A párom még nem élte ki magát

2013. október 07. 07:43 - csajokespasik

„Ha nem adok neki szabadságot, nem tudom megtartani, mert előbb-utóbb ki fog törni rajta. Ezért hibáztatni nem lehet senkit” – ha a pasi úgy vágyik szabadságra, hogy még azt sem tudja megfogalmazni, hogyan képzeli el a tombolást, a barátnő jogosan aggódik. Most azt próbálja kitalálni, mennyire engedje azt a pórázt.

 

Én most vagyok 25 éves, a párom 27. Három éve együtt. Mindkettőnknek azonos az érdeklődése, a végzettségünk is hasonló, és eddig úgy hittem a vérmérsékletünk is. Ő sem az az estétől hajnalig kimozdulós, meg én sem. Megkaptuk ismerősöktől már azt is, hogy milyen szép öregek leszünk majd. Lehet, hogy ez mozdította ki, vagy más, de pár hete azzal jött, hogy még fiatalok vagyunk és ráérünk még azt csinálni, amit most csinálunk.

Lehet, engem csak azért vont így bele, mert ha egymaga áll elő ezzel, az olyan, mintha szakítani akarna. Arra akart kilyukadni, hogy még nem élte / éltük ki magunkat. Én erre nem mondhattam azt, hogy de nekem így jó, ahogy van, boldog vagyok - mert ha ő ebben nem boldog, én sem vagyok az. De semmi közelibbet nem tudtam belőle kiszedni. Most nyitott kapcsolatot akar, vagy csak annyit, hogy hétvégente kimaradhasson, pia és mindent bele? Ez nem nyugtat meg, mert szerintem, ha a férfi belemegy az éjszakába és éppen akad egy lány, akkor nem fogja elzavarni. Szeretem őt, de ha a nagy szabadságban, jön egy harmadik fél, akkor mindez borul. Én biztos nem fogom őt megcsalni, de mást jelent, amikor egy férfi mondja azt, hogy ki akarja élni magát és mást, amikor a nő. Legalábbis nálam így van. Eddig nagyon jó volt a kapcsolatunk, pedig többször alakulhatott volna máshogy is. Mondhatnám neki azt, hogy nem, nem egyezem bele, ha komolyan akar velem lenni, akkor csináljuk komolyan, vagy sehogy és pont. A másik dolog meg az, hogy amit mellettem nem tud megtenni, megélni, csak egy másik nővel, akkor hiányzik valami. Ha ilyenekre gondol, az már rég rossz.

Nem sokat beszélgettünk erről, de azt szűrtem le, hogy ő úgy gondolja, hogy egy kapcsolaton belül vágyna a szabadságra. Ez nem azt jelenti, hogy félrelép, csak annyit, hogy tudjon mellettem is mozogni ismerősökkel, úgy hogy utána nem köteles beszámolni nekem róla. Tudom, hogy sokszor van olyan, amikor a pasi nem egy másik nőért kerüli a barátnőjét, hanem azért, mert férfi dolgokról akar a barátokkal beszélni, amire nem azért nem hívja a barátnőjét, mert ki van tiltva, hanem mert úgysem érdekelné és folyton menni akarna onnan. De ez nem azt jelenti, hogy nem szereti a társaságomat, és nem akar velem lenni. Velem is jól érzi magát: de máshogy és máskor. Két lehetőséget látok: vagy együtt járunk el szórakozni, vagy hagyom, hogy néha egyedül menjen és lesz, ami lesz. Ha nem adok neki szabadságot, nem tudom megtartani, mert előbb-utóbb ki fog törni rajta. Ezért hibáztatni nem lehet senkit, mivel még fiatalok vagyunk. Vagy elfogadom ilyennek, vagy vége… Nem tudom, mi lenne a helyes. Ha volt valaki hasonló helyzetben és tud valami tanácsot adni, nagyon jó lenne. Köszönöm: Gabi

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr355554744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása