Azt hiszem, csak szextársak vagyunk

2013. május 17. 07:16 - Panni CsP

Lehetetlen eligazodni egy olyan pasin, aki még saját magának is hazudik. Azt állítja, nem fut már az exe után, bár annak egyetlen füttyentésére ugorna. Levélírónk rájött, hogy a szexuális kötődésen több nincs köztük. Mégis reménykedik.

 

Tavaly októberben ismerkedtünk meg. Ő azt mondta, hogy kapcsolatot akar, ő erőltette az egészet. Hetekig jártunk, majd ő bejelentette, hogy inkább ne járjunk mégse, mert az exével lehet, hogy lenne valami, akivel 2012 januárjában mentek szét. Ő ügetett vissza hozzá, mint egy lelkes puli, de kiderült hogy az a jel, amit ő bíztatónak vélt a csajtól, csak annyi volt, hogy valami csekket elintézzenek, amihez ő is kellett. Két szék közé… akkor felhívott és azt mondta, hülyeséget csinált.

Nem akartam azzal jönni, hogy megmondtam. De vannak dolgok, amit a nők jobban látnak. Ekkor már tudtam, hogy mégse zárta le az exét változatlanul, és vissza akarja kapni. Ő ezt tagadta, és még azt is mondta, hogy én vagyok a tökéletes neki. Csak a tettei másra engednek következtetni… Egyáltalán nem érzem magam a társának. Néha feljön hozzám a testvére gyerekével, eljópofizok velük, és várom, hogy érezzek valamit, vagy legyen valami. Valami több. Sokáig nem értettem, miért van az, hogyha az exe után nyüszít, mégis nálam parkol? Ami működik köztünk az a szex, azzal semmi baj nincs. De más kötődést nem érezek a részéről. Nekem menne, tudnám szeretni, de úgy nem, hogy az ő érzelmei felől teljesen bizonytalan vagyok. Kizárni az életemből nem akarom, mert ebből még lehet valami, ha most nem is abba az irányba mennek a dolgok. De részéről a hajlandóság egyelőre nem látszik. Valami látszik, de az kevés. Egyre inkább csak azt látom, hogy valószínűleg szextársak vagyunk. Ha kedve van, ő jön, ha nekem van, én megyek. Tudjuk, mi lesz a vége, ha találkozunk, mégis találkozunk. Nem tudom, mi lenne a helyes döntés: hagyni őt vagy várni. Köszönöm. Szép napot: N.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr735304045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása