írnod, hogy "te lány én meg fiu, nah mizu, mizu, mizu?"
Elszúrtad. :P

tőzegmalac 2011.11.24. 19:28:36

@"Zsu": láttál már tőlem olyan hosszú kommentet?:P

2011.11.24. 19:36:29

@kabátnyúl:
Igazad van. :) Elfogadom a választ. :)

cyd 2011.11.24. 19:55:59

@Kata1987: Azt látom, hogy nagyon fos az egész napi hangulatod.
Mondd a címet, mindent megoldok :)

cyd 2011.11.24. 19:57:53

@kabátnyúl: Már ennél is erősen rezeg a léc :)

Szöszi 28 2011.11.24. 20:02:50

@cyd: A szomorúság és az elkeseredés kereszteződésében vagyok. De holnapra már jobban leszek:)

indapass90210 2011.11.24. 20:04:22

@Aphelion: itt az összes hím informatikus, kivéve azok az informatikusok, akik péknek adták ki magukat, de ők is informatikusok.

cyd 2011.11.24. 20:05:12

@Kata1987: Nem segített a száraz vörös? Vagy az a lelkierőhöz kellett?

Szöszi 28 2011.11.24. 20:09:53

@cyd: Aha, a lelkierőhöz kellett, de hamar elmúlt a hatása. Lehet, hogy folyamatosan innom kéne:)

cyd 2011.11.24. 20:11:17

@Kata1987: Az pia tele van cukorral, cseszhetnéd norbit, meg a szigetköröket.

cyd 2011.11.24. 20:14:35

@Kata1987: Azért virtualice kapsz egy ilyet: \o/

Szöszi 28 2011.11.24. 20:16:44

@cyd: Azt így is cseszhetem a csoki után amit ma megettem:( De igaz nem kell tetézni a bajt, nem iszom:)

Szöszi 28 2011.11.24. 20:18:17

@cyd: Te meg egy ilyet: :*, mert kedves vagy velem:)

_Ω_ 2011.11.24. 20:19:51

@Dövan: Kikérem magamnak! Én informatikus?!?! Ez elég durva sértés... Hogy segítsek jobban megérteni a problémát, az alábbi, csak informatikus szinttől felfelé érthető viccel szolgálnék:

Mi a különbség a programozó és a hekker között?
-Amikor egy programozó programja nem fut jól valamilyen környezetben, a programozó átírja a programot.
-Amikor egy hekker programja nem fut jól valamilyen környezetben, a hekker egyszerűen megváltoztatja a környezetet...

cyd 2011.11.24. 20:22:29

@Kata1987: Psszt! Ne mondd el senkinek, még oda lenne a renomém.

Szöszi 28 2011.11.24. 20:29:03

@cyd: Jól van hallgatok róla, te pedig ne mondd el senkinek, hogy vannak érzéseim:)

cyd 2011.11.24. 20:38:32

@Kata1987: Na igen a velem való találkozás után(közben) mindig éreznek valamit, ha mást nem utálatot :)

Szöszi 28 2011.11.24. 20:53:34

@cyd: Fogadok, hogy nagyon kevesen utálnak:)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.25. 08:36:29

@Dövan: Nem csak informatikusok járnak be a blogokba olvasgatni... :)))
süti beállítások módosítása