Bevallotta, hogy megcsalt. Úgy 1 éve…

2013. március 19. 07:22 - csajokespasik

Meg lehet bocsátani annak a pasinak, aki csak egyszer lépett félre? Talán, ha nem 1 év után közli. Levélírónkban az is felmerült, hogy a hirtelen színt valló pasijának egynél több kalandja volt. Az időzavarban szenvedő férfi most egy romantikus hosszú hétvégével javítana. Helyzetkomikum időutazással. 

 

Sziasztok! Lenne egy dolog, amit megosztanék Veletek! Én 28 éves vagyok, ő 26, és 3 éve együtt vagyunk. Ő nem az a típusú pasi, aki éjszakára kimarad, rendszeresen inna, vagy pl. megcsalna. Hittem én. Merthogy pár hete bevallotta, hogy úgy kb. 1 évvel ezelőtt félrelépett egy csajjal. Mindössze 1 alkalom volt, azóta nem találkoztak. Most az a helyzet, hogy 1 év eltelt azóta, tehát ha most nekiesek, az megint hülye helyzet…mert miért? … a múlt miatt? Számomra, mivel most tudtam meg, még nem évült el, de a valóságban már a múlt. Miért most árulta el? És miért árulta el egyáltalán?

Szóval, bevallotta, hogy megcsalt, de addig velem rendes volt, nekem semmi fel nem tűnt. És most nem tudok miként reagálni, hiszen nem ma történt mindez. Azt mondtam, rendes tőle, hogy elmondta, de talán kár volt. Ezek után olyan helyzetbe kerültem, hogy nem merem már előtte feltárni az érzéseimet, hiszen tudtam, hogy egyszer már elárult. Ha próbál közeledni, nem éreztetem vele, hogy valami megváltozott, mégis úgy történik…látom, hogy próbálkozik és a félrelépéséért én nem akarom elhagyni. Amikor megcsalnak, az annak tudható be, hogy valamit te nem csináltál jól, vagy teljesen a másik fél hibája, illetve annak a jele, hogy a kapcsolat nem éppen a legjobb? Csak az a gusztustalan, hogy az azóta eltelt egy évet úgy éltük, hogy volt köztünk egy hazugság, amiről ő tudott, én nem. Mit értek azon, hogy azóta rendes? Pl. tudom, hogy nem rajong a szüleimért és igyekszik kikerülni a találkozásokat. Most meg magától ajánlotta fel, hogy elvisz hozzájuk kocsival, mert vannak még ott cuccaim, amiket elhozni vagy szanálni kell, és már hónapok óta felmenti magát. Látom, hogy próbálkozik. Sok törődést kapok tőle, látszik a megbánás. Biztos sokan azt mondják, hagyjam el, de külső szemmel persze, hogy ezt mondják, talán én is ezt mondanám. De volt szép 3 évünk és így már nehéz. Most azt tervezi, hogy menjünk el a húsvéti hosszú hétvégén kettesben valahova, már nézi, milyen panziók vannak. Nem tudom, mit vár tőle… Azt már nem is kérdezem, mi van, ha újból félrelép? Mert ha egyszer megtette… Lehet, hogy az az egy félrelépés sem egy volt.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr265144594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása