Még a másik pasival van tele a feje

2013. március 21. 07:17 - csajokespasik

A lány sokáig foglalt volt, de Levélírónk már akkor megmondta neki, hogy lenne rá gusztusa. Amikor végre felszabadul, hamar össze is jönnek. A csaj azért került korábban lapátra, mert az exe nem akart elszámolni előtte egy kis félrelépéssel. Posztolónk egy olyan nőt kapott, akinek még mindig a régi pasija jár a fejében.

 

Kedves blog! 21 éves vagyok. Van egy lány, aki már régóta tetszik. 1 évig járt egy hapsival, de az a kapcsolata mára megszűnt. Eddig csak férfiaknál figyeltem meg azt, hogy képesek rengeteget keseregni egy lány után, aki otthagyta őket. Itt viszont pont fordítva van: a lány képtelen kiüldözni őt a fejéből. Amikor együtt volt a pasijával, én már akkor – egy-egy hülye pillanatomban – elmondtam neki, hogy évek óta, amióta ismerem, nagyon tetszik. Amikor a pasija szakított vele, egyre többet kerestem, és össze is jöttünk. Két hónapon vagyunk túl.

De folyton csak a régi pasijáról beszél, amikor nem, akkor meg a szemében látom, hogy ő jár a fejében. Nem rég azt mondtam neki, hogy szerintem hagyjuk abba, vagy tartsunk szünetet, amíg ki nem heveri, de közben azt gondoltam, nem biztos, hogy megvárom ezt. Mert ha találkozom egy olyan lánnyal, akinek én fontosabb vagyok, mint az exe, akkor nyilván hagyom őt. Tehetetlen vagyok, és a lányt is az ő tehetetlensége miatt fogom elveszteni, mert nem tudom, meddig akarja még gyötörni magát. Azt mondja, tudja, hogy hülyeség gyötrődni a pasija miatt, de szíve mélyén még ott van. Ezt megértem. Egyébként azért dobta a pasija, mert kiderült, hogy megcsalta a lányt, a pasi meg inkább úgy oldotta meg a problémát, hogy elhagyta. Nem akart magyarázkodni, gondolom. Egy igazi macsó sosem magyarázkodik. És egy ilyen után sír. Mert nem tudom, miben hisz és mire vár? Arra, hogy visszafogadja és minden a régi lesz? Vagy arra, hogy felejtsen. Utóbbit meg tudnám érteni. Már nem tudok mit kitalálni, hogy segítsek rajta, felejteni, és abban, hogy együtt belekezdjünk valami újba. De sokat nem tudok rá várni, mert nem tudom, érdemes-e és bármennyire is kedvelem, akkor ennek itt vége. Addig én nem tudok mit tenni, amíg még másik pasival van tele a feje.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr255157557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása