Úgy akart bocsánatot kérni, hogy leitta magát

2011. november 24. 07:53 - csajokespasik

Nem szép dolog a barátnőd apukáját vén hülyének nevezni. De ha már megtetted és bocsánatot szeretnél kérni a csajodtól, nem a legjobb módszer a műbalhés berúgás sem. Egy szétválás akkor izgalmas, ha a felek útközben meggondolják magukat. A mai párunk most itt tart: a lány keresi azt az embert, akibe annak idején beleszeretett, és tudja, hogy ott van még valahol. De vajon annyi szemétség után van még visszaút egy zűrös pasinak?

 

Kedves Olvasók! A tanácsotokat szeretném kérni. Nő vagyok, 27 éves, a párom 31. Öt és fél éve vagyunk együtt, és amióta szóba hoztam a gyerek-és családalapítási témát, ő teljesen megváltozott. Nem mondott nemet. Időt kért, azt mondta, nem anyagi okai vannak a halogatásnak, csak nem biztos, hogy ő megfelelő személy ehhez. Ez nekem úgy hangzott, mintha azt mondta volna, hogy „szivi, nem biztos, hogy én vagyok a te embered.” Pedig mintha vele élnék már huzamosabb ideje. De hogy megfelelő tanácsokat tudjatok adni, igyekszem minden fontos részletet leírni.

Én ilyen vagyok: megfontolt, takarékos, nem zavar a szigorú időbeosztás sem: sőt, ha nyaralni megyünk, kifejezetten kényelmetlen, ha reggel úgy kelek fel, hogy nincs valami napirendem, valami tennivalóm. Szeretem a kávét, szeretek főzni, gondoskodni, és büszke vagyok arra, hogy a dohányzási szokásaimat sikerült napi 4 szálra redukálni.

Ő ilyen: kicsit szétszórt, de gondoskodó, lehet rá számítani. Szereti az abszurd humort, amit viszont én nem. És nem érdekli, ha nem nevetek azon, ha hülye mondatokkal próbál viccből beszélgetni velem. Néha indulatos, de roppant lovagias, ha az utcán meglát egy csövit, máris ad neki egy kis aprót.

Nem is lehetünk egyformák. Szerintem egy kapcsolatban kifejezetten nem előnyös, ha a felek mindenben klappolnak. Az nem lesz hosszú távú. Aztán pár hete történt egy incidens: a pasim váratlanul bejelentette, hogy vége, hagyjuk abba, nem fog ez menni. Mit csináljak, meglepett, de beleegyeztem. Egyik nap elment dolgozni, hozzám pedig feljött az apám. Beszélgetünk, amikor hallom, hogy kopognak az ablakon. Kinyitom. Ő áll ott. Azt mondja, hogy ezentúl fizessük külön a számlákat. Így. Ilyen simán. Semmi bevezető. Vagy magyarázat, hogy mit keres itt? Kicsit dühösen azt mondtam, hogy mi sem természetesebb. Már csuktam volna be az ablakot, amikor azt mondja, hogy ugye tudom, hogy miért szakítunk? Megdermedtem - nem tudtam, de mondtam neki, hogy mesélje csak el. Azt mondta, hogy szerinte az apám ellene hangol engem. Apám és a pasim nem jöttek ki túl jól, inkább csak megtűrték egymást. Azt mondtam, hogy ez baromság, felnőtt nő vagyok, nem könnyű irányítani. Erre felemelte a hangját és impotens vén hülyének, egy rakás sz*rnak stb. nem tudom minek nevezte még az apám. Fogalma sem volt róla, hogy az apám mindent hallott. Később sem mondtam el neki. Aztán elment. Apám örült a hírnek, hogy szétmegyünk. Pár napig mosolyszünet a párommal, majd hirtelen azt mondja, hogy nagyon rossz lenne nélkülem. Erre nem tudtam, mit felelni. Úgy látszik, nem egy merev arcot várt, mert megsértődött és elment. Arra számíthatott, hogy a nyakába borulok. Ezután jött egy műbalhé, ugyanis direkt berúgott: először hülye p**nak nevezett, majd élete nőjének, akit nem akar elveszteni. Akkor leült velem beszélni: azt mondta, nem akar elveszteni és tudja, hogy hülye volt. Én sem akarom elveszteni, de vagyok annyira reális, hogy ha látom, hogy vége, akkor tudomásul veszem és lelépek. Tudom, hogy egy szakítás akkor izgalmas, ha a felek útközben meggondolják magukat. Mi most itt tartunk. Ismerem azt az embert, akibe annak idején beleszerettem, és tudom, hogy ott van a zavaros felszín alatt. Tehát most itt tartunk. Mennénk is, meg maradnánk is. De szerintem már túl sok lyuk van azon a fakerítésen – amit lefesteni lehet, bármilyen színűre, de a lyukak örökre maradnak. Köszönöm, ha jó tanácsokat kapok: üdv: Lilla.

 

 
408 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr693407703

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 18 éves lány bevallja az anyjának, hogy teherbe esett... 2011.11.24. 14:29:08

18 éves lány bevallja az anyjának, hogy teherbe esett.Az anya elkezd mérgében sírni:- Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! – toporzékol.A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd.Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a há...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 14:48:52

@Muha: ez a sok cccc mit jelent? azt hogy cicicicc? hivogatsz mint egy cicat? :-D

Muha 2011.11.24. 14:50:42

@( o_o ): Pontosan. Pont ugy, ahogy egy kiscivat hivogatnek es pont ugyanazzal a szandekkal!

:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:50:59

@cyd: Jólvanna, mindent én sem tudhatok! Itt mindenki allergiás valamire/valakire úgy látom! Mondjuk arról viszonylag hamar sikerült meggyőződnöm, hogy Frigyesúr különösen nagyra értékeli, ha egészségügyi kérdésekben nyilatkozok, ezért az előbb, mielőtt az orvosok tevékenységét méltattam, gyorsan körülnéztem, hogy itt van-e, mert ma épp nincs kedvem megverekedni vele, azt persze nem tudhattam, hogy el333t is orvos a nejével együtt (most úgy jártam velük, mint az egyszeri suszter, mikor összeveszett a feleségével, és hozzá akarta vágni a kaptafát, de véletlenül az anyósát találta el, és akkor azt mondta, hogy: nem baj, ott is jó helyen van).
:)

Kata akkor a kenyérre és szalonnára meg hagymára vonatkozó részt azt visszavonom, az nem neked szól, hanem szemcsinek!

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 14:53:20

@Muha: mivel te beteg vagy, nem is merek belegondolni,hogy milyen szandekkal hivogatsz te cicakat! en simogatnam oket,de valahogy ezt rolad nehez elkepzelni :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 14:54:53

@Kata1987: Na ugye! Gyere velem Afrikába! Ígérem, hogy két tevénél olcsóbban egyetlen beduinnak sem adlak el!
:)

cyd 2011.11.24. 14:56:20

@Kata1987: Én annyira igyekszem, de még kicsit nehéz megbíznom benned Darling! Tudom, hogy ártatlan vagy, mint a ma született fehér hó, de azért valljuk be, van múltad. Muha, a beduin Norbi is kerülget már egy ideje, aztán ki tudja mikről nem tudok még. Ez még kicsit zavar, segíts eloszlatni a féltékenység zöld szemű szörnyetegét, hiszen már van egy szép zöld szempár, ki csak rád figyel.
Na meg meglepett a teljes érdektlenségből varázsütésre jövő "tiszta szívből jövő szeretet"

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 14:56:20

@Ibrahim a tevehajcsár: miért nekem? tényleg elvesztettem a fonalat.

Muha 2011.11.24. 15:02:20

@( o_o ): Nem vok beteg.
Naon is yol vok!
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 15:03:49

@( o_o ): Hát azt mondták, hogy te utálod a pékeket! Gondoltam akkor a kenyeret meg a szalonnát is! Tisztára összezavarják itt az embert!
:)

Szöszi 28 2011.11.24. 15:05:24

@cyd: Na te csak ne kóstolgass engem, a 3 db X-eddel. Tegnap te magad írtad le.

Nekem csak Muha volt meg, de ő egy nőőő. Az nem számít!
Ibrahim meg el akar adni 2 tevéért. Gondolod, hogy szóba állok vele?
"Na meg meglepett a teljes érdektlenségből varázsütésre jövő "tiszta szívből jövő szeretet""
Jó, nekem is meg kell tanulnom ekkora szerelmet kimutatni feléd, amit irántad érzek.

Muha 2011.11.24. 15:06:57

@Kata1987: Mijaz hogy csak ugy megvoltam?
Minek nezel engem?
Ribinek?

:)

Szöszi 28 2011.11.24. 15:09:48

@Muha: Hát ha már így rákérdeztél...:D Igen! De jó ribi vagy, jó volt veled:)

el333t 2011.11.24. 15:09:50

@Ibrahim a tevehajcsár: A barátnőm nem a nejem, amúgy stimmt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.24. 15:11:10

@Dövan:

Igen. Meg hogy véletlenül a proxyba kerül csomó bejegyzés, hogy pornóoldalakat látogatott :) A facebookot már letiltottam a mezei nyomiknak.

Mr. Rustical 2011.11.24. 15:11:41

Ha hitelminősítő lennék, és ti a kapcsolatotok jövője által fedezett államkötvényt bocsátanátok ki, azt most azonnal a legalsó bóvli kategóriába sorolnám.
Ha bróker lennék, ti meg egy részvénytársaság, elkezdeném eszeveszettül shortolni.
Ha befektetési tanácsadó, rövi javaslatom lenne: sell!
Egyértelmű a helyzet: kiszállni, minél hamarabb.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 15:11:59

@Kata1987: Muha az csak néha nő, néha nem nő, mert már megnőtt! Én pedig azonnal elfelejtelek, mihelyt a két tevét, amit érted kapok bekötöm a többi mellé az istállóba (tudod te, hogy két teve milyen nagy értéket képvisel? Ha tudnád, megtiszteltetésnek vennéd, hogy ekkora áldozatot képes érted hozni egy beduin. Aki persze nem én vagyok, de a beduinoktiszta nyomik, megőrülnek a szőke nőkért).
:)

Muha 2011.11.24. 15:13:00

@Kata1987: Hat kossz.
Meg szep hogy jo voltam.
A legjobb ribi vagyok az egesz vilagon.
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 15:13:16

@Ibrahim a tevehajcsár: szóbeszéd! én a RÉSZEG pékeket nem csípem :-). De te meg tereled a szót a lényegről.1 szó mint száz ha pék ha IT, a te szakmád nem fontos alkotóeleme az életemnek :-P.

Szöszi 28 2011.11.24. 15:17:18

@Ibrahim a tevehajcsár: Igazán bíztató, hogy van egy hely a Földön, ahol tárt karokkal várnak:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 15:17:32

@( o_o ): Na jó rendben, én egy egyáltalán nem fontos részeginformatikuspék vagyok. Megyek is kenyeret sütni (természetesen androidos kenyeret, hogy ne legyen vele bajuk a lúzer júzereknek)
:)

(O_O) (törölt) 2011.11.24. 15:20:02

@Mr. Rustical: ma Khan nem volt, de most pótoltad hiányát :-)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.11.24. 15:23:43

@Kata1987: Na jó akkor még egy dolgot elárulok neked (ez viszont most komoly). Az egyik arab haveromnak (néha az én tevekaravánommal szokta szállítani az áruját), született egy szép szőke kislánya. Az úgy történt, hogy előző évben egy holland látogató érkezett hozzájuk az oázisba, és hát sikerült neki nyomot hagyni maga után a helyi társadalomban, és ebben az arab srác egyik felesége is közreműködött (aktívan). Ezt a szép szőke kislányt az én arab haverom állandóan meg akarta ölni (nem ám a feleségét, aki lefeküdt a hollanddal, hanem a szőke kislányt), mert azt mondta, hogy ha megnő akkor úgyis megerőszakolják, vagy elrabolják, tehát teljesen felesleges megtartani, jobb ha megöli. Szóval ott egy szőke nő nagyon nagy érték (majdnem akkora, mint két teve, de nem érdekes, majd lealkudom a tevék árát, pedig őszintén szólva két teve akár másfél Katát is megérne). Na tényleg mentem mert így sose sül ki az androidos kenyér!
:)

ST83 2011.11.24. 15:25:10

@Kata1987: Tul nepszeru vagy, szoval en inkabb vmelyik hugora lennek kivancsi:)

Szöszi 28 2011.11.24. 15:32:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Nagy érték? És mi érték? Hogy úgyis megerőszakolnak vagy elrabolnak?:D

Muha 2011.11.24. 15:35:56

@Kata1987: Felbecsulhetetlen az az ertek, ami abbol a nyugalombol fakad, hogy nem maradsz a nyakan!

cyd 2011.11.24. 15:39:55

@Kata1987: Szerelmünk pihe-puha fészkében is tárt karokkal várlak, hát az semmi?
A 3 x virtuális, amiben Te is benne voltál :)

Szöszi 28 2011.11.24. 15:40:24

@Muha: Undok dög! *nyelvnyújtós fej*

304/3 · http://orfiban.blog.hu 2011.11.24. 15:42:45

Én dobbantanék nagyon gyorsan.

Muha 2011.11.24. 15:44:40

@Kata1987: Heheeeee
Majd ugy kerek bocsanatot, hogy jol leiszom magam
:)

Muha 2011.11.24. 15:45:44

@Kata1987: A myelvnyujtos fej azt jelenti, hogy olyan a fejed, hogy kinyujtom ra a nyelvem?

Uhhhhh

cyd 2011.11.24. 15:55:43

@Kata1987: *nyelvnyújtós fej* = :P
Szívesen HoneyBunny :)

cyd 2011.11.24. 15:58:33

@Kata1987: Egyébként se törődj vele, azért ilyen mert dobtad. Most tudja csak mit veszített.

Sadist 2011.11.24. 16:03:26

@( o_o ): És értesz is valamihez, mondjuk programozáshoz? A havi háromszázat nem a pitiáner cégeknél pasziánszozó rendszergarázdák kapják, akik tudnak telepíteni és beállítani egy levelező klienst.

cyd 2011.11.24. 16:06:08

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azt mondod tiszta Amanda Plummer? :)

Sadist 2011.11.24. 16:10:32

@Picicsibe: "Csak ne nézd le azért, mert nem tudja azt, ami neked tök egyértelmű."

A lenézés általában nem ezért szokott járni, hanem azért, mert a júzerek nagy része lusta arra, hogy megtanuljon valamit. Inkább ezerszer megcsináltatja azt mással, ami neki negyed annyi időbe telne, csak EGYSZER kellene megtanulni.

Az egyik legjobb követendő példa a volt fizika tanárom. Egyszer megkért, hogy egy program ikonját rakjam ki az asztalra. Megcsináltam, és nem annyit mondott, hogy köszönöm, hanem megkérdezte azt is, hogy hogyan csináltam, hogy később ilyen helyzetben ne kelljen engem hívnia. Az ilyen hozzáállású embert nem fogja lenézni egy normális informatikus sem.

KovA 2011.11.24. 16:25:58

Meg kell kérdezni, hogy miből remélhetnéd, hogy aki 31 éves korára nem biztos abban hogy ő a megfelelő személy a családalapításhoz - hogy később az lesz.
Nincs-e kissé visszamaradva.

Aztán a szülők impotens levénhülyézésére meg azt lehet mondani, hogy az a vén hülye impotens létére legalább produkált valamit - pl. téged - ő még abba sem biztos hogy megfelelő személy erre.
Ez is egy impontencia sőt jóval nagyobb ám...
És különben is mit akar egy hülye gyerekétől ?

Úgyhogy első körben ki kell vágni a pasit mint macskát szarni.
Nemcsak veled van rendeznivalója - te vagy a könnyebb út csak a puhányának. Apád elé odaállni fél.
Apukádra figyelni amúgy sem árt - mert apukád saját magából ismeri a pasit - jobban értelmezi a gesztusait a maga férfilelkén mint arra te a női lelkeden valaha képes leszel.
Persze a döntés a tied a te társad lesz, ha lesz - ám segíthet neked rendetrakni a 31 éves gyerek fejében...

Mert azért valami kavarog talán érik is benne amivel talán lehet valamit kezdeni. De nem biztos, hogy beérik, nahyon zöld még ez a banán. Azért nem is biztos, hogy érdemes.
Neked muszáj megfutni a köreidet míg döntésre jutsz.
De idejében fújd le a futást !

Müszélia 2011.11.24. 16:27:22

ha egy pasi nem beszél gyerekről, akkor nem akar. pont. lasszózno nem ér.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 16:29:08

@Sadist: Ezt mondod te. :)
De én meg nem ezt tapasztalom. Nekem is csak 1x kell elmondani mindent, mert jegyzetelek. :)
Amit sokszor kell csinálnom, azt meg is tanulom előbb-utóbb. Amit ritkán, ott a jegyzet.
De mivel alapból nem értem a dolgokat (és abban igazad van, h lusta vagyok előre megtanulni, me' baromira nem érdekel, különben lehet ez lenne a hobbim, vagy a munkám, de valahogy ez engem kicsit se hoz lázba), mindig akad új probléma a számomra.
Jegyzeteimtől függetlenül minden informatikus lekezelő volt velem. Annak ellenére is, h tudták amiért ott vagyok, jól csinálom. És nem csak velem beszéltek így.
Mondhatod, h ők kivételesen bunkók voltak, még el is hinném neked, ha nem hallanám mindenki mástól is azt, h az ő melóhelyén is ugyan ez a faj tevékenykedik! :D

Am, neki meg ez a munkája. Ezért fizetik. Vagy nem? :)

bájgúnár 2011.11.24. 16:29:32

Ennyire hülyék lennének a mai fiatalok?Ennyire!

KovA 2011.11.24. 16:32:58

@Müszélia: Hát ez a művészet - el kell érni hogy akarjon...
Mer' alapból nem oly magátólértetődő ez neki mint egy nőnek...
Előbb rá kell jönnie, hogy a gyermek is része párja boldogságának - úgy az övé is lesz, ha igazán szereti.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 16:39:40

@el333t: Ezt még csak most olvasom! :DDD
Roppant szórakoztatott! ;)

Αphelion 2011.11.24. 16:59:02

@Ibrahim a tevehajcsár: "Mi az csibe, tanulsz "Aphelionul" beszélni?"

Meg a vegen meglontom itt a talszaszagot hihihiiiii XD

Αphelion 2011.11.24. 17:16:47

@Picicsibe: "Jegyzeteimtől függetlenül minden informatikus lekezelő volt velem."

En is informatikus vagyok de remelem nem talaltad lekezelonek az eddigi kommentjeimet :D

Szöszi 28 2011.11.24. 17:23:17

@cyd: Nem, nem, Brumimacikám! Ez egy jókedvű nyelvnyújtós fej. Azért nem ezt tettem utána. Az enyém egy "kapd be" nyelvnyújtós fej.
:)

Szöszi 28 2011.11.24. 17:27:54

@Muha: Hú, na az most rám is rámférne. Leiszom magam, kidőlök és legalább pár órára nem kell semmire gondolnom.

@cyd: Későbánat! Már a tiéd vagyok:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 17:29:13

@Aphelion: Igen, tudom, h az vagy. Nézd, kivételek mindig vannak. Te és Omega a jelenlegi állás szerint pont azok vagytok! :D

Bár Omegának volt egy durva húzása, de nem ítélkezem egyetlen eset után. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.11.24. 17:32:15

@Aphelion: Nem, nem. Nagy a kísértés, de nem! Mire azt a sok felesleges betűt bepötyögném az ájfónon... Ááá, kizárt! :DDD

Αphelion 2011.11.24. 17:41:05

@Picicsibe: Neha szpolol vele az embel betuket, pl. az sz -> c tlancfolmacijoval, meg az ien j-kihadaszokkal. De pelce occesszegeben vc tobbet gepelek id :)

Szöszi 28 2011.11.24. 17:57:56

@cyd: Ne is mondd, nagyon jól esne most egy nem csak virtuális ölelés.

