Amikor a pasid más nőket sasol...

2022. szeptember 06. 07:37 - csajokespasik

       

               „Elmondta, hogy ő olyan, hogyha egy nő két szép szót mond neki, már nehezen tud ellenállni. Az ilyen megnyilvánulásaival buktatta le magát” – Levélírónk azért szakított a legutóbbi pasijával, mert már annyira se tisztelte, hogy a jelenlétében legalább ne nézne más nőket. Szakítás után persze egyből azt hallotta vissza, hogy ő az aszexuális, meg a tipikus hülye nő, akinek agyára ment a nyári hőség.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv!

Értem én, hogy a férfiasság egyik megnyilvánulási formája, amikor elvonul előttetek egy Jjóó nő, és akkor hú, de meg kell sasolni, kiguvadó szemekkel megbámulni, szinte inzultálva őt, és ha többen vagytok a csordában, mindenki egyszerre fordul utána, mert ebben biztos van valami férfias-vadászós önigazoló izé, de akkor is gusztustalan nekem. A volt barátommal ilyenek miatt mentünk szét. Ha láttam, hogy úgy megbámul egy csajt, hogy szinte már röhejes volt, szívesen oldalba böktem volna, hogy ember, ezzel magadat égeted. Utána már nem is esett jól az érintése, amit észre is vett, és engem hibáztatott, hogy más dolog biztos fontosabb nála és frigid lettem. Hát nem, csak azt éreztem, unalmas vagyok neki, és nem rám vágyik, és egy nő önbizalmát bizony kikezdi az ilyesmi.        

       

               Nem csak nézte a nőket, simán le is szólította őket, idegeneket, odament, vagy odaültette őket hozzánk, és dumálgatott velük. Nyilván ezt akkor is űzte, ha nem voltam ott. De az se akadályozta, ha ott voltam. Végül arra jutottam, hogy nem maradok ebbe benne. Szakításunk után egyből azt hallottam vissza, hogy aszexuális, meg magamnak való tipikus hülye nő vagyok, akinek agyára ment a nyári hőség. Ő persze semmiben nem volt hibás. Ő csak barátkozni akar velük. Tudom, nincs tökéletes kapcsolat, de ez mindig is távol volt a tökéletestől. Kifejlődni meg nem hagytam.

Benne maradni egy kapcsolatban, ha a párom csak havert lát bennem, de hűséges, aztán csak kirándulunk, filmeket nézünk, nyilván ez se jó, de még mindig jobb lett volna.

Engem szavakkal nem annyira lehet megbántani, de voltak érdekes elszólásai. Egyszer spontán fel akartam menni hozzá, felhívom előtte, mire idegesen szólt, hogy ne most, majd 1 óra múlva. Azzal viccelt, hogy „nyugi, nem a szeretőmet eresztettem le az ablakon át”. Azt is elmondta, hogy ő olyan, hogyha egy nő két szép szót mond neki, már nehezen tud ellenállni. Az ilyen megnyilvánulásaival buktatta le magát. Hát most arra csorgathatja a nyálát, akire akarja.

Tanulság az lehetne, hogy ha nagyon fáj az egész, és érzed, hogy elkezd magához idomítani, és már egyáltalán nem vesz emberszámba, az érdekeid teljesen lényegtelenek, mert nem te kellesz neki. De nélküle is jól tudod érezni magad. Legalábbis én már kezdek rendbe jönni. Tanultam valamit.          

 

 

33 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7817924959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2022.09.06. 08:25:30

100-ból 99-szer elutasította poszterinya a szexet, a srác meg már ki volt éhezve.
"Tanultam valamit": igen, azt hogy a következő férfit ki kell elégíteni és akkor nem leszel sem elhanyagolva, sem megbámult nőtársaiddal idegesítve, és nem utolsó sorban, nem fogsz egyedül megvénülni.

connector 2022.09.06. 16:24:31

@body_andras: Vagy nem viselkedünk tirpákként, és akkor poszterinya nem hajt el édesanyánkba, ha szexelni akarunk.

antisocialnetwork 2022.09.06. 17:04:38

Nem tanultál te semmit. Még helyesen írni sem.

Real_Time 2022.09.06. 18:22:08

Ami azt illeti ezek ösztönös dolgok amivel nem árt megtanulni együtt élni, de gondolom ha posztererina sasol meg egy másik kandúrt az teljesen rendben van. Semmi kettős mérce

Lorrh 2022.09.06. 20:05:50

@Real_Time: na azért vannak fokozatok nyuszyfül! Szerintem félreállna a szád, ha a csajod más pasikra kaccsintgatna meg flörtölgetne miközben vele vagy. Mert ez van a posztban, hogy nem csak nézi, de ki is kezd velük.
Azért ez a szereplési vágy beteges már.

Real_Time 2022.09.07. 08:17:18

@Lorrh: Hát papesz, aki nővel kezd itt a matriarchátusba annak ezekkel számolnia kell bizonyos dolgokkal. Ha egy ilyen szituban felhúzod magad és pofánvágod akkor rádrohad a műanyag lakat is, bár ehhez ma már az is elég ha csak ezt állítja. Ha liánozni akar akkor úgyis fog, ma már az se akadály ha gyerek van, mert akkor meg feleségül veszi az állambácsi. Ezeken a dolgokon ma már kár rugózni.

body_andras 2022.09.07. 10:12:08

@connector: Ha tirpák, akkor miért jött vele össze?
Ha legalább az egyik (de inkább mindkét) fél nem kapja meg amire vágyik, miért vannak együtt?
SOk sztorit látok itt (akár kamu, akár nem, de reális és napi szinten a való világban tapasztalt), amiben a párok csak státusz miatt vannak együtt (és nem feltétlenül pénz stb, hanem a "kapcsolatban állapot" státusza miatt), aztán megy a rinyálás hogy ez meg ez a baj a másikkal.
Normális világban nem azért jönnek össze az emberek, mert muszáj, és mert fosnak az örök magánytól, hanem hogy együtt jól érezzék magukat. Hát ez a busz valahol a paleolitikumban elment...

Sztravinszka 2022.09.07. 12:17:31

@body_andras:
Végre röhögtem egy jót. A buszon. Amúgy ez alap és sokmindenre rávilágít. Társadalmi nyomás pl.

Rubasov nertárs 2022.09.07. 15:36:06

Kedves poszterina!
Sajnos nincs olyan, hogy a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.
Induljunk ki abból amit az ex-lovagodról írtál:

"Nem csak nézte a nőket, simán le is szólította őket, idegeneket, odament, vagy odaültette őket hozzánk, és dumálgatott velük."

Ma ahhoz, hogy egy férfi mellé odaüljön egy vadidgen kb. 5-6/10 nő csak úgy dumálgatni simán, ahhoz alsó hangon 9/10 szint kell, legalább külsőre. A kutya itt van, illetve csak volt elásva: te 6-7/10 szintű nőként úgy gondolod, hogy neked ez a minimum, aki jár. Viszont ilyen masszív szintkülönbségnél az esetek többségében a hejjesspassee-nak csak áthidaló megoldásként jöhet szóba egy 6/10 körüli csaj, míg nem talál valakit a saját ligájából. A helyzet az, hogy 2-es különbségnél még lehet klasszik kapcsolat, de ahhoz édes kevés lesz, ha havonta egyszer szigorúan sötétben megdughat. Ebben az esetben alap, hogy némi extrát is bevállalsz (külön jópont, ha magadtól teszed), de te még csak lepippantani sem voltál őt hajlandó.
A helyzet az, hogy a te kategóriádból simán talál olyat is a szürke minden árnyalatát is bevállalja. Jó eséllyel amíg írtad a posztot, ő addig is rojtosra dugott egy hozzád hasonló csajt.

Jó tanács részhez annyit mondanék, hogy mivel a szintbelövés már rég megtörtént, kezdj el egy jó szexuálterapeutához járni, hogy pár hónap múlva egy bevállalós, mindenre kapható csaj legyél. És persze az sem árt ha mindemellett full service-t (főzés, mosás, takarítás) is kap a következő bájgúnár.

Sztravinszka 2022.09.07. 15:57:45

Ez a 9/10-es szintre belövése a pasinak megint egy orbitális baromság. Kivételesen saját példát tudok hozni. A kulcsmondat a posztban, hogy a pasi nem tud ellenállni. Ez egy típus, és lehet a legrondább ürge is, ha van egy kisugárzása, belső vonzereje (Almandin szokott ilyesmikről írni), és kellő pofátlansága az idegenek megbámulásához, macerálásához, haverkodáshoz, az többnyire bejön másoknál, mivel lehet valami kellemes, vonzó a pasi társaságában, személyiségében. Mondom, az enyém olyan ronda volt, hogy mai napig megkapom a környezetemből, hogy ezt hogy tudtam elkövetni, de ez a "nem tudok ellenállni" típus ilyen. Nyomul minden gátlás nélkül, nincsenek ilyen vonatkozású határai. Ha valaki ilyenbe botlik és ez zavarja, akkor szerintem tipli azonnal. Az ilyen fasziknak állandó környezeti ingerre, nőktől való megerősítésre van szüksége. Nem nem tud ellenállni, hanem nem akar. Önző és kényelmes.

Rubasov nertárs 2022.09.07. 16:13:27

@Sztravinszka:

"Ez a 9/10-es szintre belövése a pasinak megint egy orbitális baromság. Kivételesen saját példát tudok hozni. A kulcsmondat a posztban, hogy a pasi nem tud ellenállni. Ez egy típus, és lehet a legrondább ürge is, ha van egy kisugárzása, belső vonzereje (Almandin szokott ilyesmikről írni), és kellő pofátlansága az idegenek megbámulásához, macerálásához, haverkodáshoz, az többnyire bejön másoknál, mivel lehet valami kellemes, vonzó a pasi társaságában, személyiségében."

Egyrészt ti nők a saját kategóriátokat már rondának, vállalhatatlannak tartjátok. Ebben nincs semmi új. Ahogy abban sem, hogy már szépnek, de legalábbis "sunázható" kategóriának az átlagjózsi sem tud ellenállni. Viszont amíg ő tülekedése #metoo, a hejjesspasse-é férfias, maszkulin. Itt a lényeg nem a nők megbámulásán és leszólítgatásán van, hanem a nők felől a férfi irányába történő pozitív visszacsatolásban. Egy átlagjózsi az ilyesmiért 10 éve is minmum egy sztereotockost kapott, ma jó eséllyel rendőri fejelntés, bírósági tárgyalás és minimum felfüg is társul mellé.

Sztravinszka 2022.09.07. 16:21:16

@Rubasov et.:
Ahogy olvaslak, az az érzésem, hogy sekélyes az emberismereted és nagyon szűk körben mozogsz, talán a prolik a te tanulmányozási célcsoportod, nyilván nem véletlenül. Na abban a körben aztán kellenek az ostoba mankók, különben elvesznétek a világ színes forgatagában.

Rubasov nertárs 2022.09.07. 16:29:03

@Sztravinszka:

Amennyiben a doktorátussal rendelkező mérnökök szerinted prolik ám legyen. Büszke vagyok rá, hogy "proli" vagyok és "prolik" között mozgok.

Sztravinszka 2022.09.07. 16:31:55

@Rubasov et.:
Látod-látod, a tudás hiánya ismét. A proliság nem végzettség függvénye.
Mindazonáltal olvasgatlak, mert mindig meglepsz valamivel. Peace.

Rubasov nertárs 2022.09.07. 16:47:57

@Sztravinszka:

"Látod-látod, a tudás hiánya ismét. A proliság nem végzettség függvénye.
Mindazonáltal olvasgatlak, mert mindig meglepsz valamivel. Peace."

Mások látatlanban történő minősítése az ami nem vall valami pallérozott személyiségre.
Alapvető(nek kéne lennie) a vitapartner tisztelete még akkor is, ha valamiben nagyon nem értek vele egyet.
Valahol itt kezdődik a kultúra és nem mellesleg Európa.

Sztravinszka 2022.09.07. 17:37:48

@Rubasov et.:
Minding is óvakodtam mások minősítésétől, nem nyújt extra élvezetet, konkrétan nem érdekel, hogy ki milyen, bár elemző alkat vagyok. Ha dühös vagyok, hajlamos vagyok trollkodni és ezt-azt odavágni, de most nem ez történt. Veled kapcsolatban találgattam és hangosan gondolkoztam, és megengedtem magamnak az őszinteséget, hogy elmondjam, mit gondolok veled kapcsolatban. Valakit leprolizni még csak nem is minősítés. Saját magamat "working class"-nak, még csak nem is középosztálybelinek tartom, de semmiképpen sem prolinak. Ezek a megállapítások, besorolások, önvallomások, belátások nem sértések, csak szembenézések a tényekkel. Nincs ebben semmi sértő, bizonyos fokú önismeret és érettség esetén.
Lábjegyzet: a mérnökök sem fenékig tejfel, állandóan besorolni, mércézni, rendszerbe rakni, benyúvasztani kategóriákba, lásd szintezés, különben felborul egyensúly. Ez van na, a lényeg, hogy sportolsz is, pár befigyelt az apukatest :)

Lorrh 2022.09.07. 20:25:29

@Sztravinszka: De az az üzenete átment, hogy ha egy (nők szerint) csúnya pasas leszólít az tolakodás, ha meg jó pasi akkor férfias dolog.
Tehát ha a posztbeli pasihoz a leszólítgatása után odamennek a nők, melléülnek, beszélgetnek vele, akkor igenis hejjespasi. Másképp elhajtanák a vérbe

Ezt a végtelen egyszerű képletet miért nem érted???

A szines forgatagon túl is ez állandó jelenség és fokmérő.

Sztravinszka 2022.09.07. 20:42:13

@Lorrh:
Nemtom, rohadt szar napom volt, most úsztam kicsit, de ez se segít. Sosem értettem se a nőkhöz, se a férfiakhoz, ide is csak tanulni járok :))) nem értem én ezt az egészet, és Bordon is lekopott, hogy felvilágosítson :)

God Harald 2022.09.07. 20:44:14

@Sztravinszka: már majd meghülyültem a munkahelyen annyi mérnök-doktorral kell együtt dolgoznom! Most a medencebár pultosa a legjobb kollégám:)) Akkora a baj a felsőoktatásban, hogy már engem is megpróbálnak sarokbaszorítani a szakoktatáshoz:( De az max tiszteletbeli doktorátust jelent, úgyhogy nem leszek proli!
Na milyen volt Luxemburg?

God Harald 2022.09.07. 21:10:42

@Lorrh: az is hejjespasi, akihez csak farokállító kinézetű, ámbár segghülye picsák mennek oda?

Sztravinszka 2022.09.07. 22:21:02

@God Harald:
Nálunk a családban női ágon vannak mérnökök. Mondjuk nagyim egy doktorátussal sem tudta volna megfejelni az amúgy is fura lényét, de mindegy is.
Luxban piszkosul eláztunk, de így volt jó. Elmentem aztán Antwerpenbe, ott konkrétan leesett az állam, olyan klassz. Muszáj elmennem Hamburgba. Szóval szuper volt minden. Csak hát vége. Ez a medencebár pultosa... ez tetszik :)

God Harald 2022.09.08. 00:58:19

@Sztravinszka: igen, mintha mondtad volna korábban, hogy te is mérnök vagy. Nekem az összes nagyszülém tanár volt. Aztán többnyire mérnök és jogász. Némi átfedéssel. Soha ne legyél tanárunoka!:)
Salah kedves, igyekvő fazon… némi baksis azóta gazdát cserélt, most már barátok vagyunk!:)
Hamburgba el kell menned!

body_andras 2022.09.08. 09:43:33

@Sztravinszka: ugyanez igaz a 8+/10 nőkre, meg a merészebb 7/10ekre is.
és továbbra is tartom magam ahhoz hogy csajból, pasiból, a 9-es iszonyat ritka, annyi nincs amennyit itt a blog sztorikban tetszenek vizionálni.
@Rubasov et.: függetlenül attól, milyen a szintje, de valószínűleg tényleg minimum 7+, teljesen igaz hogy ez a csávó ki volt éheztetve, oszt még a csajnak állt följebb. a maga módján jelezte hgy ha nem kapja meg az igényelt törődést, akkor ő is inkább törődik mással mint egy elutasító hárpiával.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2022.09.08. 11:12:05

Ha a poszternek van vér a pucajaban akkor dobja a pasast...

Sadist 2022.09.08. 13:23:44

@Sztravinszka: "Nálunk a családban női ágon vannak mérnökök."

Te viszont nem lettél az ("Saját magamat "working class"-nak, még csak nem is középosztálybelinek tartom"), így pedig már teljesen érthető a folyamatos frusztráltságod, kisebbrendűségi komplexusod és zsigeri, mérnökökkel és racionálisabban gondolkodókkal szembeni gyűlöleted.

Lorrh 2022.09.08. 17:51:37

@God Harald: az értelem és a szexuális vonzerő két különböző dimenzió. Nem hallottál még arról hogy a sportuszoda előtt fürtökben lógnak a csajok hogy egy jó testű vizilabdázó (akár baltaarcú) megfarkalja őket?
Ha a pina nedves az ész megáll :-)))

Burgermeister 2022.09.08. 20:35:01

Huseget fogadtam nem pedig vaksagot. Amugy a nok is megnezik a pasikat. Haladjunk....

Sztravinszka 2022.09.08. 21:54:32

@Sadist:
Hátőőő... erre nehéz reagálnom, főként nehéz befogadnom ezt az ostobaságot, amit idehánytál, úgyhogy meg sem próbálom. Ritka buta fasz vagy.

God Harald 2022.09.10. 00:42:59

@Sztravinszka: olyan vagy mint a harissza: finom, de csípős!:)

fkv.119 2022.09.10. 11:35:42

Ez milyen hülyeség már, hogy megbámult egy másik nőt és akkor hűha... Oszt akkor mi van? Ez csak azt bántja, aki nincs azon a szinten, mint a megbámult nő. De ahhoz hogy a bámulásból több is lehessen, a csávónak is azon a szinten kéne lennie, de akkor meg nem olyanokat kúrogatna, mint a poszter. Tehát nincs. Így a bámulásból se lesz több. Akkor meg minek rinyálni érte?
süti beállítások módosítása