Hogyan rúgasd ki magad a pasiddal?

2013. november 13. 07:25 - csajokespasik

„Hagyd cserben, ha bajban van, soha ne lehessen számítani rád. Élete nagy pillanatait tedd tönkre, a nagy erőpróbák előtt” – egy ironikus tippgyűjteményt kaptunk, amiből megtudhatod, hogyan mehetsz párod idegeire és hogyan veszítheted el őt pár nap alatt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ilyen cikk már sokszor megjelent, és vannak benne olyan tippek is, amelyek elég általánosak is, de talán lehet még egy-két újabb tippet adni a totális siker érdekében!

A legalapvetőbb, hogy legyél féltékeny. Mindig, mindenkire, aki él és mozog! Teljesen mindegy, hogy a párod mennyire szeret, folyamatosan cseszegesd más nőkkel. De ne csak a csinosakkal, hanem a nálad jóval csúnyácskábbakkal is! A legfontosabb, hogy minél jobban és mélyebben sértsd meg bizalmatlanságoddal, hogy minden nap bizonygathassa, hogy csak téged szeret. Előbb-utóbb belázad, vagy tényleg elkezd érdeklődni más nők iránt. Vagy dacból, vagy azért, mert te hívod fel a figyelmét valakire.

Ha végre sikerül úgy felpiszkálnod, hogy felháborodik, azonnal sírd el magad, hiszen te annyira szereted, hogy rettegsz tőle, hogy elveszítheted! Ezzel be is vonzod a tudatába, hogy van élet más nőkkel, nélküled is.

- Az előbbihez adj hozzá egy jó nagy adag önbizalomhiányt, azaz minél csinosabb vagy, annál inkább hangoztasd, hogy csúnya / kövér / sovány vagy. Szabadon választott. A srác tuti tiltakozni fog (hisz neki te tényleg egy szép és kívánatos nő vagy), de ez hosszú távon unalmas, hiszen ő nem egy nyavalygó, folyamatosan önigazolásokat kereső libába szeretett bele, hanem egy magabiztos, gyönyörű lányba. Ezt a képet ne csak alkalmanként, hanem módszeresen és kitartóan építsd fel benne, azaz legyél állandóan szánalmas.

- A külsőségeken túl lehetőleg legyél teljesen elanyátlanodott, aki azt se tudja, mit kezdjen az életével, hisz ettől férfinak érzi magát, ő a domináns. Majd, ha sikereid lesznek, büszkén állítsd, hogy ezt csak magadnak köszönhetted, és ebben senkinek sincs szerepe. Ez állati rosszul fog esni neki, hisz ez totál övön aluli a férfi egójának. Az ekkora hullámvölgyeket a férfiak nehezen viselik.

- Járasd le mindig és mindenhol. Rendezz jeleneteket, kapjál hiszti-rohamokat, ha valami nem úgy történik, ahogy te elképzeled. Lehetőleg ezt többször ismételd a legjobb baráti körében, de óvatosan a szülei előtt, azok lehet, hogy még megsajnálnak, és melléd állnak, ami ugye a célt tekintve totális kudarc.

- Komoly energiát fektess az elszigetelésbe. Ezt kombinálhatod a féltékenységgel. Ha a barátaival vagytok, vond ki a beszélgetésből, csimpaszkodj rá, hívd el sétálni kettesben, és fejtsd ki, hogy pl. azért érzed rosszul magad, mert a társaságban lévő valamelyik lány totál rá van állva. Ha mosolyogva próbálja bizonygatni, hogy ez butaság, és szeretne a barátaival még maradni, jöhet a nagyjelenetes hiszti-roham! Arra azért számíts, hogy a legjobb barátok még ugyan nem mondanak le róla, de miután sikerült többször hülyét csinálni belőle, ő majd vagy nélküled találkozik velük (újabb lehetőség a nagyjelenetre), vagy ritkábban. Ez utóbbitól viszont vagy papucsnak érzi magát, vagy haragudni fog rád. A többi, számára fontos személy (pl. szülők, rokonok) jelenlétében minimum szólj közbe, ha valamelyikkel beszélget épp, tereld magad felé a figyelmét, hogy az a harmadik úgy érezze, hogy a falhoz beszél, hisz a te párod már rád figyel, és neked válaszol. Ez az egyik legjobb módszer, mert így a környezete is ellened fordul, vagy legalábbis nem rajong majd érted, és mindenki arra vár – már ha egyenesen nem kezdi el lebeszélni rólad -, hogy kirúgjanak. Egy biztos, senki nem fogja erről lebeszélni, alig várják, hogy megszabaduljon tőled.

- Nyert ügyed van, ha hobbija is van. Balhézz minél többet, ha bármennyi időt is szán a hobbijára, ahelyett, hogy veled lenne. Und, ha beszél róla, a legcsekélyebb érdeklődést se mutass a hobbi iránt, sőt, ha lehet, tartsd egy kicsit hülyének is ezért. Ugyanakkor várj el teljes lelkesedét tőle a te hobbid iránt.

- Hagyd cserben, ha bajban van, soha ne lehessen számítani rád. Élete nagy pillanatait tedd tönkre, a nagy erőpróbák előtt (érettségi, nyelvvizsga, fontos állásinterjú) menj az idegeire, hátha elrontja. Nyúzzad, ha beteg, hogy találkozzatok, még sírd is el magad, hogy neki kelljen téged vigasztalni. Mindig minden körülötted forogjon, sértődj meg mindenen, és nagy ívben tegyél rá, hogy ő mit érez, ha te teszed ugyanazt. Mindig és mindenhol legyél áldozat, had érezze magát egy tuskónak.

- Ha mindezek után a marhája még mindig szeret, és igyekszik az elvárásaidnak megfelelni, még csak véletlenül se hagyd! Hisz a tarsolyban mindig ott van egy-két vélt vagy valós sérelem, amit előkaphatsz, és a legmeghittebb pillanatokból is poklot generálhatsz. Ha ő olvas valamit a fejedre, hessentsd el azzal, hogy ezt már megbeszéltük, de vigyázz, nehogy bármikor is úgy reagálj le helyzeteket, ahogy megígérted!

- Végül, ha sikerül komoly, és áldozatos munkával elérned, hogy elege legyen belőled, és szakít, minden szálat szakíts el te is, nehogy meggondolja magát!!! Az első és legfontosabb dolog, hogy a világgal tudasd a helyzetet, azaz rohanj a Facebook-ra, töröld a kapcsolati helyzeted, majd az összes közös képet, kezdd el árulni a tőle kapott ajándékokat. Ugyanakkor gondosan válogasd ki, hogy mi legyen az, amit visszaadsz. Legyél nagyon gonosz, és pitiáner! Mindenképp legyen benne olyan ajándék, amit pl. az anyjától, vagy a nagyanyjától kaptál, ezzel jelezve, hogy utálod őket is. A csomagba ne kerüljön bele értékes ajándék, viszont ország-világ előtti hisztit csapjál ki bármiért, ami véletlenül nála maradt. Végül, mivel neked a látszat a fontos, ne kezdj el szánalmas idézeteket nyomatni, hanem töröld az ismerőseid közül a Facebookon, az Iwiwen, a Twitteren, szóval égess fel mindent, szórd be sóval, mintha meg se történt volna!

Fuss neki a következő kapcsolatodnak, és kezdd újra az egészet, de ügyelj rá, hogy finomítsd, fejleszd a technikát, hogy igazi profi váljon belőled! Előbb-utóbb tuti a magány, esetleg a diliház!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr195630179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása