Nem tudnám megcsalni a pasimat egy nővel

2012. december 12. 07:23 - csajokespasik

„A barátommal már beszélgettünk ilyen dolgokról és tudom, hogy ő azt is ugyanúgy megcsalásnak érezné, ha egy nővel feküdnék le” – Levélírónk kínos helyzetbe került, ugyanis beleszeretett a munkahelyén egy nőbe, aki történetesen a felettese. Ha ez az egész azelőtt történik, hogy a barátjával megismerkedett volna, gondolkodás nélkül belemenne, de most más a helyzet. Ráadásul a munkája is veszélyben forog emiatt.

És ahogy tegnap már említettük, ha van karácsonyi sztorid, ne tartsd vissza.

 

Sziasztok,

A történetemet én is azért osztom meg veletek, mert szeretném tudni, kívülállóként hogyan látjátok a helyzetemet, mit gondoltok helyes megoldásnak vagy egyáltalán milyen szempontokat mérlegelnétek, amik nekem esetleg nem jutottak eszembe. 31 éves nő vagyok, magyar vagyok, de külföldön nőttem fel és itt is élek. A barátommal, most már vőlegényemmel 3 éve vagyunk együtt. Nagy szerelemmel indult a kapcsolatunk már néhány hónap után összeköltöztünk és azóta is nagyon erős érzelmek kötnek össze minket. Persze voltak hullámvölgyek, de mindig tudtunk fejlődni egymás mellett és az első perctől azt éreztük, hogy megtaláltuk azt, akit kerestünk, aki mellett le szeretnénk élni az életünket.

Azonban néhány hónapja a munkám kapcsán megismerkedtem egy nálam 15 évvel idősebb nővel. Amikor először találkoztunk, csak arra tudtam gondolni, hogy én is ilyen szeretnék lenni majd ennyi idősen, annyira magával ragadott a személyisége és a szépsége. Ő elképesztő személyiség, rettenetesen művelt, érzékeny, független és mindehhez még gyönyörű is. Nekem korábban nem volt leszbikus kapcsolatom, bár soha nem tartottam elképzelhetetlennek, de valahogy nem hozta úgy az élet. Róla viszont tudtam, hogy nem a férfiak érdeklik. Most úgy érzem, megbolondultam, elkezdtem sokkal jobban élvezni a munkám, csak mert a közelében lehetek. Fizikai rosszullét tüneteit produkálom, ha látok egy kollégát udvarolni neki és a nap minden percében ő jár a fejemben. Nem eszem és nem alszom, a gyomrom gombócban van, ha vele vagyok, de mégis boldognak érzem magam. Nem tudom, hogy megérezte-e a rajongásom vagy egyébként is közeledett volna, de egy ideje már biztosan éreztem, hogy az egyre sűrűsödő munkán kívüli programok nem csak barátkozásról szólnak. Pénteken a céges karácsonyi parti után hazafuvarozott és búcsúzkodáskor szájon csókolt. Nem húzódtam el, de nem is viszonoztam, viszont minden porcikám akarta őt. Elmondtam, hogy nem szeretném megcsalni a barátom és össze vagyok zavarodva. Elmondta, hogy úgy érzi, belém szeretett, elmondtam, hogy úgy érzem, én is, de időre van szükségem. A barátommal már beszélgettünk ilyen dolgokról és tudom, hogy ő azt is ugyanúgy megcsalásnak érezné, ha egy nővel feküdnék le és én is annak érezném, főleg mert ez nekem nem csak szexről szól. Képtelen lennék elmondani neki, hogy beleszerettem valaki másba, akkor is ha nő. És egyébként sem szeretnék egyikükből sem hülyét csinálni, hogy párhuzamosan legyek mindkettejükkel. Döntenem kell.

Én igazi, hagyományos családot szeretnék, nem tudom elképzelni az életem hosszú távon e nélkül. Hogy ezt el tudnám-e képzelni egy nő mellett… Nem tudom. Azt hiszem, nem, de még nem próbáltam, tehát biztosan nem tudhatom.

Ha ez az egész azelőtt történik, hogy a barátommal megismerkedtem volna, gondolkodás nélkül átadnám magam az érzelmeimnek és fejest ugranék ebbe, de így most minden olyan nehéz. Mindenképp fel kell mondanom, mert valamilyen szempontból ő a felettesem, tehát ha összejövünk, akkor sem maradnék a munkahelyemen így. Ha pedig a barátom mellett döntök, akkor is el kell jönnöm, hogy el tudjam felejteni ezt az egész őrületet. A munkámat tehát már elvesztettem. És még valakit el fogok kettejük közül, csak azt remélhetem, hogy közben magamat nem. Ha megcsalom a barátom, akkor lehet hogy rámegy a kapcsolatunk, még akkor is, ha soha nem tudja meg, mert a lelkiismeret furdalást már most is nagyon nehezen viselem. Mit tennétek? Köszi, Zsófi

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr134960945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása