Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nincs szex. Félrelépjek?

2014. május 14. 07:33 - csajokespasik

„Nagyon örülnék, ha a párom magához térne és nem utasítana vissza, mert nekem éppen annyira kínos kuncsorogni azért, ami járna” – Posztolónk úgy érzi, párja csak kifogásokat keres, hogy elkerülje a szexet. Nem bajlódik többet a szexuális téren passzív nővel, inkább félre lép. Jelölt már van, de döntés még nincs.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Az élettársam 3 év után már nem akarja a szexet, nekem meg szükségem lenne rá. Megértem, mert sokat dolgozik, váltott műszakban és fáradtan jön haza, de ettől még itt lennék én is a képben. Hétvégén, amikor mód és alkalom is lenne rá, és én is mindent megteszek azért, hogy jól érezze magát és feloldódjon, azt mondja: nem. Pedig nem fáradt, nem is megy dolgozni – de nem, mégsem akarja. Nem tudom, mennyiben járul hozzá a fáradtság a kiábrándultságához, és mennyiben játszik szerepet az, hogy igazából már hidegen hagyom őt.

Arra gondoltam, ha kell, félrelépek, és ezt mások is tanácsolták, olyanok, akiknek bejött. Titkolózás lesz, igen, de a kapcsolat megmarad és én sem éhezem. Mert vagy szakítunk végleg, itt és most, nem halogatva tovább, és kidobunk 3 jó évet, vagy megoldom ezt a kis problémát máshogy. Tudom, hogy nem helyes az irány, viszont szükséges. És most mentegetem magam egy kicsit és magyarázkodok, mielőtt rám borítjátok az asztalt: nem prostit keresek: és ha találok is valakit, mindent elmondok neki, és ha a feltételek így neki is elfogadhatóak, akkor történik majd valami. Ha így ő is benne van, akkor kiemelném, hogy nem tartós kapcsolat lesz, hanem alkalmi, mert a párom már megvan: csak pillanatnyilag kilátástalan a helyzet.

Lenne alany is, egy nő, akivel még csak beszélgettünk, de mintha éreznék felőle valamit. Ő éppen szakító félben van a barátjával, de addig nem tennék semmit, míg végleg nincs egyedül. Ez nem egy eldöntött dolog, lehet, hogy az egészből semmi nem lesz. Lehet rám mondani ilyet meg olyat, de mi mást tudok tenni? Szakítsak, ha a kapcsolat amúgy elégségesen működik? Nagyon örülnék, ha a párom magához térne és nem utasítana vissza, mert nekem éppen annyira kínos kuncsorogni azért, ami járna. Néha úgy érzem, csak kifogásokat gyűjt, hogy ne kelljen: pár hete külön szobában alszunk, mert állítólag „ficánkolok”…

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr896160971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h.chris 2014.05.14. 07:46:29

Szerintem mond el neki, hogy ki vagy éhezve nagyon, és már nem bírsz magaddal. Ha az őszinteség sem segít, inkább most dobd, ne további elpocsékolt évek után. Ilyen nő mellett, aki a párjára nem hajlandó heti 2-3-szor fél vagy egy órát szánni, én nem élnék.
Még azt is megkockáztatom, hogy van valakije.

Croma Soma 2014.05.14. 20:11:23

Ennek a kapcsolatnak vége van!

Mit mondtál, van közös gyerek? Nincs? Mire vársz?

Itt az ideje lépni! Nem kell már semmit megbeszélni. :(

R. Igor Mortis 2015.02.10. 13:35:25

Félrelépés nincs!
Helyette legyen őszinte beszéd!

Olyan sincs, hogy 3 elpazarolt év. Ha jó volt, akkor nem elpazarolt, ha nem, akkor miért nem léptél előbb. A gyémántlagzira hajtasz, vagy mi egz a matek egy kapcsolatban?

Amúgy tényleg üljetek le beszélni, mi zavarja, miért nem kellesz neki, mit szeretne stb. Ha vállalhatók az igények a változtatásra, akkor dolgozzatok rajta. De mindent el kell mondani és nem szabad megsértődni, ha például olyat hallasz, hogy büdös a szád, vagy ilyesmi (no offense), és neked is el kell mondanod a hasonló, amúgy bagatell problémákat is. Aztán ha megvan a hibalista, lehet igazodni.

Olyan pedig nem nagyon szokott előfordulni ostoba filmeken kívül, hogy ilyen egyezményes nem akarunk csak szexet a másiktól dolgok működjenek. Vagy Te fogsz belezúgni a harmadikba, otthon nem fog nyugtot hagyni a lelkiismeret, vagy a harmadik fog beléd zúgni, akkor viszont nagy a baj, hisz tudja a nevedet, szé
ámodat, címedet stb. Illetve ilyet művelni egy nővel sem lehet! Tiszta helyzetet kell teremteni, a legrosszabb megoldás, hogy egy nő idejét rabolod, egy másikat pedig átversz. Az ilyen nem férfi, ha a férfiség egy klub lenne, indítványoznám a kirúgásodat. Ennyit akartam.
süti beállítások módosítása