Lelépett a mobilommal

2014. január 02. 08:30 - csajokespasik

„Nem tudom, más nő mennyit nevetne azon, ha a menstruációjából, vagy abból űznek gúnyt, hogy testes” – vannak pasik, akiknek indokolatlanul hatalmas az önbizalma, és ha ellenszegülsz, vagy nem veszed a suta poénjait, még a telefonodat is könnyen meglovasíthatja.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

23 éves vagyok, nő. Elég kínos helyzetben találtam magam egy férfi miatt. A megismerkedésünk után 2 hónappal meguntam a dolgait és rájöttem, hogy jobb, ha nem lesz semmi. Ugyanis addig nem történt köztünk sok. Nem feküdtünk le, még csók sem volt. Nem azért akartam szabadulni tőle, mert válogatós lennék, hanem olyan ellenszenvesen kezdett viselkedni, beszólogatott, elég sértőket, égetett mások előtt is, a saját barátaim előtt is sértőket mondott. Amikor kikértem magamnak, azt mondja: viccből csinálja. Ne vegyem fel.

Azt mondta, nincs humorérzékem. Nem tudom, más nő mennyit nevetne azon, ha a menstruációjából, vagy abból űznek gúnyt, hogy testes (miközben nem az). Legutóbb olyat tett, amit alig hittem: vitázunk, egyszer csak elvette a telefonom a kezemből és elindult vele az utcán. Utcákon át mentem utána és rimánkodtam neki, hogy adja már vissza, de csak vigyorgott, míg nem sírtam. Hagytam végül. Nem tudtam a mélcímén kívül többet róla, a telefonszáma meg abban volt, amit elvitt. Van egy közös ismerősünk, akin keresztül végül is megismertem őt, és akin keresztül el tudtam őt érni. Elmentünk hozzá még aznap, felcsöngettük, ő meg simán visszaadta, de nem mondott semmit, hogy bocs, egy állat vagyok. Azon gondolkodtam, mi van, hogyha nem keresem fel, simán megtartja? Utána pár nappal úgy jelentkezett, mintha semmi sem történt volna, újra találkozni akar… Komolyan nem értem. Magyarázza meg nekem valaki ezt a férfi típust, aki egyszerűen nincs tisztában a tetteivel, mert akkora az önbizalma, hogy nem lát ki tőle rendesen. Olyan nő kell neki, aki imádja a bizonytalanságot, megszégyenítést és a spontán agressziót. Csak kérdés, hogy talál-e ilyet.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr285720989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása