Házasságban elvből nem flörtölök

2011. december 07. 07:29 - Panni CsP

Van, akinek a házasság szent dolog. Az ifjú férj egy átbulizott hétvégét tölt csinos lányok között, a családja nélkül. Nagyon sok a gyönyörű és vonzó lány körülötte. De nem történik semmi. Levélírónk alig 30, és a helyzet miatt máris kiégettnek érzi magát. Egy fiatal családapa nem teheti meg, hogy dekoratív lányok társaságát élvezze?

 

A helyzet az, hogy sokan – beleértve magam is - úgy gondolják, álomkapcsolatban élek a feleségemmel. Nagyon fiatalon kerültünk össze, és hosszú felkészülés után pár éve házasodtunk össze, mindössze huszonpár évesen. Mostanra már egy gyönyörű kislányunk is született, aki az anyukája után a legfontosabb ember az életemben. A feleségem nagyon csinos, okos lány, és – ami a sztorik zömét figyelve, egyik ritkább - hűséges típus. Én is az vagyok, bár inkább a magam módján. A házasságunk előtt a kapcsolatunk alatt azért volt néhány húzásom... A házasság azonban számomra szent dolog, semmiképpen sem akarnám tönkre tenni.

Nemrég azonban furcsa dolog történt velem. Egy régi ismerősi körrel töltöttem egy hétvégét –hosszú idő óta először a családom nélkül – nagyon sok gyönyörű és vonzó lány társaságában. Tudjátok, mi történt?? Semmi. És éppen ez a lényeg. Még 30 éves sem vagyok, és teljesen „kiégettnek” éreztem magam. Ott volt a korábban jól megszokott buli hangulat, jobbnál jobb csajok, és mégsem éreztem jól magam. Nem azért mert nem akartam, mert spleenem volt, vagy mert ne lett volna esélyem flörtölni. (Sőt, egyes lányok kezdeményeztek is nálam.) Egyszerűen úgy éreztem, hogy egy fiatal családapa nem teheti meg, hogy jól érezze magát fiatal lányok társaságában, mert az már önmagában bántó lenne a feleségemre nézve. Mit gondoltok? Ez túlzott konzervatívizmus és hosszú távon úgysem működő taktika, vagy pedig tényleg felelős gondolkodás a részemről. Látva az átlagos magyar párkapcsolatok valóságát, és a mai kor közhangulatát figyelve a családi élettel kapcsolatban különleges helyzetben vagyok. A hormonok tudatos fékezése egy életre szóló és igaz boldogságot eredményezhet a számomra.

 
543 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr83444626

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért fontos a mesehallgatás? 2011.12.07. 17:09:47

Share: Facebook Online mese A gyermekek épp úgy tele vannak problémákkal, gondokkal, mint a felnőttek. Számos kérdés foglalkoztatja őket, köti le figyelmüket és teszi kicsi lelküket

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greenlaw 2011.12.07. 15:41:58

@Father Justice:

Az angol idézet bejön, de sem az 1. sem 2. pont nem talált.

A 2-ben azért van némi fantázia, szerintem minden fiatal családapa elgondolkodik ezen. És itt a gondolkodás szón van a hangsúly.

Attól még megcsalás nem feltétlenül lesz a gondolatból. Sőt!
Szerintem az lenne a nem normális, ha 29 évesen egy buliban szép csajok között ne tetszene egy-kettő az embernek. Persze ettől még a hűséges típús nem megy oda és kezdi el lekapni a csajt.

2011.12.07. 15:43:48

@( o_o ):
Csokit is kaptam. Csokimikulást. Leharaptam a fejét tegnap, ma reggel a maradék a kukában landolt. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.07. 15:46:22

@Frigyesur: Hitték már rájuk mások, vagy a betegek magukról, h vámpírok...

Azért volt hogy esetleg ittak vért. Ilyesmi...

indapass90210 2011.12.07. 15:48:34

@cyd: akkor azért volt olyan íze, mint a gépi kólának!

TetraB 2011.12.07. 15:49:05

A flört témához... hímnemű létem ellenére nem hiszek az ártatlan flörtben. A nők tudnak ártatlanul flörtölgetni, mert képességeiket próbálgatják. A férfiak nagy része bár azt hangoztatja, hogy meg tud állni, ha lehetősége van rá, akkor mégsem áll meg. Férfitársaim, gondolkozzatok, ha egy helyes nő flörtöl veletek, nem jár máris az agyunk lejjebb? Dehogynem.
Viszont láttam pár női flörtöt, egy buli alkalmából 3-4 férfival is összeszemezgetett. A legviccesebb az volt, hogy utána az összes pasi úgy gondolta, hogy kizárólag tőle akar valamit a csak. Érdemes lenne ilyenkor visszanézni egy erről készült felvételt.

Szóval poszter, te nem flörtölni akarsz, hanem félrekúrni.
Bocs, ha durva voltam.

indapass90210 2011.12.07. 15:49:23

@Boris the Bullet dodger: legfeljebb abból is lesz egy poszt :)

P.A.N. 2011.12.07. 15:51:50

@cyd: Hehe.... erről a "nem reagálás a flörtökre", mint pozitív jelzés dologról ez jutott eszembe... és mint minden tréfában, ebben is van komolyság:

Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, fonom, friss reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek." Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.
- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?
- Úgy volt apu, hogy éjjel háromkor hulla részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.
- És akkor hogyhogy ilyen rend van és finom reggeli vár?
- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: "Nana, asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!"

Frigyesur (törölt) 2011.12.07. 15:55:11

@Picicsibe a szexistennő: :S A CSI-ban vaoban igy volt, de amugy tobb valosagalapjuk nincs, mint Drakulanak.

Boris the Bullet dodger 2011.12.07. 15:56:49

@Dövan:
Ja, csak nehogy elkezdjen megint fogalmazni, elég ha annyit ír, Borisz, átkúrtál.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.12.07. 15:57:44

@TetraB: most akkor hiszel vagy sem? mert amit írtál az csupa ellentmondás.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.07. 15:57:51

@Frigyesur: Persze hogy nincs! Nekem pont ezért kell! :)

(egy vitához)

Frigyesur (törölt) 2011.12.07. 15:59:46

@Picicsibe a szexistennő: Szoval kerestel nevet arra, ami nincs... Oke, hagyjuk :D

Lényecske 2011.12.07. 16:00:04

Nem értem a pasasnak felesége , gyereke van, minden rózsaszín és az zavarja , hogy nem akar alávágni más nőnek?

Boris the Bullet dodger 2011.12.07. 16:00:26

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono):
ha jól értem, a "női flörtökben" hisz, azt pedig nem tudja elképzelni, hogy egy férfi csak flörtöl.

TetraB 2011.12.07. 16:00:48

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): pontatlanul fogalmaztam. a férfiak általi ártatlan flörtjében nem hiszek. sajnos saját buktával is rendelkezem a témában.

P.A.N. 2011.12.07. 16:02:08

@TetraB: Az ártatlan flört mindkét oldalról annyi, hogy szereztek egy kis (!) visszajelzést arról, hogy nemcsak a társatok talál vonzónak. És ez szerintem kell is. Ha csak a társam talál vonzónak, és értékesnek, akkor valami nincs rendben. Ha sosem futsz bele abba, hogy valakin észreveszed, hogy más térben és időben még érdekesek is lehetnétek egymásnak, akkor vagy vak vagy, vagy érdektelen, és egyik sem jó.

Father Justice (törölt) 2011.12.07. 16:02:29

@greenlaw: Akkor hogy kerül a képbe bármiféle taktika? Ha te hűséges típusnak tartod magad, azaz meg sem fordul a fejedben rámozdulni szép csajokra a bulikban, akkor miről megy az agyalás tulajdonképpen? Nem valószínű, hogy a buja nők erőszakkal rántanának magukra, így ha garantáltan tudod, hogy részedről nem lesz félrelépés, mi az akadálya a felhőtlen szórakozásnak?

Szerintem ha egy fiatal családapa egyáltalán elgondolkodik azon, hogy jó lenne úgyanúgy kötetlenül sunázgatni, mint pár éve, akkor már eleve megszexuálta az ördög az egészet. Ilyenkor többnyire már nem a szerelem, szeretet és jóerkölcs tartja vissza a kivitelezéstől, hanem a kényelmes élet elvesztésétől való félelem. Az utóbbiból viszont nem következik, hogy minden tekintetben felnőtt a házasság intézményéhez és a családapa szerephez, mindössze megváltoztak a prioritásai, és kénytelen szembesülni a valamit valamiért elvvel is.

A megoldás: nyitottkapcsi.

cyd 2011.12.07. 16:04:45

@Picicsibe a szexistennő: "De jó vagy..."
Nem meglepő női válasz.

dr. gernika 2011.12.07. 16:05:01

@Frigyesur: És te nem is láttad, mikor cyd egy csöcsösnéniskép láttán megállapította, hogy ikeás az ágynemű. :DD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.07. 16:05:52

@Frigyesur: Igen, mert nem jutott eszembe a betegség neve...
Vámpírokról van vita... :D

Father Justice (törölt) 2011.12.07. 16:06:21

@TetraB: Erről van szó. Egészen pontosan: káros mellékhatások nélkül szeretne félrekúrni.

Peetee 2011.12.07. 16:06:43

Időről időre mindkét félnek szüksége van arra, hogy érezze, hogy még eladható. Ez akkor normális, ha 1 kis flört, pár kedves szó, 1 összemosolygás elég, és megnyugszik tőle.
Ennyi belefér, sőt a hosszú házasság alapja.

Ezt a csávót kiherélte a csaja, ha azért nem érezte jól magát, mert ő családapa és akkor már nem is érezheti jól magát. Ez valami nagyon buta sztereotípia, igaz, az is lehet, hogy a kispuncik kezdeményezése votl számára az eladhatóság igazolása és megnyugodott. De attól még lehet partizni egy hatalmasat, csak nem kell közben csöcsörészni senkit....

Frigyesur (törölt) 2011.12.07. 16:11:19

@gernika: ??? Mutasd a kepet! :D Legalabb nem mondhato el rola, hogy olyan, mint minden ferfi. :))

KovA 2011.12.07. 16:13:10

@LHA: Hát úgy van - jó társ mellett könnyebb a hűség és kisebb a kísértés bizonyára - szerelem lángolása idején meg nulla is.

Csak - valahogy az emberi agy úgy dolgozik, hogy mindent ami éri több lépcsőben és nagyrészt tudattalanul elvonatkoztat - a teljes komplexitást végül egy egybites igen vagy nem-re.

És az egyik tényező csak a jó társ és szerető család - attól még a másik iránt nem lesz érzéketlen... alkalom is szüli a tolvajt - az ember szabad döntése a gerjedelmei fékentartása szempontjából a biztonságos zóna, hogy mennyire teszi ki magát ilyen hatásoknak.
Azt még ő döntheti el... ha nem óvatos mágneses befolyásolás alá kerül... és ahhoz is lesz ideológia - szereti a családját Jó a felesége - csak ...
gyanútlanul megy az ember fia-lánya lépre :-) önmaga áltatására megtéveszésére is használja az eszét- az ösztönvilága.

Azért amikor az ember azt hiszi tudja, hol a határ - az is veszélyes. Olyan az a határ mint a mágnes mezeje ... próbáld csak kitapogatni egy vasdarabbal, hogy oda ne kapja...

Látod ezt a fiút is kezdi körbehízelegni - kíváncsisággal ugyan hogyan hat, hogy érzi magát - majd a nyugtalanság - ugyan hol a régi bizsergés - nem csábít-e önmagának bizonyításra a kétség, hogy vajon megvan-e ?

Átmenetileg még ott a pozitív megmagyarázat - de ott a kisördög is...

És, ha megnézzük a dolog teljes működését eredeti szerepének megfelelően - nem is olyan célszerűtlen ez a hajlam...

De vigyázat - a természet lazán beáldozza az egyént - nem számit ki mit szenved, mennyire boldog vagy boldogtalan - a hajlamok és érzelmek az élet- és fejlődés szempontjából látszanak kőkemény munkálásra tervezettnek lenni és működésüknek egész mások a szempontjai.

Fura de olybá' túnik, hogy az élőlény az életnek eszköze...
Nem elsődleges cél, hogy az eszköz ne sérüljön ne csorbuljon ne menjen tönkre.

Azért jó, ha vigyáz magára, ha nem mindegy másoknak :-) ...
kik által értéke van önmagának is.

dr. gernika 2011.12.07. 16:15:49

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mondjad is el minden flörtölésedet, legalább lesz indokom ütlegelni. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.12.07. 16:17:23

@gernika:

Konkrétan nem csöcsöskép volt, hanem sunás! :D

Frigyesur (törölt) 2011.12.07. 16:18:33

@gernika: Ma legalabb 5x flortolt, lattam!

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Legalabb telleg ikeas volt?

cyd 2011.12.07. 16:18:50

@gernika: Egyébként is azon a képen volt a legszebb, ahol csak az arca látszott, az alapján lehetne szerelmesnek lenni.

dr. gernika 2011.12.07. 16:23:06

@Frigyesur: :D
@cyd: Igaz, elleneztem is a kitárulkozását.

Frigyesur (törölt) 2011.12.07. 16:23:18

@gernika: Hat ezen en is inkabb az agynemut neznem meg :D

Rebelde 2011.12.07. 16:23:45

asszem Nagy Ervin mondta egy interjúban, aki hajkurászta a nőket anno, de megállapodott, gyerek is van már stb. hogy meglát egy nőcit az utcán és ha az visszanéz rá neki ez már elég:)
ami volt elmúlt, de jó tudni, hogy teccik még a nőknek
vagy valami ilyesmi:)

cyd 2011.12.07. 16:24:03

@Frigyesur: Persze hogy az volt, most hétvégén fogom lehúzni az otthoni párját.

cyd 2011.12.07. 16:27:11

@gernika: Amatőr! Ehhez neked még külön indok kell?

Frigyesur (törölt) 2011.12.07. 16:28:32

@cyd: Hogy lehet ikeas agynemut venni, te lyany?! *fejcsova*

cyd 2011.12.07. 16:29:52

@gernika: Láttad tegnap reggel milyen csajt linkelt Dövan csp csütörtök címszóval? Simán beférne a blogba.

dr. gernika 2011.12.07. 16:32:36

@Frigyesur: :D
@cyd: Nem jut eszembe, mostanában a munka a blogolás rovására megy. Muti megint!

cyd 2011.12.07. 16:33:08

@Frigyesur: Mászkálsz az ikeában, meglátod, megtetszik, megveszed.
Egyéb kérdés?

Frigyesur (törölt) 2011.12.07. 16:34:23

@gernika: Plane ha belegondolsz, hogy rola milyen kitarulkozo fotok keszulhettek, amelyek segitsegevel szert tett ra. :x

Frigyesur (törölt) 2011.12.07. 16:35:42

@cyd: Most pedig szazszor leirom, hogy "Többet nem beszélek szőke nőkkel."

dr. gernika 2011.12.07. 16:38:13

@Frigyesur: LOL
"Most pedig szazszor leirom, hogy "Többet nem beszélek szőke nőkkel." "
Hiányoztál. ;D

KovA 2011.12.07. 16:49:50

@Father Justice: "már nem a szerelem, szeretet és jóerkölcs tartja vissza a kivitelezéstől, hanem a kényelmes élet elvesztésétől való félelem"

Nem hinném - bár láttam itt ilyet is akit főleg attól való félelme motivált, hogy ráfarag. Elég gáz volt a pasi.

Abban egyetértek, hogy az ördög próbálgatja "megszexuálni" családapánk erényeit...
Mégpedig azzal, hogy a régi megszokott hatás - elmaradt...
Ennek alapján még nem tart ott - még a motiváció hiányzik...
most ott próbál fogást találni rajta, hogy afelől való töpregésre készteti: miért is ?
Az (ál)ártatlan rácsodálkozás e szokatlan tapasztalásra ébreszt benne sanda kétségeket... férfiúi hiúsága-gyengéje felől igyekszik épp becserkészni.
Meg úgy általában a korszellemnek megfelelően nem érzi oly erősnek a korlátot, hogy támaszkodna rá.
Kapaszkodik, de nem túl - nem elég erősen.

Frigyesur (törölt) 2011.12.07. 16:50:08

@gernika: Köszi :))
Nem valaszoltal a legutobbi emailemre, amikor ilyen magaslabdak repkednek?! :))

Upsz, kepzeld, 2 hete voltam a tolemnagyonmesszelevo Hervisben, hogy akkor en most nagyon elkezdek edzeni, es egyetlen egy darab 37es Nike nem volt. Csak 36,5 es 37,5. Es meg rendes ugralokotel sem volt, csak muanyag, vagy szalkas fogantyuju, es szemelyes kedvencem, ami mar a doboz megemelesekor olyan hangot adott ki, mint a padlason levo szellemek. Aaaaaa! Azer' ez gaz.

dr. gernika 2011.12.07. 16:55:45

@cyd: Hű őt nem láttam köszi!
Vannak ismerőseim is, akik mehetnének a blogra, úgy feltenném őket, gyönyörűek. :)

dr. gernika 2011.12.07. 16:57:56

@Frigyesur: Uh, most megyek futni, de este válaszolok ígérem!
Mindig elfelejtem, mikor időm lenne, mikor meg eszembe jut, akkor nincs! :D

Gagyibb Nikek szoktak lenni Deichmannban meg Humanicban is talán.

Father Justice (törölt) 2011.12.07. 17:15:09

@Rebelde: Nagy Ervinnek lehet, hogy elég, de a férfiak többségének szerintem nem. Inkább csak szükségből kovácsolnak erényt (nincs már idő/energia/patron a kalandozásra), illetve félnek a kényelmi állandó elvesztésétől és az osztozkodástól. Akinek van lehetősége (szintje), ideje és szuflája a zökkenőmentes félrekúráshoz, az általában meg is teszi, és nem éri be a verbális huncutkodással.

TetraB 2011.12.07. 17:25:00

@LHA: elméletben ez jól hangzik, de a gyakorlatban... tegyük fel, egy buliban, némi kis alkohollal, összeakad a szemed valakivel. szerintem hazudik az, aki azt mondja, bármilyen jó kapcsolatban él is, hogy ne vágyna csak még egy pillantásra. vagy még egy bulira, ahol talán megismétlődik az eset. aztán 1-2 szemezés után már jó lenne vele pár szót is váltani. aztán kicsit megismerni, ha már beszélgettünk. aztán.. nem tudod, hol volt a pont, ahol elvesztél, de már csak azt veszed észre, hogy késő.
persze nyilván nem kizárólag ez létezik, de én többnyire ilyet láttam, sőt velem is megtörtént.
az is érdekes, hogy mikortól kezd el a flörtre nyitottnak lenni az ember. biztosan nem a nagy szerelem időszakában. pont akkor, amikor már vége a nagy szerelemnek, neadjisten ellaposodott a kapcsolt.
szóval érdekes, akkor eszébe sem jut az embernek, hogy más is vonzónak lássa...

Kytia 2011.12.07. 18:46:02

@TetraB: "Viszont láttam pár női flörtöt, egy buli alkalmából 3-4 férfival is összeszemezgetett."

Te is ugyanezt csinálod, ha 3-4 helyes nő flörtöl veled. Csak veletek ellentétben mi nem hisszük, hogy csak velünk akarsz ismerkedni.:D

pretty kitty 2011.12.07. 19:07:09

@Picicsibe a szexistennő: En velt szoszem icok, de jed kisz vodkacka majisz befidel ;))

cyd 2011.12.07. 19:13:27

@Frigyesur: Most miért bünteted Katát? Igaz hogy házasságszédelgő, de attól még én is beszélek vele.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.12.07. 19:36:07

@Dövan: Ellés utáni hasfalmegereszkedés. Van ilyen. Az élet sajnos nem fotosopp. :DDD

Joe69 2011.12.07. 19:37:51

@greenlaw:
Nem is fognak, mert nincs válasz:)

Egy kapcsolat akkor jó szerintem, ha:

1. A felek szeretik és tisztelik egymást. Ami például azt jelenti, hogy a szeretnék, hogy a másiknak jó legyen. Beleértve azt is,ha tudomásul veszik, ha a másiknak nélkülük jó.

2. A kapcsolatot nem uralhatja el a lelki terror egyik formája sem. Úgymint: féltékenykedés, kisajátítás, bűntudat és bűntudatkeltés, kényszer. De nem uralhatja el a merev kötelességtudat sem.

3. Természetesen senki sem önmaga ellensége.

Hogy ebből mi következik a posztban tárgyaltakra, nem tudom..fiatal férj és apa soha nem voltam, és tán középkorú sem leszek..

Joe69 2011.12.07. 19:43:43

@Rebelde: "Nem tudom, irigyeljem, vagy sajnáljam a posztolót. Néha már én is gondoltam rá, hogy zaciban vett jeggyűrűvel és nemlétező gyerekeim képével a telómban - és persze sűrűn panaszkodva nemlétező frigid nejemre - próbáljak meg csajozni.."

ez lenne a szubszánalmas kategória, pláne ha kiderül, márpedig minden kiderül"

Érdekes..mondjuk, én vagyok szánalmas ? Felszedek egy csajt mondjuk ezzel a dumával..aztán kiderül, hogy hazudtam, független férfi vagyok:)) mi fog történni..otthagy ?...ki a szánalmas ?:))

pretty kitty 2011.12.07. 19:48:39

@Picicsibe a szexistennő: Nahaaat ... mik ki nem delulnek itt eddeszeklool :) ... Mindedd, a lenyeg asz h colibatuszban nem elc. Hihihihiiiii!!! :DD

Hurri Kán 2011.12.07. 20:14:41

Na, kiderült, félrekúrt már a poszter? :D

pretty kitty 2011.12.07. 20:15:42

@Picicsibe a szexistennő: Nekem a dohanyzasz az ami jeddig teljeszen kimaladt. Meg pelce a dlogozasz, abba nem isz candexok belekezdeni. De ja cigit majd vmikol kiplobalom, ha jut la ja zebpenzbol. Lacokni nem akalok, cak kiplobalni mien, meg ha teccik max heti ed-kec calat elcivni. Annyi celintem boven belefeeeel! :))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.07. 20:23:07

@Kiszlanyocka: Én nem azért nem iszom, mert nem fér bele, vagy ilyesmi... A családomban volt pár alkoholista, és ezért már az alkohol szaga is taszít. Szóval nálam ez nem önmegtartóztatás. Így alakult. :)

Ne legyél butuska. Ne próbáld ki a cigit, ha eddig nem tetted. Nem tudhatod, h meg tudsz e maradni heti 1-2 szálnál. Meg am' minek az az 1-2 szál is? ;)

pretty kitty 2011.12.07. 20:36:53

@Picicsibe a szexistennő: Kivanciszagbol. :) 1 calat azel eccel minimum kiplobalok, asztan lehet nem isz fog tecceni jesz felejtosz az egesz. Ha meg teccik, akkol isz tudom en kontlollalni magam, nem vadok denge jellemu kiszlany, vanamitt akalateloooo!! :))

Rebelde 2011.12.07. 21:39:35

@Joe69:

független férfiként házasnak vallanod magad, mert szerinted az menőbbnek láttat téged tényleg szánalmas, olyan nőknek hangoztatni ezt, akik buknak erre szánalmas ++, és az "igazság" kiderülése után erkölcsi győzelemként megélni saját hazugságodat, akkor már lehet doktorálni is belőle:)

nem hiszem,hogy ezen a módon normális nőkkel lehet megismerkedni, persze attól függ mit akar az ember:)

persze értem kereslet-kínálat, de akkor is, ciki na...:)

Rebelde 2011.12.07. 21:48:29

@Father Justice:

nagy ervin tuti pasi, megtehetné, de mégsem saját bevallása szerint
van aki felnő, más lesz a prioritás, ha családot alapít, van akit meg semmi akadályoz még család, munka,béna kinézet sem a félrelépéshez
ez döntés, nem pedig lehetőség kérdése, szerintem

Αphelion 2011.12.07. 21:48:40

@JOKKA21: A szexibbek mint pl. en igen. De a kevesbe vonzo nok nem ribancok, ok igyekeznek megszerezni egyetlen ferfit es ragaszkodnak hozza. Mert ugye mas nem lesz hamar...

venszivar 2011.12.07. 22:03:06

@Aphelion: Én viszont, ismertem olyan csúnya nőt.......BRFFF !!!
Senki nem járt vele ! Viszont bármilyen bulin, 10-12 hapsiból 4-5-6 használta a nőt, így v. úgy. Tehát csak egy nagy ribanc volt ! "Normális esetbe" férfi nem állt vele szóba. Ez volt, így volt. Ő meg évekig művelte a "ribanckodást".Mivel baromi ronda volt egy hapsi sem akart az UTCÁN mutatkozni vele.......!:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.07. 22:09:28

@ST83: De a kacérkodás nem egyenlő azzal, h dugni is akarsz a másikkal. Kacérkodni is lehet játékból. Szerintem...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.07. 22:51:30

@ST83:
Még csak most van időm írni ide. Valószínű már nem sokan fogják olvasni.

Furcsa nekem ez a flört ellenesség. Az egésznek ugye a pozitív visszajelzés a lényege. Többen írták, h annak van rá szüksége, aki nem élte ki magát, vagy nincs önbizalma...

Kérdem én. Amikor egy nő felveszi a miniszoknyát, magassarkút, feszülős felsőt, az micsoda? Miért öltözik fel egy nő (kapcsolatban élő, házas is) csinosan? Lehet az a válasz, mert jól érzi úgy magát. De miért érzi úgy jól magát? Mert megnézik a férfiak, tudja, h szép és kívánatos. Az egész a ffiaknak szól, egy kihívás feléjük. 

Mi ez, ha nem a flört legeslegelső foka? :)

Mert ha nem az. Miért nem csak otthon öltözik így a párjának?

JOKKA21 2011.12.07. 23:31:18

@Aphelion: Hiába vagy szexi, ha egy ribi vagy.Te megennél olyan almát, ami kívül szép kívánatos, de savanyú, ha beleharapsz?

JOKKA21 2011.12.07. 23:32:44

@Aphelion: Hiába vagy szép, ha ribanc vagy, akkor egy normális pasi(nem rosszfiú, meg kigyúrt macsó, meg apa kedvence sznob trónörökös) elküld a picsába.Akinek normális értékrendje van az elküldi a ribacokat más faszára.

_Ω_ 2011.12.08. 00:15:43

@JOKKA21: Az Idared és a Jonatán fajták is savanykásak kissé, úgyhogy almával ne példálózz, én simán kérnék egy másodikat ha az első már elfogyott... Ad kettő, még mindig mehet kompótba... Vagy az COM port volt? Már nem emlékszem...

Akinek normális értékrendje van, az nem küldi el a ribancokat más f...., mert a sajátjára küldi, akár egymás után többször is. (De azért értettem, mire céloztál!)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.08. 01:46:12

@JOKKA21: Nem savanyú, hanem rohadt, vagy kukacos. Szerintem erre gondoltál.
Én pl csak a savanykás almákat szeretem. :))

Persze ezzel nem azt mondtam, h Aphelion rohadt beül!!! (mielőtt bárki félreértené!)

Αphelion 2011.12.08. 06:36:28

@JOKKA21: Es mivel minden no ribanc, te minden not elkuldesz mas faszara? Erdekes strategia ;)

Baromméter 2011.12.08. 09:29:48

Szerintem hosszútávon igazad van, még ha hosszútávon való gondolkodás sem a közéletben nem tapasztalható, sem az átlagos emberi természetből nem következik.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.12.08. 10:34:32

@JOKKA21: épületes hozzászólás. MNK, MPG már lejárt lemez.

Father Justice (törölt) 2011.12.08. 10:44:25

@Rebelde: Hány olyan híres, nős, szoknyapecér "tuti pasiról" tudsz, aki valaha is nyíltan elismerte, hogy a házasság sem változtatott sokat a csajozási szokásain, azaz továbbra is sunázgat ezerrel? Senki nem vágja saját maga alatt a fát, úgyhogy az ilyen kijelentéseket minimum fenntartással kell kezelni. Ráadásul egy mintaférjet és mintaapát játszó celebnek sokkal nagyobb az ázsiója, mint kevésbé sumák sunátor társainak, vagy akár azoknak, akik egyáltalán nem nyilatkoznak a magánéletükről.

A döntés és a lehetőség pedig sosem függetlenek egymástól, hiszen hiába döntesz bárhogy, ha az elvárt szintű megvalósításra nincs lehetőség. És fordítva, ha adott minden lehetőség, nehéz úgy dönteni, hogy ne éljen vele az ember. A mundér becsületét viszont védeni kell, mindig, minden körülmények között.

Rebelde 2011.12.08. 11:05:39

@Father Justice:

nem értek egyet, ha az ember saját döntése alapján elzárkózik, akkor a lehetőség sem jön szembe vele

akire kattannak, az akarja is hogy kattanjanak rá, ha mást mond egyszerűen hazudik:)

Joe69 2011.12.08. 13:39:58

@Picicsibe a szexistennő:
A kiöltözés nem a pasiknak szól, hanem a többi nőnek, a velük való konkurrenciaharc része, ha úgy tetszik, a női agresszió egy formája. Már régen tudják ezt a reklámszakemberek pl.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.08. 14:03:30

@Joe69: Az is benne van. De inkább az, amit én írtam.

indapass90210 2011.12.08. 16:32:39

Mivel a mai poszthoz nem tudok hozzászólni, meg sem jelenik a szövegbeviteli mező, ezért legyen szíves valaki, és kérdezze meg, hogy

"Kiredült már, hogy ki vette a gumit?"

Köszi!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.12.09. 03:07:48

@JOKKA21: Láb, comb... Ezt imádod? :)
Mell, fenék, punci? Az nem?

RootKisKacha 2011.12.12. 20:44:28

Azt hiszem az alábbi link tartalma pont idevág, már ha olvas még valaki errefelé:
www2.hu-berlin.de/sexology/BIB/szil.htm
süti beállítások módosítása