2011.11.24. 18:02:08

Hogy állunk fiatalok?

Αphelion 2011.11.24. 18:08:52

www.youtube.com/watch?v=aJDC3Gg-F8w

"Aj lav dic vidijo end do caund iz gleeeeeeejt!" XDDD

Αphelion 2011.11.24. 18:16:01

@"Zsu": Hany evesig szamit neked vki fiatalnak? ;)

2011.11.24. 18:19:07

@Aphelion:
Ameddig a lelkében fiatalnak érzi magát. :) Megfelel a válasz?

Αphelion 2011.11.24. 18:25:01

@"Zsu": Felnott a kislany, nem kicsit, nagyon! :D

2011.11.24. 19:08:55

@kabátnyúl:
Persze. Mizu? Mizu? Mizu?

2011.11.24. 19:23:06

@kabátnyúl:
Azt kellett volna írnod, hogy "te lány én meg fiu, nah mizu, mizu, mizu?"
Elszúrtad. :P

tőzegmalac 2011.11.24. 19:28:36

@"Zsu": láttál már tőlem olyan hosszú kommentet?:P

2011.11.24. 19:36:29

@kabátnyúl:
Igazad van. :) Elfogadom a választ. :)

cyd 2011.11.24. 19:55:59

@Kata1987: Azt látom, hogy nagyon fos az egész napi hangulatod.
Mondd a címet, mindent megoldok :)

cyd 2011.11.24. 19:57:53

@kabátnyúl: Már ennél is erősen rezeg a léc :)

Szöszi 28 2011.11.24. 20:02:50

@cyd: A szomorúság és az elkeseredés kereszteződésében vagyok. De holnapra már jobban leszek:)

indapass90210 2011.11.24. 20:04:22

@Aphelion: itt az összes hím informatikus, kivéve azok az informatikusok, akik péknek adták ki magukat, de ők is informatikusok.

cyd 2011.11.24. 20:05:12

@Kata1987: Nem segített a száraz vörös? Vagy az a lelkierőhöz kellett?

Szöszi 28 2011.11.24. 20:09:53

@cyd: Aha, a lelkierőhöz kellett, de hamar elmúlt a hatása. Lehet, hogy folyamatosan innom kéne:)

cyd 2011.11.24. 20:11:17

@Kata1987: Az pia tele van cukorral, cseszhetnéd norbit, meg a szigetköröket.

cyd 2011.11.24. 20:14:35

@Kata1987: Azért virtualice kapsz egy ilyet: \o/

Szöszi 28 2011.11.24. 20:16:44

@cyd: Azt így is cseszhetem a csoki után amit ma megettem:( De igaz nem kell tetézni a bajt, nem iszom:)

Szöszi 28 2011.11.24. 20:18:17

@cyd: Te meg egy ilyet: :*, mert kedves vagy velem:)

_Ω_ 2011.11.24. 20:19:51

@Dövan: Kikérem magamnak! Én informatikus?!?! Ez elég durva sértés... Hogy segítsek jobban megérteni a problémát, az alábbi, csak informatikus szinttől felfelé érthető viccel szolgálnék:

Mi a különbség a programozó és a hekker között?
-Amikor egy programozó programja nem fut jól valamilyen környezetben, a programozó átírja a programot.
-Amikor egy hekker programja nem fut jól valamilyen környezetben, a hekker egyszerűen megváltoztatja a környezetet...

cyd 2011.11.24. 20:22:29

@Kata1987: Psszt! Ne mondd el senkinek, még oda lenne a renomém.

Szöszi 28 2011.11.24. 20:29:03

@cyd: Jól van hallgatok róla, te pedig ne mondd el senkinek, hogy vannak érzéseim:)

cyd 2011.11.24. 20:38:32

@Kata1987: Na igen a velem való találkozás után(közben) mindig éreznek valamit, ha mást nem utálatot :)

Szöszi 28 2011.11.24. 20:53:34

@cyd: Fogadok, hogy nagyon kevesen utálnak:)

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.25. 08:36:29

@Dövan: Nem csak informatikusok járnak be a blogokba olvasgatni... :)))
süti beállítások módosítása