Az ex nője a pasim körül ólálkodik

2013. június 14. 07:22 - csajokespasik

Felbukkan a pasi exe, aki 8 évvel idősebb nála, zűrös, nagydarab csaj. Posztolónk aggódik, hogy vissza akarja szerezni, sőt, azt gyanítja, hogy már történtek is lépések az ügyben. Nem tudja, hogyan robbanthatná le pasijáról a pióca ex-csaját.

 

Sziasztok! Van egy barátom, 1,5 éve vagyunk együtt. Kicsit társfüggő vagyok és nagyon sokáig kerestem valakit, aki komolyan és hosszútávra gondolja. Így döntöttem M mellett. Úgy 1 hónapja történt, hogy jelentkezett nála a volt barátnője. Akkor kinevette, mert kölcsön akart kérni. Őt nem is a pénz izgatta, mert nem nagy összegről volt szó, hanem az, hogy személyesen kellett volna vele találkozni, hogy átadja. Tehát a kölcsön csak ürügy volt.

Ami azt illeti, találkoztak is. M. azóta felvett olyan régi szokásokat, amiket már azt hittem, rég levetkőzött. Ugyanis az ex nője mellett elég sűrű életet élt, amint mesélte: ő nem iszik, mégis hajnali kimaradások voltak, és utazgatások (nem külföldre: ha a csaj megtudta, hogy Fehérváron lesz egy buli, akkor este már ott is voltak és nem érdekelte, onnan majd hogyan keverednek haza éjjel.) Nem akarok rászállni és kis feleségként aggódni M-ért, nagyfiú már, csak az zavar, és nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy a legnagyobb hülyeség lenne tovább tartani a nővel a kapcsolatot. Mellesleg annak idején a nő csalta meg M-et. Gondolom, most vissza akarja kapni. Ha M. visszamegy hozzá, akkor így járt. És így jártam én. És még egy nem lényegtelen apróság: a csaj egyébként 8 évvel idősebb nála (M. 26 éves) és nem igazán vékony nő. Egyre világosabb, hogy vissza akarja szerezni. Mit csináljak, hogy lekopjon? Esetleg üljünk le hármasban beszélni? Láttam a nőt, nem tűnik beszélgetős fajtának, inkább olyannak, aki nyersen megmondja a véleményét és ha veszít, még meg is ütne. Nem vagány, hanem közönséges, a két szó között van némi különbség. Az az érzésem, azóta történt valami köztük, és ha ez így van, akkor M. már nem csak félrelépett, de hazudott is nekem. Mindenkinek jár egy esély, és ha bevallaná, adok is neki, de ha később derül ki, akkor nincs. persze, ezek csak teóriák, konkrét bizonyítékom nincs, megérzés.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr95360836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása