Megnősül a pasim, de nem örülök neki

2012. május 17. 07:30 - csajokespasik

Nincs olyan esküvő, aminek mindenki egyformán örül. Pláne, egy volt barátnőnek lehet ez rossz hír, akit korábban a jövendőbeli vőlegény hagyott el. Levélírónk azt fontolgatja, hogy minden kapcsolatot beáldoz, ami az ex-pasijához és annak családjához fűzi.

 

Sziasztok, Szívek Szakértői! Nem egy hasznos tanácsot olvastam már ezen az oldalon, és mióta eltűntek a harapós kommentezők, most már én is be merem küldeni a saját sztorimat. Szóval, nő vagyok, áprilisban töltöttem be 34. életévemet. Három évig jártam egy fiúval (legyen Dávid), két éve mentünk szét (amit ő akart, egy másik lány miatt) Nem volt semmi balhé, meg tányér-röptetés, elmondta, megértettem, szétmentünk. Eddig tartott, senki nem mondta, hogy majd a sírig fog tartani. Kapcsolatban maradtunk.

Már-már sikerült baráti szintre visszavinni a dolgot, de egy valamit nem akartam: az új nőjével találkozni. Dávid nem rég számomra megrázó bejelentést tett a Facebook-on – egyébként onnan tudom ezt én is, és kicsit bántott, hogy nem személyesen nekem mondta, de hát mindegy, ki vagyok én? A bejelentés az volt, hogy elveszi a csaját. Persze nem tudok róla, hogy eljegyzés megelőzte-e a dolgot, meg ilyesmi, de valószínű. A hírt az egyik reggel olvastam és az egész napomat elrontotta. (de hát miért?) Mert feltámadt bennem valami, emlékek, a múlt, a közös életünk. És feltettem a kérdést: ezek után is maradjunk barátok? Ugyanis a mai napig jóban vagyok az anyjával, az apjával, a bátyjával, mindenkivel. Mert ők is a múltra emlékeztetnek és ők már a múlthoz tartoznak. Az új felállásban pedig nekem már semmi szerepem nem lenne. De én a saját lelki nyugalmamért beáldoznám mindezt. De: ha most hirtelen hátat fordítok nekik, Dávidnak és mindenkinek, azzal elárulom magam, hogy még mindig szeretem őt, vagy legalábbis még mindig nem múlt el teljesen az, amit korábban éreztem iránta. A jelenlegi kapcsolatom nem túl mély és nem túl régi, lehet, emiatt menekülnék a múltba… Ám most keményen azt fontolgatom, hogy minden búcsú, dráma és magyarázat nélkül megszakítok vele/velük minden kapcsolatot. Többet telefont nem veszek fel, és az üzenetekre sem válaszolok. Ez kicsit gyerekes húzás lesz, de ha van valakinek jobb ötlete, íme, várom.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr14521501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása