A saját hazugságaiba is belezavarodik

2013. július 01. 07:55 - csajokespasik

„Aztán egy csávó, akivel nem tudom, milyen viszonyban volt korábban, fenyegetni kezdte, és a kiscsaj tőlem elvárja, hogy védjem meg” – Levélírónkat majdnem megverték egy olyan nő miatt, aki mindenkit hülyének néz. Posztolónk a pénzére is keresztet vethet, de legalább egy kis szexet kapott érte. 

 

Mit gondolnátok arról a csajról, aki lassan már öt éve a látóteretekben van, hazug, átver és kihasznál? Mégse tudod gyűlölni, mert képes úgy viselkedni utána, mintha nem lett volna tudatában korábbi tettének, és nem a rossz szándék, hanem kislányos tudatlanság vezérelte. Köztünk eddig nem sok történt (a sorozatos idegességen kívül részemről). 24 éves, már nem kislány, de úgy viselkedik. Azt már meg sem jegyzem, hogy végig olyan jeleket küldött felém, hogy akarna valamit.

Azt mondta, hogy őt CSAK és kizárólag komoly kapcsolat érdekli, és nem szereti az éretleneket. Azt is mondta, hogy ő nagyon érzékeny, mert sokat csalódott már a férfiakban (ez a dolog mese-része). Hát, jó, ha ezt mondja, tegyünk egy próbát, miért is kételkednék egy nő szavában?? Végre egy jó nő toppant be az életembe, aki felfogásilag is rendben van – gondoltam. Találkoztunk párszor. Mindenhol én fizetek, nem zavart, nem tűnt fel, mert ő elvarázsolt, … Aztán eltűnés. Sokáig semmi, majd egyszer feljön hozzám és lezavarunk egy gyors, (de legalább jó) szexet, aztán ő megint eltűnik.

Kölcsönkér, én adok, ő nem kapkod a törlesztéssel, a mai napig csak egy csekély részét kaptam vissza tőle. Közben szép számlákat hagytunk hátra, mert tud inni a drága, és nem akármit, az olcsó sör nem játszik.

A jelenlétemben úgy viselkedik másokkal, mintha köztünk nem is történt volna semmi, simán flörtöl, mit zavarja? Aztán felhív egy srác, hogy ő a csávója és szálljak le róla, mert vele gyűlik meg a bajom. Elküldöm a francba. A csaj azt mondja, a srác vadászik rám, mert nagyon zokon vette a dolgot. Az nem zavarja, hogy ő keverte ezt a „dolgot”. Aztán kideríti a srác a címem, a csaj pedig felhív, hogy vigyázzak, mert el is indult hozzám, de három óra múlva sem érkezik meg, a csaj hív hogy nem ért ide, mert lebeszélte, és most egy kocsmában ül.

Amikor 2 hétre eltűntem és nem mozdultam ki sehova, utána a csaj felcsönget, (bejelentés nélkül, nem zavarja, ha nem vagyok otthon, neki itthon KELL lenni, egy ilyen csajnál minden normális pasi otthon van) nem érdekelte, hogy vagyok, meg se kérdezte, mi volt velem. Ő jött és megjelent. Aztán egy csávó, akivel nem tudom, milyen viszonyban volt korábban, fenyegetni kezdte, és a kiscsaj tőlem elvárja, hogy védjem meg, álljak ki érte, nyomozzam ki, miért nem hagyja békén? stb. (mondjuk tippem lenne, mivel borította ki). Azt hiszem, megértem őt. Nem védtem meg. Nem érdekelt az ügy. Amikor megmondom neki, hogy nem érdekel az ügy, legyáváz… Kicsit visszatért az eszem ekkor. Az is szép, amikor a saját hazugságaiba is belezavarodik, és akármekkora hülyeséget mond, végig kitart mellette. Mert makacs, és amit egyszer kimondott, azt hitelesíti, hogy ő mondta. Azt hiszem, sikeresen vázoltam őt. Mi a véleményetek erről a csajról? Tudom, ebben a történetben egy hülye van: én. Úgyhogy ezen ugorjunk. 

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr705385534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása