Jó leszel, amíg nem találok jobbat

2014. augusztus 27. 07:50 - csajokespasik

„Nekem egyre világosabb, hogy másokkal is versenyben vagyok, akiket ugyanilyen bizonytalanságban tart” – a pasi nagyobb primadonna, mint a nő. Levélírónk türelme a sorozatos koppanások ellenére is végtelen, szépen próbálkozik egy zavaros pasival, aki a bunkózásaival egyre rontja az esélyeit. A pasi kilóg a Szigetre, a nő otthon marad

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

16 éves koromban megkaptam egy velem egyidős csávótól, hogyha nem talál jobbat, majd engem választ, vagy addig, amíg nem talál mást. Én hülye, elfogadtam. Talált. Ez még elnézhető, gyerekek voltunk. És azt hisszük, hogy ezek a fiuk idővel majd úgyis kinövik a nagyképűséget. De nem. Ma is így gondolkodnak, legfeljebb nem mondják ki, de ugyanerre gondolnak. 24 éves vagyok és megismertem egy 30-as férfit. Könyörgött, hogy találkozzunk, amikor meg belementem, azt mondta, már nem ér rá, mert mással menne máshova. Direkt azért mondta el, hogy a tudomásomra hozza: csak akkor van találkozó, ha neki jó, ha meg nekem nem jó, vessek magamra.

Még semmi nem történt köztünk, egy csók sem. A bunkózásával mindent folyamatosan elront. Beszélgetünk, egyszer csak mondat közepén leállít, hogy nyugodtan hagyjam abba, tudja, mit akarok mondani, mert mindig ugyanazt mondom. De én nem szólhatom le őt, mert rögtön begurul. Még viccelni sem lehet vele. Mindenen megsértődik, néha elzárkózik, hogy azzal is büntessen, azon röhögtem magamban, hogy ő belül nagyobb primadonna, mint én. De ezt még viccből se mondanám neki, na, akkor aztán megkapnám a magamét. Egyszer azt mondta, azért találkozunk ritkán, mert úgysem tudja teljesíteni a kívánságaimat. Ezt miről gondolta? Ki kérte?? Nem mondtam, hogy kötelező a kedvemben járni, annyi pont elég volna, ha nem lenne ekkora s…fej. Azt mondta, hagyjuk abba, mert ő úgyis csak bánt engem. Amikor erre azt mondtam, jó, akkor szakítsuk meg a kapcsolatot, nem vett komolyan, de később megsértődött. Nekem egyre világosabb, hogy másokkal is versenyben vagyok, akiket ugyanilyen bizonytalanságban tart. Különben miért csinálná ezeket? Miért akarná megutáltatni magát? Lehet, hogy zakkant? Utóbbi húzása: azt mondta, hogy nincs pénze találkozni, de volt olyan hülye, hogy elmesélje később, milyen jó volt egy napot a Szigeten tölteni, ami nem olcsó mulatság. Ennyire figyel arra, amit mond. Nem kellett volna hazudnia, megértettem volna, ha odamegy (az sem zavart volna, hogy nélkülem), nem vagyunk egy pár, és ő egyre azon dolgozik, hogy ne is legyünk…

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1006639925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása