A pasim visszamegy a volt nejéhez

2013. április 17. 07:24 - Panni CsP

Levélírónk nehezen engedi el pasiját, aki úgy döntött, visszamegy a családjához. Bár az asszonytól egyszer már elvált, hiszen nem volt túl jó házasság, most mégis úgy gondolja, ezúttal minden más lesz. A barátnő azonban úgy sejti, a férfi ballépésre készül. Várni, vagy önként félreállni?

 

Segítség!

Négy évig együtt voltam egy elvált pasival. Neki két lánya van, a feleségét is ismerem, de vele nem voltam jóban, érthető okokból, míg a lányaival egész jó viszonyt ápolok ma is. Most a férfi kitalálta, hogy visszamenne a feleségéhez és nem hiszi el nekem, hogy nincs értelme, mert 1 hónapja még gyűlölködtek, aztán történt valami, el nem tudom képzelni mi, és azt mondja, újra beleszeretett. Azt mondta, a felesége is így érez, és ott tart a dolog, hogy már vissza is költözött hozzájuk, legalábbis a cuccai nagy részét elvitte már tőlem. De még engem is látogat.

Magát hibáztatja a történtekért, hogy szétment a család, de ez az önvád korábban nem volt rá jellemző, azt mondta, ezentúl a gyerekei lesznek az elsők. Megpróbál kevesebbet inni és többet velük lenni. Szerintem kapott egy lelki fröccsöt az asszonytól, akinek fogynak a megtakarításai. De arról nem volt szó, hogy miként jövök én a képbe és velem mi a terve. Most arra készülök, hogy kidob, de mivel ez eddig nem történt meg és nagyon szeretem, én nem fogom ösztönözni erre. Még mindig szeretem és én nem tudok ezen olyan könnyen túllépni, mint ő. Szerintem rossz döntést hozott. Mit kéne tennem? Félreállnom magamtól, vagy várni? Nem ráakaszkodni akarok, és a magam javára fordítani a történést, mert nekem így kényelmes - csak nem hiszek abban, amibe a neje most belerántotta. Ugyanis ő sajnos elég befolyásolható férfi, és tudom, mi lesz az ügy vége és mire megy ki a játék az asszony részéről.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1005230681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása