A ribancos nők a menők

2014. február 10. 07:47 - csajokespasik

„2 évig voltunk együtt, azt hittem ismerem, aztán nem rég visszament a volt nőjéhez” - mostanában női megmondásból keveset kapunk, de íme egy. Sok olyan „alfahím” van, aki saját magát is megalázva, bármikor képes visszakúszni az ex nőjéhez. Az ideális férfi ügyel a gerincére, nem pazarló, és odavan a házias, megértő nőkért.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

 

Sziasztok! Azt tudjuk, hogy ritka a jó párkapcsolat. Van, de ritka. Sokat töprengtem azon, hogy vajon min múlik? Mindenképpen azon a két személyen, akik benne vannak. Ha működik, akkor jó. Ha viszont nem működik, akkor miért nem? Mert valami oka van. Szerintem már a kapcsolat elején sok minden felfedezhető, ha átlátunk a rózsaszín ködön. Voltak olyan kapcsolataim, amik a radarom miatt el se indultak. Sokszor kerülnek terítékre a pénzvadász nők, akik folyton a pasik pénzére hajtanak, és mindent attól tesznek függővé, hogy mennyije van az aktuálisnak.

Volt egy férfi, aki kitartóan próbálkozott nálam, és tényleg mindent bevetett, de nem lett semmi. Egyetemen tanul, bár nem végezte el, apu cégénél van már 4-5 éve. Folyton azt hallgattam tőle, hogy mennyi pénzt keresnek mások, tudom-e, hogy x cég mennyi pénzt termel évente. Nem tudtam eldönteni, hogy irigyeli ezeket és csak hangosan gondolkodik, vagy csak farok hosszabbító, amitől el kéne ájulnom. Mondja, hogy egy ismerőse mennyit keres egy szál érettségivel, mit tudom én, hol. Folyton a pénzről beszélt …meg a volt nőiről (ilyet más pasinál is tapasztaltam, nem tudom, mi értelme). Hogy az egyik milyen jó volt, de elhagyta szegényt, a másik meg csak kihasználta stb. a szokásos helyzet.

A másik dolog, ami taszított benne: neki a buli és a piálás volt a menő társadalmi státusz és az élet mértékegysége és nagyon kivolt, amikor visszautasítottam, a nem tudom hanyadik próbálkozása után, értékes társaságát. Amikor kiderültek személyiségének ezek a szép szeletei, megmondtam, hogy nem akarok többet. Nagyképű, önző és primitív (ezt nem mondtam). Az emberi értékek alapvetően torzultak el benne (ezt viszont mondtam neki) és naná, hogy én lettem utána a válogatós hülye k**rva. Hány férfitól hallottad valaha is azt, hogy „igen, igazad van, belátom, bocsánat?” én még soha. Ez kimaradt az életemből. Lehet, hogy azok a 19-20 éves kislányok, akiket a Facebook-ra pakol fel partyretardos fotókon, beindulnak a szövegétől, rám nem volt hatással. Talán már hozzászokott, hogy ettől ájulnak a nők és biztos akkor én is. De még nincs vége. Már a lek**rvázás utáni este hívott. Kérdezte: mi bajod van? Miért vagy megsértődve rám? Mondom: Csak azért, mert lek**váztál, ember? nem szolgáltam rá, már a fogalmakkal sem vagy tisztában. Hát azt ő nem úgy értette… - mondja. Jaa, tegyünk már különbséget gondolat és kimondás között. Mert amit kimondasz, azt nem mindenki úgy érti, ahogy te értenéd fordított helyzetben, valaki szó szerint, mert a szavak és a kommunikáció már csak ilyen.

Volt még egy hasonló kaliber is, vele se lett semmi: folyton márkás ruhák és bútorok, felvágás, szerintem többet állt a tükör előtt, mint én. A vágyai és az igényei nem voltak összhangban. A pazarló életmódja sem tetszett. Nem tudom, miért vonzom őket. Szépen bemutatkozott, neki már nagyon sok nője volt és én lennék a következő. Tehát az az igazi férfi, aki nagyon sok nővel közösül? Hát az állatok is nagyon sokat közösülnek, némelyek egész nap, aztán mégis maradnak, ahol vannak. Ezek a fajta pasik arra jók, hogy megismered általuk a trükköket és buktatókat, bár valakinek ugyanez a típus főnyeremény.

A legutóbbi nagy csalódásom egy olyan férfihoz kapcsolódik, akit szerettem és megbíztam benne. 2 évig voltunk együtt, azt hittem ismerem, aztán nem rég visszament a volt nőjéhez. Az exem méltatlanul viselkedett saját magával is (diplomás, és már nem 20 éves) egy olyan nőhöz ment vissza, aki teljesen tönkretette, megalázta, kihasználta őt. De neki mégis ő kellett. Legalább azt becsülöm benne, hogy elmondta és nem a hátam mögött tett bármit is. És ez sok pasinál így van. Konklúzió: hiába beszélnek a „rendes” pasik arról, hogy nekik csak egy rendes csaj kell, aki házias, megértő és szereti őt, mégis olyanok után mászkálnak, akiknél az emberi értékek nincsenek a helyükön, k*rvának vannak sminkelve, lekezelően viselkednek, felelőtlenek és mérhetetlenül ostobák. Ők képesek még akkor is futni egy ilyen után, megalázva magukat, amikor a nő már dobta őket és igazából le se sz*rja már a pasi törekvéseit. Sok olyan „alfahím” van, aki mindezek után képes visszakúszni az ex nőjéhez, bármikor. Szerintem az ideális férfi nem ilyen. Az ideális férfinak valahogy azért akad gerince.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr845807243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása